omdat een mens dierlijke eiwitten nodig heeft omdat anders je lichaam hersenweefsel af gaat breken ter compensatie.quote:
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.quote:Op zondag 18 maart 2012 12:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat zou dat zijn? Runderen en schapen eten meer dan alleen gras.
Is eenzijdige voeding wel goed voor zo'n beest?quote:Op dinsdag 20 maart 2012 10:23 schreef nz1900 het volgende:
[..]
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.
Doen ze in het wild toch ook?quote:Op dinsdag 20 maart 2012 11:37 schreef Flurry het volgende:
[..]
Is eenzijdige voeding wel goed voor zo'n beest?
Dan eten ze ook allerlei andere planten dan gras alleen.quote:Op dinsdag 20 maart 2012 10:23 schreef nz1900 het volgende:
[..]
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.
Van stalvoer wordt de kaas minder lekker.quote:Op dinsdag 20 maart 2012 23:06 schreef tech4u het volgende:
Wat is er uberhaupt mis met een koe die niet alleen gras eet
Koop wild konijn en tam konijn. Proeven. Dan begrijp je het principe.quote:Op dinsdag 20 maart 2012 23:06 schreef tech4u het volgende:
Wat is er uberhaupt mis met een koe die niet alleen gras eet
Het gaat hier over gezond, niet over smaak.quote:Op woensdag 21 maart 2012 17:52 schreef Staal het volgende:
[..]
Koop wild konijn en tam konijn. Proeven. Dan begrijp je het principe.
Dat gaat niet samen volgens jou?quote:Op woensdag 21 maart 2012 20:22 schreef tech4u het volgende:
[..]
Het gaat hier over gezond, niet over smaak.
Oh? Het zal vast per slager/seizoen verschillen, ik zag er toch laatst de meest prachtig gemarmerde Entrecôte's liggen.quote:Op donderdag 22 maart 2012 08:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb bij de groene weg alleen maar teleurstellingen gehad,Veel te mager.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |