Ik was tijdens de vakantie even in een ''backerei' in Noord-Duitsland (Puttgarden), het was een klein gebouwtje aan de LIDL.
Ik bestelde daar een broodje gezond, aangezien het niet op de toonbank lag ging ze het voor me maken.
Er zat sla op, kaas, tomaat, en jawel.. komkommer.
Na het broodje opgegeten te hebben, zijn we de boot op gegaan richting Denemarken.
Opeens kreeg ik erge buikkramp en zat de halve rit op de toilet.
De volgende dag ook nog, sinds vandaag gaat het weer iets beter.
(Buikpijn blijft wel).
Nu maak ik me al 2 dagen erg zorgen, aangezien de EHEC bacterië uitbrak in Noord Duitsland, en sporen zijn gevonden op een komkommer.
Ook omdat er zoveel mensen ziek zijn geworden door de EHEC en ook redelijk veel doden.
De Nederlanders die besmet waren met het virus hadden het allemaal in Duitsland opgelopen...
En precies na het broodje met komkommer, kreeg ik buikkramp tot en met vandaag.
Noord Duitsland > komkommer > buikkramp 3 dagen ..
Dan kom je al snel op EHEC uit, mijn ontlasting is sinds vandaag wel weer gewoner geworden.
Maar wat denken jullie, ik zit me al 2 dagen ongelofelijk druk te maken.
Zit ik nu om niks te stressen, of zou ik me echt nu zorgen moeten gaan maken?
De dokter kan ik verlopig niet terecht.
Maar hoe groot is de kans, dat ik precies dat stukje komkommer heb opgegeten die besmet was..