Hoe kun je dat nou zeggen als je ze nog niet geproefd hebt?quote:Op vrijdag 30 december 2011 17:08 schreef hemarookworst het volgende:
Heb de 6 en 8 nog niet geproefd. Rochefort is zo'n bier hoe meer alcohol hoe lekkerder. Maar interessanter vind ik bieren die met zo laag mogelijke alcoholpercentage zo lekker mogelijk.
Namen en rugnummers!quote:Op vrijdag 30 december 2011 20:19 schreef RingBewoner het volgende:
Ben vannochtend bij Mitra geweest. 2 keer een draagtasje van 8 biertjes gehaald. Dat word genieten.
De bedoeling was een triple, maar het is een kruising tussen een IPA en een tripel geworden. Veel mensen laten proeven die normaal geen bier drinken en er was er één die het niet lekker vond. Vele flessen ook van verkocht op een speciale avond.quote:Op vrijdag 30 december 2011 22:17 schreef hemarookworst het volgende:
^ Wat voor bier heb je gebrouwd? Ik wil hem wel proeven
Heerlijk met dit natte gure weerquote:Op vrijdag 30 december 2011 22:27 schreef bas-beest het volgende:
Ben nu bezig met een 75cl fles N'Ice Chouffe... die is echt gevaarlijk lekker met z'n 10%.
Welke?quote:Op vrijdag 30 december 2011 22:38 schreef T-Force het volgende:
[..]
Heerlijk met dit natte gure weer![]()
Morgen voor ik oud & nieuw ga vieren een Gouden Carolus proberen
Ik heb nog staan de classic, de triple en de hopsinjoor. Ben er nog niet helemaal uit welke. Aanrader?quote:
Heb nog wel wat flessen staan die daar geschikt voor zijn (denk ik), o.a. een Bush Prestige.quote:
Soort houblon chouffe? Dat is ook een IPA en Tripel.quote:Op vrijdag 30 december 2011 22:20 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
De bedoeling was een triple, maar het is een kruising tussen een IPA en een tripel geworden. Veel mensen laten proeven die normaal geen bier drinken en er was er één die het niet lekker vond. Vele flessen ook van verkocht op een speciale avond.
Zoals ik al vermelde, het is de allerlaatste fles. Van deze batch dan. Er komt weer een nieuwe batch aan.
En die is verrassend lekker.quote:Op vrijdag 30 december 2011 22:53 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Soort houblon chouffe? Dat is ook een IPA en Tripel.
Helaas nog maar 1x gedronken (in het cafe van de brouwerij zelf) en die was inderdaad erg lekker. Ook tof dat er daadwerkelijk een Chouffekabouter achter de tap stondquote:
Voor mij persoonlijk de Hopsinjoor maar de Classic is erg populairquote:Op vrijdag 30 december 2011 22:46 schreef T-Force het volgende:
[..]
Ik heb nog staan de classic, de triple en de hopsinjoor. Ben er nog niet helemaal uit welke. Aanrader?
Daar houdt de vergelijking meteen opquote:Op vrijdag 30 december 2011 22:53 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Soort houblon chouffe? Dat is ook een IPA en Tripel.
Ja eigenlijk is 'ie dat ook wel...quote:
Hobgoblinquote:Op zondag 1 januari 2012 19:55 schreef motorbloempje het volgende:
Houblon Chouffe vind ik ook erg lekker!
Karmeliet Tripel ook
En gisteren de La Trappe Isid'or geprobeerd!ook erg lekker.
Een vriend die hier was had Hobgoblin meegenomen! Even wennen maar ook érg lekker![]()
[ afbeelding ]
Hobgoblin is inderdaad een meesterlijk bier.quote:Op zondag 1 januari 2012 19:55 schreef motorbloempje het volgende:
Houblon Chouffe vind ik ook erg lekker!
Karmeliet Tripel ook
En gisteren de La Trappe Isid'or geprobeerd!ook erg lekker.
Een vriend die hier was had Hobgoblin meegenomen! Even wennen maar ook érg lekker![]()
[ afbeelding ]
He? Vertel er eens wat meer over?quote:Op maandag 2 januari 2012 01:16 schreef Nembrionic het volgende:
Hebben jullie het over de originele Hobgoblin of die troep die de Aldi/Lidl ieder jaar verkoopt? Daar zit verschil tussen.
De originele...wist niet eens dat Aldi/Lidl een versie daarvan verkocht.quote:Op maandag 2 januari 2012 01:16 schreef Nembrionic het volgende:
Hebben jullie het over de originele Hobgoblin of die troep die de Aldi/Lidl ieder jaar verkoopt? Daar zit verschil tussen.
Originele natuurlijkquote:Op maandag 2 januari 2012 01:16 schreef Nembrionic het volgende:
Hebben jullie het over de originele Hobgoblin of die troep die de Aldi/Lidl ieder jaar verkoopt? Daar zit verschil tussen.
quote:Op maandag 2 januari 2012 18:07 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
He? Vertel er eens wat meer over?
Rond Halloween dan hebben ze een aparte variant. Maar dat is echt bocht. Volgens mij een niet zo goed gelukte batch, waarbij ze beweren dat het speciaal voor hun gebrouwen isquote:Op maandag 2 januari 2012 18:27 schreef bas-beest het volgende:
[..]
De originele...wist niet eens dat Aldi/Lidl een versie daarvan verkocht.
Dat verklaard waarom die idd niet te zuipen waren.quote:Rond Halloween dan hebben ze een aparte variant. Maar dat is echt bocht. Volgens mij een niet zo goed gelukte batch, waarbij ze beweren dat het speciaal voor hun gebrouwen is
Hetzelfde geldt voor Corsendonk. Die heeft eens een serie van 3 bieren voor ze gemaakt en dat was niet te zuipen. Ik zeg: slechte batch met een nieuw ontworpen label.
Okee dan... dan ga ik daar ver van weg blijven, mocht ik ze ooit tegenkomen. Niet dat ik heel veel in de Aldi/Lidl kom trouwens.quote:Op maandag 2 januari 2012 19:17 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
[..]
Rond Halloween dan hebben ze een aparte variant. Maar dat is echt bocht. Volgens mij een niet zo goed gelukte batch, waarbij ze beweren dat het speciaal voor hun gebrouwen is
Hetzelfde geldt voor Corsendonk. Die heeft eens een serie van 3 bieren voor ze gemaakt en dat was niet te zuipen. Ik zeg: slechte batch met een nieuw ontworpen label.
Nope, met gewoon een Champagne. Wat is champagnebier?quote:Op dinsdag 3 januari 2012 22:27 schreef hemarookworst het volgende:
Iemand trouwens nog geproost op het nieuwe jaar met champagnebier?
quote:Op dinsdag 3 januari 2012 22:30 schreef T-Force het volgende:
[..]
Nope, met gewoon een Champagne. Wat is champagnebier?
Vorige week toch geen Gouden Carolus Hopsinjoor gedronken, die is nu aan de beurt. Smaakt goed! Lekker bitter
Duur spul.quote:
Ik heb wel de Devine Rebel 2010 gedronken (echter niet met nieuwjaar), als dat door mag gaan voor champagnebier.quote:Op dinsdag 3 januari 2012 22:27 schreef hemarookworst het volgende:
Iemand trouwens nog geproost op het nieuwe jaar met champagnebier?
Die heb ik nog staan. Had 'm met Kerst willen drinken, maar met dank aan UPS heb ik ruim anderhalve week (lees 1 dag na Kerst) op mijn op 16 december bestelde pakket moeten wachten.quote:
Klopt vond ze ook ineens in de Lidl en heb er 1 gewoon weggooid waren niet te drinken, vond het al raar dat de smaak zo anders was maar dit wist ik niet.quote:Op maandag 2 januari 2012 19:17 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
[..]
Rond Halloween dan hebben ze een aparte variant. Maar dat is echt bocht. Volgens mij een niet zo goed gelukte batch, waarbij ze beweren dat het speciaal voor hun gebrouwen is
Hetzelfde geldt voor Corsendonk. Die heeft eens een serie van 3 bieren voor ze gemaakt en dat was niet te zuipen. Ik zeg: slechte batch met een nieuw ontworpen label.
quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:04 schreef bas-beest het volgende:
Heb zojuist mijn Deus geprobeerd samen met m'n vrouw. Wat een bocht is dat zeg...
Ja precies...quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:06 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
You have been warned! Maargoed: als je het niet probeert, dan weet je het nooit
Ik probeer sindsdien zelf meer produkten op basis bier. Dus likeurs en dat soort dingen. Het is vooral heel erg stoer om te zeggen dat er bier in zit maar de smaak is er totaal niet uit te halen.quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:16 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Ja precies...
WIlde 'm gewoon een keer proberen, maar het is echt een geval "Eens, maar echt nooit meer!".
Ik drink nu wel een lekker biertje, een Bush Prestige
Precies. Het is leuk om er mee te experimenteren enz., maar om nou te zeggen dat het in sommige producten de smaak bepaalt, nee...quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:18 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik probeer sindsdien zelf meer produkten op basis bier. Dus likeurs en dat soort dingen. Het is vooral heel erg stoer om te zeggen dat er bier in zit maar de smaak is er totaal niet uit te halen.
Dat heb ik echt geprobeerd bij die Deus. Als je een slok daarvan neemt, dan gaat het nog, maar ik vond er vooral een soort van chemische (lijkend) nasmaak aan zitten.quote:Zo'n bierdestillaat bijvoorbeeld. Zet het eens blind bij wat experts voor de neus en niemand kan je vertellen dat het een bierdestillaat is. Wéten dat het zo is, is het halve werk in jezelf overtuigen.
bedoelde ik:quote:Ik probeer sindsdien zelf meer produkten
quote:Ik probeer sindsdien zelf ZELDEN meer produkten
Toch niet Emelisse Rauchbier hè? Die heb ik nog staan hier.quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:28 schreef Nembrionic het volgende:
-edit- en nou ja, misschien een rauchbier dat smaakte naar vloeibare rookworst.
Nee, die vind ik lekker. Vooral omdat de rooksmaak niet overdreven is. Iets wat bij veel rookbieren wel het geval is. Dat was bij die rookworstvariant ook. Daar proefde ik simpelweg geen bier maar was het gewoon alsof ze een rookworst in Spa Rood hadden opgelost zeg maar.quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:48 schreef bas-beest het volgende:
[..]
Toch niet Emelisse Rauchbier hè? Die heb ik nog staan hier.
quote:Op vrijdag 6 januari 2012 22:49 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Nee, die vind ik lekker. Vooral omdat de rooksmaak niet overdreven is. Iets wat bij veel rookbieren wel het geval is. Dat was bij die rookworstvariant ook. Daar proefde ik simpelweg geen bier maar was het gewoon alsof ze een rookworst in Spa Rood hadden opgelost zeg maar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |