abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Redactie Sport maandag 9 januari 2012 @ 23:56:55 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106626555
Tuesday 17th January 9pm BBC One

MasterChef returns for its eighth series with more fantastically talented amateur cooks who want to test their kitchen skills and take a shot at lifting the coveted MasterChef Champion title.




Thousands of applications were scoured and a short-list of the country’s most talented amateur cooks were invited to cook for John and Gregg. Each created a spectacular dish which John and Gregg tasted in the isolation of the MasterChef
dining room, without watching the cooks themselves, their processes, techniques or skills. From these blind tastings, the judges selected the best 24 contestants.

Over the course of this week’s programmes, the 24 chosen best cooks are split into three groups of eight as they battle for just 12 MasterChef aprons and the chance to go through to the main competition.

In tonight's episode the first eight of the chosen 24 battle against each other. Firstly, they must hold their nerve in the dreaded Invention Test, where with only one hour and 15 minutes the hopefuls must impress the judges with an exceptional dish. For two contestants it will be the end of the road. The remaining six must then face the pressure a professional kitchen, working a packed lunchtime service in London restaurants The Living Room and Gilgamesh. After just an hour of learning the ropes they are set loose to prepare dishes for paying customers.

Finally they return to the MasterChef kitchen where all their hopes rest on jus tone dish. The contestants must draw on all their skills and influences as they prepare their own food to the highest standard in their last chance to impress John and Gregg.

Who will have what it takes to secure a MasterChef apron, and earn one of the 12 places in this year’s competition?
Only the best will win a place, taking their first step towards being crowned MasterChef Champion 2012.

=======
Wednesday 18th January 9pm BBC One

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
===============
Thursday 19th January 9pm BBC One

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Afijn Masterchef is er weer :).
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 10 januari 2012 @ 00:02:41 #2
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_106626792
Super! Hopelijk is het nivo van de kandidaten net zo enorm hoog als vorig jaar.
  dinsdag 10 januari 2012 @ 00:03:43 #3
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_106626831
Yeah, BBC1. *O*
Die kan ik namelijk wel programmeren op de DVD-recotder.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 10 januari 2012 @ 00:13:50 #4
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106627232
Ik vond het eigenlijk wel lekker rustig zo zonder Mastercheffen, Wie is de Cheffen en Topcheffen. :-(
  dinsdag 10 januari 2012 @ 01:26:33 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_106629128
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 januari 2012 00:13 schreef RobinOok het volgende:
Ik vond het eigenlijk wel lekker rustig zo zonder Mastercheffen, Wie is de Cheffen en Topcheffen. :-(
Nu nog eens het echt rustig krijgen zonder RobinOok die overal opduikt. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 10 januari 2012 @ 08:49:32 #6
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106631669
Pardon?
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 januari 2012 @ 16:45:24 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106874880
Vanaf morgen. :s)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 16 januari 2012 @ 17:10:48 #8
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_106875841
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 16:45 schreef borisz het volgende:
Vanaf morgen. :s)
Yups en 3 dagen om dezelfde tijd ook nog eens. Dat was wel eens anders.
Makkelijker te programmeren dus. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 17 januari 2012 @ 22:14:40 #9
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106931447
Begonnen. :Y)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_106933762
Erg goed begin van de serie.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 23:00:41 #11
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_106933802
Shelina lijkt op Laguerta uit Dexter :P

Interessante kandidaten tot nu toe, ik hou zelf wel van japanse gerechten dus ik ben erg ebnieuwd naar Aki.
  woensdag 18 januari 2012 @ 00:39:11 #12
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_106937366
Ik heb nu al een zwak voor Aki (prachtige Japanse gerechten en leuke gelaatsuitdrukkingen) en die Tom (?? die met die rare smaakcombinaties van geitenkaas en crostini's enzo).

En wat een rust in vergelijking met het geschreeuw bij de Aussie Masterchef. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_106953469
Dus het format is nu eigenlijk net zoals de Australische?
das einzige erleuchtenden an religion ist ein brennende tempel bei nacht
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 januari 2012 @ 16:15:26 #14
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106953756
Ja en nee

Vroeger was masterchef in heats en gingen de besten door naar de volgende ronde met een finaleronde waarin de winnaar werd gekozen.
Nu is dat 1 grote groep en vallen er steeds mensen af zoals dat in Australië ook is.

In de UK-versie heb je niet het geneuzel dat mensen bij elkaar in huis worden gezet etc.

Al heb je nu nog wel een voorronde waarin gestart wordt met 3x8 mensen. Maar daarna is het 1 grote groep.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_106968166
Eindelijk thuis! Pantoffels aan en kijken - heb verdorie al eeuwen geen Masterchef meer gezien! Zin in. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_106968779
Ik krijg zo'n honger van dat lekkere eten! Ben altijd jaloers op de jury die dat allemaal mag proberen -O-.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 18 januari 2012 @ 23:10:13 #17
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_106971708
Jammer van Emma, die had wel een leuk koppie.
  donderdag 19 januari 2012 @ 00:26:51 #18
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_106975463
Hoop dat die steeds maar jankende Iraanse vrouw er weer snel uit ligt.
Met die dokter wil ik wel een keertje doktertje spelen. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_106982371
quote:
0s.gif Op donderdag 19 januari 2012 00:26 schreef golfer het volgende:
Hoop dat die steeds maar jankende Iraanse vrouw er weer snel uit ligt.
Jankend of niet, zij kookt wél mijn allerfavorietste cuisine en die toetjes van haar zagen er bizar lekker uit!
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 19 januari 2012 @ 22:01:08 #20
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107008177
Isserweer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 00:40:40 #21
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107015636
quote:
0s.gif Op donderdag 19 januari 2012 22:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Isserweer
Leuk dat die uitsmijter door is en dan heb ik het niet over een ei. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 20 januari 2012 @ 09:01:14 #22
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107019578
Ben in slaap gevallen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_107019825
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 16:15 schreef borisz het volgende:
Vroeger was masterchef in heats en gingen de besten door naar de volgende ronde met een finaleronde waarin de winnaar werd gekozen.

ik mis die voorrondes echt. Vond het altijd leuk om te zien wat voor gerechten mensen on the fly kunnen verzinnen , dit zijn saaie auditie rondes
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 24 januari 2012 @ 10:34:56 #24
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107171161
quote:
MasterChef judges John Torode and Gregg Wallace set a truly daunting challenge for the contestants as they continue their search for this year's best amateur cook.

The remaining 12 amateur cooks have a baptism of fire as they face each other in the MasterChef kitchen for the first time. Not only do they have to be at the top of their game to ensure good food on time, but their guests for this pressure cooker of a challenge are a group of people who know exactly how high the MasterChef standards are - a selection of previous MasterChef winners and some of last year's finalists.

Each of the cooks is allocated a course and then they have just one hour and 30 minutes to prepare the meals. It is an impressive menu, and the guests have four starters, mains and desserts to choose from - but which will be the most popular?

With John overseeing the kitchen, the pace and the tension is immense for the amateurs to deliver their own food to the incredibly discerning diners. Not only must they be cooked perfectly and to John's standard, but they must also reach the pass at the same time so that no starter, main or dessert is late.

The stakes are high and heat is truly on - who will be able to deliver perfect plates, and who will crack under the pressure and reach the end of their MasterChef journey?

Only the best will survive in the battle to become the next MasterChef champion.
22u BBC1 :Y)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_107185545
quote:
1s.gif Op donderdag 19 januari 2012 11:15 schreef minilot het volgende:

[..]

Jankend of niet, zij kookt wél mijn allerfavorietste cuisine en die toetjes van haar zagen er bizar lekker uit!
Eens :)
pi_107200437
De eerste twee gangen gingen goed... Daarna..... :X
  woensdag 25 januari 2012 @ 00:29:51 #27
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107204387
Wel meteen 'in het diepe gegooid'deze 12.

Terechte keuze van de 2 die er uit moesten.
Vooral dat toetje was een drama.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 januari 2012 @ 01:12:15 #28
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_107205271
Aki is mijn favo O+
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
  woensdag 25 januari 2012 @ 01:15:12 #29
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107205316
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 01:12 schreef numero_uno het volgende:
Aki is mijn favo O+
De mijne ook. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 januari 2012 @ 09:45:29 #30
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107209110
Vanavond buiten spelen.

quote:
Only 10 contestants remain in the cookery competition, and now they must face the Great British public for the first time. Judges John Torode and Gregg Wallace set the exceptionally tough task of creating fantastic food in a field.

Divided into two teams of five, the contestants have their work cut out for them as they prepare an elegant lunch for 100 patrons of the Jane Austen Festival on The Royal Crescent in Bath. They have just three hours to create six savoury dishes and two deserts between them, but can the teams manage to impress both the judges and the guests, and can they get the food out on time? With a range of ingredients to work from including chicken, salmon, duck, samphire, gooseberries, basil, figs and quince, the menus are set to be mouthwatering.

John and Gregg must then decide which team performed the best, at which stage the successful five then have the opportunity of working with one of the country's most exciting and respected chefs, Jason Atherton. They may have triumphed at mass catering, but the five winning team members must now show they have what it takes to cook at the top level. They are each made responsible for one course at an exclusive dinner. Cooking of this standard requires the utmost attention to detail and impeccable timing, but one of the hopefuls won't quite reach the mark and their MasterChef journey will come to an end.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 25 januari 2012 @ 23:52:01 #31
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107242381
De gerechten die ze bij Jason Atherton maakten zagen er allemaal lekker uit.

Jammer dat die kandidaat zich vanwege persoonlijke omstandigheden moest terugtrekken en dat dus de jury geen beslissing hoefde te nemen en daardoor zit die Iraanse, die bijna elk gerecht verklooide, er nog steeds in.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107243249
Oh weer gemist! Wat jammer dat het altijd onder ATWT komt :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 26 januari 2012 @ 00:14:36 #33
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107243575
Volgende week maar 1 uitzending op woensdag:
quote:
In this episode, judges John Torode and Gregg Wallace apply the pressure by giving last week's losing team a chance to redeem themselves. The team must once again survive the world of mass catering, and this time the five contestants have to prepare lunch for a massive 350 hungry factory workers. With the clock ticking, they have just 20 minutes to design their menu and only two and a half hours to create over 100 portions each of two tasty and satisfying meat dishes, and one substantial vegetarian option. Can the contestants work together as a team and prove they have what it takes this time, or will the pressure of cooking in volume be their undoing once more?

The remaining contestants must then return to the MasterChef kitchen to do battle as individuals. The cooks have just one daunting challenge to ensure their place in the competition - to make a show-stopping dish for judges John and Gregg. With only one hour and 30 minutes to deliver a simply sublime dish bursting with skill, flair, flavour, and presentation, the stakes are high for the contestants. They will have to cook their socks off to show John and Gregg that they still deserve a place in the competition.

Only the best cooks will survive and become one step closer to being crowned MasterChef Champion 2012
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 januari 2012 @ 12:09:48 #34
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107290298
de komende vijf weken slechts 1 aflevering per week aldus de masterchef twitter. :s)

Dit seizoen heeft net zoals vorig seizoen slechts 15 afleveringen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 1 februari 2012 @ 12:46:24 #35
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107474991
quote:
MasterChef continues its eighth series, as more fantastically talented amateur cooks put their culinary skills to the test and take a shot at lifting the coveted MasterChef Champion title. The contestants have been battling to stay in the MasterChef competition, and now only the best nine remain.

In this episode, judges John Torode and Gregg Wallace apply the pressure by giving last week's losing team a chance to redeem themselves. The team must once again survive the world of mass catering, and this time the five contestants have to prepare lunch for a massive 350 hungry factory workers. With the clock ticking, they have just 20 minutes to design their menu and only two and a half hours to create over 100 portions each of two tasty and satisfying meat dishes, and one substantial vegetarian option. Can the contestants work together as a team and prove they have what it takes this time, or will the pressure of cooking in volume be their undoing once more?

The remaining contestants must then return to the MasterChef kitchen to do battle as individuals. The cooks have just one daunting challenge to ensure their place in the competition - to make a show-stopping dish for judges John and Gregg. With only one hour and 30 minutes to deliver a simply sublime dish bursting with skill, flair, flavour, and presentation, the stakes are high for the contestants. They will have to cook their socks off to show John and Gregg that they still deserve a place in the competition.

Only the best cooks will survive and become one step closer to being crowned MasterChef Champion 2012
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_107498059
En begonnen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 1 februari 2012 @ 22:33:37 #37
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107500024
Aki O+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 1 februari 2012 @ 23:40:26 #38
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_107503065
Wat een gezichten trekt Aki elke keer bij beoordelingen :D was even bang dat haar ogen eruit zouden vallen :P
Terecht dat ze allemaal doormochten, ik kon zelf ook geen keuze maken.
de 4 die overbleven hadden allemaal 1 klein foutje gemaakt en ze kunnen inderdaad allemaal ook best winnen.
Ik vraag me trouwens af welke Mauritaanse rum Shelina had gebruikt bij haar Baba, ik hou erg van rum.
Het is trouwens ook een signature desert van Alain Ducasse.
  woensdag 1 februari 2012 @ 23:53:12 #39
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107503500
Leuke gerechten wel weer, hoewel de lever en de niertjes van lam van die Persische voor mij niet hoefden.
Ik vind haar nog steeds niet erg goed.
Aki O+ moet er absoluut inblijven,
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport woensdag 8 februari 2012 @ 16:38:07 #40
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107755102
quote:
MasterChef continues with its eighth series and more fantastically talented amateur cooks who want to put their culinary skills to the test and take a shot at lifting the coveted MasterChef Champion title. Over the last few weeks the contestants have been battling to keep their place in the MasterChef kitchen, and now only the best eight remain.

In this episode, judges John Torode and Gregg Wallace ask the remaining cooks to take on three cornerstones of European cuisine - they must each master the art of Italian, Spanish or French cooking. Each group begins by being given a master class by a top chef in their chosen style, a chef who has developed their reputation by being the leading advocate of that country's cuisine: Italian Francesco Mazzei of L'Anima; Ben Tish from The Salt Yard, who specialise in Spanish tapas; and Bruno Loubet, chef in his self-titled French restaurant, Bistrot Bruno Loubet.

The MasterChef cooks are taught to prepare a dish that captures the heart and philosophy of their chosen country. They then must compete in the heat of service, mastering another dish working under their head chef, ensuring they reach the exacting standards of not only the restaurant and chef, but the specific cuisine of their chosen area. The contestants must take in everything they can if they are to impress when they return to the MasterChef kitchen. Here, watched by their mentor, they must create one dish that proves they have understood how to encapsulate their chosen country's style and flavours, and show John and Gregg that they have the skill to succeed.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 8 februari 2012 @ 22:27:05 #41
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_107772980
Die truffel _O-
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:42:17 #42
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107773880
Ha, Torode over French cuisine. :)
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:51:06 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107774395
Tja, Franse keuken vereist ervaring en vakmanschap.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:52:49 #44
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107774471
Om te eten? Sure!
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:54:28 #45
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107774567
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2012 22:52 schreef RobinOok het volgende:
Om te eten? Sure!
Om te maken en deze waren niet in staat het te brengen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:58:58 #46
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107774799
Maar dat wist Torode nog niet toen ie zei geen zin te hebben in frans eten.
  woensdag 8 februari 2012 @ 22:59:25 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107774823
Vind de Japanse dame een scheetje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 8 februari 2012 @ 23:14:03 #48
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_107775570
Die Loubet vond dat het alleen de Franse keuken is als het perfect is klaargemaakt.. die uitspraak is volgens mij ontstaan uit de haat tussen de Engelsen en Fransen in de eerste wereldoorlog.
Fransen vinden sowieso dat Engelsen standaard niet kunnen koken.

Ik heb helaas de eerste 2 rondes gemist maar die recepten zagen er wel goed uit, uitslag leek me terecht.
  donderdag 9 februari 2012 @ 00:41:47 #49
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107778148
Aki is een lieve puppy. O+

En ik ben blij dat die Perzische er eindelijk uit is.
De beste kok is nog steeds die gozer met die zwarte lokken die Spaans kookte en ik blijf mij verbazen over die uitsmijter die toch heel verfijnd kan koken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107778448


O+
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 februari 2012 @ 18:40:15 #51
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_108015811
quote:
MasterChef continues with its eighth series and more fantastically talented amateur cooks who want to put their culinary skills to the test and take a shot at lifting the coveted MasterChef Champion title. Over the last few weeks the contestants have been battling to keep their place in the MasterChef kitchen, and now only the best eight remain.

In this episode, judges John Torode and Gregg Wallace ask the remaining cooks to take on three cornerstones of European cuisine - they must each master the art of Italian, Spanish or French cooking. Each group begins by being given a master class by a top chef in their chosen style, a chef who has developed their reputation by being the leading advocate of that country's cuisine: Italian Francesco Mazzei of L'Anima; Ben Tish from The Salt Yard, who specialise in Spanish tapas; and Bruno Loubet, chef in his self-titled French restaurant, Bistrot Bruno Loubet.

The MasterChef cooks are taught to prepare a dish that captures the heart and philosophy of their chosen country. They then must compete in the heat of service, mastering another dish working under their head chef, ensuring they reach the exacting standards of not only the restaurant and chef, but the specific cuisine of their chosen area. The contestants must take in everything they can if they are to impress when they return to the MasterChef kitchen. Here, watched by their mentor, they must create one dish that proves they have understood how to encapsulate their chosen country's style and flavours, and show John and Gregg that they have the skill to succeed.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 15 februari 2012 @ 18:43:57 #52
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108015938
Dank je voor de reminder, 22:00 :)
  woensdag 15 februari 2012 @ 18:56:25 #53
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108016352
Staat nog steeds geprogrammeerd op de recorder. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport woensdag 15 februari 2012 @ 22:07:01 #54
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_108026145
Aki _O-
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_108032850
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 22:07 schreef borisz het volgende:
Aki _O-
Het is wel een beetje een vieze rommeldoos, maar ze blijft leuk. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108032915
Die laarzen :D
  donderdag 16 februari 2012 @ 03:29:34 #57
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108035015
Aki blijft super maar ik denk toch dat ze er de volgende ronde uit gaat, de anderen zijn net wat sterker.
Gregg had wel gelijk toen hij zei dat ze voornamelijk hapjes maakt en die bij elkaar presenteert als een gerecht.
Ze kan denk ik enorm goed japanse gerechten omtoveren in westerse gerechten en andersom maar een normaal westers recept zal ze denk ik toch meer moeite mee hebben.
  zaterdag 18 februari 2012 @ 12:44:08 #59
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108112996
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 18 februari 2012 @ 14:33:08 #60
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108116278
Mwoa, ze leggen ook uit dat de gerechten meteen gefotografeerd/gefilmd worden als de tijd om is omdat het soms wel even kan duren voor Gregg en John het kunnen proeven.
In zo'n studio is het warm dus ijs smelt en souffleés storten in.

Voedselfotografie is sowieso vrij moeilijk, ik heb vroeger weleens (in de Kijk ofzo) gelezen dat ze vaak voor reclames voor voedsel niet eens voedsel op de foto zetten.
Kijk maar eens naar foto's van croissants, dat is geen gebakken deeg dat je ziet.
En ijs smelt veel te snel in een studio dus dat is vaak een speciaal soort siliconenklei.
Het beste voorbeeld is denk ik nog wel de Big Mac, heb je 'm ooit zoals op de foto gehad??
  zaterdag 18 februari 2012 @ 14:35:10 #61
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108116347
quote:
Ik roep het al jaren, TV is fake, nepperij, gescript en bedacht.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108116438
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 14:33 schreef SiGNe het volgende:
Mwoa, ze leggen ook uit dat de gerechten meteen gefotografeerd/gefilmd worden als de tijd om is omdat het soms wel even kan duren voor Gregg en John het kunnen proeven.

In de 'nette foto' liggen er ook stukjes op de soufflee, die er niet opliggen bij de ibgezakte foto.
  zaterdag 18 februari 2012 @ 14:46:06 #63
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108116639
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 14:38 schreef computergirl het volgende:

[..]

In de 'nette foto' liggen er ook stukjes op de soufflee, die er niet opliggen bij de ibgezakte foto.
In het artikel staat dat er ook 2 souffleés in de oven zijn gezet, dus misschien kon ie er bij degenen die naar Gregg en John ging geen ananas meer op?

Ik geef ze nog even de voordeel van de twijffel, als ze er iemand uit willen hebben kunnen ze dat ook vaak wel via de jurering doen.
Er blijven wel vaker mensen in omdat het leuker voor het beeld is, Aki bijv. kan die echt zo super koken of mag ze blijven omdat ze leuk is?
Bij de studio opdrachten werkt ze super en levert ook goede gerechten af maar op lokatie mist ze overzicht.

In Nederland doen ze het trouwens nog erger, daar bleef "Clown" Rico er tot de finale in en werd nog tweede ook.
  zaterdag 18 februari 2012 @ 16:17:21 #64
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108119213
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 14:33 schreef SiGNe het volgende:
En ijs smelt veel te snel in een studio dus dat is vaak een speciaal soort siliconenklei.
Jij maakt het wel heel spannend. Siliconenklein Volgens mij is het gewoon gekleurde aardappelpuree, of zoiets dergelijks. Er komt volgens mij niet zoveel high-tech bij aan te pas hoor. Misschien als iemand een voorbeeldijsje in de etalage wil hebben, maar niet voor een foto.
  zaterdag 18 februari 2012 @ 16:20:17 #65
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108119286
Daarom vind ik de Australische Masterschef wel goed, daar moeten de juryleden ook vaak blind proeven. Bij de Great British Bake-off ook. Want ja, die Gregg en John zien wel graag hun vooroordelen bevestigd. Als iemand niet verfijnd genoeg zijn borden opmaakt zal het ook niet gauw goed zijn en kraken ze bordjes af die ze er bij een ander juist fantastisch uit zouden hebben vinden zien. (hm, beetje veel werkwoorden achter elkaar... )
  Moderator / Redactie Sport woensdag 22 februari 2012 @ 17:03:37 #66
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_108268666
quote:
John Torode and Gregg Wallace lead the contestants in their first foray into fine dining in large numbers. They have to prepare a delectable three-course meal for over 200 guests at Middle Temple, one of the historical Inns of Court at the heart of the British legal system. Guests at the dinner include some of the most high-ranking legal figures in the land. Working under the head chef, the contestants must cook in pairs, with each team delivering one course.

Then, the contestants return to the MasterChef kitchen for one more fine-dining challenge. They have 90 minutes to create two elegant courses that can proudly sit on any fine-dining menu, and this time their food will be tasted by two-Michelin-starred chef and legend Michel Roux Jr. With hearts pounding the contestants must endure their most feared and respected critic's view of their dishes before the judges decide their fate
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_108282331
Gave zaal _O_
pi_108287686
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 16:20 schreef RobinOok het volgende:
Daarom vind ik de Australische Masterschef wel goed, daar moeten de juryleden ook vaak blind proeven. Bij de Great British Bake-off ook. Want ja, die Gregg en John zien wel graag hun vooroordelen bevestigd. Als iemand niet verfijnd genoeg zijn borden opmaakt zal het ook niet gauw goed zijn en kraken ze bordjes af die ze er bij een ander juist fantastisch uit zouden hebben vinden zien. (hm, beetje veel werkwoorden achter elkaar... )
Zeg de "meester" van graag vooroordelen bevestigd willen zien. ;)
pi_108287845
quote:
14s.gif Op woensdag 22 februari 2012 22:09 schreef Roel_Jewel het volgende:
Gave zaal _O_
Indrukwekkend. Met een enorme eikenhouten tafel die nog door Elisabeth1 geschonken was.

Verder natuurlijk enorm moeten huilen toen Aki eruit moest, maar ja...soms was ze gewoon even niet zo briljant. :'(
Gelukkig is Jay er nog wel in. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108293162
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 16:20 schreef RobinOok het volgende:
Daarom vind ik de Australische Masterschef wel goed, daar moeten de juryleden ook vaak blind proeven. Bij de Great British Bake-off ook. Want ja, die Gregg en John zien wel graag hun vooroordelen bevestigd. Als iemand niet verfijnd genoeg zijn borden opmaakt zal het ook niet gauw goed zijn en kraken ze bordjes af die ze er bij een ander juist fantastisch uit zouden hebben vinden zien. (hm, beetje veel werkwoorden achter elkaar... )
Klopt, sowieso wordt presentatie relatief veel belangrijker gemaakt omdat het een visueel medium is waarvoor wordt gekookt. Maar het kan natuurlijk nooit een eerlijke wedstrijd zijn wannneer juryleden tevens coach, mentor en televisiemaker zijn. Die willen dan hun adviezen en kritiek serieus genomen zien, maar ze willen ook een verhaallijn zien, iemand die zich terugknokt, iemand die een ontwikkeling doormaakt. Het moet allemaal richting emo-tv.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 23 februari 2012 @ 11:16:04 #71
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_108295050
Die zaal _O_

Stiekem toch jammer dat Aki eruit moet :+. Wel terecht.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  donderdag 23 februari 2012 @ 11:19:44 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108295200
Ze geeft nu masterclasses japans koken
http://www.akicooks.co.uk/
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108295831
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 16:17 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Jij maakt het wel heel spannend. Siliconenklein Volgens mij is het gewoon gekleurde aardappelpuree, of zoiets dergelijks. Er komt volgens mij niet zoveel high-tech bij aan te pas hoor. Misschien als iemand een voorbeeldijsje in de etalage wil hebben, maar niet voor een foto.
Ik denk dat SiGne het niet in de Kijk heeft gelezen, maar een jaar of 15 terug bij een aflevering van het Klokhuis heeft gezien. Water met rode voedingskleurstof voor tomatensoep, plastic croutons, sprietjes plastic kunstgras in plaats van bieslook, .... :)
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_108296133
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 16:20 schreef RobinOok het volgende:
Daarom vind ik de Australische Masterschef wel goed, daar moeten de juryleden ook vaak blind proeven.
Overigens klopt de continuïteit (de voortgang en de volgorde van de beelden) van de Australische productie ook vaak voor geen meter. Het ene moment zijn ze chaotisch aan het koken. Volgende moment zijn ze klaar en moeten ze gerecht naar voren brengen, maar intussen is de hele keuken en alle werkbanken al blinkend schoon.
Ook de close-up opnames van de gerechten komen vaak niet overeen met hetgeen in eerste instantie op het bord gegooid werd en tenslotte (met al die eeuwige tussendoor-shots en commentaren van de kandidaten, die uiteraard allemaal achteraf zijn opgenomen, dus altijd nagespeeld, kloppen de kleding en de kapsels soms ook niet.)

Het blijft allemaal natuurlijk doorgeproduceerde (emo)TV. Ook bij MC Australië.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108335673
Ligt het aan mij of is het niveau van de kandidaten in die buitenlandse kookshows een stuk hoger dan de Nederlandse?
  vrijdag 24 februari 2012 @ 14:20:15 #76
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108345830
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 09:24 schreef FigureBirdStars het volgende:
Ligt het aan mij of is het niveau van de kandidaten in die buitenlandse kookshows een stuk hoger dan de Nederlandse?
Ligt niet aan jou maar klopt gewoon.
De prijzenpot in het buitenland is ook groter.

Bij Hell's Kitchen (USA) is de prijzenpot dacht ik het grootst, kan je een miljoen dollar winnen.
Maar goed, dan moet je wel wekenlang naar dat gescheld en getier van Ramsey luisteren, weet niet of dat het wel waard is.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 14:25:23 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108346007
quote:
2s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:36 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik denk dat SiGne het niet in de Kijk heeft gelezen, maar een jaar of 15 terug bij een aflevering van het Klokhuis heeft gezien. Water met rode voedingskleurstof voor tomatensoep, plastic croutons, sprietjes plastic kunstgras in plaats van bieslook, .... :)
Robinook heeft wel degelijk een punt, kijk op haar site en zie hoe ze met eenvoudige camera en middelen prachtige voedselfotos maakt (dit meen ik, Robin dear)
Er zijn hier en daar truukjes, maar dat blijven truukjes, een goede voedselfotograaf maakt fotos van het echte eten en drinken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108347129
quote:
2s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:36 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik denk dat SiGne het niet in de Kijk heeft gelezen, maar een jaar of 15 terug bij een aflevering van het Klokhuis heeft gezien. Water met rode voedingskleurstof voor tomatensoep, plastic croutons, sprietjes plastic kunstgras in plaats van bieslook, .... :)
Ja, maar dat is ook vanwege het proces van tv maken. Dan zijn die dingen niet de ster, en moeten ze niet tekenen van bederf tonen telkens als er een scene moet worden overgedaan. Nu is het eten het middelpunt van de aandacht, dan zijn dat soort praktische overwegingen natuurlijk minder belangrijk.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 25 februari 2012 @ 01:47:22 #79
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108372984
Dank je, Piet. Het is ook maar gewoon wat je het belangrijkst vindt: of het eten "waarheidsgetrouw" is of dat het er lekker uitziet. En dat is een glijdende schaal, merk ik zelf. Wilde ik een paar jaar terug echt altijd precies het bord eten fotograferen zoals ik het at, zo schep ik nu wel eens minder groenten op of nog erger, fotografeer ik een stoofschotel 's middags vast, terwijl het koud/lauw is. (dus geen irri dampen)

Maar misschien heeft dat ook met pretenties te maken. Als mijn eten er niet lekker uitziet, dan kan ik altijd nog zeggen dat het wel lekker smaakte. ;)
Pretenties of faalangst of weet ik veel. Op zich vind ik het niet eens zo erg, als men aardappelpuree gebruikt ipv roomijs. Als het resultaat er in ieder geval maar een beetje realistisch uitziet. En dat is het probleem vaak Dat ieder normaal mens snapt dat als je een bepaalt recept volgt je niet het resultaat als op de foto krijgt.

Zoals van de week op i-bood. Sukkels. Bieden een koekenpan aan en shoppen er mijn (!) getrancheerde(!) biefstukkie met grillstrepen(!) in.


i-bood-dieven

En als je ze mailt, dan veranderen ze snel de foto. Eikels.
pi_108377053
Screenshotje bewaren en zo'n gespecialiseerd buro met advocaten op standby er op afsturen. Wat vraagt Getty? 1100 euro per illegaal gebruikte foto? Je kunt ook zoeken of je eigen foto's ergens op het internet worden gebruikt met Tineye.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 25 februari 2012 @ 14:39:25 #81
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108383193
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 01:47 schreef RobinOok het volgende:
Zoals van de week op i-bood. Sukkels. Bieden een koekenpan aan en shoppen er mijn (!) getrancheerde(!) biefstukkie met grillstrepen(!) in.

[ link | afbeelding ]
i-bood-dieven

En als je ze mailt, dan veranderen ze snel de foto. Eikels.
:D Die had ik ook voorbij zien komen, zat er nog aan te denken om in het forum te vragen of die grillstreepjes door het keramiek kwamen om te geinen.

Ik kan heb me van veel bedrijven ook wel voorstellen, even een goede foto maken van eten is nog niet zo heel simpel en dan is het natuurlijk sneller gekopieerd dan zelf gemaakt.

Ik zou overigens minstens zo'n setje pannen eisen als kosten voor gebruik van jouw foto, Robin.
  zaterdag 25 februari 2012 @ 14:42:13 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108383283
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 01:47 schreef RobinOok het volgende:
Dank je, Piet. Het is ook maar gewoon wat je het belangrijkst vindt: of het eten "waarheidsgetrouw" is of dat het er lekker uitziet. En dat is een glijdende schaal, merk ik zelf. Wilde ik een paar jaar terug echt altijd precies het bord eten fotograferen zoals ik het at, zo schep ik nu wel eens minder groenten op of nog erger, fotografeer ik een stoofschotel 's middags vast, terwijl het koud/lauw is. (dus geen irri dampen)

Zoals van de week op i-bood. Sukkels. Bieden een koekenpan aan en shoppen er mijn (!) getrancheerde(!) biefstukkie met grillstrepen(!) in.

[ link | afbeelding ]
i-bood-dieven

En als je ze mailt, dan veranderen ze snel de foto. Eikels.
Je moet ook niet mailen maar ze een rekening sturen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 25 februari 2012 @ 14:43:40 #83
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108383334
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 14:39 schreef SiGNe het volgende:
.

Ik zou overigens minstens zo'n setje pannen eisen als kosten voor gebruik van jouw foto, Robin.
Gescheten, 1000 Euro voor gebruik van de foto
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 29 februari 2012 @ 21:31:50 #84
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_108562281
Om 22u weer.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_108563937
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 14:43 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gescheten, 1000 Euro voor gebruik van de foto
Dat zijn wel de bedragen ja. Zeker als het ongevraagd gebeurt is dat zo gek nog niet.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_108564117
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 14:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Robinook heeft wel degelijk een punt, kijk op haar site en zie hoe ze met eenvoudige camera en middelen prachtige voedselfotos maakt (dit meen ik, Robin dear)
Er zijn hier en daar truukjes, maar dat blijven truukjes, een goede voedselfotograaf maakt fotos van het echte eten en drinken.
Ja, maar Robin hoeft er niet 15 op een dag te doen voor de blauwe-U of andere fabrikanten die de foto's in grotere hoeveelheden nodig hebben. Dan drukt het de kosten aardig, om (herbruikbare) nepproducten te gebruiken. En is veel sneller. En makkelijker.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_108564335
quote:
A WARNING FOR ALL WEBMASTERS!!

A client of mine has received a letter and invoice from Getty Images for unlawful use of images on his old website. We took over this website from a previous freelance designer 4 months ago and previous images from the old website were the cause EVEN THOUGH they no longer existed on the new site pages or server. Whether they sweeped the site a while back or took the data from www.archive.org we don't know.

The invoice was for over USD$1000 PER IMAGE and the total amounted to nearly USD$6000. Naturally, my client was panicked - the terms of the letter from Getty Images are very strongly worded and he nearly paid up until I did some investigating.
6,5 jaar geleden 1000 dollar. 748 euro. En Robins' foto's zijn geen massa stock-photos. Als je hier een inflatie-correctie op uitvoert zit je al tegen de 1000 euro. Ik zou het zelfs wat hoger inzetten.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_108564482
Briefje naar de Rijdende rechter doen? :P
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_108565808
Ah de food-critics aflevering
  woensdag 29 februari 2012 @ 23:02:07 #90
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108568424
Eamonn terecht weg, 2 gerechten verprutst en een dessert dat meer thuishoort op een kindermenuutje..
Sheleena blijft me verbazen en met die rum desserts van 'r vind ik 'r super :D
Ik ga er zelf nog steeds vanuit dat Tom gaat winnen.
  woensdag 29 februari 2012 @ 23:57:54 #91
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108571085
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 21:31 schreef borisz het volgende:
Om 22u weer.

Let Op!


Morgenavond ook!
(ze gaan naar Thailand)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 1 maart 2012 @ 20:21:07 #92
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108599337
Vanavond dus weer!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108600257
Thnx, ga het opnemen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 2 maart 2012 @ 01:33:28 #94
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108613190
Bekeken. Mooie Thaise gerechten, maar toch meer voor de show dan voor het echte voedselgevoel allemaal.

Heeft me wel weer geïnspireerd om morgen Thaise viskoekjes te gaan maken. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 7 maart 2012 @ 21:15:04 #95
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108839609
Straks weer!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 8 maart 2012 @ 00:55:28 #96
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108850431
He, jammer Jay is er uit.

Volgende week de finale met uitzendingen op dinsdag, woensdag en donderdag!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 8 maart 2012 @ 02:25:49 #97
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_108851986
Opzich wel redelijk logisch dat jay eruit moest, mistte een gerecht (incl 20 minuten extra tijd) bij de eerste dag en de 2e dag blonk ie ook niet uit.
Ik vond sowieso dat ie vrij traditioneel engels kookte en visueel was ie ook geen topper.
Vooral bij zijn desserts zag je dat goed, 't was vaak: "Hier, heb je een bakkie vla"
Kan natuurlijk perfect smaken verder maar het oog wil ook wat en de 3 overgebleven kandidaten zijn daar errug goed in.
pi_108963849
Ik hoop dat Selena gaat winnen :) Tot nu toe lijkt alles wat ze heeft gedaan me heerlijk :)
  zondag 11 maart 2012 @ 17:07:02 #99
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108975706
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2012 12:13 schreef Selestha het volgende:
Ik hoop dat Selena gaat winnen :) Tot nu toe lijkt alles wat ze heeft gedaan me heerlijk :)
Ja, zij of Andrew lijken me de meest voor de hand liggende winnaars.

Ze gaan dinsdag trouwens o.a. koken bij Sergio in Oud Sluis. w/

quote:
After eight weeks of tough competition, it is the start of final week on MasterChef. If the finalists thought the competition so far had been tough the pressure intensifies tenfold tonight as judges John Torode and Gregg Wallace send each of them to test their skills at three of the finest three Michelin star restaurants in Europe.

Oud Sluis in Holland, headed up by wonder kid Sergio Herman, who transferred the family restaurant into a culinary destination; Bruges hotspot De Karmeliet where 15 years ago veteran chef Geert van Hecke became the first Flemish chef to gain the three star accolade; and the famed Alain Ducasse at the Dorchester in London, one of only four 3 star restaurants in the UK, run by executive chef Jocelyn Herland, who gained the third star after only three years of opening.

After a masterclass to introduce them to the style, skill and flair of their esteemed mentors, the cooks have to recreate a three star signature dish to prove they have what it takes to cook at the highest level. Finally each of the contestants must cook in service and deliver dishes that match the exceptional standards required. Introduced to techniques that they have never used before, the final three have to each dig deep and show real character if they are to survive the immense pressure of cooking at this level.

All three must then travel back to the MasterChef kitchen to put their experiences into practice and show John and Gregg that they have taken on board everything they have learnt. They must produce two show stopping dishes to prove they have what it takes to cook their own food at the very highest level.

It is time to pull out all the stops as at the end of the week only one of these exceptional cooks can be crowned the next MasterChef Champion.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 13 maart 2012 @ 18:57:21 #100
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_109058150
Vanavond dus!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')