Ja kloptquote:Op donderdag 8 maart 2012 19:41 schreef marbasnarf het volgende:
[..]
ehm... idd maar deels bloedlijn... maar tis halfbroer, hebben dezelfde mama
dus wel beetje bloedlijn-verwant en dus trots haha
bordercollie, netb als boris =pquote:Op donderdag 8 maart 2012 19:42 schreef Newbie114 het volgende:
[..]
Ja klopt![]()
Wat voor soort hond is het?
Ik sta in de jouwe.quote:
Zijn wel leuke honden. Ik (nouja, mijn ouders) hebben een tervuerense herderquote:
Dat zou geweldig zijn!quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:06 schreef DigitalGirl het volgende:
Oh nee, nu gaat snarf de hele avond over haar honden praten.
Dat liever dan gescheurde toompjesquote:Op donderdag 8 maart 2012 20:06 schreef DigitalGirl het volgende:
Oh nee, nu gaat snarf de hele avond over haar honden praten.
Ik was het net vergeten, ik voel de sidderingen door mijn lichaam gaan.quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:08 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Dat liever dan gescheurde toompjes
quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:08 schreef tijnbrein het volgende:
Wie weet er nog een goed recept voor hond?
http://www.recipesource.com/ethnic/asia/filipino/00/rec0001.htmlquote:Recipe By : Joe Sweeney
Serving Size : 30 Preparation Time :3:00
Categories : Ethnic Lamb
Philippines
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
3 kg dog meat -- * see note
1 1/2 cups vinegar
60 peppercorns -- crushed
6 tablespoons salt
12 cloves garlic -- crushed
1/2 cup cooking oil
6 cups onion -- sliced
3 cups tomato sauce
10 cups boiling water
6 cups red pepper -- cut into strips
6 pieces bay leaf
1 teaspoon tabasco sauce
1 1/2 cups liver spread -- ** see note
1 whole fresh pineapple -- cut 1/2 inch thick
1. First, kill a medium sized dog, then burn off the fur over a hot fire.
2. Carefully remove the skin while still warm and set aside for later (may be
used in other recpies)
3. Cut meat into 1″ cubes. Marinade meat in mixture of vinegar, peppercorn,
salt and garlic for 2 hours.
4. Fry meat in oil using a large wok over an open fire, then add onions and
chopped pineapple and suate until tender.
5. Pour in tomato sauce and boiling water, add green peper, bay leaf and
tobasco.
6. Cover and simmer over warm coals until meat is tender. Blend in liver spread
and cook for additional 5-7 minutes.
* you can substiture lamb for dog. The taste is similar, but not as pungent.
** smooth liver pate will do as well.
snarf zit BBT te kijken =pquote:Op donderdag 8 maart 2012 20:06 schreef DigitalGirl het volgende:
Oh nee, nu gaat snarf de hele avond over haar honden praten.
wtf... gatver...? wie/wat/hoe..?quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:08 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Dat liever dan gescheurde toompjes
Net zoiets als bloeden bij de eerste keerquote:Op donderdag 8 maart 2012 20:11 schreef marbasnarf het volgende:
[..]
snarf zit BBT te kijken =p
[..]
wtf... gatver...? wie/wat/hoe..?
maar hoe kan zoiets scheuren....? lijkt me vrij pijnlijkquote:Op donderdag 8 maart 2012 20:12 schreef tijnbrein het volgende:
[..]
Net zoiets als bloeden bij de eerste keermaar dan anders
Nog nooit meegemaakt? Dan ben je ook saai in bed.quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:14 schreef marbasnarf het volgende:
[..]
maar hoe kan zoiets scheuren....? lijkt me vrij pijnlijk
ghehehe... tja..quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:14 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Nog nooit meegemaakt? Dan ben je ook saai in bed.
Niet genoeg geoefendquote:Op donderdag 8 maart 2012 20:14 schreef marbasnarf het volgende:
[..]
maar hoe kan zoiets scheuren....? lijkt me vrij pijnlijk
een paar.... als in "de helft"..?quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:16 schreef charmed_angel het volgende:
Hoi
Die pot B&J's he.... ik ga een paar hapjes nemen
Mag ik er ook een paar?quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:16 schreef charmed_angel het volgende:
Hoi
Die pot B&J's he.... ik ga een paar hapjes nemen
Hoe groot is die pot?quote:Op donderdag 8 maart 2012 20:16 schreef marbasnarf het volgende:
[..]
een paar.... als in "de helft"..?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |