quote:Was dus zo aan het koken vandaag, gooi ik al het vlees gelijk in de pan en laat het lekker bakken. Kijk ik 5 minuten later op het pakje ( ) Staat er: vlees eerst 5 minuten in de marinade leggen
Ik dus zo van: kut. Heb ik gewoon het half gebakken vlees nog maar even gemarineerd
Wat zijn jouw blunders achter het fornuis?
Met als resultaat?quote:Op vrijdag 11 maart 2011 14:51 schreef n8n het volgende:
Had meer boter nodig voor mij pantosti, gooi ik er olijfolie bij
Niks eigenlijk, had het in de gootsteen afgegoten (met heet water lopend)quote:
Dat gebeurd mij heeel vaak. Op zondagmiddag eten we vaak soep die we op zaterdag gemaakt hebben. Als ik dan het eten maak wil ik de soep snel laten koken om het vervolgens uit te zetten (anders is het zo gloeiend heet). Maar dat brand dan vaak aan...quote:Op vrijdag 11 maart 2011 15:44 schreef tomaat52 het volgende:
Soep aanbranden!
Schuld van m'n moeder.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Hoe speel je dat klaar?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
Trouwens, als ze bv.op de verpakking van een pizza zetten "10 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden",dan kan je hem er beter al vanaf het begin inzetten. Wel de juiste grilloptie kiezen. En dan vijf of zes minuten of zo.Dan is hij meestal al perfect.
Geen idee, de ene keer is het gewoon goed/perfect, andere keer heb je...nou dit dus...quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:50 schreef Krantenman het volgende:
[..]
Hoe speel je dat klaar?
Trouwens, als ze bv.op de verpakking van een pizza zetten "10 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden",dan kan je hem er beter al vanaf het begin inzetten. Wel de juiste grilloptie kiezen. En dan vijf of zes minuten of zo.Dan is hij meestal al perfect.
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Hoe kan je dat nou verkloten?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken..._@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '@_
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Inderdaad best knap als je dat kan verklotenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
Het lijkt trouwens alsof het al een keer voor gekauwd is en vervolgens terug in de bak is gegooid...::: Feyenoord < > Rotterdam:::...
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Gadverdamme dat ziet er vies uit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...Thou shalt not worship pop idols or follow lost prophets.
quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:31 schreef Iemand91 het volgende:
Ik heb er weer een, wilde zoiets/dit maken:
[ afbeelding ]
en dat werd:Haha ik heb kots gezien dat er ongeveer zo uit zag (no offense)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zit de overgare pasta tussen m'n tanden nog weg te purken...
Het is duidelijk dat het is mislukt.quote:Op zaterdag 19 maart 2011 17:08 schreef Alopex het volgende:
Als het allemaal niet zo ernstig was, waarom plaats je het dan bij de blunders?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |