omg zo zag ik het niet. nu kan ik niet meer anders zien. bwah jij smeerbatsquote:Op zaterdag 31 maart 2012 16:41 schreef RobinOok het volgende:
De geboorte van een alien.![]()
Nee, maar zonder gekheid, wat is het?
(en ik geloof absoluut dat het lekker was als jij dat zegt hoor, maar het ziet er zo niet uit)
Oh ok, prima, steriel hoeft van mij ook niet nee. Zelf zorg ik er wel voor dat het er fris uit ziet, vandaar. In mijn keuken is genoeg licht, dan is het niet geelquote:Op zondag 1 april 2012 11:21 schreef motorbloempje het volgende:
Weet ik en is 'bewust', ik heb geen aspiraties om van die steriele witte foto's te maken en dit is het licht wat ik in de keuken heb: zo zie ík het, dus zo ziet 'teh int0rw3bs' het
M'n wandelfoto's trek ik wel recht
Ik maak foto's ook altijd van dichtbij, maar dat is ook meer omdat ik geen mooie setting er voor heb. Denk dat het bij Foodgawker er maar net aan ligt wie er reviewd. Bij sommige van mijn foto's heb ik echt zoiets van, hoe is die er doorheen gekomen :p.quote:Op zaterdag 31 maart 2012 23:28 schreef RobinOok het volgende:
Haha, bedankt, Tooto7moe. Ik weet ook niet wat ze bezielden.
Ik had al heeeel lang geen poging meer gewaagd, wegens teveel rejects. Of teveel, nou ja, 5 rejects. Allemaal obv van "lighting issues". En dat irriteerde mij mateloos, want ik vind de foto's op foodgawker nou juist vaak overbelicht. Het wit uitgebeten, dat ik denk "dat zou ik even shoppen".
Maar later kwam ik erachter dat als ik zat te witkwasten op bijna witte achtergronden, dat het er op mijn scherm wel okay uit zag, maar op een iets donkerder ingesteld scherm niet! Tegenwoordig let ik daarop. En laatst dacht ik dus "laat ik het nog eens proberen". En met succes!
En toevallig gisteren meteen nog maar een foto ingestuurd. Maar nee, daar trapten ze niet in. :-)
[ link | afbeelding ]
Tempe Kerin
wegens "Primary reason: Composition - too tight"
Ach ja, snap ik ook wel een beetje. Maar het is nu eenmaal mijn stijl van fotograferen. Omdat het op mijn site om de ingrediënten draait wil ik dat je zo duidelijk mogelijk ziet wat iets is. En dus niet teveel afleiding door kopjes, schoteltjes en theedoeken.
Hoewel ik daar tegenwoordig wel af en toe van afwijk. Bij bijvoorbeeld olie, meel of de zoveelste soort sojasaus of zo. Zoiets saais waarvan iedereen wel snapt hoe dat eruit ziet. Dan is context & omgeving wel leuk erbij.
Anyway, bedankt voor je reactie!
En t lijkt allemaal op elkaar. Ik vind Foodgawker echt een leuke site en ik pretendeer echt niet dat ik mooie foto's maak want het zal zeker en vast vele malen beter kunnen maar iig is het wel mijn eigen ding en niet een massa iets en dat vind ik wel leukquote:Op zondag 1 april 2012 11:48 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik maak foto's ook altijd van dichtbij, maar dat is ook meer omdat ik geen mooie setting er voor heb. Denk dat het bij Foodgawker er maar net aan ligt wie er reviewd. Bij sommige van mijn foto's heb ik echt zoiets van, hoe is die er doorheen gekomen :p.
Ik kom er dan ook vooral voor inspiratie voor nieuwe receptenquote:Op zondag 1 april 2012 12:01 schreef DarkElf het volgende:
[..]
En t lijkt allemaal op elkaar. Ik vind Foodgawker echt een leuke site en ik pretendeer echt niet dat ik mooie foto's maak want het zal zeker en vast vele malen beter kunnen maar iig is het wel mijn eigen ding en niet een massa iets en dat vind ik wel leuk
Uiteraard moest dit nog in de oven, ik eet over het algemeen geen rauwe lamsbout.. +)quote:Op zaterdag 31 maart 2012 20:20 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
omgtoch niet zo opgegeten he, zeg me dat dit nog in de oven moest ofzo.
vegetarisch? op dieet?quote:Op maandag 2 april 2012 20:55 schreef DarkElf het volgende:
oh enorm evil voor mij maar dat zal wel lekker geweest zijn ja
ziet er mooi uit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |