wtf?quote:Op woensdag 16 mei 2012 16:41 schreef mirjammajrim het volgende:
Zuurkool maak ik normaal als volgt:
Aardappels in de pan, zuurkool erbovenop, en daar de worst (in binnenzak) ook bovenop.
Begin dit jaar had ik dat ook gedaan, maar ik was vergeten de buitenzak van de worst eraf te halen.
Toen had ik blauwe zuurkool (de buitenzak is blauw)
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.quote:
Dat is echt smerig!quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moetquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Zo maak je stamppot..scheelt ook in de afwasquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Doe je de aarappelen iets eerder in de pan en doe je de zuurkool er later bij.quote:Op donderdag 17 mei 2012 17:32 schreef Fixers het volgende:
Ik heb altijd geleerd dat als je aardappels en zuurkool in één pan kookt dat de aardappels nooit zacht worden.
Het is raar.quote:Op donderdag 17 mei 2012 16:07 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moet
quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Je kan beter alleen olie gebruiken tijdens het poffen en eventueel als het klaar is gesmolten boter eroverheen. En minder poeder-zoutquote:Op vrijdag 18 mei 2012 14:12 schreef Resistor het volgende:
Ik dacht weer eens popcorn te maken.
Heb ik vaker gedaan, beetje olie in de pan, klontje roomboter.
Vorige keer was het niet helemaal lekker, ik wil wel zoute popcorn, maar gewoon keukenzout werkt op een of andere manier niet, ik denk te grove korrels die allemaal onderin blijven liggen.
Nu had ik toevallig vorige week een vijzel bij de Ikea gehaald, en het zout daar even in gevijzeld.
Even veel zout als de voorgaande keren, maar nu zo fijn als poedersuiker.
Zo zout heb ik het nog nooit gehad![]()
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomenquote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:20 schreef Cat22 het volgende:
Live blunder: gaspit vergeten uit te zetten als je een eitje hebt gebakken. Ik had het al eerder kunnen weten, als ik de blik van de katten richting keuken had gevolgd.
Nu werd ik er pas op geattendeerd toen de rookwolken mijn kant uit kwamen.![]()
Maar goed dat het lekker weer is zodat ik alles tegen elkaar kan open zetten.
De pan moet ik volgens mij als verloren beschouwen. Ik wist niet dat teflon los kon bakken.
Ik normaal nooit, maar deze week al 2 keer.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:25 schreef AdoraBelle het volgende:
[..]
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomen. Ik vergeet die pitten ook zo vaak uit te zetten
.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |