abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 29 januari 2012 @ 21:18:31 #1
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_107377283
cup-cake [kuhp-keyk]
1. a small cake, the size of an individual portion, baked in a cup-shaped mold.

Enkele voorbeelden van internet:





Basis cupcakerecept:
Oven voorverwarmen op 150 graden.
150 Gram boter met 200 gram witte basterdsuiker luchtig en romig mixen. Dan al mixend, 1 voor 1, 3 eieren toevoegen.Theelepel vanille-essence toevoegen en 3/4 dl melk.
200 Gram zelfrijzend bakmeel zeven en toevoegen, goed mengen.
Een muffinvorm voorzien van bakvormpjes en deze voor ongeveer 3/4 vullen. Ongeveer 25 minuten bakken.

Zo moet het níet:


En zo moet het wél:


Veel bak- en decoreerplezier!

En voor de rest, kijk in het oude topic :P
in de haak.
pi_107378482
Al ruim 2 jaar actief op fok! en nooit geweten dat er zo'n topic bestond!

Gelijk maar even mijn laatste creatie showen.



Komende week ga ik een taart maken voor iemand die kikkers verzamelt, En dus ga ik kikkers boetseren in een vijver! Ik ben benieuwd of het lukt!
S. 2014
J. 2016
  zondag 29 januari 2012 @ 22:16:01 #3
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_107380977
mooi gemaakt, gewoonmezelf!

nog even 't linkje waarmee ik het vorige deel sloot. te mooi om op te eten. _O_
in de haak.
pi_107394593
Wauw! Als ik ooit maar half zo goed wordt ga ik alleen nog maar taarten maken!
S. 2014
J. 2016
pi_107403884
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 10:58 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wauw! Als ik ooit maar half zo goed wordt ga ik alleen nog maar taarten maken!
Ben jij ook al zo jaloers? :@ Ik wil dat ook kunnen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_107404456
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 10:58 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wauw! Als ik ooit maar half zo goed wordt ga ik alleen nog maar taarten maken!
ik vind jouw taart anders super eruit zien hoor.

quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 15:54 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ben jij ook al zo jaloers? :@ Ik wil dat ook kunnen.
ik doe met je mee. ik ben ook jaloers. :)
mama van 3 kids!
  maandag 30 januari 2012 @ 16:13:12 #7
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_107404563
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 22:16 schreef trui het volgende:
mooi gemaakt, gewoonmezelf!

nog even 't linkje waarmee ik het vorige deel sloot. te mooi om op te eten. _O_
OMG! Wauw! _O_
***
pi_107407677
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 15:54 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ben jij ook al zo jaloers? :@ Ik wil dat ook kunnen.
Het lijkt mij super tof als ik zulke dingen uit mijn handen krijg!

Dit heb ik vanmiddag nog even in elkaar gezet voor een vriendin van mij :)

[ Bericht 18% gewijzigd door gewoonmezelf87 op 30-01-2012 17:40:53 ]
S. 2014
J. 2016
pi_107409694
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 21:36 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Al ruim 2 jaar actief op fok! en nooit geweten dat er zo'n topic bestond!

Gelijk maar even mijn laatste creatie showen.

Komende week ga ik een taart maken voor iemand die kikkers verzamelt, En dus ga ik kikkers boetseren in een vijver! Ik ben benieuwd of het lukt!
Erg knap gemaakt, maar mooi vind ik het niet qua kleuren. Brrr Zwart/wit/grijs. Niet aantrekkelijk :{
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_107409965


Makkelijkste taart ooit gemaakt *O*

cake bakken- in de tussentijd fruit snijden en bakkersroom kloppen...
cake uit de oven & afkoelen, room smeren en fruit erop

..klaaaar :P

zo simpel, maar lekker dat ie was :P
pi_107410904
Ik heb me opgegeven voor een workshop taarten decoreren *O*

quote:
Basisworkshop taart decoreren
In deze workshop leer je hoe je een taart vult, bekleedt & decoreert. Je krijgt hiervoor een boltaart (biscuit). Deze taart ga je vullen met een heerlijke botercrème en een laagje jam. Vervolgens ga je de taart bekleden en decoreren met gekleurde rolfondant. De taart kan worden gedecoreerd door het gebruik van uitsteekvormen of door figuurtjes te boetseren. De zelfgemaakte taart neem je natuurlijk mee naar huis!
In de workshop galerie kan je foto's bekijken van workshop resultaten.
Kosten : ¤ 35,00 p.p.
(incl. taart, materialen, koffie/thee, lekkers, etc. De taart neem je natuurlijk mee naar huis in een taartdoos die je na de workshop krijgt)
Duur : 2,5 tot 3 uur
Is bij Taart op taart in Almelo :) Moet alleen nog wel even geduld hebben, want het is pas 8 maart.
pi_107411143
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 19:08 schreef Sylvana het volgende:
Ik heb me opgegeven voor een workshop taarten decoreren *O*
Is bij Taart op taart in Almelo :) Moet alleen nog wel even geduld hebben, want het is pas 8 maart.
Dat lijkt me nou echt een keer leuk om te doen met een vriendin! :Y

Mooi taartje, deadly kiss O+ Ik hou wel van veel vers fruit en iets simpels.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_107411167
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 19:15 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat lijkt me nou echt een keer leuk om te doen met een vriendin! :Y

Ja, ik hoop ook dat mijn vriendin mee kan, maar anders ga ik gewoon alleen :)
pi_107414919
Die workshops zijn leuk! Ik heb ze zelf een paar keer gevolgd, En ik geef ze tegenwoordig ook aan kinderen! Echt heel leuk om te doen, dat gaat in samenwerking met een winkeltje hier in gouda, en inmiddels regelt zij de workshops en feestjes en ik draai ze :)

quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 18:35 schreef Soury het volgende:

[..]

Erg knap gemaakt, maar mooi vind ik het niet qua kleuren. Brrr Zwart/wit/grijs. Niet aantrekkelijk :{
Volgend jaar ga ik trouwen en ik wil zelf onze taart maken, Dus ik ben even een beetje aan het testen met kleuren, Ik vind het wel sjiek dat zwart wit, maar misschien wordt de uiteindelijke taart wel knalroze :P
S. 2014
J. 2016
pi_107453154


Taarten maken werkt echt heel ontspannend! Nu morgen maar een koffiedate met vrienden want tja als ik alles op moet eten wat ik maak, pas ik nooit in mijn jurk volgend jaar! :P
S. 2014
J. 2016
pi_107453201
Mooi hoor :Y
pi_107472482
Vraagje! O+ Ik wil volgend weekend koekjes gaan maken en versieren met bolletjes. Het moet een vaste vorm hebben en dus niet uitvloeien, maar ook hard genoeg opdrogen om te vervoeren (als de koekjes gestapeld zijn).

Iemand tips hoe ik dit kan bereiken?
pi_107476624
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 11:29 schreef RenRen- het volgende:
Vraagje! O+ Ik wil volgend weekend koekjes gaan maken en versieren met bolletjes. Het moet een vaste vorm hebben en dus niet uitvloeien, maar ook hard genoeg opdrogen om te vervoeren (als de koekjes gestapeld zijn).

Iemand tips hoe ik dit kan bereiken?
Je kunt hiervoor het beste glazuur of icing gebruiken, het heeft beide wel even tijd nodig om te drogen, maar het voordeel is dat het goed uithard :)
S. 2014
J. 2016
  woensdag 1 februari 2012 @ 14:03:57 #19
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_107477422
heeft hier iemand de Tomado Keukenmachine die bij Blokker en Marskramer verkrijgbaar is?

Hij is nu in de aanbieding van 150 voor 80 euro met een kom van 5 liter. Ik maak geen zware brooddegen ed dus hij zou voor mij geschikt moeten zijn. Ik gebruik mijn mixer ook niet wekelijks, dus een Kitchen-aid oid ben ik qua prijs niet waard :P

Maar waar ik over twijfel is of hij ook geschikt is voor kleine hoeveelheden. Ik ben aan het googlen maar zie weinig reviews en wat ik vind is tegenstrijdig.

De een zegt dat bv biscuitdeeg uitstekend gaat. De ander zegt dat hij bij kleine hoeveelheden voor bv botercreme of slagroom (250 ml) onvoldoende mixt. Of dat bij een klein beslagje niet alle bloem van de bodem voldoende meegenomen wordt.

Dus ervaringen van iemand hier?
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_107478440
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 13:41 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Je kunt hiervoor het beste glazuur of icing gebruiken, het heeft beide wel even tijd nodig om te drogen, maar het voordeel is dat het goed uithard :)
Gewoon water met poedersuiker toch? Blijft de substantie wel goed als je er weinig water bij doet? :o Dankje!
pi_107479207
Ik schuif deze net de koelkast in
helaas niet in die kleine vormpjes (vanwege de praktische kant) maar de smaak is hopelijk gewoon wel briljant
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_107479571
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 14:52 schreef rhubarbje het volgende:
Ik schuif deze net de koelkast in
helaas niet in die kleine vormpjes (vanwege de praktische kant) maar de smaak is hopelijk gewoon wel briljant
[ afbeelding ]
Ziet er mooi en lekker uit
pi_107480510
Hiya, Ik ga vrijdag of zaterdag een taart maken voor de verjaardag van een vriend van me.

Het thema wordt tafeltennis! Dus groene fondant en dan batjes en de balletjes wil ik maken van meloenballetjes met daaromheen wit fondant.

De basis wordt bescuitdeeg en dit wil ik proberen half gewoon en half choco en dan marbelen. Heeft er nog iemand tips hoe ik dat Marble-effect het beste kan krijgen?

Ook moet ik nog een lekker vulling bedenken, graag hoor ik ultieme ideeën hiervoor. Tot nu toe heb ik nog maar 1 echt lekkere kunnen vinden (monchou, slagroom met bastognekoek en kersenvlaaivulling.)

En natuurlijk zal ik een fotootje plaatsen als die klaar is!
Clever lives end up rusty and forgotten. Brilliant minds end up with alzheimers.
pi_107485412
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 15:30 schreef Croli het volgende:
Hiya, Ik ga vrijdag of zaterdag een taart maken voor de verjaardag van een vriend van me.

Het thema wordt tafeltennis! Dus groene fondant en dan batjes en de balletjes wil ik maken van meloenballetjes met daaromheen wit fondant.

De basis wordt bescuitdeeg en dit wil ik proberen half gewoon en half choco en dan marbelen. Heeft er nog iemand tips hoe ik dat Marble-effect het beste kan krijgen?

Ook moet ik nog een lekker vulling bedenken, graag hoor ik ultieme ideeën hiervoor. Tot nu toe heb ik nog maar 1 echt lekkere kunnen vinden (monchou, slagroom met bastognekoek en kersenvlaaivulling.)

En natuurlijk zal ik een fotootje plaatsen als die klaar is!
Allereerst raad ik meloenballetjes met fondant af. De meloen is zo nat dat het fondant zal gaan smelten. Verder is het heel lastig om rond iets zacht de fondant strak te krijgen. Ik zou gewoon bolletjes maken van fondant.

Voor het marmeren kun je het beste de 2 beslagen op elkaar gieten en dan met een sateprikker van onder naar boven trekken om de 2 lagen wat te mixen. Maar ik denk dat hier best wel wat voorbeeldjes van te googlen zijn.

