een reep Yakult??quote:Op donderdag 2 februari 2012 16:51 schreef YebCar het volgende:
net een magnetron maaltijd op bestaande uit: gehaktbal met jus, bloemkool met roomsaus en gekookte aardappels.
zometeen: een magnetron hotdogs x 2 ,
en vanavond laat: 3 geparneerde snitzels met gemengde salade en een pot hak doperten/worteltjes
oja en een reep yakult vandaag
Nou heb ik ook trek in winterse stamp.quote:Op donderdag 2 februari 2012 17:23 schreef Loodje het volgende:
Ja vanavond echte winterse stamp:) Boerenkool met worst of met speklapjes, nog even over nadenken maar wel zin in![]()
ja...die koop je toch per reep ?quote:Op donderdag 2 februari 2012 17:05 schreef Patapon het volgende:
[..]
een reep Yakult??
(wat een lekkere UI heb jij )
Waar laat je het.quote:Op donderdag 2 februari 2012 16:51 schreef YebCar het volgende:
net een magnetron maaltijd op bestaande uit: gehaktbal met jus, bloemkool met roomsaus en gekookte aardappels.
zometeen: een magnetron hotdogs x 2 ,
en vanavond laat: 3 geparneerde snitzels met gemengde salade en een pot hak doperten/worteltjes
oja en een reep yakult vandaag
Mijn 2 favo pizza smakenquote:Op donderdag 2 februari 2012 18:10 schreef Bienelientjee het volgende:
Halve 4 cheese pizza, halve 4 peperoni pizza....Als dat een beetje gezakt is, neem ik nog een bakje yoghurt met cruesli.
Tnx Lotquote:Op vrijdag 3 februari 2012 09:09 schreef minilot het volgende:
Beterschap, MK!![]()
Vandaag ga ik voor het eerst iets koken naar aanleiding van 24Kitchen. Ik dacht gisterenavond - half snurkend op de bank- "OEH!" tijdens een aflevering van Avec Eric dus we eten later vandaag 'Cod Basquaise', ofwel; kabeljauw in een saus van ui, paprika, tomaten, knoflook, tijm en rode wijn. Bonkig bruin brood erbij.
Hoort dat niet met bacalao?quote:Op vrijdag 3 februari 2012 09:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Kabeljauw op zijn Baskisch, zou dat eigenlijk niet met stokvis horen?
thanksquote:Currykip met groente
Ingrediėnten
200 gram sperziebonen
Stuk bloemkool
2 tomaten
1 ui
200 gram kipfilet
1 eetlepel olie
1 teentje knoflook
1-2 eetlepels currypasta (pot)
1½ dl (kippen)bouillon
100 gram champignons
Bereiding
Maak de groente schoon.
Breek de sperziebonen in stukken, verdeel de bloemkool in roosjes, snijd de tomaten in parten en de ui in snippers.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de kip en de ui bruin.
Pers het teentje knoflook er boven uit.
Voeg de currypasta toe met de bouillon, de sperziebonen en de tomaten. Stoof het gerecht enkele minuten.
Maak de champignons schoon en halveer ze.
Voeg de roosjes bloemkool aan de kip toe met de champignons en stoof het gerecht verder gaar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |