Haha oja, dat kan natuurlijk ook nog.quote:Op zaterdag 17 december 2011 23:06 schreef MaximusTG het volgende:
Tuurlijk, kan zo de hele dag stol eten. Dat is het probleem niet. Ik probeer alleen de calorie-inname zo rond de kerst tegenwoordig een beetje in bedwang te houden.:p
Komaan het is kerst, verwen jezelf. Je hebt daarna nog een heel jaar om gezond te gaan doen.quote:Op zaterdag 17 december 2011 23:06 schreef MaximusTG het volgende:
Tuurlijk, kan zo de hele dag stol eten. Dat is het probleem niet. Ik probeer alleen de calorie-inname zo rond de kerst tegenwoordig een beetje in bedwang te houden.:p
Ik woon aan de kust, een kleine 150Km van Duitsland, niet ff aan te rijden.quote:Op donderdag 15 december 2011 16:55 schreef MaximusTG het volgende:
Ah, ja, dat is idd bar slecht in NL. Ik weet niet waar je woont, maar de supermarkten in Duitsland zijn wat dat betreft veel beter. En anders kom je bij webshops uit.
Ziet er goed uitquote:Op maandag 19 december 2011 22:51 schreef olskie het volgende:
[..]
Ik woon aan de kust, een kleine 150Km van Duitsland, niet ff aan te rijden.
Ik heb vorige week een stol gebakken en nu staan er weer 2 in.
Deze is van vorig week [ afbeelding ]
Ze zaten allebei tegelijk in de oven alleen de lichte is anders gemaakt, met het zelfde deeg
Hier nog een foto van mijn eerste witbrood
[ link | afbeelding ]
Oh scherp, had ik bijna met een ministol met 400% vulling gezetenquote:Op donderdag 22 december 2011 12:23 schreef MaximusTG het volgende:
Ja je mist wat :p. In de sponge gaat 2.25 oz. In het final dough nog eens 10 oz. Maar dat is 2.25 cup, dus ik snap waar de verwarring vandaan komt.
quote:Op donderdag 22 december 2011 21:04 schreef evo87 het volgende:
vandaag kerstbrood gebakken. Met 'kerstkruiden', walnoten, vijgen, cranberries en chocolade. Kan niet wachten
Ik heb een "eigen" recept gemaakt, Ik heb 4 recepten naast elkaar gelegd en daar ongeveer een gemiddelde genomen, en dan pas ik zelf het recept weer aan(meer bloem, minder water, enz) Dit doe ik met veel recepten.quote:Op donderdag 22 december 2011 11:43 schreef Doodloper het volgende:
[..]
[..]
Ziet er goed uit
heb je ook een foto van de binnenkant van de stol? welk recept heb je gebruikt?
Glimt 'ie zo ontzettend of lijkt dat maar zo?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het glimmen komt door de gesmolten boter, en een foto met vulling komt nog
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |