abonnement Unibet Coolblue
pi_102417389
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2011 21:53 schreef franklop het volgende:

[..]

ik zei ook een getalenteerd renner, niet een talent ;) hij kan zeker wel wat, maar zeker niet meer dan een Vandenbroeck, Gesink, Nibali etc etc
Oh oke, dan ben ik het met je eens.

En zeker niet meer dan de namen die je noemt nee, sterker nog gewoon minder.
pi_102426383
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2011 19:17 schreef marcodej het volgende:
Blijlevens dus in Rabotenue straks. Moest vroeger volgens mij niks van die Raboboys hebben. :D
idd vroeger was hij samen met Knaven en die andere TVM jongens fel anti Rabo.
pi_102465693
Ponzi naar Astana, Cobo heeft diverse aanbiedingen maar wacht nog op Geox.
pi_102467486
- Team MTN-Qhubeka wordt procontinentaal.
- Cobo staat in de belangstelling van Astana en een ander team die RV-punten nodig heeft. Cobo is echter voor een prikje bij Geox opgepikt eind vorig jaar en wil nu een fel verbeterd contract.
- Geox heeft ook interesse in Freire. Movistar zou Freire een voorstel gedaan hebben, maar dat zou onvoldoende zijn geweest.
- Blythe, Lodewyck nu wel bevestigd bij BMC. Wyss verlengt.


quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 01:07 schreef wimderon het volgende:
Ponzi naar Astana, Cobo heeft diverse aanbiedingen maar wacht nog op Geox.
Ponzi had net verlengd? :? Zal wel een envelopje richting Liquigas zijn gegaan.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_102469930
Egoitz Garcia naar Cofidis.

Het nieuwe Colombiaanse team Coldeportes Colombia, dat ProContinentaal wordt, heeft 13 namen voor volgend seizoen:
Juan Pablo Suárez, Rafael Infantino en Edward Beltrán komen van EPM-UNE.
Robinson Chalapud, Dalivier Ospina, Juan Pablo Forero, Jarlinson Pantano, Felipe Laverde en Víctor Hugo Peña komen van Colombia es Pasión.
En dan heb je nog Carlos Julio Quintero, Wilson Marentes, Edwin Parra en Frank Osori die ook tekenden. Daar komen nog 5 renners bij die de komende weken bekend worden gemaakt.
pi_102470889
Hoe zit het nou met Thomas Dekker? Kan hij de overstap maken van Chipotle naar de grote broers bij Garmin? Of is dat einde verhaal?
pi_102471116
Nog niet bekend, maar Garmin zit bijna vol dus dat wordt moeilijk.
pi_102471420
quote:
Skil-Shimano breidt uit

De Nederlandse profformatie Skil-Shimano zal komend voorjaar een nieuwe hoofdsponsor presenteren. Om communicatief strategische plannen van het bedrijf zal pas gedurende de klassiekers de naam van deze Europese multinational bekend worden gemaakt. Hiermee is de toekomst van de ploeg van teammanager Ivan Spekenbrink voor drie jaar verzekerd.

Skil heeft afgelopen weekeinde besloten om daarmee de sponsoring van het team aan het einde van het jaar te staken. Skil kijkt terug op een succesvolle periode en is zeer tevreden met de publiciteit die de ploeg heeft gehaald.
Budget

Naast een nieuwe hoofdsponsor heeft de ploeg ook een nieuwe materiaalsponsor. Het Amerikaanse Felt, in het verleden als fietssponsor bij Garmin, heeft zich vanaf 2012 ook aan de ploeg van Spekenbrink verbonden. Het budget van de ploeg neemt hierdoor behoorlijk toe. Met de Duitse sprinters Marcel Kittel en John Degenkolb zijn de verwachtingen groot.

Met deze nieuwe stap is Spekenbrink een van de weinige teammanagers die er de afgelopen jaren is in geslaagd om een nieuwe multinational aan een wielerploeg te verbinden.

Telesport
Klinkt goed.
pi_102472160
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 11:07 schreef TargaFlorio het volgende:
Hoe zit het nou met Thomas Dekker? Kan hij de overstap maken van Chipotle naar de grote broers bij Garmin? Of is dat einde verhaal?
Heeft nog geen duidelijkheid, de ploegen zullen natuurlijk ook niet in de rij staan op basis van zijn uitslagen tot nu toe. Hij heeft amper wat gereden, lijkt me dat hij nog wel een jaar wat moet laten zien voordat hij eventueel weer onderdak kan vinden bij een WT-ploeg.

Een Duo Normand winnen is op zich wel leuk maar zegt weinig over een Dekker in een wedstrijd in het peloton of individuele tijdrit. Denk dat Dekker nog wel een tijdje kermiskoersen blijft rijden.

Overigens heeft Dekker volgens de UCI die Duo Normand-wedstrijd niet eens gewonnen, alle duo's met WT-renners er zijn geschrapt uit de officiele uitslag :

http://www.uci.infostrada(...)3&PageNr0=-1&Cache=8

[ Bericht 11% gewijzigd door Ericr op 28-09-2011 11:59:35 ]
pi_102472213
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 11:24 schreef TheArt het volgende:

[..]

Klinkt goed.
Zeker, zonde voor hun btw dat Froome het dit jaar opeens zo goed deed in de Vuelta. Benieuwd of ze nog een dergelijke renner proberen binnen te hengelen. (Ze wilden een renner met een sterke tijdrit die in korte rondjes een leuk klassement kan rijden en zaten daarvoor achter T. Martin en Froome aan).

Kaisen bevestigt bij Lotto.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 28 september 2011 @ 12:00:59 #61
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_102472612
Zal wel een duitse multinational zijn die nieuwe sponsor van Skil?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_102472673
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 12:00 schreef Sheepcidus het volgende:
Zal wel een duitse multinational zijn die nieuwe sponsor van Skil?
Kan wel eens slecht nieuws zijn indien het bedrijf geen binding heeft met NL. }:|

Aankoopbeleid wijst wel in Duitse richting ja, maar toch ook nog NL-jonkies die een kans krijgen volgend jaar. Ach, het zal wel goed komen.
pi_102473050
Machado wil weg bij RadioShack vanwege de fusie ondanks dat hij eerder dit jaar nog een contract voor 2012 had getekend en hij mag ook gaan praten met andere teams van Bruyneel.

Kaisen voor 2 jaar naar het Lotto-project, waardoor het team nu 21 renners onder contract heeft staan, te weten:
Jurgen Van den Broeck (Bel)
Jelle Vanendert (Bel)
Dennis Vanendert (Bel)
Jurgen Roelandts (Bel)
Francis De Greef (Bel)
Bart De Clercq (Bel)
Jurgen Vandewalle (Bel)
Sven Vandousselaere (Bel)
Gert Dockx (Bel)
Olivier Kaisen (Bel)
Tosh Van der Sande (Bel)
Sander Cordeel (Bel)
Jonas Vangenechten (Bel)
Gaetan Bille (Bel)
Jens Debusschere (Bel)
Andre Greipel (Dui)
Marcel Sieberg (Dui)
Vicente Reynes (Spa)
Lars Bak (Den)
Brian Bulgac (Ned)
Greg Henderson (NZl)

[ Bericht 5% gewijzigd door TheArt op 28-09-2011 12:24:51 ]
pi_102473110
Wie is Brian Bulgac? En Dennis is een broer(tje) van Jelle?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_102473264
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 12:17 schreef Felagund het volgende:
Wie is Brian Bulgac? En Dennis is een broer(tje) van Jelle?
Dennis is inderdaad het broertje van Jelle.

Bulgac stond altijd al te boek als Nederlands klimtalent. Is nu 23, reed vorig seizoen nog bij Rabo Continental maar kreeg daar geen nieuw contract. Hij ging dan naar Davo, het opleidingsteam van Omega Pharma-Lotto en won daarvoor de Triptygue Ardennais en de Tour de Liège.
pi_102474187
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 11:24 schreef TheArt het volgende:

[..]

Klinkt goed.
quote:
inrng the Inner Ring
Skil-Shimano will have "a new team base in South-France...accessible to cycling enthusiasts, touring cyclists, fans, companies and media."
31 minuten geleden
Ben benieuwd wat dat gaat worden :) Misschien een Franse sponsor ook?
pi_102474845
quote:
Iwan Spekenbrink kondigt nieuw topwielerteam aan
Met trots kondigt Iwan Spekenbrink, general manager van het huidige Skil-Shimano, de geboorte van een nieuw topwielerteam aan. Volgens Spekenbrink vormt de huidige structuur van zijn ploeg volgend jaar de basis van een nieuw internationaal wielerproject met een nieuwe hoofdsponsor en sterke technische partners, die garant staan voor een nieuw, ambitieus gezicht in de wereld van het moderne cyclisme. De toekomst van de ploeg is voor minimaal 3 jaar verzekerd. Een Europese multinational, waarvan de naam begin volgend jaar bekend wordt gemaakt, heeft zich voor die periode aan het project verbonden. Shimano Inc. (fietsonderdelen), Felt Bicycles (frames) en Pearl Izumi (wielerkleding) ondersteunen het ambitieuze plan.

Het management is haar huidige hoofdsponsor Skil dankbaar voor de prettige en succesvolle samenwerking en het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren. Als Skil-Shimano heeft de jonge wielerstructuur een gestage groei doorgemaakt en een stevige basis gelegd door steeds te werken met een heldere visie, duidelijke kernwaarden en een eigen filosofie. De nieuwe set-up stelt het team in staat om definitief toe te treden tot de internationale wielertop. De hoofdsponsor zal voorjaar 2012 gepresenteerd worden als centraal onderdeel van haar nieuwe marketing- en communicatiestrategie. Tot die tijd verschijnt de ploeg als 'Project 1t4i' op de wielerwegen.

De vijf richtlijnen, verzameld in de werktitel 1t4i (Team spirit, Inspiration, Integrity, Improvement, Innovation), vormen een korte samenvatting van de missie, visie, kernwaarden en werkwijze waar het team voor staat en die bovendien gedeeld worden door de partners van de ploeg.

Het creëren van een perfecte en geloofwaardige topsportomgeving krijgt binnen de wielersport een nieuwe dimensie. Wetenschappelijke experts op het terrein van training, trainingsanalyse en voeding zorgen voor high-end aanvulling op de sportieve staf. Een eigen expert zal de technische partners permanent ondersteunen bij de voortdurende ontwikkeling van het materiaal zodat de renners de beschikking hebben over het meest competitieve uitrusting.

De ploeg krijgt onder de naam Pro Cycling Experience een nieuwe teambasis in Zuid-Frankrijk om de begeleiding van de renners te intensiveren en optimaliseren. Deze teambasis wordt tevens toegankelijk voor wielerenthousiastelingen, toerfietsers, fans, bedrijven en media.

Waar het team qua beleid en werkwijze inzet op innovatie, teamspirit en geloofwaardige topsport, zal daarnaast ook ‘groen’ gereflecteerd worden in de communicatie en uitstraling van Project 1t4i. Zo zal deze kleur een duidelijk element zijn in haar uitingen. Project 1t4i zal haar operatie C02-neutraal voeren. Bovendien fungeert de ploeg als ambassadeur van de non-profitorganisatie ‘Trees for Travel’, die zich inzet voor het behoud van de natuur door middel van C02-uitstootreductie en –compensatie.

Met beloftevolle renners als Marcel Kittel, John Degenkolb, Alexandre Geniez, Patrick Gretsch en Tom Veelers heeft de ploeg naast een sterke basis tevens de toekomst in huis. In de komende periode zal het team verder versterkt worden. Doel is deelname aan de Tour de France en alle andere grote wedstrijden. Project 1T4i verwacht in het nieuwe seizoen of in 2013 een World Tour-team te zijn. De ploeg heeft duidelijk een Frans hart, een Duitse ruggengraat en een Nederlandse basis, met een internationale focus, wat in lijn ligt van de bedrijfsactiviteiten van de hoofdsponsor en overige partners.

"We zijn erg trots dat we erin geslaagd zijn een grote internationale partner aan onze ploeg te kunnen verbinden en het vertrouwen van onze andere partners te genieten. Dat stelt ons in staat om dit ambitieuze project te realiseren en toe te treden tot de mondiale elite van de wielersport. We kijken reikhalzend uit naar de toekomst en zijn supergemotiveerd om dit project verder vorm te gaan geven", benadrukt Iwan Spekenbrink de hoge ambities van de nieuwe ploeg Project 1T4i.
Persbericht
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_102484209
Bosch als nieuwe hoofdsponsor? En er zou nog een bekende Duitse wielrenner komen.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_102484218
Een of ander energiebedrijf dat aan zijn imago wil werken?
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_102486381
Klinkt wel enigzins als energiebedrijf.
Duitse hoofsponsor kan ik me nog voorstellen maar Frans of Spaans niet. Ik bedoel die gaan toch niet in zee met een Nederlandse ploeg, zeker niet van het formaat Skil.

Ik ben benieuwd.
pi_102486939
Manuel Cardoso van RadioShack naar Caja Rural.

Sebastien Chavanel verlengt bij Europcar.

Gonzalez de Galdeano weg als technisch directeur bij Euskaltel.
pi_102518945
Wellicht Essent dan? Hebben met @home al eens een ploeg gesponserd. En vallen onder RWE paraplu.
Net efkes anges
pi_102521396
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2011 17:21 schreef Sjoerd102 het volgende:
Wellicht Essent dan? Hebben met @home al eens een ploeg gesponserd. En vallen onder RWE paraplu.
Ja zoiets zat ik aan te denken. Het is nu in Nederland nog Essent-RWE, kan me best voorstellen dat die een nieuwe naam in de markt willen zetten en daar is een wielerploeg best nuttig voor.
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_102527825
Zou wat zijn.
Net nu ik daar wegga
Net efkes anges
  donderdag 29 september 2011 @ 21:51:19 #75
350717 Redefine
Ignorance is bliss
pi_102529770
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2011 21:14 schreef Sjoerd102 het volgende:
Zou wat zijn.
Net nu ik daar wegga
Daarom juist ze willen hun klanten weer terugwinnen. Wel jammer dat het pas in het voorjaar bekend wordt.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')