Qua vullingen: allerlei jams; botercreme (van mix) met allerlei soorten koekjes); banketbakkersroom; zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom). Mona citroen/aardbei kwarktaarttoetje. Heb al heel veel lekkere combi's gemaakt, afhankelijk van wat je het meeste aanspreekt.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
pi_107490481
Wat betreft de balletjes ben ik het eens met SV, dat gaat gegarandeerd smelten, en word er niet lekkerder van, Wat betreft vulling, Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan erin, Chocolade bavarois, Of room met toblerone, of chocoladeroom, gewone gele room, kwark, En je kunt ook de botercreme een extra smaakje geven met extract, ik heb al meerder combi's gemaakt met citroen, amandel en koffie extract.
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 14:31 schreef RenRen- het volgende:

[..]

Gewoon water met poedersuiker toch? Blijft de substantie wel goed als je er weinig water bij doet? :o Dankje!
Als je zelf glazuur maakt, dan doe je de (gezeefde!!) poedersuiker in een kommetje, en doe je er beetje bij beetje water bij, en goed roeren en als er een glad papje ontstaat, is het goed, voor de kleur kun je een beetje limonadesiroop gebruiken, Doe dat dan eerst door de suiker, en vul aan met water, Dan op de afgekoelde koekjes, en dan 1.5 laten uitharden :P

Rhubarbje, Ziet er erg lekker uit zeg, Jammer dat ik geen chocolade kan eten :9~
S. 2014
J. 2016
pi_107490591
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 14:52 schreef rhubarbje het volgende:
Ik schuif deze net de koelkast in
helaas niet in die kleine vormpjes (vanwege de praktische kant) maar de smaak is hopelijk gewoon wel briljant
[ afbeelding ]
oh.my.god
looks to die for :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107498760
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 19:44 schreef Mirjam het volgende:

[..]

oh.my.god
looks to die for :9
Ik ben helaas ondertussen zo verkouden dat ik niks geproefd heb :') maar hij scheen erg lekker te zijn haha
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_107498800
rhu, we willen natuurlijk wel pics van die van jou!
pi_107498848
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 22:12 schreef Tegan het volgende:
rhu, we willen natuurlijk wel pics van die van jou!
oh maar ik heb hem aan iemand gegeven en van te voren zat ie nog in de vorm dus geen fotos!
sorry
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_107513717
Vandaag was mijn laatste dag bij de dierenkliniek. Dit is mijn bijbaantje voor 1,5 jaar geweest.
En ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen!
Ze vonden het allemaal erg leuk, maar of het lekker was moet ik nog horen :P

Smile Bigger!
The world needs it!
pi_107513856
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 19:42 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wat betreft de balletjes ben ik het eens met SV, dat gaat gegarandeerd smelten, en word er niet lekkerder van, Wat betreft vulling, Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan erin, Chocolade bavarois, Of room met toblerone, of chocoladeroom, gewone gele room, kwark, En je kunt ook de botercreme een extra smaakje geven met extract, ik heb al meerder combi's gemaakt met citroen, amandel en koffie extract.

[..]

Als je zelf glazuur maakt, dan doe je de (gezeefde!!) poedersuiker in een kommetje, en doe je er beetje bij beetje water bij, en goed roeren en als er een glad papje ontstaat, is het goed, voor de kleur kun je een beetje limonadesiroop gebruiken, Doe dat dan eerst door de suiker, en vul aan met water, Dan op de afgekoelde koekjes, en dan 1.5 laten uitharden :P

Rhubarbje, Ziet er erg lekker uit zeg, Jammer dat ik geen chocolade kan eten :9~
Top! Dankje O+
  donderdag 2 februari 2012 @ 13:22:48 #32
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_107514172
Feestelijke afscheidsverrassing, limbolandgirl! :Y

Gisteren was ik jarig, en omdat ik aanstaande zondag pas echt visite krijg ivm gecombineerd feestje voor mijn dochter en ik (zij is 9 februari jarig), had ik voor mijn verjaardag een klein taartje (van 15 cm doorsnede) gemaakt, precies genoeg voor ons vijven. Met marsepein. :9



  donderdag 2 februari 2012 @ 13:39:03 #33
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_107514769
O+

en gefeliciteerd nog! :*
in de haak.
pi_107514893
Mooi! En nog gefeliciteerd spuuglokje *O*
  donderdag 2 februari 2012 @ 14:11:29 #35
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_107515737
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 13:22 schreef Spuuglokje het volgende:
Feestelijke afscheidsverrassing, limbolandgirl! :Y

Gisteren was ik jarig, en omdat ik aanstaande zondag pas echt visite krijg ivm gecombineerd feestje voor mijn dochter en ik (zij is 9 februari jarig), had ik voor mijn verjaardag een klein taartje (van 15 cm doorsnede) gemaakt, precies genoeg voor ons vijven. Met marsepein. :9

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Awwww, zo mooi! O+
En nog gefeliciteerd :*
Kaleidoscopiklimax
pi_107515891
Mooi gedaan spuuglokje en nog gefeliciteerd met je verjaardag! :*
  donderdag 2 februari 2012 @ 14:26:13 #37
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
  donderdag 2 februari 2012 @ 14:28:47 #38
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_107516218
Wat mooi spuug! O+

quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 20:34 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Die workshops zijn leuk! Ik heb ze zelf een paar keer gevolgd, En ik geef ze tegenwoordig ook aan kinderen! Echt heel leuk om te doen, dat gaat in samenwerking met een winkeltje hier in gouda, en inmiddels regelt zij de workshops en feestjes en ik draai ze :)

[..]

Volgend jaar ga ik trouwen en ik wil zelf onze taart maken, Dus ik ben even een beetje aan het testen met kleuren, Ik vind het wel sjiek dat zwart wit, maar misschien wordt de uiteindelijke taart wel knalroze :P
*benieuwd is naar welk winkeltje... O-)
***
pi_107518688
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 14:28 schreef Brighteyes het volgende:
Wat mooi spuug! O+

[..]

*benieuwd is naar welk winkeltje... O-)
dat is bij zoet genot op de lange tiendeweg! ;)

Limbolandgirl: Ziet er erg leuk uit! Zullen je collega's vast kunnen waarderen :)

Spuuglokje, Leuk echt een meidentaart, en jouw strikjes zijn echt heel netjes zeg! *beetje jaloers :P *
S. 2014
J. 2016
  donderdag 2 februari 2012 @ 15:54:18 #40
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_107519056
Het ziet er allemaal zo lekker uit he....En het lijkt zo simpel...
Ik zou ook eens wat willen maken, maar ik weet niet waar te beginnen? Wat heb je allemaal nodig bijvoorbeeld? waar haal je marsepein/fondant, wat kost dat? is het makkelijk te gebruiken etc.
Zelfde met die cupcakes, cakejes bakken lukt me nog wel, maar ik wil ook zo'n leuk 'ding' erbovenop maken....hoe & wat? (zo. genoeg vragen voor vandaag:@ )
pi_107519259
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 15:54 schreef PureEvil het volgende:
Het ziet er allemaal zo lekker uit he....En het lijkt zo simpel...
Ik zou ook eens wat willen maken, maar ik weet niet waar te beginnen? Wat heb je allemaal nodig bijvoorbeeld? waar haal je marsepein/fondant, wat kost dat? is het makkelijk te gebruiken etc.
Zelfde met die cupcakes, cakejes bakken lukt me nog wel, maar ik wil ook zo'n leuk 'ding' erbovenop maken....hoe & wat? (zo. genoeg vragen voor vandaag:@ )
Kijk eens bij deleukstetaarten.nl, daar staan recepten en benodigdheden.
pi_107525023
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 13:22 schreef Spuuglokje het volgende:
Feestelijke afscheidsverrassing, limbolandgirl! :Y

Gisteren was ik jarig, en omdat ik aanstaande zondag pas echt visite krijg ivm gecombineerd feestje voor mijn dochter en ik (zij is 9 februari jarig), had ik voor mijn verjaardag een klein taartje (van 15 cm doorsnede) gemaakt, precies genoeg voor ons vijven. Met marsepein. :9

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Mooi :Y Ook mooi bekleed onderbord zo!
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  donderdag 2 februari 2012 @ 18:38:07 #43
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_107525197
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 15:41 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

dat is bij zoet genot op de lange tiendeweg! ;)
Daar ben ik in de kerstvakantie een paar keer geweest voor spul voor Sasha's traktatie. Leuk winkeltje! :Y Mijn zus en ik willen er ook nog een workshop gaan volgen. :)
***
pi_107528466
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 18:38 schreef Brighteyes het volgende:

[..]

Daar ben ik in de kerstvakantie een paar keer geweest voor spul voor Sasha's traktatie. Leuk winkeltje! :Y Mijn zus en ik willen er ook nog een workshop gaan volgen. :)
Leuk :)
Ik doe vooral de kinderfeestjes en ouder-kind workshops! :)
S. 2014
J. 2016
  donderdag 2 februari 2012 @ 20:28:50 #45
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_107530666
quote:
17s.gif Op donderdag 2 februari 2012 16:00 schreef Audreyoot het volgende:
kijk eens bij deleukstetaarten.nl, daar staan recepten en benodigdheden.
Die staat in mn favorieten ;) Heb daar ook al een aantal keren een verjaardagstaart besteld bij verschillende mensen.
Maar ik moet het echt supersimpel uitgelegd krijgen. (slaat helemaal nergens op waarschijnlijk :+ )
pi_107534239
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 20:28 schreef PureEvil het volgende:

[..]

Die staat in mn favorieten ;) Heb daar ook al een aantal keren een verjaardagstaart besteld bij verschillende mensen.
Maar ik moet het echt supersimpel uitgelegd krijgen. (slaat helemaal nergens op waarschijnlijk :+ )
Vertel eens even wat je precies wil maken, dan zal ik kijken of ik morgen een stap voor stap beschrijving voor je kan maken! :) is voor mij geen moeite en ik doe er weer iemand een plezier mee!
S. 2014
J. 2016
pi_107535734
Spuuglokje, jij woont zeker heel ver weg? :(
  donderdag 2 februari 2012 @ 22:14:28 #48
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_107537334
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 21:50 schreef StrawberryChocolateDip het volgende:
Spuuglokje, jij woont zeker heel ver weg? :(
:D Dat ligt eraan waar jij woont! Ik woon in Veendam. :)
pi_107545602
Oh jammer, ik woon in Enschede. Had graag een taart bij je besteld! (Als je dat uberhaupt al doet!)
pi_107549557
Ik ben er over uit wat de vullingen gaan worden voor de verjaardagstaart die ik morgen ga maken!
1 laag kersenvlaaivulling gemixt met mascarpone. en 1 laag botercreme met mascarpone koffie/cappuchino, met deze laatste ga ik de taart ook afstrijken. Bij deze laag in de taart gaan er nog bastognekoekjes door heen!

En ja morgen als de taart klaar zal ik pics doen
Clever lives end up rusty and forgotten. Brilliant minds end up with alzheimers.
  vrijdag 3 februari 2012 @ 12:48:36 #51
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_107552989
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2012 06:44 schreef StrawberryChocolateDip het volgende:
Oh jammer, ik woon in Enschede. Had graag een taart bij je besteld! (Als je dat uberhaupt al doet!)
Ja hoor, ik maak regelmatig taarten in opdracht. Maar Enschede is inderdaad te ver! :Y

Klinkt lekker Croli, ben benieuwd naar je foto's!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')