Ik heb net de tzaziki gemaakt en hij was lekker.quote:Op vrijdag 25 mei 2012 13:58 schreef jerney het volgende:
een aantal ervan wil ik zeker eens proberen.
Deze ook!
Want tzaziki van soja yoghurt is niet om over naar huis te schrijven
Spinaziefalafel met tzaziki
http://veganyackattack.co(...)made-tzatziki-sauce/
[ afbeelding ]
Mag dat niet dan?quote:Op dinsdag 26 februari 2013 17:38 schreef Tchock het volgende:
En overal maar zout in gooien hè, stelletje valsspelers
zout is toch niet dierlijkquote:Op dinsdag 26 februari 2013 17:40 schreef Tchock het volgende:
[..]
Ik kom hier vol vertrouwen dat jullie 100% plantaardig eten!
Dat doe ik nietquote:Op dinsdag 26 februari 2013 17:40 schreef Tchock het volgende:
[..]
Ik kom hier vol vertrouwen dat jullie 100% plantaardig eten!
quote:Op dinsdag 26 februari 2013 17:44 schreef Tchock het volgende:
Het was maar een grapje lieve mensen. Zout is toch niet plantaardig
Ik eet ook niet 100 % plantaardig hoorquote:Op dinsdag 26 februari 2013 17:45 schreef nectarientje het volgende:
Wat een fijne kick!
Compleet plantaardig met eivervangers etc is niet mijn ding maar hier staan wel hele fijne gerechten!
Yumquote:Op zondag 17 maart 2013 14:50 schreef Maria2.0 het volgende:
Vandaag dit recept uitproberen
http://www.degroenemeisje(...)-homemade-vegan-roti
Ik maak mijn normale pannenkoeken altijd met bier .. is dat niet ook voor hier een idee, of vindt men dat helemaal niets? Wel idd ook met bakpoeder en suiker ..quote:Op zondag 1 juli 2012 09:38 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Veganistische pannenkoeken
Ingrediënten
Porties: 9
150g bloem
2 eetlepels suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
300ml water of sojamelk
1 eetlepel olie
Bereidingswijze
1. Zeef de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.
Klop het water en olie samen in een kleine kom.
Maak een kuiltje in het midden van de droge ingrediënten en giet de olie en water erbij.
Roer door tot het net gemengd is; mengsel hoort klonterig te zijn.
2. Verhit een geoliede koekenpan op middelhoog vuur.
Lepel wat van het beslag in de pan, en bak tot er bubbels vormen en de randen droog zijn.
Keer om en bak ze aan de andere kant bruin. Herhaal dit met het resterende beslag.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |