abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † dinsdag 1 mei 2012 @ 13:29:22 #301
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_110993755
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 13:19 schreef static het volgende:

[..]

Hoe kun jij dat over mij bepalen? Ken je me? Weet je wat ik doe? (en ja, als je goed zoekt komt je dat wel ergens tegen).
Zou ik dat precies moeten weten in jouw geval? Is het noodzakelijk dat ik het weet of jouw geval wel of niet waar is? Ik dacht van niet. Ik spreek namelijk over het gemiddelde op fok! en buiten fok! Een individuele post doet er niet toe.

Als ik 10 mensen naar hun salaris vragen dan kan daar prima iemand bij zitten die heel veel verdiend. Maar als ik 10 mensen zou vragen naar hun salaris en er zouden er 8 zijn die zeggen heel veel te verdienen dan is dat afwijkend. Dan is of de steekproef niet goed genomen of er wordt gewerkt met foutieve waarden. Nemen we aan dat binnen fok! gemiddeld het salaris hetzelfde is als buiten fok! dan kan een mogelijk verklaring zijn dat de posters hier voornamelijk degene zijn die meer verdienen, waardoor de steekproef niet klopt of mensen die foutieve gegevens opgeven. Ik houd het op een mix van beiden. Mensen met een laag salaris willen of durven die niet te posten en de mensen die een beter salaris hebben wel. Daarbij heb je natuurlijk ook nog mensen die het mooier maken dan dat het is.
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')