Ik hou meestal ook meer van simpele authentieke recepten dan allerlei "nieuwerwetse fratsen", maar ik moet zeggen dat ik voor pizza hawaï een uitzondering maak.quote:Op dinsdag 7 februari 2012 22:07 schreef MaximusTG het volgende:
Leuk he, pizza bakken? Ik hou zelf niet van ananas op de pizza, maar mn vriendin wel. Bak de ananas altijd eerst in een pannetje.
Mocht er nog iemand op zoek zijn naar een Bestron, er staat er nog een op. In Assen. Had er op geboden, 40 euro, zelfde als ik voor deze betaald heb. Hoogste bod is nu 42.50. Niet de meest commerciële mensen, want ik had ze vrij snel gemaild of ze mn bod hadden gezien en zo. Krijg je mail terug; ja, bedankt voor je bod.
En daarna niks meer :p.
Ja, dat wel.quote:Op woensdag 8 februari 2012 19:23 schreef MaximusTG het volgende:
Maar dan moet je wel een pasje hebben toch?
Test 1:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Toevallig zeg dat je ook uit enschede komt.quote:Op woensdag 8 februari 2012 17:48 schreef MaximusTG het volgende:
In mijn signature staat nu de link naar mn eerste versie over het tunen van de Bestron Alfredo DLD9070. Get it while it's hot (in dit geval zeker toepasselijk ).
@egg-bird; toevallig woon ik ook in Enschede, en er zit hier helaas niet zoveel waar je makkelijk goede bloem kan halen. Ik had ook wat tipo 00 bloem, maar dat had ik via internet besteld. Bij sommige supermarkten verkopen ze wel eens van die 500 grams pakjes, maar je moet wel opletten, soms zit daar al gist en zout in.
Pyrolyse in het klein? Luxe-segment ovens hebben dat ook, kortstondig heel heet om de restjes tot as te reduceren, kun je daarna zo wegvegen met stoffer en blikquote:Op woensdag 8 februari 2012 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Dit is ook mooi:
Na het bakken, en dan na nog een kwartiertje aan te hebben gestaan:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |