abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_116015202
Mooie verhalen Poem
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
  donderdag 11 oktober 2012 @ 13:16:51 #27
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_117850707
Disclaimer:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Whut??

De menigte om me heen krioelt als een mierennest. Iedereen lijkt haast te hebben. Ik sta in het midden van de zaal en kijk om hoog naar de enorme kroonluchter. Omdat ik er precies onder sta, zorgt dit voor een apart perspectief. Normaal zou ik de kroonluchter bestempelen als kitscherig, maar omdat hij perfect past bij de stijl van deze ruimte, sierlijk 18e eeuws, vind ik hem mooi. De plafondschilderingen eromheen zijn stuk voor stuk ware kunstwerken. Ik heb het gevoel dat ik hier niet pas met mijn gympen, spijkerbroek en zwarte bloesje. Mijn handen nonchalant in mijn zakken.

In deze koepel van idylle hangt echter een zweem paniek. Ik merk het aan de mensen. Zelf voel ik me uiterst kalm.

Ineens herken ik n van de gezichten. Hij dringt zich tussen de mensen door naar me toe. Hij lijkt opgelucht.
“Daar ben je,” zegt hij als hij voor me staat.
“Hier ben ik,” antwoord ik. Ik begrijp zijn bezorgdheid niet. Hij is een collega van een andere afdeling. We hebben een paar keer vriendelijk met elkaar gepraat, maar dat was het. Koetjes en kalfjes, beleefdheidsgeklets. Wel heb ik hem altijd in zekere zin aantrekkelijk gevonden.
Hij trekt me naar zich toe en drukt zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn grote hand op mijn rug en zijn slank gespierde lichaam tegen me aan en ik realiseer me hoe erg ik hem gemist heb. Onze zoen is innig en gepassioneerd.

Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de lift. Deze zijn weer totaal anders dan de zaal die we zojuist hebben verlaten; jaren ’60, bekleed met donkerbruin gelakte latjes, oranje vloerbedekking en een strakke spiegel. In de hoek ligt een man te slapen. Hij hangt half tegen de muur en zijn hoofd rust op zijn borst.

De lift glijdt langzaam omhoog. Zwijgend staan we hand in hand te wachten op onze verdieping. Na een vriendelijke “ping” gaan de deuren open.
Op deze verdieping zijn geen muren. Het lijkt op een restaurant; overal staan ronde gedekte tafels. Dikke witte gordijnen zorgen tussen de tafels voor privacy. Ze zijn veel te lang, zodat de gepropte stof op de grond op grote wollige wolken lijken. Op het eerste gezicht is het hier rustig.

Hij drukt me weer tegen zich aan en kijkt me indringend in de ogen.
“Ik wil met je vrijen.”
Zijn woorden zijn nogal een understatement, want ik had zijn hardheid al gevoeld. Door zijn directe manier van doen en de haast die zijn lichaam lijkt te hebben raak ik van mijn propos. Ik word er verlegen van.

Sowieso de situatie en mijn gevoelens voor hem, ik ben helemaal in de war. Ik hou van hem, maar ik ken hem niet. Ik ben er zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem wil delen, maar hij heeft toch een gezin? Hij is achttien jaar ouder dan ik. Was hij laatst niet getrouwd? Maar wij horen bij elkaar, ik weet het zeker! Hij weet alles van mij, ook al heb ik nooit een persoonlijk gesprek met hem gevoerd. Ik hou van hem, maar weet niet eens waar hij woont.

We lopen door het restaurant met de gordijnen. Her en der zitten mensen aan een tafel. Studiegroepjes, vergaderingen, klein diner. Op de gehele verdieping is geen enkele tafel te vinden waar we voldoende privacy hebben om ons volledig aan elkaar over te geven.

Hij begint steeds haastiger te lopen. Ik merk aan hem dat zijn spanning oploopt. Om eerlijk te zijn, begint het bij mij ook te kriebelen.
Want iedere keer als ik hem tegenkwam op het werk, heb ik me heimelijk afgevraagd hoe hij er zonder kleding uit zou zien, hoe hij mijn lichaam zou aftasten, met me zou spelen, hoe hij me helemaal gek zou maken, hoe het zou voelen als hij bij me naar binnen treedt.
De gedachte eraan alleen al laat mijn wangen gloeien. Ik wil niet meer wachten.

We vinden een deur. Er blijkt zich een badkamer te bevinden. Warme beige tegels, een jacuzzi, een douche, alles blinkend schoon. Dikke witte badlakens op de plank, zo dik en zacht als een donzen dekbed.
Achter ons draait hij de deur op slot. In de hoek staat een smalle hoge spiegel met een goudkleurige lijst. Ik sta ervoor en kijk naar mezelf. Hij komt achter me staan en samen zien we in de spiegel hoe hij mijn bloesje losknoopt. Ik hoor zijn ademhaling in mijn linkeroor.
Mijn bloesje glijdt van mijn schouders. Nu sta ik daar in beha en spijkerbroek.
“Sexy,” vindt hij.
Ik lach verlegen. Hij is bijna dubbel zo oud als ik. Zo veel ervarener, wereldwijzer, zo veel vrouwen heeft hij al gezien. Maar hij staat hier met mij, een meisje van 24 dat in vergelijking met hem nog maar net komt kijken.
Mijn riem wordt losgemaakt. De knoop van mijn spijkerbroek gaat los en de rits glijdt langzaam naar beneden.
“Nog sexier, zo.”
Ik bijt op mijn lip. Als er iemand sexy is, dan is hij het. Ik trap mijn gympen uit en langzaam laat ik mijn spijkerbroek zakken. Wanneer hij over het breedste van mijn heupen is gegleden, valt hij verder naar beneden.
Zonder iets te zeggen, laat hij zijn handen over mijn lichaam glijden. Hij lijkt me overal te willen aanraken. Mijn borsten passen precies in zijn handen.
“Je bent zo zacht en warm.”
Ja, jij loopt marathons. Ik sport lang niet zo veel als jij. Maar wij zijn zoals we moeten zijn; jij sterk en fit, ik verwelkomend en warm.

Ik ben het beu om naar mezelf te kijken en ik draai me om. Zonder mijn ogen van de zijne af te halen, trek ik hem zijn overhemd en broek uit. In ondergoed hervatten we onze omhelzing. We zoenen zo langzaam en intens, alsof we het moment willen rekken, elkaars smaak goed in ons op willen nemen om voor altijd te herinneren.
Zijn hand glijdt omhoog over mijn rug en voor ik het weet, heeft hij de sluiting van mijn beha los. Hij begeleidt de bandjes van mijn schouders af en laat de beha op de grond vallen.
Door met mijn vinger onder het elastiek van zijn boxer te glijden, plaag ik hem een beetje. Ik merk aan zijn reactie dat het werkt.
Als reactie verdwijnt zijn hand in mijn broekje. Voorzichtig streelt hij mijn warmte en vrijwel direct reageert mijn lichaam. Hij glimlacht, omdat ik vochtig word.

Ik laat het toe, maar ik durf niet zo goed de volgende stap te nemen. Ik weet niet wat me tegenhoudt. Ga ik een grens over? Of voel ik me zo onervaren in zijn armen? Zo veel bedpartners heb ik nog niet gehad, vijf om precies te zijn. Zou ik hem wel kunnen bekoren? Zou ik hem naar tevredenheid kunnen begeren?
Hij lijkt mijn gedachten te kunnen horen.
“Ssst, maak je geen zorgen. Ik heb nog nooit zo naar een vrouw verlangd zoals nu naar jou.”

Dat slaat alle barrires weg. Ik geef me volledig aan hem over. Laat me gaan.
Ook mijn slipje verdwijnt op de grond. Ik ben naakt, maar zo voel ik me niet.

Het volgende moment staan we onder de douche. Het warme water regent zachtjes op ons neer. Het lijkt eigenlijk meer op nevel. Hij heeft waterdruppeltjes op zijn wimpers.
Nu pas valt me op hoe groot hij is. Ik schrik er een beetje van. Blijkbaar windt hem dat op. Hij pakt mijn billen vast en tilt me iets op. Als ik op mijn tenen sta, slaat hij mijn been om zijn heup en hij glijdt bij me naar binnen. Zo blijven we even staan.
Hij is zo groot, dat zelfs nu de stimulatie maximaal is. Mijn bekkenbodemspieren trekken zich ongecontroleerd samen. Ik hou mijn adem in. Er is nu al niet veel voor nodig om mij te laten komen.

“Niet bewegen, even wachten,” weet ik uit te brengen.
En hij wacht. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd en hij houdt me vast. Ik probeer me te ontspannen. Maar het wordt zwaar om zo lang op mijn tenen te staan.
Langzaam begint hij in en uit me te bewegen. Hij weet me precies goed te raken. Al gauw ben ik volledig in extase. Bij iedere stoot ontsnapt er een snikje over mijn lippen.
Hij kijkt me aan en ziet me genieten. Het doet hem duidelijk plezier om me zo te zien. Ik begraaf me in zijn hazelnootbruine ogen. Ik voel mijn opwinding stijgen. Laat maar komen, denk ik.
“Ik wil je harder,” zeg ik hees.

Hij laat mijn been los en verdwijnt uit me. Zachtjes draait hij me om. Ik begrijp de hint. Ik ga weer op mijn tenen staan en leun voorover tegen de tegels.
Ik slaak een kreetje als hij weer bij me binnenkomt. Hij bouwt het rustig op, maar al gauw heb ik hem zo hard als ik wilde. Ik gil van genot.
Zijn greep om mijn heupen wordt steviger. Ik voel dat het bij hem ook niet lang meer zal duren.

Deze badkamer, hij, deze stimulatie, de wetenschap dat hij net zo op het randje balanceert als ik, het is te veel, te overweldigend en ik bereik mijn hoogtepunt. Sidderend, met een hoge kreet kom ik klaar. Hij slaat zijn armen om me heen en staat ook te trillen op zijn benen. De wetenschap dat wij ons orgasmen delen, zorgt ervoor dat ze langer duren.
pi_117852813
Dar stond ze, mijn meesteres: zwart leren miniurkje waarin haar volle borsten naar boven geperst werden, lange blote benen en de voeten in sandaletten met plateauzool en zeer hoge naaldhakken.
Door haar handen liet ze een lange leren hondenriem glijden, zo'n wurgriem, terwijl ze mij strak aankeek.
Ik had aangetrokken wat zij van mij geist had: een zeer kort en strak spijkerrokje, zwart bloesje met goed gevuld behaatje, blote benen en ook zeer hooggehakte sandalen.
Mijn meesteres liep met een keurende blik om mij heen. Toen ze achter mijn stond greeop ze mij bij mijn polsen en voelde ik het koude staal van handboeien om ze heen sluiten.
"Kniel!" Ik deed wat de meesteres bevolen had. Zij ging voor me staan met de rug naar me toe. Ik zag haar stevige, fraai gevormde benen en de op haar stiletto's stevig geplante hielen. "Lik mijn hielen!" snauwde ze. Gehoorzaam boog ik naar haar voeten en begon met mijn warme ton en lippen haar hielen te verwennen. Ze draaide zich om zodat ik ook haar tenen kon likken.
Plotseling voelde ik het kille leer van de riem om mijn hals glijden. Ze stak het uiteinde door de lus en trok de riem als een strop om mijn nek. Ik hijgde van schrik en opwinding. Ze lachte erom. Langzaam begon ze voor mij uit te lopen en trok mij aan de riem als een hond achter zich aan. Ik probeerde haar hielen te likken als ze even stilstond en kritisch op mij neerkeek. "Ga staan!" We waren even lang zodat ik haar recht in de donkere ogen kon kijken. Ze keek me met een lachje aan en trok me mee, de trap op, naar de zolder. Onze hakken klikten op het hout van de traptreden en op het beton van de zoldervloer.
Op zolder aangekomen gooide ze de riem over de katrol die ik ooit aan een balk had bevestigd. Daar stond ik: weerloos met mijn handen op mijn rug, op stiletto's, met een leren strop om mijn hals. Mijn meesteres hoorde ik achter mij zich verkleden. Toen ze weer voor mij kwam staan, droeg ze een kort en strak jack van zwart leer, een zwartleren string en glimmende, zwartleren laarzen, over de knie en met hoge stalen naaldhakken. Ze droeg een leren uniformpet waarvan ze de klep dicht boven haar ogen had getrokken. Ze staarde mij met een glimlachje aan en begon de riem langzaam strak te trekken.
Ik ging zo recht mogelijk op mijn hakken onder de strop staan en probeerde niet te bewegen. Want bij iedere beweging spande de strop zich strakker om mijn nek. Mijn meesteres had haar string opzij geschoven en bewerkte haar vagina met een zoemende dildo. Ze bekeek mij daarbij met een wellustige, wrede blik en genoot zichtbaar van mijn pogingen om niet in de strop te gaan hangen.
Plotseling schoof ze haar gelaarsde benen tussen de mijne en duwde zich tegen mij aan. Ik voelde het warme leer van haar jack door mijn bloesje. Ze drukt haar rode lippen op de mijne en tongde mij lang en diep. De strop zat n zo strak dat ik nog maar met gierende halen kon ademen.
Mijn meesteres wierp de dildo opzij en maakte dat ik diep bij haar kon binnendringen. Ze genoot van de stoten waarmee ik haar en mijzelf zo snel mogelijk een hoogtepunt wilde bezorgen voordat ik zou stikken. Na een lange en intense ontlading maakte ze mijn nek en handen los. Wij gingen naar beneden, naar de slaapkamer om daar in bed elkaar nog een paar hoogtepunten te bezorgen. Natuurlijk hielden wij onze sexy kleding en schoenen aan.
Gaat graag vrouwelijk gekleed, vooral met hoge naaldhakken aan, en kickt op sadistische fantasien.
pi_118111351
Tanja

Het was een van de laatste, zwoele zomeravonden. De thermometer stond ondanks het relatief late tijdstip van half elf nog op 22 graden. Zoals gewoonlijk pakte ik deze vrijdag mijn fiets om richting een van de kroegjes op het marktplein in de stad te gaan. Normaliter kost het me niet veel tijd om weg te fietsen, maar aangezien mijn ouders op vakantie waren moest ik de hele boel afsluiten. Het beloofde een gezellige avond te worden. Een van mijn vrienden was afgelopen dinsdag jarig en hij had besloten om in plaats van een verjaardag bij hem thuis, een klein feestje in de kroeg te houden.

De zomer is mijn favoriete jaargetijde. Niet slechts vanwege de heerlijke temperaturen en de opgewektheid waarmee men elkaar doorgaans begroet, maar vooral vanwege het feit dat de dames zich verhullen in korte rokjes en strakke shirtjes. Met veel zin in al het vrouwelijk schoon dat mij deze avond te wachten staat en de gezelligheid die altijd aanwezig is tijdens een feestje met mijn vrienden, parkeerde ik mijn fiets tegenover de kerk in een van de daarvoor bestemde rekken.

Eenmaal in de kroeg werd ik hartelijk ontvangen door mijn vrienden die bijna allemaal reeds aanwezig waren. 'He ouwe, nog steeds geen vriendin om mee te nemen?'. Na een aantal jaren was ik al aan dit soort opmerkingen gewend, mijn vrienden konden zich er echter nog altijd kostelijk om amuseren. 'Nee jongens, maar ik heb gehoord dat de jarige Job vandaag een heel harem prachtige vrouwen uitgenodigd heeft om zijn verjaardag mee te vieren!' schalde ik in de richting van mijn vrienden die ik op enkele meters genaderd was. Gelach klonk vanuit de groep. Ik keek eens om me heen, het was relatief rustig in de kroeg. Blijkbaar waren nog niet alle genodigden gearriveerd.

Ik nestelde mij tussen mijn vrienden aan de bar en bestelde een lekkere Weizen. Ik kon vanuit deze positie precies zien wie binnen kwam en kon mij prima in deze situatie vinden. Het was al zeker drie maand geleden dat ik voor het laatst leuk en uitdagend met een dame had gepraat en zeker zo belangrijk, seks had gehad.

Het moest rond kwart voor twaalf zijn geweest toen de deur zich langzaam opende en een groep dames binnenkwam. Enigszins verlegen en duidelijk niet echt op hun gemak hingen ze hun jassen op en zochten ze met hun ogen duidelijk naar bekenden. 'H dames, hier moeten jullie zijn voor mijn verjaardag!' schreeuwde Tim. Ze baanden zich een weg door de inmiddels redelijk volgestroomde kroeg. Een voor een bekeek ik de langskomende dames. Het waren leuke vrouwen maar toch niet echt wat ik zoek. Ik wou me bijna omdraaien naar mijn witbiertje toen mijn oog viel op de laatste dame die binnenliep. Ze had prachtig rood haar en ze zag er betoverend uit. Meteen wist ik het, dit was de dame waar ik mijn zinnen op zou zetten deze avond. Mijn blik gleed langs haar gelaat. Een mooi beige, licht glimmend shirtje met een leren legging en geweldige hakken in de kleur van haar shirtje. Ze was redelijk klein, ik denk zo tussen de 1,55 en 1,65. Wauw, mijn mond viel spreekwoordelijk open. Ze moet het gemerkt hebben, dat ik zo naar haar keek. Terwijl ze me voorbij liep keek ze me aan en glimlachte naar me. Pas toen had ik door dat ik naar haar zat te staren. Wat een geweldige verschijning, veel mooier had ik ze nog niet vaak gezien.

De avond vorderde en na enkele witbiertjes vond ik de tijd rijp om wat te gaan praten met de prachtige roodharige dame. Ze stond relaxt tussen haar vriendinnen te kletsen met een paar van mijn vrienden. Vanwege het feit dat ik een gezellig gesprek had een andere vriend van mij, was ik nog niet eerder aan een 'move' toe gekomen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik haar niet in de gaten had gehouden. Minimaal vijf keer per minuut keek ik naar haar, zo onopvallend mogelijk. Ik benaderde haar door langzaam richting mijn vrienden te lopen. Ik mengde me in hun gesprek en merkte haar warme stem op, met enigszins Noord-Hollands accent. Gezien we in de omgeving van Apeldoorn waren, leek het me logisch dat ik haar nog niet vaker had gezien. Het gesprek verstomde en ik liep achter haar langs richting de bar om wat te bestellen. Ik draaide me om en vroeg: 'Zal ik voor jou ook wat bestellen?'. Ze keek om en glimlachte naar me. 'Ja, alsjeblieft. Ik wil graag een droge witte wijn'. Met de drankjes in mijn hand begaf ik me weer in haar richting. 'Alsjeblieft, ik heb gevraagd wat de lekkerste is en ze hebben me deze gegeven!'. 'Dank je, lief van je,' sprak haar zwoele stem. Ik vroeg haar hoe ze heette en haar naam was Tanja. Ze kwam uit de buurt van Hoorn en was secretaresse op een accountantskantoor. Ze sliep bij een vriendin van haar, die al jaren omging met de jarige. We spraken meer dan een uur over vanalles en nog wat. Plotseling hief mijn jarige vriend zijn glas, vroeg om de aandacht en sprak zijn dank uit voor allen die hier aanwezig waren voor zijn verjaardag. Het bleek tijd voor een dansje. Ik vroeg Tanja of ze kon dansen op die mooie hoge hakken. 'Haha, nou eigenlijk niet maar ik maak voor deze keer een uitzondering,' zei ze met een sexy knipoog.

Het was alsof ik me in een droom bevond. Ze zag er heerlijk uit en bewoog soepel op de muziek, op die mooie hakken. Ik bekeek haar meermaals tijdens het dansen en ze leek het te kunnen waarderen, mijn aandacht. Toen de ballads ingezet werden, kwam ik langzaam dichterbij. Om haar niet te intimideren schoof ik voorzichtig een stukje naar voren en wachtte haar reactie af. Onmiddellijk schoof ze naar voren en we stonden dicht tegen elkaar aan. Ik rook haar heerlijke parfum door de licht muffe bierlucht die het caf rijk was en genoot van het moment. Ik pakte haar vast en zij mij. De sfeer werd intiemer en uiteindelijk stonden we zoenend op de dansvloer. 'Zullen we het buiten voortzetten?' vroeg ik toen de DJ een einde aan de ballads maakte. Ze knikte instemmend en we zochten een plekje aan de rand van het centrum in een steegje. We zoenden gepassioneerd en mijn hand gleed onder haar glimmende legging. Ze schoof haar hand in mijn broek. 'Wauw, wat is ie lekker hard,' zei ze overduidelijk genietend. 'Uhuh,' fluisterde ik door het gevoel van haar hand om mijn penis met een enigszins geile ondertoon. Ze maakte mijn broek open en begon me heerlijk af te trekken. Ik genoot met volle teugen. Wat een geweldige meid en wat kon ze heerlijk aftrekken. Ze wist exact wat ze moest doen om mij ultiem te laten genieten en het duurde dan ook niet lang of ik kwam heerlijk klaar. 'Kunnen we ergens heen waar niemand ons ziet en waar we ongestoord onze gang kunnen gaan?' vroeg Tanja. 'Ja, mijn ouders zijn weg dus we kunnen precies doen waar we zin in hebben bij mij thuis,' antwoordde ik.

We besloten richting mijn huis te gaan. Ze was lopend gekomen dus ze stape bij me achter op de fiets en ik fietste zo snel ik kon richting mijn huis. Wat had ik ongelooflijk veel zin in de rest van de nacht. Thuis aangekomen maakte ik zenuwachtig de achterdeur open en deed de lichten aan. Binnengekomen zoende Tanja me gelijk vol op de mond en al voelend en strelend begaven we ons een weg naar de slaapkamer. Daar aangekomen duwde ik Tanja op bed terwijl ik mijn overhemd uitdeed en mijn broek zo vlug als ik kon uittrok. Tanja aanschouwde het tafareel en leek het wel te kunnen waarderen. Haar geile blik en wenkende vinger kregen mij binnen no-time op bed, naast deze roodharige schone. Ik trok haar hakken uit en kuste haar heerlijke voetjes die een beetje koud waren geworden van de fietstocht. Alles aan haar neigde naar perfectie. Ik klom bovenop haar en ontdeed haar van haar shirtje en BH. Ik gok dat ze cup C had en haar buik was licht gespierd. Haar sexy legging trok ik voorzichtig uit terwijl ik het stuk been kuste dat ik net van de glimmende stof had ontdaan. Een paar geweldige benen, je kon zien dat ze flink sportte. Haar heerlijke blanke vel wond me nog meer op en ik kon het bijna niet meer houden. We rollebolden door het bed, innig kussend en elkaar ruw op de geslachtsdelen strelend maakten we elkaar helemaal gek. Ik trok haar string uit en zij mijn boxer.

Twee naakte lijven ontmoetten elkaar en ik begon haar gelijk te vingeren. Ze was al vreselijk nat en de lichtste aanraking van mijn twee vingers lieten haar lijf rillen van genot. Ik bewoog mijn vingers over haar clitoris, eerst voorzichtig en toen steeds ruwer. Ze kreunde van genot en duwde haar nagels in mijn rug.'Oh ja, ga door, ga door, dit is zo vreselijk lekker,' stamelde ze. Haar dieprode haar viel over mijn schouder toen haar adem stokte, het gekreun luider werd dan ooit tevoren en ze nog n diepe teug adem nam om vervolgens hijgend klaar te komen. Haar lichaam ontspande en ze viel op haar rug op bed. Haar blanke, blote lijf, mooie rode haar en de ontspannen uitdrukking op haar gezicht waren voer voor een prachtige compositie.

Bijna direct daarna rechtte ze zich en ik kon aan haar ogen zien dat ze nog lang niet genoeg had gehad voor vandaag. Haar diepblauwe ogen priemden in mijn ziel en namen bezit van mijn lust. Deze nacht zou nog lang duren. Ze duwde me op mijn rug, kwam bovenop me zitten, legde haar handen op mijn polsen en ik gleed in haar. Ze bereed me met korte, snelle heupbewegingen, afgewisseld met lange, trage. Haar flexibele heupen die me al tijdens het dansen opvielen deden hun taak uitstekend en zowel Tanja als ik genoot duidelijk van het tafareel. 'Ik zit zo heerlijk diep in je, wat kun je dit ontzettend goed,' complimenteerde ik haar. Haar glimlach deed vermoeden dat ze wist dat ze hier goed in was, want ze deed er nog een schepje bij bovenop en dirigeerde haar heupen nog vaker en losser van voor naar achter. Haar voetjes legde ze op mijn bovenbenen en met de handen die ik inmiddels los had gewerkt pakte ik haar prachtige voeten vast. Ik zag haar genieten en betastte haar lijf. Die heerlijke strakke tieten en haar sportieve lichaam zorgden ervoor dat mijn hoogtepunt naderde. We besloten te wisselen van standje en ik kwam op haar. Haar benen sloeg ze over mijn schouders en ik drong bij haar binnen.

Ik begon rustig maar voerde al snel het tempo op. Mijn heupen kletsten tegen de achterkant van haar bovenbenen aan toen ik haar zo hard als ik kon neukte. Tanja kreunde van genot, ze trok mijn hoofd naar haar toe en kuste me innig. Ze beet op haar onderlip en keek me ontzettend geil aan. 'Verder naar voren, dieper!' dwingde ze me. Het leek me voor haar niet echt comfortabel aangezien haar knien in de buurt van haar hoofd kwamen, maar ik gaf graag gehoor aan haar bevel. Haar genot werd intenser en intenser en dit zorgde er voor dat mijn geilheid tot ongekende hoogte steeg. Op het moment dat ik dacht dat haar benen het niet meer zouden houden trok ze haar voeten naar haar hoofd, richtte haar hoofd op en legde haar voeten in haar nek. 'Jezus, hoe doe je dat?' vroeg ik haar hijgend en duidelijk met ongeloof in mijn stem. 'Tsjah, je hebt iemand meegenomen die ruim tien jaar geturnd heeft,' was haar simpele antwoord. Ongelooflijk, wat een vrouw had ik meegebracht. Haar gekreun werd intenser en intenser in deze positie. Ze trok zich naar me toe en kreunde uitgelaten in mijn oor terwijl ze klaarkwam. Haar lichaam sidderde en haar spieren trokken zich samen.

Een moment van rust zoals na haar eerste keer klaarkomen zat er niet in. In niet te mistane bewoordingen eiste ze dat ik snel in haar zou komen. Ik was zo ongelooflijk geil door deze heerlijke vrouw, dat mijn hoogtepunt niet lang meer op zich zou laten wachten. De lastige positie leek voor haar uiterst comfortabel en ik werd geweldig gestimuleerd door de wijze waarop ik in haar zat. Na nog enkele keren stoten voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik wreef over haar heerlijke, stevige benen en greep me bij haar enkels vast. Ik voelde mijn lul extreem hard worden en hoorde Tanja extra genieten op dat moment. Ik kwam zwaar hijgend klaar en voelde mijn sperma diep haar vagina in gaan. Het was een moment van extase en ik voelde me de gelukkigste man ter wereld. Wat een heerlijk orgasme en wat een geweldige vrouw.

Puffend en met een grote glimlach op mijn gezicht liet ik me van haar af glijden en viel op mijn rug op bed. Op onze rug, naast elkaar op bed, zo lagen we nog twee minuten. We zoenden wat na en Tanja vertelde hoe lekker ze het had gevonden. 'Hoe vond je het?' vroeg ze. 'Onbeschrijflijk,' antwoordde ik. Het was het begin van een lange nacht..

We hebben voor morgen afgesproken. Haar sms was veelzeggend: 'Acht uur? Prima. Mijn hakken staan al klaar en ik ben al aan het rekken en strekken ;)'.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_119851666
Het verhaal van Maya deel 8:

Het leek nu wel alsof de tijd vertraagde. In enkele seconden leek ze tien keer sneller dan normaal te kunnen nadenken. Ze leek wel net een razendsnelle computer. In haar hoofd ging ze elke beweging en handeling na die ze de voorbije minuten had gemaakt in de hoop te achterhalen welke fout ze eventueel gemaakt zou kunnen hebben, maar hoe hard ze ook probeerde, het lukte haar niet. Ze sloeg een jammerlijke, berustende zucht en wachtte droevig haar lot af.

Bruut trok de meester langs achter aan haar haren zodat ze gedwongen werd om op haar knien te gaan zitten. Deze behandeling was allesbehalve zachtzinnig en Maya trok een pijnlijke grimas.
‘Niet huilen, vieze snol!’ snauwde de meesteres en om dat te illustreren gaf ze Maya enkele venijnige klappen op haar borsten.
‘Wat hadden we je opgedragen?’ vroeg de meesteres boos.
‘U had me opgedragen om uw bagage op te bergen, Meesteres.’ antwoordde ze met een klein stemmetje.
‘En?’ ging de meesteres verder terwijl ze Maya een harde tik op haar billen gaf.
‘D-dat was toch alles? Ik moest toch enkel uw bagage naar boven brengen?’
‘Maya, Maya, Maya’ zei de meester hoofdschuddend en op een overdreven theatrale toon, net alsof hij tegen een vijfjarige kleuter sprak die iets maar niet kon onthouden.
‘’We hadden je tevens opgedragen om ons opnieuw te begroeten als je weer in dezelfde ruimte komt als wij. Dat heb je niet gedaan en dat vinden we niet fijn. Daarom zullen we je moeten straffen. Begrijp je dat?’
‘Ja meester.’ klonk het angstig.
‘Uitstekend. Welnu, je straf is eigenlijk zeer eenvoudig, zelfs voor een dom slavinnetje als jij. En bovendien doet het zelfs helemaal geen pijn. Je moet gewoon de trappen van het bordes op- en aflopen. Simpel, is het niet?
‘Ja meester. U heeft gelijk. Dank u dat u mij een milde straf schenkt.’ zei Maya onderdanig.
In al haar onervarenheid liep ze naar de trappen, blij dat ze er zo goekoop vanaf was gekomen.

‘Halt! Wat zijn dat voor slechte manieren? Kun je dan helemaal niets, domme gans? Wie heeft je zo opgevoed?’ sneerde de meesteres. ‘Je meester was nog niet klaar. Kom als de bliksem terug.’
Die ene zin zorgde ervoor dat ze zich opeens veel bewuster van haar omgeving leek. Slechts die paar woorden slaagden er in om haar uit die licht onderdanige roes, waarin ze de afgelopen uren verkeerde, te doen ontwaken. Ze werd zich ook bewust van de koude die ze daarvoor amper had gevoeld, maar nu realiseerde ze ook dat ze poedelnaakt in de buitenlucht rondliep. Ook al was het behoorlijk warm in deze tijd van het jaar, het kon soms nog frisjes zijn. Zeker als het redelijk vroeg in de dag was en je, net zoals Maya geen enkele vorm van kledij aanhad. Natuurlijk wist ze daarvoren ook wel dat ze naakt was, maar het leek alsof ze in een soort roes verkeerde waardoor het werkelijke betekenis daarvan niet tot haar doordrong.

Eenmaal terug bij haar eigenaren gekomen keek ze schuldbewust naar de grond. Ze wist dat gehoorzame slavinnen geen oogcontact mochten maken met hun meerderen zonder dat ze daarvoor toestemming hadden gekregen. Met een bonzend hart wachtte ze af op wat komen ging.

‘Handen in je nek.’
Maya gehoorzaamde zo snel ze kon.
‘Blijf naar de grond kijken. Als je beweegt of ook maar n geluid maakt zal het je bezuren.’
Ze wist niet of ze nu wel of niet moest antwoorden. Er was haar bevolen om haar eigenaren met twee woorden aan te spreken, maar zojuist was haar gezegd om te zwijgen. Maya zat met een dilemma; het eerste bevel overtreden waardoor ze het tweede zou gehoorzamen, of het eerste volgen zodat ze het tweede negeerde. Hoe dan ook, het zou haar extra straf opleveren, welke van de twee ze ook deed. Ze redeneerde dan dat het oudste bevel het meest belangrijke was, en dus gevolgd moest worden. ‘Ja meester.’

Een harde klap op haar reet brak de stilte die op haar laatste zin volgde.
‘Deze klap verdiende je omdat je ongehoorzaam was.’
De pijn trok niet zo snel weg als ze verwacht zou hebben. Ze wou wat met haar benen bewegen om zo de pijn die nog steeds nazinderde in haar donkere slavinnenvlees wat te verlichten, maar ze onthield net op tijd dat ze roerloos moest blijven, wilde ze niet van de kant in de gracht geraken.

Met twee korte tussenpozen voelde ze hoe de meesteres op elke bil een beetje speeksel spuugde. De luchtbelletjes die langzaamaan openbarsten bezorgden haar een niet onaangenaam gevoel. Het werd zachtjes over haar reetdelen gevreven waardoor ze de pijn vergat.
‘En dit is dan je beloning omdat je je eerdere instructies niet vergat. Onthou dat. Je deed wat goed was, maar als we je opdragen om te zwijgen, dan zwijg je.
Maya knikte.
‘Je ziet het, we kunnen je zowel straffen...’ Weer een klap. ‘Als belonen...’ Terug een zachte aai over haar billen.

De meester pakte haar rechtertepel vast. Hij begon er zachtjes aan te trekken en vervolgens steeds harder en verder. Het trekken ging bruusk over in draaien en kneden. Zowat alle richtingen in elke, tot nu toe bekende dimensie werden uitgeprobeerd. Van voren naar achter, van links naar rechts, van boven naar onder en dan weer terug naar links en rechts. In haar gedachten kon Maya het refrein van het welbekende kinderliedje meevolgen aan de hand van de maat van de bewegingen van haar tepel. Na een poosje nam hij ook haar linkertepel ter hand. Nu was er wat meer ruimte om te spelen; symmetrische bewegingen, tegengestelde of volkomen willekeurige. Er werd naar hartelust gevarieerd en Maya vond het heerlijk. Ze sloot haar ogen en weer even dacht ze aan gisteren, toen ze geblinddoekt aan de ketting werd meegetrokke. Niet naar een slavinnenmarkt, zoals ze eerst gehoopt had, maar naar haar cel, of wat daarvoor moest doorgaan. Even had ze het idee gekoesterd dat ze een soort van menselijke koe was. Die niet bestond om te denken, maar die vanuit een primitief instinct handelde en reageerde op de beslissingen die haar eigenaars voor haar maakten.

Heel even werd ze door het getrek aan haar slavinnespenen weer weggevoerd naar die heerlijke droomtoestand. Door het sluiten van haar ogen vergrootte het gevoel in haar tepels aanzienlijk wat het geheel nog opwindender maakte. Haar ademhaling werd met elke teug dieper en intenser en tegelijkertijd begon ze ook heel zachtjes, bijna onhoorbaar te kreunen. Haar meester reageerde hierop door steeds harder en harder te trekken en te kneden. Ze voelde hoe haar kut zich vulde met geil. Het eerste druppeltje sijpelde reeds naar buiten en nestelde zich comfortabel in haar warme, donkere, donzige driehoek.

Haar natuurlijke reactie was om haar hand in haar kut te steken, maar ze wist dat ze dat niet mocht doen. Ze voelde dat ze ging klaarkomen, maar nog nooit was ze al staande tot een orgasme gekomen. Het genot bouwde zich op vanuit haar tenen. Aan de onderkant van haar tenen bemerkte ze een zachte trilling die alsmaar intenser en intenser werd. Het verspreidde zich over haar voeten en kroop via haar benen omhoog, richting haar dijen en haar kut alwaar het golven van genot zich vestigden en haar meevoerden naar extase.
Maya wist dat ze niet mocht komen zonder toestemming en zette zich schrap een drukte haar blote voeten extra hard tegen het kriebelende gras om zo meer weerstand te bieden tegen wat een overheerlijk, onafwendbaar orgasme zou worden...
  dinsdag 29 januari 2013 @ 22:21:12 #31
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_122236131
We want more :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  woensdag 24 juli 2013 @ 13:23:50 #32
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_129288204
In de tuin (1)

Het belooft een mooie warme dag te worden en zoals beloofd, sta ik om half negen in de morgen bij je op de stoep. Als buren moet je elkaar even helpen en toen je me gisteren vroeg te helpen met wat grof snoeiwerk, heb ik dan ook niet geaarzeld. Het zonnetje schijnt al lekker maar gelukkig kunnen we ook onder de bomen werken.

Je doet de deur open en wenst me een goede morgen. Na de begroeting stel ik voor dat ik met de meegenomen ladder en gereedschap achterom loop. "Is goed, zie ik je zo achter het huis," is het antwoord. Terwijl ik de ladder uit klap, hoor ik de schuifpui open schuiven en in geschikte kledij voeg je je bij me. Snel overleggen we wat er gebeuren moet en voor we het weten, vliegen de takken en bladeren door de tuin. Vreemd genoeg zijn we snel op elkaar ingespeeld en na een uurtje of drie hebben we dat gedaan wat we afgesproken hebben. We vegen het zweet van ons voorhoofd en kijken tevreden naar het resultaat. Nu het rond de middag is, is de temperatuur aardig opgelopen.

"Eerst maar iets verkoeld te drinken halen, dacht ik zo," is je voorstel. Dat sla ik niet af en terwijl jij iets te drinken haalt, klap ik de ladder in en leg het gereedschap bij elkaar zodat ik het in een greep weer mee naar huis kan nemen. Na een paar minuten hoor ik je voetstappen achter me. Ik draai me om om het glas in ontvangst te nemen en ik ben even verbaasd. In de korte tijd heb je niet alleen iets te drinken gehaald maar heb je je ook omgekleed. Je hebt een kort broekje aan getrokken met een bikinitopje. Ik zie een zweetdruppeltje van je hals tussen beide borsten glijden.

Met een knipoog geef je mij een glas en ik ga zitten op een tuinstoel terwijl jij plaats neemt op een ligstoel. Je slaat je rechter been over de linker, leunt achterover en geniet van de zon en het verkoelende nat uit het glas. Of ik het warm heb gekregen van het werken, de zon of de aanblik van jou, laat ik in het midden maar genieten doe ik van alle drie. Langzaam drinken we ons glas leeg. Als je ziet dat ook mijn glas geleegd is, sta je op om de glazen naar binnen te brengen. Je loopt zo dicht langs me, dat ik je warme, zachte huid kan voelen. Ik zal het me vast verbeelden maar ik dacht dat je expres even met je billen draait, zodat ik je mooie lange benen die onder het korte broekje vandaan komen, goed kan bekijken.
  † In Memoriam † woensdag 24 juli 2013 @ 13:44:05 #33
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_129289274
quote:
2s.gif Op woensdag 24 juli 2013 13:23 schreef KantNochWal het volgende:
In de tuin (1)

Het belooft een mooie warme dag te worden en zoals beloofd, sta ik om half negen in de morgen bij je op de stoep. Als buren moet je elkaar even helpen en toen je me gisteren vroeg te helpen met wat grof snoeiwerk, heb ik dan ook niet geaarzeld. Het zonnetje schijnt al lekker maar gelukkig kunnen we ook onder de bomen werken.

Je doet de deur open en wenst me een goede morgen. Na de begroeting stel ik voor dat ik met de meegenomen ladder en gereedschap achterom loop. "Is goed, zie ik je zo achter het huis," is het antwoord. Terwijl ik de ladder uit klap, hoor ik de schuifpui open schuiven en in geschikte kledij voeg je je bij me. Snel overleggen we wat er gebeuren moet en voor we het weten, vliegen de takken en bladeren door de tuin. Vreemd genoeg zijn we snel op elkaar ingespeeld en na een uurtje of drie hebben we dat gedaan wat we afgesproken hebben. We vegen het zweet van ons voorhoofd en kijken tevreden naar het resultaat. Nu het rond de middag is, is de temperatuur aardig opgelopen.

"Eerst maar iets verkoeld te drinken halen, dacht ik zo," is je voorstel. Dat sla ik niet af en terwijl jij iets te drinken haalt, klap ik de ladder in en leg het gereedschap bij elkaar zodat ik het in een greep weer mee naar huis kan nemen. Na een paar minuten hoor ik je voetstappen achter me. Ik draai me om om het glas in ontvangst te nemen en ik ben even verbaasd. In de korte tijd heb je niet alleen iets te drinken gehaald maar heb je je ook omgekleed. Je hebt een kort broekje aan getrokken met een bikinitopje. Ik zie een zweetdruppeltje van je hals tussen beide borsten glijden.

Met een knipoog geef je mij een glas en ik ga zitten op een tuinstoel terwijl jij plaats neemt op een ligstoel. Je slaat je rechter been over de linker, leunt achterover en geniet van de zon en het verkoelende nat uit het glas. Of ik het warm heb gekregen van het werken, de zon of de aanblik van jou, laat ik in het midden maar genieten doe ik van alle drie. Langzaam drinken we ons glas leeg. Als je ziet dat ook mijn glas geleegd is, sta je op om de glazen naar binnen te brengen. Je loopt zo dicht langs me, dat ik je warme, zachte huid kan voelen. Ik zal het me vast verbeelden maar ik dacht dat je expres even met je billen draait, zodat ik je mooie lange benen die onder het korte broekje vandaan komen, goed kan bekijken.
^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_129337260
In de tuin (2)

Nadat je weer terug bent uit de keuken, vraag ik "Houden we het vandaag voor gezien of wil je nog wat doen?" Ik bedoel daarmee de tuin maar jouw antwoord is op meerdere manieren uit te leggen. "Ik kan nog wel iets bedenken maar heb je het niet al warm?" Daarbij glimlach je veelbetekenend terwijl je op me toe loopt, voor me gaat staan en mijn bovenlichaam van het shirt ontdoet. Nu je zo dicht bij me staat, zie ik een paar harde tepels achter het bovenstukje van de bikini. Je pakt de handdoek van de ligstoel en begint mijn armen en borst af te drogen van de zweetdruppeltjes. Omdat we elkaar zouden helpen, pak ik het andere eind van de handdoek en veeg daarmee de druppeltjes van je hals. Toch weet er een te ontsnappen maar ik weet hem toch te pakken net voordat hij tussen je borsten verdwijnt. "Daar tussen is het nog natter," zeg je met een uitdagende stem terwijl je met een hand achter je rug grijpt en aan het touwtje van het topje trekt. Het stukje stof hangt nu alleen nog om je nek en de stukjes stof liggen los op je volle borsten.

Terwijl je handen over mijn borst glijden, til ik je topje over je hoofd zodat je borsten in de zon glinsteren. Ik pak de handdoek weer en langzaam begin ik je borsten te drogen. Met kleine cirkeltjes veeg ik de druppeltjes zweet tussen je borsten weg. De zachte stof streelt je tepels en aan je ademhaling merk ik dat het je opwindt. Het is nu niet meer te ontkennen dat wel elkaar zitten op te geilen. Jouw hand voelt mijn kruis terwijl mijn vinger met je hard geworden tepel speelt. We kijken elkaar diep in de ogen en onze lippen raken elkaar. Je opent je mond en je tong likt langs mijn lippen. Mijn tong gaat op zoek naar de jouwe en terwijl ik je dicht naar me toe trek, worstelen onze tongen.

Je duwt je heupen tegen mijn kruis en je voelt de opwinding in mijn broek. Mijn handen glijden naar jouw billen, jouw handen naar de mijne. Mijn handen glijden in je kort broek en ik merk dat je er niets onder aan hebt. Ietwat verbaast kijk ik je aan. "Beetje verbaast?" kun je niet nalaten me uit te dagen. "Nou,... uhmmm,... ja,..." kan ik niet ontkennen. Maar dat weerhoudt me er niet van om je heerlijke zachte billen vast te pakken. Ik merk dat jij mijn riem los begint te maken. Ook de knoop van de broek moet er aan geloven en je hand verdwijnt in mijn broek. Met je vingers tast je je weg omlaag tot je bij mijn ballen bent aangekomen. Het voelt heerlijk zoals je met je vingers mijn ballen streelt. Ik raak zo opgewonden dat ik mijn handen verplaats naar je borsten. Met mijn mond begin ik je borsten te zoenen. En lichte zoute smaak van het zweet is nog te proeven. Mijn tong likt je tepels. Blijkbaar raak ik een gevoelige plek want je vingers drukken zich stevig in mijn kruis. Een heerlijk gevoel komt in mijn onderbuik opzetten en dit keer neem ik de tepel tussen mijn lippen en trek er voorzichtig aan. Met je hand omklem je nu mijn ballen en ik voel hoe je reageert op mijn uitdaging.
pi_129861686
In de tuin (3)

Terwijl je je hand uit mijn broek haalt, streel je met je vingers mijn hard geworden pik. Je duwt me achteruit tot ik weer in de stoel zit. Nog kun je alleen maar de omtrek van de bobbel in mijn broek zien. Maar omdat je hem al hebt gevoeld, wil je meer. Je buigt je voorover, pakt de bovenkant van mijn broek en trekt hem omlaag tot hij op mijn enkels ligt. Nu is er niets meer dat mijn erectie verbergt. En met het zicht dat ik heb op je lichaam met ontblote borsten is er ook weinig dat het kan voorkomen. Je handen glijden langs mijn benen omhoog toch aan mijn lies. Daar buigen ze af naar mij zij, over mijn buik, omhoog naar mijn borst. Je knielt voor mij neer en mijn harde pik voelt de zachte huid van je borsten. Speels schudt je ze zachtjes heen en weer. Je tepels strelen daarbij mijn gevoelige eikel en zachtjes begint het puntje van mijn harde pik op en neer te wippen. "Waar zijn we aan begonnen?" denk ik bij mezelf. Dit is toch te lekker om waar te zijn. Uitdagend kus je mijn mond en bijt je zachtjes op mijn lippen. Ik voel je borsten over mijn lichaam glijden. Wat zou ik nu graag met mijn hand tussen je benen voelen hoe opgewonden jij bent.

Je doet een paar stappen achteruit en laat je zakken op de ligstoel. Met de broek op mijn enkels en een harde pik die tot mijn navel reikt, kijk ik hoe je je borsten door je handen laat rollen. Nog heb je je korte broekje aan maar omdat ik weet dat je er niets onder aan hebt, ik de blik op je gespreide benen er een waar ik amper mijn ogen van af kan houden. Ik weet niet of het de schaduw is dat ik het me verbeeld maar het lijkt of je broek in het kruis nat is. Je bent zo uitdagend met jezelf bezig dat ik niet weet waar ik moet kijken. Je lippen likken de harde tepels, je handen spelen met je borsten, glijden over je lichaam en verdwijnen in je broekje. De gedachte dat je vingers die net mijn ballen en harde pik hebben gestreeld, nu tussen een paar natte lipjes zitten, windt mij nog meer op. Langzaam begin ik aan mijn pik te trekken. Ik weet nu al dat ik dat niet te snel of te lang moet gaan doen want wat is de eikel gevoelig geworden. Aan je blik kan ik zien dat jij het een opwindend gezicht vindt. Met de ene hand, bespeel je je borsten, de andere hand beweegt duidelijk in je broekje.

Blijkbaar heeft het broekje te weinig ruimte want je tilt je benen omhoog, je vingers duwen je broekje over je benen omhoog en terwijl je dat doet zie ik je naakte kutje verschijnen. Het heerlijke gezicht zorgt ervoor dat ik even vergeet om aan mijn pik te trekken. Je gooit het broekje opzij en gaat weer in dezelfde manier in de stoel liggen. Met de benen gespreid, ga je verder met waar je mee bezig was. Alleen zit er nu geen stof meer voor dat verbergt wat je precies doet. Je vingers glijden over je lipjes en nu kan ik zien dat ik me niet vergist heb. Het kruis in je broekje moet wel nat geweest zijn. Bij iedere beweging worden je vingers en lipjes natter en natter. Ik schop mijn schoenen en laat de broek van mijn enkels glijden. Na twee stappen sta ik voor de stoel. Mijn harde pik staat nog rechtop tegen mijn buik en is nog geen twintig centimeter van je gezicht verwijderd. Je kijkt omhoog en glimlacht naar me, pakt met een hand mijn harde pik en geeft er zoentje op de eikel. Daarna sluit je je lippen om mijn eikel en ik voel het puntje van je tong met het gaatje spelen. Wat zou ik graag zien dat je hem helemaal in je mond neemt. Maar je blijft me plagen door alleen rond mijn eikel en langs mijns pik naar mijn ballen te likken. Door met je borsten te spelen, probeer ik jou zover opgewonden te krijgen dat alle remmen los gaan.
pi_130415584
In de tuin (4)

Dan draai je je opeens zo bij dat ik tussen je benen sta. Met een hand begin je me sneller en steviger af te trekken. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Een zachte kreun komt uit mijn keel omhoog en met dichte ogen geniet ik van het gevoel dat in mijn onderbuik ontstaat. Opeens voel ik hoe je lippen zich om mijn eikel sluiten en langzaam verdwijnt mijn pik in je mond. De warmte van je mond en je zachte lippen zorgen ervoor dat ik bijna de controle over mijn bewegingen verlies. Mijn pik glijdt in en uit je mond, je tong draait rondjes om mijn eikel. Nat, keihard en warm staat mijn pik tegen mijn buik omhoog als je met je tong mijn ballen begint te likken. "Tsjeeeeezzz,..." weet ik uit te brengen als ik je hoofd naar achteren duw om te voorkomen dat ik al klaar ga komen.

"Is het lekker?" is de overbodige vraag. Ik kan geen woorden vinden dus buig ik voorover om je hartstochtelijk te zoenen. Mijn hand glijdt over je borst en buik naar het heuveltje onder je buik. Het is er glad en zacht. Nu is het mijn beurt, besluit ik. Ik til je uit de stoel omhoog en ga er zelf op liggen. Ik trek je naar me toe zodat je met je natte kutje boven mijn gezicht komt te zitten. Met mijn handen kan ik nog bij je borsten komen en terwijl ik begin door met mijn tong je lipjes te likken, laat ik je tepels tussen mijn vingers rollen. Het duurt niet lang voor je je kutje op mijn lippen duwt en bijna commandeert: "Lik me, lik me met je tong!" Ook al heb ik zelf graag de controle, dit keer laat ik het me niet nog een keer zeggen. Mijn handen pakken je billen, je steunt met je armen achter je op mijn benen en geeft mij zo een geweldig uitzicht op de gespreide lipjes en het zachtroze vlees van je kutje. Ik lik langs je lipjes, over je clitje en proef het geil dat tevoorschijn komt. "Ga door, hmmmmm, ga door!" krijg ik van je te horen en om mijn daden kracht bij te zetten, laat ik een vinger in je kutje glijden terwijl mijn tong blijft likken. Je geeft zelf het ritme aan door met je heupen te bewegen. Wat is dit genieten met een heerlijke vrouw.

Opeens worden de bewegingen sneller en onregelmatiger. Ik voel hoe de spieren in je benen zich aanspannen. Je ene hand duwt mijn mond nog steviger tegen je kutje terwijl je andere hand mijn vingers uit je kutje willen halen. Je hebt alleen niet in de gaten dat beide dingen tegelijk niet werkt en ik blijf dan ook doorgaan met vingeren en likken. Het kan haast niet anders dan de buren moeten de kreun van je hebben gehoord op het moment dat je schokkend naar voren leunt en klaar komt. Het maakt mij niet uit want ik geniet met volle teugen van het feit dat je voor mij klaar bent gekomen. Als je weer een beetje bent bijgekomen, schuif je iets naar achteren zodat ik met mijn tong niet meer bij je lipjes kan komen. Nu zijn het echter wel je borsten die voor mijn gezicht hangen. Ik kan het me verbeelden maar het is net of de tepels nog verder naar voren steken. Of het mijn verbeelding is of niet, ik wil zorgen dat het intense gevoel bij je blijft en neem ze dan ook een voor een in mijn mond en begin ze met mijn tong te bespelen.
  vrijdag 13 september 2013 @ 00:53:11 #37
411738 Uiltje90
High up in a tree
pi_131116871
oh my,, er zitten echt een paar goede en lekkere verhalen tussen! en ik ben goed in visualiseren.. O+ keep up the good work guys!
You only live once, but if you do it well, once will be enough
pi_132098749
SK zoekt een tegen-schrijfSTER voor een nieuw verhaaltje in deze sexie, PM bij interesse.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:14:50 #39
195027 D.Licious
Ik heb geen ondertitel
pi_132516235
Een waargebeurd verhaal :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie altijd achter de kudde aanloopt, staat altijd in de stront.
Iedereen heeft recht op mijn mening.
  † In Memoriam † donderdag 24 oktober 2013 @ 19:11:35 #40
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_132522145
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:14 schreef D.Licious het volgende:
Een waargebeurd verhaal :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  maandag 4 november 2013 @ 10:59:55 #41
406104 deurmat1976
deurmat/vloerkleed voor dames
pi_132882923
eens even kijken hoe de openheid hier is op het gebied van trampling...

Voordat je begint, wat is trampling:

De Nederlandse vertaling van het Engelse woord trampling is met voeten betreden en dat is ook wat er gebeurt tijdens een trampling spel. Het is een leuke manier om een onderdanige te vernederen en te pijnigen d.m.v. je voeten en je gewicht.

Meestal is tijdens de trampling de vrouw Dominant en de man onderdanig maar uitzonderingen bevestigen gelukkig nog steeds de regel. Je kunt er voor kiezen om de onderdanige tijdens een trampling sessie gekleed te laten maar naakt kan natuurlijk ook en die naaktheid kan dan meteen een extra gevoel van kwetsbaarheid geven.

Veel mensen denken dat trampling erg gevaarlijk is, dat je met naaldhakken zo door de huid kan steken, dat botten zo breken. Dit zijn verhalen van misgelopen trampling sessie's want als de Dominant weet waar hij/zij mee bezig is en de onderdanige geen stomme dingen doet, zoals het beetpakken van de enkels of de Dominant er af proberen te gooien, kan er eigenlijk weinig mis gaan.

Nog steeds geinteresseerd danwel benieuwd...veel plezier...

En oh ja...heb je het uitgelezen...laat een commentaar achter...;-)

Triomfantelijk loop ik op de parkeerplaats bij van der Valk in de buurt van Zwolle. Ik heb er zin aan. Waar ik zin aan heb? Ik heb zo meteen een afspraak met een dame, ontmoet via een chatsite, die ik lekker heb gemaakt met trampling. Ze is in zoverre geinteresseerd dat ze het eens wil proberen hoe het zou zijn om op iemand te staan. Nou, en dat gaat vandaag gebeuren.

Ik loop door de deur naar binnen, rechtstreeks naar de receptie. 'Ik heb gereserveerd op naam van deurmat'. Het meisje achter de balie kijkt geamuseerd op. 'Deurmat', vraagt ze. Ik knik bevestigend. 'Leuke naam', zegt ze en overhandigd mij de formulieren die ik in moet vullen. Dit doe ik en ik krijg van haar een plastic kaartje. Het scheelt dat ik de overnachting al betaald heb. Scheelt weer de volgende dag, als ik die tenminste haal. Mijn ervaringen hierin zijn inmiddels zo dat we niet eens de avondmaaltijd halen. Maar goed, ik loop door naar de lobby, daar waar we afgesproken hebben. Het leuke is dat ik weet hoe jij eruit ziet vanwege je profielfoto op de chatsite, maar dat jij totaal niet weet hoe ik eruit zie. Ik grinnik bij de gedachte hoe je reactie zal zijn.

We hadden afgesproken dat jij een hoedje zou dragen ter herkenning en als ik zo in de lobby kijk, zie ik 1 dame met een hoedje zitten...hmmm. Gespannen loop ik op deze dame af. Ik loop om haar heen en ga tegenover haar staan. Ik kijk naar een vrouw van middelbare leeftijd, knap, maar vol gezicht, maar dat is niet erg. Ze kijkt op. s deze stoel vrij'?, vraag ik haar. Ze twijfelt, maar knikt van ja. Ik ga zitten. Ik bestel bij de ober een bakje koffie en ik vraag of jij ook iets wilt drinken.'Koffie', antwoord je. Als de ober weg is, vraag ik of ik je een compliment mag maken. Je kijkt op, kennelijk in afwachting van mijn compliment. "je hebt heerlijke schoenen aan', zeg ik. Een twinkeling verschijnt in je ogen. Daarbij een mondhoekje die een beetje omhoog gaat, wat mij wil zeggen dat je een herkenning hebt.

We drinken de koffie en je bent verbaasd over de persoon die tegenover je zit. Hier ga je straks bovenop staan en een kriebeltje gaat er door je buik. Je kijkt nog eens naar je hakken, draait ze een beetje, zodat je de puntige hak goed kunt kijken. Mooi rood is niet lelijk, denk je bij jezelf. 'Zullen we gaan', hoor je en je wordt ruw verstoord in je gedachten. 'ja, uiteraard'en je staat op en ik begeleidt je naar de lift. Kamer 202 hoor je me zeggen. We stappen in de lift die ons naar de 2e verdieping brengt. een 'pling' klinkt als teken dat we er zijn. De deur gaat open en de kamer bevindt zich mooi tegenover de lift. Ik stop het kaartje in de gleuf, haal hem er weer uit en het lampje, dat eerst op rood stond, gaat over naar de groene deur, ten teken dat de deur open is. Ik doe de deur open en geef galant aan dat de dame naar binnen mag. Ik volg en sluit de deur. 'ga maar even op bed zitten', zeg ik je.

'Ben je er klaar voor'?, vraag ik je. Je knikt. 'Dus even voor de goed orde', vervolg ik, 'ik zal tot aan mijn onderbroek voor je liggen en je wilt eerst met blote voeten op mijn lichaamspelen, he'? Je knikt weer. 'Dan zul je kijken hoever je verder wilt gaan. Ik wens je veel plezier en hou je vooral niet in'. Ik kleed me uit en laat mijn boxershort aan. Ik ga vervolgens voor je voeten liggen, daar waar jij op de achterkant van het bed zit, op het voeteneinde. Ik pas er net tussen, tussen het einde van het bed en de muur. Beter zo, denk ik, dan kan ze eventueel gelijk door met op me stappen en kan ze zich vasthouden aan de muur.

ik ga liggen op mijn rug en voel je hakken al meteen op mijn lijf. Ik voel mijn lid al een beetje reageren en besef me dat het niet lang zal duren voordat dat visueel zichtbaar wordt. Je probeert je hakken uit te doen doordat je met je hak je voet naar achteren trekt. Op mijn borst wel te verstaan. Het is pijnlijk en aan mijn verbeten gezicht zie je dat ik dat voel, zeker als een niet helemaal afgesleten deeltje van de hak aan mijn lijf blijft hangen. 'Niet zo piepen, dit wilde je toch', zeg je me. Ik knik. de schoenen zijn uit en liggen op mijn borst, eentje met de opening naar mijn neus. Ik snuif je ietwat muffe schoenengeur op. Het wind me op. Je ziet het en duwt met je voet de schoen beter onder mijn neus. Je hoort me snuiven. Je doet je kousen uit en ook die leg je op mijn neus. Ze zijn echter schoon gewassen, dus deze ruiken bijkans naar bloemetjes.

Ik voel je heerlijke zachte voeten over mijn lichaam wrijven. Af en toe druk je iets op mijn buik en je ziet dat je voet een afdrukje achterlaat op mijn buik. Je wrijft verder over mijn borst en ook daar probeer je afdruk achter te laten. Dat is minder zichtbaar. Teleurgesteld richt je je weer op mijn buik. Je wrijft nu ook meer richting boxershort. Je tikt er zachtjes op en constateert dar er een stammetje ligt. Ik geniet van je zoektocht en probeer me zoveel mogelijk in te houden. Nu al komen zou slecht zijn voor mijn reputatie. Voorlopig lukt het nog iig.

'Hoeveel weeg je eigenlijk'?, vraag ik. 'Je mag straks mijn gewicht schatten', zeg je uitdagend. Vervolgens zet je je voet op mijn gezicht. Hiervoor moet je een beetje verplaatsen waarbij je je rechtervoet op mijn buik zet. Door het verplaatsen zet je je volle gewicht op mijn buik. Een 'oef' van mijn kant verraad dat ik er niet op gerekend had en me dus niet kon aanspannen. 'hmmm', zeg je. Dan zet je je linkervoet op mijn gezicht. Ik snuif de heerlijke voetengeur op. Je tenen vinden de weg richting mijn mond. Wanneer je over mijn mond wrijft, komt mijn tong even in contact met je bal van de voet. 'Hmmm', zeg je weer en ik zie dat je rechterhand richting je grotje gaat. Je geniet, terwijl je met je voet op mijn hoofd speelt. Ik geniet ook, ik mag graag aan vrouwenvoetjes likken. Mijn lid wordt ook groter en dreigt met de Duitse helm al uit mijn shortje naar buiten te kijken. Jij ziet het ook en plaatst behending je grote teen van je rechtervoet op deze helm en drukt er een beetje op.

'Zullen we maar beginnen met datgene waar we voor afgesproken hebben'?, vraag je plotseling. Ik word ruw verstoord in mijn moment. Ik wilde namelijk net je teentjes in mijn mond stoppen. 'Is goed, ga je gang', antwoord ik. Je haalt je voeten van zowel mijn mond als mijn eikel en zet ze op mijn buik. Ik maak mijn lippen ondertussen weer wat nat. Ze worden altijd zo droog als ze in contact zijn geweest met voetzolen. Je haalt je voeten weer van me af. 'Kun je iets meer opschruiven naar de muur? Ik wil graag eerst staan op de grond voor je en dan pas op je stappen'. Ik doe wat je me vraagt en schuif iets meer naar rechts, richting de muur. Je staat vervolgens op van het bed en zet je rechtervoet op mijn buik. Je verplaats je gewicht meer naar de voet op mijn buik totdat je er met je volle gewicht op staat. Ik ben blij dat je het langzaam doet, zodat ik mijn spieren geleidelijk aan kan spannen. Dan zet je je linkervoet er naast, terwijl je je aan de muur vasthoudt. Je verbaasd je erover dat je nu echt bovenop iemand staat. Je kijkt me aan, terwijl ik al de hele tijd naar jou kijk. Je voelt het spek onder je voeten, terwijl je daaronder wel iets hards voelt. Je maakt voorzichtig wat stapbewegingen op de plaats. Je tilt voorzichtig je ene voet wat op, zodat het gewicht van je totaal op de andere voet rust. Dan zet je hem weer terug en doet met de andere voet exact hetzelfde. Ondertussen blijf je naar mijn gezicht kijken. Misschien verwacht je van mij een reactie, nu je op mij staat. 'Hoe voelt het'?, vraag ik je. 'ja, ik weet niet precies hoe ik het moet zeggen...apart. Ook een stukje opwindend. Heb nu wel een stukje macht over je', zeg je.

'Misschien moet je niet alleen stilstaan, maar ook proberen om een stukje te lopen', moedig ik je lef een beetje aan. 'En waar mag ik op staan'?, vraag je. 'Overal tussen zak en hoofdhaar', grap ik. Dan draai je je een kwartslag richting mijn hoofd en zet voorzichtig een stap op mijn borst. Je voelt, terwijl je je gewicht verplaatst naar mijn borst, dat mijn borst wat inzakt. Je zet vervolgens je andere voet er naast. Ik merk dat je zwaar bent. Niet topzwaar, maar toch aardig wat gewicht. Je kijkt me aan, daar beneden . Het begint je steeds meer op te winden. 'Zet maar eens een voet op mijn gezicht', zeg ik je. terwijl je je vasthoudt aan de muur, til je een voet op en zet die op mijn gezicht. Meteen voel je mijn tong onder je voetzool. Van schrik en met een korte 'ieeeeew', til je je voet op. Ik lach. Jij lacht hierdoor ook. 'Mag ik je voetzool niet likken'?, vraag ik je.'Tuurlijk wel', zeg je en plaats je voet weer terug. Ik begin gelijk weer met likken....hmmmm heerlijk is dat. Ik merk aan je lichte gekreun dat jij er ook van geniet. Ik zie weer dat je rechterhand naar je klitje gaat. Ook zie ik dat je geen slipje draagt. Hmmm, ik hoop ergens op.

'Hoeveel weeg je nu'?, vraag ik je even later. 'Wat, hoezo'?, zeg je. Je werd duidelijk gestoord door deze vraag. Ik herhaal mijn vraag. 'Wat denk je', counter je. 'Ik denk zo'n 88 kilo', probeer ik op goed geluk. 'Bijna, het is 90 kilo, maar knap van je', geef je me een compliment. Je zet je voet weer van mijn gezicht en draait je weer om en stapt richting mijn buik en lid. Aangekomen op mijn buik sta je stil en zet een voet op mijn lid. Je zet er iets gewicht op. Je hoort mij kreunen, elke keer als je er iets gewicht op zet. 'Vindt je dit lekker'?, vraag je me terwijl je je hoofd naar mij toe draait. Ik knik. 'Hmmm', hoor ik je reactie. 'Mag ik hier met mijn volle gewicht op staan'?, vraag je terwijl je met je bal van de voet op mijn lid tikt. 'Kijk maar of die het volhoudt', geef ik aan. Je zet er nu wat meer gewicht op en als je er dan met je volle gewicht op staat, lijkt het net alsof er een dikke tak onder je voeten ligt. Je probeert er een beetje op te balanceren en het voelt voor mij uiterst prettig aan. Ik voel ondertussen je tenen in mijn zak. Dit doe je trouwens onbewust, maar niet minder prettig. Dan stap je er weer van af. 'Hoe vond je dit'?, vraag ik. 'Heel apart, dat ie zo sterk is, had ik niet verwacht. Maar als ik vragen mag, ik zou eigenlijk wel willen weten hoe het eruit ziet zonder dat er een stukje stof als bescherming op ligt'. Je doelt op de boxer die ik nog draag. 'Ik kan hem uitdoen, als je dat graag wilt'. Je knikt en als je dan van mij afstapt, kan ik de boxer uit doen. Daarna stap je weer op me. Je zet weer je voet op mijn lid en ik geniet als je er weer opstaat. daarna stap je er weer vanaf en probeert er alleen op je tenen op te staan. Dit is wat pijnlijker omdat het gewicht van jou op een kleiner oppervlak staat, maar is ook tegelijk erg prettig om te ondergaan.

Dan stap je van me af en doet je hakken aan. 'Ik vind het erg prettig om met blote voeten op je te staan, maar ik ben ook erg benieuwd hoe het zal zijn als ik er met hakken op sta. wil je me alsjeblieft zeggen als de pijn ondraaglijk wordt'?, geef je deze plotselinge wending aan. Ik geniet van je bezorgdheid en knik. Je zet weer, maar voorzichtig deze keer, je schoen op mijn buik en al vrij snel sta je er op met je volle gewicht. Je zet je andere voet er naast. Het wiebelt meer door je hakken en je verplaatst je voeten af en toe, terwijl je naar beneden kijkt, omdat je benieuwd bent naar de afdrukken in mijn lichaam. Ondertussen probeer ik mijn spieren aan te spannen en dit even te overleven. Ik merk dat je duidelijk te zwaar voor mij bent om met hakken op te staan en ik hoop eigenlijk dat je er snel klaar mee bent. Nadat je dit eventjes gedaan hebt, stap je weer van mij af en verbaasd je je erover dat er diepe afdrukken in mijn lichaam staan. 'Het idee dat ik je beschadig, bevalt me niet', zeg je me. 'Ik zal verder niet meer met schoenen op je staan. Ik heb het gedaan en het voelt apart, maar mis het contact met de blote huid', vervolg je en daarmee ga je op bed zitten en doe je ze weer uit. Ik begrijp het en stiekem vind ik het ook prettiger als ik met blote voeten betreden word.

'Zou je ook even op mij willen zitten'?, vraag ik je vervolgens. Dat wil je wel en je nodigt mij uit om op bed te gaan liggen. Ik doe wat me gezegd wordt en als snel zit je op mijn buik en borst. Het is tegelijk tijd om even kort te evalueren. 'Nu op me gestaan en nu ook zittend op mij, wat vindt je ervan? Is het je tegengevallen? wat is je gevoel'?, vraag ik je. 'Ik vind het zeer opwindend, als ik eerlijk ben. Ik krijg een zeer prettig gevoel in mijn onderbuik als ik je lichaam onder mijn voeten heb. Dat ik met hakken op je sta, straalt voor mij wel een beetje macht uit en daar geniet ik zeker van, maar het feit dat ik je lichaam beschadig, noopte mij om van je af te stappen. Ik moet er ook een prettig gevoel bij hebben en dat had ik nu niet'. Je kijkt ondertussen naar mijn lid. 'Ook dit vindt je dus opwindend, zie ik, haha'. Ik knik en zeg je dat ik geniet als er berhaupt gewicht op mij drukt. Je draait je om en gaat iets verzitten, op mijn borst met je rug naar mij toe. 'Gaat dit goed'?, vraag je me. 'Ja', hoor je me zeggen. ik voel vervolgens hoe je voeten mijn penis beroeren. terwijl jij mijn penis streelt, hoor ik je genieten. Kennelijk ben je ook even jezelf aan het beroeren.

'Mag ik op je gezicht zitten'?, vraag je me. je wacht echter het antwoord niet af, gaat van mijn borst af en zet je knieen naast mijn hoofd. Vervolgens zak je door totdat je klit contact maakt met mijn mond. Ik begin meteen te likken als Lassie, alhoewel, niet als die dorst heeft. Subtiel raak ik je lipjes aan en op zoek naar de pruummm. Je kreunt, een teken dat ik goed bezig ben. Je begint een beetje op mijn gezicht te rijden, het gekreun zwelt aan en met een luide aaaaah kom je kloppend klaar op mijn mond.

Je staat op, bevrijd je klit van mijn mond die een beetje plakkend loskomt. Je kutsappen druipen over mijn gezicht. Je draait je om en je kunt niet anders doen dan lachen. Ik vraag me af waarom, maar ik kan het geloof ik wel raden. Gelukkig duurt het niet lang en neem je mijn stijve lid in je mond. Met lange halen probeer je mijn geil eruit te zuigen. Je lippen klemmen zich om mijn eikel. Af en toe bijt je erin. Ik geniet. Dan, het duurt niet lang meer of ik kom spuitend in je mond klaar. Je slikt alles door en likt mijn eikel heerlijk schoon.

Je komt bij me liggen. Samen genieten we nog even na. Dan trek je je kleding weer goed, doet je hakjes aan en maakt aanstalten om te vertrekken. Dan zeg je: 'gaat deze deurmat nog fatsoenlijk afscheid nemen van deze dame'? Ik weet wat me te doen staat en leg me neer voor de deur. Je stapt zonder problemen met je hakken op me, doet de deur open en kijkt in de ogen van een schoonmaakster. Ik zie het meisje verschrikt naar ons kijken. Jij stapt door en bij het passeren van haar en de deur achter je dicht doen, hoor ik je zeggen; 'Als je wilt, hij heeft een kamer geboekt tot en met morgenvroeg'...
trampling=dat is dat ik graag letterlijk overlopen wil worden door een vrouw. Ik ben als het ware een deurmat voor haar waar ze haar voeten op veegt of als een vloerkleed waar je achteloos over heen loop. En ik schrijf daar verhalen over...
pi_132947339
Wtf is deze.
  woensdag 6 november 2013 @ 00:04:52 #43
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_132947905
Goed geschreven deurmat. Erg nice
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_133516137
dit weekend maar eens rustig lezen :)
  vrijdag 22 november 2013 @ 21:32:44 #45
395809 expii
altijd leuk
pi_133529203
oefff
--
  vrijdag 22 november 2013 @ 21:33:09 #46
395809 expii
altijd leuk
pi_133529220
geweldige verhalen doet wel wat met een mens hoor hahahah
--
  † In Memoriam † vrijdag 22 november 2013 @ 23:59:11 #47
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_133535679
mooi verhaal deurmat ^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  zaterdag 28 december 2013 @ 17:27:03 #48
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_134792087
Ik verwachtte mooie verhalen maar ik kreeg vreemde fetisjen
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_134801059
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2013 17:27 schreef zeefje het volgende:
Ik verwachtte mooie verhalen maar ik kreeg vreemde fetisjen
Interesse in een deel 5?
Dan weet ik wat me te doen staat,... :)
  zaterdag 28 december 2013 @ 22:35:23 #50
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_134805809
quote:
5s.gif Op zaterdag 28 december 2013 21:04 schreef KantNochWal het volgende:

[..]

Interesse in een deel 5?
Dan weet ik wat me te doen staat,... :)
Ja zeker! Jou verhalen zijn ^O^
I like the way you look at me with those beautiful eyes
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')