Oven op 250 graden en de steen vlak onder je elementen (en als je een gril hebt, die ook even aan) wil ook wel aardigquote:Op maandag 5 maart 2012 16:40 schreef MaximusTG het volgende:
Wat voor steen heb je eigenlijk? Vlekken krijg je er eigenlijk bijna niet van af; tenzij je oven een zelf-schoonmaakcyclus heeft. Maar dan moet je dat wel aandurven. Wie weet knapt je steen dan wel .
Ik heb er een van pizzastein.com. Er zit echt een beetje aangekoekte prut op, dat moet er denk ik nog wel af te poetsen zijn. Maar ik ga er inderdaad vanuit dat een deel ook gewoon de klei in getrokken is en dus niet meer te verwijderen is. Geeft ook niet maar die aangekoekte prut wil ik wel even weg hebben voor al mijn broden naar pizza gaan smaken.quote:Op maandag 5 maart 2012 16:40 schreef MaximusTG het volgende:
Wat voor steen heb je eigenlijk? Vlekken krijg je er eigenlijk bijna niet van af; tenzij je oven een zelf-schoonmaakcyclus heeft. Maar dan moet je dat wel aandurven. Wie weet knapt je steen dan wel .
OMGquote:Op dinsdag 6 maart 2012 21:05 schreef emmyemmy het volgende:
waarom ook niet
[ afbeelding ]
wil nog altijd een sourdough basis pizza maken
Jij zegt dus dat ik het eraf moet branden i.p.v. schoonmaken met water o.i.d.?quote:Op dinsdag 6 maart 2012 11:09 schreef MaximusTG het volgende:
Ah, ja, dan heb je dezelfde als ik heb. Stukjes krijg je er idd wel af, gewoon een tijdje onder de grill laten staan na het bakken. Vlekken krijg je niet weg nee. Maar dat geeft ook niet hoor.
Water is niet zo goed voor die stenen. Gewoon echte stukjes eraf schrapen met een spatel oid en de rest van de vlekken maken niet uit. Proef je niets van weerquote:Op dinsdag 6 maart 2012 22:54 schreef MinderMutsig het volgende:
Hij ziet er lekkerder uit dan dat ik hem vind klinken.
[..]
Jij zegt dus dat ik het eraf moet branden i.p.v. schoonmaken met water o.i.d.?
Ziet er erg goed uitquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |