Ik zou bijna jaloers wordenquote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:16 schreef trovey het volgende:
Zo uit eten bij een Indiaas/Nepalees restaurant.
Dat klinkt als een kickass saus!quote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
(saus is bernagie, zuring, kervel, bieslook, peterselie, pimpernel, dille, lavas en basilicum met kwark, knoflook, peper en zout met wat mosterd, olie en azijn in de blender tot een groene saus blenderen met daarin een paar verkruimelde hardgekookte eieren)
Oost Duits vreten voor armoedelijers.quote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Varkensrack met Frankfurter groene saus a la piet, gekookte aardappels en tempura van Courgettes. (saus is bernagie, zuring, kervel, bieslook, peterselie, pimpernel, dille, lavas en basilicum met kwark, knoflook, peper en zout met wat mosterd, olie en azijn in de blender tot een groene saus blenderen met daarin een paar verkruimelde hardgekookte eieren)
quote:Op zondag 11 maart 2012 08:01 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Oost Duits vreten voor armoedelijers.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |