Dit wilde ik weten, bespaard mij een hoop geld.quote:Op dinsdag 10 april 2012 00:10 schreef RobinOok het volgende:
Tuurlijk lijkt het er wel op.
Net zoals kippenlever lijkt op foi gras.
Lang zo lekker niet, maar het lijkt er echt wel op.
Hmm weleens echte kaviaar op??/??quote:Op dinsdag 10 april 2012 00:10 schreef RobinOok het volgende:
Tuurlijk lijkt het er wel op.
Net zoals kippenlever lijkt op foi gras.
Lang zo lekker niet, maar het lijkt er echt wel op.
oke, hierbij is jouw reactie een officiele bevestiging van hetgeen wat ik wilde weten.quote:
Nee. Absoluut niet te vergelijken.quote:Op maandag 9 april 2012 23:36 schreef moonobserver het volgende:
Het ligt nu overal in de winkels imitatiekaviaar, meestal van de zeebaars of van de zalm.
Heeft deze imitatiekaviaar van 3 a 4 euro dezelfde smaak als gewone kaviaar? Of komt dit in benadering dicht bij de smaak van steur kaviaar?
Last van je eisprong?quote:
En jij bent een raar mens die het verschil tussen letterlijk en overdrachtelijk niet begrijpen wil.quote:Op donderdag 12 april 2012 21:52 schreef RobinOok het volgende:
Niet vergelijkbaar, want 't ene is van een vis en het andere van een koe?
Of hoe zien jullie dat?
Ik schiet nu alweer in de lach.
Kippenei, kwartelei, struisvogelei, ook niet vergelijkbaar met elkaar?
Wat een rare mannen zijn jullie toch....
Toch heeft ze een punt.quote:Op donderdag 12 april 2012 21:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En jij bent een raar mens die het verschil tussen letterlijk en overdrachtelijk niet begrijpen wil.
Die uit Iran is onbetaalbaar, voor een potje van 30 gram betaal je enkele duizenden euros.quote:Op donderdag 12 april 2012 23:32 schreef golfer het volgende:
Ik zou zeggen: proef eens kaviaar van de steur uit Iran en vergelijk die met die gekleurde namaak-zalmeitjes.
Gegarandeerd dat je het verschil kunt proeven, tenzij je geen smaakpapillen hebt.
Onzin.quote:Op donderdag 12 april 2012 23:41 schreef moonobserver het volgende:
[..]
Die uit Iran is onbetaalbaar, voor een potje van 30 gram betaal je enkele duizenden euros.
Ik heb het opgezocht en de kaviaar is idd goedkoper. maar de duurste kaviaar komt ook uit Iran, een doosje van 100 gram waarvoor je 25.000 euro betaald. Doosje betaal je ook voor want die is van goud maar dan kost het nog altijd 20.000 euro.quote:Op donderdag 12 april 2012 23:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Onzin.
Er is een nieuw merk Tjoepy Iraanse kaviaar waar je per 10 gram 15 euro voor betaald.
Het topmerk Beluga-kaviaar heb je voor ca 130 euro per 30 gram.
Dat je verschil kunt proeven is denk ik het punt niet.quote:Op donderdag 12 april 2012 23:32 schreef golfer het volgende:
Ik zou zeggen: proef eens kaviaar van de steur uit Iran en vergelijk die met die gekleurde namaak-zalmeitjes.
Gegarandeerd dat je het verschil kunt proeven, tenzij je geen smaakpapillen hebt.
Dat is hetzelfde verschil als tussen een geluidsbox van pak 'm beet 1000 euro en eentje van 10.000 euro.quote:Op donderdag 12 april 2012 23:55 schreef moonobserver het volgende:
[..]
Ik vraag mij bijvoorbeeld af, wat is het smaakverschil tussen de kaviaar van 20.000 euro en de kaviaar van 130 euro per 30 gram?
Ja, elke vrouw is hetzelfde en is vergelijkbaar en heeft een k*t. Om het maar even in jouw redenatie te houden.quote:Op vrijdag 13 april 2012 00:16 schreef RobinOok het volgende:
Maar het ging er niet om of je verschil kunt proeven, het ging erom of het vergelijkbaar is. En dan zeg ik ja. Net als die geluidbox. Uit alletwee komt muziek....
Overigens was de vraag in de TT of het dezelfde smaak heeft en het antwoord daarop blijft: nee.quote:Op vrijdag 13 april 2012 00:16 schreef RobinOok het volgende:
Maar het ging er niet om of je verschil kunt proeven, het ging erom of het vergelijkbaar is. En dan zeg ik ja. Net als die geluidbox. Uit alletwee komt muziek....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |