Even aftoppen, even afproeven, wat een ongelovelijk vervelend mannetje is 't ook. Leukste vind ik Anthony en Rudolph. Anabel Langbein ofzo ook verschrikkelijk en bij Bill erger ik me constant aan z'n glimlachquote:Op dinsdag 17 juli 2012 20:18 schreef Just_a_visitor het volgende:
De promo van vriend Johnny is aangepast. Voorheen zei hij iets in de trant van: "als er iemand is die jullie wil meenemen naar Frankrijk, et moi" wat opmerkelijk is voor iemand die er geruime tijd gewerkt heeft..... nu is er "c'est moi" ingemonteerd. Volgende grote project voor hem: Het correct toepassen van de Nederlandse uitdrukkingen.
Die bbq meneer is sowieso vreselijk om naar te kijken en luisteren. Semigrappige natte herdershondquote:Op woensdag 22 augustus 2012 22:53 schreef RandomMoron het volgende:
Volgens mij heeft verstip/bianca wat aan haar manier van praten gedaan want nu eindigt niet elke zin meer in een vraagteken, maar juist om de twee zinnen!
de hygieneregels wb rauw vlees worden niet vaak in acht genomen.
en bbq meneer likt aan zn lepel en gebruikt hem doodleuk weer!
amper te verstaan jaquote:Op zondag 26 augustus 2012 21:03 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Die bbq meneer is sowieso vreselijk om naar te kijken en luisteren. Semigrappige natte herdershond
Persoonlijk maakt dat me echt helemaal niet uit. Thuis doe je dat tenslotte ook.quote:Op woensdag 22 augustus 2012 22:53 schreef RandomMoron het volgende:
en bbq meneer likt aan zn lepel en gebruikt hem doodleuk weer!
Soms vind ik dat er storend te veel wordt gezegd. Bijv dan hak ik nu de ui in stukjes.. ik doe nu het vlees in de pan... ja, dat zien we toch?quote:Op woensdag 1 augustus 2012 16:08 schreef Ringo het volgende:
Veel van die koks klojen echt maar wat aan. Of je krijgt gewoon niks te zien van het kookproces. Ze flikkeren één voor één de ingrediënten in de pan, babbelen ondertussen van lekker en gezellig, takkie peterselie op het end, en klaar is kees. Je leert er geen ruk van.
Jij misschien. Ik niet.quote:Op maandag 27 augustus 2012 08:55 schreef Blik het volgende:
[..]
Persoonlijk maakt dat me echt helemaal niet uit. Thuis doe je dat tenslotte ook.
quote:Op maandag 27 augustus 2012 08:55 schreef Blik het volgende:
[..]
Persoonlijk maakt dat me echt helemaal niet uit. Thuis doe je dat tenslotte ook.
Dat vind ik ook niet boeiend. Een kok is een chemicus, hij moet je meenemen in het proces. Als een kok een paella maakt, wil ik geen opsomming van ingrediënten, ik wil de details en finesses van de bereiding zien, een uitgewerkt stappenplan. Het viel me laatst op dat die smiling psycho uit Australië eigenlijk niks laat zien. Pruttelt wat in de pan en zeurt over zijn happy family.quote:Op maandag 27 augustus 2012 09:28 schreef n0a het volgende:
[..]
Soms vind ik dat er storend te veel wordt gezegd. Bijv dan hak ik nu de ui in stukjes.. ik doe nu het vlees in de pan... ja, dat zien we toch?
Jij dan misschien niet, maar ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat het merendeel van de mensen thuis ook een lepel aflikt en vervolgens weer gebruikt.quote:Op maandag 27 augustus 2012 17:14 schreef Ringo het volgende:
[..]. Toch zeker niet.
Hier viel het ook op. Die kerel is sous-chef in een toprestaurant. Macht der gewoonte?.
quote:Op maandag 27 augustus 2012 18:49 schreef Welldressed het volgende:
Rudolph![]()
Vooral de bakery vind ik erg leuk
Ik zie het nu voor het eerst, maar iddquote:Op woensdag 22 augustus 2012 12:00 schreef Trusten het volgende:
Gruwelijk irritant dat gesponsor van Alpro....
quote:Desserts
Roger van Damme wordt de peetvader van de moleculaire patisserie genoemd. Desserts creëren is zijn passie en deze passie deelt hij graag met jou. In zijn programma maakt Roger elke week één basisdessert klaar. Met enkele extra en verrassende bereidingen tovert hij zijn dessert om tot een schitterend gerecht. Zo maakt hij jasmijnrijst met citroengras die hij afwerkt met gekonfijte abrikozen en gepofte amarant. Of wat denk je van gepocheerde en gebakken peertjes met een sabayon van kaneel en amandelcrème. De desserts van Roger zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog![/b]
quote:Peppe's Pizza
Una pizza margherita, per favore! Pizza is en blijft naast pasta het uithangbord van de Italiaanse keuken. Peppe Giacomazza bakte al op zijn 9e zijn eigen pizza’s in de zaak van zijn vader. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een echte pizzaiolo – een pizzabakker. In Peppe’s Pizza toont hij zijn kunsten, geeft handige tips & tricks voor een geslaagde bodem en inspiratie om deze origineel te beleggen. De lekkerste pizza’s worden gebakken in een houtoven en dat is wat Peppe ook doet. Lekker puur en artisanaal, terwijl de vrienden en vriendinnen vol ongeduld aan tafel wachten.
Desserts boeien me niet zo, daar ik niet een echt "toetjes" mens ben. Die pizza's lijken me dan wel heel erg tof.quote:
quote:Op zondag 2 september 2012 14:07 schreef RacerDKB het volgende:
Het is zelfs zo erg dat ik een USB-stick vol met afleveringen heb en dus kan kijken wat ik wil, wanneer ik wil
quote:Op maandag 3 september 2012 11:22 schreef Evy_ het volgende:
Zeer benieuwd naar de nieuwe programma's. Ik vind het heerlijk om die zender op zondag aan te zetten op de achtergrond. Heeft iemand van jullie al eens recepten van de makkelijke maaltijd gemaakt?
Ah, njam.tvquote:Op woensdag 5 september 2012 11:50 schreef Molleman het volgende:
http://njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-de-klassieker
Verschillende programma's die 24 kitchen van Njam ingekocht heeft. Van Peter Goossens iig en die barbecue gozer.quote:Op woensdag 5 september 2012 11:52 schreef Piles het volgende:
[..]
Ah, njam.tv![]()
Bedankt voor de opheldering
Was meer dat ik nooit verstond wat Peter nou zeiquote:Op woensdag 5 september 2012 13:17 schreef Molleman het volgende:
[..]
Verschillende programma's die 24 kitchen van Njam ingekocht heeft. Van Peter Goossens iig en die barbecue gozer.
Aaaah, dat was het probleemquote:Op woensdag 5 september 2012 13:22 schreef Piles het volgende:
[..]
Was meer dat ik nooit verstond wat Peter nou zeiVage naam ook.
Ik heb het even overwogen, maar denk het niet. En er zullen vast schermen hangen. Maar dan kun je net zo goed tv kijkenquote:Op woensdag 5 september 2012 13:28 schreef RacerDKB het volgende:
Overigens, gaan er hier mensen naar 24Kitchen Live on Stage? Mij lijkt het wel geinig alleen ik heb wel het idee dat als je de goedkoopste kaarten neemt, je toch geen klote kan zien van het podium
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |