Waar koop jij voor zo'n 6 euro een kg paardenbiefstuk?quote:Op zondag 6 mei 2012 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Paardenbiefstuk, groot stuk, iets van 680gram. Kosten: 4 euro.
[ link | afbeelding ]
Omdat ik het er nogal gehavend uitzag heb ik het (de helft, ander helft in vriezer) opgebonden. Na een middagje marineren in sojasaus, sake, sesamolie, sjalot en gember.
[ link | afbeelding ]
10 minuutjes warm gerookt, daarna nog 4 minuutjes gegrilld.
Dank! Ver weg, maar mocht ik ooit in de buurt zijn...quote:Op maandag 7 mei 2012 19:07 schreef RobinOok het volgende:
Slagerij Nico Verboom
Zwart Janstraat 18
3035 AS Rotterdam
Even offtopic; ik heb iets raars. Gebakken aardappelen (van eigen aardappels of krieltjes) blijven bij mij soms vastzitten in mn keel. Heel vreemd maar daarom eet ik dat niet meer want het zit niet lekkerquote:Op maandag 14 mei 2012 14:49 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Garam Masala Aardappelblokjes
Naar recept van Christine Manfield die ze maakte in Masterchef Australia.
Ook lekker de dag erna, met griekse yoghurt en citroenbasilicum.
Al ziet dat er al een stuk minder zonnig uit. ;-)
[ link | afbeelding ]
dan moet je ze eerst kauwen voordat je ze doorsliktquote:Op maandag 14 mei 2012 20:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Even offtopic; ik heb iets raars. Gebakken aardappelen (van eigen aardappels of krieltjes) blijven bij mij soms vastzitten in mn keel. Heel vreemd maar daarom eet ik dat niet meer want het zit niet lekker
Heeft zeker niemand anders last van?
Doe ik maar de consistentie doet het em denk ik. Net als bij gekookte aardappels zonder jus.quote:Op maandag 14 mei 2012 20:44 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dan moet je ze eerst kauwen voordat je ze doorslikt
Nou ik hoop niet dat ik zoiets heb als hij heeftquote:Op maandag 14 mei 2012 22:56 schreef n0a het volgende:
Misschien dezelfde "afwijking" als Heston? http://www.dailytelegraph(...)frewt9-1226353786739
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |