FOK!forum / Misdaad / Het Grote Fok! Maffia Spel #22 Meld je aan, yo!
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:24
ogxw1y.jpg
Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines
2mn0jo1.png
De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.

21mb1xj.png
De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 22:00 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:
SPOILER
Dorpsbewoner - Je bent een blije en gelukkige dorpsbewoner, opgeschrikt door de onverwachte moorden! Jouw doel is om de maffia te ontmaskeren, zodat ze het dorp niet kunnen uitmoorden. Dit doe je door de hints uit de nachtkills op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een maffialid is. Je wint als alle maffia dood is gegaan.

Maffia - Jouw doel is om de stad uit te moorden! Je zult te weten krijgen wie je medemaffialeden zijn. Samen zullen jullie elke dag ons een aantal kills kunnen sturen, waarbij het aantal kills gelijk is aan het aantal maffia gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Dorpsoudste - Als dorpsoudste geniet je veel respect in het dorp. Bij elke lynch mag je een tweede stem naar de spelleiders PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De dorpsoudste wint als alle maffia dood zijn.

Bodyguard - Je bewaakt de burgemeester. Alleen de burgemeester kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de burgemeester niet 's nachts vermoord worden. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als burgemeester. Je wint als alle maffia dood zijn.

Rechercheur - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel maffia er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle maffia dood is.

Nachtwaker- Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.

Velddoctor - Je hebt de mogelijkheid elke avond één iemand te beschermen. Dit zal hem of haar,
indien er slechts één maffialid hem/haar als kill heeft opgegeven, beschermen. Indien de maffia twee man stuurt, zullen jullie allebei sterven. Je wint als alle maffia dood is.

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de maffia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat.
Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de maffia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig. De busdriver mag niet 2 keer dezelfde spelers switchen.

Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen. De regels voor de woorden zullen per PM duidelijk gemaakt worden.

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.

Het onschuldige meisje Het onschuldige meisje moet elke dag bij een medespeler 'op bezoek' gaan. Komt er echter diezelfde nacht bezoek met wapens, zal ze meesterven.

Zombie Je vindt het belachelijk dat je vermoord bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om na je dood nog iemand te vermoorden. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw kill, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.
Deelnemers:
** Inschrijving is nog open **

Als je dus kills doorgeeft via PM, aan BEIDE spelleiders PM'en..Gebeurt dit niet, dan geldt jouw rol die dag/nacht niet!

Spelleiders deze ronde: Tha_Erik en Liesje1979

Belangrijke posts:
----###----

HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 0% gewijzigd door liesje1979 op 21-08-2011 23:20:04 ]
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:24
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:13 schreef Harajuku. het volgende:
Preasure :')
Jaja, pressure, ik weet het.
Het komt alleen niet altijd even goed door de vingertjes na ietwat gedronken te hebben. :P
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:25
Ik was hem aan het openen maar kreeg toen de melding dat het niet kon omdat er al een andere open was. :D

Wat mij betreft mag iedereen het nieuwe topic openen hoor, ik denk dat het vooral handig is voor SL om de Op aan te kunnen passen, maar Erik en ik kunnen dat sowieso wel.
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 00:26
SL zijn toch allebei mod en kunnen OP veranderen bedenk ik me net :')
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:29
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:25 schreef liesje1979 het volgende:
Ik was hem aan het openen maar kreeg toen de melding dat het niet kon omdat er al een andere open was. :D
Dat kreeg ik ook, gewoon doorgezet :7

SPOILER
Natuurlijk wel even Erik ge-dm'd voor SL toestmming om topic voort te zetten. Ben een brave jongen after all. :+
Harajuku.zondag 21 augustus 2011 @ 00:30
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:24 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Jaja, pressure, ik weet het.
Het komt alleen niet altijd even goed door de vingertjes na ietwat gedronken te hebben. :P
Je hebt het gewoon ipgezocht :{w
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 00:32
Nieuuwweee ronnddeeee nieeeuuuwwee kannssseennn!!!!
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:32
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:30 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je hebt het gewoon ipgezocht :{w
Ipgezocht, natuurlijk heb ik het ipgezocht. :')
Nee, ik zoek vake iets op in het Nederlands dan in het Engels. :P
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:32
quote:
9s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:32 schreef 08gnoT. het volgende:
Nieuuwweee ronnddeeee nieeeuuuwwee kannssseennn!!!!
Dat was mijn TT. :')
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 00:33
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:32 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dat was mijn TT. :')
Ik wil psychic zijn volgende ronde :7
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 00:34
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:32 schreef liesje1979 het volgende:
[quote]10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:32 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dat was mijn TT. :')
dan doe je er stiekum een w bij
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:34
08gnoT ik was niet heel blij toen een paar seconden nadat ik stemde de stem van de doprsoudste doorkwam. _O-
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 00:36
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:34 schreef liesje1979 het volgende:
08gnoT ik was niet heel blij toen een paar seconden nadat ik stemde de stem van de doprsoudste doorkwam. _O-
Welke dag? :P
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:42
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:36 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Welke dag? :P
De dag voor ik stierf :')
De dag daarna gaf de SL hem pas om 19:00 door. Ik weet niet precies welke dag. Twee geloof ik.
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 00:42
Zei het toch over ijs

En nachtwaker met 2 kutkills :')
Harajuku.zondag 21 augustus 2011 @ 00:43
NW moest van iedereen Crazy killen, dus daar kan je moeilijk NW de schuld van geven.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 00:44
Maar die van Breezer was wel kut, after all :')
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 00:45
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:42 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

De dag voor ik stierf :')
De dag daarna gaf de SL hem pas om 19:00 door. Ik weet niet precies welke dag. Twee geloof ik.
Toen was ik zelf ook vrij laat met stemmen. De tweede dag had ik inderdaad gevraagd het in de loop van de dag toe te voegen omdat ik toen een van de eerste was die stemde :')
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:46
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:45 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Toen was ik zelf ook vrij laat met stemmen. De tweede dag had ik inderdaad gevraagd het in de loop van de dag toe te voegen omdat ik toen een van de eerste was die stemde :')
Nou bedankt SL. Kreeg ook gelijk een DM van Crazy dat ik dorpsoudste was. :')
Lekiamhzondag 21 augustus 2011 @ 00:46
quote:
9s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:32 schreef 08gnoT. het volgende:
Nieuuwweee ronnddeeee nieeeuuuwwee kannssseennn!!!!
Don Leki gaat de straten van MIS weer eens ouderwets onveilig maken.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:46
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:43 schreef Harajuku. het volgende:
NW moest van iedereen Crazy killen, dus daar kan je moeilijk NW de schuld van geven.
:Y
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:44 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Maar die van Breezer was wel kut, after all :')
Ja, daar ben ik het (achteraf) zelfs mee eens, maar ja, gevoel... :')
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 00:47
quote:
6s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:46 schreef Lekiamh het volgende:

[..]

Don Leki gaat de straten van MIS weer eens ouderwets onveilig maken.
Schrijf je dan in ^O^
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 00:49
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:46 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Nou bedankt SL. Kreeg ook gelijk een DM van Crazy dat ik dorpsoudste was. :')
:D was gewoon toeval
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 00:49
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:46 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Nou bedankt SL. Kreeg ook gelijk een DM van Crazy dat ik dorpsoudste was. :')
Blijkbaar dacht de maffia dat ook gelijk :') Sorry :*
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:50
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 00:51
ja die nw kill op mij lag aan iedereen. Jullie vonden mij gewoon niet meer lief :'( verbannen uit mijn dorp.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:51
En de eerste nacht werd ik beschermd of verwisseld dacht ik? Of was dat alleen in mijn hoofd? En was ik anders is nacht 1 al dood geweest? :')
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:52
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:51 schreef Crazy-M het volgende:
ja die nw kill op mij lag aan iedereen. Jullie vonden mij gewoon niet meer lief :'( verbannen uit mijn dorp.
Laat ik dan zeggen dat ik je met liefde heb vermoord, of is dat een hele schrale troost? :')
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 00:52
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:51 schreef liesje1979 het volgende:
En de eerste nacht werd ik beschermd of verwisseld dacht ik? Of was dat alleen in mijn hoofd? En was ik anders is nacht 1 al dood geweest? :')
1e nacht gebeurde er niets meer met je
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 00:53
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:51 schreef Crazy-M het volgende:
ja die nw kill op mij lag aan iedereen. Jullie vonden mij gewoon niet meer lief :'( verbannen uit mijn dorp.
jij maakte jezelf ook wel heel verdacht
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 00:53
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:46 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Nou bedankt SL. Kreeg ook gelijk een DM van Crazy dat ik dorpsoudste was. :')
maar je was eerlijk dat je het niet was. En jij vertrouwde mij dat ik geen maffia was. Ik stem alvast op je voor burgemeester
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 00:54
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:53 schreef tdrone het volgende:

[..]

jij maakte jezelf ook wel heel verdacht
ik zocht andere hints :P en roger dat verzacht het een klein beetje
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 00:57
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:54 schreef Crazy-M het volgende:

[..]

ik zocht andere hints :P en roger dat verzacht het een klein beetje
Gelukkig :')
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 00:58
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:52 schreef lynda het volgende:

[..]

1e nacht gebeurde er niets meer met je
Oh ok, omdat je schreef dat er weer iemand voor me was, dacht ik dat het de nacht daarvoor ook was.
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:53 schreef Crazy-M het volgende:

[..]

maar je was eerlijk dat je het niet was. En jij vertrouwde mij dat ik geen maffia was. Ik stem alvast op je voor burgemeester
Ik denk niet dat ik mij deze ronde beschikbaar zal stellen, maar bedankt alvast voor een ronde waarin ik geen SL ben. _O-
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 01:05
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:58 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Oh ok, omdat je schreef dat er weer iemand voor me was, dacht ik dat het de nacht daarvoor ook was.

[..]

Ik denk niet dat ik mij deze ronde beschikbaar zal stellen, maar bedankt alvast voor een ronde waarin ik geen SL ben. _O-
heb je al 1 stem haha
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 01:13
Morgen even kijken of ik tijd heb voor nog een ronde :)
IJsdraakjezondag 21 augustus 2011 @ 02:08
Sorry voor de moord Liesje. :*

Maar het doel om het actief te houden is wel ruim gehaald dacht ik. :9

(Oh, en bier, dus mogelijke wartaal)
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 02:10
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 02:08 schreef IJsdraakje het volgende:
Sorry voor de moord Liesje. :*

Maar het doel om het actief te houden is wel ruim gehaald dacht ik. :9

(Oh, en bier, dus mogelijke wartaal)
Ik vertrouwde jou zonder enige twijfel, Iederen die op mij stemde bij de BM trouwens. :') _O-
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 02:13
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 02:08 schreef IJsdraakje het volgende:
Sorry voor de moord Liesje. :*

Maar het doel om het actief te houden is wel ruim gehaald dacht ik. :9

(Oh, en bier, dus mogelijke wartaal)
Ik ge me niet verontschuldigen voor mijn moorden. }:|
maar ik vind het mooi dat jij het wel doet. :+

(Oh, en whisky, dus mogelijk nog ergere wartaal :@ )
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 02:13
Ik heb geen drank nodig om wartaal uit te slaan.
Harajuku.zondag 21 augustus 2011 @ 02:14
True dat.
IJsdraakjezondag 21 augustus 2011 @ 02:15
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 02:10 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik vertrouwde jou zonder enige twijfel, Iederen die op mij stemde bij de BM trouwens. :') _O-
:')

En tsja. We moesten toch iemand kiezen om te vermoorden. :+
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 02:16
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 02:13 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik heb geen drank nodig om wartaal uit te slaan.
Je hebt altijd baas boven baas. :')
IJsdraakjezondag 21 augustus 2011 @ 02:17
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 02:13 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik heb geen drank nodig om wartaal uit te slaan.
Nodig niet, maar zonder autocorrect was het echt warrig geworden. Iets met hand-oogcoördinatie.
:')
PatriQue89zondag 21 augustus 2011 @ 07:45
Ìk meld mij ook weer aan!! *)
Bennyzondag 21 augustus 2011 @ 11:01
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 12:07
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 07:45 schreef PatriQue89 het volgende:
Ìk meld mij ook weer aan!! *)
Bij deze dan. :)

Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek van User
Luttezondag 21 augustus 2011 @ 12:09
Gaat hard, leuk!
honkeytonkzondag 21 augustus 2011 @ 12:12
Nieuwe ronde nieuwe kansen :7
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 12:35
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 00:58 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Oh ok, omdat je schreef dat er weer iemand voor me was, dacht ik dat het de nacht daarvoor ook was.

[..]

Ik denk niet dat ik mij deze ronde beschikbaar zal stellen, maar bedankt alvast voor een ronde waarin ik geen SL ben. _O-
ja eerste nacht de busdriver en tweede nacht was de maffia al bezig geweest met je
EllaNzondag 21 augustus 2011 @ 12:40
Ik doe ook mee :D

Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek van User
25. EllaN Profiel | History | Fotoboek van User
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 12:42
Jemig, nu al 25 mensen :o.
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 12:42
Misschien starten we wel eerder dan woensdag :+.
honkeytonkzondag 21 augustus 2011 @ 12:42
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 12:42 schreef Tha_Erik het volgende:
Jemig, nu al 25 mensen :o.
Juist goed toch :D
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 12:57
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 12:42 schreef Tha_Erik het volgende:
Misschien starten we wel eerder dan woensdag :+.
Dat hoop ik :Y
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 12:59
Meer maffia >:) :D
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 12:59 schreef lynda het volgende:
Meer maffia >:) :D
We doen de helft van de mensen maffia ~O> . En de andere helft is allemaal geliefde van elkaar. Dat zou de uitdaging wel wat moeten vergroten.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 13:07
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 13:05 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

We doen de helft van de mensen maffia ~O> . En de andere helft is allemaal geliefde van elkaar. Dat zou de uitdaging wel wat moeten vergroten.
Whehe DOEN!
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 13:07
of 20 granny's
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 13:08
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 13:07 schreef Breezerslet17 het volgende:
of 20 granny's
En dan noemen we het "Bejaardentehuis".
honkeytonkzondag 21 augustus 2011 @ 13:08
Alleen maar maffia en één burger, maar de maffia weet van elkaar niet dat ze maffia zijn :7
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 13:09
Eén burger wordt de hamburger. Andere spelers willen hem opeten.
DuTankzondag 21 augustus 2011 @ 13:13
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek van User
25. EllaN Profiel | History | Fotoboek van User
26. DuTank Profiel | History | Fotoboek
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 13:14
Doet Hara niet mee :o? Zelfs niet nu Lynda ook weer meedoet?
DuTankzondag 21 augustus 2011 @ 13:15
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 13:14 schreef Tha_Erik het volgende:
Doet Hara niet mee :o? Zelfs niet nu Lynda ook weer meedoet?
jaweeel ze is alleen traag
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 13:23
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek van User
25. EllaN Profiel | History | Fotoboek van User
26. DuTank Profiel | History | Fotoboek
27. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 13:33
Het onschuldige meisje - Moet elke dag bij een medespeler 'op bezoek' gaan. Komt er echter diezelfde nacht bezoek met wapens, zal ze meesterven.
Bartjebartzondag 21 augustus 2011 @ 13:43
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
25. EllaN Profiel | History | Fotoboek
26. DuTank Profiel | History | Fotoboek
27. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
28. Bartjebart Profiel | History | Fotoboek
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 13:44
*O*
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 13:45
Nu Hara nog en nog wat mensen...

Dit wordt echt een leuk potje! *O*
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 13:51
- Heks (iemand redden óf iemand doden)
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt (bijrollen niet meegerekend)
- Cupido (bijrol)
- Tweeling (bijrol)
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt.
- Yakuza
- Onschuldig meisje
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 13:59
28 al?!
Luttezondag 21 augustus 2011 @ 14:00
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 13:59 schreef liesje1979 het volgende:
28 al?!
Dat wordt flink zoeken voor het dorp :o
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 14:02
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 14:00 schreef Lutte het volgende:

[..]

Dat wordt flink zoeken voor het dorp :o
En flink ingewikkeld voor Erik en mij. _O-
Erik doet het voor de tweede keer, ik voor het eerst.
PatriQue89zondag 21 augustus 2011 @ 14:13
Gaat hard :+

Is er in een vorig topic nog een overzicht geplaatst met wat nu daadwerkelijk de moorden en hints waren? Dan ga ik even terug zoeken!
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 14:13
De Zwerver

Jij bent het enige lid van het dorp zonder vaste verblijfplaats. Daarom klop jij elke avond bij een ander huis aan. Barmhartig als ze zijn geven ze je een slaapplaats, inclusief de maffia. Ben jij echter in het huis waar de moord gepleegd wordt, dan ruimen ze jou als getuige ook uit de weg. Klop je echter bij een maffia die een moord gaat plegen, dan zal hij zijn plannen op jou uitvoeren, en zal de ander leven. Als de maffia jou als doelwit opgeeft hebben ze twee man nodig om je te zoeken.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 14:56
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 14:13 schreef PatriQue89 het volgende:
Gaat hard :+

Is er in een vorig topic nog een overzicht geplaatst met wat nu daadwerkelijk de moorden en hints waren? Dan ga ik even terug zoeken!
Ja, hier -> Het Grote Fok! Maffia Spel #21
PatriQue89zondag 21 augustus 2011 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 14:56 schreef lynda het volgende:

[..]

Ja, hier -> Het Grote Fok! Maffia Spel #21
Ah, Dank!
PatriQue89zondag 21 augustus 2011 @ 15:13
TV en lynda bedankt! *O*
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 17:18
Geen zwerver? -O-
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 17:19
Zwerver vind ik leuk :Y
Harajuku.zondag 21 augustus 2011 @ 17:21
Waarom wordt mijn MEld nu weer aangepast :')
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 17:21
Huidige deelnemerslijst:
1. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. tdrone Profiel | History | Fotoboek
4. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
5. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
6. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
7. Crazy-M Profiel | History | Fotoboek
8. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
9. Naatje Profiel | History | Fotoboek
10.TheVulture Profiel | History | Fotoboek
11. Honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
12. Its-Jojo-4you profiel | history | fotoboek
13. Lutte Profiel | History | Fotoboek
14. Soempie Profiel | History | Fotoeboek
15. gomi Profiel | History | Fotoboek
16. Calex Profiel | History | Fotoboek
17. Lynda Profiel | History | Fotoboek
18. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek
19. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
20. Trevland Profiel | History | Fotoboek
21. ALF, Faaj of gewoon Faye Profiel | History | Fotoboek
22. timmmmm Profiel | History | Fotoboek
23. iBenny Profiel | History | Fotoboek
24. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
25. EllaN Profiel | History | Fotoboek
26. DuTank Profiel | History | Fotoboek
27. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
28. Bartjebart Profiel | History | Fotoboek
29. 08gnot. Profiel | History | Fotoboek
Harajuku.zondag 21 augustus 2011 @ 17:23
Bedankt nog Tv en Lynda :*
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 17:23
quote:
17s.gif Op zondag 21 augustus 2011 17:23 schreef Harajuku. het volgende:
Bedankt nog Tv en Lynda :*
Hara, doe jij ook nog mee? :P
PatriQue89zondag 21 augustus 2011 @ 17:24
Hara, inschrijven! *O*
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 17:28
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 17:24 schreef PatriQue89 het volgende:
Hara, inschrijven! *O*
:Y
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 17:29
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 17:19 schreef Puntenslijpsel het volgende:
Zwerver vind ik leuk :Y
Een soort van Russisch roulette. :Y
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 17:31
quote:
7s.gif Op zondag 21 augustus 2011 17:24 schreef PatriQue89 het volgende:
Hara, inschrijven! *O*
:D
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 18:14
hara moet ook weer meedoen. Wie moet ik anders met vage hints verdenken
TheVulturezondag 21 augustus 2011 @ 20:06
Wat een hoop deelnemers al :o
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 20:08
kunnen we niet gewoon beginnen dan? 8)7
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 20:09
Misschien maandag of dinsdag ofzo. Niet nu.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 20:08 schreef Puntenslijpsel het volgende:
kunnen we niet gewoon beginnen dan? 8)7
Erik wilde geloof ik liever niet in het weekend beginnen.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 20:10
Wat hij zelf zegt dus.
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 20:11
i see!
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 20:13
Omdat ik nu niet op mijn eigen computer zit (nu bij ouders) en ik dan niet de bestanden die ik moet aanleggen om het op orde te houden ( _O-) handig bij elkaar kan hebben.
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 20:14
google docs is je vriend!
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 20:14
ik snap het :Y
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 20:15
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 20:14 schreef Breezerslet17 het volgende:
google docs is je vriend!
Heb liever een vriend van vlees en bloed ;(.
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 20:16
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 20:15 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Heb liever een vriend van vlees en bloed ;(.
Sorry :*
Bartjebartzondag 21 augustus 2011 @ 20:58
Dat wordt een behoorlijke groep dan :o

Morgen komen al die LL gangers online om zich aan te melden :D
TheVulturezondag 21 augustus 2011 @ 20:59
Hoe meer zielen hoe meer vreugd *O*
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 21:01
Ik heb nu al medelijden ivm hoeveelheid PM/DM _O-
TheVulturezondag 21 augustus 2011 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 21:01 schreef lynda het volgende:
Ik heb nu al medelijden ivm hoeveelheid PM/DM _O-
Wij hoeven ons er niet meer druk over te maken *O*
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 21:04
Nog interesse in alternatieve dorpsrollen? :)
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 21:10
Misschien komen er wel twee maffiagroepen met zoveel deelnemers :9
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 21:01 schreef lynda het volgende:
Ik heb nu al medelijden ivm hoeveelheid PM/DM _O-
ik zorg wel voor een leuk aandeel van mijn kant.


Als jullie me maar niet gaan negeren!! :9
TheVulturezondag 21 augustus 2011 @ 21:12
ik vind twee maffiafamilies wel wat veel van het goede hoor
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 21:14
Ik vind 2 maffiafamilies vooral ingewikkeld :').
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 21:16
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 21:14 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik vind 2 maffiafamilies vooral ingewikkeld :').
Dit.

Daarnaast zouden we met dit aantal deelnemers op ongeveer 6 maffia komen, dat zou betekenen dat elke familie uit 3 leden zou bestaan. :D
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 21:20
Kleine families komen gewoon niet voor bij maffiagezinnen. Die zijn namelijk tegen anticonceptie.
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 21:30
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 21:16 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dit.

Daarnaast zouden we met dit aantal deelnemers op ongeveer 6 maffia komen, dat zou betekenen dat elke familie uit 3 leden zou bestaan. :D
2 van 4 dan, want ze moeten ook nog elkaar uitmoorden ;)
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 21:34
Vorig jaar hadden we met dit aantal deelnemers een ronde met 2x4 of 5 leden :Y
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 21:56
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 21:16 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dit.

Daarnaast zouden we met dit aantal deelnemers op ongeveer 6 maffia komen, dat zou betekenen dat elke familie uit 3 leden zou bestaan. :D
Neen, 4 elk. rivaliserende families kunnen elkaar ook makkelijk afmaken. Derhalve is de verdeling dorp mafia dan niet gelijk.

Maakt het altijd wel leuker, maar ook ingewikkelder, en ik ben te druk om na te denken, dus doe maar simpel, anders stem ik alleen maar wat hara zegt dat ik moet stemmen.
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 21:57
quote:
17s.gif Op zondag 21 augustus 2011 17:23 schreef Harajuku. het volgende:
Bedankt nog Tv en Lynda :*
Uhm, anders ga je je even inschrijven? Ik ga echt niet voor mezelf denken hoor
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 22:03
een grote maffia famili heeft ook wel wat hoor :Y
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:03 schreef Puntenslijpsel het volgende:
een grote maffia famili heeft ook wel wat hoor :Y
Grotere kans om te winnen :Y.
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 22:04
Doe dan wel ook wat speciale mafiarollen. Anders is mafia zijn ook maar zo saai
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 22:04
30 man bijna.. owwwwwww 6/7 maffia moet wel lukken dan *)
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 22:06
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:04 schreef lynda het volgende:
30 man bijna.. owwwwwww 6/7 maffia moet wel lukken dan *)
flink opzoek naar hints :D
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 22:07
Met 30 zou ik er 7 doen. Maar dat hangt er natuurlijk ook van af hoeveel speciale rollen je in het dorp hebt
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:21
Morgen om 19.00 gaan we van start.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 22:23
Is de Yakuza geen idee als extra rol? Of anders een van de eerdere rollen die men voorstelde in het algemeen:

- Heks (iemand redden óf iemand doden)
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt (bijrollen niet meegerekend)
- Cupido (bijrol)
- Tweeling (bijrol)
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt.
- Onschuldig meisje
- Zwerver
Crazy-Mzondag 21 augustus 2011 @ 22:23
quote:
4s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:
Morgen om 19.00 gaan we van start.
woepie *O*
Luttezondag 21 augustus 2011 @ 22:23
quote:
4s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:
Morgen om 19.00 gaan we van start.
Das rap! *O*
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:24
Ja, anders zitten we straks met 80 spelers :D.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 22:24
quote:
4s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:
Morgen om 19.00 gaan we van start.
*O*
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 22:27
quote:
4s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:
Morgen om 19.00 gaan we van start.
Met welke rollen precies?
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:31
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:27 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Met welke rollen precies?
Joh, dat komt allemaal in de OP te staan.
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 22:31
OKE
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 22:32
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:31 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Joh, dat komt allemaal in de OP te staan.
Wij zijn gewoon benieuwd :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:32
En ongeduldig :D. Het is een hele operatie om alles geordend te krijgen voor zo'n chaoot als ik :').
Luttezondag 21 augustus 2011 @ 22:35
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:32 schreef Tha_Erik het volgende:
En ongeduldig :D. Het is een hele operatie om alles geordend te krijgen voor zo'n chaoot als ik :').
Je moet met harde hand regeren.

Gewoon zo van: 'Dat lees je morgen wel in de OP, als je ten minste kunt lezen ongeduldig stuk wildgebraad.' En als ze dan nog sputteren schop je ze uit de deelnemerslijst.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 22:35
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:32 schreef Tha_Erik het volgende:
En ongeduldig :D. Het is een hele operatie om alles geordend te krijgen voor zo'n chaoot als ik :').
:')
Wij hebben er allemaal het volste vertrouwen in dat alles netjes en ordelijk zal verlopen. :7
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:36
Als het goed is krijgen jullie weinig mee van de chaos. En anders zeggen we dat het erbij hoort.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 22:37
:D
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 22:41
De rollen staan in de OP. We hebben erg ( :D ) ons best gedaan om wat leuke rollen bij elkaar te zoeken. In ieder geval bedankt voor het meedenken.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 22:44
Erik, heb je nu toch je Cupido niet gekregen? :o

Ik zie wel een paar erg interessante rollen. :Y
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:45
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:44 schreef Roger_Epiales het volgende:
Erik, heb je nu toch je Cupido niet gekregen? :o

Ik zie wel een paar erg interessante rollen. :Y
Nope, ik neem genoegen met de tweeling.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 22:46
quote:
14s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:45 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Nope, ik neem genoegen met de tweeling.
Is in principe hetzelfde, lijkt me.
Alleen wat minder romantisch. :')
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 22:46
wat gebeurt r als meisje op bezoek gaat bij maffia?
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 22:47
Het onschuldige meisje moet gewoon gokken wie er niet vermoord gaat worden en daar op bezoek gaan?
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:46 schreef Puntenslijpsel het volgende:
wat gebeurt r als meisje op bezoek gaat bij maffia?
Als dat maffialid niks doet die avond gebeurt er ook niks. Als er die avond een nachtwaker op bezoek komt dan kaan ze beiden dood. Als dat maffialid zelf gaat moorden denk ik dat het meisje alleen eventjes thuis blijft en gebeurt er dus niks :+.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:46 schreef Puntenslijpsel het volgende:
wat gebeurt r als meisje op bezoek gaat bij maffia?
Niets tenzij die maffia gekilld wordt.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 22:49
Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen.

Weet de voodoo wie de maffia is en andersom?
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 22:51
Zwerver > onschuldig meisje! :(
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:49 schreef lynda het volgende:
Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen.

Weet de voodoo wie de maffia is en andersom?
Ja. Maffia weet wie de heks is en vice versa.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 22:57
quote:
Voodooheks De voodooheks kiest elke nacht 1 persoon en 1 woord, dit woord wordt van te voren gecheckt door SL. Wanneer de uitgekozen speler dit woord de volgende dag zegt, zal deze speler sterven. Staat aan de kant van de maffia, maar telt niet mee in het aantal kills. De voodoo heks mag elke speler maar 1x uitkiezen.
Zijn er nog regeltjes waar het woord aan moet voldoen?
Aantal letters, alleen werkwoorden, geen eigennamen etc. etc.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:51 schreef Rave_NL het volgende:
Zwerver > onschuldig meisje! :(
Kusje erop. :*
Puntenslijpselzondag 21 augustus 2011 @ 22:57
ik denk dat het ondschuldige meisje dan mag weten dat ie maffia is :Y althans, dat beslissen jullie, maar dat lijkt me een goede rol. Of niet per se dat ie maffia is, maar dat ie 'uit' ging. En wellicht ook naar wie.
gomizondag 21 augustus 2011 @ 22:58
quote:
14s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:57 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Kusje erop. :*
op die zwerver? :)
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:57 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Zijn er nog regeltjes waar het woord aan moet voldoen?
Aantal letters, alleen werkwoorden, geen eigennamen etc. etc.
Ehm. Daar ga ik nog even over in overleg. Ja, er zijn regels aan verbonden, welke weet ik nog niet :+.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 23:01
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:59 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ehm. Daar ga ik nog even over in overleg. Ja, er zijn regels aan verbonden, welke weet ik nog niet :+.
Het wordt nog wat met jou als SL :')
timmmmmzondag 21 augustus 2011 @ 23:01
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:01 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Het wordt nog wat met jou als SL :')
Niet haten he
Bennyzondag 21 augustus 2011 @ 23:02
is Erik spelleider?
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:03
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:01 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Het wordt nog wat met jou als SL :')
We zijn nog niet begonnen dus ik zie niet in waarom we niet nog mogen overleggen over de details. Het is een rol die ik nog nooit gezien/gespeeld/georganiseerd heb, dus het is even passen en meten.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 23:03
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:59 schreef Tha_Erik het volgende:
Ehm. Daar ga ik nog even over in overleg. Ja, er zijn regels aan verbonden, welke weet ik nog niet :+.
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:01 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Het wordt nog wat met jou als SL :')
Zie je hoe ordelijk alles nu al verloopt? :+

Wel, je hebt nog tot morgen 19:00 uur, better get cracking ~O>
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:05
quote:
17s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:02 schreef iBenny het volgende:
is Erik spelleider?
Uhuh!
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 23:06
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:03 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

We zijn nog niet begonnen dus ik zie niet in waarom we niet nog mogen overleggen over de details. Het is een rol die ik nog nooit gezien/gespeeld/georganiseerd heb, dus het is even passen en meten.
Okee :D
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:06
Tweeling ging toch niet dood als de ene vermoord werd?


zou ik wel schraal vinden,
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 23:07
Het is een Siamese tweeling :Y
Bennyzondag 21 augustus 2011 @ 23:07
quote:
17s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:05 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Uhuh!
Tof *O* ! Erik's schrijfwijze _O_

Nu maar hopen dat ik er niet direct uit lig :D
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:08
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:06 schreef CaLeX het volgende:
Tweeling ging toch niet dood als de ene vermoord werd?


zou ik wel schraal vinden,
Wat begrijp je niet aan:

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 23:08
quote:
14s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:57 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Kusje erop. :*
;(

Dat meisje is veel oppervlakkiger dan de zwerver. De zwerver heeft nog toegevoegde waarde voor de rest van de spelers..
gomizondag 21 augustus 2011 @ 23:10
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:08 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet aan:

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.
hehe de een kan dus bv maffia zijn en de ander nachtwaker ofzo. en dan blijft die als laatste maffia over, nog maar 2 dorpelingen. door zijn tweeling te killen kan hij t dorp laten winnen. maar sterft dan dus ook.
lachen
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:10
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:08 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

;(

Dat meisje is veel oppervlakkiger dan de zwerver. De zwerver heeft nog toegevoegde waarde voor de rest van de spelers..
Misschien dat jij 'm als SL in de volgende ronde dan kan toevoegen.
Rave_NLzondag 21 augustus 2011 @ 23:11
quote:
14s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:10 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Misschien dat jij 'm als SL in de volgende ronde dan kan toevoegen.
Ik ben van de Sinterklaas-edities.. :{w


:P
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:11
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:08 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

;(

Dat meisje is veel oppervlakkiger dan de zwerver. De zwerver heeft nog toegevoegde waarde voor de rest van de spelers..
Dat snap ik maar we zijn redelijk onervaren, beiden erg chaotisch en willen het ook nog een beetje overzichtelijk houden voor onszelf. Misschien leuk voor een volgende ronde.
Roger_Epialeszondag 21 augustus 2011 @ 23:12
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:07 schreef iBenny het volgende:

[..]

Tof *O* ! Erik's schrijfwijze _O_

Nu maar hopen dat ik er niet direct uit lig :D
Jah, kunnen weer aan aantal mooie moordverhaaltjes tegemoetzien.

Nu ja, tijd om te gaan slapen.
}:| Wekker }:|
tombolafanzondag 21 augustus 2011 @ 23:13
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:59 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ehm. Daar ga ik nog even over in overleg. Ja, er zijn regels aan verbonden, welke weet ik nog niet :+.
En geen "hint" "vote" en dat soort dingen he _O-
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:14
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:13 schreef tombolafan het volgende:

[..]

En geen "hint" "vote" en dat soort dingen he _O-
Oh we wilde eigenlijk instellen dat er juist uit de woorden "hint" "vote" en "dood" gekozen mag worden.
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:15
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:08 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet aan:

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.
Ik begrijp het wel,

Maar de tweeling zoals hij bekend was, was geen bijrol.

Het zijn dan 2 dorpsbewoners die elkaar 100% kunnen vertrouwen.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:16
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:08 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet aan:

Tweeling Twee spelers worden aan het begin van het spel aan elkaar gekoppeld. Wanneer de één sterft, zal de ander ook sterven. Dit is een bijrol, en kan dus tegelijkertijd met een andere rol gespeeld worden.
Maar toch he.. Is het dan niet juist leuk met deze rol om een dorpsbewoner de 2 uit te kiezen? Dat leverde vroeger nog wel eens leuke resultaten op.. :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:16
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:15 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Ik begrijp het wel,

Maar de tweeling zoals hij bekend was, was geen bijrol.

Het zijn dan 2 dorpsbewoners die elkaar 100% kunnen vertrouwen.
Deze ronde dan niet.
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:16 schreef lynda het volgende:

[..]

Maar toch he.. Is het dan niet juist leuk met deze rol om een dorpsbewoner de 2 uit te kiezen? Dat leverde vroeger nog wel eens leuke resultaten op.. :P
Het gebeurt at random dus even veel kans op leuke resultaten :+. En we hoeven nu niet te wachten tot iemand twee mensen heeft uitgekozen.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 23:17
quote:
14s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:16 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Deze ronde dan niet.
Dan is het eigenlijk hetzelfde als met Cupido. Als de ene sterft, sterft de andere ook.
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:17
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:15 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Ik begrijp het wel,

Maar de tweeling zoals hij bekend was, was geen bijrol.

Het zijn dan 2 dorpsbewoners die elkaar 100% kunnen vertrouwen.
Wanneer hadden wij de tweeling? :P
Ik ken juist alleen de O+ dat je beide dood gaat
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:18
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:17 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Het gebeurt at random dus even veel kans op leuke resultaten :+. En we hoeven nu niet te wachten tot iemand twee mensen heeft uitgekozen.
Waar, maar kan je het uiteraard ook direct na de rolverdeling al vragen O-) :P

Nieuwe rollen, wel altijd leuk *O*
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:19
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:17 schreef lynda het volgende:

[..]

Wanneer hadden wij de tweeling? :P
Ik ken juist alleen de O+ dat je beide dood gaat
echt in het allerbegin heeft hij er een paar keer ingezeten.

Vond het juist wel leuk omdat er dan 2 dorpsbewoners zijn die elkaar helemaal konden vertrouwen (en daarom ook weer als verdacht gezien kunnen worden omdat ze elkaar achterna lopen)
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:20
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:18 schreef lynda het volgende:

[..]

Waar, maar kan je het uiteraard ook direct na de rolverdeling al vragen O-) :P
Kan. Alleen komt de BM-verkiezing tegenwoordig zó snel op gang en ik vind eigenlijk dat absoluut niet beinvloed moet worden door wat dan ook, en dus ook geen mogelijk BM-schap.
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 23:22
Kan een bodyguard ook een maffialid zijn?
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 23:22
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:22 schreef Breezerslet17 het volgende:
Kan een bodyguard ook een maffialid zijn?
nee
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:22
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:19 schreef CaLeX het volgende:

[..]

echt in het allerbegin heeft hij er een paar keer ingezeten.

Vond het juist wel leuk omdat er dan 2 dorpsbewoners zijn die elkaar helemaal konden vertrouwen (en daarom ook weer als verdacht gezien kunnen worden omdat ze elkaar achterna lopen)
Tadaaaaaaaa: Tweeling – Twee mensen die op de hoogte zijn van elkaars rol en daardoor samen kunnen overleggen. Ze zijn allebei dorpsbewoner en hebben verder geen bijzondere krachten, maar kunnen wel samen op onderzoek uit.
Het FOK! Maffia-spel, deel 21! Een waar bloedbad..
In de op staat alleen al 1 dode tweeling.. geen 2 :P
Bartjebartzondag 21 augustus 2011 @ 23:24
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:10 schreef gomi het volgende:

[..]

hehe de een kan dus bv maffia zijn en de ander nachtwaker ofzo. en dan blijft die als laatste maffia over, nog maar 2 dorpelingen. door zijn tweeling te killen kan hij t dorp laten winnen. maar sterft dan dus ook.
lachen
Dat zou toch lichtelijk vreemd zijn voor een tweeling? Je bent dan toch of beide dorp of beide maffia?
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 23:24
Dus de 2 bodyguards kunnen elkaar ook vertrouwen, en achternalopen zoals MP en ik wel een beetje deden :P
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:24
Wat een gezeur over de rollen zeg. _O-
Tuurlijk hadden andere opties leuker, of beter geweest, maar wij hebben gewoon deze gekozen.
Sorry als jullie het niet leuk vinden enzo. :@
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:24
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:24 schreef Breezerslet17 het volgende:
Dus de 2 bodyguards kunnen elkaar ook vertrouwen, en achternalopen zoals MP en ik wel een beetje deden :P
BG's weten niet van elkaar dat ze BG's zijn. Als het goed is.
Breezerslet17zondag 21 augustus 2011 @ 23:25
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:24 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

BG's weten niet van elkaar dat ze BG's zijn. Als het goed is.
Afgelopen ronde wel :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:25
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:24 schreef liesje1979 het volgende:
Wat een gezeur over de rollen zeg. _O-
Tuurlijk hadden andere opties leuker, of beter geweest, maar wij hebben gewoon deze gekozen.
Sorry als jullie het niet leuk vinden enzo. :@
Niks sorry :D. ls ze het anders willen moeten ze maar SL worden :7. Kunnen ze zelf de regels bepalen :+.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:25
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:22 schreef lynda het volgende:

[..]

Tadaaaaaaaa: Tweeling – Twee mensen die op de hoogte zijn van elkaars rol en daardoor samen kunnen overleggen. Ze zijn allebei dorpsbewoner en hebben verder geen bijzondere krachten, maar kunnen wel samen op onderzoek uit.
Het FOK! Maffia-spel, deel 21! Een waar bloedbad..
In de op staat alleen al 1 dode tweeling.. geen 2 :P
Dat is dan een andere dan onze tweeling. :D
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:26
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:25 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Afgelopen ronde wel :P
Toen ik de eerste keer SL was had ik die PM ook meteen naar drie mensen gestuurd in een keer (BM BG en BG), en toen werd ik me verteld dat het stiekem niet de bedoeling was :').
gomizondag 21 augustus 2011 @ 23:26
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:24 schreef liesje1979 het volgende:
Wat een gezeur over de rollen zeg. _O-
Tuurlijk hadden andere opties leuker, of beter geweest, maar wij hebben gewoon deze gekozen.
Sorry als jullie het niet leuk vinden enzo. :@
precies idd. spelleiders kiezen gewoon de rollen. en ik speel gewoon met wat er gekozen is.
spel blijft toch wel leuk. en door die andere keuzes steeds, is t ook ms juist wel leuker.
gomizondag 21 augustus 2011 @ 23:27
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:25 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Afgelopen ronde wel :P
die ronde daarvoor ook.

toen kreeg ik gewoon een pm met wie de bm was en wie de 2 bg's
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:27
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:26 schreef gomi het volgende:

[..]

precies idd. spelleiders kiezen gewoon de rollen. en ik speel gewoon met wat er gekozen is.
spel blijft toch wel leuk. en door die andere keuzes steeds, is t ook ms juist wel leuker.
Het is ook een beetje genitpick over de naam. Als we het geliefden genoemd hadden, dan was er waarschijnlijk geen haan die er naar kraaiden. In deze ronde hebben de tweelingen gewoon zo'n sterke band dat de ene niet zonder de andere kan leven.
gomizondag 21 augustus 2011 @ 23:27
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:26 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Toen ik de eerste keer SL was had ik die PM ook meteen naar drie mensen gestuurd in een keer (BM BG en BG), en toen werd ik me verteld dat het stiekem niet de bedoeling was :').
maar voorlaatste ronde kreeg jij toch ook pm met wie je beide bg's waren? ik kreeg diezelfde pm
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:27
Ik denk dat het vooral als meedenken bedoeld is hoor.. :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:28
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:27 schreef gomi het volgende:

[..]

maar voorlaatste ronde kreeg jij toch ook pm met wie je beide bg's waren? ik kreeg diezelfde pm
De BM weet wie zijn beide BG's zijn, en eigenlijk horen de BG's alleen te weten dat ze zelf BG zijn, niet wie de andere is. Maar als een SL besluit dat anders te doen dan is dat zo :D.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 23:29
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:25 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Afgelopen ronde wel :P
Ja, wij kregen gewoon een PM gestuurd waarin Tombo verteld werd dat wij bodyguards waren :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:30
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:27 schreef lynda het volgende:
Ik denk dat het vooral als meedenken bedoeld is hoor.. :P
Denk het ook :'), alleen kan ik er op dit tijdstip slecht mee omgaan en word ik bitchy :P. En tien keer zeggen dat een rol in het verleden anders in elkaar zat gaat ook vervelen :s). Dat idee kreeg ik een beetje, dat iemand zegt "He, ooit was het anders" en dat ik dan zeg "Oh. Nu is het zo." en dat er dan niet gewoon met "OK" gereageerd wordt, maar met wat er leuker zou zijn en dat het echt anders was en bla bla bla... Daar heb ik niet zo'n zin in :D.

/chaggo :').
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:32
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:27 schreef lynda het volgende:
Ik denk dat het vooral als meedenken bedoeld is hoor.. :P
Dat geloof ik ook wel, maar het voelt een beetje als mosterd na de maaltijd, we zijn twee avonden bezig geweest om rollen te kiezen, eventueel wat aan te passen etc. En daarbij hebben we ook in het topic gekeken en geprobeerd rekening te houden met wat iedereen wilde. En nee we konden niet alle wensen uitvoeren. We hebben wel geprobeerd om de maffia wat meer kracht te geven.
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 23:32
het spel word toch weer leuk ;)

krijgen we nu morgen om 19:00 de rollen of is dan al burgemeesterverkiezing :?
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:33
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:30 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Denk het ook :'), alleen kan ik er op dit tijdstip slecht mee omgaan en word ik bitchy :P. En tien keer zeggen dat een rol in het verleden anders in elkaar zat gaat ook vervelen :s). Dat idee kreeg ik een beetje, dat iemand zegt "He, ooit was het anders" en dat ik dan zeg "Oh. Nu is het zo." en dat er dan niet gewoon met "OK" gereageerd wordt, maar met wat er leuker zou zijn en dat het echt anders was en bla bla bla... Daar heb ik niet zo'n zin in :D.

/chaggo :').
Hahaha dan hoop ik dat Calex dit keer geen spion is en in je PM/DM duikt ;)
Sommige dingen gewoon lezen en weer vergeten.. Jij (jullie) bent de SL >:)
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:33
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:32 schreef tdrone het volgende:
het spel word toch weer leuk ;)

krijgen we nu morgen om 19:00 de rollen of is dan al burgemeesterverkiezing :?
Dan krijgen jullie de PM's met rollen, en dan ongeveer kan ook de BM-verkiezing van start gaan. Geef ons wel even de tijd om de PM's te versturen :+.
Maarten-Pieterzondag 21 augustus 2011 @ 23:33
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:32 schreef tdrone het volgende:
het spel word toch weer leuk ;)

krijgen we nu morgen om 19:00 de rollen of is dan al burgemeesterverkiezing :?
Ik denk het eerste ;)
lyndazondag 21 augustus 2011 @ 23:34
quote:
17s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:32 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dat geloof ik ook wel, maar het voelt een beetje als mosterd na de maaltijd, we zijn twee avonden bezig geweest om rollen te kiezen, eventueel wat aan te passen etc. En daarbij hebben we ook in het topic gekeken en geprobeerd rekening te houden met wat iedereen wilde. En nee we konden niet alle wensen uitvoeren. We hebben wel geprobeerd om de maffia wat meer kracht te geven.
Zo waardeert iedereen het ook echt wel buiten het zeuren om
Toch calex O-) :P
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 23:34
quote:
2s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:33 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik denk het eerste ;)
dat dacht ik ook al maar wou het even zeker weten ;)

tweeling lijkt me wel lachen om te zijn :)
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 23:39
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:26 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Toen ik de eerste keer SL was had ik die PM ook meteen naar drie mensen gestuurd in een keer (BM BG en BG), en toen werd ik me verteld dat het stiekem niet de bedoeling was :').
En ik had dat voorbeeld opgevolgd aangezien ik de ronde dat jij SL was, bodyguard was en die PM's nog had :') Ach dan hadden gomi en wie was 't, Crazy-M? geluk :P
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:41
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:39 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

En ik had dat voorbeeld opgevolgd aangezien ik de ronde dat jij SL was, bodyguard was en die PM's nog had :') Ach dan hadden gomi en wie was 't, Crazy-M? geluk :P
:D. Nou ja, zo veel maakt het niet uit. Het kan op beide manieren wel voor interessante spelvormen zorgen.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:44
Om jullie tegemoet te komen in het gemis aan de orginele tweeling, zullen we de BG's vertellen wie hun mede BG is.
tdronezondag 21 augustus 2011 @ 23:45
wat een geste _O_ :9
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:46
We komen jullie heus wel tegemoet hoor :+.
tombolafanzondag 21 augustus 2011 @ 23:46
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:27 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Het is ook een beetje genitpick over de naam. Als we het geliefden genoemd hadden, dan was er waarschijnlijk geen haan die er naar kraaiden. In deze ronde hebben de tweelingen gewoon zo'n sterke band dat de ene niet zonder de andere kan leven.
kraaide :+
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 23:48
Ik ben maffia deze ronde. Ik voel het.
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:48
quote:
6s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:46 schreef tombolafan het volgende:

[..]

kraaide :+
Nitpicker :(.
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:51
Ik kan bijna niet wachten om te beginnen! *O*
08gnoT.zondag 21 augustus 2011 @ 23:52
Doet de hont niet mee?
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:54
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:52 schreef 08gnoT. het volgende:
Doet de hont niet mee?
Kreeg de opdracht zich niet in te schrijven. Dus nee.
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:55
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:33 schreef lynda het volgende:

[..]

Hahaha dan hoop ik dat Calex dit keer geen spion is en in je PM/DM duikt ;)
Sommige dingen gewoon lezen en weer vergeten.. Jij (jullie) bent de SL >:)
Denk je dat ik dat alleen doe als in spion ben :o
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:55
quote:
9s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:54 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Kreeg de opdracht zich niet in te schrijven. Dus nee.
:D!
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:56
Toen ik maffia was laatst heb ik ook heel wat PM's en DM's naar de SL's gestuurd. Voornamelijk om mijn ongenoegen over het een of het ander te uiten :').
Tha_Erikzondag 21 augustus 2011 @ 23:56
Waarvoor nog een sorry, Patrique :').
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:57
Het is dat ik op de laptop zit,

anders had hier nu een plaatje gestaan met 2 DM's van de SL's binnen 3 seconden :')
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:57
Om hoeveel PM's per ronde gaat het ongeveer? Om een beetje in te kunnen schatten? :')
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:58
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:57 schreef CaLeX het volgende:
Het is dat ik op de laptop zit,

anders had hier nu een plaatje gestaan met 2 DM's van de SL's binnen 3 seconden :')
En zeiden we hetzelfde ja? :D
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:58
Leeg je box maar liesje

Dan kan je iig anderhalve dag vooruit ;)
CaLeXzondag 21 augustus 2011 @ 23:59
quote:
10s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:58 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

En zeiden we hetzelfde ja? :D
Erik verkocht het wat liever dan jou, maar de strekking was gelijk
liesje1979zondag 21 augustus 2011 @ 23:59
quote:
99s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:58 schreef CaLeX het volgende:
Leeg je box maar liesje

Dan kan je iig anderhalve dag vooruit ;)
Ik heb een hele grote inbox *O*
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:01
Toen ik maffia was, was het niet vreemd als er iets van 80 PM's uitgewisseld werden tussen de maffialeden :'). Dan kwam er iemand thuis van werk en dan moest er door 80 PM's heengeworsteld worden _O-.
tombolafanmaandag 22 augustus 2011 @ 00:02
quote:
3s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:48 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Nitpicker :(.
Geef me een goede rol dan? :9
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:02
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:02 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Geef me een goede rol dan? :9
Toiletrol?
08gnoT.maandag 22 augustus 2011 @ 00:02
Ik heb in totaal nog geen 50 pm's gehad volgens mij als SL. Alleen de eerste dag veel eigenlijk
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 00:03
quote:
3s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:01 schreef Tha_Erik het volgende:
Toen ik maffia was, was het niet vreemd als er iets van 80 PM's uitgewisseld werden tussen de maffialeden :'). Dan kwam er iemand thuis van werk en dan moest er door 80 PM's heengeworsteld worden _O-.
WTF!?
Nog een reden om blij te zijn dat ik nog nooit maffia geweest ben. :')
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:03
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2011 23:59 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik heb een hele grote inbox *O*
die wil ik ook, want boxen legen zuigt :(

Waar is de "kieper alles maar weg"knop
tombolafanmaandag 22 augustus 2011 @ 00:04
quote:
3s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:02 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Toiletrol?
GOEDE :(
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:04
quote:
10s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:02 schreef 08gnoT. het volgende:
Ik heb in totaal nog geen 50 pm's gehad volgens mij als SL. Alleen de eerste dag veel eigenlijk
Omdat je mij meteen doodschreef :(
tombolafanmaandag 22 augustus 2011 @ 00:04
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:03 schreef CaLeX het volgende:

[..]

die wil ik ook, want boxen legen zuigt :(

Waar is de "kieper alles maar weg"knop
Gewoon als instelling alles op 1 pagina, dan alles selecteren en dan wissen, eitje toch? :@
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:04
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:04 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Omdat je mij meteen doodschreef :(
Hihihi, ik had daar mee te maken.
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:05
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:04 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Gewoon als instelling alles op 1 pagina, dan alles selecteren en dan wissen, eitje toch? :@
En niet vergeten je verwijderde berichten te verwijderen :'). Anders blijft je box vol.
Bennymaandag 22 augustus 2011 @ 00:05
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:03 schreef CaLeX het volgende:

[..]

die wil ik ook, want boxen legen zuigt :(

Waar is de "kieper alles maar weg"knop
kG9YC.png
rechts dat hokje klikken :P

...en onderin staat verwijderen
Breezerslet17maandag 22 augustus 2011 @ 00:05
Waren wel wat meer dan 80 hoor Erik _O-

1 dag ging ik op werk alles lezen, dus 4 uurtjes niet, 60 pms. 4 uur later, 70 nieuwe pms :')
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:06
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:04 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Gewoon als instelling alles op 1 pagina, dan alles selecteren en dan wissen, eitje toch? :@
O+ O+ O+ O+ O+
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:06
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:05 schreef Breezerslet17 het volgende:
Waren wel wat meer dan 80 hoor Erik _O-

1 dag ging ik op werk alles lezen, dus 4 uurtjes niet, 60 pms. 4 uur later, 70 nieuwe pms :')
Oh ja, ik was de hele dag online dus ik hield het gewoon bij. En stuurde er zelf de helft van :'), omdat ik elke 5 minuten een ander idee had of een andere tactiek :').
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 00:10
Ohja, als we je een vervelende usert vinden, dan stoppen we misschien wel valse hints naar jou toe in de moorden ~O> .
tombolafanmaandag 22 augustus 2011 @ 00:13
quote:
6s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:10 schreef Tha_Erik het volgende:
Ohja, als we je een vervelende usert vinden, dan stoppen we misschien wel valse hints naar jou toe in de moorden ~O> .
Zal ik maar beter niet meedoen dan? ;(
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:14
-O- Ga me lekker lopen uitdagen
Puntenslijpselmaandag 22 augustus 2011 @ 00:18
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:14 schreef CaLeX het volgende:
-O- Ga me lekker lopen uitdagen
Friend, moeten wij de volgende ronde SL al claimen?
Bartjebartmaandag 22 augustus 2011 @ 00:20
quote:
3s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:01 schreef Tha_Erik het volgende:
Toen ik maffia was, was het niet vreemd als er iets van 80 PM's uitgewisseld werden tussen de maffialeden :'). Dan kwam er iemand thuis van werk en dan moest er door 80 PM's heengeworsteld worden _O-.
Joh :{
Dat was echt schrikken :o
lyndamaandag 22 augustus 2011 @ 00:22
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:20 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

Joh :{
Dat was echt schrikken :o
Vaak is de laatste 10 doorlezen dan wel voldoende :')
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 00:26
quote:
6s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:10 schreef Tha_Erik het volgende:
Ohja, als we je een vervelende usert vinden, dan stoppen we misschien wel valse hints naar jou toe in de moorden ~O> .
:D
Maar de kans is groter dat het per ongeluk gebeurt. Gevalletje "slang" zeg maar. _O-
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:27
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:18 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

Friend, moeten wij de volgende ronde SL al claimen?
Beetje afhankelijk wanneer die start (4 tm 8 sep ben ik niet in NL namelijk), maar dat lijkt me een puik plan ouwe
Puntenslijpselmaandag 22 augustus 2011 @ 00:27
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:27 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Beetje afhankelijk wanneer die start (4 tm 8 sep ben ik niet in NL namelijk), maar dat lijkt me een puik plan ouwe
ben je doen dan?

en ik ben niet oud. ben bijna 10 jaar jonger dan jij :6 (beetje ruim rekenen :') )
Bartjebartmaandag 22 augustus 2011 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:22 schreef lynda het volgende:

[..]

Vaak is de laatste 10 doorlezen dan wel voldoende :')
Nee, niet bij 80+ pm's in dit geval...
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:35
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:27 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

ben je doen dan?

en ik ben niet oud. ben bijna 10 jaar jonger dan jij :6 (beetje ruim rekenen :') )
Naar Nederlands elftal in Finland *O*

En een beetje cultuur snuiven daaro.

10 jaar jonger dan mij? :o wanneer ben je 14 geworden dan? :S
Puntenslijpselmaandag 22 augustus 2011 @ 00:37
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 00:35 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Naar Nederlands elftal in Finland *O*

En een beetje cultuur snuiven daaro.

10 jaar jonger dan mij? :o wanneer ben je 14 geworden dan? :S
hetzelfde jaar dat jij 21 werd :6
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 00:44
2004, daar herinner ik me niets meer van :N
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 01:07
Wat was die site ook alweer waarbij je random de rollen kon verdelen? Iets met koffie dacht ik.
Welke hebben jullie gebruikt Lynda en TV?
Puntenslijpselmaandag 22 augustus 2011 @ 01:09
koffiemanager.nl werd vaak gebruikt
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 01:11
Ik had deze al gevonden. http://tokyo.home.xs4all.nl/koffie/#
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 01:12
Koffiemanager it is.
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 01:13
lyn had een betere dan koffiemanager.

een waar je alle parameters in kon zetten, en niet een waar je alleen de namenlijst in kan vullen
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 01:14
quote:
99s.gif Op maandag 22 augustus 2011 01:13 schreef CaLeX het volgende:
lyn had een betere dan koffiemanager.

een waar je alle parameters in kon zetten, en niet een waar je alleen de namenlijst in kan vullen
Die moeten we hebben dan.
AlbinoBambimaandag 22 augustus 2011 @ 01:15
Yay, geen Granny meer! Danku SL's. :D

Zitten een hoop leuke rollen bij zeg. Hoop dat ik niet alleen maar een gewone dorpeling ben. :P
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 01:28
quote:
14s.gif Op maandag 22 augustus 2011 01:14 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Die moeten we hebben dan.
dan ff pmen/dmen/mail/sms/whatsapp/fax naar lynda sturen, doe maar alle manieren, just to be sure ;)
PatriQue89maandag 22 augustus 2011 @ 07:59
08gnoT. had ook een hele handige.. Kon je alles in een keer invoeren, het aantal dat je van een bepaalde rol wou etc.. Rolde zo een lijst uit!
TheVulturemaandag 22 augustus 2011 @ 08:51
quote:
17s.gif Op maandag 22 augustus 2011 01:07 schreef liesje1979 het volgende:
Wat was die site ook alweer waarbij je random de rollen kon verdelen? Iets met koffie dacht ik.
Welke hebben jullie gebruikt Lynda en TV?
Lyn heeft het lijstje gemaakt... maar ik dacht eigenlijk dat ze gewoon de koffiemanager heeft gebruikt
Luttemaandag 22 augustus 2011 @ 09:53
Zo hèhè jullie hebben het weer druk gehad vannacht :D

Het aftellen is weer begonnen *O*
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 09:55
Ik heb zin om te beginnen. Om jullie te zien puzzelen en doodgaan :7.
Tha_Erikmaandag 22 augustus 2011 @ 09:55
Ben ook benieuwd of we het het dorp daadwerkelijk iets moeilijker gemaakt hebben :D.
Maarten-Pietermaandag 22 augustus 2011 @ 10:16
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 08:51 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Lyn heeft het lijstje gemaakt... maar ik dacht eigenlijk dat ze gewoon de koffiemanager heeft gebruikt
Ik dacht dat ze randompicker had gebruikt...

Anders kan je ook random.org gebruiken, maar dan moet je alles wel eerst in getallen omzetten. Dus bijvoorbeeld: 1-6 maffia, 7 nachtwaker etc.

En dan heeft iedereen natuurlijk het nummer van de inschrijving. Je voert dan in: "getal tussen 1 en 28" en dan klik je op enter. Je hebt dan het eerste getal (zeg van de persoon). Nu doe je dit nog een keer en dan heb je het getal van de rol. En dan doorgaan totdat iedereen ingedeeld is.
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 10:24
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2011 10:16 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik dacht dat ze randompicker had gebruikt...

Anders kan je ook random.org gebruiken, maar dan moet je alles wel eerst in getallen omzetten. Dus bijvoorbeeld: 1-6 maffia, 7 nachtwaker etc.

En dan heeft iedereen natuurlijk het nummer van de inschrijving. Je voert dan in: "getal tussen 1 en 28" en dan klik je op enter. Je hebt dan het eerste getal (zeg van de persoon). Nu doe je dit nog een keer en dan heb je het getal van de rol. En dan doorgaan totdat iedereen ingedeeld is.
Er gaat een randmon picker in de rondte die alles in een keer doet.

Dus een kolom met namen, een kolom met rollen en eventueel een kolom met bijrollen invullen en dan een druk op de knop.
Breezerslet17maandag 22 augustus 2011 @ 11:25
randomizer.org? Al is dat ook met nummers, maar wel een aantal paramters
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 11:30
hoe maak je een link die automatisch de topic reeks volgt?
heb nu een regel voor het maffia spel in mn onderschrift en wil ik even automatisch aan de reeks linken ;)
08gnoT.maandag 22 augustus 2011 @ 11:31
randompicker.com inderdaad, die hadden wij ook gebruikt
Luttemaandag 22 augustus 2011 @ 11:33
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2011 11:30 schreef Crazy-M het volgende:
hoe maak je een link die automatisch de topic reeks volgt?
heb nu een regel voor het maffia spel in mn onderschrift en wil ik even automatisch aan de reeks linken ;)
[url=*linkje topicreeks*]tekst[/url] ?
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 11:37
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2011 11:33 schreef Lutte het volgende:

[..]

[url=*linkje topicreeks*]tekst[/url] ?
mja fokwhatpulse heeft die link dacht ik

lama, die is dus doorgelinkt via een site zotezien

en edit:
Gefixed op jou manier Lutte ;)

[ Bericht 8% gewijzigd door Crazy-M op 22-08-2011 11:44:09 ]
lyndamaandag 22 augustus 2011 @ 12:02
quote:
14s.gif Op maandag 22 augustus 2011 11:31 schreef 08gnoT. het volgende:
randompicker.com inderdaad, die hadden wij ook gebruikt
die inderdaad! alle mensen invoeren of VIA Excel uploaden en alle rollen aangeven maar.. :)

[ Bericht 15% gewijzigd door lynda op 22-08-2011 12:07:34 ]
TheVulturemaandag 22 augustus 2011 @ 12:05
Kan ik me al kandidaat stellen voor het BM-schap?
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 12:11
quote:
12s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:05 schreef TheVulture het volgende:
Kan ik me al kandidaat stellen voor het BM-schap?
Maffia lid !!!
Ik zeg het je, een maffia lid !!!
Luttemaandag 22 augustus 2011 @ 12:12
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:11 schreef Crazy-M het volgende:

[..]

Maffia lid !!!
Ik zeg het je, een maffia lid !!!
Hee tweelingbroertje van me *;
honkeytonkmaandag 22 augustus 2011 @ 12:12
Wanneer beginnen we? :D
lyndamaandag 22 augustus 2011 @ 12:13
tussen 7 en ...? (sl's?) rolverdeling en dan echt beginnen
Breezerslet17maandag 22 augustus 2011 @ 12:13
nu
Rave_NLmaandag 22 augustus 2011 @ 12:34
In de PM staat dat ik maffia ben, wanneer kan ik nu beginnen met moorden?
tdronemaandag 22 augustus 2011 @ 12:47
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:34 schreef Rave_NL het volgende:
In de PM staat dat ik maffia ben, wanneer kan ik nu beginnen met moorden?
je bent al te laat en word waarschijnlijk gediskwalificeerd
honkeytonkmaandag 22 augustus 2011 @ 12:48
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:47 schreef tdrone het volgende:

[..]

je bent al te laat en word waarschijnlijk gediskwalificeerd
Let op de -d/-dt fouten.
tdronemaandag 22 augustus 2011 @ 12:49
quote:
14s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:48 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Let op de -d/-dt fouten.
ben ik nu ook gediskwalificeerd :o
honkeytonkmaandag 22 augustus 2011 @ 12:50
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:49 schreef tdrone het volgende:

[..]

ben ik nu ook gediskwalificeerd :o
Nee.
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 12:50
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:12 schreef Lutte het volgende:

[..]

Hee tweelingbroertje van me *;
Hey zusje *;
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:49 schreef tdrone het volgende:

[..]

ben ik nu ook gediskwalificeerd :o
nee, maar wel de eerste kill target
liesje1979maandag 22 augustus 2011 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:13 schreef lynda het volgende:
tussen 7 en ...? (sl's?) rolverdeling en dan echt beginnen
Jullie krijgen rond 19:00 jullie rollen en daarna 24 uur burgemeesterverkiezing. Morgen de eerste kills.
CaLeXmaandag 22 augustus 2011 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:49 schreef tdrone het volgende:

[..]

ben ik nu ook gediskwalificeerd :o
Nee, maar nu is Trevland wel weer verdacht :Y
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 12:54
quote:
14s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:51 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Jullie krijgen rond 19:00 jullie rollen en daarna 24 uur burgemeesterverkiezing. Morgen de eerste kills.
Ik stem alvast tegen :D
Breezerslet17maandag 22 augustus 2011 @ 13:03
Ik stel voor om gelijk een dubbele lynch te doen :Y
Crazy-Mmaandag 22 augustus 2011 @ 13:11
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2011 13:03 schreef Breezerslet17 het volgende:
Ik stel voor om gelijk een dubbele lynch te doen :Y
En gelijk de NW kill
Rave_NLmaandag 22 augustus 2011 @ 13:17
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 12:47 schreef tdrone het volgende:

[..]

je bent al te laat en word waarschijnlijk gediskwalificeerd
;(
tdronemaandag 22 augustus 2011 @ 13:21
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2011 13:17 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

;(
tsja regels zijn regels mannetje
Rave_NLmaandag 22 augustus 2011 @ 13:28
quote:
10s.gif Op maandag 22 augustus 2011 13:21 schreef tdrone het volgende:

[..]

tsja regels zijn regels mannetje
In de regels staat niets over stemmingmakerij..

:P
TheVulturemaandag 22 augustus 2011 @ 13:33
tijd voor een nieuw topic :P
naatje_1maandag 22 augustus 2011 @ 13:35
Ik stem op Liesje voor BM :7
Rave_NLmaandag 22 augustus 2011 @ 13:36
Ja. :)