![kok.jpg]()
Er zijn verschillende soorten thuiskoks:
• de opwarmkoks
• de afbakkoks
• de traditionele maar wel zelf-doe-koks
• de experimentele koks
• de gourmet koks
• etc.
Bij veel supermarkten kun je zo goed als kant en klare gerechten kopen, van vlees tot groente en van voorgerecht tot toetje. Dit moet dan nog wel helemaal zelf gebakken worden, maar de instructies staan er op, dus er kan weinig mis gaan: meer tijd voor gezelligheid met de familie, minder tijd in de keuken!
Maar dan heb je ook nog de mensen die ervan houden om alles hélemaal zelf te doen. Dan maar uren of zelfs dagen in de keuken staan! Weken van tevoren alles uitproberen, proeven, nog eens proberen, etc. En dan is er ook nog keuze tussen de traditionele kerstrollades en rosbief, of de wat minder gangbare bereiding van rund en varken.
Ook zijn er mensen die aan opgewarmde kippenvleugeltjes in een schaaltje naast de aardappelkroketjes genoeg hebben, en uren in de keuken staan om toch trots een kale nasi op tafel te zetten.
Kortom:
Wat zet jij hoe op tafel deze kerst?
[ Bericht 3% gewijzigd door motorbloempje op 31-10-2011 13:44:17 ]