4? Begonnen de QF met 6.quote:Op donderdag 24 november 2011 21:01 schreef ddx het volgende:
Wat was reden trouwens dat er gisteren maar 4 chefs waren ?
Ja de QF begonnen ze met 6, alleen in de voorronde van woensdag waren ze maar met z'n 4en ?quote:Op maandag 28 november 2011 16:09 schreef borisz het volgende:
[..]
4? Begonnen de QF met 6.
Deze week de laatste heat met 10 mensen.
Wat is daar mis mee?quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:08 schreef computergirl het volgende:
Wat een opdracht weer: tunnelbone a leg of lam
Op dit niveau hoor je daar niet van terug te schrikken, ik bedoel, ik kan ook een ree, hert, lam of varken portioneren.quote:
De inhoud er uit trekken, klepje en ingewanden verwijderen?quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:31 schreef RobinOok het volgende:
Wat deed ie nou voor obsceens met dat alikruikje!!?!?!
Echt nog nooit gezien.
Nee, gewoon eruit peuteren, klepje eraf en ingewanden eruit.quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:37 schreef RobinOok het volgende:
Nee, volgens mij trok ie 'm binneste buiten!
Hmmm, later ff terugkijken.quote:Op dinsdag 29 november 2011 21:37 schreef RobinOok het volgende:
Nee, volgens mij trok ie 'm binneste buiten!
quote:Op woensdag 30 november 2011 21:26 schreef Pietverdriet het volgende:
Hij is terug, chef nine fingers
Nee, mooi bruinquote:Op woensdag 30 november 2011 21:26 schreef golfer het volgende:
Het duifje van Michel zag er op sommige plekjes wel een beetje op de huid verbrand uit?
eerst een paar keer mee oefenen voor je het je schoonouders met kerst voorzetquote:Op woensdag 30 november 2011 21:42 schreef Molleman het volgende:
Gerecht van Josh zag er mooi uit. Alleen inderdaad de verhoudingen waren niet helemaal lekker. Halve duif, weinig erwten. Verder een interessante klassieker. Misschien ook eens aan wagen..
Was er gisteren nog, jacobsschelpen, ganzenlever, ibericorack, filet van sucade, runderflank (beide gemarmerd amerikaans), patrijs en schieteend meegenomen.quote:Op woensdag 30 november 2011 21:51 schreef Molleman het volgende:
Haha, die heb ik niet dus daar hoef ik mij geen zorgen over te makenMaar zie zoveel mooie ingrediënten voorbij komen, moet nodig weer eens naar de Sligro/Makro/Hanos.
Jammer dat ie zo zeldzaam is geworden.quote:Op woensdag 30 november 2011 21:54 schreef golfer het volgende:
Zeetong blijft een heerlijke klassieker. De smaak is zo heerlijk als je die op de graat gaart.
Ik was bij de Hanos, Ken alleen de sligro in Apeldoorn, valt me altijd weer tegen.quote:Op woensdag 30 november 2011 22:02 schreef Molleman het volgende:
@Pietverdriet
Bwoaah, klinkt geweldig. Morgen koopavond bij Sligro Veghel, dus misschien maar eens even die kant op rijden, is toch maar 10 minuutjes hier vandaan. Kijken of ze nog wat moois hebben liggen.
Knap hersteld inderdaad nadat ze de eerste 8 minuten compleet de mist in ging.quote:Op donderdag 1 december 2011 18:27 schreef DarkElf het volgende:
Knap gisteren die vrouw die in zo'n korte tijd de skills test deed!
Zenuwen spelen mensen bijna altijd parten daar, bijzonder dat ze zo sterk terugkwam, dat zegt wel wat over iemand.quote:Op donderdag 1 december 2011 19:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Knap hersteld inderdaad nadat ze de eerste 8 minuten compleet de mist in ging.
ja, leuke vent.quote:Op donderdag 1 december 2011 21:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik blijf die michelle roux een geweldige persoonlijkheid vinden.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |