abonnement bol.com Coolblue
pi_113258965
Dit is de plek om zelfgeschreven spannende, erotische of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen! :Y

Hieronder het laatste verhaal uit het vorige topic van Poem, om er weer lekker in te komen ;)

________________________________________________________________________________________

Zij

Sinds enkele weken spreek ik haar dagelijks via de telefoon. Soms wel een uur lang. Ik werk bij een gereedschapleverancier en zij bij n van onze afnemers. Voor het kleinste vraagje bel ik haar op, want ik vind haar stem heel prettig. Ze klinkt zo spontaan, zo gezellig. Sarah heet ze. Ik ben heel benieuwd naar Sarah, naar de persoon die bij deze stem hoort en af en toe maak ik een grapje over een ontmoeting.

Vandaag heb ik het voor elkaar, ik mag mee met de accountmanager, Rik. Omdat ik hier nog niet zo lang werk, mag ik mee om kennis te maken.

Onderweg praten Rik en ik nog wat over koetjes en kalfjes. Rik is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij een echte lady’s man, maar ook zo trouw als een hond. Hij kan het niet laten om naar mooie vrouwen te kijken, maar daar blijft het bij.
Zelf ben ik al een poosje vrijgezel. Mijn vorige relatie heb ik beindigd toen ik erachter was gekomen dat zij was vreemdgegaan. Als ik eraan denk, doet dit verraad nog steeds pijn.

We komen keurig op tijd aan bij de klant. Er staat een gesprek van anderhalf uur gepland. We worden gevraagd even plaats te nemen in een zithoekje. Onze contactpersoon zou ons komen halen.
Ik pak een pepermuntje uit het schaaltje op het tafeltje en kijk wat rond. Er hangt een flatscreen aan de muur met nieuws. Ik probeer het te volgen.

De receptie waar we uitzicht op hebben is een beetje een kippenhok; wordt over van alles gekakeld. Naast de receptie is een deur. Deze gaat open. Een erg stijlvol meisje in jaren-zestigjurkje en op hoge hakken komt de hal binnen en loopt de receptie binnen. Door de glazen deur bekijk ik haar verder. Wilde blonden krullen en een brede lach. Slanke benen.
We horen n van de receptionistes kirren dat het meisje er zo leuk uitziet. Zij lacht en draait een rondje. Ze is inderdaad prachtig.

Ik voel een elleboog van Rik. Hij fluit zachtjes terwijl hij naar het meisje kijkt. Ze was hem dus ook opgevallen. “Nou Tijn, ik zou het wel weten, jongen,” fluistert hij zonder zijn ogen van het meisje af te wenden. Ze krijgt een doosje van n van de receptionistes en komt weer naar buiten. Dan richt ze haar aandacht op ons.

“Goedemorgen, heeft u een afspraak,” vraagt ze.
Ik kan niks uitbrengen. Rik antwoordt gelukkig. “Ja, om half elf met Freek.”
Het meisje kijk op haar horloge en glimlacht. “Ik zal hem nogmaals zeggen dat u er bent. Ik moet toch die kant op.” Met die woorden verdwijnt ze weer door de deur naar de receptie. We horen het getik van haar hakken wegsterven.

Ik realiseer me dat ik de hele tijd mijn ademhaling heb ingehouden en nu zij weg is weer helder kan denken. Het is dat Rik over haar gepraat heeft, anders zou ik niet zeker hebben geweten dat ik haar gezien heb. Zij spreekt tot de verbeelding.

Freek komt te trap af. Hij geeft ons een hand en we gaan met hem mee naar een kleine spreekruimte. Het hele gesprek lang weet ik me geen houding te geven. Ik heb er eigenlijk ook niet veel van gevolgd, ik kan alleen maar aan dat meisje denken.

Wanneer het gesprek ten einde komt, zeg ik Freek dat ik het aangenaam vond hem te ontmoeten, maar dat ik Sarah ook graag even gedag wil zeggen. Freek grijnst naar mij en loopt weg. “Momentje, ik haal haar even.”

Nu word ik toch wat zenuwachtig. Rik en ik pakken onze spullen weer in. Freek is vlotter terug dan ik verwacht had. Naast hem staat het blonde meisje dat we hadden gezien bij de receptie. Ik sta weer volkomen versteld van haar schoonheid.
Freek ziet dat ik uit het veld geslagen ben door haar verschijning en lacht nog eens die ietwat arrogante grijns van hem.

Ik voel mijn wangen branden en geef het meisje een hand.
“Hoi, ik ben Tijn,” stel ik mezelf voor. “Leuk je te ontmoeten.”
Het meisje lacht en ik smelt bijna. “Sarah. Dat dacht ik al,” zegt ze, “ik had je zien zitten bij de receptie.”
“En je zegt gewoon niks,” roep ik gespeeld verontwaardigd uit.
“Ik dacht dat je mijn stem wel zou herkennen,” antwoordt ze pienter. Dat klopt. Had gekund. Maar door de telefoon klinkt ze zo anders. Freek kijkt naar Sarah. Het is duidelijk dat hij een zwak heeft voor haar.
We laten elkaars hand los en ik besef me dat ik een briefje in mijn hand heb. Met een uitgestreken smoel steek ik mijn hand in mijn zak. Niemand heeft wat gemerkt. Sarah doet ook alsof haar neus bloedt.

Rik onderbreekt ons. Hij wil ervandoor, want anders redt hij zijn conference call niet. We groeten Freek en Sarah nogmaals en vertrekken. De hele rit terug naar ons kantoor brandt het briefje in mijn broekzak.

Op kantoor hang ik mijn jas op en ga direct naar het toilet. Ik sluit mezelf op en lees het briefje.

Aanstaande vrijdagavond
Het bruine caf op het marktplein
21.00u

Dat was het?
Het is nu dinsdag…

De rest van de week heb ik rondgelopen met een zenuwachtig gevoel. Waarom had ze mij dat briefje gegeven? Welke verwachtingen zou ze hebben? Als ik denk aan mijn eigen verwachtingen bij deze geheimzinnige afspraak, voel ik mijn wangen gloeien.

Vrijdagmiddag na mijn werk vlieg ik naar huis. Ik gooi een pizza in de oven en spring onder de douche. Terwijl ik mezelf inzeep, bedenk ik wat ik aan zal trekken. Ik lijk wel een meid!
Tijdens het eten maan ik mezelf tot kalmte. Ik moet een uur rijden. Het is nu 19.30u. Ik heb nog een halfuur. Relax. Dit is niet mijn eerste date ooit, dus waarom maak ik me zo druk om deze? Is niet nodig, dus chill. Geniet van die pizza en plan je route.

Natuurlijk kom ik onderweg in de file. Ongeluk gebeurd. We mogen maar 50 en wanneer ik langsrijd, wordt er net een autowrak weggesleept. Stelletje ramptoeristen, scheld ik binnensmonds tegen de rest van mijn file. Als ik voorbij het ongeluk ben, kan ik eindelijk weer gas geven.

Als ik eindelijk heb geparkeerd, ga ik op zoek naar het bruine caf. Ik loop het marktplein op. Er blijkt gelukkig maar n kroeg te voldoen aan de omschrijving ‘bruin’. Ik stap binnen en kijk rond. Dan zie ik haar zitten in het hoekje bij het raam. Het is nog vroeg, dus verder niet druk. Ik loop langs de bar naar haar toe. Wanneer ik dichterbij ben, kijkt ze op. Het is een combinatie van begeerte, uitdaging en tevredenheid. Ik ben overrompeld door haar sterke wil.

Ik kom bij haar tafeltje aan en ze staat op. Sarah glimlacht en geeft me drie zoenen ter begroeting. Ik ruik een fris eau de toilette. Ze trekt haar jas aan, pakt haar tas en trekt me mee de kroeg uit. Totaal willoos ga ik met haar mee.

Buiten begeleidt ze me naar het steegje naast het caf. Ze duwt me tegen de muur en bekijkt me. Mijn hart klopt in mijn keel. Dan zoent ze me. Haar zoen is heel anders dan haar gedrag tot nu toe; voorzichtig, aftastend, intens. Ik zoen haar terug en trek haar dichter tegen me aan. Mijn handen dalen af naar haar billen en ik voel bij mezelf een erectie opkomen.

Ze tast naar mijn kruis en laat een verrast kreuntje ontsnappen. Hoe lang is het geleden dat ik heb staan vozen in een steegje? In mijn middelbare-schooltijd of zo? Lekker is het wel.

Sarah onderbreekt de zoen. Haar ademhaling is zwaar.
“Ik ben blij dat je gekomen bent. Ben zo zenuwachtig geweest, straks had je een vriendin of zo. Ik wilde je al vanaf het eerste moment dat ik je zag,” biecht ze op.
“Toen ik je bij de receptie zag, kon ik geen ademhalen, zo mooi vind ik je,” zeg ik eerlijk.
Sarah bloost en slaat haar ogen neer. En ik zucht.

“Kom je mee,” vraagt ze en kijkt me weer aan. Ik knik. Natuurlijk wil ik met je mee! Ze pakt mijn hand en samen steken we het plein over. We wandelen nog een paar straten door, slaan een paar hoeken om. Ze wijst naar een mooi appartementencomplex. “Daar woon ik.”

Ze opent de deur naar het portaal en we gaan de trap op. Normaal ga ik altijd voor een trap op, want het is ongepast om een dame voor te laten lopen. Maar Sarah is vlotter dan ik en onderweg naar boven word ik gehypnotiseerd door haar dansende billen midden in mijn blikveld. Haar spijkerbroek zit superstrak en staat haar fantastisch.

Op de tweede verdieping zoekt ze een andere sleutel aan haar bos en opent haar voordeur. Zonder me verder aan te kijken, hangt ze haar sleutel in het kastje en haar jas aan de kapstok en loopt ze de lange gang in. Onderweg begint ze zich uit te kleden.

Snel trap ik mijn schoenen uit en hang mijn jas aan de kapstok. Als ik in de deuropening van de slaapkamer sta, zie ik nog net hoe Sarah haar spijkerbroek over haar heupen laat glijden. Ze heeft haar hakken nog aan en staat nu voorover gebukt. Even blijft ze zo staan en kijkt me aan.
Ik kom achter haar staan en laat mijn handen op haar heupen rusten. Dankzij haar hakken is ze nu precies hoog genoeg. Mooie ronde billen en van die kuiltjes in haar onderrug. Zwarte hipster met bijpassende beha. Die beha gaat sowieso uit. Met een simpele beweging clip ik de sluiting open. Sarah trekt hem zelf verder uit en gooit hem op de grond.
Mijn vingers glijden onder het broekje en ik trek het een stukje naar beneden. Sarah laat het gewillig toe. Ik knoop mijn broek open en bevrijd mijn erectie. Met wat speeksel maak ik mijn eikel wat gladder. Overbodig, blijkt wanneer ik haar warmte binnentreed.

Sarah leunt nu tegen de muur. Tussen haar handen hangt een langwerpige spiegel. Ik kan ons van boven tot beneden bekijken. Ik zie hoe haar borsten worden omsloten door de beha, hoe haar mond een stukje open staat, de geilheid in haar ogen.
Via de spiegel kijkt ze me aan. “Wil je je shirt uittrekken,” vraagt ze me bijna smekend. Ik doe wat mij gevraagd wordt. Het kledingstuk landt op een stoel. Sarah kijkt me verlekkerd aan en ik voel me gevleid.
Het is lang geleden dat ik een meisje zo opgewonden naar me heb zien kijken. Het is al heleml lang geleden dat een meisje van hetzelfde kaliber als Sarah zo naar mij heeft gekeken.

Langzaam begin ik in en uit haar te bewegen. Sarah sluit haar ogen en bijt op haar lip. Ik versnel iets en haar ademhaling gaat hier in mee.
Sarah is mooi. Maar om haar zo te zien genieten, is ronduit een lust voor het oog. Bij iedere beweging zie ik haar borsten dansen in de spiegel.

“Wat ben je groot,” kreunt ze hees. Voor mij het startsein om harder te gaan stoten. Ik hoor een hoog gilletje. Ik wil haar alle hoeken van de kamer laten zien. Ik wil haar laten genieten zoals ze nog nooit genoten heeft.
Uit een la van het kastje naast de spiegel haalt ze een kleine vibrator tevoorschijn. Ze drukt op een knopje en plaatst hem zacht zoemend op haar clitoris. Het ding trilt flink en ik voel het ook.

Op Sarah’s roomblanke wangen is een rode gloed verschenen. Haar sproeten zijn bijna niet meer te zien. Ik krijg het zelf nu ook moeilijk.
“Ja,” begint ze.
“Ja.”
“Bijna.”
Ik probeer dit ritme zo goed mogelijk vol te houden, regelmatig te blijven. Dit werpt zijn vruchten af.

In volledige stilte staat ze te trillen op haar benen. Ik wil haar stevig vasthouden, om te voorkomen dat ze valt, maar dan hou ik het zelf ook niet meer. In haar orgasme wordt ze z strak, dat ik explodeer.

Met Sarah in mijn armen sta ik na te schokken. Ik til haar op en leg haar op bed. Het welbekende lome gevoel komt boven. Ik onderdruk een geeuw en frunnik de gespjes van haar pumps los. Ook haar spijkerbroek en hipster trek ik bij haar uit. Sarah laat het allemaal toe. Dan ligt ze volledig naakt op het bed. Ze heeft een net blond streepje. Verder is ze puur; geen tatoeages, geen piercings, niet eens oorbellen.

Al bijkomend zit ik naar haar te kijken. Zij ligt met haar ogen dicht te snoozen. Mijn blik dwaalt af naar de spiegel waar we zojuist voor stonden. Zo had ik het nog nooit gedaan. Geil, wel.

Ineens voel ik twee borsten tegen mijn rug en een hand om mijn geslacht. Ik hoor haar ademhaling in mijn oor en voel een kusje in mijn nek. Ik draai me naar haar toe en zoen haar heerlijke lippen. Sarah trekt me naar zich toe. Ik kom tussen haar benen liggen en zoen haar. Ik vraag me af of ik ooit genoeg van haar zal krijgen.

Voor ik het weet, ben ik weer in volle staat van paraatheid. Ze duwt haar bekken tegen me aan en ik begrijp de hint. Opnieuw glij ik bij haar binnen en begin rustig. Sarah legt haar handen op mijn billen en geeft zo het ritme aan. Ik gehoorzaam. Ik wil dat zij het lekker vindt. Haar bevredigen zo goed als ik kan.

“Ga zo door,” zegt ze en grijpt zich vast aan de spijlen van het bed boven haar hoofd. Haar borsten dansen op haar lijf. Ik probeer me te concentreren en mijn orgasme uit te stellen.

Dit blijkt overbodig. Sarah klemt haar benen om mijn heupen en dwingt mij nog dieper in haar. Ze grijpt de spijlen nog steviger vast.
Weer in totale stilte komt ze sereen klaar. Haar orgasme duur niet zo lang als de vorige, maar weer ziet het er spectaculair uit.

Wanneer het schokken voorbij is, verlaat ik haar lichaam en blijf op mijn knien tussen haar benen zitten. Door het uitzicht dat ik nu heb, word ik nog opgewondener. Ik begin te masturberen. Langzaam, niet te snel.

Als Sarah ziet waar ik mee bezig ben, glimlacht ze. Ook zij begint met zelfbevrediging terwijl ze me blijft aankijken.
Dit was maar van korte duur. Al gauw zit ik tegen het randje. Ik zie aan Sarah dat het haar ook niet veel moeite meer kost. Ik versnel mijn handelen en ejaculeer over haar lijf.

Wanneer ik mijn ogen weer open, zie ik dat het op haar buik ligt, op haar streepje, maar ook op haar borsten. Sarah ligt weer met haar ogen dicht op het bed. Ik ga naast haar liggen en voel me intens gelukkig.


________________________________________________________________________________________
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_113259005
Ga binnenkort maar weer eens poging wagen om iets te schrijven
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
pi_113429383
Het zevende deel van het verhaal van Maya:

--------------------------------------------------

De meesteres wees naar de auto. ‘Je ziet die auto daar, h Maya?’ vroeg ze.
‘Ja meesteres.’ antwoordde ze gehoorzaam.
‘Goed, dan zijn je ogen toch al in orde.’ ging ze verder. ‘Welnu in die auto zit wat bagage die moet opgeruimd worden.’ Hierop opende de meester de kofferbak en alhoewel Maya het exacte aantal niet kon tellen schatte ze toch dat er minstens een tiental stukken bagage in de koffer lagen.
‘Je brengt de bagagestukken n voor n naar een kamer op de tweede verdieping. Het is zeer eenvoudig; je gaat door die deur daar, de trappen op tot de tweede verdieping. Als je op de tweede verdieping komt zie je vlak voor je neus een deur. Je opent die deur en je legt de bagage in dat kamertje. Je opent de zakken niet. Begrepen?’
‘Ja meesteres.’
‘Nou, waar wacht je dan op?’ vroeg de meester. ‘Vooruit, we hebben niet de hele dag hoor. Schiet eens een in gang!’

Maya deed haar best om zo snel mogelijk te gehoorzamen aan haar nieuwe eigenaars. Ze zette zich snel recht en liep naar de koffer. Echt sterk was ze niet en daarom pakte ze om te beginnen een tas die haar niet al te zwaar leek. Vervolgens zette ze in looppas koers naar de trappenhal.

‘Stop!’
Ze was ongeveer halverwege de auto en de trappenhal toen een messcherpe stem haar halt deed houden.
‘Doe je het expres, of ben je gewoon dom?’ vroeg de meesteres, want het was zij aan wie die stem toebehoorde.
‘N-nee Meesteres.’ stamelde Maya die eventjes van haar stuk gebracht was.
‘Hmm ik kreeg toch even de indruk dat je het wel was. Je bent iets zeer belangrijks vergeten. We dachten dat je het wel geweten zou hebben. Je bent zo’n hitsig, onderdanig sletje, je rolt graag in het vuil, maar een van de meest elementaire basisregels ben je glad vergeten. Ik begin te denken dat je toch niet zo geschikt bent voor ons als we dachten. Zeg schat, misschien moesten we dat slavinnetje dat Anke heette terug overwegen. Ze was welliswaar minder hitsig, maar ze wist tenminste wel wat ze moest doen. Dat kan je van dit exemplaar hier niet zeggen hoor.’
‘Denk je?’
‘Ik overweeg het toch, ja. Ik bedoel, kijk naar haar. Geil tot en met, maar respect voor haar meerderen heeft ze toch niet hoor.’
‘Ja schat, maar dat is ook enigzinds normaal dat ze niet weet wat ze moet doen.’ relativeerde de meester. ‘We hebben het haar nog niet gezegd. Ze weet nog niet wat ze moet doen en wat niet. Ze weet evenveel als een pasgeboren gansje. Ik ben zeker dat ze het de volgende keer wl zal doen. We moeten het haar gewoon zeggen. Is het niet, Maya?’

‘J-ja Meester.’ prevelde ze. ‘ Ik wist niet dat ik verkeerd was. Ik wou niet ongehoorzaam zijn. Ik wil doen wat u van me vraagt. Vergeef me alstublieft.’
Maya was enigzinds van haar melk gebracht. Ze dacht dat het allemaal al in kannen en kruiken was, maar zo te horen waren er nog kandidaten geweest. Zouden haar meester en meesteres dit spelletje bij ng andere slavinnen gedaan hebben?
Plots sloeg de angst haar om het hart dat ze haar niet zouden kiezen en dat dit allemaal een verlies van tijd zou blijken te zijn. Ze hoopte echt niet dat ze haar na vandaag zouden afdanken. Nu ze had kennisgemaakt met haar diepste gevoelens wou ze niet meer teruggaan naar haar oude leventje. Ze wist dat het onmogelijk zou zijn. De drang was te sterk. Ze had een hl klein stukje van de taart mogen proeven en ook al was het maar een kruimeltje of twee, ze wou niet stoppen vooraleer ze de hele taart had opgegeten. In het ideale geval zo snel mogelijk maar misschien ook niet weer t snel. Anders had je een indigestie of toch op zijn minst hevige buikpijn. En cht leuk zou dat nu ook weer niet zijn.

‘Wel Maya, het is eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Zelfs voor jou. Telkens je een ruimte binnenkomt waar wij ons ook in bevinden kniel je en kus je snel even onze beide voeten. Dit is als teken dat je weet dat wij bij je in de buurt zijn en dat je je lichaam aan ons ter beschikking stelt. Begrijp je?’
‘Ja meester.’ antwoordde Maya zacht.
‘Wel?’ vroeg de meester op een vriendelijke toon waarachter een mespuntje dreiging merkbaar was. ‘Waar wacht je nog op?’
‘N-nergens op Meester. Het, het spijt me dat ik tekort schoot aan uw verwachting.’ stamelde ze.
Ze voegde de daad bij het woord en zette de tas op de grond. Ze liet zich op haar knien zakken en boog naar haar meesters schoenen toe om ze kort te kussen. Echter vlak voor haar lippen het schoeisel zou raken, krulde ze snel haar lippen naar binnen omdat ze toch op een bepaalde manier afkerig stond tegenover het vooruitzicht met haar lippen die schoenen aan te raken. Niet dat die schoenen echt vuil-vuil waren, maar het was gewoon iets dat haar aangeleerd was en waar ze zich nu onmogelijk kon toe brengen. Ze hoopte alleen dat haar meester het niet zou zien want ze wist niet hoe hij daar op zou reageren.

Na het kussen -ok, niet kussen in de zin van iets met de lippen echt aanraken, maar u snapt het plaatje- zette Maya zich recht om vervolgens haar opdracht te hervatten. Maar vlak voordat ze de tas wou pakken werd ze door haar meester zachtjes in de richting van haar meesteres geduwd. ‘Vergeet je meesteres niet’ zei hij quasi nonchalant terwijl hij helemaal naar iets anders aan het kijken was.
‘Natuurlijk meester. Het spijt me.’ antwoordde ze gedwee.
Ze stapte naar haar meesteres toe. Toen ze haar hoofd boog om de damesschoenen te kussen viel haar haar voor haar ogen. Ze streek het vlug weg en gaf de schoenen van haar meesteres vervolgens dezelfde aandacht als de schoenen van haar meester.

‘Ziezo echt moeilijk was dat toch niet, meisje?’
‘Nee meester.’
‘Goed. Ga nu maar voort met je werk. Je hebt al genoeg tijd verloren.’
‘Ja meester.’
Maya nam de tas en ging vervolgens op zoek naar het kamertje. Ze had het behoorlijk warm gekregen van die behandeling en aldus waren reeds enkele zweetdruppeltjes haar donkere lichaam aan het verkennen. Het irriteerde haar lichtjes maar ze durfde niet te stoppen om het zweet af te vegen. Ze wist dat ze al genoeg tijd had verspild en bovendien zou het toch geen zin hebben. Aangezien ze poedelnaakt was zou ze zo enkel het zweet van de ene plek op haar lichaam overbrengen naar de andere, en dat zou haar eerder van de kant in de gracht helpen; haar eigenaars zouden allesbehalve tevreden zijn als hun bagage bevuild zou worden door haar stinkende slavinnenzweet.

Het was een klein afstandje van de plaats waar de auto zich bevond naar de ingang van het gebouw. Het gras kriebelde lichtjes aan haar voeten wat een vrij aangenaam gevoel teweegbracht. Ze moest alleen uitzien dat ze niet op een bij of een wesp zou trappen want dat zou enkele niet zo aangename gevolgen hebben.
Toen ze de stenen trappen richting het terras opliep stapte ze wel in een venijnig scherp steentje en alhoewel de pijn zr kort -maar des te krachtiger was- gaf ze geen krimp.

Het koppel had elkaar intussen liefdevol in de armen genomen en sloegen haar glimlachend gade. Ze kusten elkaar innig.
‘Ik mag ze wel.’ fluisterde de meesteres in het oor van haar partner. ‘Ze lijkt zo hrlijk onschuldig en dat laagje naviteit dat zo heerlijk gepaard gaat met haar onervarenheid maakt haar haast onweerstaanbaar. Ze is nog vrij jong en voor haar zijn we de eersten. We kunnen haar vormen naar onze wil. Nu is ze nog een ruw stuk ebbenhout maar als we met haar klaar zijn zal bijna iedereen ons benijden.’
‘Mmmmmmmmmmmh... Ik hou ervan als je zo praat.’ glimlachte de meester en hij kuste zijn vrouw.
Al snel begon het paar inniger en inniger te kussen. Hun beider handen dwaalden over hun lichamen. De liefde tussen hen beide was diep, echt en intens. Ze hoorden de voetstappen van Maya over het gras in hun richting komen maar ze schonken geen enkele aandacht aan het slavinnetje.

Terwijl Maya hun richting uitliep wist ze niet goed wat ze nu moest doen; wachten op nieuwe orders, gewoon een tweede stuk bagage nemen, of nog iets anders? Ze had het moeilijk om zich een juiste houding te geven; een slavin zijn leek haar al moeilijk genoeg, maar hoe moest ze omgaan met het feit dat haar eigenaars elkaar voor haar neus zaten te liefkozen? Ze voelde zich lichtelijk gegeneerd. Iets dat ze altijd al had gehad als er een koppel elkaar begon te zoenen in haar bijzijn.

Ze dacht dat ze de beste keuze zo nemen door gewoon door te gaan met haar opdracht; tenslotte had geen van beiden haar toegesproken.
Het koppel schonk haar nog steeds geen aandacht toen Maya weer in de richting van de villa liep. Het was echter schijn.
Met tegenzin rukte de meesteres zich los uit de omhelzing: ‘Klaar voor de volgende stap?’
‘Klaar wanneer jij dat bent, sacht.’ antwoordde de meester.
‘Goed.’
Ze gaven elkaar nog een korte, laatste kus op de mond, waarna de meesteres met brote stappen richting het nietsvermoedende slavinnetje beende.
‘Stop!’ schreeuwde ze. Het was zo luid dat enkele vogels verontwaardigd wegvlogen uit een nabije boom waar ze tot voor enkele seconden geleden zorgeloos aan het zingen waren.

Maya leek zo snel te verstenen dat Medusa herself er ziedend jaloers op zou worden. Ze voelde hoe een er een soort van koude razendsnel bezit nam van haar lichaam. Haar hart begon razendsnel te bonken.
Dit was het dan, dacht ze angstig.. Het was een leuk liedje geweest. Jammergenoeg was het er eentje waarbij ze al uitgezongen was vooraleer ze de kans had om nog maar n deftige noot te kunnen zingen*.

(*Vooraleer u nu zegt: ‘He stukske Hugo Claus uit vijfde provinciale, dat klopt toch van geen kanten. Hoe kan je nu echt uitgezongen zijn als je nog niet de kans hebt gehad om n noot te zingen?’
U heeft gelijk, dat kan helemaal niet, maar het is de gedachte van de zin die telt. Dan klopt het enigzinds wel. Trouwens, u moet zich de situatie van Maya maar eens proberen voor te stellen. U begrijpt dat ze in zulke toestand wel wat beters te doen heeft dan te discussiren of een zin qua formulering al dan niet klopt.)
pi_113429660
Poem schrijft echt geweldige verhalen! O+
pi_113437999
Hoi, ik ben nieuw op het forum. Ik ben begonnen met een verhaal, ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie meer willen lezen!

Proud to be stout

Mandy voelde haar benen trillen, haar gedachten waren heel ergens anders, maar ze moest zich nog even concentreren. Ze zat in haar auto en reed met 100 km/h over een weg ergens in Drenthe. Naast haar zat Chris. ze zeiden allebei niks. Mandy neemt een afslag, en na 10 minuten door een bosrijk gebied gereden te hebben, parkeert ze de auto voor een groot huis. Het huis ligt afgelegen in een groot bos, op de parkeerplaats staan een paar auto's geparkeerd. Het ziet er verder verlaten uit. Ze stappen uit en halen allebei een sporttas van de achterbank. Samen lopen ze naar de voordeur van het huis en Chris belt aan. Een man in een wit t-shirt en spijkerbroek doet open. "ahh hallo, kom binnen!". De man steekt zijn hand uit en schud onze handen. Hij kijkt Mandy indringend aan en bekijkt haar dan van top tot teen "je ziet er goed uit, zelfs nog mooier dan op de foto!" Mandy kon niet ontkennen dat ze er goed uit zag vandaag. Ze had haar donkerblonde haar mooi laten krullen, haar nagels blauw gelakt en extra haar best gedaan op haar make-up. In haar strakke jurkje kon je haar borsten en billen goed zien, bovendien had ze mooie zwarte lakpumps aan getrokken. "Dankjewel" zegt ze tegen de man "Ik ben Mandy en dit is Chris. Is dit de locatie van het proud-to-be-stout feestje?". De man zei: "jazeker, welkom. Ik ben Jason, ik organiseer alles vanavond. Dus jullie gaan met z'n allen lekker feesten?". Mandy en Chris knikken "we hebben er zin in!".

De man ging de twee nu voor naar een kleedkamer "hier kan iedereen zich omkleden." Daarna liet hij de rest van het huis zien. Er was een grote ruimte met een bar, toiletten, een grote ontvangsthal en boven waren grote slaapzalen met stapelbedden. Ze waren als eerste op de locatie aangekomen omdat ze iedereen hadden uitgenodigd voor het feestje. De twee hadden elkaar op internet leren kennen en na lang chatten, cammen en e-mailen hadden ze besloten om een kinky feestje te geven, waar iedereen zichzelf eens lekker kon laten gaan. "Chris, laten we ons vast omkleden" zei Mandy. Chris knikt en ze lopen samen naar de kleedkamers en zetten hun tas neer. Chris trekt zijn schoenen, jeans en shirt uit. Mandy kijkt toe, en bekijkt zijn lichaam eens goed. Als hij in zijn boxershort voor haar staat kan ze zijn licht gespierde buik en borst zien. Ook Chris zag er leuk uit, hij had donkerblond haar, blauwe ogen en een mooi gezicht. Zijn lichaam was strak, maar hij had wat vrouwelijke trekjes. Hij had ronde billen, lange benen en een vrouwelijke kaaklijn. "Wat ga je aantrekken Chris?" vraagt Mandy. Chris kijkt haar aan "wat had jij in gedachten?". Mandy opent haar tas, en daarna ook de tas van Chris. Ze pakt uit haar tas een mooi setje lingerie, een blauw slipje met zwart kant en een bijpassende blauwe bh van glanzende stof met mooie zwarte accenten. "trek die maar uit" zegt ze glimlachend terwijl ze naar zijn boxer wijst. Enigszins twijfelend trekt hij zijn boxer naar beneden. Mandy kijkt met genoegen toe terwijl hij daar naakt voor haar staat, zijn slappe lul is niet groot, maar ze schat dat als hij stijf is hij best een mooie lul zal hebben. Hij heeft zich mooi geschoren, zijn borst, lul, buik en ballen zijn glad. Als hij het slipje aan heeft getrokken merkt Mandy dat hij er opgewonden van wordt, er groeit wat in de string. "Dat is niet zo handig h Christy? Doe deze er maar gauw over heen" Mandy pakt een kuisheidskooi uit haar tas, de CB-6000. Met een ruk trekt ze zijn slipje naar beneden, ze maakt de plastic kooi open en schuift hem snel en behendig over zijn lul heen. Ze doet de kooi op slot en hangt het sleuteltje om haar nek, het bungelt nu tussen haar borsten. "Als je goed luistert vanavond, mag die er weer af, Christy" zegt ze met een gemeen lachje. Chris trekt zijn slipje omhoog en trekt dan de bh aan. Ondertussen vult Mandy twee condooms met water. Ze geeft de condooms aan Chris en hij legt de gevulde condooms in zijn bh. "Mooie borsten zo, Crissy!" roept Mandy. Chris schud met zijn bovenlichaam, en de bh beweegt zowaar als echte borsten. Terwijl hij daar zo staat te schudden, gaat prompt de deur open en komt er een blonde jongen binnen. Mandy roept: "Sebastiaan!!!" en ze vliegt hem in de armen. Met zijn gespierde armen tilt hij haar op en draait haar in de rondte. Terwijl hij haar knuffelt valt zijn oog op Chris en hij begint te gniffelen. "Wat hebben we hier, Mandy?". "Sebastiaan, dit is Chris, of beter gezegd Christy" zegt Mandy trots. Sebastiaan pakt Mandy's borsten stevig vast, terwijl hij naar Christy kijkt en zegt: "Ik vind jou borsten mooier, schat."
hi
  vrijdag 29 juni 2012 @ 14:36:13 #6
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113557872
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2012 23:31 schreef Samenschrijven het volgende:
Hoi, ik ben nieuw op het forum. Ik ben begonnen met een verhaal, ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie meer willen lezen!

Proud to be stout

Mandy voelde haar benen trillen, haar gedachten waren heel ergens anders, maar ze moest zich nog even concentreren. Ze zat in haar auto en reed met 100 km/h over een weg ergens in Drenthe. Naast haar zat Chris. ze zeiden allebei niks. Mandy neemt een afslag, en na 10 minuten door een bosrijk gebied gereden te hebben, parkeert ze de auto voor een groot huis. Het huis ligt afgelegen in een groot bos, op de parkeerplaats staan een paar auto's geparkeerd. Het ziet er verder verlaten uit. Ze stappen uit en halen allebei een sporttas van de achterbank. Samen lopen ze naar de voordeur van het huis en Chris belt aan. Een man in een wit t-shirt en spijkerbroek doet open. "ahh hallo, kom binnen!". De man steekt zijn hand uit en schud onze handen. Hij kijkt Mandy indringend aan en bekijkt haar dan van top tot teen "je ziet er goed uit, zelfs nog mooier dan op de foto!" Mandy kon niet ontkennen dat ze er goed uit zag vandaag. Ze had haar donkerblonde haar mooi laten krullen, haar nagels blauw gelakt en extra haar best gedaan op haar make-up. In haar strakke jurkje kon je haar borsten en billen goed zien, bovendien had ze mooie zwarte lakpumps aan getrokken. "Dankjewel" zegt ze tegen de man "Ik ben Mandy en dit is Chris. Is dit de locatie van het proud-to-be-stout feestje?". De man zei: "jazeker, welkom. Ik ben Jason, ik organiseer alles vanavond. Dus jullie gaan met z'n allen lekker feesten?". Mandy en Chris knikken "we hebben er zin in!".

De man ging de twee nu voor naar een kleedkamer "hier kan iedereen zich omkleden." Daarna liet hij de rest van het huis zien. Er was een grote ruimte met een bar, toiletten, een grote ontvangsthal en boven waren grote slaapzalen met stapelbedden. Ze waren als eerste op de locatie aangekomen omdat ze iedereen hadden uitgenodigd voor het feestje. De twee hadden elkaar op internet leren kennen en na lang chatten, cammen en e-mailen hadden ze besloten om een kinky feestje te geven, waar iedereen zichzelf eens lekker kon laten gaan. "Chris, laten we ons vast omkleden" zei Mandy. Chris knikt en ze lopen samen naar de kleedkamers en zetten hun tas neer. Chris trekt zijn schoenen, jeans en shirt uit. Mandy kijkt toe, en bekijkt zijn lichaam eens goed. Als hij in zijn boxershort voor haar staat kan ze zijn licht gespierde buik en borst zien. Ook Chris zag er leuk uit, hij had donkerblond haar, blauwe ogen en een mooi gezicht. Zijn lichaam was strak, maar hij had wat vrouwelijke trekjes. Hij had ronde billen, lange benen en een vrouwelijke kaaklijn. "Wat ga je aantrekken Chris?" vraagt Mandy. Chris kijkt haar aan "wat had jij in gedachten?". Mandy opent haar tas, en daarna ook de tas van Chris. Ze pakt uit haar tas een mooi setje lingerie, een blauw slipje met zwart kant en een bijpassende blauwe bh van glanzende stof met mooie zwarte accenten. "trek die maar uit" zegt ze glimlachend terwijl ze naar zijn boxer wijst. Enigszins twijfelend trekt hij zijn boxer naar beneden. Mandy kijkt met genoegen toe terwijl hij daar naakt voor haar staat, zijn slappe lul is niet groot, maar ze schat dat als hij stijf is hij best een mooie lul zal hebben. Hij heeft zich mooi geschoren, zijn borst, lul, buik en ballen zijn glad. Als hij het slipje aan heeft getrokken merkt Mandy dat hij er opgewonden van wordt, er groeit wat in de string. "Dat is niet zo handig h Christy? Doe deze er maar gauw over heen" Mandy pakt een kuisheidskooi uit haar tas, de CB-6000. Met een ruk trekt ze zijn slipje naar beneden, ze maakt de plastic kooi open en schuift hem snel en behendig over zijn lul heen. Ze doet de kooi op slot en hangt het sleuteltje om haar nek, het bungelt nu tussen haar borsten. "Als je goed luistert vanavond, mag die er weer af, Christy" zegt ze met een gemeen lachje. Chris trekt zijn slipje omhoog en trekt dan de bh aan. Ondertussen vult Mandy twee condooms met water. Ze geeft de condooms aan Chris en hij legt de gevulde condooms in zijn bh. "Mooie borsten zo, Crissy!" roept Mandy. Chris schud met zijn bovenlichaam, en de bh beweegt zowaar als echte borsten. Terwijl hij daar zo staat te schudden, gaat prompt de deur open en komt er een blonde jongen binnen. Mandy roept: "Sebastiaan!!!" en ze vliegt hem in de armen. Met zijn gespierde armen tilt hij haar op en draait haar in de rondte. Terwijl hij haar knuffelt valt zijn oog op Chris en hij begint te gniffelen. "Wat hebben we hier, Mandy?". "Sebastiaan, dit is Chris, of beter gezegd Christy" zegt Mandy trots. Sebastiaan pakt Mandy's borsten stevig vast, terwijl hij naar Christy kijkt en zegt: "Ik vind jou borsten mooier, schat."
Niet verkeerd, maar sta me toe je een paar tips te geven:
- let op je spelling en interpunctie;
- verdeel je tekst in alinea's;
- omschrijf hoe personages elkaar ontmoeten/kennen, anders komen ze uit de lucht vallen;
- gebruik woorden als 'lul' alleen als het bij de sfeer van je tekst past, anders wordt je verhaal al snel ordinair.

Je idee vind ik wel origineel. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 29-06-2012 18:29:25 ]
pi_113588205
Goede tips! Bedankt voor de feedback, ik zal er aan werken :)
hi
pi_113620066
krijg het erwarm van haha
  vrijdag 6 juli 2012 @ 22:51:25 #9
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113872789
Zeg Zageman, waar haal jij eigenlijk zeven delen Maya vandaan?? Knap dat je dat voor elkaar krijgt. :)
pi_113963397
Na de winter voel ik de depressie van een natte lente, weinig zon is niet goed voor het humeur maar de weersvoorspelling voor vandaag was gunstig. Eindelijk een beetje zon, maar net nu heb ik die belangrijke bijeenkomst in Utrecht, waar ik waarschijnlijk de hele dag binnen heb gezeten. Pas als het tegen zonsondergang is kan ik naar buiten en gelukkig heb ik mijn hardloopspullen bij me en ga ik, terwijl mijn collegas aan het bier gaan, een lekker stuk door de bossen hardlopen om alsnog wat van het mooie avondweer mee te krijgen.

Na een zware dag op mijn werk besluit ik mijn spanning eruit te fietsen.hard fietsend vertrek ik van mijn werk, de wind speelt met mijn rokje en bewust van de blikken probeer ik hem op zijn plek te houden met mijn hand.De bossen komen in zicht en ik laat mijn hand los van mijn been, even wat meer gas erop.Heerlijk die wind door mijn haren, de zon op mijn hoofd en de vogels kwetterend om me heen. De lucht is roze rood en de toppen van de bomen lijken in brand te staan.Verlaten is het rond deze tijd en ik hoor mijn hijgende ademhaling. Het pad loopt steil omhoog en moeizaam trappend kom ik boven. Eindelijk boven roetsj ik lachend naar beneden, ik voel me vogelvrij en alle stress is weg,ik vlieg de bocht om en voordat ik het weet lig ik op de grond. Een opstekende boomwortel heeft mijn val veroorzaakt en geschrokken lig ik op de grond. Ik beweeg langzaam al mijn ledematen en voel dat alles nog werkt. Een streepje bloed loopt van mijn knie naar beneden en ik voel een paar schaafwonden op mijn armen branden.

Met mijn gedachten op niks, en bijna vanzelf lopend heb ik al een lekker stuk achter de rug als ik haar op de grond zie liggen. Ze is duidelijk net gevallen want ze is nog wat onbewust van alles om haar heen. Ze houdt haar elleboog vast en als ik naast haar neerkniel zie ik dat ze een paar lelijke schrammen heeft. "Joh, gaat het een beetje? Niks gebroken?", vraag ik haar, waarna ze mij aankijkt en mijn hart dat al op gang was van het hardlopen nog een stukje sneller laat kloppen. Wat een blik! En dat, terwijl ze net lelijk onderuit gegaan is. Ze ligt bijna languit en door de val is haar rokje niet meer allesverhullend. Als ze antwoord klinkt haar stem alweer wat zekerder; "Ja, dat was stom, ik weet dat die bult daar zit maar ik was er even niet helemaal bij..te hard gewerkt vandaag denk ik". Als ik subtiel haar rokje over haar bil terugtrek probeert zij net op te staan waardoor ik toch net langs haar bil strijk met mijn hand.

Verdwaasd kijk in het mooiste paar grijze ogen wat ik ooit heb gezien, mijn hart stopt even en ik hoor hem wat vragen. Het duurt even voor mijn hersenen verwerkt hebben dat hij vraagt hoe het gaat en realiseer me hoe ik erbij lig. Ik zeg hem dat het meevalt en mijn eigen schuld is, terwijl ik in de benen probeer te komen voel ik zijn hand op mijn bil. Een pijnscheut trekt door mijn knie heen en ik voel eens tinteling waar zijn hand mijn bil aanraakt. Met een rood hoofd trek ik mijn rokje naar beneden en balancerend op 1 been kijk ik hem aan. Het gaat echt wel heus. Galant pakt hij mijn fiets op terwijl hij mij strak aan blijft kijken. 'Ga eens op je andere been staan', hoor ik hem zeggen. Voorzichtig verplaats ik wat gewicht en mijn gezicht vertrekt, ai, misschien toch wat gekneusd. 'Daar moet even goed naar gekeken worden' zegt hij terwijl een arm om mijn middel slaat. Ik voel de warmte van zijn lichaam en stotter een beetje. 'waar ga je naartoe?'. Terwijl hij met mijn fiets in zijn ene hand en mij ondersteunend met zijn andere arm begint te lopen hoor ik hem zeggen dat het nagekeken moet worden.

"Zeg jij het maar, ik zit hier zo'n 2 kilometer vandaan in het congrescentrum, daar hebben ze zeker wat jodium en een verbandje voor jouw knie. Als je dichtbij woont kan ik ook wel met je meelopen, of je kan iemand bellen om je hier op te halen natuurlijk", zeg ik. Stiekem hoop ik dat ze niet iemand gaat bellen, want het vooruitzicht van een tijdje lopen met mijn arm om haar heen is niet verkeerd. Ik voel haar spieren onder haar truitje licht aanspannen bij elke stap, die knie doet vast pijn maar het is niet te ernstig. Haar warmte tegen mijn zij is heerlijk en nu pas ruik ik haar lichte parfum. Een rillinkje loopt over mijn rug als ze mij aankijkt, haar ogen bijna hypnotiserend en groot. Mijn hand ligt tegen haar heup, vlakbij haar strakke billen die ik net per ongeluk en net te lang vast had...

'ik woon dichterbij dan het congrescentrum is, denk dat we daar beter naartoe kunnen gaan dan', zeg ik met ietwat verstikte stem. Ik voel zijn warmte, zijn bovenlichaam is licht gespierd en bij elke stap voel ik zijn hand om mijn middel dicht bij de welving van mijn billen. Mijn knie doet pijn maar toch ben ik ook afgeleidt door zijn geur, het prikkelt mijn neus, mannelijk, sexy. Samen lopen we richting mijn huis, niet snel maar we komen steeds dichterbij. Zwijgend lopen we vooruit, hij met mijn fiets en zijn hand op mijn heup, ik leunend op hem met af en toe een pijnsteek door mijn knie. Hoe dichterbij we komen hoe erger mijn knie begint te kloppen, daar moet straks meteen ijs op schiet er door me heen. Oei, ik heb alleen ijsblokjes in uhm niet zulke normale vormen... hopelijk valt het hem niet op straks. Als we voor mijn voordeur staan vraagt hij de sleutels aan me, galant opent hij de deur en zet hij mijn fiets op slot.

Onderweg spreken we weinig, doelgericht lopen we naar haar huis en alleen bij afslagen zegt zij kort of we links of rechts moeten. Ik merk dat ook zij wat geprikkeld raakt van deze situatie, door haar truitje is duidelijk zichtbaar dat haar tepels verharden en haar ademhaling is oppervlakkig en wat snel. Ik open haar deur en zet haar fiets op slot. Ik denk dat je wat kouds op je knie moet doen, iets uit de vriezer met een doek ertussen is het beste. Ik wil haar niet laten gaan maar zomaar naar binnen lopen durf ik niet, misschien zit haar vriend wel op haar te wachten en kan hij haar verder helpen. "Ikkeh.., ga maar weer verder dan..", hoor ik mezelf onhandig zeggen. Dan kijkt ze me aan, en zegt: "Je laat me hier toch niet alleen achter, ik ben zwaargewond", de dikke knipoog erbij geeft aan dat ze wil dat ik binnenkom. Dan opeens voel ik mij meer zeker, als de deur achter ons dicht is hangt er een spanning van meer dan alleen twee mensen in een gang.

wat ongemakkelijk staan we in de gang, ik zie dat hij zich herpakt en zelfverzekerd ondersteund hij mij de gang door naar de woonkamer. Galant helpt hij me op de bank en direct daarna loopt hij naar de keuken. Geheel op eigen initiatief pakt hij ijsklontjes en een theedoek voor hij voor mij neerknielt. Ik hoop dat hij niet op de vorm van de ijsblokjes heeft gelet.. als grap ooit kamasutra vormpjes gekregen en ach, kan ze net zo goed gebruiken. Indringend kijkt hij mij aan voor ik zijn hand op mijn been voel. zachtjes gaat hij van mijn kuit naar mijn knie, een tinteling gaat door mij heen bij zijn aanraking. zijn warme handen bevoelen mijn knie voorzichtig terwijl hij mij strak aan blijft kijken. Ik voel de spanning tussen ons, bijna tastbaar. Dan ineens is er het koude van de theedoek tegen mijn knie, een verrast kreetje verlaat mijn lippen en met grote ogen kijk ik hem aan

Als ik de ijsblokjes pak kan ik een kleine glimlach niet onderdrukken, die zijn vast niet alleen om te drinken bedoeld... Toch zijn ze nu nuttiger op haar knie dan ergens anders en als ik de theedoek tegen haar knie houdt hoor ik een kik, maar niet van de kou lijkt het wel...of verbeeld ik het me. Als ik haar aankijk weet ik het zeker, dat was niet omdat het koud was...grote donkere ogen staren me aan, bijna verlangend en, net als ik, verward door deze plotselinge opwinding. Met 1 hand houdt ik het ijs op zijn plek maar de andere hand heb ik tegen haar dijbeen liggen om het ijs tegen de knie te drukken. Ik voel een rilling van spanning in haar bovenbeen. Terwijl ik geknield voor haar zit kijk ik naar de knie maar mijn blik is meer gegrepen door het punt waar haar rokje nog net verhuld wat eronder zit. Ik betrap mezelf dat ik zit te staren, maar dat had zij blijkbaar allang door. Ze pakt het rokje en tilt het op, "hartjes vandaag" knipoogt ze, terwijl ik nu begrijp dat dit wel eens een interessante avond kon worden.

Ik zie hem staren en kan het niet laten om hem uit te dagen, als ik mijn rokje optil zie ik hem verrast kijken en een glimlach komt op zijn gezicht als hij mij hoort zeggen 'hartjes vandaag'. De spanning tussen ons is geladen en het is afwachten wie de eerste stap zet. Voorzichtig houdt hij het ijs tegen mijn knie en ik spreidt mijn benen een beetje. Hij kijkt mij strak in mijn ogen aan en merk dat mijn ademhaling al wat zwaarder gaat. Mijn hand vindt zijn hand en lichtjes streel ik de bovenkant. Mijn vingers volgen het spoor van zijn lichaam, zijn hand , arm schouders en dan nek. Ik buig me naar voren en zie hoe hij zijn lippen likt en slikt. Nog een paar centimeter en dan vinden onze lippen elkaar. Een schok gaat door me heen als onze tongen elkaar aanraken, rustig beginnen we met zoenen, elkaars mond ontdekken. Mijn handen vinden zijn nek en de zoen wordt gepassioneerder, wilder.

Geknield naast haar komt mijn hart weer op gang, dit was erg onverwacht, maar zeker niet verkeerd. Ze zoent me wild, en vergeet de pijn in haar lijf want met een korte beweging lig ik bovenop haar op de bank. Onze lichamen wrijven langs elkaar en met het ijsblokje wat ik nog vastheb glij ik rustig maar zeker richting de hartjes van haar ondergoed. Haar ademhaling stokt als ik dichtbij het einde van haar been kom met het ijs, dan glij ik met mijn hand en ijs langs haar lipjes en zie ik haar kronkelen van de spanning en genot. Ondertussen is bij mij mijn broek strakker gaan zitten en met mijn harde lul glij ik langs haar pijnlijke knie omhoog.

Ik voel dat hij hard is, hoor zijn ademhaling gejaagder gaan en het ijs en zijn hand maken me gek. Mijn knie ben ik allang vergeten en onze lippen zoeken elkaar wild. Zijn tong warm en onderzoekend vindt mijn tong en zacht kreunend laat ik mijn handen over zijn lichaam gaan. Mijn vingers gaan door zijn haar en ik voel zijn vingers over mijn lipjes strelen. Het ijs smelt weg en mijn slipje is doorweekt van het gesmolten ijs en mijn eigen geil. Strelend gaan mijn handen naar beneden over zijn schouders, zijn rug, richting de rand van zijn broek. Zachte kreuntjes ontsnappen mijn lippen. Plots stokt mijn adem, met een harde kreun voel ik zijn vinger diep in me gaan, hij voelt hoe nat ik ben, en hoort me genieten. Mijn vingers omsluiten zijn harde lul door zijn broek heen. Ik probeer onder hem vandaan te komen zodat ik hem verder kan onderzoeken, hij houdt mij echter vastgepind onder hem. Kronkelend van zijn vingers, 1 in mijn natte kutje en 1 op mijn clitje probeer ik om geen orgasme te krijgen. Zijn ogen doorboren de mijne en ik kronkel heen en weer. Ik wil nog niet klaarkomen, wil het nog uitstellen, genadeloos gaan zijn vingers door en ik voel het orgasme nu wel heel erg dichtbij komen.

Haar handen maken mij gek, door mijn broek heen voel ik hoe zij mij begrijpt en weet wat ik wil. Ik voel haar lichaam de aanloop naar een orgasme nemen en dan stop ik plots. Ik trek haar slipje uit, en mijn broek en shirt gooi ik naast de bank. Dan zie ik haar blik en weet dat ze eerst mij nog wat verder wil plagen. Ik kom dichterbij haar mond met mijn lul en in een keer glijdt ze over mijn eikel heen met haar strak gespannen lippen. Dan beweegt ze, eerst voorzichtig maar daarna harder en wilder over mijn pik. Haar tong lijkt wel magisch en overal tegelijk wordt ik gestimuleerd. Dan hou ik het niet langer, ik wil haar en met een soepele beweging leg ik haar voorover over de leuning van de bank. Haar kutje druipt nu van het vocht, en op mijn knieen achter haar stoot ik in een keer diep in haar.

Geil kijk ik hem aan,. ik wil hem diep in me voelen, wil voelen hoe hij mij vult en hij snapt het. Het vocht druppelt langs mijn dijen als ik op mijn buik over de leuning van de bank lig en gespanning wacht ik af. Een luide kreun van genot ontsnapt mijn lippen terwijl zijn lul diep in me komt. Zijn ballen kletsen tegen mijn billen en in een regelmatig tempo neukt hij me goed. Ik voel zijn handen over mijn billen gaan, stevig pakt hij mijn heupen vast. Ik til mijn hoofd iets op en zijn hand vindt mijn haar. Genietend hijg ik op het tempo, roep ik hem op om door te gaan en vooral niet te stoppen.
Mijn handen vinden mijn tepels, ik trek en kneed, kreun en beweeg mijn heupen. Ik vraag hem om om te draaien. Ga op de bank zitten zeg ik hem. Nog even stoot hij door voor hij zich omdraait. Snel ga ik boven op hem zitten gezicht naar elkaar toe, mijn borsten voor zijn gezicht. Ik laat me in 1 keer zakken over zijn harde pik en zie hem genieten. In een behoorlijk snel tempo berijdt ik zijn lul en genietend gooi ik mijn hoofd in mijn nek.


Haar borsten teasen mij, met haar kutje knijpt ze mijn lul er bijna af en haar ritme is snel. Met harde stoten maakt ze mij gek, mijn handen zijn overal op haar lichaam, haar borsten, haar billen, in haar nek en door haar haar. Niet stoppen nou, wil ik zeggen als zij zegt: "neuk me, ik ga komen." Ik ga mee in het ritme en nog harder gaan onze lichamen in elkaar op. Dan voel ik dat ik over de drempel ga, en op dat moment voel ik haar spieren overal ongecontroleerd spannen en ontspannen. Met schokkende golven komt zij klaar, terwijl ik explodeer in mijn orgasme. Haar golvende bewegingen melken mijn lul helemaal leeg, eindeloos lijkt het door te gaan, terwijl zij haar nagels in mijn rug drukt en ik haar billen nog dichter naar mij toe trek.

Ik voel zijn eikel opzwellen, het helpt me over het randje en mijn lichaam verkrampt.. het orgasme trekt als een orkaan door me heen. Ik hoor iemand kreunen en gillen maar kan niet thuisbrengen of ik het ben of hij. Wild werken onze lichamen samen om ons het ultieme genot te geven. Zijn handen gaan over mijn lichaam, dichter kom ik op hem, dieper komt hij in me. Ik voel het vocht uit mijn kutje komen en spuitend kom ik op zijn lul klaar. Moe en half van de wereld blijf ik op hem zitten, nahijgend zitten we zo even bij elkaar. Nat van het zweet en onze eigen geile sappen. Zijn handen strelen zachtjes mijn rug en zuchtend kruip ik even dicht tegen hem aan. Dan sta ik op, ik voel wat langs mijn dijen lopen, en pak zijn hand. Nog licht moeilijk lopend trek ik hem mee naar de douche... tijd voor ronde 2
  maandag 9 juli 2012 @ 14:45:22 #11
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113968066
Ohlala!
  maandag 9 juli 2012 @ 18:20:19 #12
365231 Fera
Fire & Blood
pi_113977113
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 12:21 schreef sjorsiekloonie het volgende:

Verhaal

Erg goed geschreven. Vooral de opbouw vond ik super. :)
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  maandag 9 juli 2012 @ 23:01:17 #13
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_113992114
goed verhaal geworden :P
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 13:16:36 #14
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_114009294
Feestje

Met mijn haar in een handdoektulband zit ik in ondergoed op bed. Ik staar in mijn kledingkast. Vanavond heb ik een feestje, maar ik heb geen idee wat ik aan moet. Uiteindelijk kies ik maar voor een zwart strak minijurkje. Kousen, pumps, accessoires, klaar. Simpel en toch netjes.

Voordat ik aan mijn kousen begin, vijl ik eerst mijn nagels. Op n of andere manier heb ik altijd wel ergens een klein haakje zitten en rag ik er zo een ladder in. Tijdens het vijlen bedenk ik me dat ik ze ook wel zou willen lakken. Maar eerst de rest.

Ik bevestig mijn jarretels aan mijn kousen en wurm mezelf in het superstrakke jurkje. Het duwt mijn borsten een beetje omhoog. Ik ben tevreden over het dcollet dat hierdoor gevormd wordt.

Ik stijl mijn haar en maak mezelf op. Ik kies voor een bloedrode lippenstift. Mijn nagels lak ik in dezelfde kleur en tadaa, ook mijn pumps hebben dezelfde kleur en glans.

Voordat ik de deur uitga, bekijk ik mezelf in de hoge spiegel in de gang. Ik ben tevreden en voel me sexy, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Door de hoge hakken lijken mijn benen nog langer. Mijn zwartleren jackje maakt het af.

Ik pak mijn tas en sleutels en ga de deur uit. Mijn handtas berg ik op onder het zadel van mijn scooter. Zo heb ik wel alles bij me, maar hoef ik er niet continu mee te sjouwen. Ik zet mijn helm op en rijd weg.

Het feestje is georganiseerd door een vriendin, Elvira. Ze woont in de polder, in een klein dijkhuisje met een flinke tuin. Het is een groot feest, want ze heeft veel te vieren. Ze had namelijk een tumor op haar eierstok. Deze is succesvol behandeld en nu is ze schoon. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd en ze heeft ondanks alle onrust door haar ziekte tch haar diploma gehaald. We zijn supertrots op haar. Met ‘we’ bedoel ik de 150 mensen die zijn uitgenodigd.

Maar het feestje was aanvankelijk bedoeld om haar 25e verjaardag te vieren.

Hoe dan ook, ik heb er zin in. Als cadeau heb ik een arrangement in een wellnesscentrum geregeld. Gaan we samen lekker naar de sauna en massagesalons. Heerlijk.

Als ik arriveer bij het dijkhuisje, kan ik bijna geen plek meer vinden voor mijn scooter. Overal staan al auto’s en fietsen. Ik weet hem nog net tussen twee auto’s in te schuiven. Ik leg hem aan de ketting en loop de tuin in.

Elvira heeft groots uitgepakt; eigenlijk is de hele tuin n grote tent met een vloer van houten vlonders. Het is lekker druk. De tent is versierd met lichtslangen en kleine lampionnetjes. Er zijn statafels met borrelhapjes en de bar is zelfbediening. Niet alleen bier, maar ook alle ingredinten voor de beste cocktails zijn aanwezig. Jammer dat ik moet rijden.

Ik ga op zoek naar Elvira en wring me tussen de mensen door. Hier en daar groet ik een bekende. Af en toe word ik nagefloten, maar dat negeer ik wijselijk.

Dan zie ik Elvira staan. Ze straalt en ziet er prachtig uit. Wadend door de mensenmassa begeef ik me in haar richting.

Totaal uit het niets krijg ik per ongeluk een zetje van iemand die zelf ook wordt aangestoten. Ik probeer mijn onbalans te corrigeren, maar struikel over de voet van een statafel.

Net op tijd word ik opgevangen door twee sterke armen. Ik voel een stevige doch voorzichtige greep en ruik een heerlijk aftershave. Mijn wangen gloeien; ik geneer me om mijn onhandigheid. Ik mompel een excuus en kijk mijn redder aan.

Grijs zijn ze. Met een vleugje groen en pretlichtjes. Donker haar dat me doet denken aan Jim Morrison. Ongeschoren en jongensachtig. Voor mijn gevoel staan mijn wangen nu in brand. Ik vind het jammer dat mijn gezicht is te lezen als een open boek en sla mijn ogen neer.

Hij lacht en vraagt of ik me bezeerd heb. Dat heb ik niet. Hij biedt aan om wat te drinken voor me te halen. Mijn verlegenheid is enigszins weggezakt en ik durf hem weer aan te kijken. Op mijn charmantst zeg ik dat ik wel een colaatje lust.

“Ik ben zo terug,” zegt hij en hij loopt tussen de mensen door naar de bar.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om Elvira te feliciteren. Ze is door het dolle heen en omhelst me. Terwijl we even smalltalken over het feestje en wat een succes het nu al is, komt de jongen met de grijze ogen naar me toe met twee glazen in zijn handen. En van hen geeft hij aan mij. We proosten. Voordat ik een slok kan nemen, ruik ik dat het geen cola is, maar een Cuba Libre. Ik leg de jongen uit dat ik nog moet rijden. “Het is n vinger ba en de rest is co,” biecht hij op. Als ik de rest van de avond wel gewoon alcoholvrij drink, moet het ook wel lukken om veilig thuis te komen, besluit ik en drink gezellig met hem mee.

We kletsen wat over koetjes en kalfjes. Waar we Elvira van kennen en wat we van het feestje vinden. Hij heet nog Jim ook.

De muziek lijkt wel steeds iets harder te gaan en er komen steeds meer mensen bij. We gaan hoe dan ook steeds dichter bij elkaar staan. Uiteindelijk staan we tegen elkaar aan gedrukt. Dankzij mijn hakken zijn we bijna even lang. Aan zijn blos te zien, is ook hij in verlegenheid gebracht door de situatie. Even heb ik spijt van mijn diepe dcollet; ze zijn ook wel erg overweldigend, zo.

Maar dan voel ik de ware reden van zijn gne.

“Is dat je telefoon,” vraag ik een beetje onnozel. Nee, natuurlijk is dat zijn telefoon niet, muts, roep ik tegen mezelf. Je kunt jezelf wel verkleden als maneater, maar eigenlijk ben je ook maar een naef schaap. Sjongejonge!

Jim kijkt me niet aan, hij vindt het duidelijk vervelend dat zijn lichaam hem verraadt.

Ineens gaat er in mijn hoofd een knop om. Ik wil hem. Het liefst zo snel mogelijk. Maar ik besluit om Jim nog een poosje te laten zweten.

Als ik zijn blik vang, kijk ik hem een tikje speels aan. Jim lijkt me even niet te volgen, maar als ik mijn bekken iets steviger tegen hem aan druk, maakt zijn schaamte plaats voor opluchting.

Mijn plagerijtje bleek het startsein voor een vuurwerk aan knetterende feromonen. We dagen elkaar uit met blikken, subtiele aanrakingen en alle overige non-verbale communicatie die wordt toegepast bij het flirten. Maar dit is geen flirten meer. Wij staan elkaar schaamteloos de fysieke liefde te verklaren.

Iedereen om ons heen praat en danst en niemand lijkt ons op te merken. Jims handen glijden over mijn heupen naar mijn billen. Daar laat hij ze rusten. Hij drukt me nog iets steviger tegen zich aan. Ik voel zijn hartslag.

“Ga je mee,” vraag ik kort en bondig.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen.”

Ik pak zijn hand en neem hem mee, zigzaggend tussen de mensen door. Wanneer we eindelijk de tent hebben verlaten, wil ik naar mijn scooter toe. Maar Jim trekt me zachtjes mee naar het bankje in de voortuin. Uit de schaduw, haalt hij een leren motorjack tevoorschijn en een helm. Hij vist sleutels uit zijn zak en loopt naar de oprit.

Daar, glimmend in het maanlicht, staat een motor. Behalve de banden, de handvaten en het zadel is alles verchroomd. Hij is prachtig.

Jim gaat op de motor zitten, zet zijn helm op en start de motor. Een hard geronk overstemt het feestgedruis.

Ik rits mijn jackje nog wat hoger dicht en stap achterop. Ondanks mijn superstrakke jurkje gaat dat nog verbluffend goed. Ik zet mijn helm op en sla mijn armen om Jim heen. Met een bak lawaai rijden we weg.

Als we bij zijn huis afstappen, ben ik doof door het lawaai van de 1800cc. Ik bedenk me nu pas dat mijn scooter mt mijn handtas nog bij Elvira staat. Shit. Maar dat lossen we morgen wel op…

Jim drukt me tegen de voordeur aan. Weer voel ik zijn ‘telefoon’. Zit waarschijnlijk geen trilstand op. Jammer.

Zwaar ademend houdt hij me vast. Deze jongen staat op springen!

Dan zoenen we. Nu is het hek van de dam. De vonken spatten er vanaf. Ik voel hoe hij me iets van de deur wegtrekt en in de brievenbus graait. Met een klik gaat de voordeur open en we vallen bijna samen de gang in.

We laten elkaar niet meer los. Jim trapt de voordeur achter zich weer dicht. Terwijl we ons al zoenende langzaam richting de trap bewegen, beginnen we ons al uit te kleden. Ik laat eerst mijn jackje op de grond vallen en schop dan mijn pumps uit. Ineens ben ik een stukje kleiner en nu moet ik op mijn tenen staan om Jim te kunnen zoenen. Ondertussen voel ik zijn handen overal.

Plotseling tilt hij me op en gooit hij me over zijn schouder. Ik schrik en slaak een gilletje. Lekker truttig weer. Jim lacht plagerig en draagt me de trap op.

In de slaapkamer gooit hij me op zijn bed. Ik kijk toe hoe hij zich voor me uitkleedt. Gehaast, enthousiast.

Nu hij steeds bloter wordt, word ik ook steeds enthousiaster. Damn, wat een lijf!

Als hij zijn broek open heeft geknoopt en zijn ‘telefoon’ tevoorschijn haalt, dwingt hij me op handen en knien op de rand van het bed. Jim stroopt mijn jurkje op. Mijn stringetje trekt hij opzij.

Voor ik het weet, word ik doggy style genomen op dit vreemde bed in dit vreemde huis door een jongen die ik net een paar uur ken.

Deze jongen is groot en ruig en al gauw weet ik niet meer waar ik het zoeken moet.

Ik kreun, nee, gl bij iedere stoot. Ik kantel mijn bekken, maak mijn rug nog iets holler en klauw in het dekbed.

Sidderend kom ik klaar, met allerlei kreuntjes en snikjes die ik nog niet van mezelf kende.

Jim heeft zijn handen op mijn heupen en wacht tot ik ben bijgekomen. Wanneer mijn ademhaling weer enigszins is gekalmeerd, draai ik me naar hem om. Terwijl ik hem blijf aankijken, trek ik mijn jurkje uit. Zijn blik laat me niet los.

Nu zit ik voor hem op bed in mijn lingerie.

Ik kijk hem uitdagend aan.

“Was dat alles wat je in huis hebt,” vraag ik speels.

“Dat had je gehoopt,” antwoordt Jim en hij zoent me weer. Uitslover. Hij buigt zich over me heen, maar ik rol ons onverwachts om en nu lig ik bovenop. Aan Jim te merken, vindt hij dit ook wel best.

Kriebel een beetje door zijn borsthaar, knijp even zachtjes in zijn tepel. Hij is echt lekker.

Ik denk terug aan het moment dat we zo tegen elkaar aan geplet stonden op het feestje. Zijn geur, zijn lijf, zijn erectie. Zo makkelijk dat het was om tot hier, in zijn bed, te kunnen komen. Dit lees je alleen in verhalen.

Ik kom iets omhoog en begeleid zijn erectie. Als ik hem helemaal omsluit, leg ik Jims handen om mijn borsten. En terwijl ik zijn handen daar houd, berijd ik hem ritmisch en daadkrachtig.

Het is duidelijk dat hij zich nu helemaal kan laten gaan, dat hij zich kan concentreren op mijn ritme. Ik sluit mijn ogen en richt me nu ook op wat ik voel. Het duurt niet lang voordat ik weer tegen het randje aan zit.

Maar ik moet nog even wachten. Op Jim.

“Rustig, rustig,” probeert hij me te temmen. Dit is voor mij juist een bevestiging dat hij net zo ver is als ik. Ik wil het, Jim, ik wil dat je me voelt. Ik wil dat je voelt hoe mijn spieren zich aanspannen, hoe ik je uitwring tot de laatste druppel!

En dan, tegelijkertijd, zwellen onze orgasmen aan. Hij is stil, maar ademt ongecontroleerd, ik word weer overmand door kreetjes en snikjes. Ik voel zijn orgasme binnenin mij en dit zorgt voor een nasleep van dat van mij.

Ik zit stil bovenop hem. Ik val bijna om van vermoeidheid. Jim slaapt ook al bijna.

Ik hoop dat Elvira ook een leuk feestje heeft.
pi_114127573
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2012 22:51 schreef Poem het volgende:
Zeg Zageman, waar haal jij eigenlijk zeven delen Maya vandaan?? Knap dat je dat voor elkaar krijgt. :)
Uit mijn duim vooral. :P Nee gewoon, haal inspiratie hier en daar, begin vervolgens te typen en als ik klaar ben ziet het er helemaal anders uit dan ik gedacht had. :P
Ik ben nog lang niet klaar met Maya. Een echte verhaallijn heb ik niet, ik zie wel waar het schip strandt en ik schrijf wat me op dat moment wel leuk lijkt.
Thx voor je compliment. :@
  dinsdag 24 juli 2012 @ 15:25:10 #16
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_114605830
Picknick

Ze was me eigenlijk nog niet eerder opgevallen. Gek, want ze werkt hier al anderhalf jaar. Niet dat ik haar nooit gezien of gesproken heb, maar het valt me nu pas op hoe mooi ze eigenlijk is. Hoe de hele wereld naar haar kijkt als ze lacht.

Het is een stil meisje; ze komt verlegen en gereserveerd over. Bescheiden, ook. Tijdens vergaderingen luistert ze voornamelijk naar de gesprekken. Zo af en toe gooit ze er een scherpe oneliner tussendoor, altijd op momenten dat je het niet verwacht. Stille wateren, diepe gronden.

Julia heet ze. Ze is een jaar of tien, twaalf jonger dan ik. Rood haar, een roomblanke huid, sproetjes en grote blauwe ogen. Geen idee of ze een relatie heeft. Misschien is ze wel lesbisch. Kan ook nog.

Het is 12.00u en we lopen naar beneden. In de kantine staan we in de rij bij het buffet. Ik sta naast Julia en ik zie haar dagdromen. Ze staart een verte in en ziet iets wat ik niet zie. Waar denkt ze aan? Wat gaat er in haar om?

De deur van de kantine gaat open en Jean-Pierre komt binnen. Mijn humeur zakt onder het vriespunt, gesprekken vallen stil en iedereen wendt zich van hem af. Dat is de gebruikelijke reactie van de collega’s op Jan-Piet. En dat is niet raar, want ik ben werkelijk nog nooit zo’n zelfingenomen blaaskaak tegengekomen als hij. Jean-Pierre is in de vijftig en hoort zichzelf heel graag praten. Dat doet hij dan ook onophoudelijk. Hij vindt zichzelf en alles wat hij doet absoluut fantastisch en de wereld zal het weten. Als je oogcontact met hem maakt, ben je de pineut en kom je niet meer van hem af. Het bijzondere is dat hij to-taal niet door heeft dat de collega’s hem niet kunnen luchten of zien. De man heeft een bord voor zijn kop ter grootte van het Colosseum.

Probleem is dat niemand hem zegt hoe we over hem denken. Iedereen is bang dat hij in discussie treedt en niet meer stopt met praten.

Ik keer hem de rug toe en ga iets dichter bij Julia staan. Ik ruik een licht eau de toilette. Lekker. Ze heeft haar haar in een nonchalante vlecht over haar schouder hangen. Haar kleding zit onberispelijk.
“Kun je niet kiezen,” vraag ik haar. Ze kijkt me aan met die grote blauwe ogen van haar. Ik bespeur een sprankje verrassing in haar ogen.
“Nee, dat heb ik iedere dag. Het liefst heb ik pindakaas met hagelslag, maar dt hebben ze niet.”
Beide opgelucht dat we een gesprekje over koetjes en kalfjes hebben – Jean-Pierre staat immers recht achter me – keuvelen we wat. We rekenen af en nemen plaats aan n van de grote tafels.

Ons gesprek is overgestapt op de vakantie. Waar ik heen ga en wanneer, waar zij heen gaat en wanneer.
“Ben je wel eens in New York geweest,” vraag ik haar. Ze schudt haar hoofd en ik vertel over de stad en een aantal dingen die ik daar heb meegemaakt. Terwijl ze haar eitje pelt, luistert ze naar me en lacht om de blunders die ik in The Big Apple heb gemaakt.

Jean-Pierre heeft ondertussen ook afgerekend en is – helaas – bij ons aan tafel komen zitten. Dat is ons niet ontgaan en we proberen hem zo goed mogelijk te negeren. Dat lukt niet helemaal; Jean-Pierre kijkt naar ons en volgt ons gesprek. Het is duidelijk dat hij een moment zoekt om in te haken. Ik merk aan Julia dat ze zich eraan stoort dat JP staat te trappelen om de aandacht naar zich toe te trekken.

En daar is het moment. Ik vertel Julia over een whiskyproeverij waar ik was geweest in NY. Jean-Pierre begint. Hij houdt een pleidooi over whisky. Johnny Walker was voor het plebs en bladiebladiebla. Julia en ik zwijgen allebei en zonder echt te luisteren nuttigen we onze lunch. Shit.

“Ja, want een chte man houdt van een glas whisky, een Davidoff-sigaartje en echte Belgische pralines,” bralt Jean-Pierre ongestoord verder.
En dan is het voor Julia genoeg. Ze werpt Jean-Pierre een vernietigende blik toe. Zelfs hij merkt het op.

“Ik dacht dat mannen van bier, tieten en onbeperkt spareribs hielden,” werpt ze hem toe. “Whisky, sigaren en chocola klinkt echt als n van de smerigste combinaties ooit. Waarom niet meteen haring met slagroom en levertraan?”
Jean-Pierre zit haar onbeweeglijk aan te staren over dat belachelijke halfronde brilletje dat veel te smal is voor zijn bolle kop. Julia gaat ongestoord verder.
“Maar jij denkt zeker dat echte mannen ook Twingo Eco Diesel rijden. Zoals jij. Alsof wij niet door hebben dat jij moet bezuinigen op vervoer omdat je anders de alimentatie niet kunt ophoesten. Want zelfs je vrouw kon je zelfingenomen monologen niet meer pruimen.”

Ondertussen is de kleine kantine geheel stil geworden. Iedereen kijkt naar ons. Julia heeft dit niet door en doet er nog een schepje bovenop.
“Je komt op mij – en velen met mij – over alsof je jezelf de meest fantastische persoon van de wereld vindt. Ik ben werkelijk nog nooit iemand tegengekomen met zo’n enorme plaat voor zijn kop als jij. Er is absoluut niemand in deze kantine die naar jouw zelfverheerlijking wil luisteren. Bovendien blijk je geen kaas te hebben gegeten van wat echte mannen zijn en willen, dus ik stel voor dat je stopt met doen alsof je er verstand van hebt. Wel bijzonder dat een meisje van 23 dat jou allemaal moet uitleggen.”

Bam. Die zit. Nu pas valt het Julia op dat de hele kantine haar gehoord heeft. Ze bloost, maar staat nog steeds op scherp.
Jean-Pierre pakt zijn dienblad en zonder iets te zeggen verlaat hij de kantine. Wanneer de deur dichtvalt, barst een luid applaus los.
Julia realiseert zich wat ze heeft gezegd en ze schrikt ervan. Ik heb de hele tijd met open mond naar haar zitten luisteren. Ik leg mijn hand op haar schouder en stel haar gerust.
“Je hebt gezegd wat iedereen wilde zeggen. Je was heel dapper. En scherp!”
Julia lacht haar lieve lach en het is duidelijk dat ze verlegen wordt door het gejuich.

De rest van de lunchpauze is de stemming opperbest. Iedereen gniffelt nog wat na als ze weer opstaan om aan het werk te gaan.
Ook Julia en ik ruimen ons dienblad op en lopen weer naar boven. Terug aan het werk.
Me echt concentreren kon ik eigenlijk niet meer. Stille wateren hebben inderdaad diepe gronden. Ze heeft die egotripper gewoon platgewalst! Blijkbaar zit er meer pit in dit meisje dan dat je zou verwachten.

In plaats van aan het werk te gaan, ga ik haar opzoeken op Facebook. Ze blijkt een account te hebben. Ze is niet zo heel actief en dat vind ik eigenlijk wel een pluspunt. Ik ontdek een paar korte berichtjes en enkele foto’s.

De dagen erna lunchen we bijna altijd samen. Een enkele keer had ik een afspraak buiten de deur en dan baalde ik als een stekker. Ik wilde met haar praten, maar vooral naar haar kijken.
Jean-Pierre luncht tegenwoordig aan zijn bureau. Binnen het kleine bedrijf heeft Julia een soort status verworven. Er wordt nu ook vaker naar haar mening gevraagd tijdens vergaderingen.

Via via ben ik er achter gekomen dat ze om de week op vrijdag een halve dag vrij is. Ik plan mijn werkzaamheden zo dat ik aankomende vrijdagmiddag ook vrij ben, want ik wil haar verrassen. Nu moet ik haar alleen nog vragen of het uitkomt.

Bij het kopieerapparaat kom ik haar tegen. Zo nonchalant mogelijk loop ik naar haar toe. Ik spreek mezelf streng toe. Kom op Ben, kerel, je bent verdomme 35 jaar en je bent zo zenuwachtig als een brugklasser. Alsof je nooit eerder een meisje mee uit hebt gevraagd!
Julia merkt dat ik haar nader en kijkt me aan. Lachend wenst ze me een goede morgen. Het kopieerapparaat rommelt onverstoord verder.

“Je bent vanmiddag vrij, toch,” vraag ik haar. Ze knikt.
“Heb je al plannen?”
Ze kijkt me verbaasd doch nieuwsgierig aan.
“Nee, hoezo?”
“Ik heb een verrassing voor je.”
Julia is nu al verrast.
“Waar heb ik dat aan te danken?”
“Gewoon, zomaar.”
Tot mijn ergernis merk ik dat mijn wangen gloeien. Julia bloost ook en richt haar aandacht weer op het apparaat. Ze kan een glimlach niet onderdrukken en ik smelt bijna.

Om half n komen we elkaar tegen bij de entree van het pand. We klokken uit en ik hou de deur voor haar open. Ik neem haar mee naar het fietsenhok en haal mijn transporter van het slot. Julia stapt bij mij achterop en slaat haar arm om me heen. Ik begin te trappen.

We verlaten het bedrijventerrein en rijden een stukje de polder in. Het is prachtig weer en er staat een zacht briesje. Dan voel ik hoe Julia haar andere arm ook om me heen slaat en haar wang tegen mijn rug legt. Ik trap nog wat harder.

Na enkele kilometers arriveren we bij een hekje en ik stop. Julia stapt af. Het is haar niet helemaal duidelijk wat er gaat gebeuren. Ik pak haar hand en neem haar mee het veld op. Gelukkig heeft ze platte schoenen aan.
Daar, in het hoge gras, ligt een kleurrijk wollen kleed met een picknickmand. Aan de mand zit een touwtje vast. Dit leidt naar een fles fruitige wijn die ligt te koelen in de sloot. Julia slaakt een gilletje. Ze trekt haar schoenen uit en stapt met blote voeten in het gras.

We knielen neer en halen alle lekkernijen uit de mand. Daar zitten knckebrd, pindakaas en hagelslag bij. Julia lacht om dit grapje. Dan, zonder dat ik of zijzelf het verwachtte, geeft ze mij een zoen op mijn wang.
Verbaasd kijk ik haar aan. Julia kijkt verlegen naar haar handen in haar schoot. Ze frunnikt wat aan een ring.

Ik til haar kin op en kom dichterbij. Ik wacht even haar reactie af. Maar ze sluit haar ogen en drukt haar lippen op de mijne. Ze zijn zacht en zoet. Julia zoent vreselijk lekker. Dat kan je niet vinden via Facebook.

Voorzichtig gaan we liggen op het kleed. Onze zoen wordt wat heftiger. Julia’s handen verdwijnen onder mijn shirt. Ik moet me inhouden niet te zuchten.

“Is dit echt,” vraag Julia zacht.
Mijn hand verdwijnt onder haar rokje en ik streel een gevoelig plekje als antwoord op haar vraag. Julia lijkt even te schrikken van mijn move, maar al gauw ligt ze met haar ogen dicht te genieten.

Na een paar minuten is ze goed vochtig. Mijn eigen opwinding is ook gestegen. Hoe ze daar nu ligt, is ze nog mooier. Ze heeft zich volledig aan me overgegeven. En ik dacht dat ze zo verlegen was.

Julia komt overeind en kijkt me doordringend aan. Ze dwingt me te gaan liggen op het kleed en langzaam – t langzaam! – bevrijdt ze mijn erectie. Julia begint met me te spelen. Ze lijkt precies te weten wat ik voel, wat ik wil; op de juiste momenten versnelt ze, remt ze af, houdt ze een ritme vast.
Dan buigt ze voorover en neemt ze hem in haar mond. Haar roze lippen omsluiten mijn geslacht. Ook orale vaardigheden heeft ze prima onder de knie. Ik kijk naar de wolken boven mijn hoofd en voel Julia’s warme mond om mijn penis. En man, wat voel ik me gelukkig!

Julia versnelt iets. Ik kan het nu echt niet meer houden en nog best heftig kom ik klaar. Ik voel Julia slikken.

Ze staat op en loop voorzichtig richting de sloot. Ik lig nog op het kleed. Julia bukt iets voorover om de fles wijn aan het touwtje op te tillen. Tot mijn genoegen kan ik onder haar rokje kijken.

Dit wordt een dampende zomer!
  donderdag 26 juli 2012 @ 21:41:14 #17
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_114695784
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 15:25 schreef Poem het volgende:
Picknick

*knip

Dit wordt een dampende zomer!
Damn wat een lekker verhaal! _O_ :9~
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:12:04 #18
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_114886168
Gangster

In de schemer lig ik naar je te kijken. Jij slaapt. Zo vredig, zo sereen. Je bezit de schoonheid van een ijskristal tegen een ruit, een tintelende aanraking, een zucht. Teder en frle ligt je naast me. Over een paar uur komt de zon al weer op. Maar ik kan niet slapen. Want als ik slaap, ben jij zo ver weg.

Minutieus bestudeer ik je gezicht. Je wimpers, de lijn van je neus, de lijntjes op je lippen, de haartjes van je wenkbrauwen. Je bent prachtig.

Ik denk terug aan vorige week. Op een snikhete dag had ik mijn opdrachtgever ontmoet in een vlindertuin. Het zweet liep langs mijn rug. Om me heen fladderden de grootste en kleurrijkste vlinders, maar ik had er geen oog voor. Ik zag alleen mijn opdrachtgever, mijn contactpersoon. Ik had geen vrouw verwacht. Zij zat daar aan een gietijzeren tafeltje met stenen blad in een strak, zwart en anoniem mantelpak en leek totaal geen last te hebben van de hitte. Zonder een woord te zeggen had ze me een aktetas gegeven en verdween ze weer in de jungle.

Het koffertje had ik thuis pas opengemaakt. De helft van mijn honorarium zat er in – vijf ton in dollars – en een foto van mijn slachtoffer. Zonde, dacht ik toen ik de foto bekeek. Het was een jonge vrouw die er gelukkig uitzag. Ik zette mijn knop om en sloeg haar signalement op in mijn geheugen. Zij moest sterven.

Via mijn gebruikelijke bronnen en methodes ontdekte ik wie ze was en waarom zij omgebracht moest worden. Mercedes Cortez heet ze.

Haar vader is een drugsbaron van Scarface-achtige proporties. Zijn psychische toestand is ongeveer ook hetzelfde; waarschijnlijk is zijn frontale kwab weggevreten door de coke. Don’t get high on your own supply, my ass.
Zijn villa in de buitenwijk is niet langer veilig. Cortez had zich verschanst in de vertrekken boven zijn nachtclub, Roulette. Roulette is een overtuigende faade; op het eerste gezicht een luxe bonbontrommel met topacts en cocktails van drie tientjes, in werkelijkheid een dekmantel voor massale witwaspraktijken van de allerrijksten van de stad. Hoewel de club zo charmant is als een blanco cheque, in Roulette wordt alles verhandeld dat bij wet verboden is: drugs, vrouwen, wapens.

Het is onmogelijk om het penthouse erboven onopgemerkt te betreden. Daarom besloot Blake, Cortez’ grootste rivaal en mijn opdrachtgever, om Cortez op een andere manier op de knien te dwingen: de tragische dood van zijn dochter Mercedes.

Hoe de vijandige rivaliteit tot stand is gekomen, weet niemand meer. Boeit me ook niet, het gaat mij om de opdracht en de som die betaald wordt.

Voor de autoriteiten moet het op een ongeluk lijken. Voor Cortez moet de boodschap duidelijk zijn.

Het was mijn plan om in te breken in haar appartement – om wat voor reden dan ook woont zij niet boven Roulette – en haar bloot te stellen aan chloroformdampen. In tegenstelling tot wat je veel in films ziet, is chloroform ongeschikt voor bedwelming; een bepaalde hoeveelheid damp inademen is voldoende voor een pijnloze, vlotte dood. Als dekmantel veroorzaak ik een gaslek.

Jij zucht en gaat op je rug liggen. Nu zie ik je en profil. De eerste zonnestralen strelen je huid en geven je haar een warme goudkoperen glans. Je slaapt rustig verder. Ik wil je aanraken, je wakker maken, je zien lachen. Maar ik hou me in.

Toen ik haar appartement binnenstapte, keek ik wat rond. De beste plek om me te verschuilen zou direct achter de voordeur zijn. Ik sta even stil bij een tafeltje en pak een fotolijstje op. Een portret van de familie Cortez; pa de drugsbaron, mt een beetje wit onder zijn neus, nota bene, ma de zwijgzame maar spijkerharde zakenvrouw en dochter Mercedes. Qua uiterlijk lijkt ze op haar moeder, maar haar uitstraling is veel zachter. Toch zonde dat zij sterven moet.

Dan hoor ik achter me een sleutel in het slot. Voor ik het weet, staat Mercedes voor me in de kamer. Als bevroren staart ze me aan, haar sleutelbos nog in haar hand.
Net zo onbeweeglijk als zij staar ik terug. Ik voel me als door de bliksem getroffen.

Totale verwarring overspoelt me. Ik moet haar overmeesteren! De deur dicht smijten! Een gaslek veroorzaken! Maar ik word stevig vastgegrepen door een intens gevoel van begeerte. Het voelt alsof ik verdrink en ik snak naar adem. Mijn hart bonkt in mijn keel en voor even lijkt er niets anders te bestaan dan mijn hartslag en haar bijna zwarte ogen.

“Wie ben je en wat doe je hier?”
Met haar trillende doch dwingende stem zet Mercedes me weer met beide benen op de grond. Ze heeft een Portugees accent. Ik word week in mijn knien en weet niet wat ik voel. Ik ben kwaad en ontspannen, wil haar ombrengen en beschermen. Ik wil haar wurgen, maar ook met haar vrijen. Ik moet haar doden! Maar ik kan het niet!

Ik krijg geen woord over mijn lippen. Wel ontsnapt er een snik en ik zak op mijn knien op het tapijt. Als het eerste het beste groentje doe mijn hele verhaal uit de doeken: dat ik was gestuurd om haar te doden, maar dat ik het niet kan en of zij mij kan vergeven.
Mijn gevoelens blijven 180 tegenover elkaar staan. Ik ben superstom bezig. Ze heeft me gezien! Ze belt haar vader en het is afgelopen met me. Maar wat is ze mooi. Haar ogen vormen een poel van intrige. Ze boeit. Ze fascineert. Ik ben volledig aan haar overgeleverd. Mijn reputatie is kapot. Ik kan mezelf niet meer vertrouwen. Natuurlijk heeft ze hier ergens een wapen verstopt en volgende week word ik zelf op een verlaten terrein of in een afvalcontainer teruggevonden.

Mercedes komt een paar stappen dichterbij en kijkt op me neer.
"Nooit gedacht dat huurmoordenaars ook eerlijk konden zijn."
Nog niet eerder had ik stilgestaan bij mij 'professie'. Ze heeft wel gelijk. Ik leef van de dood van anderen. De n zijn dood, is de ander zijn brood. Letterlijk. Ik realiseer me wat ik heb gedaan. Hoeveel levens ik heb genomen. Voor geld. Voor macht. Voor status. Misselijk kijk ik haar aan.

"Nog niet eerder heb ik iemand ontmoet die mij met haar verschijning zo uit het veld sloeg als jij nu. Jarenlang heb ik gemoord om mezelf in leven te houden. Nu ik jou zie, kan ik dat niet meer. Het lijkt alsof deze weerstand altijd binnenin mij gesluimerd heeft en bij jouw aanblik zijn weg naar buiten heeft kunnen vinden. Jij bent een symbool van liefkozing, tederheid, goedheid en warmte. Jij bent de Liefde in eigen persoon en voorbestemd om mijn pad te kruisen en mijn spoor van dood en verderf te onderbreken. Tegen jou kan ik niet op. Ik geef me over. Ik ben de jouwe. Ik kan alleen maar smeken om jouw vergeving, want alleen dan heb ik hoop op het vinden van de rust waar ik nu zo hevig naar verlang."

Zij staat nu vlak voor me en ik kijk haar aan. Ik sla mijn armen om haar heupen en prevel een gebed tot haar. Mercedes duwt langzaam mijn armen naar beneden. Onderweg neemt ze haar rokje mee. Ik laat mijn armen langs mijn lichaam vallen en staar naar haar ontblote heupen. Ook haar top trekt ze uit en laat ze op de grond vallen. Ze legt haar hand in mijn nek en duwt me langzaam tegen zich aan. Ik hervat mijn omhelzing. Haar vingers graven door mijn haar. Ik kan niet laten haar buik te kussen, vlak onder haar navel.

Mijn liefkozing daalt iets verder af. Mercedes houdt haar adem in. Ze duwt iets op mijn schouder. Lager. De stof van haar slipje voelt zacht aan. Ik duw er zachtjes tegen met mijn tong.
Mercedes laat haar slipje zakken en kijkt me dwingend aan. Ik kom dichterbij en leg haar ene been over mijn schouder. Gretig proef ik haar warmte. Voorzichtig masseer ik haar G-spot. Blijkbaar weet ik haar te plezieren, want haar ademhaling is zwaarder en af en toe ontsnapt er een kreuntje.

Dan, voor mij geheel onverwacht, komt ze klaar. Met een kort, sexy gilletje. Ze is een beetje hees van opwinding. Ze komt tegenover me op haar knien zitten. Ik lik mijn vingers af. Wanneer ze is bijgekomen van haar orgasme, stort ze zich bovenop me. Ik heb de tijd niet om wat dan ook uit te trekken. Gehaast opent ze mijn riem, knoop en gulp en haalt ze mijn erectie tevoorschijn. In no time berijdt ze me. Amazone. Haar ogen gesloten, in totale extase. Ik voel dat ze tegen haar tweede orgasme aan zit. Ze onderbreekt haar bewegingen.
"Ik vind het z lekker om geneukt te worden nadat ik ben klaargekomen."
Zo'n vermoeden had ik al.

Wanneer haar hartslag enigszins is gedaald, hervat ze het rijden. Haar borsten dansen voor mijn ogen. Haar bewegingen worden krachtiger. Ze weet wat ze wil en ze wil het nu. Ik bijt mijn kaken op elkaar. Ik wil mijn orgasme uitstellen, maar damn, wat is ze toch strak!

Ik voel onze orgasmes tegelijk aanzwellen. De aanloop is voor haar het startsein om te versnellen.

Ik schreeuw het uit. Mercedes slaakt ook enkele kreetjes. Ze blijft rijden om dit moment zo lang mogelijk vast te houden. Ik geef haar alles, tot mijn laatste druppel.

Rozig zit ze bovenop me. Ik lig uit te hijgen. Man, wat was dat? Dit was geen orgasme, dit was een tornado!
Mercedes komt naast me liggen op het tapijt en valt in slaap. En ik kan alleen maar naar haar kijken, de hele nacht.

Wanneer ik iedere vierkante milimeter van haar gezicht heb bestudeerd, wordt ze wakker van een zonnestraal die precies op haar ogen valt. Ze kijkt me aan en glimlacht.

"Lekker h, zo'n rollenspel?"
pi_115090341
goeie verhalen mensen, toch nog een warme zomer zo ;)
"Mendoza's been hit! Mendoza's been fucking hit!"
pi_115163448
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:16 schreef Poem het volgende:
Feestje

Met mijn haar in een handdoektulband zit ik in ondergoed op bed. Ik staar in mijn kledingkast. Vanavond heb ik een feestje, maar ik heb geen idee wat ik aan moet. Uiteindelijk kies ik maar voor een zwart strak minijurkje. Kousen, pumps, accessoires, klaar. Simpel en toch netjes.

Voordat ik aan mijn kousen begin, vijl ik eerst mijn nagels. Op n of andere manier heb ik altijd wel ergens een klein haakje zitten en rag ik er zo een ladder in. Tijdens het vijlen bedenk ik me dat ik ze ook wel zou willen lakken. Maar eerst de rest.

Ik bevestig mijn jarretels aan mijn kousen en wurm mezelf in het superstrakke jurkje. Het duwt mijn borsten een beetje omhoog. Ik ben tevreden over het dcollet dat hierdoor gevormd wordt.

Ik stijl mijn haar en maak mezelf op. Ik kies voor een bloedrode lippenstift. Mijn nagels lak ik in dezelfde kleur en tadaa, ook mijn pumps hebben dezelfde kleur en glans.

Voordat ik de deur uitga, bekijk ik mezelf in de hoge spiegel in de gang. Ik ben tevreden en voel me sexy, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Door de hoge hakken lijken mijn benen nog langer. Mijn zwartleren jackje maakt het af.

Ik pak mijn tas en sleutels en ga de deur uit. Mijn handtas berg ik op onder het zadel van mijn scooter. Zo heb ik wel alles bij me, maar hoef ik er niet continu mee te sjouwen. Ik zet mijn helm op en rijd weg.

Het feestje is georganiseerd door een vriendin, Elvira. Ze woont in de polder, in een klein dijkhuisje met een flinke tuin. Het is een groot feest, want ze heeft veel te vieren. Ze had namelijk een tumor op haar eierstok. Deze is succesvol behandeld en nu is ze schoon. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd en ze heeft ondanks alle onrust door haar ziekte tch haar diploma gehaald. We zijn supertrots op haar. Met ‘we’ bedoel ik de 150 mensen die zijn uitgenodigd.

Maar het feestje was aanvankelijk bedoeld om haar 25e verjaardag te vieren.

Hoe dan ook, ik heb er zin in. Als cadeau heb ik een arrangement in een wellnesscentrum geregeld. Gaan we samen lekker naar de sauna en massagesalons. Heerlijk.

Als ik arriveer bij het dijkhuisje, kan ik bijna geen plek meer vinden voor mijn scooter. Overal staan al auto’s en fietsen. Ik weet hem nog net tussen twee auto’s in te schuiven. Ik leg hem aan de ketting en loop de tuin in.

Elvira heeft groots uitgepakt; eigenlijk is de hele tuin n grote tent met een vloer van houten vlonders. Het is lekker druk. De tent is versierd met lichtslangen en kleine lampionnetjes. Er zijn statafels met borrelhapjes en de bar is zelfbediening. Niet alleen bier, maar ook alle ingredinten voor de beste cocktails zijn aanwezig. Jammer dat ik moet rijden.

Ik ga op zoek naar Elvira en wring me tussen de mensen door. Hier en daar groet ik een bekende. Af en toe word ik nagefloten, maar dat negeer ik wijselijk.

Dan zie ik Elvira staan. Ze straalt en ziet er prachtig uit. Wadend door de mensenmassa begeef ik me in haar richting.

Totaal uit het niets krijg ik per ongeluk een zetje van iemand die zelf ook wordt aangestoten. Ik probeer mijn onbalans te corrigeren, maar struikel over de voet van een statafel.

Net op tijd word ik opgevangen door twee sterke armen. Ik voel een stevige doch voorzichtige greep en ruik een heerlijk aftershave. Mijn wangen gloeien; ik geneer me om mijn onhandigheid. Ik mompel een excuus en kijk mijn redder aan.

Grijs zijn ze. Met een vleugje groen en pretlichtjes. Donker haar dat me doet denken aan Jim Morrison. Ongeschoren en jongensachtig. Voor mijn gevoel staan mijn wangen nu in brand. Ik vind het jammer dat mijn gezicht is te lezen als een open boek en sla mijn ogen neer.

Hij lacht en vraagt of ik me bezeerd heb. Dat heb ik niet. Hij biedt aan om wat te drinken voor me te halen. Mijn verlegenheid is enigszins weggezakt en ik durf hem weer aan te kijken. Op mijn charmantst zeg ik dat ik wel een colaatje lust.

“Ik ben zo terug,” zegt hij en hij loopt tussen de mensen door naar de bar.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om Elvira te feliciteren. Ze is door het dolle heen en omhelst me. Terwijl we even smalltalken over het feestje en wat een succes het nu al is, komt de jongen met de grijze ogen naar me toe met twee glazen in zijn handen. En van hen geeft hij aan mij. We proosten. Voordat ik een slok kan nemen, ruik ik dat het geen cola is, maar een Cuba Libre. Ik leg de jongen uit dat ik nog moet rijden. “Het is n vinger ba en de rest is co,” biecht hij op. Als ik de rest van de avond wel gewoon alcoholvrij drink, moet het ook wel lukken om veilig thuis te komen, besluit ik en drink gezellig met hem mee.

We kletsen wat over koetjes en kalfjes. Waar we Elvira van kennen en wat we van het feestje vinden. Hij heet nog Jim ook.

De muziek lijkt wel steeds iets harder te gaan en er komen steeds meer mensen bij. We gaan hoe dan ook steeds dichter bij elkaar staan. Uiteindelijk staan we tegen elkaar aan gedrukt. Dankzij mijn hakken zijn we bijna even lang. Aan zijn blos te zien, is ook hij in verlegenheid gebracht door de situatie. Even heb ik spijt van mijn diepe dcollet; ze zijn ook wel erg overweldigend, zo.

Maar dan voel ik de ware reden van zijn gne.

“Is dat je telefoon,” vraag ik een beetje onnozel. Nee, natuurlijk is dat zijn telefoon niet, muts, roep ik tegen mezelf. Je kunt jezelf wel verkleden als maneater, maar eigenlijk ben je ook maar een naef schaap. Sjongejonge!

Jim kijkt me niet aan, hij vindt het duidelijk vervelend dat zijn lichaam hem verraadt.

Ineens gaat er in mijn hoofd een knop om. Ik wil hem. Het liefst zo snel mogelijk. Maar ik besluit om Jim nog een poosje te laten zweten.

Als ik zijn blik vang, kijk ik hem een tikje speels aan. Jim lijkt me even niet te volgen, maar als ik mijn bekken iets steviger tegen hem aan druk, maakt zijn schaamte plaats voor opluchting.

Mijn plagerijtje bleek het startsein voor een vuurwerk aan knetterende feromonen. We dagen elkaar uit met blikken, subtiele aanrakingen en alle overige non-verbale communicatie die wordt toegepast bij het flirten. Maar dit is geen flirten meer. Wij staan elkaar schaamteloos de fysieke liefde te verklaren.

Iedereen om ons heen praat en danst en niemand lijkt ons op te merken. Jims handen glijden over mijn heupen naar mijn billen. Daar laat hij ze rusten. Hij drukt me nog iets steviger tegen zich aan. Ik voel zijn hartslag.

“Ga je mee,” vraag ik kort en bondig.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen.”

Ik pak zijn hand en neem hem mee, zigzaggend tussen de mensen door. Wanneer we eindelijk de tent hebben verlaten, wil ik naar mijn scooter toe. Maar Jim trekt me zachtjes mee naar het bankje in de voortuin. Uit de schaduw, haalt hij een leren motorjack tevoorschijn en een helm. Hij vist sleutels uit zijn zak en loopt naar de oprit.

Daar, glimmend in het maanlicht, staat een motor. Behalve de banden, de handvaten en het zadel is alles verchroomd. Hij is prachtig.

Jim gaat op de motor zitten, zet zijn helm op en start de motor. Een hard geronk overstemt het feestgedruis.

Ik rits mijn jackje nog wat hoger dicht en stap achterop. Ondanks mijn superstrakke jurkje gaat dat nog verbluffend goed. Ik zet mijn helm op en sla mijn armen om Jim heen. Met een bak lawaai rijden we weg.

Als we bij zijn huis afstappen, ben ik doof door het lawaai van de 1800cc. Ik bedenk me nu pas dat mijn scooter mt mijn handtas nog bij Elvira staat. Shit. Maar dat lossen we morgen wel op…

Jim drukt me tegen de voordeur aan. Weer voel ik zijn ‘telefoon’. Zit waarschijnlijk geen trilstand op. Jammer.

Zwaar ademend houdt hij me vast. Deze jongen staat op springen!

Dan zoenen we. Nu is het hek van de dam. De vonken spatten er vanaf. Ik voel hoe hij me iets van de deur wegtrekt en in de brievenbus graait. Met een klik gaat de voordeur open en we vallen bijna samen de gang in.

We laten elkaar niet meer los. Jim trapt de voordeur achter zich weer dicht. Terwijl we ons al zoenende langzaam richting de trap bewegen, beginnen we ons al uit te kleden. Ik laat eerst mijn jackje op de grond vallen en schop dan mijn pumps uit. Ineens ben ik een stukje kleiner en nu moet ik op mijn tenen staan om Jim te kunnen zoenen. Ondertussen voel ik zijn handen overal.

Plotseling tilt hij me op en gooit hij me over zijn schouder. Ik schrik en slaak een gilletje. Lekker truttig weer. Jim lacht plagerig en draagt me de trap op.

In de slaapkamer gooit hij me op zijn bed. Ik kijk toe hoe hij zich voor me uitkleedt. Gehaast, enthousiast.

Nu hij steeds bloter wordt, word ik ook steeds enthousiaster. Damn, wat een lijf!

Als hij zijn broek open heeft geknoopt en zijn ‘telefoon’ tevoorschijn haalt, dwingt hij me op handen en knien op de rand van het bed. Jim stroopt mijn jurkje op. Mijn stringetje trekt hij opzij.

Voor ik het weet, word ik doggy style genomen op dit vreemde bed in dit vreemde huis door een jongen die ik net een paar uur ken.

Deze jongen is groot en ruig en al gauw weet ik niet meer waar ik het zoeken moet.

Ik kreun, nee, gl bij iedere stoot. Ik kantel mijn bekken, maak mijn rug nog iets holler en klauw in het dekbed.

Sidderend kom ik klaar, met allerlei kreuntjes en snikjes die ik nog niet van mezelf kende.

Jim heeft zijn handen op mijn heupen en wacht tot ik ben bijgekomen. Wanneer mijn ademhaling weer enigszins is gekalmeerd, draai ik me naar hem om. Terwijl ik hem blijf aankijken, trek ik mijn jurkje uit. Zijn blik laat me niet los.

Nu zit ik voor hem op bed in mijn lingerie.

Ik kijk hem uitdagend aan.

“Was dat alles wat je in huis hebt,” vraag ik speels.

“Dat had je gehoopt,” antwoordt Jim en hij zoent me weer. Uitslover. Hij buigt zich over me heen, maar ik rol ons onverwachts om en nu lig ik bovenop. Aan Jim te merken, vindt hij dit ook wel best.

Kriebel een beetje door zijn borsthaar, knijp even zachtjes in zijn tepel. Hij is echt lekker.

Ik denk terug aan het moment dat we zo tegen elkaar aan geplet stonden op het feestje. Zijn geur, zijn lijf, zijn erectie. Zo makkelijk dat het was om tot hier, in zijn bed, te kunnen komen. Dit lees je alleen in verhalen.

Ik kom iets omhoog en begeleid zijn erectie. Als ik hem helemaal omsluit, leg ik Jims handen om mijn borsten. En terwijl ik zijn handen daar houd, berijd ik hem ritmisch en daadkrachtig.

Het is duidelijk dat hij zich nu helemaal kan laten gaan, dat hij zich kan concentreren op mijn ritme. Ik sluit mijn ogen en richt me nu ook op wat ik voel. Het duurt niet lang voordat ik weer tegen het randje aan zit.

Maar ik moet nog even wachten. Op Jim.

“Rustig, rustig,” probeert hij me te temmen. Dit is voor mij juist een bevestiging dat hij net zo ver is als ik. Ik wil het, Jim, ik wil dat je me voelt. Ik wil dat je voelt hoe mijn spieren zich aanspannen, hoe ik je uitwring tot de laatste druppel!

En dan, tegelijkertijd, zwellen onze orgasmen aan. Hij is stil, maar ademt ongecontroleerd, ik word weer overmand door kreetjes en snikjes. Ik voel zijn orgasme binnenin mij en dit zorgt voor een nasleep van dat van mij.

Ik zit stil bovenop hem. Ik val bijna om van vermoeidheid. Jim slaapt ook al bijna.

Ik hoop dat Elvira ook een leuk feestje heeft.
“Is dat je telefoon,” vraag ik een beetje onnozel. Nee, natuurlijk is dat zijn telefoon niet, muts, roep ik tegen mezelf. Je kunt jezelf wel verkleden als maneater, maar eigenlijk ben je ook maar een naef schaap. Sjongejonge!
Ik heb gehuild van het lachen xD Ik heb dit ook ooit tegen een jongen gezegd XD
  maandag 6 augustus 2012 @ 22:09:33 #21
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_115209919
Edit: dubbel..
  maandag 6 augustus 2012 @ 22:11:39 #22
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_115210091
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 23:11 schreef DianaHorizon het volgende:

[..]

“Is dat je telefoon,” vraag ik een beetje onnozel. Nee, natuurlijk is dat zijn telefoon niet, muts, roep ik tegen mezelf. Je kunt jezelf wel verkleden als maneater, maar eigenlijk ben je ook maar een naef schaap. Sjongejonge!
Ik heb gehuild van het lachen xD Ik heb dit ook ooit tegen een jongen gezegd XD
Herkenbaar stukje, dus? ;)
pi_115264673
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2012 22:11 schreef Poem het volgende:

[..]

Herkenbaar stukje, dus? ;)
Jaa, was wel echt lang geleden, was jaar of 14 'Wow, je telefoon.., wat voor een is..oohh..'
(dacht dat het een grote mooie telefoon was, ja 5 jaar geleden waren telefoons nog klein..ok ik voel me echt dom (: )
  woensdag 8 augustus 2012 @ 08:25:26 #24
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_115277865
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 22:40 schreef DianaHorizon het volgende:

[..]

Jaa, was wel echt lang geleden, was jaar of 14 'Wow, je telefoon.., wat voor een is..oohh..'
(dacht dat het een grote mooie telefoon was, ja 5 jaar geleden waren telefoons nog klein..ok ik voel me echt dom (: )
"Oeps!" _O-
pi_115810561
SjorsieK.!!! Petje af again :)
pi_116015202
Mooie verhalen Poem
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
  donderdag 11 oktober 2012 @ 13:16:51 #27
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_117850707
Disclaimer:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Whut??

De menigte om me heen krioelt als een mierennest. Iedereen lijkt haast te hebben. Ik sta in het midden van de zaal en kijk om hoog naar de enorme kroonluchter. Omdat ik er precies onder sta, zorgt dit voor een apart perspectief. Normaal zou ik de kroonluchter bestempelen als kitscherig, maar omdat hij perfect past bij de stijl van deze ruimte, sierlijk 18e eeuws, vind ik hem mooi. De plafondschilderingen eromheen zijn stuk voor stuk ware kunstwerken. Ik heb het gevoel dat ik hier niet pas met mijn gympen, spijkerbroek en zwarte bloesje. Mijn handen nonchalant in mijn zakken.

In deze koepel van idylle hangt echter een zweem paniek. Ik merk het aan de mensen. Zelf voel ik me uiterst kalm.

Ineens herken ik n van de gezichten. Hij dringt zich tussen de mensen door naar me toe. Hij lijkt opgelucht.
“Daar ben je,” zegt hij als hij voor me staat.
“Hier ben ik,” antwoord ik. Ik begrijp zijn bezorgdheid niet. Hij is een collega van een andere afdeling. We hebben een paar keer vriendelijk met elkaar gepraat, maar dat was het. Koetjes en kalfjes, beleefdheidsgeklets. Wel heb ik hem altijd in zekere zin aantrekkelijk gevonden.
Hij trekt me naar zich toe en drukt zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn grote hand op mijn rug en zijn slank gespierde lichaam tegen me aan en ik realiseer me hoe erg ik hem gemist heb. Onze zoen is innig en gepassioneerd.

Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de lift. Deze zijn weer totaal anders dan de zaal die we zojuist hebben verlaten; jaren ’60, bekleed met donkerbruin gelakte latjes, oranje vloerbedekking en een strakke spiegel. In de hoek ligt een man te slapen. Hij hangt half tegen de muur en zijn hoofd rust op zijn borst.

De lift glijdt langzaam omhoog. Zwijgend staan we hand in hand te wachten op onze verdieping. Na een vriendelijke “ping” gaan de deuren open.
Op deze verdieping zijn geen muren. Het lijkt op een restaurant; overal staan ronde gedekte tafels. Dikke witte gordijnen zorgen tussen de tafels voor privacy. Ze zijn veel te lang, zodat de gepropte stof op de grond op grote wollige wolken lijken. Op het eerste gezicht is het hier rustig.

Hij drukt me weer tegen zich aan en kijkt me indringend in de ogen.
“Ik wil met je vrijen.”
Zijn woorden zijn nogal een understatement, want ik had zijn hardheid al gevoeld. Door zijn directe manier van doen en de haast die zijn lichaam lijkt te hebben raak ik van mijn propos. Ik word er verlegen van.

Sowieso de situatie en mijn gevoelens voor hem, ik ben helemaal in de war. Ik hou van hem, maar ik ken hem niet. Ik ben er zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem wil delen, maar hij heeft toch een gezin? Hij is achttien jaar ouder dan ik. Was hij laatst niet getrouwd? Maar wij horen bij elkaar, ik weet het zeker! Hij weet alles van mij, ook al heb ik nooit een persoonlijk gesprek met hem gevoerd. Ik hou van hem, maar weet niet eens waar hij woont.

We lopen door het restaurant met de gordijnen. Her en der zitten mensen aan een tafel. Studiegroepjes, vergaderingen, klein diner. Op de gehele verdieping is geen enkele tafel te vinden waar we voldoende privacy hebben om ons volledig aan elkaar over te geven.

Hij begint steeds haastiger te lopen. Ik merk aan hem dat zijn spanning oploopt. Om eerlijk te zijn, begint het bij mij ook te kriebelen.
Want iedere keer als ik hem tegenkwam op het werk, heb ik me heimelijk afgevraagd hoe hij er zonder kleding uit zou zien, hoe hij mijn lichaam zou aftasten, met me zou spelen, hoe hij me helemaal gek zou maken, hoe het zou voelen als hij bij me naar binnen treedt.
De gedachte eraan alleen al laat mijn wangen gloeien. Ik wil niet meer wachten.

We vinden een deur. Er blijkt zich een badkamer te bevinden. Warme beige tegels, een jacuzzi, een douche, alles blinkend schoon. Dikke witte badlakens op de plank, zo dik en zacht als een donzen dekbed.
Achter ons draait hij de deur op slot. In de hoek staat een smalle hoge spiegel met een goudkleurige lijst. Ik sta ervoor en kijk naar mezelf. Hij komt achter me staan en samen zien we in de spiegel hoe hij mijn bloesje losknoopt. Ik hoor zijn ademhaling in mijn linkeroor.
Mijn bloesje glijdt van mijn schouders. Nu sta ik daar in beha en spijkerbroek.
“Sexy,” vindt hij.
Ik lach verlegen. Hij is bijna dubbel zo oud als ik. Zo veel ervarener, wereldwijzer, zo veel vrouwen heeft hij al gezien. Maar hij staat hier met mij, een meisje van 24 dat in vergelijking met hem nog maar net komt kijken.
Mijn riem wordt losgemaakt. De knoop van mijn spijkerbroek gaat los en de rits glijdt langzaam naar beneden.
“Nog sexier, zo.”
Ik bijt op mijn lip. Als er iemand sexy is, dan is hij het. Ik trap mijn gympen uit en langzaam laat ik mijn spijkerbroek zakken. Wanneer hij over het breedste van mijn heupen is gegleden, valt hij verder naar beneden.
Zonder iets te zeggen, laat hij zijn handen over mijn lichaam glijden. Hij lijkt me overal te willen aanraken. Mijn borsten passen precies in zijn handen.
“Je bent zo zacht en warm.”
Ja, jij loopt marathons. Ik sport lang niet zo veel als jij. Maar wij zijn zoals we moeten zijn; jij sterk en fit, ik verwelkomend en warm.

Ik ben het beu om naar mezelf te kijken en ik draai me om. Zonder mijn ogen van de zijne af te halen, trek ik hem zijn overhemd en broek uit. In ondergoed hervatten we onze omhelzing. We zoenen zo langzaam en intens, alsof we het moment willen rekken, elkaars smaak goed in ons op willen nemen om voor altijd te herinneren.
Zijn hand glijdt omhoog over mijn rug en voor ik het weet, heeft hij de sluiting van mijn beha los. Hij begeleidt de bandjes van mijn schouders af en laat de beha op de grond vallen.
Door met mijn vinger onder het elastiek van zijn boxer te glijden, plaag ik hem een beetje. Ik merk aan zijn reactie dat het werkt.
Als reactie verdwijnt zijn hand in mijn broekje. Voorzichtig streelt hij mijn warmte en vrijwel direct reageert mijn lichaam. Hij glimlacht, omdat ik vochtig word.

Ik laat het toe, maar ik durf niet zo goed de volgende stap te nemen. Ik weet niet wat me tegenhoudt. Ga ik een grens over? Of voel ik me zo onervaren in zijn armen? Zo veel bedpartners heb ik nog niet gehad, vijf om precies te zijn. Zou ik hem wel kunnen bekoren? Zou ik hem naar tevredenheid kunnen begeren?
Hij lijkt mijn gedachten te kunnen horen.
“Ssst, maak je geen zorgen. Ik heb nog nooit zo naar een vrouw verlangd zoals nu naar jou.”

Dat slaat alle barrires weg. Ik geef me volledig aan hem over. Laat me gaan.
Ook mijn slipje verdwijnt op de grond. Ik ben naakt, maar zo voel ik me niet.

Het volgende moment staan we onder de douche. Het warme water regent zachtjes op ons neer. Het lijkt eigenlijk meer op nevel. Hij heeft waterdruppeltjes op zijn wimpers.
Nu pas valt me op hoe groot hij is. Ik schrik er een beetje van. Blijkbaar windt hem dat op. Hij pakt mijn billen vast en tilt me iets op. Als ik op mijn tenen sta, slaat hij mijn been om zijn heup en hij glijdt bij me naar binnen. Zo blijven we even staan.
Hij is zo groot, dat zelfs nu de stimulatie maximaal is. Mijn bekkenbodemspieren trekken zich ongecontroleerd samen. Ik hou mijn adem in. Er is nu al niet veel voor nodig om mij te laten komen.

“Niet bewegen, even wachten,” weet ik uit te brengen.
En hij wacht. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd en hij houdt me vast. Ik probeer me te ontspannen. Maar het wordt zwaar om zo lang op mijn tenen te staan.
Langzaam begint hij in en uit me te bewegen. Hij weet me precies goed te raken. Al gauw ben ik volledig in extase. Bij iedere stoot ontsnapt er een snikje over mijn lippen.
Hij kijkt me aan en ziet me genieten. Het doet hem duidelijk plezier om me zo te zien. Ik begraaf me in zijn hazelnootbruine ogen. Ik voel mijn opwinding stijgen. Laat maar komen, denk ik.
“Ik wil je harder,” zeg ik hees.

Hij laat mijn been los en verdwijnt uit me. Zachtjes draait hij me om. Ik begrijp de hint. Ik ga weer op mijn tenen staan en leun voorover tegen de tegels.
Ik slaak een kreetje als hij weer bij me binnenkomt. Hij bouwt het rustig op, maar al gauw heb ik hem zo hard als ik wilde. Ik gil van genot.
Zijn greep om mijn heupen wordt steviger. Ik voel dat het bij hem ook niet lang meer zal duren.

Deze badkamer, hij, deze stimulatie, de wetenschap dat hij net zo op het randje balanceert als ik, het is te veel, te overweldigend en ik bereik mijn hoogtepunt. Sidderend, met een hoge kreet kom ik klaar. Hij slaat zijn armen om me heen en staat ook te trillen op zijn benen. De wetenschap dat wij ons orgasmen delen, zorgt ervoor dat ze langer duren.
pi_117852813
Dar stond ze, mijn meesteres: zwart leren miniurkje waarin haar volle borsten naar boven geperst werden, lange blote benen en de voeten in sandaletten met plateauzool en zeer hoge naaldhakken.
Door haar handen liet ze een lange leren hondenriem glijden, zo'n wurgriem, terwijl ze mij strak aankeek.
Ik had aangetrokken wat zij van mij geist had: een zeer kort en strak spijkerrokje, zwart bloesje met goed gevuld behaatje, blote benen en ook zeer hooggehakte sandalen.
Mijn meesteres liep met een keurende blik om mij heen. Toen ze achter mijn stond greeop ze mij bij mijn polsen en voelde ik het koude staal van handboeien om ze heen sluiten.
"Kniel!" Ik deed wat de meesteres bevolen had. Zij ging voor me staan met de rug naar me toe. Ik zag haar stevige, fraai gevormde benen en de op haar stiletto's stevig geplante hielen. "Lik mijn hielen!" snauwde ze. Gehoorzaam boog ik naar haar voeten en begon met mijn warme ton en lippen haar hielen te verwennen. Ze draaide zich om zodat ik ook haar tenen kon likken.
Plotseling voelde ik het kille leer van de riem om mijn hals glijden. Ze stak het uiteinde door de lus en trok de riem als een strop om mijn nek. Ik hijgde van schrik en opwinding. Ze lachte erom. Langzaam begon ze voor mij uit te lopen en trok mij aan de riem als een hond achter zich aan. Ik probeerde haar hielen te likken als ze even stilstond en kritisch op mij neerkeek. "Ga staan!" We waren even lang zodat ik haar recht in de donkere ogen kon kijken. Ze keek me met een lachje aan en trok me mee, de trap op, naar de zolder. Onze hakken klikten op het hout van de traptreden en op het beton van de zoldervloer.
Op zolder aangekomen gooide ze de riem over de katrol die ik ooit aan een balk had bevestigd. Daar stond ik: weerloos met mijn handen op mijn rug, op stiletto's, met een leren strop om mijn hals. Mijn meesteres hoorde ik achter mij zich verkleden. Toen ze weer voor mij kwam staan, droeg ze een kort en strak jack van zwart leer, een zwartleren string en glimmende, zwartleren laarzen, over de knie en met hoge stalen naaldhakken. Ze droeg een leren uniformpet waarvan ze de klep dicht boven haar ogen had getrokken. Ze staarde mij met een glimlachje aan en begon de riem langzaam strak te trekken.
Ik ging zo recht mogelijk op mijn hakken onder de strop staan en probeerde niet te bewegen. Want bij iedere beweging spande de strop zich strakker om mijn nek. Mijn meesteres had haar string opzij geschoven en bewerkte haar vagina met een zoemende dildo. Ze bekeek mij daarbij met een wellustige, wrede blik en genoot zichtbaar van mijn pogingen om niet in de strop te gaan hangen.
Plotseling schoof ze haar gelaarsde benen tussen de mijne en duwde zich tegen mij aan. Ik voelde het warme leer van haar jack door mijn bloesje. Ze drukt haar rode lippen op de mijne en tongde mij lang en diep. De strop zat n zo strak dat ik nog maar met gierende halen kon ademen.
Mijn meesteres wierp de dildo opzij en maakte dat ik diep bij haar kon binnendringen. Ze genoot van de stoten waarmee ik haar en mijzelf zo snel mogelijk een hoogtepunt wilde bezorgen voordat ik zou stikken. Na een lange en intense ontlading maakte ze mijn nek en handen los. Wij gingen naar beneden, naar de slaapkamer om daar in bed elkaar nog een paar hoogtepunten te bezorgen. Natuurlijk hielden wij onze sexy kleding en schoenen aan.
Gaat graag vrouwelijk gekleed, vooral met hoge naaldhakken aan, en kickt op sadistische fantasien.
pi_118111351
Tanja

Het was een van de laatste, zwoele zomeravonden. De thermometer stond ondanks het relatief late tijdstip van half elf nog op 22 graden. Zoals gewoonlijk pakte ik deze vrijdag mijn fiets om richting een van de kroegjes op het marktplein in de stad te gaan. Normaliter kost het me niet veel tijd om weg te fietsen, maar aangezien mijn ouders op vakantie waren moest ik de hele boel afsluiten. Het beloofde een gezellige avond te worden. Een van mijn vrienden was afgelopen dinsdag jarig en hij had besloten om in plaats van een verjaardag bij hem thuis, een klein feestje in de kroeg te houden.

De zomer is mijn favoriete jaargetijde. Niet slechts vanwege de heerlijke temperaturen en de opgewektheid waarmee men elkaar doorgaans begroet, maar vooral vanwege het feit dat de dames zich verhullen in korte rokjes en strakke shirtjes. Met veel zin in al het vrouwelijk schoon dat mij deze avond te wachten staat en de gezelligheid die altijd aanwezig is tijdens een feestje met mijn vrienden, parkeerde ik mijn fiets tegenover de kerk in een van de daarvoor bestemde rekken.

Eenmaal in de kroeg werd ik hartelijk ontvangen door mijn vrienden die bijna allemaal reeds aanwezig waren. 'He ouwe, nog steeds geen vriendin om mee te nemen?'. Na een aantal jaren was ik al aan dit soort opmerkingen gewend, mijn vrienden konden zich er echter nog altijd kostelijk om amuseren. 'Nee jongens, maar ik heb gehoord dat de jarige Job vandaag een heel harem prachtige vrouwen uitgenodigd heeft om zijn verjaardag mee te vieren!' schalde ik in de richting van mijn vrienden die ik op enkele meters genaderd was. Gelach klonk vanuit de groep. Ik keek eens om me heen, het was relatief rustig in de kroeg. Blijkbaar waren nog niet alle genodigden gearriveerd.

Ik nestelde mij tussen mijn vrienden aan de bar en bestelde een lekkere Weizen. Ik kon vanuit deze positie precies zien wie binnen kwam en kon mij prima in deze situatie vinden. Het was al zeker drie maand geleden dat ik voor het laatst leuk en uitdagend met een dame had gepraat en zeker zo belangrijk, seks had gehad.

Het moest rond kwart voor twaalf zijn geweest toen de deur zich langzaam opende en een groep dames binnenkwam. Enigszins verlegen en duidelijk niet echt op hun gemak hingen ze hun jassen op en zochten ze met hun ogen duidelijk naar bekenden. 'H dames, hier moeten jullie zijn voor mijn verjaardag!' schreeuwde Tim. Ze baanden zich een weg door de inmiddels redelijk volgestroomde kroeg. Een voor een bekeek ik de langskomende dames. Het waren leuke vrouwen maar toch niet echt wat ik zoek. Ik wou me bijna omdraaien naar mijn witbiertje toen mijn oog viel op de laatste dame die binnenliep. Ze had prachtig rood haar en ze zag er betoverend uit. Meteen wist ik het, dit was de dame waar ik mijn zinnen op zou zetten deze avond. Mijn blik gleed langs haar gelaat. Een mooi beige, licht glimmend shirtje met een leren legging en geweldige hakken in de kleur van haar shirtje. Ze was redelijk klein, ik denk zo tussen de 1,55 en 1,65. Wauw, mijn mond viel spreekwoordelijk open. Ze moet het gemerkt hebben, dat ik zo naar haar keek. Terwijl ze me voorbij liep keek ze me aan en glimlachte naar me. Pas toen had ik door dat ik naar haar zat te staren. Wat een geweldige verschijning, veel mooier had ik ze nog niet vaak gezien.

De avond vorderde en na enkele witbiertjes vond ik de tijd rijp om wat te gaan praten met de prachtige roodharige dame. Ze stond relaxt tussen haar vriendinnen te kletsen met een paar van mijn vrienden. Vanwege het feit dat ik een gezellig gesprek had een andere vriend van mij, was ik nog niet eerder aan een 'move' toe gekomen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik haar niet in de gaten had gehouden. Minimaal vijf keer per minuut keek ik naar haar, zo onopvallend mogelijk. Ik benaderde haar door langzaam richting mijn vrienden te lopen. Ik mengde me in hun gesprek en merkte haar warme stem op, met enigszins Noord-Hollands accent. Gezien we in de omgeving van Apeldoorn waren, leek het me logisch dat ik haar nog niet vaker had gezien. Het gesprek verstomde en ik liep achter haar langs richting de bar om wat te bestellen. Ik draaide me om en vroeg: 'Zal ik voor jou ook wat bestellen?'. Ze keek om en glimlachte naar me. 'Ja, alsjeblieft. Ik wil graag een droge witte wijn'. Met de drankjes in mijn hand begaf ik me weer in haar richting. 'Alsjeblieft, ik heb gevraagd wat de lekkerste is en ze hebben me deze gegeven!'. 'Dank je, lief van je,' sprak haar zwoele stem. Ik vroeg haar hoe ze heette en haar naam was Tanja. Ze kwam uit de buurt van Hoorn en was secretaresse op een accountantskantoor. Ze sliep bij een vriendin van haar, die al jaren omging met de jarige. We spraken meer dan een uur over vanalles en nog wat. Plotseling hief mijn jarige vriend zijn glas, vroeg om de aandacht en sprak zijn dank uit voor allen die hier aanwezig waren voor zijn verjaardag. Het bleek tijd voor een dansje. Ik vroeg Tanja of ze kon dansen op die mooie hoge hakken. 'Haha, nou eigenlijk niet maar ik maak voor deze keer een uitzondering,' zei ze met een sexy knipoog.

Het was alsof ik me in een droom bevond. Ze zag er heerlijk uit en bewoog soepel op de muziek, op die mooie hakken. Ik bekeek haar meermaals tijdens het dansen en ze leek het te kunnen waarderen, mijn aandacht. Toen de ballads ingezet werden, kwam ik langzaam dichterbij. Om haar niet te intimideren schoof ik voorzichtig een stukje naar voren en wachtte haar reactie af. Onmiddellijk schoof ze naar voren en we stonden dicht tegen elkaar aan. Ik rook haar heerlijke parfum door de licht muffe bierlucht die het caf rijk was en genoot van het moment. Ik pakte haar vast en zij mij. De sfeer werd intiemer en uiteindelijk stonden we zoenend op de dansvloer. 'Zullen we het buiten voortzetten?' vroeg ik toen de DJ een einde aan de ballads maakte. Ze knikte instemmend en we zochten een plekje aan de rand van het centrum in een steegje. We zoenden gepassioneerd en mijn hand gleed onder haar glimmende legging. Ze schoof haar hand in mijn broek. 'Wauw, wat is ie lekker hard,' zei ze overduidelijk genietend. 'Uhuh,' fluisterde ik door het gevoel van haar hand om mijn penis met een enigszins geile ondertoon. Ze maakte mijn broek open en begon me heerlijk af te trekken. Ik genoot met volle teugen. Wat een geweldige meid en wat kon ze heerlijk aftrekken. Ze wist exact wat ze moest doen om mij ultiem te laten genieten en het duurde dan ook niet lang of ik kwam heerlijk klaar. 'Kunnen we ergens heen waar niemand ons ziet en waar we ongestoord onze gang kunnen gaan?' vroeg Tanja. 'Ja, mijn ouders zijn weg dus we kunnen precies doen waar we zin in hebben bij mij thuis,' antwoordde ik.

We besloten richting mijn huis te gaan. Ze was lopend gekomen dus ze stape bij me achter op de fiets en ik fietste zo snel ik kon richting mijn huis. Wat had ik ongelooflijk veel zin in de rest van de nacht. Thuis aangekomen maakte ik zenuwachtig de achterdeur open en deed de lichten aan. Binnengekomen zoende Tanja me gelijk vol op de mond en al voelend en strelend begaven we ons een weg naar de slaapkamer. Daar aangekomen duwde ik Tanja op bed terwijl ik mijn overhemd uitdeed en mijn broek zo vlug als ik kon uittrok. Tanja aanschouwde het tafareel en leek het wel te kunnen waarderen. Haar geile blik en wenkende vinger kregen mij binnen no-time op bed, naast deze roodharige schone. Ik trok haar hakken uit en kuste haar heerlijke voetjes die een beetje koud waren geworden van de fietstocht. Alles aan haar neigde naar perfectie. Ik klom bovenop haar en ontdeed haar van haar shirtje en BH. Ik gok dat ze cup C had en haar buik was licht gespierd. Haar sexy legging trok ik voorzichtig uit terwijl ik het stuk been kuste dat ik net van de glimmende stof had ontdaan. Een paar geweldige benen, je kon zien dat ze flink sportte. Haar heerlijke blanke vel wond me nog meer op en ik kon het bijna niet meer houden. We rollebolden door het bed, innig kussend en elkaar ruw op de geslachtsdelen strelend maakten we elkaar helemaal gek. Ik trok haar string uit en zij mijn boxer.

Twee naakte lijven ontmoetten elkaar en ik begon haar gelijk te vingeren. Ze was al vreselijk nat en de lichtste aanraking van mijn twee vingers lieten haar lijf rillen van genot. Ik bewoog mijn vingers over haar clitoris, eerst voorzichtig en toen steeds ruwer. Ze kreunde van genot en duwde haar nagels in mijn rug.'Oh ja, ga door, ga door, dit is zo vreselijk lekker,' stamelde ze. Haar dieprode haar viel over mijn schouder toen haar adem stokte, het gekreun luider werd dan ooit tevoren en ze nog n diepe teug adem nam om vervolgens hijgend klaar te komen. Haar lichaam ontspande en ze viel op haar rug op bed. Haar blanke, blote lijf, mooie rode haar en de ontspannen uitdrukking op haar gezicht waren voer voor een prachtige compositie.

Bijna direct daarna rechtte ze zich en ik kon aan haar ogen zien dat ze nog lang niet genoeg had gehad voor vandaag. Haar diepblauwe ogen priemden in mijn ziel en namen bezit van mijn lust. Deze nacht zou nog lang duren. Ze duwde me op mijn rug, kwam bovenop me zitten, legde haar handen op mijn polsen en ik gleed in haar. Ze bereed me met korte, snelle heupbewegingen, afgewisseld met lange, trage. Haar flexibele heupen die me al tijdens het dansen opvielen deden hun taak uitstekend en zowel Tanja als ik genoot duidelijk van het tafareel. 'Ik zit zo heerlijk diep in je, wat kun je dit ontzettend goed,' complimenteerde ik haar. Haar glimlach deed vermoeden dat ze wist dat ze hier goed in was, want ze deed er nog een schepje bij bovenop en dirigeerde haar heupen nog vaker en losser van voor naar achter. Haar voetjes legde ze op mijn bovenbenen en met de handen die ik inmiddels los had gewerkt pakte ik haar prachtige voeten vast. Ik zag haar genieten en betastte haar lijf. Die heerlijke strakke tieten en haar sportieve lichaam zorgden ervoor dat mijn hoogtepunt naderde. We besloten te wisselen van standje en ik kwam op haar. Haar benen sloeg ze over mijn schouders en ik drong bij haar binnen.

Ik begon rustig maar voerde al snel het tempo op. Mijn heupen kletsten tegen de achterkant van haar bovenbenen aan toen ik haar zo hard als ik kon neukte. Tanja kreunde van genot, ze trok mijn hoofd naar haar toe en kuste me innig. Ze beet op haar onderlip en keek me ontzettend geil aan. 'Verder naar voren, dieper!' dwingde ze me. Het leek me voor haar niet echt comfortabel aangezien haar knien in de buurt van haar hoofd kwamen, maar ik gaf graag gehoor aan haar bevel. Haar genot werd intenser en intenser en dit zorgde er voor dat mijn geilheid tot ongekende hoogte steeg. Op het moment dat ik dacht dat haar benen het niet meer zouden houden trok ze haar voeten naar haar hoofd, richtte haar hoofd op en legde haar voeten in haar nek. 'Jezus, hoe doe je dat?' vroeg ik haar hijgend en duidelijk met ongeloof in mijn stem. 'Tsjah, je hebt iemand meegenomen die ruim tien jaar geturnd heeft,' was haar simpele antwoord. Ongelooflijk, wat een vrouw had ik meegebracht. Haar gekreun werd intenser en intenser in deze positie. Ze trok zich naar me toe en kreunde uitgelaten in mijn oor terwijl ze klaarkwam. Haar lichaam sidderde en haar spieren trokken zich samen.

Een moment van rust zoals na haar eerste keer klaarkomen zat er niet in. In niet te mistane bewoordingen eiste ze dat ik snel in haar zou komen. Ik was zo ongelooflijk geil door deze heerlijke vrouw, dat mijn hoogtepunt niet lang meer op zich zou laten wachten. De lastige positie leek voor haar uiterst comfortabel en ik werd geweldig gestimuleerd door de wijze waarop ik in haar zat. Na nog enkele keren stoten voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik wreef over haar heerlijke, stevige benen en greep me bij haar enkels vast. Ik voelde mijn lul extreem hard worden en hoorde Tanja extra genieten op dat moment. Ik kwam zwaar hijgend klaar en voelde mijn sperma diep haar vagina in gaan. Het was een moment van extase en ik voelde me de gelukkigste man ter wereld. Wat een heerlijk orgasme en wat een geweldige vrouw.

Puffend en met een grote glimlach op mijn gezicht liet ik me van haar af glijden en viel op mijn rug op bed. Op onze rug, naast elkaar op bed, zo lagen we nog twee minuten. We zoenden wat na en Tanja vertelde hoe lekker ze het had gevonden. 'Hoe vond je het?' vroeg ze. 'Onbeschrijflijk,' antwoordde ik. Het was het begin van een lange nacht..

We hebben voor morgen afgesproken. Haar sms was veelzeggend: 'Acht uur? Prima. Mijn hakken staan al klaar en ik ben al aan het rekken en strekken ;)'.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_119851666
Het verhaal van Maya deel 8:

Het leek nu wel alsof de tijd vertraagde. In enkele seconden leek ze tien keer sneller dan normaal te kunnen nadenken. Ze leek wel net een razendsnelle computer. In haar hoofd ging ze elke beweging en handeling na die ze de voorbije minuten had gemaakt in de hoop te achterhalen welke fout ze eventueel gemaakt zou kunnen hebben, maar hoe hard ze ook probeerde, het lukte haar niet. Ze sloeg een jammerlijke, berustende zucht en wachtte droevig haar lot af.

Bruut trok de meester langs achter aan haar haren zodat ze gedwongen werd om op haar knien te gaan zitten. Deze behandeling was allesbehalve zachtzinnig en Maya trok een pijnlijke grimas.
‘Niet huilen, vieze snol!’ snauwde de meesteres en om dat te illustreren gaf ze Maya enkele venijnige klappen op haar borsten.
‘Wat hadden we je opgedragen?’ vroeg de meesteres boos.
‘U had me opgedragen om uw bagage op te bergen, Meesteres.’ antwoordde ze met een klein stemmetje.
‘En?’ ging de meesteres verder terwijl ze Maya een harde tik op haar billen gaf.
‘D-dat was toch alles? Ik moest toch enkel uw bagage naar boven brengen?’
‘Maya, Maya, Maya’ zei de meester hoofdschuddend en op een overdreven theatrale toon, net alsof hij tegen een vijfjarige kleuter sprak die iets maar niet kon onthouden.
‘’We hadden je tevens opgedragen om ons opnieuw te begroeten als je weer in dezelfde ruimte komt als wij. Dat heb je niet gedaan en dat vinden we niet fijn. Daarom zullen we je moeten straffen. Begrijp je dat?’
‘Ja meester.’ klonk het angstig.
‘Uitstekend. Welnu, je straf is eigenlijk zeer eenvoudig, zelfs voor een dom slavinnetje als jij. En bovendien doet het zelfs helemaal geen pijn. Je moet gewoon de trappen van het bordes op- en aflopen. Simpel, is het niet?
‘Ja meester. U heeft gelijk. Dank u dat u mij een milde straf schenkt.’ zei Maya onderdanig.
In al haar onervarenheid liep ze naar de trappen, blij dat ze er zo goekoop vanaf was gekomen.

‘Halt! Wat zijn dat voor slechte manieren? Kun je dan helemaal niets, domme gans? Wie heeft je zo opgevoed?’ sneerde de meesteres. ‘Je meester was nog niet klaar. Kom als de bliksem terug.’
Die ene zin zorgde ervoor dat ze zich opeens veel bewuster van haar omgeving leek. Slechts die paar woorden slaagden er in om haar uit die licht onderdanige roes, waarin ze de afgelopen uren verkeerde, te doen ontwaken. Ze werd zich ook bewust van de koude die ze daarvoor amper had gevoeld, maar nu realiseerde ze ook dat ze poedelnaakt in de buitenlucht rondliep. Ook al was het behoorlijk warm in deze tijd van het jaar, het kon soms nog frisjes zijn. Zeker als het redelijk vroeg in de dag was en je, net zoals Maya geen enkele vorm van kledij aanhad. Natuurlijk wist ze daarvoren ook wel dat ze naakt was, maar het leek alsof ze in een soort roes verkeerde waardoor het werkelijke betekenis daarvan niet tot haar doordrong.

Eenmaal terug bij haar eigenaren gekomen keek ze schuldbewust naar de grond. Ze wist dat gehoorzame slavinnen geen oogcontact mochten maken met hun meerderen zonder dat ze daarvoor toestemming hadden gekregen. Met een bonzend hart wachtte ze af op wat komen ging.

‘Handen in je nek.’
Maya gehoorzaamde zo snel ze kon.
‘Blijf naar de grond kijken. Als je beweegt of ook maar n geluid maakt zal het je bezuren.’
Ze wist niet of ze nu wel of niet moest antwoorden. Er was haar bevolen om haar eigenaren met twee woorden aan te spreken, maar zojuist was haar gezegd om te zwijgen. Maya zat met een dilemma; het eerste bevel overtreden waardoor ze het tweede zou gehoorzamen, of het eerste volgen zodat ze het tweede negeerde. Hoe dan ook, het zou haar extra straf opleveren, welke van de twee ze ook deed. Ze redeneerde dan dat het oudste bevel het meest belangrijke was, en dus gevolgd moest worden. ‘Ja meester.’

Een harde klap op haar reet brak de stilte die op haar laatste zin volgde.
‘Deze klap verdiende je omdat je ongehoorzaam was.’
De pijn trok niet zo snel weg als ze verwacht zou hebben. Ze wou wat met haar benen bewegen om zo de pijn die nog steeds nazinderde in haar donkere slavinnenvlees wat te verlichten, maar ze onthield net op tijd dat ze roerloos moest blijven, wilde ze niet van de kant in de gracht geraken.

Met twee korte tussenpozen voelde ze hoe de meesteres op elke bil een beetje speeksel spuugde. De luchtbelletjes die langzaamaan openbarsten bezorgden haar een niet onaangenaam gevoel. Het werd zachtjes over haar reetdelen gevreven waardoor ze de pijn vergat.
‘En dit is dan je beloning omdat je je eerdere instructies niet vergat. Onthou dat. Je deed wat goed was, maar als we je opdragen om te zwijgen, dan zwijg je.
Maya knikte.
‘Je ziet het, we kunnen je zowel straffen...’ Weer een klap. ‘Als belonen...’ Terug een zachte aai over haar billen.

De meester pakte haar rechtertepel vast. Hij begon er zachtjes aan te trekken en vervolgens steeds harder en verder. Het trekken ging bruusk over in draaien en kneden. Zowat alle richtingen in elke, tot nu toe bekende dimensie werden uitgeprobeerd. Van voren naar achter, van links naar rechts, van boven naar onder en dan weer terug naar links en rechts. In haar gedachten kon Maya het refrein van het welbekende kinderliedje meevolgen aan de hand van de maat van de bewegingen van haar tepel. Na een poosje nam hij ook haar linkertepel ter hand. Nu was er wat meer ruimte om te spelen; symmetrische bewegingen, tegengestelde of volkomen willekeurige. Er werd naar hartelust gevarieerd en Maya vond het heerlijk. Ze sloot haar ogen en weer even dacht ze aan gisteren, toen ze geblinddoekt aan de ketting werd meegetrokke. Niet naar een slavinnenmarkt, zoals ze eerst gehoopt had, maar naar haar cel, of wat daarvoor moest doorgaan. Even had ze het idee gekoesterd dat ze een soort van menselijke koe was. Die niet bestond om te denken, maar die vanuit een primitief instinct handelde en reageerde op de beslissingen die haar eigenaars voor haar maakten.

Heel even werd ze door het getrek aan haar slavinnespenen weer weggevoerd naar die heerlijke droomtoestand. Door het sluiten van haar ogen vergrootte het gevoel in haar tepels aanzienlijk wat het geheel nog opwindender maakte. Haar ademhaling werd met elke teug dieper en intenser en tegelijkertijd begon ze ook heel zachtjes, bijna onhoorbaar te kreunen. Haar meester reageerde hierop door steeds harder en harder te trekken en te kneden. Ze voelde hoe haar kut zich vulde met geil. Het eerste druppeltje sijpelde reeds naar buiten en nestelde zich comfortabel in haar warme, donkere, donzige driehoek.

Haar natuurlijke reactie was om haar hand in haar kut te steken, maar ze wist dat ze dat niet mocht doen. Ze voelde dat ze ging klaarkomen, maar nog nooit was ze al staande tot een orgasme gekomen. Het genot bouwde zich op vanuit haar tenen. Aan de onderkant van haar tenen bemerkte ze een zachte trilling die alsmaar intenser en intenser werd. Het verspreidde zich over haar voeten en kroop via haar benen omhoog, richting haar dijen en haar kut alwaar het golven van genot zich vestigden en haar meevoerden naar extase.
Maya wist dat ze niet mocht komen zonder toestemming en zette zich schrap een drukte haar blote voeten extra hard tegen het kriebelende gras om zo meer weerstand te bieden tegen wat een overheerlijk, onafwendbaar orgasme zou worden...
  dinsdag 29 januari 2013 @ 22:21:12 #31
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_122236131
We want more :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  woensdag 24 juli 2013 @ 13:23:50 #32
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_129288204
In de tuin (1)

Het belooft een mooie warme dag te worden en zoals beloofd, sta ik om half negen in de morgen bij je op de stoep. Als buren moet je elkaar even helpen en toen je me gisteren vroeg te helpen met wat grof snoeiwerk, heb ik dan ook niet geaarzeld. Het zonnetje schijnt al lekker maar gelukkig kunnen we ook onder de bomen werken.

Je doet de deur open en wenst me een goede morgen. Na de begroeting stel ik voor dat ik met de meegenomen ladder en gereedschap achterom loop. "Is goed, zie ik je zo achter het huis," is het antwoord. Terwijl ik de ladder uit klap, hoor ik de schuifpui open schuiven en in geschikte kledij voeg je je bij me. Snel overleggen we wat er gebeuren moet en voor we het weten, vliegen de takken en bladeren door de tuin. Vreemd genoeg zijn we snel op elkaar ingespeeld en na een uurtje of drie hebben we dat gedaan wat we afgesproken hebben. We vegen het zweet van ons voorhoofd en kijken tevreden naar het resultaat. Nu het rond de middag is, is de temperatuur aardig opgelopen.

"Eerst maar iets verkoeld te drinken halen, dacht ik zo," is je voorstel. Dat sla ik niet af en terwijl jij iets te drinken haalt, klap ik de ladder in en leg het gereedschap bij elkaar zodat ik het in een greep weer mee naar huis kan nemen. Na een paar minuten hoor ik je voetstappen achter me. Ik draai me om om het glas in ontvangst te nemen en ik ben even verbaasd. In de korte tijd heb je niet alleen iets te drinken gehaald maar heb je je ook omgekleed. Je hebt een kort broekje aan getrokken met een bikinitopje. Ik zie een zweetdruppeltje van je hals tussen beide borsten glijden.

Met een knipoog geef je mij een glas en ik ga zitten op een tuinstoel terwijl jij plaats neemt op een ligstoel. Je slaat je rechter been over de linker, leunt achterover en geniet van de zon en het verkoelende nat uit het glas. Of ik het warm heb gekregen van het werken, de zon of de aanblik van jou, laat ik in het midden maar genieten doe ik van alle drie. Langzaam drinken we ons glas leeg. Als je ziet dat ook mijn glas geleegd is, sta je op om de glazen naar binnen te brengen. Je loopt zo dicht langs me, dat ik je warme, zachte huid kan voelen. Ik zal het me vast verbeelden maar ik dacht dat je expres even met je billen draait, zodat ik je mooie lange benen die onder het korte broekje vandaan komen, goed kan bekijken.
pi_129289274
quote:
2s.gif Op woensdag 24 juli 2013 13:23 schreef KantNochWal het volgende:
In de tuin (1)

Het belooft een mooie warme dag te worden en zoals beloofd, sta ik om half negen in de morgen bij je op de stoep. Als buren moet je elkaar even helpen en toen je me gisteren vroeg te helpen met wat grof snoeiwerk, heb ik dan ook niet geaarzeld. Het zonnetje schijnt al lekker maar gelukkig kunnen we ook onder de bomen werken.

Je doet de deur open en wenst me een goede morgen. Na de begroeting stel ik voor dat ik met de meegenomen ladder en gereedschap achterom loop. "Is goed, zie ik je zo achter het huis," is het antwoord. Terwijl ik de ladder uit klap, hoor ik de schuifpui open schuiven en in geschikte kledij voeg je je bij me. Snel overleggen we wat er gebeuren moet en voor we het weten, vliegen de takken en bladeren door de tuin. Vreemd genoeg zijn we snel op elkaar ingespeeld en na een uurtje of drie hebben we dat gedaan wat we afgesproken hebben. We vegen het zweet van ons voorhoofd en kijken tevreden naar het resultaat. Nu het rond de middag is, is de temperatuur aardig opgelopen.

"Eerst maar iets verkoeld te drinken halen, dacht ik zo," is je voorstel. Dat sla ik niet af en terwijl jij iets te drinken haalt, klap ik de ladder in en leg het gereedschap bij elkaar zodat ik het in een greep weer mee naar huis kan nemen. Na een paar minuten hoor ik je voetstappen achter me. Ik draai me om om het glas in ontvangst te nemen en ik ben even verbaasd. In de korte tijd heb je niet alleen iets te drinken gehaald maar heb je je ook omgekleed. Je hebt een kort broekje aan getrokken met een bikinitopje. Ik zie een zweetdruppeltje van je hals tussen beide borsten glijden.

Met een knipoog geef je mij een glas en ik ga zitten op een tuinstoel terwijl jij plaats neemt op een ligstoel. Je slaat je rechter been over de linker, leunt achterover en geniet van de zon en het verkoelende nat uit het glas. Of ik het warm heb gekregen van het werken, de zon of de aanblik van jou, laat ik in het midden maar genieten doe ik van alle drie. Langzaam drinken we ons glas leeg. Als je ziet dat ook mijn glas geleegd is, sta je op om de glazen naar binnen te brengen. Je loopt zo dicht langs me, dat ik je warme, zachte huid kan voelen. Ik zal het me vast verbeelden maar ik dacht dat je expres even met je billen draait, zodat ik je mooie lange benen die onder het korte broekje vandaan komen, goed kan bekijken.
^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_129337260
In de tuin (2)

Nadat je weer terug bent uit de keuken, vraag ik "Houden we het vandaag voor gezien of wil je nog wat doen?" Ik bedoel daarmee de tuin maar jouw antwoord is op meerdere manieren uit te leggen. "Ik kan nog wel iets bedenken maar heb je het niet al warm?" Daarbij glimlach je veelbetekenend terwijl je op me toe loopt, voor me gaat staan en mijn bovenlichaam van het shirt ontdoet. Nu je zo dicht bij me staat, zie ik een paar harde tepels achter het bovenstukje van de bikini. Je pakt de handdoek van de ligstoel en begint mijn armen en borst af te drogen van de zweetdruppeltjes. Omdat we elkaar zouden helpen, pak ik het andere eind van de handdoek en veeg daarmee de druppeltjes van je hals. Toch weet er een te ontsnappen maar ik weet hem toch te pakken net voordat hij tussen je borsten verdwijnt. "Daar tussen is het nog natter," zeg je met een uitdagende stem terwijl je met een hand achter je rug grijpt en aan het touwtje van het topje trekt. Het stukje stof hangt nu alleen nog om je nek en de stukjes stof liggen los op je volle borsten.

Terwijl je handen over mijn borst glijden, til ik je topje over je hoofd zodat je borsten in de zon glinsteren. Ik pak de handdoek weer en langzaam begin ik je borsten te drogen. Met kleine cirkeltjes veeg ik de druppeltjes zweet tussen je borsten weg. De zachte stof streelt je tepels en aan je ademhaling merk ik dat het je opwindt. Het is nu niet meer te ontkennen dat wel elkaar zitten op te geilen. Jouw hand voelt mijn kruis terwijl mijn vinger met je hard geworden tepel speelt. We kijken elkaar diep in de ogen en onze lippen raken elkaar. Je opent je mond en je tong likt langs mijn lippen. Mijn tong gaat op zoek naar de jouwe en terwijl ik je dicht naar me toe trek, worstelen onze tongen.

Je duwt je heupen tegen mijn kruis en je voelt de opwinding in mijn broek. Mijn handen glijden naar jouw billen, jouw handen naar de mijne. Mijn handen glijden in je kort broek en ik merk dat je er niets onder aan hebt. Ietwat verbaast kijk ik je aan. "Beetje verbaast?" kun je niet nalaten me uit te dagen. "Nou,... uhmmm,... ja,..." kan ik niet ontkennen. Maar dat weerhoudt me er niet van om je heerlijke zachte billen vast te pakken. Ik merk dat jij mijn riem los begint te maken. Ook de knoop van de broek moet er aan geloven en je hand verdwijnt in mijn broek. Met je vingers tast je je weg omlaag tot je bij mijn ballen bent aangekomen. Het voelt heerlijk zoals je met je vingers mijn ballen streelt. Ik raak zo opgewonden dat ik mijn handen verplaats naar je borsten. Met mijn mond begin ik je borsten te zoenen. En lichte zoute smaak van het zweet is nog te proeven. Mijn tong likt je tepels. Blijkbaar raak ik een gevoelige plek want je vingers drukken zich stevig in mijn kruis. Een heerlijk gevoel komt in mijn onderbuik opzetten en dit keer neem ik de tepel tussen mijn lippen en trek er voorzichtig aan. Met je hand omklem je nu mijn ballen en ik voel hoe je reageert op mijn uitdaging.
pi_129861686
In de tuin (3)

Terwijl je je hand uit mijn broek haalt, streel je met je vingers mijn hard geworden pik. Je duwt me achteruit tot ik weer in de stoel zit. Nog kun je alleen maar de omtrek van de bobbel in mijn broek zien. Maar omdat je hem al hebt gevoeld, wil je meer. Je buigt je voorover, pakt de bovenkant van mijn broek en trekt hem omlaag tot hij op mijn enkels ligt. Nu is er niets meer dat mijn erectie verbergt. En met het zicht dat ik heb op je lichaam met ontblote borsten is er ook weinig dat het kan voorkomen. Je handen glijden langs mijn benen omhoog toch aan mijn lies. Daar buigen ze af naar mij zij, over mijn buik, omhoog naar mijn borst. Je knielt voor mij neer en mijn harde pik voelt de zachte huid van je borsten. Speels schudt je ze zachtjes heen en weer. Je tepels strelen daarbij mijn gevoelige eikel en zachtjes begint het puntje van mijn harde pik op en neer te wippen. "Waar zijn we aan begonnen?" denk ik bij mezelf. Dit is toch te lekker om waar te zijn. Uitdagend kus je mijn mond en bijt je zachtjes op mijn lippen. Ik voel je borsten over mijn lichaam glijden. Wat zou ik nu graag met mijn hand tussen je benen voelen hoe opgewonden jij bent.

Je doet een paar stappen achteruit en laat je zakken op de ligstoel. Met de broek op mijn enkels en een harde pik die tot mijn navel reikt, kijk ik hoe je je borsten door je handen laat rollen. Nog heb je je korte broekje aan maar omdat ik weet dat je er niets onder aan hebt, ik de blik op je gespreide benen er een waar ik amper mijn ogen van af kan houden. Ik weet niet of het de schaduw is dat ik het me verbeeld maar het lijkt of je broek in het kruis nat is. Je bent zo uitdagend met jezelf bezig dat ik niet weet waar ik moet kijken. Je lippen likken de harde tepels, je handen spelen met je borsten, glijden over je lichaam en verdwijnen in je broekje. De gedachte dat je vingers die net mijn ballen en harde pik hebben gestreeld, nu tussen een paar natte lipjes zitten, windt mij nog meer op. Langzaam begin ik aan mijn pik te trekken. Ik weet nu al dat ik dat niet te snel of te lang moet gaan doen want wat is de eikel gevoelig geworden. Aan je blik kan ik zien dat jij het een opwindend gezicht vindt. Met de ene hand, bespeel je je borsten, de andere hand beweegt duidelijk in je broekje.

Blijkbaar heeft het broekje te weinig ruimte want je tilt je benen omhoog, je vingers duwen je broekje over je benen omhoog en terwijl je dat doet zie ik je naakte kutje verschijnen. Het heerlijke gezicht zorgt ervoor dat ik even vergeet om aan mijn pik te trekken. Je gooit het broekje opzij en gaat weer in dezelfde manier in de stoel liggen. Met de benen gespreid, ga je verder met waar je mee bezig was. Alleen zit er nu geen stof meer voor dat verbergt wat je precies doet. Je vingers glijden over je lipjes en nu kan ik zien dat ik me niet vergist heb. Het kruis in je broekje moet wel nat geweest zijn. Bij iedere beweging worden je vingers en lipjes natter en natter. Ik schop mijn schoenen en laat de broek van mijn enkels glijden. Na twee stappen sta ik voor de stoel. Mijn harde pik staat nog rechtop tegen mijn buik en is nog geen twintig centimeter van je gezicht verwijderd. Je kijkt omhoog en glimlacht naar me, pakt met een hand mijn harde pik en geeft er zoentje op de eikel. Daarna sluit je je lippen om mijn eikel en ik voel het puntje van je tong met het gaatje spelen. Wat zou ik graag zien dat je hem helemaal in je mond neemt. Maar je blijft me plagen door alleen rond mijn eikel en langs mijns pik naar mijn ballen te likken. Door met je borsten te spelen, probeer ik jou zover opgewonden te krijgen dat alle remmen los gaan.
pi_130415584
In de tuin (4)

Dan draai je je opeens zo bij dat ik tussen je benen sta. Met een hand begin je me sneller en steviger af te trekken. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Een zachte kreun komt uit mijn keel omhoog en met dichte ogen geniet ik van het gevoel dat in mijn onderbuik ontstaat. Opeens voel ik hoe je lippen zich om mijn eikel sluiten en langzaam verdwijnt mijn pik in je mond. De warmte van je mond en je zachte lippen zorgen ervoor dat ik bijna de controle over mijn bewegingen verlies. Mijn pik glijdt in en uit je mond, je tong draait rondjes om mijn eikel. Nat, keihard en warm staat mijn pik tegen mijn buik omhoog als je met je tong mijn ballen begint te likken. "Tsjeeeeezzz,..." weet ik uit te brengen als ik je hoofd naar achteren duw om te voorkomen dat ik al klaar ga komen.

"Is het lekker?" is de overbodige vraag. Ik kan geen woorden vinden dus buig ik voorover om je hartstochtelijk te zoenen. Mijn hand glijdt over je borst en buik naar het heuveltje onder je buik. Het is er glad en zacht. Nu is het mijn beurt, besluit ik. Ik til je uit de stoel omhoog en ga er zelf op liggen. Ik trek je naar me toe zodat je met je natte kutje boven mijn gezicht komt te zitten. Met mijn handen kan ik nog bij je borsten komen en terwijl ik begin door met mijn tong je lipjes te likken, laat ik je tepels tussen mijn vingers rollen. Het duurt niet lang voor je je kutje op mijn lippen duwt en bijna commandeert: "Lik me, lik me met je tong!" Ook al heb ik zelf graag de controle, dit keer laat ik het me niet nog een keer zeggen. Mijn handen pakken je billen, je steunt met je armen achter je op mijn benen en geeft mij zo een geweldig uitzicht op de gespreide lipjes en het zachtroze vlees van je kutje. Ik lik langs je lipjes, over je clitje en proef het geil dat tevoorschijn komt. "Ga door, hmmmmm, ga door!" krijg ik van je te horen en om mijn daden kracht bij te zetten, laat ik een vinger in je kutje glijden terwijl mijn tong blijft likken. Je geeft zelf het ritme aan door met je heupen te bewegen. Wat is dit genieten met een heerlijke vrouw.

Opeens worden de bewegingen sneller en onregelmatiger. Ik voel hoe de spieren in je benen zich aanspannen. Je ene hand duwt mijn mond nog steviger tegen je kutje terwijl je andere hand mijn vingers uit je kutje willen halen. Je hebt alleen niet in de gaten dat beide dingen tegelijk niet werkt en ik blijf dan ook doorgaan met vingeren en likken. Het kan haast niet anders dan de buren moeten de kreun van je hebben gehoord op het moment dat je schokkend naar voren leunt en klaar komt. Het maakt mij niet uit want ik geniet met volle teugen van het feit dat je voor mij klaar bent gekomen. Als je weer een beetje bent bijgekomen, schuif je iets naar achteren zodat ik met mijn tong niet meer bij je lipjes kan komen. Nu zijn het echter wel je borsten die voor mijn gezicht hangen. Ik kan het me verbeelden maar het is net of de tepels nog verder naar voren steken. Of het mijn verbeelding is of niet, ik wil zorgen dat het intense gevoel bij je blijft en neem ze dan ook een voor een in mijn mond en begin ze met mijn tong te bespelen.
  vrijdag 13 september 2013 @ 00:53:11 #37
411738 Uiltje90
High up in a tree
pi_131116871
oh my,, er zitten echt een paar goede en lekkere verhalen tussen! en ik ben goed in visualiseren.. O+ keep up the good work guys!
You only live once, but if you do it well, once will be enough
pi_132098749
SK zoekt een tegen-schrijfSTER voor een nieuw verhaaltje in deze sexie, PM bij interesse.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 16:14:50 #39
195027 D.Licious
Ik heb geen ondertitel
pi_132516235
Een waargebeurd verhaal :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie altijd achter de kudde aanloopt, staat altijd in de stront.
Iedereen heeft recht op mijn mening.
pi_132522145
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 16:14 schreef D.Licious het volgende:
Een waargebeurd verhaal :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  maandag 4 november 2013 @ 10:59:55 #41
406104 deurmat1976
deurmat/vloerkleed voor dames
pi_132882923
eens even kijken hoe de openheid hier is op het gebied van trampling...

Voordat je begint, wat is trampling:

De Nederlandse vertaling van het Engelse woord trampling is met voeten betreden en dat is ook wat er gebeurt tijdens een trampling spel. Het is een leuke manier om een onderdanige te vernederen en te pijnigen d.m.v. je voeten en je gewicht.

Meestal is tijdens de trampling de vrouw Dominant en de man onderdanig maar uitzonderingen bevestigen gelukkig nog steeds de regel. Je kunt er voor kiezen om de onderdanige tijdens een trampling sessie gekleed te laten maar naakt kan natuurlijk ook en die naaktheid kan dan meteen een extra gevoel van kwetsbaarheid geven.

Veel mensen denken dat trampling erg gevaarlijk is, dat je met naaldhakken zo door de huid kan steken, dat botten zo breken. Dit zijn verhalen van misgelopen trampling sessie's want als de Dominant weet waar hij/zij mee bezig is en de onderdanige geen stomme dingen doet, zoals het beetpakken van de enkels of de Dominant er af proberen te gooien, kan er eigenlijk weinig mis gaan.

Nog steeds geinteresseerd danwel benieuwd...veel plezier...

En oh ja...heb je het uitgelezen...laat een commentaar achter...;-)

Triomfantelijk loop ik op de parkeerplaats bij van der Valk in de buurt van Zwolle. Ik heb er zin aan. Waar ik zin aan heb? Ik heb zo meteen een afspraak met een dame, ontmoet via een chatsite, die ik lekker heb gemaakt met trampling. Ze is in zoverre geinteresseerd dat ze het eens wil proberen hoe het zou zijn om op iemand te staan. Nou, en dat gaat vandaag gebeuren.

Ik loop door de deur naar binnen, rechtstreeks naar de receptie. 'Ik heb gereserveerd op naam van deurmat'. Het meisje achter de balie kijkt geamuseerd op. 'Deurmat', vraagt ze. Ik knik bevestigend. 'Leuke naam', zegt ze en overhandigd mij de formulieren die ik in moet vullen. Dit doe ik en ik krijg van haar een plastic kaartje. Het scheelt dat ik de overnachting al betaald heb. Scheelt weer de volgende dag, als ik die tenminste haal. Mijn ervaringen hierin zijn inmiddels zo dat we niet eens de avondmaaltijd halen. Maar goed, ik loop door naar de lobby, daar waar we afgesproken hebben. Het leuke is dat ik weet hoe jij eruit ziet vanwege je profielfoto op de chatsite, maar dat jij totaal niet weet hoe ik eruit zie. Ik grinnik bij de gedachte hoe je reactie zal zijn.

We hadden afgesproken dat jij een hoedje zou dragen ter herkenning en als ik zo in de lobby kijk, zie ik 1 dame met een hoedje zitten...hmmm. Gespannen loop ik op deze dame af. Ik loop om haar heen en ga tegenover haar staan. Ik kijk naar een vrouw van middelbare leeftijd, knap, maar vol gezicht, maar dat is niet erg. Ze kijkt op. s deze stoel vrij'?, vraag ik haar. Ze twijfelt, maar knikt van ja. Ik ga zitten. Ik bestel bij de ober een bakje koffie en ik vraag of jij ook iets wilt drinken.'Koffie', antwoord je. Als de ober weg is, vraag ik of ik je een compliment mag maken. Je kijkt op, kennelijk in afwachting van mijn compliment. "je hebt heerlijke schoenen aan', zeg ik. Een twinkeling verschijnt in je ogen. Daarbij een mondhoekje die een beetje omhoog gaat, wat mij wil zeggen dat je een herkenning hebt.

We drinken de koffie en je bent verbaasd over de persoon die tegenover je zit. Hier ga je straks bovenop staan en een kriebeltje gaat er door je buik. Je kijkt nog eens naar je hakken, draait ze een beetje, zodat je de puntige hak goed kunt kijken. Mooi rood is niet lelijk, denk je bij jezelf. 'Zullen we gaan', hoor je en je wordt ruw verstoord in je gedachten. 'ja, uiteraard'en je staat op en ik begeleidt je naar de lift. Kamer 202 hoor je me zeggen. We stappen in de lift die ons naar de 2e verdieping brengt. een 'pling' klinkt als teken dat we er zijn. De deur gaat open en de kamer bevindt zich mooi tegenover de lift. Ik stop het kaartje in de gleuf, haal hem er weer uit en het lampje, dat eerst op rood stond, gaat over naar de groene deur, ten teken dat de deur open is. Ik doe de deur open en geef galant aan dat de dame naar binnen mag. Ik volg en sluit de deur. 'ga maar even op bed zitten', zeg ik je.

'Ben je er klaar voor'?, vraag ik je. Je knikt. 'Dus even voor de goed orde', vervolg ik, 'ik zal tot aan mijn onderbroek voor je liggen en je wilt eerst met blote voeten op mijn lichaamspelen, he'? Je knikt weer. 'Dan zul je kijken hoever je verder wilt gaan. Ik wens je veel plezier en hou je vooral niet in'. Ik kleed me uit en laat mijn boxershort aan. Ik ga vervolgens voor je voeten liggen, daar waar jij op de achterkant van het bed zit, op het voeteneinde. Ik pas er net tussen, tussen het einde van het bed en de muur. Beter zo, denk ik, dan kan ze eventueel gelijk door met op me stappen en kan ze zich vasthouden aan de muur.

ik ga liggen op mijn rug en voel je hakken al meteen op mijn lijf. Ik voel mijn lid al een beetje reageren en besef me dat het niet lang zal duren voordat dat visueel zichtbaar wordt. Je probeert je hakken uit te doen doordat je met je hak je voet naar achteren trekt. Op mijn borst wel te verstaan. Het is pijnlijk en aan mijn verbeten gezicht zie je dat ik dat voel, zeker als een niet helemaal afgesleten deeltje van de hak aan mijn lijf blijft hangen. 'Niet zo piepen, dit wilde je toch', zeg je me. Ik knik. de schoenen zijn uit en liggen op mijn borst, eentje met de opening naar mijn neus. Ik snuif je ietwat muffe schoenengeur op. Het wind me op. Je ziet het en duwt met je voet de schoen beter onder mijn neus. Je hoort me snuiven. Je doet je kousen uit en ook die leg je op mijn neus. Ze zijn echter schoon gewassen, dus deze ruiken bijkans naar bloemetjes.

Ik voel je heerlijke zachte voeten over mijn lichaam wrijven. Af en toe druk je iets op mijn buik en je ziet dat je voet een afdrukje achterlaat op mijn buik. Je wrijft verder over mijn borst en ook daar probeer je afdruk achter te laten. Dat is minder zichtbaar. Teleurgesteld richt je je weer op mijn buik. Je wrijft nu ook meer richting boxershort. Je tikt er zachtjes op en constateert dar er een stammetje ligt. Ik geniet van je zoektocht en probeer me zoveel mogelijk in te houden. Nu al komen zou slecht zijn voor mijn reputatie. Voorlopig lukt het nog iig.

'Hoeveel weeg je eigenlijk'?, vraag ik. 'Je mag straks mijn gewicht schatten', zeg je uitdagend. Vervolgens zet je je voet op mijn gezicht. Hiervoor moet je een beetje verplaatsen waarbij je je rechtervoet op mijn buik zet. Door het verplaatsen zet je je volle gewicht op mijn buik. Een 'oef' van mijn kant verraad dat ik er niet op gerekend had en me dus niet kon aanspannen. 'hmmm', zeg je. Dan zet je je linkervoet op mijn gezicht. Ik snuif de heerlijke voetengeur op. Je tenen vinden de weg richting mijn mond. Wanneer je over mijn mond wrijft, komt mijn tong even in contact met je bal van de voet. 'Hmmm', zeg je weer en ik zie dat je rechterhand richting je grotje gaat. Je geniet, terwijl je met je voet op mijn hoofd speelt. Ik geniet ook, ik mag graag aan vrouwenvoetjes likken. Mijn lid wordt ook groter en dreigt met de Duitse helm al uit mijn shortje naar buiten te kijken. Jij ziet het ook en plaatst behending je grote teen van je rechtervoet op deze helm en drukt er een beetje op.

'Zullen we maar beginnen met datgene waar we voor afgesproken hebben'?, vraag je plotseling. Ik word ruw verstoord in mijn moment. Ik wilde namelijk net je teentjes in mijn mond stoppen. 'Is goed, ga je gang', antwoord ik. Je haalt je voeten van zowel mijn mond als mijn eikel en zet ze op mijn buik. Ik maak mijn lippen ondertussen weer wat nat. Ze worden altijd zo droog als ze in contact zijn geweest met voetzolen. Je haalt je voeten weer van me af. 'Kun je iets meer opschruiven naar de muur? Ik wil graag eerst staan op de grond voor je en dan pas op je stappen'. Ik doe wat je me vraagt en schuif iets meer naar rechts, richting de muur. Je staat vervolgens op van het bed en zet je rechtervoet op mijn buik. Je verplaats je gewicht meer naar de voet op mijn buik totdat je er met je volle gewicht op staat. Ik ben blij dat je het langzaam doet, zodat ik mijn spieren geleidelijk aan kan spannen. Dan zet je je linkervoet er naast, terwijl je je aan de muur vasthoudt. Je verbaasd je erover dat je nu echt bovenop iemand staat. Je kijkt me aan, terwijl ik al de hele tijd naar jou kijk. Je voelt het spek onder je voeten, terwijl je daaronder wel iets hards voelt. Je maakt voorzichtig wat stapbewegingen op de plaats. Je tilt voorzichtig je ene voet wat op, zodat het gewicht van je totaal op de andere voet rust. Dan zet je hem weer terug en doet met de andere voet exact hetzelfde. Ondertussen blijf je naar mijn gezicht kijken. Misschien verwacht je van mij een reactie, nu je op mij staat. 'Hoe voelt het'?, vraag ik je. 'ja, ik weet niet precies hoe ik het moet zeggen...apart. Ook een stukje opwindend. Heb nu wel een stukje macht over je', zeg je.

'Misschien moet je niet alleen stilstaan, maar ook proberen om een stukje te lopen', moedig ik je lef een beetje aan. 'En waar mag ik op staan'?, vraag je. 'Overal tussen zak en hoofdhaar', grap ik. Dan draai je je een kwartslag richting mijn hoofd en zet voorzichtig een stap op mijn borst. Je voelt, terwijl je je gewicht verplaatst naar mijn borst, dat mijn borst wat inzakt. Je zet vervolgens je andere voet er naast. Ik merk dat je zwaar bent. Niet topzwaar, maar toch aardig wat gewicht. Je kijkt me aan, daar beneden . Het begint je steeds meer op te winden. 'Zet maar eens een voet op mijn gezicht', zeg ik je. terwijl je je vasthoudt aan de muur, til je een voet op en zet die op mijn gezicht. Meteen voel je mijn tong onder je voetzool. Van schrik en met een korte 'ieeeeew', til je je voet op. Ik lach. Jij lacht hierdoor ook. 'Mag ik je voetzool niet likken'?, vraag ik je.'Tuurlijk wel', zeg je en plaats je voet weer terug. Ik begin gelijk weer met likken....hmmmm heerlijk is dat. Ik merk aan je lichte gekreun dat jij er ook van geniet. Ik zie weer dat je rechterhand naar je klitje gaat. Ook zie ik dat je geen slipje draagt. Hmmm, ik hoop ergens op.

'Hoeveel weeg je nu'?, vraag ik je even later. 'Wat, hoezo'?, zeg je. Je werd duidelijk gestoord door deze vraag. Ik herhaal mijn vraag. 'Wat denk je', counter je. 'Ik denk zo'n 88 kilo', probeer ik op goed geluk. 'Bijna, het is 90 kilo, maar knap van je', geef je me een compliment. Je zet je voet weer van mijn gezicht en draait je weer om en stapt richting mijn buik en lid. Aangekomen op mijn buik sta je stil en zet een voet op mijn lid. Je zet er iets gewicht op. Je hoort mij kreunen, elke keer als je er iets gewicht op zet. 'Vindt je dit lekker'?, vraag je me terwijl je je hoofd naar mij toe draait. Ik knik. 'Hmmm', hoor ik je reactie. 'Mag ik hier met mijn volle gewicht op staan'?, vraag je terwijl je met je bal van de voet op mijn lid tikt. 'Kijk maar of die het volhoudt', geef ik aan. Je zet er nu wat meer gewicht op en als je er dan met je volle gewicht op staat, lijkt het net alsof er een dikke tak onder je voeten ligt. Je probeert er een beetje op te balanceren en het voelt voor mij uiterst prettig aan. Ik voel ondertussen je tenen in mijn zak. Dit doe je trouwens onbewust, maar niet minder prettig. Dan stap je er weer van af. 'Hoe vond je dit'?, vraag ik. 'Heel apart, dat ie zo sterk is, had ik niet verwacht. Maar als ik vragen mag, ik zou eigenlijk wel willen weten hoe het eruit ziet zonder dat er een stukje stof als bescherming op ligt'. Je doelt op de boxer die ik nog draag. 'Ik kan hem uitdoen, als je dat graag wilt'. Je knikt en als je dan van mij afstapt, kan ik de boxer uit doen. Daarna stap je weer op me. Je zet weer je voet op mijn lid en ik geniet als je er weer opstaat. daarna stap je er weer vanaf en probeert er alleen op je tenen op te staan. Dit is wat pijnlijker omdat het gewicht van jou op een kleiner oppervlak staat, maar is ook tegelijk erg prettig om te ondergaan.

Dan stap je van me af en doet je hakken aan. 'Ik vind het erg prettig om met blote voeten op je te staan, maar ik ben ook erg benieuwd hoe het zal zijn als ik er met hakken op sta. wil je me alsjeblieft zeggen als de pijn ondraaglijk wordt'?, geef je deze plotselinge wending aan. Ik geniet van je bezorgdheid en knik. Je zet weer, maar voorzichtig deze keer, je schoen op mijn buik en al vrij snel sta je er op met je volle gewicht. Je zet je andere voet er naast. Het wiebelt meer door je hakken en je verplaatst je voeten af en toe, terwijl je naar beneden kijkt, omdat je benieuwd bent naar de afdrukken in mijn lichaam. Ondertussen probeer ik mijn spieren aan te spannen en dit even te overleven. Ik merk dat je duidelijk te zwaar voor mij bent om met hakken op te staan en ik hoop eigenlijk dat je er snel klaar mee bent. Nadat je dit eventjes gedaan hebt, stap je weer van mij af en verbaasd je je erover dat er diepe afdrukken in mijn lichaam staan. 'Het idee dat ik je beschadig, bevalt me niet', zeg je me. 'Ik zal verder niet meer met schoenen op je staan. Ik heb het gedaan en het voelt apart, maar mis het contact met de blote huid', vervolg je en daarmee ga je op bed zitten en doe je ze weer uit. Ik begrijp het en stiekem vind ik het ook prettiger als ik met blote voeten betreden word.

'Zou je ook even op mij willen zitten'?, vraag ik je vervolgens. Dat wil je wel en je nodigt mij uit om op bed te gaan liggen. Ik doe wat me gezegd wordt en als snel zit je op mijn buik en borst. Het is tegelijk tijd om even kort te evalueren. 'Nu op me gestaan en nu ook zittend op mij, wat vindt je ervan? Is het je tegengevallen? wat is je gevoel'?, vraag ik je. 'Ik vind het zeer opwindend, als ik eerlijk ben. Ik krijg een zeer prettig gevoel in mijn onderbuik als ik je lichaam onder mijn voeten heb. Dat ik met hakken op je sta, straalt voor mij wel een beetje macht uit en daar geniet ik zeker van, maar het feit dat ik je lichaam beschadig, noopte mij om van je af te stappen. Ik moet er ook een prettig gevoel bij hebben en dat had ik nu niet'. Je kijkt ondertussen naar mijn lid. 'Ook dit vindt je dus opwindend, zie ik, haha'. Ik knik en zeg je dat ik geniet als er berhaupt gewicht op mij drukt. Je draait je om en gaat iets verzitten, op mijn borst met je rug naar mij toe. 'Gaat dit goed'?, vraag je me. 'Ja', hoor je me zeggen. ik voel vervolgens hoe je voeten mijn penis beroeren. terwijl jij mijn penis streelt, hoor ik je genieten. Kennelijk ben je ook even jezelf aan het beroeren.

'Mag ik op je gezicht zitten'?, vraag je me. je wacht echter het antwoord niet af, gaat van mijn borst af en zet je knieen naast mijn hoofd. Vervolgens zak je door totdat je klit contact maakt met mijn mond. Ik begin meteen te likken als Lassie, alhoewel, niet als die dorst heeft. Subtiel raak ik je lipjes aan en op zoek naar de pruummm. Je kreunt, een teken dat ik goed bezig ben. Je begint een beetje op mijn gezicht te rijden, het gekreun zwelt aan en met een luide aaaaah kom je kloppend klaar op mijn mond.

Je staat op, bevrijd je klit van mijn mond die een beetje plakkend loskomt. Je kutsappen druipen over mijn gezicht. Je draait je om en je kunt niet anders doen dan lachen. Ik vraag me af waarom, maar ik kan het geloof ik wel raden. Gelukkig duurt het niet lang en neem je mijn stijve lid in je mond. Met lange halen probeer je mijn geil eruit te zuigen. Je lippen klemmen zich om mijn eikel. Af en toe bijt je erin. Ik geniet. Dan, het duurt niet lang meer of ik kom spuitend in je mond klaar. Je slikt alles door en likt mijn eikel heerlijk schoon.

Je komt bij me liggen. Samen genieten we nog even na. Dan trek je je kleding weer goed, doet je hakjes aan en maakt aanstalten om te vertrekken. Dan zeg je: 'gaat deze deurmat nog fatsoenlijk afscheid nemen van deze dame'? Ik weet wat me te doen staat en leg me neer voor de deur. Je stapt zonder problemen met je hakken op me, doet de deur open en kijkt in de ogen van een schoonmaakster. Ik zie het meisje verschrikt naar ons kijken. Jij stapt door en bij het passeren van haar en de deur achter je dicht doen, hoor ik je zeggen; 'Als je wilt, hij heeft een kamer geboekt tot en met morgenvroeg'...
trampling=dat is dat ik graag letterlijk overlopen wil worden door een vrouw. Ik ben als het ware een deurmat voor haar waar ze haar voeten op veegt of als een vloerkleed waar je achteloos over heen loop. En ik schrijf daar verhalen over...
pi_132947339
Wtf is deze.
  woensdag 6 november 2013 @ 00:04:52 #43
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_132947905
Goed geschreven deurmat. Erg nice
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_133516137
dit weekend maar eens rustig lezen :)
  vrijdag 22 november 2013 @ 21:32:44 #45
395809 expii
altijd leuk
pi_133529203
oefff
--
  vrijdag 22 november 2013 @ 21:33:09 #46
395809 expii
altijd leuk
pi_133529220
geweldige verhalen doet wel wat met een mens hoor hahahah
--
pi_133535679
mooi verhaal deurmat ^O^
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  zaterdag 28 december 2013 @ 17:27:03 #48
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_134792087
Ik verwachtte mooie verhalen maar ik kreeg vreemde fetisjen
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_134801059
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2013 17:27 schreef zeefje het volgende:
Ik verwachtte mooie verhalen maar ik kreeg vreemde fetisjen
Interesse in een deel 5?
Dan weet ik wat me te doen staat,... :)
  zaterdag 28 december 2013 @ 22:35:23 #50
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_134805809
quote:
5s.gif Op zaterdag 28 december 2013 21:04 schreef KantNochWal het volgende:

[..]

Interesse in een deel 5?
Dan weet ik wat me te doen staat,... :)
Ja zeker! Jou verhalen zijn ^O^
I like the way you look at me with those beautiful eyes
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')