en en en?quote:Op woensdag 27 augustus 2014 23:30 schreef Myraela het volgende:
Nee sorry, ga het voor het eerst proberen. Zal het na afloop delen als het een succes was.
Ik loop een beetje uit omdat we van bijna alles vaker hebben gegeten.quote:Op maandag 8 september 2014 11:38 schreef tombolafan het volgende:
[..]
en en en?
Hier vorige week paar dagen zien dus geen mogelijkheid gehad tot plannen/kopen/koken/eten
Donderdag weer
Marokkaanse Bastilla vond ik erg leuk en lekker! Hartig en zoet tegelijk.quote:Op maandag 8 september 2014 11:43 schreef Lonaa het volgende:
Mijn inspiratie is nog niet helemaal wakker, maar tot nu toe:
Maandag: zalm, beer soaked fries en frietjes van courgette
Dinsdag: Risotto met citroen en erwtjes
Woensdag: Iets Marokkaans (iemand toffe suggesties?)
Donderdag: Moet iets zijn wat makkelijk mee te nemen en op te warmen is. But don't know yet.
Was 1 van de mogelijkheden die ik gevonden had ja.quote:Op maandag 8 september 2014 12:44 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Marokkaanse Bastilla vond ik erg leuk en lekker! Hartig en zoet tegelijk.
Mijn weekmenu:
ma: prei met aardappels en gehaktschnitzel
di: mihoen met kip en roerbakgroente
woe: kipschnitzel met pasta pesto
do: tartaar met witlof ham/kaas en aardappels
vrij: witvis met havermoutkorst, potje groenten en aardappels
Nee geen idee meer welke ik had gebruikt, hebt het maar 1x gemaaktquote:Op maandag 8 september 2014 12:53 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Was 1 van de mogelijkheden die ik gevonden had ja.Lijkt me best lekker! Heb je een (authentiek) recept?
Ik had zoiets ook, maar dan zonder braadzak. De kip was prima. Maar het tomatenprutje vond ik der gewoon niet lekker bij. En ik hoopte stiekem meteen wat aardappeltjes mee te garen en dat lukte me ook niet.quote:Op woensdag 10 september 2014 22:39 schreef Greys het volgende:
Ik heb eergister deze hele kip in tomatensaus ook gemaakt en ik vond hem heerlijk! Veel knoflook er bij gedaan, dat wel. Vond de hele kip heel veel smaak hebben en voor het eten heb ik het overtollig tomatenprutje er af gehaald, zodat het uiteindelijk niet overheerste. Laatste kwartier onder de grill voor een lekker korstje, hmmm!
ohquote:Op woensdag 10 september 2014 18:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Geen succes, ik vind het niet lekker.
Heb het tomatenprutje er in laten trekken tijdens het braden waardoor de kip heel lekker smaakvol was maar ik proefde geen tomaten gelukkig (lekker tegenstrijdigquote:Op woensdag 10 september 2014 22:45 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik had zoiets ook, maar dan zonder braadzak. De kip was prima. Maar het tomatenprutje vond ik der gewoon niet lekker bij.
Oh zonde, waarom lukte dat niet dan?quote:En ik hoopte stiekem meteen wat aardappeltjes mee te garen en dat lukte me ook niet.
Ja, zoiets. Kleine stukjes heel gaar vlees. Dit recept heb ik gebruikt: http://meteenkorreltjezou(...)teekwoordkoken-bier/quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:16 schreef oh-oh het volgende:
Pulled pork recept aub! Is dat zoiets als shredded beef?
Ik heb gisteren boodschappen gedaan.
Vanavond eet ik sla met shoarma.
Zaterdag zoete aardappel/wortelpuree met een speklapje.
Zondag en maandag rendang met rijst en spitskoolwok.
Dinsdag eet ik bij een vriendin
Woensdag vegetarische couscous.
En dan donderdag weer boodschappen doen.
Van de slager. Het beste stuk vlees is varkensnek, hoewel varkensschouder ook wel wil. Mocht je van lam houden kan je ook een lamsvoorbout gebruiken.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:26 schreef oh-oh het volgende:
Oh damn, die doe ik volgende week zeg, wat lijkt me dat lekker! Wat had jij voor vlees gebruikt? Echt van de slager of gewoon iets van de supermarkt?
Haha. Die zijn ZO simpel.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:28 schreef oh-oh het volgende:
Oeh ik wil ook die ingemaakte rode uien
Die is van mij.quote:Op vrijdag 12 september 2014 09:29 schreef oh-oh het volgende:
Ik ga die site es op mijn gemak bekijken, das een leuke denk ik! Thnx!
Tof!quote:Op maandag 15 september 2014 09:46 schreef Selestha het volgende:
[..]
Leuk zeg Lonaa, ik ga je ook volgen
Nomnomnom!quote:Op maandag 15 september 2014 10:10 schreef oh-oh het volgende:
Lonaa kijk!
[ afbeelding ]
Thnx voor de tip!
Wil je het recept delen? Het ziet er goddelijk uit (die salade)quote:Op donderdag 18 september 2014 19:28 schreef oh-oh het volgende:
[ afbeelding ]
Die hou ik er in, wat was dat lekker
Ze smaken niet naar bier maar als je ze precies zo maakt als Lonaa zegt dan worden ze vreselijk lekker knapperig, ik vind ovenfriet normaal niet te vretenquote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef Greys het volgende:
Smaken de beer soaked fries ook écht anders dan 'gewone' verse friet?
Klinkt goddelijk *gaat op de planning voor komende week* <3 Dank je welquote:Op donderdag 18 september 2014 20:16 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Ze smaken niet naar bier maar als je ze precies zo maakt als Lonaa zegt dan worden ze vreselijk lekker knapperig, ik vind ovenfriet normaal niet te vreten![]()
Oh die salade was geimproviseerd, spitskool gesneden, een appel gesneden, handvol rozijnen erbij, een citroen erover uitpersen en wat yoghurtdressing en peper, wel even van te voren klaarmaken zodat het een beetje in kan trekken, ik vond hem ook erg lekker
Oké leuk, ga ik ze ook een keer proberen, komend weekend denk ik!quote:Op donderdag 18 september 2014 20:29 schreef Lonaa het volgende:
Ze smaken inderdaad niet naar bier, maar wel echt anders dan als je ze normaal in de oven zou doen.
Ik vind het er echt héél vies uitzienquote:Op donderdag 18 september 2014 19:28 schreef oh-oh het volgende:
[ afbeelding ]
Die hou ik er in, wat was dat lekker
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |