CantFazeMe | maandag 12 december 2011 @ 22:37 |
Zoals Dropshot, 20%, heerlijk om puur te drinken. Weet iemand ander goede sterke drank zonder dat je hoeft te mixen? Dus geen barcadi / Smirnoff. Thanks ![]() | |
papernote | maandag 12 december 2011 @ 22:39 |
Whiskey, jenever, brandewijn, ... Heel veel dranken zijn om puur te drinken. | |
Habork | maandag 12 december 2011 @ 22:40 |
Amaretto | |
leeell | maandag 12 december 2011 @ 22:41 |
bison wodka | |
Franknfurter | maandag 12 december 2011 @ 22:42 |
spiritus | |
Ericr | maandag 12 december 2011 @ 22:43 |
15 jaar oude rum of nog ouder. Flor de Cana, Zacapa, Ron Malecon. Drinkt allemaal vrij makkelijk weg ondanks dat het 40% alcohol bevat. | |
erikkll | maandag 12 december 2011 @ 22:43 |
Zelfgemaakte dropshot van erikkll. 35% alcohol en heerlijk, puur ![]() | |
FreezePop | maandag 12 december 2011 @ 22:44 |
Licor 43, sambuca. | |
boyv | maandag 12 december 2011 @ 22:44 |
Whiskey | |
Daniel1976 | maandag 12 december 2011 @ 22:44 |
Raki, 45% | |
Milkmannetje | maandag 12 december 2011 @ 22:46 |
palinka 60%> | |
Rekkie | maandag 12 december 2011 @ 22:46 |
Die vind ik ook best te zuipen | |
Dondermeester | maandag 12 december 2011 @ 23:05 |
Southern Comfort, drinkt als limonade.... tot je probeert op te staan ![]() | |
kabelhaspel | maandag 12 december 2011 @ 23:08 |
| |
#ANONIEM | maandag 12 december 2011 @ 23:20 |
Stroh 80 | |
CantFazeMe | maandag 12 december 2011 @ 23:24 |
Keep them comming ![]() Thanks! | |
#ANONIEM | maandag 12 december 2011 @ 23:46 |
't meeste is al genoemd. Whisky Bourbon (alleen goede ![]() Jenever Rum Spiced rum (drink als limonade weg ![]() | |
Scuidward | maandag 12 december 2011 @ 23:47 |
| |
Tommeke | maandag 12 december 2011 @ 23:48 |
Weduwe Joustra Beerenburg Whiskey Ouzo | |
Kabolter | maandag 12 december 2011 @ 23:51 |
Ik denk dat je zoiets als Goldstrike bedoeld. Nu wordt het topic meer gebruikt als: zie mij even wat ik zo eventjes in mijn mik leeg gooi. | |
Daniel1976 | maandag 12 december 2011 @ 23:58 |
Ouzo ![]() | |
Feola | dinsdag 13 december 2011 @ 00:05 |
idd stroh ![]() | |
NiTiN | dinsdag 13 december 2011 @ 01:14 |
Ook Grand Marnier is puur wel oke. Beetje te zoet imo. | |
golfer | dinsdag 13 december 2011 @ 01:42 |
Probeer eens Absint. Gegarandeerd dat je al die andere slappe drankjes en mixen niet meer hoeft. Alcoholpercentage kan wel oplopen tot 70%. ![]() | |
sijs | dinsdag 13 december 2011 @ 02:26 |
een goede cognac... heerlijk | |
Libris | dinsdag 13 december 2011 @ 02:35 |
Maar absinthe hoor je niet helemaal puur te drinken, toch? mengen met ijswater en een suikerklontje. | |
Axia | dinsdag 13 december 2011 @ 09:51 |
Drink dan Marienburg Rum ![]() | |
Erasmo | dinsdag 13 december 2011 @ 11:55 |
En ook gegarandeerd dat je de volgende dag een kater hebt waar je U tegen zegt ![]() | |
100% Tukker | dinsdag 13 december 2011 @ 11:58 |
Slivovic, gestookt door opa. ![]() | |
Reneuh | dinsdag 13 december 2011 @ 12:19 |
Heb ik inderdaad ook gehad, van dat zelf gestookte spul. Daar krijg je pas haren op je oogbollen van ![]() | |
tech4u | dinsdag 13 december 2011 @ 13:13 |
Whisky. Er is altijd wel een whisky die bij je past! | |
cinnamon_M | dinsdag 13 december 2011 @ 14:28 |
Whiskey. Cognac. Goede rum. Licor 43, sambuca, calvados, cointreau, pernod.... genoeg lekkers! | |
MisterSqueaky | dinsdag 13 december 2011 @ 14:35 |
Nee, absinth hoor je niet te verdunnen met ijswater *ril*. Er zijn overigens ook medes van meer dan 20%. | |
Byte_Me | dinsdag 13 december 2011 @ 14:43 |
dat is wel de traditionele manier om het te drinken. | |
Weltschmerz | dinsdag 13 december 2011 @ 18:05 |
Absint drink je niet vanwege de alcohol maar vanwege de alsem, en zeker niet vanwege de smaak. Die is door die alsem namelijk niet best en om dat te verbloemen moet er van die anijs doorheen en suiker erbij. Effectieve absint is in de EU bijna niet meer te krijgen en als je het wel weet te vinden is het nauwelijks effectief. | |
Inschrijven_valt_niet_mee | dinsdag 13 december 2011 @ 18:27 |
De vraag van TS lijkt me nogal persoonlijk ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 13 december 2011 @ 18:28 |
Slivovic en andere rakija is lekker ![]() Maar ik heb één keer zelfgestookte pálinka gehad en dat vond ik niet zo'n succes. Zat net als bij wodka bijna geen smaak aan behalve alcohol, snap niet wat daar lekker aan is om puur te drinken. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-12-2011 18:28:15 ] | |
Karina | dinsdag 13 december 2011 @ 18:56 |
![]() | |
Servicemonster | dinsdag 13 december 2011 @ 19:15 |
Jägermeister uit de vriezer of goed gekoelde Schrobbelèr. Beide van het type kruidenbitter. | |
Curiosity | dinsdag 13 december 2011 @ 19:42 |
Hotshot 20% is ook erg lekker en niet zo sterk als Goldstrike 50%. http://www.galliano.com/ Bovenstaande is ook erg lekker en in vele varianten verkrijgbaar. | |
Kabolter | dinsdag 13 december 2011 @ 22:15 |
Inderdaad. Thujon is volgens mij de werkzame stof qua Absinth. Volgens mij mag het aanwezig zijn in Absinth, alleen dan 20x zo weinig. Dit is niet alleen het probleem, er wordt sowieso al getwijfeld of de stof an sich wel werkzaam is, in welke samenstelling dan ook. Al gaat de EU sowieso qua werkzaamheid op één gebied van uit: het schijnt het zenuwstelsel aan te tasten. Daarom de eis dat het maar tot een bepaalde hoeveelheid aanwezig mag zijn. Ik ben er niet heel erg in thuis: absinth of absinth-alsem. Maar volgens mij kwam de groene fee en de populariteit voornamelijk door Van Gogh. Eén van de theorieën was dat hij onder invloed zijn oor van zijn hoofd verwijderde. Dit hoeft niet meteen het directe effect (hallucineren) te bewijzen, of het indirecte effect (krankzinnigheid en/of aantasting van het zenuwstelsel). Alcohol was in die tijd niet altijd van hoge kwaliteit. Een drank die uit de verkeerde soorten alcohol bestaat kan hetzelfde effect veroorzaken. Evenals een niet gezonde psyche. ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 13 december 2011 @ 22:55 |
Waarschijnlijk was het groene kleurstof die de problemen veroorzaakte, niet de alsem. | |
vosss | dinsdag 13 december 2011 @ 22:59 |
Dat zuipen hongaren toch? ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 13 december 2011 @ 23:00 |
Ik heb me een grappa ingeschonken als slaapmutsje. | |
cinnamon_M | woensdag 14 december 2011 @ 01:22 |
Ook lekker ![]() | |
heiden6 | woensdag 14 december 2011 @ 01:30 |
Of goede whisk(e)y. Overigens, dropshot. ![]() | |
SiGNe | woensdag 14 december 2011 @ 03:11 |
Waar weet je die private stock dan vandaan te toveren? Ik kan het helaas nergens vinden. Qua rum vind ik El Dorado erg goed en Brugal ook. Wat ook erg lekker is is Rhum Agricole, dat is de Franse manier van rum maken, direct uit suikerriet ipv uit melasse. Qua likeur vind ik Drambuie erg lekker, whiskeylikeur met honing en 36 soorten kruiden. | |
hmmmz | woensdag 14 december 2011 @ 03:12 |
dit dus ! | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:13 |
Mi Gaddo, boeler. ![]() Wat dacht je van Whisky in plaats van al die wijvendrankjes? Wordt toch eens volwassen... ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-12-2011 03:13:32 ] | |
hmmmz | woensdag 14 december 2011 @ 03:14 |
Drambuie en Whiskey http://en.wikipedia.org/wiki/Rusty_Nail_(cocktail) | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:16 |
Jamaican rum in limonadeglas. ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:19 |
Vol/halfleeg/praktisch leeg? | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:20 |
Het glas of de fles? | |
hmmmz | woensdag 14 december 2011 @ 03:21 |
tijdje terug heel speciale oude rum op á 350 euro fles ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:26 |
![]() | |
heiden6 | woensdag 14 december 2011 @ 03:26 |
Eerlijk gezegd heb ik die rum nog nergens in Nederland in de (digitale) schappen gezien, maar ik ben dan ook nog niet actief op zoek geweest. In april heb ik voor het eerst een fles gekocht, op een buitenlands vliegveld, en in oktober op hetzelfde vliegveld voor de tweede keer (1 liter voor $ 26). Ik baalde nogal dat ik maar één fles mee mocht nemen, zeker omdat er een 'tweede fles halve prijs'-aanbieding was. ![]() Als je het ergens vindt, let me know! ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:26 |
Vertel... | |
xaban06 | woensdag 14 december 2011 @ 03:28 |
| |
hmmmz | woensdag 14 december 2011 @ 03:31 |
Was bij een drank destillateur (die de schrobbelèr maakt), hij kreeg dan de vaten van een grote rum producent aangeleverd en moest ze bottelen. Na de rondleiding mochten we proeven, dat was toch wel het leukste ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:33 |
Dus de schrobbeler destillateur schotelt je rum voor i.p.v. zijn product. ![]() | |
hmmmz | woensdag 14 december 2011 @ 03:38 |
buiten schrobbelèr bottelt hij nog veel meer dingen heur | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:39 |
Waarvan akte. | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 03:44 |
Beide nog een kwart te gaan. | |
Curiosity | woensdag 14 december 2011 @ 07:19 |
Iets drinken omdat je dan volwassen lijkt/bent ![]() | |
Weltschmerz | woensdag 14 december 2011 @ 11:51 |
Ik geloof daar niet zo in. In de verbodsgeschiedenis van absint of wat voor roesmiddel dan ook is bij allerlei overheden noch de EU ook maar iets van een consequente op wetenschappelijke inzichten gebaseerde lijn te ontdekken. Het is voor de pret en er is geen groot invloedrijk bedrijf wiens aandeelhouders eraan verdienen? Verbieden maar. Het was een rage onder kunstenaars, zoals kunstenaars altijd neigen naar roesmiddelen. Waar het hem dan precies in zat weet ik niet, maar volgens mij lijdt het geen twijfel dat er destijds veel slechtgemaakte troep op de markt was, en dat autoriteiten niet zoveel aanleiding nodig hadden om aan een dergelijk wereldje gelieerde dranken te verbieden. Als ik me niet vergis stond het verbod niet helemaal los van de invloed van christelijke moralisten. Ik heb nog zo'n Palenka liggen, van peren van het erf van de oma van Zsolt. Over het algemeen weten die oma's en opa's wel wat ze doen, maar er kan een hoop fout gaan bij het stoken en als het verkeerd gaat is het heel schadelijk. Je moet ze eigenlijk wel even laten testen door iemand die de verkeerde alcohol kan ruiken. Dit zijn ook dranken die je met je neus moet proeven, en het gaat ook om de sensatie dat het prikt. Je moet een slokje op je tong leggen en dan door je neus ademen. Dan prikt de peer of wat voor fruit dan ook in je neus. Dat is toch wat anders dan een whiskey of een cognac die veel voller, rijker en gelaagder is en juist zacht gebracht moet worden. Bij Calvados heb je daarin een beetje een tweedeling. Je hebt liefhebbers van de hele verfijnde zachte Calvados, maar ook mensen die liever de appels door hun neus voelen branden. | |
#ANONIEM | woensdag 14 december 2011 @ 12:08 |
Ja, daarom staan er zoveel mensen met een flesje chocomel en fristi in de kroeg. Er zit altijd wel een redelijke omgevingsfactor verwerkt in het drinkgedrag van mensen hoor. ![]() Los daarvan was mijn post ook niet serieus bedoelt. ![]() | |
Miss-Paraplu | woensdag 14 december 2011 @ 13:14 |
Amaretto koud | |
Tanin | woensdag 14 december 2011 @ 13:54 |
![]() Of Becherovka! Palinka ook inderdaad. En ook Nederlandse kruidenbitters e.d. En vergeet Tequilia niet (of is zout + citroensap ook mixen?) | |
Luuksor | woensdag 14 december 2011 @ 14:10 |
Jawel, Absinth hoor je wel te verdunnen met ijswater. Dat is de klassieke manier van serveren. | |
SiGNe | woensdag 14 december 2011 @ 14:49 |
Enige plek waar ik het tot nu toe gevonden heb is bij www.rumworld.nl http://www.rumworld.nl/we(...)-stock.html?sef=hcfp Maar daar is ie wel €35 ex verzendkosten, €42,95 incl. In Utrecht heb je op de jaarbeurstraverse ook een erg goede drankenwinkel (als je van CS naar jaarbeurs loopt) die hebben ook erg veel rum en ik heb er al erg goede rums gehaald. Helaas geen Captain Morgan Private Stock (de CM Black is m'n "huisrum") Ook helaas is dat die winkel in 2012 weg moet ivm. de grote verbouwing van het Centraal Station en een nieuw pand huren in de stad kost teveel geld voor kleine ondernemers, ze stoppen er dus mee komend jaar. Ik weet nog niet helemaal wanneer ze weg moeten, officieel gezien hadden ze al weg moeten zijn afgelopen april maar de bouw was uitgesteld. Hoe dan ook is het erg balen voor de echte rum-, whiskey- en cognacliefhebber want dat is hun specialisme. | |
Kabolter | woensdag 14 december 2011 @ 17:26 |
Dan zou de rol van Frankrijk wel heel dubieus zijn. Dit land liet het vele jaren toestaan, maar is nu volgens mij één van de weinige landen die het wel verbied. Als je ergens hele duidelijke christelijke sporen in de samenleving ziet dan is dat volgens mij Frankrijk wel. | |
SiGNe | woensdag 14 december 2011 @ 18:24 |
Volgens mij zijn er in Frankrijk ook best wat "ongelukken" met Absinth en zelfstoken geweest waardoor men het verboden heeft. En in Alsem zitten dacht ik ook best wat zware metalen, het is in elk geval giftig en op de lange termijn geeft het diverse problemen zoals bijvoorbeeld hersenbeschadiging. Af en toe drinken is geen probleem, zolang de gifitige stoffen maar weer af kunnen breken. | |
Geestig | vrijdag 16 december 2011 @ 04:30 |
Probeer drankgigant.nl. In zoverre ik mij kan heugen hebben die erg veel | |
hmmmz | vrijdag 16 december 2011 @ 04:33 |
Het gaat om de kwaliteit niet om de kwantiteit | |
Frishe | vrijdag 16 december 2011 @ 04:56 |
Jutter | |
Moira | vrijdag 16 december 2011 @ 05:05 |
Kroatische Kruscovac! En dan is de Lara variant het lekkerst. Op vakantie hadden we een shitload flessen ingeslagen, het jaar erna was het gewoon bij de Gall&Gall te koop ![]() Heerlijk perenlikeurtje, echt aan te raden bij het avondeten met een ijsklontje erin. Nomnom! Staat bij de Gall&Gall vaak op het onderste schap, in hetzelfde vak als waar dingen als Dropshot, Sambuca, Baileys etc. staan. Oranje-achtig gekleurd ![]() Overigens vind ik Baileys (chocolate) ook heerlijk, maar dat schijnen veel mannen een wijvendrankje te vinden ![]() | |
Frishe | vrijdag 16 december 2011 @ 05:42 |
Lara... Die oranje rotzooi heb ik ook nog staan. | |
Tanin | vrijdag 16 december 2011 @ 07:43 |
Ja Baileys is wel een beetje een wijvendrankje, maar wel een die verdomd lekker is ![]() | |
100% Tukker | vrijdag 16 december 2011 @ 09:03 |
Puur? Brrrrr... ![]() Met cola wel redelijk te doen. Je tanden zijn er minder gelukkig mee... ![]() | |
Kapt-Ruigbaard | vrijdag 16 december 2011 @ 09:12 |
Een goede Tequila hoor je niet met zout en citroensap te nuttigen ![]() | |
CutCake | vrijdag 16 december 2011 @ 09:15 |
Nee, daar vul je je aansteker mee... Hypedrankjes ![]() | |
YskaFredriksson | vrijdag 16 december 2011 @ 09:57 |
Baileys wel met een ijsklontje ![]() | |
fruityloop | vrijdag 16 december 2011 @ 10:01 |
Glenmorangie - The Lasanta is erg lekker om van te nippen als de regen om het huis vliegt. ![]() ![]() ![]() | |
BertV | vrijdag 16 december 2011 @ 10:06 |
Cognac, Grand Marnier, Pernod | |
cinnamon_M | vrijdag 16 december 2011 @ 10:21 |
Ik krijg het niet weg, tequila, maarja, smaken verschillen. Net als martini overigens. Vind ik beide vreselijk.
![]() | |
Curiosity | vrijdag 16 december 2011 @ 11:07 |
Vijftien jaar geleden dronken we dit al in de Baja, dus een hype drankje, niet echt. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 11:10 |
Tequila een hype drank? Voor wie? Mensen die ouwe klare drinken, of citroenbrandewijn met suiker? | |
Sephael | vrijdag 16 december 2011 @ 11:11 |
Het zal vast allemaal al genoemd zijn, maar: Licor 43 Amaretto Sambuca | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 11:12 |
Lara, dat smaakt alsof je een zak of twee bananenschuim hebt opgelost in alcohol. | |
VladPoetin | vrijdag 16 december 2011 @ 11:15 |
absinthe | |
CutCake | vrijdag 16 december 2011 @ 11:23 |
140% alcohol zeker... | |
FigureBirdStars | vrijdag 16 december 2011 @ 11:24 |
Malt Whisky Cognac, wel minimaal VSOP Donkere rum Eigenlijk zijn alle soorten sterke drank wel lekker, zolang je kwaliteit neemt. | |
Weltschmerz | vrijdag 16 december 2011 @ 12:07 |
Wat dan? Nippen bij het haardvuur? Veel drank moet je gewoon niet te ingewikkeld over doen. Dat moet prikken in je neus en branden in je keel, daar moet je een tinteling van door je lijf voelen. Het zijn spirits, levenswater, geestwater, vuurwater, het is in de eerste plaats stérke drank. Dat gaat niet om de smaak, dat gaat om de sensatie en de roes. Dan kun je wel hypocriet gaan doen en zeiken over het bijsmaakje van een tequila of een wodka, maar daarbij maakt dat echt maar heel weinig uit. Als je een rijke, diepe, gelaagde smaakbeleving wilt dan moet je whiskey of cognac gaan drinken of zo. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 12:11 |
Armangnac doet het ook, en er zijn ook prachtige Grappas, Tequillas, eaux de vie, likeuren, etc | |
Weltschmerz | vrijdag 16 december 2011 @ 12:25 |
Ja, maar een aaardappel of een agave is wat anders dan een druif of graan. De smaakdifferentiatie zit binnen zo'n smalle marge. Dan kun je daar een hobby van maken en de kenner en fijnproever gaan uithangen, prima, maar dat is nog steeds niet waar het bij die drank om gaat. De verfijning is er, maar dat is meer een bijverschijnsel dan de kern. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 12:33 |
Ja, en een kers, een appel, aardbei, pruim, etc is weer wat anders, je kan de wiskey en cognac purist uit hangen, maar dan hou je alleen jezelf voor de gek. | |
#ANONIEM | vrijdag 16 december 2011 @ 12:39 |
Sterke drank kan je met verschillende doelstellingen maken. Het hele idee van wodka is, voor zover ik weet, dat het een zo puur mogelijk mengsel van water en ethanol moet zijn, zonder enige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarom is het veel onzinniger om over de smaak van wodka te discussiëren, dan over de smaak van andere sterke drank. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2011 12:39:59 ] | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 12:40 |
Ik had het niet over Vodka | |
#ANONIEM | vrijdag 16 december 2011 @ 12:41 |
Weltschmerz met zijn aardappel wel, lijkt mij. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 12:44 |
Ja, ik weet dat hij een stropop argumentatie gebruikt, daar zeg ik juist ook wat van door over appels, pruimen, aardbeien etc te beginnen, er zijn prachtige Marc en eaux de vie, | |
Weltschmerz | vrijdag 16 december 2011 @ 12:51 |
Daar gaat het helemaal niet om. Het gaat erom dat je uit een aardappel of agave veel makkelijker alcohol kunt trekken dan een smaak, laat staan een diepe, verfijnde en gelaagde smaak. Daar is helemaal niks mis mee, want met alcohol is niks mis, niet met een prikkende warme gloed in je neus en brand in je keel, niet met een tinteling in je ruggengraat en ook niet met flink dronken worden. Maar doe daar dan ook niet moeilijk over. Ik ben veel mensen tegengekomen met een grote bek over het juiste merk wodka, maar nog geen een die ze blind kon onderscheiden van de wodka die ik bij de schoonmaakartikelen heb staan. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 12:53 |
Succes verder met je zelfgesprek | |
cinnamon_M | vrijdag 16 december 2011 @ 12:55 |
Nou zeg. Ik vind dat ie wel een punt heeft eigenlijk, iig als het gaat om wodka. Andere sterke dranken niet, tequila heeft zeker wel smaak (anders vond ik het niet zo smerig). Of er binnen de wereld van tequila (en de andere genoemde voorbeelden) veel onderlinge smaakverschillen zijn of juist weinig weet ik niet want ik zuip het spul niet, maar het zou me niet vreemd lijken als bij bepaalde sterke dranken het onderlinge verschil kleiner is dan bij andere. | |
shifto | vrijdag 16 december 2011 @ 12:56 |
| |
Tanin | vrijdag 16 december 2011 @ 12:59 |
Nou, er is 1 vodka merk wat ik echt wel kan onderscheiden: Putinoff. Die is heel toepasselijk genaamd, want na 1 glas " you have put enough" dat spul is SMEEEEEERIG Voorderest denk ik niet dat ik veel vodka kan onderscheiden nee ![]() | |
shifto | vrijdag 16 december 2011 @ 12:59 |
Die Poolse wodka ook! Met die grasspriet erin ![]() | |
Curiosity | vrijdag 16 december 2011 @ 13:12 |
Na vier glazen neem ik die moeite ook niet meer ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 16 december 2011 @ 13:19 |
Zoals ik zei, ik had het niet over Vodka. | |
Luuksor | vrijdag 16 december 2011 @ 13:22 |
Ben het niet vaak met PietVerdriet eens, maar in dit geval zeker wel! | |
mega-worstje | vrijdag 16 december 2011 @ 13:24 |
whiskey, disaronno amaretto, tequila | |
Weltschmerz | vrijdag 16 december 2011 @ 13:30 |
Je bent opgehouden te doen alsof je wel eens leest wat er staat? | |
fruityloop | vrijdag 16 december 2011 @ 14:20 |
Ook vodka kent soorten/smaken, oa door de soort en het aantal keren filteren, nog afgezien van de varianten met toevoegingen in de fles, denk aan de schil van een vrucht, of een peper, en zo verder. | |
Molleman | vrijdag 16 december 2011 @ 14:24 |
Doe mij maar een lekkere single malt whisky. Dan ben ik gauw tevreden ![]() | |
Moira | vrijdag 16 december 2011 @ 15:11 |
Met cola? ![]() ![]() Maar puur is het ook heerlijk, niet om te shotten of te atten, maar lekker te nippen ![]() En inderdaad, het is een mierzoete kauwgomballensmaak, maar daar hou ik wel van ![]() | |
Mint_Clansell | zaterdag 17 december 2011 @ 01:07 |
![]() | |
golfer | zaterdag 17 december 2011 @ 01:47 |
| |
CantFazeMe | zaterdag 17 december 2011 @ 11:33 |
Iedereen bedankt ![]() |