Hoi,
Las vanavond iets over roggebrood met mayonaise, kaas en twee zakjes sate en bouillon. Klonk niet als erg lekker fijn maaltje.
Dus vraag me nu af wat jullie FOK!kers jezelf af en toe voorzetten.
Heb zelf ook wel missers gemaakt toen ik nog geen benul had van koken. Als tiener korrelig van de kruiden taaie nepshoarma, een blik ravioli openrukken en dat met een stalen smoel als huisgemaakt voorschotelen. Een Lasagne die ik twee dagen maakte omdat ik de eerste avond vol wijn uiteindelijk dronken naar bed ging en het de tweede dag ook werkelijk als een blok beton op de maagjes viel. Kerstdiners zijn mijn grootste manco vanwege verkeerd inkopen op altijd het laatste uurtje. Onrijpe avocado's zijn dan al goed voor een gigantisch stressvuur. Ga ik ook niet meer doen trouwens.
Zo heeft iedereen wel zijn missers in de keuken. Post hier de leuke verhalen over alles wat mis kan gaan.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.