Tss, ja!quote:Op zondag 8 januari 2012 13:22 schreef minilot het volgende:
Na enige research blijkt dat het ding ook maar ten hoogste 280 graden haalt, en dat vinden wij als puristen natuurlijk een temperatuur voor mietjes! :-)
mijn oven gaat anders ook niet verder dan 250 (hetelucht).quote:Op zondag 8 januari 2012 13:22 schreef minilot het volgende:
Na enige research blijkt dat het ding ook maar ten hoogste 280 graden haalt, en dat vinden wij als puristen natuurlijk een temperatuur voor mietjes! :-)
Het kan best hoor. Die van mij gaat volgens de knop tot 300, maar het zal wel iets lager liggen. Samen met een pizzasteen krijg je prima pizza's hoorquote:Op zondag 8 januari 2012 14:28 schreef Ml-etje het volgende:
[..]
mijn oven gaat anders ook niet verder dan 250 (hetelucht).
@ Maximus, ik zou het eerder kant en klaar kopen maar ben dan ook niet zo'n zelfbouwer qua apparatuur..
Zijn die dingen niet ergens te koop?
Thanks!quote:Op zaterdag 7 januari 2012 19:42 schreef MaximusTG het volgende:
Kijk eens op pizzamaking.com, volgens mij staat daar een recept voor glutenvrije pizza. Vervelend zeg, zo'n glutenallergie!
Maak dan een saus van gepureerde geroosterde rode paprikaquote:Op maandag 9 januari 2012 02:58 schreef Zoheetik het volgende:
[..]
Thanks!
Alleen wordt het nu nog lastiger ben er net achter gekomen dat ik allergie heb voor tomaat .
Had ik in 't vorige topic ook al gepost, en toen reageerde er niemand opquote:Op zondag 8 januari 2012 10:39 schreef minilot het volgende:
Hallo pizzaliefhebbers! Helaas geen glutenvrij tips, maar is wil tóch even iets delen.. Ik kwam dit vanmorgen toevallig als advertentie tegen in een kookblaadje:
[ afbeelding ]
Ik dacht: WTF?! Maar het bestaat echt! Zie vooral ook dit dit geweldige filmpje!
Alles aan dat filmpje is zó verkeerd dat het weer tof wordt! Die miniatuurbaksteentjes! Het rode lampje in de oven!
(OT: Ik ga van de weeromstuit overmorgen pizza's bakken! Ik heb nog verschillende soorten gorgonzola in de koelkast, dus ik denk dat het 'witte' pizza's worden met kaas, peer en knoflook)
Sorry! Gemist. Ik maak vooral pizza's in de zomer dus ik was de topics een beetje uit het oog verloren.quote:Op maandag 9 januari 2012 10:59 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Had ik in 't vorige topic ook al gepost, en toen reageerde er niemand op
Leuk dat het gelukt is! Graag gedaan .quote:Op maandag 9 januari 2012 12:55 schreef symantec12 het volgende:
@MaximusTG bedankt voor je hulp. De Pizza was erg lekker. Bodem was top, precies zoals bij de italiaan. Zat ook ook nog een klein beetje bloem aan de onderkant van de pizza, wat ik altijd erg lekker vind.
Er zit veel histamine in tomaten, maar misschien doen verse biologische het wel beter. (Bestrijdingsmiddelen zijn ook niet bevorderlijk)quote:Op maandag 9 januari 2012 08:18 schreef MaximusTG het volgende:
Poe, ook nog voor tomaten allergisch! Wat een pizzapech..
Maar alleen voor verse tomaten, of ook voor verwerkte, gekookte tomaten (blik & pakjes)?
Maar dan heb je dus een histamine-allergie begrijp ik? Niet specifiek tomaat? Want veel mensen met een specifieke tomaten-allergie kunnen wel gekookte tomaten eten.quote:Op dinsdag 10 januari 2012 15:49 schreef Zoheetik het volgende:
[..]
Er zit veel histamine in tomaten, maar misschien doen verse biologische het wel beter. (Bestrijdingsmiddelen zijn ook niet bevorderlijk)
En een dun laagje en voor de rest van de week histaminevrij eten, misschien dat dat een optie is.
Anders wordt het maar een broodje jonge kaas/mozzarella .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |