In elke willekeurige kookwinkel.quote:Op vrijdag 13 januari 2012 18:58 schreef TripleS het volgende:
Heeft iemand een idee waar ik goede pannen kan kopen voor koken op gas?
Welke rot-dingen?quote:Ik ben het een beetje zat dat ik niet fatsoenlijk kan koken met deze rot-dingen
Tja...ik kook nu op 'gekregen' pannen, ik denk dat ik zo'n €50 wil uitgevenquote:Op vrijdag 13 januari 2012 19:11 schreef trovey het volgende:
In welke prijsklasse zit je nu dan omdat je juist niet teveel kunt/wilt uitgeven.
Dat is een idee ja.quote:
Hema heeft goede pannen (in de wat hogere klasse) met een dikke bodem.quote:Op vrijdag 13 januari 2012 19:25 schreef TripleS het volgende:
[..]
Dat is een idee ja.
Vergeten bij te vermelden dat ik pannen zoek met een dikkere laag zeg maar. Mijn gasfornuis staat best hoog afgesteld en zodoende koekt alles snel aan, zelfs het kleine pitje staat relatief hoog.
Hema heeft prima pannen, goede prijs kwaliteit verhouding.quote:Op vrijdag 13 januari 2012 19:25 schreef TripleS het volgende:
[..]
Dat is een idee ja.
Vergeten bij te vermelden dat ik pannen zoek met een dikkere laag zeg maar. Mijn gasfornuis staat best hoog afgesteld en zodoende koekt alles snel aan, zelfs het kleine pitje staat relatief hoog.
En dat moest je nadat je die fout had gezien, toch nog even hier postenquote:
Das wel heul goedkoop! Hoe is de kwaliteit?quote:
Is onzin.quote:Op zaterdag 14 januari 2012 11:18 schreef TripleS het volgende:
[..]
Das wel heul goedkoop! Hoe is de kwaliteit?
Ik kan je de grill pan in elk geval aanraden van Hema.quote:Op vrijdag 13 januari 2012 21:50 schreef TripleS het volgende:
Dank allemaal, ik ga morgen even bij de Hema kijken!
Absoluut, gelasde stalen handvatten, geen kunsstof nemen.quote:Op zaterdag 14 januari 2012 13:31 schreef Erasmo het volgende:
Blokker heeft af en toe leuke restpartijen Sola en BK in de aanbieding.
Voor de rest zou ik kijken naar pannen met ijzeren handvatten, deze kun je ook in de oven zetten.
Rvs pannen aan het roesten?quote:Op zaterdag 14 januari 2012 17:30 schreef Riann het volgende:
Ik heb ook sola pannen vanuit de fabriekswinkel waarvan de rand van de deksels aan het roesten is. Gelukkig raakt het het eten niet
Roest Vast Staal kan inderdaad ook roesten. dit kan door het vochtig/nat weg te zetten of er een andere metaalsoort tegen aan te leggen.quote:
Wat voor een dekselse deksels zijn dat? Van glas met een stalen rand ofzo?quote:Op zaterdag 14 januari 2012 19:37 schreef Riann het volgende:
bij de rand kun je namelijk niet bij dus kan ik het ook nooit goed droog maken. Mijn vader heeft geprobeerd om de deksel in onderdelen uit elkaar te halen maar dat gaat dus ook niet.
Je weet dat je een gaspit ook lager kunt zetten?quote:Op vrijdag 13 januari 2012 19:25 schreef TripleS het volgende:
[..]
Dat is een idee ja.
Vergeten bij te vermelden dat ik pannen zoek met een dikkere laag zeg maar. Mijn gasfornuis staat best hoog afgesteld en zodoende koekt alles snel aan, zelfs het kleine pitje staat relatief hoog.
Kan gebeuren door contactcorrosie. RVS gaat gewoon roesten als je het tegen gewoon staal aanlegt.quote:
yup je kunt er doorheen kijken en dan die rand van die deksel waar je met geen handdoek of niks bij kunt en ook door de vaatwasser niet goed droogt. En nee ligt niet aan de vaatwasser want ik deed eerst nog alles met de hand en hadden ze het ook al.quote:Op zaterdag 14 januari 2012 19:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat voor een dekselse deksels zijn dat? Van glas met een stalen rand ofzo?
Ik heb de hapjespan uit dezelfde serie. Beeeetje klein om ook als wok te gebruiken, tenminste, met zijn tweetjes, maar als je alleen bent is het een perfecte pan, je kunt er in bakken, wokken, stoven, alles!quote:
Al die tell-sell pannen kun je beter laten staan, grote kans dat het rotzooi isquote:Op zondag 15 januari 2012 16:43 schreef Georges het volgende:
Ik zag laatst zo'n tellsell-achtig programma met pannen. Ceramicore Deluxe was de naam.
Zag er wel erg interessant uit. Weet iemand of dat goede pannen zijn?
Er was geen olie nodig om iets te bakken en allerlei andere voordelen zoals dat gewoonlijk is bij hun producten (te mooi om waar te zijn misschien? )en het leek me niet duur.
Geniaal gebracht natuurlijk door een Dom Deluise kloon:quote:Geschikt voor alle warmtebronnen
Hij is geschikt voor alle warmtebronnen. Gas, inductie, met een glazen bovenkant of elektrisch. U kunt zelfs een fakkel van 1300 graden gebruiken en nog brandt de pan niet aan. Met gewone anti-aanbakpannen komt de anti-aanbaklaag uit de pan in uw eten waardoor er gevaarlijke anti-aanbakmaterialen en chemicaliën in uw eten komen.
Met keramiek is er geen mysterie, geen magie, geen gevaarlijke chemicaliën, gewoon pure schone keramiek. En het blijft schoon en wit. Ceramicore wordt nooit te warm om aan te pakken omdat het ergonomische - altijd koele - handvat altijd koel blijft. En houdt de warmte vast in de pan, niet op uw hand
Ze laten zien dat ze heel goed zijn in niet aanbranden, zal wel kloppen, maar ik wil een koekenpan waar ik goed steak in kan bakken, of aardappels. Ze zijn erg licht in gewicht zo te zien, dus weinig materiaal, dus houden weinig hitte vast. Das kut als je een flinke steak bakt.quote:Op woensdag 8 februari 2012 12:11 schreef Parkinson_XTC het volgende:
ik heb net dus een half uur naar de presentatie van de Ceramicore zitten kijken en vraag me nu af waarom dit niet interessant zou zijn...
3 pannen voor 80,- euro is niet duur... dat voorop.
- Ceramicore (24 cm) anti-aanbakpan
- Easy Touch glazen deksel met ingebouwd stoomventiel
- Ceramicore (28 cm) voor grotere gerechten incl. glazen deksel
- Ceramicore (20cm)
De pan heeft geen anti-aanbakspul nodig dankzij het keramische oppervlak.
[..]
Geniaal gebracht natuurlijk door een Dom Deluise kloon:
ervaringen iemand?
Wow, die gehaktballetjes sizzlen gelijk als je ze in die pan gooit!quote:Op woensdag 8 februari 2012 12:11 schreef Parkinson_XTC het volgende:
ik heb net dus een half uur naar de presentatie van de Ceramicore zitten kijken en vraag me nu af waarom dit niet interessant zou zijn...
3 pannen voor 80,- euro is niet duur... dat voorop.
- Ceramicore (24 cm) anti-aanbakpan
- Easy Touch glazen deksel met ingebouwd stoomventiel
- Ceramicore (28 cm) voor grotere gerechten incl. glazen deksel
- Ceramicore (20cm)
De pan heeft geen anti-aanbakspul nodig dankzij het keramische oppervlak.
[..]
Geniaal gebracht natuurlijk door een Dom Deluise kloon:
ervaringen iemand?
De 'duurdere' Ikea-pannen zijn erg goed. Ik ben zelf erg te spreken over de 365+ koekenpannen (zware, 1,5 centimeter dikke bodem, geschikt voor alle warmtebronnen) en de Medalj-kookpannen. De wok van 3 euro en andere pannen in die prijscategorie doen wat je voor die prijs kan verwachten.quote:Op zaterdag 14 januari 2012 11:18 schreef TripleS het volgende:
[..]
Das wel heul goedkoop! Hoe is de kwaliteit?
Jij hebt serieus ¤370 voor 3 koekenpannen uitgegeven?quote:Op woensdag 11 april 2012 21:25 schreef Estolan het volgende:
Hier 3 Scanpan's gekocht. Maak foro's wanneer ze er zijn ( wel ff ¤370 afpingelen )
Sauteerpan 28cmquote:Op woensdag 11 april 2012 22:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij hebt serieus ¤370 voor 3 koekenpannen uitgegeven?
ik koop mijn pannen bij de ikea, en flikker ze gewoon weg na een x tijd, ik ga echt niet zoveel aan 1 pan uitgevenquote:Op woensdag 11 april 2012 22:15 schreef Estolan het volgende:
[..]
Sauteerpan 28cm
Koekebpan 26 & 32cm
Cast aluminium met titanium laag. Ovenbestendig tot 260•
Ik kocht vroeger Ikea, daarna Tefal. En nu professioneelquote:Op woensdag 11 april 2012 22:16 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik koop mijn pannen bij de ikea, en flikker ze gewoon weg na een x tijd, ik ga echt niet zoveel aan 1 pan uitgeven
Van mij mag je, maar ik vind het niet het geld waard.quote:Op woensdag 11 april 2012 22:15 schreef Estolan het volgende:
[..]
Sauteerpan 28cm
Koekebpan 26 & 32cm
Cast aluminium met titanium laag. Ovenbestendig tot 260•
Eigenlijk gebruikt iedere pro die ik ken gietijzer.quote:Op woensdag 11 april 2012 22:19 schreef Estolan het volgende:
[..]
Ik kocht vroeger Ikea, daarna Tefal. En nu professioneel
Straks merkbaar verschil. Kan ook met stalen spatel erin enzquote:Op woensdag 11 april 2012 22:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Van mij mag je, maar ik vind het niet het geld waard.
Oja?quote:Op woensdag 11 april 2012 22:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eigenlijk gebruikt iedere pro die ik ken gietijzer.
Waarom niet gietijzer goed inwerken?quote:Op woensdag 11 april 2012 22:22 schreef Estolan het volgende:
[..]
Straks merkbaar verschil. Kan ook met stalen spatel erin enz
Word beetje moe van teflon wat ineens los gaat laten, anti-aanbak dat niet meer werkt enz
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |