Nah das toevallig !quote:Op maandag 15 oktober 2012 22:17 schreef borisz het volgende:
Ik zit met hetzelfde maar dan voor een Dell, mijn huidige laptopbatterij is op. Heb er alleen wat aan als die aan het stroom hangt. Alleen een nieuwe batterij is 150euro .
Maar ben je er al uit ?quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 11:22 schreef borisz het volgende:
Mijn vorige laptops waren de batterij's ook altijd snal brak. Maar goed, ik hang hem eigenlijk altijd direct aan het stroom omdat hij overdag(als ik thuis ben) altijd aan staat.
Voor naar de universiteit heb ik een tablet . Asus TF 201 en dat is een zeer prettig ding.
Altijd aan de stroom is toch juist goed ???quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 11:57 schreef Felagund het volgende:
Ik heb mijn batterij ook heel erg misbruikt, ook bijna altijd aan stroom gehangen, maar toch heeft hij het nog redelijk lang volgehouden.
Ik hou van konijnenquote:
Een baby gaat voor, een studie kan wachten !quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 20:50 schreef borisz het volgende:
Niet echt mee bezig .
Studie gaat even voor
quote:
Volgens mij alleen als je de batterij uit haalt toch? En oude (dus niet Li-ion) batterijen moet je sowieso regelmatig opladen, anders vergeten ze hoeveel energie ze hebben.quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 20:49 schreef kleinzusje het volgende:
[..]
Altijd aan de stroom is toch juist goed ???
Weet ik niet hoor.quote:
Bereidingswijzequote:
aha, dat zou kunnen ! Ik ben niet zo van de batterijen.quote:Op dinsdag 16 oktober 2012 21:10 schreef Felagund het volgende:
[..]
Volgens mij alleen als je de batterij uit haalt toch? En oude (dus niet Li-ion) batterijen moet je sowieso regelmatig opladen, anders vergeten ze hoeveel energie ze hebben.
Vreetzakquote:Op dinsdag 16 oktober 2012 22:46 schreef Bruce117 het volgende:
[..]
Bereidingswijze
Bestrooi de stukken konijn met zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de olie en de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de uitjes snel rondom goudgeel van kleur; neem ze uit de pan. Doe de stukken konijn in de braadpan en bak ze bruin. Voeg uitjes, 1 geperst teentje knoflook, peterselie, tijm, bieslook, wijn, zout en peper en zoveel bouillon dat het vlees voor de helft onderstaat toe. Sluit de pan, breng het geheel aan de kook en stoof de stukken konijn in circa 1 uur gaar. Smelt intussen de resterende boter in een koekenpan en fruit hierin de knoflook. Voeg champignons, zout en peper toe en fruit het geheel gaar. Kook de krielaardappeltjes gaar en laat ze droogstomen. Bind het stoofvocht van het vlees met wat met water aangemaakte bloem tot sausdikte en breng op smaak met zout en peper. Serveer de stukken konijn op een voorverwarmde schaal en schenk de saus en de champignons erover, of geef dit er afzonderlijk bij.
ik ook van jouquote:
quote:
Ik heb een Texelse bock klaar staan voor vanavondquote:Op donderdag 18 oktober 2012 17:22 schreef borisz het volgende:
Vanavond weer een en wellicht ook een bockie
Dat is wel het meest Nederlandse Duitse Pils.quote:
Het gaat over bier, dan mag dat.quote:Op vrijdag 19 oktober 2012 18:38 schreef Bos81 het volgende:
Jongens rustig aan, topic is bijna vol en het is pas 7 maanden en 11 dagen open
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |