Ligt aan de smaak, de meeste smaken toch een beetje chemisch, vooral deze:quote:Op maandag 12 september 2011 10:49 schreef gianni61 het volgende:
ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb laatste een pot chicken tonight gekocht.
al jaaaren niet meer gehad en in mijn herinnering niet vies.
kan ik die maar beter weggooien dan?
quote:Op maandag 12 september 2011 12:48 schreef SEMTEX het volgende:
[..]
Ligt aan de smaak, de meeste smaken toch een beetje chemisch, vooral deze:
[ afbeelding ]
O die was ik vergeten, dat had ik als ik bij een vriendje at.quote:Op maandag 12 september 2011 13:03 schreef _Arual_ het volgende:
En drie gangen van hetzelfde bord eten. Zodat er nog vermicelli in je vanillevla zat. "Ja, had je je soep maar goed op moeten eten."
Dát. Op alles. Want mijn vader lustte geen buitenlands etenquote:
dat vond ik dan wel weer lekker.quote:Op maandag 12 september 2011 15:18 schreef motorbloempje het volgende:
Godzijdank ging bij ons alleen nootmuskaat over de imploderende bloemkool
Kan best hoor, doe ik ook als student zijnde vaak genoegquote:Op maandag 12 september 2011 19:51 schreef dotKoen het volgende:
Alleen door een pastasaus ging soms wel eens een soepgroentepakket omdat dat goedkoper was.
Nou ja, het kan best, maar er zit dan inderdaad bleekselderij en snijselderij in. Echt lekker vind ik dat niet.quote:Op maandag 12 september 2011 19:54 schreef CrashO het volgende:
[..]
Kan best hoor, doe ik ook als student zijnde vaak genoeg
Alleen wel soepgroenten nemen zónder bleekselderij
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |