quote:Proef de volle smaak van KEES!
KEES is de smaakvolle keuze voor iedereen die gezond en lekker wil eten. KEES is een gezond alternatief voor kaas met 60 procent minder verzadigd vet en 30 procent minder zout dan 48+ kaas.
KEES bevat al het goede uit de natuur en is uniek in de wereld. De dierlijke, veelal verzadigde vetten worden volledig vervangen door plantaardige vetten. Bovendien gebruiken we vegetarisch stremsel. Door af en toe te kiezen voor een plakje KEES op de boterham kun je je voedingspatroon verbeteren.
Het overgrote deel van het vet in KEES bestaat uit onverzadigde vetzuren. Een voeding met onverzadigde vetzuren helpt mee het cholesterolgehalte van het bloed te verlagen.
Iedereen wil toch gezond eten en genieten van een heerlijke, volle smaak.
KEES: Lekker en gezond, natuurlijk anders!
(en dat geldt ook voor verzadigde vetten)quote:Op woensdag 7 september 2011 22:19 schreef LXIV het volgende:
Vet eten is helemaal niet slecht. Als je het maar met mate doet. er maar geen koolhydraten bij eet...
Linkje naar wetenschappelijk onderzoek hierover?quote:Op woensdag 7 september 2011 22:58 schreef anboni het volgende:
[..]
(en dat geldt ook voor verzadigde vetten)
Mja heel veel minder zout is het niet en heel veel minder vet ook niet. Een hartpatient zal sowieso beter geen kaas kunnen eten, dus hou je de doelgroep over die 'ik-kies-bewust' stickerproducten bewust koopt. Ben benieuwd of het gaat lopenquote:Op woensdag 7 september 2011 23:06 schreef mascara-klodder het volgende:
Blijft natuurlijk wel de perfecte kaas voor de mensen die ook cola-ligt drinken en daarnaast een supersize menu naar binnenwerkenmet al 10 kilo overgewicht in skinnyjeans gepropt
Een hele verzameling: http://www.second-opinions.co.uk/cholesterol_myth_1.htmlquote:Op woensdag 7 september 2011 23:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Linkje naar wetenschappelijk onderzoek hierover?
Gimme some op http://www.pubmed.org aub? Koolhydraten die een slechte uitwerking hebben kan ik wel vinden, maar specifieke samenhang tussen wat je tegelijk eet ben ik nog niet tegengekomen.quote:Op woensdag 7 september 2011 23:22 schreef anboni het volgende:
[..]
Een hele verzameling: http://www.second-opinions.co.uk/cholesterol_myth_1.html
Heb ik misschien ook wat onhandig geschreven (gaat haast als montignac klinkenquote:Op woensdag 7 september 2011 23:48 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Gimme some op http://www.pubmed.org aub? Koolhydraten die een slechte uitwerking hebben kan ik wel vinden, maar specifieke samenhang tussen wat je tegelijk eet ben ik nog niet tegengekomen.
Nee, absoluut niet. Maar ik ben wel benieuwd of het aanslaat of een flop wordt.quote:Op donderdag 8 september 2011 05:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Analoogkaas dus, maar nu als high end?
Staal, ben je echt van plan deze poep te gaan eten?
Dat is toch hetzelfde als die pizzamix die toen in de Keuringsdienst van Waarde was?quote:Op donderdag 8 september 2011 05:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Analoogkaas dus, maar nu als high end?
Staal, ben je echt van plan deze poep te gaan eten?
Van die el cheapo smeltkaas dus eigenlijk verpakt in een hippe verpakking?quote:Op donderdag 8 september 2011 08:41 schreef Piles het volgende:
[..]
Dat is toch hetzelfde als die pizzamix die toen in de Keuringsdienst van Waarde was?
En waar dat joch letterlijk van over z'n nek ging
Het claimt minder vet te hebben, dus er zal zeker wel een groep zijn die ervoor gaat...quote:Op donderdag 8 september 2011 08:33 schreef Staal het volgende:
[..]
Nee, absoluut niet. Maar ik ben wel benieuwd of het aanslaat of een flop wordt.
Daarmee zou je in het Lightsegment zitten harken en dat is er al jaren.quote:Op donderdag 8 september 2011 09:09 schreef anboni het volgende:
[..]
Het claimt minder vet te hebben, dus er zal zeker wel een groep zijn die ervoor gaat...
Dat mogen ze gerust. Als ze de sterke, echte kaas ook maar blijven maken. Kaas moet je voelen.quote:Op donderdag 8 september 2011 09:18 schreef Daffodil31LE het volgende:
Ik vind het allemaal prima, zo blijft er meer ECHTE kaas over voor normale mensen.
Totdat de kaasmakers allemaal dit soort light-shit gaan maken. Daar ben ik eigenlijk wel een beetje bang voor.
Maar - kijkend naar wat ze de laatste jaren al met chips, frisdranken en andere geneugten des levens hebben uitgespookt - begin ik toch te vrezen met grote vrezen...quote:Op donderdag 8 september 2011 09:19 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Dat mogen ze gerust. Als ze de sterke, echte kaas ook maar blijven maken. Kaas moet je voelen.
Daarom ga ik straks ook even wat echte kaas halen bij de lokale kaasboer. Steunen en alles.quote:Op donderdag 8 september 2011 09:23 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Maar - kijkend naar wat ze de laatste jaren al met chips, frisdranken en andere geneugten des levens hebben uitgespookt - begin ik toch te vrezen met grote vrezen...
Nederland is dom genoeg zich door de reclame te laten wijsmaken dat margarine gezonder is dan boterquote:Op donderdag 8 september 2011 09:19 schreef Staal het volgende:
[..]
Daarmee zou je in het Lightsegment zitten harken en dat is er al jaren.
Plantaardig vet i.p.v. dierlijk vet. De vergelijking is hoe roomboter vervangen is door olijfolie in de Nederlandse keukentjes. Waarschijnlijk slaat het dus aan want voor een hoop mensen is roomboter slechts een traktatie met de feestdagen en verder een doodzonde.
Haal eigenlijk mijn kaas alleen nog maar bij de kaasboer tegenwoordigquote:Op donderdag 8 september 2011 09:38 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Daarom ga ik straks ook even wat echte kaas halen bij de lokale kaasboer. Steunen en alles.
Of vegetarische hamburgers. Ow wacht...quote:Op donderdag 8 september 2011 10:26 schreef Bramito het volgende:
Ik vraag me af wanneer we light sla krijgen...
Als je dat eenmaal koopt wil je ook niet anders meer.quote:Op donderdag 8 september 2011 10:19 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Haal eigenlijk mijn kaas alleen nog maar bij de kaasboer tegenwoordig
Maar OT: wat een achterlijk idee weer. Ik heb me ook al eens zitten opvreten bij zo'n Sonja Bakker aflevering met haar 'oooh volvette kaas, dat is niet goed he, daar zitten véél te veel vetjes in'. Kots. Stomme vet-paranoia.
Maar het zal wel aanslaan, mits het niet nóg ranziger is dan de gemiddelde light-kaas. Light-pindakaas, light-chips, light-mayo en dat soort meuk verkoopt immers ook.
dat inderdaad ook ja.quote:Op donderdag 8 september 2011 09:19 schreef Staal het volgende:
[..]
Daarmee zou je in het Lightsegment zitten harken en dat is er al jaren.
Plantaardig vet i.p.v. dierlijk vet. De vergelijking is hoe roomboter vervangen is door olijfolie in de Nederlandse keukentjes. Waarschijnlijk slaat het dus aan want voor een hoop mensen is roomboter slechts een traktatie met de feestdagen en verder een doodzonde.
Neuh, niks mis met plantaardige olie, maar veel mensen lijken te denken: "dierlijk=verzadigd, plantaardig=onverzadigd en verzadigde vetten zijn giftig, dus moeten we plantaardige vetten hebben" (waarbij ze voor het gemak vergeten dat je lichaam ook verzadigde vetten nodig heeft en zelfs aanmaakt en daarbij sommige plantaardige olieen ook verzadigde vetten bevatten, maar goed...)quote:Op donderdag 8 september 2011 11:18 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Plantaardige olie is opmzich niets mis mee. Alleen zit er vaak gehard plantaardig in margarines, en dat lijkt zwaar ongezond te zijn.
Dat artikel laat alleen maar zien dat mensen die al te dik zijn afvallen met een specifiek dieet zonder zetmeel. Niet dat een combinatie van vet+koolhydraten slecht voor je is. Ik kan ook een dieet verzinnen met koolhydraten waar dikke mensen toch van afvallen...quote:Op donderdag 8 september 2011 00:05 schreef anboni het volgende:
[..]
Maar goed, een van de onderzoeken waar mijn link aan refereert is http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14288105
Niets mis mee, maar nog steeds met veel calorieen. Mensen lijken soms te denken dat je van plantaardige olie niet dik wordt.quote:Op donderdag 8 september 2011 11:18 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Plantaardige olie is opmzich niets mis mee. Alleen zit er vaak gehard plantaardig in margarines, en dat lijkt zwaar ongezond te zijn.
Mensen denken over het algemeen soms weleens:quote:Op donderdag 8 september 2011 13:10 schreef Clupea het volgende:
[..]
Niets mis mee, maar nog steeds met veel calorieen. Mensen lijken soms te denken dat je van plantaardige olie niet dik wordt.
Ik ook. En dan heel vaak zelfs.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:13 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Mensen denken over het algemeen soms weleens:
Plantaardig: gezond
Dierlijk: ongezond
Althans daar betrap ik mensen soms op.
Jep, en zo denken ze ook dat vet vet maakt, en dat cholesterol in het eten direct je bloed in gaat. Beide gedachten worden door de oversimplificerende media natuurlijk aangewakkerd, wat zo een hoernalist moet ook de illusie hebben dat ie begrijpt wat ie verteld en daarom moet het bite size en simpel zijnquote:Op donderdag 8 september 2011 13:13 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Mensen denken over het algemeen soms weleens:
Plantaardig: gezond
Dierlijk: ongezond
Althans daar betrap ik mensen soms op.
Jamie Oliver.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:16 schreef Staal het volgende:
[..]
Ik ook. En dan heel vaak zelfs.
Zag Jamie Oliver laatst in een programma in een programma en die was gewoon bezig een warm gerecht en een salade te verzuipen in de olijfolie. Mensen nemen dit ook gewoon over. Olijfolie is gezond dus doe maar lekker heel veel.
Ik vind dat trouwens uitermate smerig, olijfolie is lekker, maar je moet gerechten er niet in verzuipen.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:16 schreef Staal het volgende:
[..]
Ik ook. En dan heel vaak zelfs.
Zag Jamie Oliver laatst in een programma in een programma en die was gewoon bezig een warm gerecht en een salade te verzuipen in de olijfolie. Mensen nemen dit ook gewoon over. Olijfolie is gezond dus doe maar lekker heel veel.
Ik heb altijd geroepen, mijn bed zou ik hem niet uitschoppen, mijn keuken welquote:
Dat is nooit goed en saus is pas lekker bij subtiliteit.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vind dat trouwens uitermate smerig, olijfolie is lekker, maar je moet gerechten er niet in verzuipen.
"Maar het is zo lekker!quote:Op donderdag 8 september 2011 13:30 schreef Staal het volgende:
Jamie is een leuke jongen om te zien.
Maar het was iets met spinazie. Beetje olijfolie en er lag me toch een dikke laag olie in die pan. Toen was de spinazie klaar, deed er nog wat over en weer beetje olijfolie en verdomd hij goot er een waanzinnige hoeveelheid olie over. Voor de camera ziet het er mooi uit maar mij leek het niet te eten. Maar mensen nemen dat oliegebruik wel over omdat ze inderdaad denken dat het gezond is.
En door al die olie krijg je trouwens nauwelijks nog boter meer terwijl dat zo lekker kan zijn.
Je moet gewoon niet teveel onder je neus stoppen als je niet dik wilt worden.
Azijn over de spinaziequote:Op donderdag 8 september 2011 13:30 schreef Staal het volgende:
Jamie is een leuke jongen om te zien.
Maar het was iets met spinazie. Beetje olijfolie en er lag me toch een dikke laag olie in die pan. Toen was de spinazie klaar, deed er nog wat over en weer beetje olijfolie en verdomd hij goot er een waanzinnige hoeveelheid olie over. Voor de camera ziet het er mooi uit maar mij leek het niet te eten. Maar mensen nemen dat oliegebruik wel over omdat ze inderdaad denken dat het gezond is.
En door al die olie krijg je trouwens nauwelijks nog boter meer terwijl dat zo lekker kan zijn.
Je moet gewoon niet teveel onder je neus stoppen als je niet dik wilt worden.
Best maar dan moet je niet zeuren als je dan dikker wordt. Maar het rare is, ze gaan dan ineens allemaal vieze dingen eten. De meeste lightproducten bevatten weliswaar minder vet maar wel veel meer suiker en daar gaat je light.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:33 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
"Maar het is zo lekker!"
Dat soort mensen.
Lol! Ik vind Jamie niet de meest briljante kok, maar ik zou hem mijn keuken toch niet uitschoppen, mijn bed welquote:Op donderdag 8 september 2011 13:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb altijd geroepen, mijn bed zou ik hem niet uitschoppen, mijn keuken wel
Dit dus. En robin iig ook nietquote:Op donderdag 8 september 2011 13:42 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Lol! Ik vind Jamie niet de meest briljante kok, maar ik zou hem mijn keuken toch niet uitschoppen, mijn bed wel
Suiker moet er wel in want anders zijn die producten al helemaal niet voorbij je strottenhoofd te krijgen.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:36 schreef Staal het volgende:
[..]
Best maar dan moet je niet zeuren als je dan dikker wordt. Maar het rare is, ze gaan dan ineens allemaal vieze dingen eten. De meeste lightproducten bevatten weliswaar minder vet maar wel veel meer suiker en daar gaat je light.
Nigellaquote:Op donderdag 8 september 2011 13:55 schreef Id_do_her het volgende:
Er is maar één tv-kok:
[ afbeelding ]
Precies. En daar is ook nog eens geen bullshit lightversie van.quote:Op donderdag 8 september 2011 14:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
NigellaHet lekkerste dat je in een keuken kan aantreffen.
Ze is al 51 en ziet er echt grandioos uit.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:55 schreef Id_do_her het volgende:
Er is maar één tv-kok:
[ afbeelding ]
Die zou ik dan weer eerder mijn keuken uittrappen, maar niet mijn bedquote:Op donderdag 8 september 2011 14:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
NigellaHet lekkerste dat je in een keuken kan aantreffen.
51? Werkelijk? Wow.quote:Op donderdag 8 september 2011 14:10 schreef Staal het volgende:
[..]
Ze is al 51 en ziet er echt grandioos uit.
Maar het is wel provocatie wat ze sjouwt in de keuken..
Het is een spijkerharde MILF die ook nog eens goed kookt, dus provocatie? Nee. Perfectie? Ja.quote:Op donderdag 8 september 2011 14:10 schreef Staal het volgende:
[..]
Ze is al 51 en ziet er echt grandioos uit.
Maar het is wel provocatie wat ze sjouwt in de keuken..
Ze is uit januari 1960, dus bijna 52 zelfs. Kon het zelf eerst ook niet geloven. Ze is beeldschoon.quote:
Absoluut.quote:Op donderdag 8 september 2011 14:13 schreef Staal het volgende:
[..]
Ze is uit januari 1960, dus bijna 52 zelfs. Kon het zelf eerst ook niet geloven. Ze is beeldschoon.
"Heeft u zoutvrees? Eet KEES!"quote:Op donderdag 8 september 2011 14:45 schreef Staal het volgende:
Eens met rubje. Goh.
Maar ik ben benieuwd naar de ervaringen. Als het in de winkel ligt dan koop ik het. Omdat ik wil weten hoe het smaakt. Heb een vermoeden maar wil weten of het klopt. Daarna mag het product falen..
Ik heb dat ook nooit begrepen, met hammen reclame maken voor kaas.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:55 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Kezen = neuken. Op de 1 of andere manier moek aan die ranzige milmer reclame denken met die vrouw die dan achter 2 kazen zit alsof het haar benen zijn , als dat iemand wat zegt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |