Klopt alleen die gaven me toch af en toe onplezante rillingenquote:Op maandag 24 oktober 2011 16:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, de Beary Hikers zijn te gek, doet me soms zo denken aan Two Fat Ladies
Je bedoeld, gehakt kneden met zeer lange gelakte nagels en twee ringen om iedere vinger?quote:Op maandag 24 oktober 2011 17:49 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Klopt alleen die gaven me toch af en toe onplezante rillingen
oh brr, zoiets zag ik laatst ook iemand op tv doen, echt zo vies.quote:Op maandag 24 oktober 2011 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je bedoeld, gehakt kneden met zeer lange gelakte nagels en twee ringen om iedere vinger?
Eens, ik heb mijn nagels altijd neuroten kort, (maar dan wel geknipt en niet gebeten) en draag nooit ringen ofzo. Is een gewoonte geworden toen ik nog in de keuken werkte.quote:Op maandag 24 oktober 2011 18:02 schreef DarkElf het volgende:
[..]
oh brr, zoiets zag ik laatst ook iemand op tv doen, echt zo vies.
Bourdainquote:Op maandag 24 oktober 2011 18:24 schreef Pietverdriet het volgende:
idd, we dwalen af.
On Topic
Over koks en de smerigheid van de keuken
[ afbeelding ]
Een veel beter boek dan 1984 of Animal Farm
[ afbeelding ]
Dit boek, en dat van George Orwell zou iedereen die in de keuken wil gaan werken moeten lezen. Het beschrijft heel goed hoe het er aan toe gaat in de pro keuken.
Beide boeken liggen na aan mijn hart
Plenty is fantastisch!!quote:Op dinsdag 1 november 2011 17:54 schreef minilot het volgende:
Ze zijn eiiiindelijk binnen! De kookboeken van chef Ottolenghi, over wie ik steeds in mijn slaap watertandend blijf dromen sinds ik vorige maand bij Nopi at!
![]()
[ afbeelding ]
Ik sluit me een paar weken op in de keuken! Review volgt nog.
Ha, ik zat al te wachten op een update!quote:Op dinsdag 1 november 2011 17:54 schreef minilot het volgende:
Ze zijn eiiiindelijk binnen! De kookboeken van chef Ottolenghi, over wie ik steeds in mijn slaap watertandend blijf dromen sinds ik vorige maand bij Nopi at!
![]()
[ afbeelding ]
Ik sluit me een paar weken op in de keuken! Review volgt nog.
Nopi staat gelijk op het lijstje voor als ik volgend jaar in London ben voor de OS. De boeken ook overigens, even kijekn of ik als mijn verhuizing is afgerond nog meer van Amazon nodig heb.quote:Op dinsdag 1 november 2011 17:54 schreef minilot het volgende:
Ze zijn eiiiindelijk binnen! De kookboeken van chef Ottolenghi, over wie ik steeds in mijn slaap watertandend blijf dromen sinds ik vorige maand bij Nopi at!
![]()
[ afbeelding ]
Ik sluit me een paar weken op in de keuken! Review volgt nog.
Ik kom mijn keuken niet meer uit! Alles, maar dan ook álles dat ik de afgelopen weken van Ottolenghi heb gekookt is zó bizar lekker!quote:Op dinsdag 1 november 2011 22:43 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ha, ik zat al te wachten op een update!![]()
Ben heel benieuwd naar je review!
Ik zag er laatst ook een liggen bij WAAR in Utrecht, maar had geen tijd om lekker te bladeren
Al zag de kaft er al mooi uit
Tof!quote:Op zondag 27 november 2011 17:31 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik kom mijn keuken niet meer uit! Alles, maar dan ook álles dat ik de afgelopen weken van Ottolenghi heb gekookt is zó bizar lekker!Beste kookboeken ooit, uitgaande van mijn persoonlijke smaak.
![]()
Uitgebreide recensie volgt zodra ik wat meer tijd heb.
Daar heb ik nog maar één ding uit gemaakt (de groene kruiden-couscous met pistachenootjes: was geweldig!), ik ben me momenteel vooral uit het eerste boek heen aan het koken.quote:Op zondag 27 november 2011 18:25 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Tof!Ik heb Plenty op mijn verlanglijstje staan voor kerst
Plenty is ook geweldigquote:Op zondag 27 november 2011 18:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Daar heb ik nog maar één ding uit gemaakt (de groene kruiden-couscous met pistachenootjes: was geweldig!), ik ben me momenteel vooral uit het eerste boek heen aan het koken.
Favorieten tot nu toe: venkel-tomatencrumble (moest er zowat van huilen, zo lekker!) en de gekarameliseerde witlof met room, parmezaan en serranoham.
Herstel, zojuist de 'Buttered prawns with tomato, olives and Arak' op en.. en.. en.. Sprakeloos!quote:Op zondag 27 november 2011 18:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Daar heb ik nog maar één ding uit gemaakt (de groene kruiden-couscous met pistachenootjes: was geweldig!), ik ben me momenteel vooral uit het eerste boek heen aan het koken.
Favorieten tot nu toe: venkel-tomatencrumble (moest er zowat van huilen, zo lekker!) en de gekarameliseerde witlof met room, parmezaan en serranoham.
Die crumble klinkt awesomequote:Op zondag 27 november 2011 18:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Daar heb ik nog maar één ding uit gemaakt (de groene kruiden-couscous met pistachenootjes: was geweldig!), ik ben me momenteel vooral uit het eerste boek heen aan het koken.
Favorieten tot nu toe: venkel-tomatencrumble (moest er zowat van huilen, zo lekker!) en de gekarameliseerde witlof met room, parmezaan en serranoham.
Wat zij zegtquote:Op zondag 27 november 2011 21:49 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Die crumble klinkt awesomevenkel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |