abonnement Unibet Coolblue
pi_113002998
Ja weet ik allemaal wel. Maar ik word gek van dat tegenstrijdige. Ik moet verder dat weet ik allemaal echt wel. Maar de relatie die ik dacht dat we hadden lijkt nu opeens... anders. Minder goed.
'Good enough is better than perfect if it leaves time for fun,'
  zondag 17 juni 2012 @ 14:26:31 #77
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113003413
Maar het stomme is dat je jezelf wijsmaakt dat je dingen anders had kunnen doen, en soms is dat ook wel, maar het ligt echt niet alleen aan jou.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113003849
Nee, het ligt niet alleen aan mij. Maar dat gevoel krijg ik wel. Ja maar jij zus en jij zo. Ach mag morgen het weer allemaal op een prof. loslaten. In ieder geval weer bedankt voor de steun...
'Good enough is better than perfect if it leaves time for fun,'
  zondag 17 juni 2012 @ 14:39:03 #79
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113004035
Probeer bij alles wat hij dan aandraagt te bedenken hoe je gereageerd hebt, hoe dat zo kwam en hoe jij het anders zou kunnen doen zonder jezelf te verloochenen. Soms heb je ook gewoon je best gedaan en is dat kennelijk niet goed genoeg, maar daar moet de ander dan weer over nadenken.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113004112
Misschien een heel suf voorbeeld, maar ik zat laatst die film "500 days of summer" te kijken.
Heel veel herkenbare dingen die daar gebeurde. Iets met een roze zonnebril.

Als je terug gaat in de tijd ga je allemaal signalen tegenkomen waarom het op de lange termijn niet gewerkt zou hebben.

Mijn relatie bleek achteraf ook gedoemd te falen en was echt niet de beste relatie waar ik ooit in heb gezeten, terwijl het er zo rooskleurig uitzag en het was epic :D

Het is denk ik dat op het moment dat je er in zat alles prima leek te zijn en het gevoel nooit weg zou gaan en dat het het beste was wat je was overkomen. En dat was toen zo en dat was toen dus de waarheid.

Achteraf kom je altijd met nieuwe informatie die je hele beeld doen verwelken, maar destijds was het goed en dat is gewoon een feit en jouw eigen waarheid.

Dan heb je niks aan de mening van de ander, want zo lang hij of zij aan de breuk vast blijft houden, zal hij met kul argumenten komen om je te blijven overtuigen.

Bij mij ging het doorvragen een keer zo ver dat de beerput werd opengetrokken en ik ook echt confronterende dingen kreeg te horen. Toen wist ik waarom het aan mij lag, maar je hebt er helemaal niks aan en deed me heel veel pijn.
pi_113004378
Probleem is meer dat hij zei dat er niks mis was tussen ons, hij dus zelf niet snapt waarom hij verliefd werd en ik achteraf dus nu dingen hoor en dat ben gaan vragen en hij daar dus -piep- antwoorden op geeft. Dat hij dingen graag anders had gezien maar daar niet over met mij gepraat heeft want ik zou toch ....bla bla bla. Ja ik ben soms moeilijk en heb een lastig karakter maar als je na 18 jaar nog niet weet hoe je daar mee om moet gaan...
'Good enough is better than perfect if it leaves time for fun,'
  zondag 17 juni 2012 @ 14:54:52 #82
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113004682
Ik denk juist dat die 18 jaar zorgen dat je je niet juist meer uit, omdat je rekening met elkaar houdt en dingen anders "moet" brengen.

Zelfexpressie blijkt lastig voor mannen though...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113005066
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 14:16 schreef Faazz het volgende:

[..]

Na een tijd ga je je eigen conclusies trekken en moet je het daar maar mee doen toch. Sommige antwoorden zijn zo tegenstrijdig met je eigen werkelijkheid maar nog altijd de mening van de ander.

Ik ben gedumpt met een kutsmoes en heb onwijs veel zitten piekeren en ben daar inmiddels wel klaar mee. Dus binnenkort de confrontatie opzoeken en hopen dat doordat ik mijn eigen verhaal kwijt kan, ik zelf ook wat rust in mijn hoofd heb.

Want mezelf er zomaar bij neerleggen is ook echt klote en daardoor heeft zij het gevoel dat ze prima gehandeld heeft en dat een ander ook zal aandoen.
Ja, hij is gewoon verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Ben ook gedumpt met een kutsmoes. Hij weet heel goed dat het een kutsmoes is en dat hij zelf ook voor een groot deel verantwoordelijk is voor de breuk. De feiten kunnen niet genegeerd worden. Bij confrontatie draait hij er gewoon omheen. Tja. Dat zie ik los van mezelf. Ben nu meer bezig met de vraag of ik het normaal vind om zo behandeld te worden. Zo ja, waarom dat dan is. Als hij mij niet de moeite waard vindt om tenminste met een fatsoenlijk antwoord te komen ga ik mezelf dat echt niet kwalijk nemen. Hij weet hoeveel pijn hij mij hiermee gedaan heeft maar vindt het blijkbaar normaal anderen zo te behandelen. Tja. Dan niet toch. Genoeg mensen/mannen die mij wel weten te waarderen om wie ik ben in plaats van mijn uiterlijk.

Focus op jezelf, veranderen doet zij waarschijnlijk toch niet.
Dat je je verhaal kwijt moet en wat zij daar verder mee doet is niet jouw probleem verder.

Je hebt ooit een stukje gepost over dat zij de aandacht toch wel fijn vond en er door een likje verf tegenaan te gooien het nog enigszins smaak wist te geven. Dat stukje is pijnlijk herkenbaar..
pi_113010307
Vandaan toch een heerlijke vaderdag, zonder me schuldig te voelen naar mijn ex, omdat ze niet kon zien hoe geweldig mijn Zoon het had vandaag. Dit is echt een hele stap vooruit. In dat opzicht werkt het wel, dat ze hierlangs zit en zat...ben er ook klaar mee nu. Hoop dat mijn gevoel niet teveel meer gaat schommelen. ben er nu ook wel achter, hoe erg ze vlucht. Dat ze zichzelf totaal niet als ze bij hem is...mij en onze zoon vergeet. Dit doet mij pijn, maar moet ze zelf ondergaan. Ik geloof haar wel, dat ze het niet weet, maar ik kan en wil haar er niet meer bij helpen. Ze moet eerst zich zelf maar eens zijn, voordat ik überhaupt weer iets samen wil doen, als vrienden.. Ik voel me steeds vaker sterker..
pi_113010365
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 14:47 schreef QEX het volgende:
Probleem is meer dat hij zei dat er niks mis was tussen ons, hij dus zelf niet snapt waarom hij verliefd werd en ik achteraf dus nu dingen hoor en dat ben gaan vragen en hij daar dus -piep- antwoorden op geeft. Dat hij dingen graag anders had gezien maar daar niet over met mij gepraat heeft want ik zou toch ....bla bla bla. Ja ik ben soms moeilijk en heb een lastig karakter maar als je na 18 jaar nog niet weet hoe je daar mee om moet gaan...
Zo herkenbaar. Zo vol vragen zitten, en geen antwoorden. Of halve, of tegenstrijdige. Laten gaan. Die krijg je toch niet. En als je ze krijgt, ben je het er toch niet mee eens
pi_113010426
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 10:48 schreef LaLouchi het volgende:
Goed van je QEX.

Ik baal nog steeds dat mijn afspraak met ex niet doorgaat. Had het al helemaal in mijn hoofd voorbereid rn dan gaat het weer niet door.. Ben ook bang dat hij er vanaf ziet. Maar kreeg gisteravond uit zichzelf een smsje dat ik niet bang hoef te zijn dat hij het niet meer wil, dat hij zelf ook wil praten.

Ik hoop dat hij dat ook meent. Merk wel dat hij voorzichtig aan meer toenadering zoekt, niet qua relatie, maar wel qua zich open stellen met gevorlens. Hij verteld wat hij denkt en voelt, en dat deed hij eerst niet. Zegt nu dat er een kleine kans is, eerst dat er helemaal geen kans was. We zien het wel. Er is iig vooruitgang.

Maar wat had ik dat gesprek graag vandaag al gevoerd..
Ik hoop dat jij en je dochter niet teveel teleurstellingen krijgen...dat je er zelf niet te lang mee doorgaat..
pi_113010464
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 11:15 schreef Mister_Bojangles het volgende:
Hier even een vraag:

Mijn (nu ex) is 2.5 week geleden op een feestje ''vreemdgegaan''. Er was alcohol in het spel, hij maakte een move en zij ging daar in mee...

Ik was zelf niet mee, en lag die avond gewoon te slapen toen ze snachts opeens huilend naast me stond op te biechten dat ze vreemd was gegaan...

Wat dat betreft heb ik nogal ego-issues, en ben ik vrij hard en onverbiddelijk. Ze dacht na het eerlijk opgebiecht te hebben gewoon weer naast me te komen liggen en alles te vergeven en vergeten, maar ik heb haar nogal boos mijn kamer uitgebonjourd en verteld als ze nog wilde slapen ze maar beneden op de bank moest gaan liggen...

De volgende ochtend was ze enorm verdrietig maar ik was er echt ff klaar mee en heb gezegd dat ik geen zin meer in de relatie had nu dit gebeurde.. Zij begon helemaal te huilen, was echt niet zo bedoeld, was een fout, alcohol etc etc..

Inmiddels dus 3 weken later, en ze doet er alles aan om het weer goed te laten komen. Ik weet ook wel dat ze echt gek op me is, en vertrouw er ook wel op dat ze niet met voorbedachte raden een jongen is gaan zoenen op dat feest..

Eigenlijk zou ik het haar best kunnen vergeven, maar steed als ik dat beeld van haar zoenend met die kerel voor me in mijn hoofd zie, dan speelt mijn ego op en denk ik '' rot op met die trut, heb je niets aan dit soort mensen''...

Ben ik nu te hard off?
Neem even de tijd. Neem wat afstand van haar. Je weet vlug genoeg, wat je voelt, en of je verder wilt met haar.
pi_113010532
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 12:27 schreef Skull-splitter het volgende:
Gisteren een goede dag gehad ondanks het trieste van een begrafenis, in de middag en avond voor het eerst sinds lange tijd zonder vrees echt mezelf geweest, ook zonder mezelf eerst lam te zuipen gewoon de dansvloer op gesprongen. Had wel genoeg op maar was me heel bewust van wat ik deed terwijl dit normaal een drempel is voor me. Het kon me gisteren geen reet schelen en het voelde goed :)

Voel me langzaam steeds beter maar ga wel door met het traject bij de psych, grondig aanpakken.
Bravo! Ook goed dat je doorgaat met de psych. Lijkt me heel verstandig. Ik denk maar zo, als je wilt praten met iemand, en je maakt die afspraak, dan heb je hem ook echt nodig!
pi_113011474
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2012 17:29 schreef kleineik het volgende:

[..]

Ik hoop dat jij en je dochter niet teveel teleurstellingen krijgen...dat je er zelf niet te lang mee doorgaat..
Ik vertel het niet aan mijn dochter dat wij gaan praten samen. Voor zover zij weet zijn we uit elkaar. Dat heb ik express zo gedaan omdat ik haar geen hoop wil geven. Zij is dus sowieso niet teleurgesteld. Ik zelf wel, ik vind het erg jammer, hoop echt dat we dan wel volgende week er echt mee beginnen. Voel dat we dit moeten doen. Voorlopig blijft het iig in het midden of we gaan scheiden, dat gaan we samen na die gesprekken beslissen.

fijn iig dat je een leuke vaderfag hebt gehad. Daar hoef je je niet schuldig om te voelen, dat verdien jij ook gewoon. Geniet van je zon, meer kan je niet doen.
In life, every ending is a new beginning..
pi_113014588
Oke, na een tijdje stilletjes mee te hebben gekeken nu toch maar eventjes meedoen in dit topic.
Het is nu een bijna een maand over tussen mij en mijn vriend, het hele verhaal doet er verder niet toe, waar het nu om gaat is dat hij zaterdag jarig is, en mij dus ook gevraagd heeft. Ergens wil ik heel graag gaan, omdat er ook heel veel mensen komen die ik graag wil zien. Ergens wil ik natuurlijk ook niet gaan, omdat ik geen zin heb om als 'de ex van..' op dat feestje rond te moeten hangen. En bovendien heb ik het er moeilijker mee dat het over is dan hij, dus misschien is het ook gewoon niet slim om nu al te doen alsof we 'als vrienden' met elkaar om kunnen gaan.
What to do?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
You only know what I want you to.
pi_113014985
Ga. Al ga je maar om de mensen die je wilt zien. als het een grote club is die komt maakt het niet uit. Ok omdat het zijn verjaardag is is het wel aardig om hem te feliciteren en zo. En als je het te vroeg vind...
'Good enough is better than perfect if it leaves time for fun,'
  zondag 17 juni 2012 @ 21:24:34 #92
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113021462
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2012 17:32 schreef kleineik het volgende:

[..]

Bravo! Ook goed dat je doorgaat met de psych. Lijkt me heel verstandig. Ik denk maar zo, als je wilt praten met iemand, en je maakt die afspraak, dan heb je hem ook echt nodig!
Ik kan zelf veel bedenken waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, maar ik heb een professioneel klankbord nodig.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113022655
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2012 21:24 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Ik kan zelf veel bedenken waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, maar ik heb een professioneel klankbord nodig.
Ik vind dat psychs alles net even in een anders licht zetten, waardoor je alles vanuit een ander perspectief ziet :)
In life, every ending is a new beginning..
  zondag 17 juni 2012 @ 21:56:36 #94
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113023850
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2012 21:40 schreef LaLouchi het volgende:

[..]

Ik vind dat psychs alles net even in een anders licht zetten, waardoor je alles vanuit een ander perspectief ziet :)
Ik kan meestal redelijk goed de vinger op de zere plek leggen bij anderen, maar bij mijzelf zie ik vaak dan geen uitweg meer. Terwijl ik het echt wel weet :)

Zoals ik op dit moment goed met mijn zelfbeeld in de knoop zit, weet ik echt wel dat ik niet hondslelijk ben, niet slecht in bed en dat ik best wel charme heb. Alleen mijn gevoel is die connectie nu gewoon even kwijt :)
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113034883
Apart hoe snel dat eigenlijk kan gaan in de ''liefde''...

In mijn vriendengroep hebben veel mensen een relatie. Veel met meisjes uit de omgeving, maar eentje had een vriendin van wat verder weg. Jaren mee gehad, jaren met mijn en mijn vrienden omgegaan. Was echt een leuke meid, met een sterk en uitgesproken karakter, echt een ''type''..

Veel van ons mochten haar heel graag, en zowel de jongens als de meisjes van de vriendengroep konden heel goed met haar praten over bepaalde dingen....

Maar die relatie ging 6 maanden geleden over, na 4 jaar.. Hij kreeg toen alweer binnen een maand een nieuwe vriendin. Net hebben we bijvoorbeeld weer met de hele vriendengroep voetbal gekeken, zoals we wel vaker bij elkaar komen, maar ik constateerde eigenlijk hoe snel zijn ''ex'' alweer totaal vergeten was. Niemand heeft het ooit nog over haar, niemand heeft nog contact met haar, terwijl het echt een leuke meid was die er helemaal bijhoorde....

Ik heb toch altijd een beetje moeite met dat hele alles of niets wat betreft relaties...
  maandag 18 juni 2012 @ 00:49:25 #96
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_113035433
Mjah, waarschijnlijk omdat het zeer doet als een van beiden nog wel verder wil... Niks zuurder dan naar het nieuwe geluk van je ex te moeten kijken volgens mij...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_113038485
Ja idd, dat lijkt me ook erg zuur als je ex na een maand al een nieuwe vriendin heeft. Ik zou me dan ook terug trekken.

Vannacht steeds wakker geweest, ben er weer veel mee bezig, dat was juist weg. Eigen schuld ook, had het uit mijn hoofd gezet, maar nu hij aangeeft dat hij ook graag wil praten en dat er een kleine kans is blijf ik toch nadenken hoe en wat. Hoe zou dat nog kunnen, wat voor voorwasrdes zitten daar aan vast, en wil ik dat wel? Het is moeilijk, want ik hou wel heel veel van hem. Maar ja zo ver is het natuurlijk nog niet eens, misschien bedenkt hij zich wel niet, dan lig ik wakker voor niks. Misschien wil ik zelf wel niet meet.. Ik weet het niet.
In life, every ending is a new beginning..
pi_113043985
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 00:49 schreef Skull-splitter het volgende:
Mjah, waarschijnlijk omdat het zeer doet als een van beiden nog wel verder wil... Niks zuurder dan naar het nieuwe geluk van je ex te moeten kijken volgens mij...
Spreek uit ervaring, IS VERSCHIKKELIJK

[ Bericht 1% gewijzigd door QEX op 18-06-2012 11:52:24 ]
'Good enough is better than perfect if it leaves time for fun,'
  maandag 18 juni 2012 @ 11:50:39 #99
367311 sawadie
There is a new day every day!
pi_113044207
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 06:56 schreef LaLouchi het volgende:
Ja idd, dat lijkt me ook erg zuur als je ex na een maand al een nieuwe vriendin heeft. Ik zou me dan ook terug trekken.

Vannacht steeds wakker geweest, ben er weer veel mee bezig, dat was juist weg. Eigen schuld ook, had het uit mijn hoofd gezet, maar nu hij aangeeft dat hij ook graag wil praten en dat er een kleine kans is blijf ik toch nadenken hoe en wat. Hoe zou dat nog kunnen, wat voor voorwasrdes zitten daar aan vast, en wil ik dat wel? Het is moeilijk, want ik hou wel heel veel van hem. Maar ja zo ver is het natuurlijk nog niet eens, misschien bedenkt hij zich wel niet, dan lig ik wakker voor niks. Misschien wil ik zelf wel niet meet.. Ik weet het niet.
Hier precies hetzelfde....Denk er de hele tijd aan, terwijl zij lekker verder gaat. Dat ik daar niets aan heb mag duidelijk zijn, maar toch blijf ik het doen ;)

En dat terwijl ik al echt een heel stuk over haar heen was. Was er weinig mee bezig, dacht dat ik het wel had afgesloten. Totdat zij opeens weer terug wilde en ik mn muren liet zakken...Zo dom, want een weekje latere bleek dat ze dat helemaal niet wilde en was ik weer terug bij af...

Naja, les geleerd, op naar de volgende les :P
pi_113044385
Ligt het aan mij of voelen jullie je ook slechter wanneer jullie hier posten?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')