iig 10jaar garantie, pannen worden in 3hats restauranten gebruikt. Kost ook een luttele ¤185quote:Op vrijdag 18 mei 2012 23:56 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Er zijn inderdaad verschillende lagen mogelijk. Zo heb ik een pan met een speciale keramische/stenen laag, redelijk briljant, maar ook niet echt goedkoop. je kunt die pan gewoon met messen etc bewerken, geen punt... Het is dan wel weer heel ander keramiek/steen dan wat je in de zogenaamd milieuvriendelijke pannen ziet.. Ik snijd normaal ook niet in metalen pannen trouwens.
En titanium.. een scanpan krijgt eerst een laag titanium, daarna een anti-aanbaklaag (waarvan weet ik niet, een goede kwaliteit teflon wellicht). Pannen zien er verder netjes uit vind ik, alleen ik vrees dat die aanbaklaag toch een keer niet gaat doen wat je wilt...
BK gebruikt tegenwoordig trouwens thermolon, dat kan wat beter tegen de hitte.
Truequote:Op zaterdag 19 mei 2012 00:11 schreef Erasmo het volgende:
Ja leuk dat je meerdere malen pocht dat je pannen in een paar Australische restaurants worden gebruikt. Denk dat het merendeel van die restaurants die een hoedje verdiend hebben gewoon gietijzer of plaatstaal gebruikt.
Als ik een pan uitzoek kijk ik naar de kwaliteit, niet door wie ze gebruikt worden.
Dat dusquote:Op zaterdag 19 mei 2012 00:52 schreef tjoptjop het volgende:
Waarom zo'n dure wok kopen? Kun je beter 3x een lekkere kreeft ofzo kopen![]()
Waarom niet? Goede pannen gaan langer mee dan jij of ikquote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:13 schreef Estolan het volgende:
Dus een pan willen kopen van een merk wat ermee stopt?
Doelde meer op het "garantie" feit bij bedrijven die ergens mee stoppenquote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom niet? Goede pannen gaan langer mee dan jij of ik
Heb nog een stel BK pannen met koperen bodems, uit 1957 geloof ik, doen het prima, en een koekenpan uit ijzer die nog van mijn oma haar uitzet komt, ze trouwde in 1917.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:25 schreef Estolan het volgende:
[..]
Doelde meer op het "garantie" feit bij bedrijven die ergens mee stoppen
Heeft niks met de pan te maken
En gaan pannen 80jaar mee???? Neuh
En allebei gebruik jij zeker dagelijksquote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb nog een stel BK pannen met koperen bodems, uit 1957 geloof ik, doen het prima, en een koekenpan uit ijzer die nog van mijn oma haar uitzet komt, ze trouwde in 1917.
De BK pannen, jep, en de koekenpan voor gebakken aardappelen.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:30 schreef Estolan het volgende:
[..]
En allebei gebruik jij zeker dagelijks
Je hebt wel overal een antwoord op hequote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De BK pannen, jep, en de koekenpan voor gebakken aardappelen.
Ach, gezien jouw posts in CUL vraag ik me af wat jij met pannen moet.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:33 schreef Estolan het volgende:
[..]
Je hebt wel overal een antwoord op he
Erg geloofwaardig
Waar slaat dat op??quote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ach, gezien jouw posts in CUL vraag ik me af wat jij met pannen moet.
De winkel stopt met het verkoop ermee, het merk zelf niet.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:13 schreef Estolan het volgende:
Dus een pan willen kopen van een merk wat ermee stopt?
Je post nooit eens wat over wat je eet, klaarmaakt, etc. Maar enkel over wat je koopt.quote:
Das anders, dacht dat je het over het merk hadquote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:38 schreef El-a-Menthol het volgende:
[..]
De winkel stopt met het verkoop ermee, het merk zelf niet.
En bij goede pannen heb je je garantie niet nodig.
Bovendien is een garantie maar zo sterk als de bereidheid van de verlener van die garantie.
Natuurlijk kun je wel in je recht staan, maar soms vinden ze lullige uitvluchtjes (claimen te kunnen bewijzen dat jij het verkeerd hebt gebruikt) of je moet het laten voorkomen.
Ook dure bekende merken (hoest! Apple!) doen daar helaas aan.
Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt is dat een ding, maar zonder zou ik niet snel een rechtszaak er van maken. Dat Scanpan is misschien nog best goed, als ze echt de oven in kunnen.
Ik ben niet iemand die snel iets afkraakt. Maar het is niet iets voor mij denk ik.
Post genoeg erover, alleen dat is op mijn facebookquote:Op zaterdag 19 mei 2012 20:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je post nooit eens wat over wat je eet, klaarmaakt, etc. Maar enkel over wat je koopt.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |