abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 17 december 2011 @ 09:21:53 #151
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105685618
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2011 22:34 schreef Gripper het volgende:
Een vissende vriend van ons heeft de daad bij het woord gevoegd: zn eerstvolgende snoek zou voor ons zijn. Ik krijg dus binnenkort een kilo of 4 snoek uit de Utrechtse havens :D

Wat is een lekkere manier om snoek te bereiden, en waar moet je allemaal op letten?
Snoek smaakt gronderig, en zit vol met graten, erg lastig daar wat mee te doen.
Je zou visballetjes kunnen maken, vis stomen en dan het vlees en de graten scheiden met de hand, met ei en aardappel mengen en die balletjes dan bakken of frituren.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105693244
Klein vraagje over riblappen. Is het normaal dat er veel harde witten stukken tussenzitten? Ben wel wat stukjes vet gewend, maar ik heb nu lappen waarbij ruim 1/3e uit snoeiharde witte stukken bestaat. :? Ze zien eruit alsof er een tank overheen heeft gereden :P


[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2011 15:03:06 ]
  zaterdag 17 december 2011 @ 15:05:37 #153
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105693323
quote:
99s.gif Op zaterdag 17 december 2011 15:02 schreef CrashO het volgende:
Klein vraagje over riblappen. Is het normaal dat er veel harde witten stukken tussenzitten? Ben wel wat stukjes vet gewend, maar ik heb nu lappen waarbij ruim 1/3e uit snoeiharde witte stukken bestaat. :? Ze zien eruit alsof er een tank overheen heeft gereden :P
[ afbeelding ]
Wat is dat? Roadkill?
Bij riblappen hoort er wel vet in te zitten, maar het horen ook lappen te zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105693358
Riblappen van de Lidl. Zaten er 2 in het pakje, dit was de 2e. Heb hem alleen opgepakt en omgedraait. :D
  zaterdag 17 december 2011 @ 15:10:19 #155
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105693417
quote:
99s.gif Op zaterdag 17 december 2011 15:07 schreef CrashO het volgende:
Riblappen van de Lidl. Zaten er 2 in het pakje, dit was de 2e. Heb hem alleen opgepakt en omgedraait. :D
Aha
Tja, stukken snijden en stoofvlees mee maken, of gehakt van draaien. Bij de Aldi heb ik soms wel eens mooie gemarmerde riblap en sucade gezien, neem het dan altijd mee, ook al heb ik het niet nodig. Vacumeer dat dan en vries het in
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 17 december 2011 @ 15:12:25 #156
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105693457
Wat ik tegenwoordig doe is portioneren, in plastic en alufolie wikkelen en dan vacumeren en invriezen. Blijft dan lang mooi in de vriezer bij -28
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 17 december 2011 @ 16:19:17 #157
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_105695277
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 december 2011 15:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Aha
Tja, stukken snijden en stoofvlees mee maken, of gehakt van draaien. Bij de Aldi heb ik soms wel eens mooie gemarmerde riblap en sucade gezien, neem het dan altijd mee, ook al heb ik het niet nodig. Vacumeer dat dan en vries het in
Vorige week heb ik bij de C1000 ook nog prachtige riblappen gehaald, ook sterk gemarmerd (leek wel iets op wagyu zo gemarmerd was het).
Zaten wel een paar harde stukken vet in maar dat heb ik er zelf afgesneden.
Achteraf had ik het ignelijk na de bereiding eruit moeten vissen.

[ Bericht 2% gewijzigd door SiGNe op 17-12-2011 17:06:48 ]
  zaterdag 17 december 2011 @ 16:39:52 #158
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_105695934
Maar die harde stukken worden volgens mij juist heel makkelijk zacht. Het zijn die zenige stukken/vliezen die eng taai blijven.
  zaterdag 17 december 2011 @ 17:06:36 #159
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_105696683
Ik kan zelf niet tegen de structuur van vet vlees, krijg ik kokhalsneigingen van zodra ik er op kauw.
Vandaar dus dat ik het zoveel mogelijk vermijd maar het geeft wel heerlijke smaken af dus achteraf eruit vissen was beter geweest voor het gerecht.
Bij mij waren het ook echt harde stukken vet, er zat ook zachter vet aan het vlees, dat heb ik er wel aan laten zitten en dat ben ik ook verder niet meer tegen gekomen na 3 uur stoven.
pi_105731461
Piet, ik heb nog één kwarteltje over die ik vandaag en morgen niet ga eten. Ik overweeg nu hem te confijten. Dan wil ik wel de hele kwartel confijten uiteraard, alleen de pootjes is de moeite niet. Hoe pak ik dat handig aan? Laat ik hem gewoon heel, hak ik het karkas langs de ruggegraat in tweeën...?

Zou hem dan zodadelijk gaan zouten en morgen aan het begin van de middag confijten (of kan ik hem dan beter dinsdag confijten zodat ie langer kan zouten). Wil hem garen in ganzenvet.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_105731687
Voor kerst wil ik graag gekarameliseerde witte chocolademousse maken (naar idee van minilot) met frambozensorbetijs (niet zelfgemaakt). Alternatief is de frambozenmousse waarover Piet in het Kerstdinertopic al postte.

In beide gevallen vraag ik me af of het mogelijk is de mousse al op kerstavond te maken en pas op 2e kerstdag te serveren? Piet? :)
  zondag 18 december 2011 @ 17:23:26 #162
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105731839
quote:
5s.gif Op zondag 18 december 2011 17:19 schreef Sts het volgende:
Voor kerst wil ik graag gekarameliseerde witte chocolademousse maken (naar idee van minilot) met frambozensorbetijs (niet zelfgemaakt). Alternatief is de frambozenmousse waarover Piet in het Kerstdinertopic al postte.

In beide gevallen vraag ik me af of het mogelijk is de mousse al op kerstavond te maken en pas op 2e kerstdag te serveren? Piet? :)
Zou de mousse niet op Kerstavond maken en pas 2 dagen later eten, je werkt met rauw eiwit, dus beste is vers eten. Tenzij je met gepasteuriseerd eiwit gaat werken, geloof dat AH dat verkoopt. Ik ben altijd gewend wat meer op zeker te spelen met voedselveiligheid.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 18 december 2011 @ 17:25:17 #163
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105731885
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:12 schreef cinnamon_M het volgende:
Piet, ik heb nog één kwarteltje over die ik vandaag en morgen niet ga eten. Ik overweeg nu hem te confijten. Dan wil ik wel de hele kwartel confijten uiteraard, alleen de pootjes is de moeite niet. Hoe pak ik dat handig aan? Laat ik hem gewoon heel, hak ik het karkas langs de ruggegraat in tweeën...?

Zou hem dan zodadelijk gaan zouten en morgen aan het begin van de middag confijten (of kan ik hem dan beter dinsdag confijten zodat ie langer kan zouten). Wil hem garen in ganzenvet.
Niet nodig hem lang te zouten, ik zou hem trouwens na het garen wel ontdoen van de botten, vind een confit lekkerder als het botloos is. Je kan gewoon incluis poten en vleugel in stukken in het vet garen, eventueel met wat extra fond erbij als je het in huis hebt, of een glas Marsala, of Port, peperkorrels, blaadje laurier, jeneverbes, beetje knoflook, etc
Lang en langzaam laten garen, dan door een zeef afgieten, en dan het vlees van de botten plukken, glijdt er zo vanaf en dan weer met het vet verhitten, in een jampot gieten en ervan genieten.
MMmmm
Krijg zin weer eens een confit te maken, eend, gans, mmmm
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105731982
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou de mousse niet op Kerstavond maken en pas 2 dagen later eten, je werkt met rauw eiwit, dus beste is vers eten. Tenzij je met gepasteuriseerd eiwit gaat werken, geloof dat AH dat verkoopt. Ik ben altijd gewend wat meer op zeker te spelen met voedselveiligheid.
Hm ok :) Gepasteuriseerd eiwit ga ik me niet aan wagen in 'mijn' AH. In dat geval ga ik misschien de frambozenpuree of het karameliseren van de witte chocolade alvast vantevoren doen, scheelt weer een stap 's ochtends... Zou dat wel kunnen?
Bedankt, ook voor het frambozenmousse recept :)
  zondag 18 december 2011 @ 17:31:04 #165
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105732068
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:28 schreef Sts het volgende:

[..]

Hm ok :) Gepasteuriseerd eiwit ga ik me niet aan wagen in 'mijn' AH. In dat geval ga ik misschien de frambozenpuree of het karameliseren van de witte chocolade alvast vantevoren doen, scheelt weer een stap 's ochtends... Zou dat wel kunnen?
Bedankt, ook voor het frambozenmousse recept :)
Puree maken is 2 minuten werk, en je moet de gelatine sowieso smelten, echt, het is meer afwaswerk dan noeste arbeid, en als je een afwasmachine hebt is dat geen punt.

Maar euh, carameliseren van de witte chocolade? Que?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105732290
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Puree maken is 2 minuten werk, en je moet de gelatine sowieso smelten, echt, het is meer afwaswerk dan noeste arbeid, en als je een afwasmachine hebt is dat geen punt.

Maar euh, carameliseren van de witte chocolade? Que?
Comme ça :) Leek me wel lekker.
Gezien je bij witte chocolademousse in principe ook de chocolade vantevoren smelt ga ik de gok wagen dat het met gekarameliseerde ook werkt. En aangezien ik de mousse niet vantevoren kan maken en dit nooit geprobeerd hebt, maak ik ze wel gewoon alletwee tegelijk op de dag zelf dan.
pi_105733389
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Niet nodig hem lang te zouten, ik zou hem trouwens na het garen wel ontdoen van de botten, vind een confit lekkerder als het botloos is. Je kan gewoon incluis poten en vleugel in stukken in het vet garen, eventueel met wat extra fond erbij als je het in huis hebt, of een glas Marsala, of Port, peperkorrels, blaadje laurier, jeneverbes, beetje knoflook, etc
Lang en langzaam laten garen, dan door een zeef afgieten, en dan het vlees van de botten plukken, glijdt er zo vanaf en dan weer met het vet verhitten, in een jampot gieten en ervan genieten.
MMmmm
Krijg zin weer eens een confit te maken, eend, gans, mmmm
Thanks, dat moet wel gaan lukken!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 18 december 2011 @ 18:08:38 #168
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105733477
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 17:37 schreef Sts het volgende:

[..]

Comme ça :) Leek me wel lekker.
Gezien je bij witte chocolademousse in principe ook de chocolade vantevoren smelt ga ik de gok wagen dat het met gekarameliseerde ook werkt. En aangezien ik de mousse niet vantevoren kan maken en dit nooit geprobeerd hebt, maak ik ze wel gewoon alletwee tegelijk op de dag zelf dan.
Probeer anders gewoon morgen even een mousse in elkaar te zetten, lekker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105735734
Piet, ik wil graag als voorgerecht van het kerstdiner thuis gerookte reerug serveren. Ik dacht zelf aan een salade met wat plakjes reerug en misschien een flintertje verse truffel.
Kan ik die truffel gewoon "rauw" gebruiken voor de salade? Of heb jij nog suggesties over hoe ik dit het leukst kan serveren?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
  zondag 18 december 2011 @ 19:22:10 #170
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105736540
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 19:01 schreef robuust89 het volgende:
Piet, ik wil graag als voorgerecht van het kerstdiner thuis gerookte reerug serveren. Ik dacht zelf aan een salade met wat plakjes reerug en misschien een flintertje verse truffel.
Kan ik die truffel gewoon "rauw" gebruiken voor de salade? Of heb jij nog suggesties over hoe ik dit het leukst kan serveren?
Ik kook niet wekelijks met truffels, je kan ze rauw gebruiken, heel erg dun snijden.
Zou geen schaal salade met plakjes reerug en truffel neerzetten, eerder de reerug op een bord leggen en daar dunne plakjes truffel en schilfers parmezaan bij leggen, bord garneren met wat sla blaadjes, wat cherry tomaat.
Rode wijn en fond inkoken tot een siroop en daar een streepje ervan erbij leggen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105736689
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 19:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik kook niet wekelijks met truffels, je kan ze rauw gebruiken, heel erg dun snijden.
Zou geen schaal salade met plakjes reerug en truffel neerzetten, eerder de reerug op een bord leggen en daar dunne plakjes truffel en schilfers parmezaan bij leggen, bord garneren met wat sla blaadjes, wat cherry tomaat.
Rode wijn en fond inkoken tot een siroop en daar een streepje ervan erbij leggen.
Hey, da's een goed idee! :D Bedankt Piet!
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
  zondag 18 december 2011 @ 19:27:43 #172
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105736743
De sla aankleden met een beetje citroensap en olijfolie of walnotenolie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105738016
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 december 2011 15:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja, stukken snijden en stoofvlees mee maken
Ik heb er uiteindelijk Rendang van gemaakt :9 De grootste witte harde stukken weggegooid, en kleinere stukjes er gewoon doorheen gegooid. Was goed eetbaar :D
  zondag 18 december 2011 @ 20:00:16 #174
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105738174
quote:
99s.gif Op zondag 18 december 2011 19:56 schreef CrashO het volgende:

[..]

Ik heb er uiteindelijk Rendang van gemaakt :9 De grootste witte harde stukken weggegooid, en kleinere stukjes er gewoon doorheen gegooid. Was goed eetbaar :D
[ afbeelding ]
Jammer dat dingen die zo lekker zijn, comfort food, er vaak niet uitzien op foto's
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105744531
Rendang :9

Piet kan ik een mooi gevormde siliconen bakvorm ook gebruiken als puddingvorm?
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  zondag 18 december 2011 @ 22:02:46 #176
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105746089
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 21:41 schreef Ml-etje het volgende:
Rendang :9

Piet kan ik een mooi gevormde siliconen bakvorm ook gebruiken als puddingvorm?
Ja hoor
Zou niet weten waarom niet.
Wel even in een appeltaart springvorm zetten voor je hem vult, dan kan je hem gevuld veilig optillen zonder hete puddingmassa over je handen te krijgen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105746149
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 22:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja hoor
Zou niet weten waarom niet.
De meeste puddingvormen lijken me steviger dan dat siliconenspul ;)
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  zondag 18 december 2011 @ 22:04:30 #178
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105746218
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 22:03 schreef Ml-etje het volgende:

[..]

De meeste puddingvormen lijken me steviger dan dat siliconenspul ;)
Zie Ninja Edit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105746449
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 22:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zie Ninja Edit
^O^ thnx ik zocht even het verschil en kon er zelf niet echt opkomen en puddingblommen op een bord zijn wel zo leuk.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  zondag 18 december 2011 @ 22:31:39 #180
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_105748020
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 19:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik kook niet wekelijks met truffels, je kan ze rauw gebruiken, heel erg dun snijden.
Zou geen schaal salade met plakjes reerug en truffel neerzetten, eerder de reerug op een bord leggen en daar dunne plakjes truffel en schilfers parmezaan bij leggen, bord garneren met wat sla blaadjes, wat cherry tomaat.
Rode wijn en fond inkoken tot een siroop en daar een streepje ervan erbij leggen.
Ik word altijd zo hongerig van dit topic.. Slecht idee om dit in bed te lezen. :)
pi_105763897
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2011 13:58 schreef RobinOok het volgende:
Zachtjes koken, afschuimen en met eiwitten klooien is de ouderwetse manier om bouillon helder te maken. De makkelijke, foolproof ijsfiltratie-manier geeft maximaal resultaat, namelijk 100% helder met 0% smaakverlies.

[ link | afbeelding ]
Ossenstaartbouillon voor en na ijsfiltratie.

En ja, als je een vloeistof helder wilt maken waar van nature geen gelatine in zit moet je er zelf ietsjes gelatine (of agar) aan toevoegen. Ik zal zo even zoeken hoeveel ook alweer...
Ik ga deze methode proberen voor een kippen consomme die ik met kerst als tussengerecht wil serveren. Ik denk dat ik nog wel wat gelatine toevoeg, de bouillon zag er van zichzelf niet erg gelatineus uit. Ben benieuwd :P
pi_105779878
Piet ik zoek een simpel recept voor gevulde champignons.
het voorgerecht/hapje is aan mij toebedeeld voor kerst, en dit lijkt me wel makkelijk en lekker, alleen geen idee hoe te maken. help!
  maandag 19 december 2011 @ 18:12:00 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105780004
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:08 schreef ticklemepink het volgende:
Piet ik zoek een simpel recept voor gevulde champignons.
het voorgerecht/hapje is aan mij toebedeeld voor kerst, en dit lijkt me wel makkelijk en lekker, alleen geen idee hoe te maken. help!
Wil je een gemakkelijk en lekker voorgerecht of tips voor gevulde champies?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105780193
Ik lees mee als we het over tips voor gevulde champs hebben.. Ik maak ze normaal altijd met feta en spinazie maar de schoonfamilie lust weer geen feta. Zucht.
  maandag 19 december 2011 @ 18:24:33 #185
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_105780502
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:17 schreef Alopex het volgende:
Ik lees mee als we het over tips voor gevulde champs hebben.. Ik maak ze normaal altijd met feta en spinazie maar de schoonfamilie lust weer geen feta. Zucht.
En geitenkaas ipv. feta?
  † In Memoriam † maandag 19 december 2011 @ 18:35:35 #186
91830 MaximusTG
pi_105781003
Haha, optimist. Ik gok dat Alopex gelyncht word als ze geitenkaas serveert :+. gebaseerd op ervaringen met eigen schoonfamilie en familie
pi_105781378
stomme quote doet het niet.

maare. gevulde champignons is dus niet lekker en makkelijk, maak ik op uit je reactie?
  maandag 19 december 2011 @ 18:49:17 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105781626
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:43 schreef ticklemepink het volgende:
stomme quote doet het niet.

maare. gevulde champignons is dus niet lekker en makkelijk, maak ik op uit je reactie?
Nah, het is geen uitdaging.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105781734
het hoeft ook geen uitdaging te zijn, als het maar lekker is!
maar ik sta open voor suggesties, dus kom maar op!
  maandag 19 december 2011 @ 18:53:22 #190
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105781815
Wat dacht je van wat dadels (3 a4 pp) in rode port te wellen voor een paar uur en dan in coppa of mooie gerookte spek te wikkelen, vast zetten met een tandenstoker, dit kort even te bakken en te serveren op een bord waar je wat salade op legt?
Salade, neem je veldsla, zure appel aan dunne reepjes gesneden, wat tomaat, croutons, even kort geroosterde pijnboompitten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105781840
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:35 schreef MaximusTG het volgende:
Haha, optimist. Ik gok dat Alopex gelyncht word als ze geitenkaas serveert :+. gebaseerd op ervaringen met eigen schoonfamilie en familie
Jij snapt 'm! Ik wil de gok niet eens wagen.
  maandag 19 december 2011 @ 18:55:54 #192
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105781922
Ik snap werkelijk niet dat mensen zich zo gedragen, kanonne, ze komen bij je eten en willen dan bepalen hoe en wat? Als ze zo beginnen heb ik zoiets van bekijk het maar, chinees zit om de hoek
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105782101
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:43 schreef ticklemepink het volgende:
stomme quote doet het niet.

maare. gevulde champignons is dus niet lekker en makkelijk, maak ik op uit je reactie?
Ja hoor.
Snijd de steeltjes van de hoeden en hak ze fijn.
Bak wat ui en knoflook en doe de steeltjes erbij, bak tot het gaar is.
Bak grote paddestoelen even om en om, vul met het mengsel. Doe er veel kaas op en laat de kaas smelten.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_105782136
Hmm, verkeerd topic. :+
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 19 december 2011 @ 19:02:52 #195
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105782292
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:59 schreef krakkemieke het volgende:
Hmm, verkeerd topic. :+
Nee hoor, perfecte topic,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105782421
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik snap werkelijk niet dat mensen zich zo gedragen, kanonne, ze komen bij je eten en willen dan bepalen hoe en wat? Als ze zo beginnen heb ik zoiets van bekijk het maar, chinees zit om de hoek
Nou, eigenlijk ben ik bij hen over de vloer, en ik wil alle koppen wel liefst tevreden houden. Verder doe ik het ook wel een beetje uit eigenbelang, als ik niets op tafel zet schat ik de kans dat er Chinees op tafel komt groot.
pi_105782429
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 18:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik snap werkelijk niet dat mensen zich zo gedragen, kanonne, ze komen bij je eten en willen dan bepalen hoe en wat? Als ze zo beginnen heb ik zoiets van bekijk het maar, chinees zit om de hoek
Het zal wel aan mij liggen. Maar als ik weet dat mijn gasten lol hebben met gourmetten of steengrillen, dan doe ik dat. Zonder margarine, dat dan wel. O-)
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_105782670
de dadels klinkt lekker en inderdaad simpel. dus dat word hem.

tips voor tomaat? cherrytomaatjes halveren bv ? ziet er wellicht wat leuker uit als gewoon een plakje tomaat.
pi_105782775
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 19:09 schreef ticklemepink het volgende:
de dadels klinkt lekker en inderdaad simpel. dus dat word hem.

tips voor tomaat? cherrytomaatjes halveren bv ? ziet er wellicht wat leuker uit als gewoon een plakje tomaat.
Gehalveerde cherry tomaatjes gevuld met tonijn? Of voor de gourmet?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 19 december 2011 @ 19:12:47 #200
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105782830
Sorry, maar als ik ergens op bezoek ga, zeker familie, ga ik ook niet vertellen wat zij moeten koken. Mensen die bij mij op bezoek komen die van te voren willen vertellen hoe en wat zeg ik dat als ze dat willen lekker naar een restaurant moeten gaan.
Ik vind dat uitermate onbeleefd en ondankbaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')