en ditquote:
Ja maar dan heb je een lepel nodig.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:03 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
NEE
NEE
NEE
glazen pot calvé
Ik heb altijd calvé en zaanse mayo in huis
Sneller etenquote:Op woensdag 16 mei 2012 13:05 schreef EVH001 het volgende:
Als je zo'n pot koopt worden de randen met mayonaise altijd vol geel. Fucking ranzig...
Zo pot leegeten toch, anders blijft mijn vetgehalte niet op peilquote:Op woensdag 16 mei 2012 13:06 schreef EVH001 het volgende:
[..]
Hoe vaak eet jij wel niet mayonaise dan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jij moet slechts huilen, wij sterven er van binnen van.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:05 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
Ik moet huilen, wat is daar grappig aan
Ik weet al waar jij het voor gebruikt...quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:07 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
Zo pot leegeten toch, anders blijft mijn vetgehalte niet op peil
Vieze meneerquote:Op woensdag 16 mei 2012 13:08 schreef EVH001 het volgende:
[..]
Ik weet al waar jij het voor gebruikt...
EN DAN SPUIT DAARNA ALLES ERUITquote:Op woensdag 16 mei 2012 13:12 schreef Catkiller het volgende:
De fuck boeit dat nou? Als alles voorin en in het midden weg is duw je de dop er op en rol je hem alsnog omhoog en probleem opgelost.
En dan kun je het ineens niet meer gebruiken? Ik gebruik daar mijn tong (thuis) of een mes voor.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:13 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
EN DAN SPUIT DAARNA ALLES ERUIT
NIET WAAR!!!!!!!quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:13 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
EN DAN SPUIT DAARNA ALLES ERUIT
Slik je ook?quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:13 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]
EN DAN SPUIT DAARNA ALLES ERUIT
De lekkerste komt van eigen makelij inderdaad.quote:
quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:21 schreef 2Happy4U het volgende:
Terechte klacht
Welke mongool doet dat nou?
quote:
Dat doe ik altijd met toetjes, pak open knippen en het restant eruit lepelen.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:22 schreef CrushedTinBox het volgende:
Gewoon met de volle hand erin knijpen en als ie bijna leeg is druk je vanachter alles naar voren. Voor de echte gierige mensen is het een optie om de tube los te knippen.
Tering, die tubes kosten 70 cent ofzoquote:Op woensdag 16 mei 2012 13:22 schreef CrushedTinBox het volgende:
Gewoon met de volle hand erin knijpen en als ie bijna leeg is druk je vanachter alles naar voren. Voor de echte gierige mensen is het een optie om de tube los te knippen.
Is er toch iemand die lachtquote:
Indien je een hond hebt aan de hond geven, die houden daar wel van.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:24 schreef Frank_Drebin het volgende:
[..]
Dat doe ik altijd met toetjes, pak open knippen en het restant eruit lepelen.
Katten. Maar die stellen het ook altijd op de prijs ja, beginnen al te mauwen als ik zo'n pak open knip. Lepel het alleen eerst voor het grootste deel leeg, zit vrij veel suiker in altijd en die beestjes zijn niet zo groot.quote:Op woensdag 16 mei 2012 13:36 schreef CrushedTinBox het volgende:
[..]
Indien je een hond hebt aan de hond geven, die houden daar wel van.
Je kan bij mij overal in mijn tube knijpen. er komt altijd wat uitquote:Op woensdag 16 mei 2012 14:33 schreef AdoraBelle het volgende:
Wat is het probleem nou dan? Ik knijp gewoon in het midden.
Je kunt ook gewoon in het midden knijpen en de tube daarna oprollen...
quote:Op woensdag 16 mei 2012 14:37 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Je kan bij mij overal in mijn tube knijpen. er komt altijd wat uit
(ja slecht en zal al wel gemaakt zijn![]()
Ik maak alleen mijn eigen mayoquote:
Dat is de enige mayo die ik eet, de rest is pauperquote:Om het af te maken gebruik ik mijn unieke titanium garde in een aluminium kom om van kwarteleieren, wat citroensap, een scheutje Dalmore 62 single malt en extra virgine olijfolie (afkomstig van olijven die hand geplukt zijn door 12 maagden in Toscane) een whiskeymayonaise te maken. Hier schaaf ik dan wat vers geïmporteerde witte truffel (mits in het seizoen) doorheen om het af te maken.
Belg en vrouw, geen aandacht geven. Zaanse mayoquote:
quote:Op woensdag 16 mei 2012 14:37 schreef 2NutZ het volgende:
[..]
Je kan bij mij overal in mijn tube knijpen. er komt altijd wat uit
(ja slecht en zal al wel gemaakt zijn![]()
Hee wat toevallig, die eet ik ook! Topmayonaise, ik kan niet anders zeggen.quote:Op woensdag 16 mei 2012 14:43 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ik maak alleen mijn eigen mayo
[..]
Dat is de enige mayo die ik eet, de rest is pauper
Door dit topic voel ik me geroepen hetzelfde te doen.quote:Op woensdag 16 mei 2012 14:49 schreef Sinosappel het volgende:
Waar je je al niet druk om kan maken.
Zal in het vervolg er voor zorgen dat ik de tube in het midden knijp in de hoop sommige mensen eens lekker te irriteren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |