Mijn oven gaat maar tot ~250C, dus Tipo 00 is dan niet aan te raden? Oh, en de Plus heeft geen Tipo 00, althans niet kunnen vinden.quote:Op vrijdag 6 januari 2012 08:54 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ja, dat staat er op. Er staat dan op "farina di grano tenero tipo 00"
Maar zorg wel dat er niet al gist in zit. Dat zit in sommige pakken in de supermarkt.
Ook is tipo 00 niet altijd de beste keuze als je niet in een hele hete oven bakt. Bij de boerenbond/welkoop verkopen ze een assortiment aan broodmixen, maar ook gewoon bloemsoorten. Met de "Frans krokant" of "Surfina" krijg je goede resultaten.
Bestellen lukt niet meer, wil vandaag al een pizza bakken namelijkquote:Op dinsdag 17 januari 2012 12:25 schreef MaximusTG het volgende:
Het kan wel hoor, alleen is het niet perse de bloem die het beste resultaat in je oven geeft. Denk niet dat je bij je supermarkt een goede bloem gaat vinden. Dat zit allemaal in die broodmixen. Losse bloem is meestal patentbloem, of gewone tarwebloem.
Zoals ik dus zei, ga naar de Welkoop/BB en haal daar een zak Frans Krokant. Heerlijke pizza's. Of je moet van internet gaan bestellen.
Ik vergeet dat altijd en ik vind ook dat ze er altijd een beetje hetzelfde uitzienquote:Op donderdag 19 januari 2012 21:05 schreef MaximusTG het volgende:
Als je mijn deeg bedoelt; tis met een G . Succes iig! En LieLie ook natuurlijk! Wel foto's maken he:D?
edit: @peerte: volgens de site van Soezie is Cook & Co ook een verkooppunt van hun producten. Weet niet of ze alles hebben, maar er zit er iig ook een in Den Haag.
Cameravrouw dan?quote:Op donderdag 19 januari 2012 21:35 schreef MaximusTG het volgende:
Ik wil nog altijd een keer een goed filmpje maken van het deeg maken en pizza bakken, maar heb geen goede filmcamera.. Of een cameraman:p. Misschien maak ik ook wel deeg morgen. Voor zondag of zo.
Haha, dat is belangrijker jaquote:Op donderdag 19 januari 2012 21:45 schreef MaximusTG het volgende:
Die heeft daar geen zin in :p. Die eet alleen de pizza op:p.
Maar ze vindt mn pizza's wel lekkerder dan die van Domino's, en even lekker als van de Italiaan. Dus dat is wel weer lief
Ja, gelezen, top, thanks. Echter te lui geweest om er langs te rijdenquote:Op vrijdag 20 januari 2012 08:34 schreef MaximusTG het volgende:
Nou, best goed gelukt dan toch? Toppings zijn niet helemaal mijn ding, maar dat is persoonlijk natuurlijk . Soppig icm jouw toppings lijkt me vrij onontkoombaar. Je hebt en tomatensaus en knoflooksaus, kaas en shoarma. Allemaal best veel vocht.
In mn eerdere post noemde ik nog een molen die volgens mij bij jou in de buurt zit. Misschien voor de volgende keer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |