Ze waren niet helemaal gelukt en dus nogal zacht, dus nee, hij heeft ze echt zelf gebakkenquote:Op zaterdag 10 februari 2007 13:52 schreef Roltrapfee het volgende:
Weet je wel zeker dat die collega ze zelf gebakken had? Misschien kwamen ze gewoon uit een pak en heeft ie ze in folie gedaan zodat het net leek of ie ze zelf gemaakt had. Dat kun jij ook best doen trouwens, de chocolatechipcookies zijn bij AH in de bonus
Waarschijnlijk gaat het arretjescake wordenquote:Op zaterdag 10 februari 2007 15:20 schreef Martijn_77 het volgende:
Ik ben wel heel benieuwd wat je gaat maken
Ga dit topic zeker volgen
quote:
Kattentongen
100gr bloemsuiker
100gr boter
150gr bloem
2 eieren
1 zakje vanillesuiker
Bereiding:
- Verwarm de oven op 200 graden
- Meng de bloemsuiker met de boter die op kamertemperatuur is
- Doe er de eieren bij en roer goed
- voeg dan de bloem toe
- Doe het deeg in een spuitzak met een platte neus
- Spuit op een bakfolie en bak af gedurende 7 à 8 minuten
Tips
1. Gebruik bloemsuiker in plaats van gewone suiker
2. Gebruik het hele ei
3. Voldoende bloem
4. Heet bakken op bakpapier
pics?quote:Op zaterdag 10 februari 2007 15:27 schreef Aventura het volgende:
Maak kattentongen, heel makkelijk, duurt maar een kwartier in totaal om te maken en toch niet zo standaard. Toevallig heb ik die net gemaakt tijdens zo'n bedrijven-kookworkshop
[..]
Ingrediënten:quote:Op zaterdag 10 februari 2007 15:24 schreef Martijn_77 het volgende:
Post hier wel foto's van het maken dan enzo
Goede keuze die arretjescake, kan niet verbranden of niet niet gaar worden!quote:Op zaterdag 10 februari 2007 15:51 schreef kastanova het volgende:
Smelt het boter in de pan en laat het enigszins bekoelen.
[afbeelding]
Boeien, dat heft de 400 gram suiker wel weer opquote:Op zaterdag 10 februari 2007 17:13 schreef Maneki.Neko het volgende:
CromaDat is toch veel te zout man gek
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |