quote:Op zondag 5 februari 2012 20:16 schreef Isabeau het volgende:
Nou, al die liedjes op de melodie van 'dat is uit het leven gegrepen' op alle bruiloften en partijen kon ik missen als kiespijn hoor
Ik wilde het net zeggen. Verkeerde seriequote:Op zondag 5 februari 2012 20:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Farce Majeur is geen van Kooten en de Bie.
quote:Op zondag 5 februari 2012 20:23 schreef golfer het volgende:
Maar wij ouwere jongeren zijn natuurlijk wel al krasse knarren.
En zo hebben ze de taal met nog veel mooie woorden en uitdrukkingen verrijkt.
quote:Op zondag 5 februari 2012 20:28 schreef Stereotomy het volgende:
offtopic:
Waar gebruiken jullie mierikswortelsaus voor?
Ik lees dat het bij zalm en rundvlees (biefstuk) erg goed past. Waar nog meet?
Bietjes ja?quote:
quote:Op zondag 5 februari 2012 20:50 schreef PdeHoog het volgende:
Mijn zondag is goed *zucht* 5,5 portie erwtensoep in de vriezer, een verdomd lekkere cake met een beetje een crunchy kost en een bord avondeten waar ik helemaal happy van werdVerse pasta
Met als briljante tip van Sun om gewoon grotere porties te maken en dan in de vriezer te mikken
Hmmm...ik heb nu 100 gr en 1 ei voor mezelf genomenquote:Op zondag 5 februari 2012 20:53 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
ik maak meestal in 1x van 500gr bloem en 5 eieren deeg. Dat zijn 5 2-persoons porties.Scheelt een boel kneedwerk
![]()
quote:Op zondag 5 februari 2012 20:57 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Hmmm...ik heb nu 100 gr en 1 ei voor mezelf genomenDat verklaart waarom het zo ongeloolijk vullend was
![]()
![]()
Het was TE lekkerquote:Op zondag 5 februari 2012 20:57 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
dat je dat uberhaupt allemaal weg hebt gekregen
Ehmm.. niet? Gewoon meteen in een pan kokend water mikkenquote:Op zondag 5 februari 2012 20:58 schreef z80 het volgende:
binnenkort ook eens zelf pasta deeg gaan maken. dan wel de versie zonder ei.
en als het deeg klaar is hoe droog je het dan?
Deeg drogenquote:Op zondag 5 februari 2012 20:58 schreef z80 het volgende:
binnenkort ook eens zelf pasta deeg gaan maken. dan wel de versie zonder ei.
en als het deeg klaar is hoe droog je het dan?
GMTAquote:Op zondag 5 februari 2012 20:59 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ehmm.. niet? Gewoon meteen in een pan kokend water mikken![]()
Ik hang het wel altijd uit. Zodat het niet aan elkaar plakt. Zo zou je het ook kunnen laten drogen denk ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |