abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_133176995
Ik als echte burger fanaat gruwel bij de gedachte een hamburger in de super te kopen, Supermarkt slagers zijn maar wat bedroevend in hun vlees.
Zelf maken is altijd beter en ik koop het vlees bij een goede echte slager die zijn vlees betrekt bij Bio boeren , dit doet echt de smaak ten goede.
Verders struin ik liever naar goede restaurantjes die hamburgers verkopen :P het is een hobby geworden.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  dinsdag 12 november 2013 @ 10:38:27 #227
194233 Friday12
Originele kloon
pi_133177046
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 09:56 schreef blij_ei het volgende:
Ik proef ook rauw mijn gehakt. Zo kom ik ook tot de juiste smaak. Moet het wel rundergehakt zijn. Met half om half ben ik wat huiveriger!
Dit ja varkensvlees eet ik echt niet rauw :P
  dinsdag 12 november 2013 @ 10:39:38 #228
380998 DarkAccountant
Dark numbers, full daylight
pi_133177068
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:35 schreef longinus het volgende:
Ik als echte burger fanaat gruwel bij de gedachte een hamburger in de super te kopen, Supermarkt slagers zijn maar wat bedroevend in hun vlees.
Zelf maken is altijd beter en ik koop het vlees bij een goede echte slager die zijn vlees betrekt bij Bio boeren , dit doet echt de smaak ten goede.
Verders struin ik liever naar goede restaurantjes die hamburgers verkopen :P het is een hobby geworden.
De Burgerij

(Antwerpen, prima tip)
pi_133177115
Moet zeggen dat de quarter pounders die de Lidl hier in 't VK verkoopt best goed te nassen zijn voor 'n supermarkt burger. Ligt hier altijd wel in de vriezer voor 'de nood aan de man'/'snelle maaltijd'.
Ja doei.
pi_133177126
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:39 schreef DarkAccountant het volgende:

[..]

De Burgerij

(Antwerpen, prima tip)
2 weken geleden bij ellis geweest, prima burgers, de burgerij staat in de top de volgende keer.
Moet ook nog naar Bar 2 toe, ben ik al geweest maar had pas een prima hamburger op dus ik bestelde broodje warme beenham daar, ook lekker.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
pi_133177134
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 november 2013 10:29 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Waarom? Dat deed ik vroeger altijd al als mijn moeder gehaktballen maakte :9
Sowieso omdat het niet werkt, de smaak veranderd totaal. Verder herken ik genoeg aan de geur.

En ik eet ook geen rauw deeg, beslag of whatever. Vind het gewoon niet lekker.
  Redactie Frontpage dinsdag 12 november 2013 @ 11:32:00 #232
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_133178341
Mijn favo burger:

30% half om half gehakt, 70% rundergehakt (totaal zo'n 450-500gr)
komkommer
sesambroodjes
verse dille
franse mosterd
ketchup
rode ui
cheddar
azijn
suiker
peper
zout

Maak patties van het gehakt met een eitje en in melk geweekt brood of paneermeel, voeg peper en zout toe. Gril op een gril of grilpan, zonder olie, ongeveer 3/5minuten per kant. Als de eerste kant klaar is de burgers draaien en de cheddar er bovenop leggen.

Snijdt ondertussen de sesambroodjes, rooster deze in de oven lekker krokant aan de buitenkant. Doe wat azijn met suiker in een steelpan, los de suiker op in de azijn tot je een lekkere zoet-zure dressing krijgt. Snijdt de uien in ringen, ris de dille en snijdt deze fijn. Snijdt de komkommer in dunne plakjes.

Voeg de komkommer, ui en dille toe aan de zoet-zure dressing.

Smeer de broodjes in met flink wat mosterd, leg er een hamburger op en voeg wat van de dressing met groente toe op de hamburger. Flink wat ketchup erop en smullen maar!!!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')