abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_112934436
Die krengen zijn belachelijk duur, zijn ze het geld echt waard? Is het nou echt zo veel gezonder?
pi_112934594
Het is in ieder geval wel makkelijk en de patat die je maakt smaakt prima.
Schillen en snijden en 3 kwartier later heb je krokante patat.
pi_112934636
Het smaakt misschien prima, maar is het ook lekker? :P
pi_112934647
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:47 schreef EK-burger het volgende:
Het is in ieder geval wel makkelijk en de patat die je maakt smaakt prima.
Schillen en snijden en 3 kwartier later heb je krokante patat.
Nadeel is dat sommige dingen in dat soort apparaten 20-40 min duren
pi_112934697
Zie net een twee reviews dat 't gewoon ranzig is. Vreemd genoeg staan al de sites zoals kieskeurig.nl wel vol met positieve reviews, Philips huurt mensen in?
pi_112934716
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:48 schreef VNA9216 het volgende:

[..]

Nadeel is dat sommige dingen in dat soort apparaten 20-40 min duren
drie kwartier voor anderhalve kilo patat maximaal.
maar je hebt er verder geen omkijken naar dus ja het duurt lang maar nee dat hoeft niet uit te maken.
je moet alleen niet een half uur voor je wilt gaan sporten besluiten dat ding te gaan gebruiken.
pi_112934755
Vieze KK meuk
Flaming and gaming..
pi_112934786
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:49 schreef kort het volgende:
Zie net een twee reviews dat 't gewoon ranzig is. Vreemd genoeg staan al de sites zoals kieskeurig.nl wel vol met positieve reviews, Philips huurt mensen in?
Zie je wel eens vaker gebeuren helaas. ;(
pi_112934838
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:49 schreef kort het volgende:
Zie net een twee reviews dat 't gewoon ranzig is. Vreemd genoeg staan al de sites zoals kieskeurig.nl wel vol met positieve reviews, Philips huurt mensen in?
Zie net twee reviews dat het lekker is.


Niks mis mee maar het is wel een stuk minder vet dan gewone patat dus misschien moet je even wennen.
De mensen die het bij ons hebben gegeten (wij hebben de Actifry family) vonden het in ieder geval wel lekker. :)
pi_112935039
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:52 schreef EK-burger het volgende:

[..]

Zie net twee reviews dat het lekker is.


Niks mis mee maar het is wel een stuk minder vet dan gewone patat dus misschien moet je even wennen.
De mensen die het bij ons hebben gegeten (wij hebben de Actifry family) vonden het in ieder geval wel lekker. :)
Of 't een betrouwbare bron is?
pi_112935520
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 16:56 schreef kort het volgende:

[..]

Of 't een betrouwbare bron is?
Wat noem jij betrouwbaar?
Zou zeggen probeer het zelf een keer zo duur hoeven ze niet te zijn.
Vergeleken met een frituurpan waar je elke keer 5-10 euro nieuw vet in moet doen ben je in principe na een tijdje gunstiger uit.
Dat filmpje is van foodcheckers en volgens mij niet gesponsord door Tefal dus what u see is what u get.
Wij eten nu elke week 2-3x patat of gebakken aardappelen en het is echt makkelijk te maken zoals gezegd je gooit de rauwe aardappelen er in, zet de timer op 45 gaat even tv kijken of naar de supermarkt en na drie kwartier is het zoals het filmpje toont krokant en relatief vetarme patat of aardappelblokjes.

Ik maakte ze normaliter ook zelf maar dan in de frituurpan en dat is gewoon lekkerder. Maar ook meteen 5x zo vet en een hoop gedoe met mandje er in mandje er uit en dan terugkoelen vet weer verhitten enz enz.

Je kunt er ook bijvoorbeeld shoarma in maken of andere roerbakgerechten zit zo'n boekje bij met recepten.

Dus voordelen:

Simpel te maken.
Relatief goedkoop op lange termijn
Geen stank/vetlucht in huis
Kookboekje met recepten
Aanzienlijk minder vette patat
Alle compartimenten op elektronica na zijn vaatwasbestendig

Nadelen:

Echte patat uit de frituurpan smaakt toch beter
Aanschafprijs is relatief hoog (ca 100 euro)
Patat maken kost je gemiddeld 45 minuten

Is verder aan jezelf om een afweging te maken
Wat mij wel aanspreekt is dat je nu 'gewetenloos' overal patat bij kan maken zonder de dikmakend factor in acht te hoeven nemen.
Het is nauwelijks ongezonder dan bijvoorbeeld gekookte aardappelen.
  vrijdag 15 juni 2012 @ 17:28:12 #12
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_112936462
Waarom zou je deze onzin gebruiken en niet gewoon frituren?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_112936583
quote:
Wat mij wel aanspreekt is dat je nu 'gewetenloos' overal patat bij kan maken zonder de dikmakend factor in acht te hoeven nemen.
Het is nauwelijks ongezonder dan bijvoorbeeld gekookte aardappelen.
Wat is het verschil in Kcal dan eigenlijk tussen gefrituurde patat en patat uit zo'n apparaat?
  vrijdag 15 juni 2012 @ 17:34:43 #14
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_112936715
Als je friet moddervet is kan je niet frituren.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_112936992
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:31 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Wat is het verschil in Kcal dan eigenlijk tussen gefrituurde patat en patat uit zo'n apparaat?
Vetpercentage is 5% vs 15% van normaal gefrituurde patat.
In de gewone Tefalfriteuse is in de test 750 gram diepvriesfriet in 11 minuten klaar inclusief opwarmtijd. De Actifry doet daar 25 tot 30 minuten over.
http://www.consumentenbon(...)iteuse/testresultaat
pi_112937118
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:42 schreef EK-burger het volgende:

[..]

Vetpercentage is 5% vs 15% van normaal gefrituurde patat.
In de gewone Tefalfriteuse is in deze test 750 gram diepvriesfriet in 11 minuten klaar – inclusief opwarmtijd. De Actifry doet daar 25 tot 30 minuten over.
http://www.consumentenbon(...)iteuse/testresultaat
Volgens mij is veruit de meeste diepvriesfriet al voorgebakken (gefrituurd). Als het nog 11 minuten nodig heeft zal dat misschien in de test niet het geval zijn geweest, maar het lijkt me een beetje een misleidend voorbeeld dan.
pi_112937174
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:45 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Volgens mij is veruit de meeste diepvriesfriet al voorgebakken (gefrituurd). Als het nog 11 minuten nodig heeft zal dat misschien in de test niet het geval zijn geweest, maar het lijkt me een beetje een misleidend voorbeeld dan.
Inclusief opwarmtijd 11 minuten.
De Actifry kent geen opwarmtijd.

Overigens laatst zelf ook diepvriespatat van Aviko er in gedaan en dat was na 7 minuten al bruin en krokant maar dat waren van die dunne dingen.
Van die dikke Vlaamse zullen vast langer moeten. Aardappelkroketjes doe je ook in 10 minuutjes.
pi_112937248
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:47 schreef EK-burger het volgende:

[..]

Inclusief opwarmtijd 11 minuten.
De Actifry kent geen opwarmtijd.
Ok. voorgefrituurde patat er in gooien lijkt mij een beetje raar.
Maar dan blijft mijn vraag hoeveel verschil in kcal er nou in zit. Bij een vetpercentage van 5% vs 15%, kom je bij een gelijk gewicht toch op een niet al te groot verschil uit lijkt mij, zeker als je ook een eventuele saus nog mee neemt in het totaal. Kun je dan niet beter gewoon ietsje minder gefrituurde patat eten?
pi_112937377
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:50 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Ok. voorgefrituurde patat er in gooien lijkt mij een beetje raar.
Maar dan blijft mijn vraag hoeveel verschil in kcal er nou in zit. Bij een vetpercentage van 5% vs 15%, kom je bij een gelijk gewicht toch op een niet al te groot verschil uit lijkt mij, zeker als je ook een eventuele saus nog mee neemt in het totaal. Kun je dan niet beter gewoon ietsje minder gefrituurde patat eten?
100 gram aardappel = 85 kCal
100 gram gebakken aardappel = 187 kCal
100 gram patat = 310 kCal

Actifry-friet = 54 Kcalorieen per 50 gram
pi_112937565
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:54 schreef EK-burger het volgende:

[..]

100 gram aardappel = 85 kCal
100 gram gebakken aardappel = 187 kCal
100 gram patat = 310 kCal
100 gram, Acfry = 108 kCal
Actifry-friet = 54 Kcalorieen per 50 gram
Doe dat dan gelijk, je lijkt wel een marketingmedewerker zo.
pi_112938322
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 17:54 schreef EK-burger het volgende:

[..]

100 gram aardappel = 85 kCal
100 gram gebakken aardappel = 187 kCal
100 gram patat = 310 kCal

Actifry-friet = 54 Kcalorieen per 50 gram
Dat komt niet overeen met slechts 10 procentpunten verschil in vet uit de andere test die je noemde.
Als je even versimpeld stelt dat de actifrie friet per 100 gram, 10 gram minder vet heeft en 10 gram meer aardappel. kom je op een verschil in kcal van maximaal 82 kcal per 100 gram. (vet heeft een voedingswaarde van 900kcal per 100 gram als ik even snel google)
Ik moet toegeven, nog steeds een stuk groter verschil dan dat ik verwacht had.
pi_112938639
Hier hebben we een phillips geval. Oven friet erin zonder enige toevoeging van olie gaat gewoon goed. Frikandellen. Kaassoufle's, loempia en andere dingen eigenlijk ook wel redelijk goed

Het enige wat echt niet gaat is bitterballen of kroketten.

Uit de frituur is het allemaal wel wat lekerder, maar goed ook een stuk vetter. Patat is gewoon 80% minder vet. Zelf gooi ik er regelmatig als ik thuiskom s'nachts 2 frikandellen in. Binnen 10 minuten zijn ze klaar.

Het grootste pluspunt vind ik dat je niet het geklooi hebt met dat vet dat je toch vrij vaak moet verversen en een kutklus is. Nu gooi je het gewoon in de vaatwasser en klaar ben je.

Het is niet het ei van columbus maar zeker ook niet slecht.
  vrijdag 15 juni 2012 @ 18:20:23 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_112938816
Als je minder vet wilt binnenkrijgen moet je dikke friet maken. Ook lekkerder vind ik. En maar half schillen, schil geeft meer aardappelsmaak. Gebruik bv Irenes, lekkere smaakvolle aardappel.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_112939208
Wij maken er ook bitterballen en hapjes in.
Gewoon dat draaiende element eruit halen.

Overigens is volgens onderzoek van de Consumentenbond het acrylamidegehalte van de Airfryer aanzienlijk hoger is dan die van normale patat.
195 +/- 60 µg/kg voor de Actifry, 2025 +/- 600 µg/kg voor de Airfry van Philips en 806 +/- 250 µg/kg gewone frituur, zelfgemaakte frieten.
Uit datzelfde artikel:

quote:
Wat is acrylamide? Volgens het Voedingscentrum is acrylamide in proefdieren kankerverwerwekkend. Het is nog niet duidelijk in hoeverre het kankerverwekkend is voor de mens. Over het algemeen krijg je minder acrylamide binnen door een gevarieerde voeding en door weinig chips, zoutjes en patat te eten.
pi_112939362
Philips airfryer <=> Mora hebben een samenwerking waardoor je Mora snacks beter kunt klaarmaken in in de Philips dan in de Tefal.
  vrijdag 15 juni 2012 @ 18:42:52 #26
375003 El-a-Menthol
menthol madness
pi_112940055

+


=
"Trying is the first step towards failure"
"All normal people love meat. ... You don't win friends with salad."
"If God didn't want us to eat animals, why did he make them out of meat?"
(Homer J. Simpson)
pi_112942161
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 18:27 schreef EK-burger het volgende:

Wij maken er ook bitterballen en hapjes in.
Gewoon dat draaiende element eruit halen.

Overigens is volgens onderzoek van de Consumentenbond het acrylamidegehalte van de Airfryer aanzienlijk hoger is dan die van normale patat.
195 +/- 60 µg/kg voor de Actifry, 2025 +/- 600 µg/kg voor de Airfry van Philips en 806 +/- 250 µg/kg gewone frituur, zelfgemaakte frieten.
Uit datzelfde artikel:

[..]

Dat zou kunnen. Het is eigenlijk een compacte heteluchtdroger. Gebruik hier gewoon altijd ovenfriet.

Beide hebben zo hun voordelen. Actifry kan dan weer bitterballen aan, echter een viandel, carrero, kaassoufle en nog aardig wat dingen kunnen dankzij zijn vorm dan weer niet. Dat was bij ons de voornaamste reden om voor de philliphs te gaan.
pi_112942208
quote:
Maar niet echt praktisch.
  vrijdag 15 juni 2012 @ 19:34:17 #29
375003 El-a-Menthol
menthol madness
pi_112942597
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 19:26 schreef TheWhiteCowboy het volgende:

[..]

Maar niet echt praktisch.
Juist wel. Makkelijker kan niet.
Tenzij je elke week frituurt (en dan nog) de beste oplossing, IMO.
Gewoon arachideolie gebruiken (raad ik sowieso aan, zonnebloemolie weg doen en alleen nog pinda olie gebruiken,
neutraler en kan tegen hogere temperaturen), perfect om te frituren.
Frituur-pannen zijn juist onhandig. Pan giet je leeg (niks verstopt), sopje, klaar.
"Trying is the first step towards failure"
"All normal people love meat. ... You don't win friends with salad."
"If God didn't want us to eat animals, why did he make them out of meat?"
(Homer J. Simpson)
pi_112944985
Even kijken ik loop naar de vriezer pak 2 frikandelen. Mik deze in mijn phillips airdinges. Draai aan de knop en 10 minuten later zijn ze klaar. ping.

Volgens mij is dat van jou toch een stuk omslachtiger en vooral een stuk gevaarlijker. Je weet dat er in die phillips totaal geen vét of wat dan ook zit?
  vrijdag 15 juni 2012 @ 20:44:38 #31
375003 El-a-Menthol
menthol madness
pi_112945463
Heb wel gehoord dat patat dat eruit kwam op oven patat lijkt; erg droog.
Zelf niet geprobeerd maar klinkt wel erg aannemelijk. Zonder vet geen goede patat.
Maar je kunt het proberen. Friet is overigens voor-gefrituurd, dus het is niet "gezond".
(Behalve als je het zelf maakt maar normaal doe je dat zelf dan ook; 2 keer frituren).
Zal vast wat schelen maar als je 2/3 keer patat en frikadellen eet kan dat niet goed zijn.
Als je goede producten gebruikt en 1 keer per week of minder (bijvoorbeeld elk week-end) wat bakt kan dat echt geen kwaad. Niks voor mij maar als je zoiets koopt hoop ik dat hij bevalt.
Eet smakelijk alvast!
"Trying is the first step towards failure"
"All normal people love meat. ... You don't win friends with salad."
"If God didn't want us to eat animals, why did he make them out of meat?"
(Homer J. Simpson)
pi_112946418
Je moet niet je gewone patat als referentiekader nemen.
Het is veel minder vet dus minder lekker, of anders van smaak.
Maar als je goede aardappelen gebruikt kun je evengoed prima eten. Je proeft veel meer de smaak van de aardappel en veel minder frituurvet.
  vrijdag 15 juni 2012 @ 21:13:25 #33
375003 El-a-Menthol
menthol madness
pi_112946581
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 21:08 schreef EK-burger het volgende:
Je moet niet je gewone patat als referentiekader nemen.
Het is veel minder vet dus minder lekker, of anders van smaak.
Maar als je goede aardappelen gebruikt kun je evengoed prima eten. Je proeft veel meer de smaak van de aardappel en veel minder frituurvet.
Ja maar hij wil makkelijk uit zijn dus gebruikt kant & klaar ongetwijfeld.
En voor wat jij omschrijft heb ik een oven.
"Trying is the first step towards failure"
"All normal people love meat. ... You don't win friends with salad."
"If God didn't want us to eat animals, why did he make them out of meat?"
(Homer J. Simpson)
pi_112946665
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 19:24 schreef TheWhiteCowboy het volgende:
Gebruik hier gewoon altijd ovenfriet.

Kan je net zo goed frituren, zit vrijwel net zoveel kcal in als in gefrituurde friet. Ovenfriet krijgt namelijk meer vet mee om mooi lichtbruin te bakken in de oven...
pi_112947395
Dat zoubest kunnen. Het gaat mij ook niet om minder calorieeen maar om dat geklooi van elke keer die olie verversen en schoonmaken.
pi_112947609
Gewoon in de magnetron/oven combi op de Crisp.
We eten het nu vaak zo, ook aardappel schijfjes etcetera.
Smaakt zelfs beter dan uit het vet, lekker krokant.
pi_112947721
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 18:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je minder vet wilt binnenkrijgen moet je dikke friet maken. Ook lekkerder vind ik. En maar half schillen, schil geeft meer aardappelsmaak. Gebruik bv Irenes, lekkere smaakvolle aardappel.
Je hebt gelijk, deels. NIets kan op tegen echt goede zelfgemaakte friet.

Maar toch heb ik ook zo'n ding. En het werkt prima. Je maakt veel minder vette friet (ook iets minder lekker dan in osswit gebakken dikke vlaamse, maarja). Dus ik ben wel fan, gaat redelijk schoon enz. Zowel zelfgemaakte frietjes als voorgebakken spul komt er prima uit. En (zelfgemaakte) kaassouffles enz gaan ook uitstekend.

Als je zelf kroketten maakt kun je wat olie door het paneer doen en dan bruint het erg mooi en alsnog veel minder vet.
Whatever...
  maandag 25 juni 2012 @ 20:39:43 #38
49558 1-of-6Billion
Up the shut fuck you must
pi_113382722
Ik heb zo'n Philips ding.

Eerlijke review: Haalt ie het bij in vet gebakken friet? NEE :N
Is het wel te doen?: JA :Y , behalve minifrites, die worden taai.
En snacks?: Vergeet het :') Ik heb er een klein vet-pannetje bij gekocht... :D
I follow you......but not on Twitter
pi_113470537
Dus er kan geen ossenwit in? En de friet in twee keer bakken, hoe doe je dat in dat ding?

Het is misschien best een leuke uitvinding maar als je alleen aardappel wil proeven dan moet je hem koken. Bij frituren gaat hem om aardappel en vet lijkt me, dat maakt het smeuig en draagt smaak, en in het geval van ossenwit smaakt het zelf ook nog goed. Ik zou zelf nooit voor een surrogaat gaan, eet dan wat minder friet en dan als lekkernij als je er dik van wordt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 7 juli 2012 @ 12:05:16 #40
366965 Black-beauty-babe
Kus voor iedereen!
pi_113886805
Het eten word droog in de Actifryer
^O^
pi_113890020
quote:
14s.gif Op maandag 25 juni 2012 20:39 schreef 1-of-6Billion het volgende:
Ik heb zo'n Philips ding.

Eerlijke review: Haalt ie het bij in vet gebakken friet? NEE :N
Is het wel te doen?: JA :Y , behalve minifrites, die worden taai.
En snacks?: Vergeet het :') Ik heb er een klein vet-pannetje bij gekocht... :D
De friet is even wennen, maar komt er bij ons net zo knapperig uit als friteuse patat tegenwoordig..
Snacks ook goed te doen, alleen kroketten worden niet krokant. Frikandellen e.d. smaken imho net zo als uit een gewone friteuse. Het is alleen veel minder vet. (en smaakt dus ook minder vettig, wat ik een pluspunt vind. )
MisterTao recommender: darkkingll (i know.. :P )
pi_113902135
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2012 18:09 schreef Weltschmerz het volgende:
Dus er kan geen ossenwit in? En de friet in twee keer bakken, hoe doe je dat in dat ding?

Het is misschien best een leuke uitvinding maar als je alleen aardappel wil proeven dan moet je hem koken. Bij frituren gaat hem om aardappel en vet lijkt me, dat maakt het smeuig en draagt smaak, en in het geval van ossenwit smaakt het zelf ook nog goed. Ik zou zelf nooit voor een surrogaat gaan, eet dan wat minder friet en dan als lekkernij als je er dik van wordt.
Nee, het is een soort van kleine convectieoven, met veel convectie en veel vermogen per gram product in de oven.

Als je friet maakt doe je dat net zoals gewoon, behalve dat je voor het voorbakken +- 2% olie toevoegt en de boel heel goed mengt. Na de eerste keer bakken net zoals met gewone friet af laten koelen en heter afbakken. Ossewit gaat lastig, anders zou je dat warm moeten opbrengen...(kan met wat trucs wel, maar wordt lastig).

Het is in ieder geval een goed alternatief, met minder vet. Voorgebakken friet verliest zelfs nog vet als je het afbakt, dus ook dan zeker beter dan frituurpan-friet.
Whatever...
  zondag 8 juli 2012 @ 11:10:12 #43
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_113917868
neuh

[ Bericht 95% gewijzigd door Mirjam op 08-07-2012 11:21:28 ]
Ik ben een eckte rapnegert
pi_132850290
Als je er frikandellen en kroketten in bakt worden die wel mooi bruin of blijven ze wit ?
pi_132860207
Mijn ouders hebben een phillips airfryer ik vind het 3x niks. Kroketten worden niet mooi bruin nee. Frikandellen gaan nog wel maar smaken soms vreemd. Mini loempia's worden wel goed in dit ding. Patat hoort in vet gebakken te zijn, ik vind het uit de airfryer smakeloos.
  Moderator / Miss SHO zondag 3 november 2013 @ 18:35:07 #46
22592 crew  Ole
pi_132861471
Misschien kun je er beter ovenkroketten in doen.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_159055740
Kan iemand nog wat toevoegen aan deze discussie, inmiddels is er de Airfryer XL en de Actifry Family. Maar wat zijn nu de verschillen? Ik begrijp dat Airfryer net wat beter bakt, maar Actifry meer kan, kwa hele maaltijden maken.
.
  dinsdag 12 januari 2016 @ 22:52:04 #48
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_159056437
Wij hebben een Philips airfryer XL..

Prima apparaat, gebruik 'm zeker 3x in de week. Naast 'frituren' gebruiken wij hem om broodjes af te bakken, aardappeltjes en vlees klaar te maken en muffins in te maken. Ook groente kan er in.

Voor frietjes haal ik een diepvrieszak uit de supermarkt. Komt er lekker knapperig uit ^O^

Varkenshaas ook lekker mals :)

Wij hebben er geen spijt van en zijn blij dat de frituur de deur uit kon.

Mocht je voor een Philips gaan, kies dan de XL. Hoor van meerdere mensen dat de normale airfryer echt wat te klein is.
pi_159059911
Wij hebben er een (gewonnen) van Phillips.
Patat smaakt prima, nu twee keer patat uit gegeten en merk het verschil al niet meer.
Is nog een beetje uitzoeken welke snacks wel en niet erin kunnen en lekker zijn, maar bijv met mn lievelingssnack bamischijf proefde ik geen verschil. De kaassouffle was wel aan de droge kant.

Hier dus positieve ervaring!enige nadeel is lange wachttijd en dat het veel stroom verbruikt.
Duvel & Niels
  woensdag 13 januari 2016 @ 07:15:09 #50
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_159061458
Oja wat de wachttijd betreft.. Dat vind ik nogal meevallen.

Het ding opwarmen naar 200 graden duurt hooguit een minuut. En als ik het mandje vol gooi met Franse frietjes zijn deze na 12 minuten perfect ^O^
Voordat je frituur warm is ben je ook zo 12 minuten kwijt.

Snacks gaan wat minder vind ik. Worden niet mooi van kleur. Frikadellen springen soms open en kroketten blijven zacht. Loempia's daarentegen worden perfect.

Pas had ik 2 merken aardappelkroketjes. Het ene merk kwam er lekker knapperig en mooi bruin uit, terwijl het andere merk slap en smakeloos bleef. Kroketjes waren nog net zo wit als dat ze er in gingen.

Het is een beetje uitproberen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')