quote:Op maandag 18 juli 2011 22:16 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
Ja, bedorven eten is niet echt voor iedere maag weggelegd.
Stokvis.quote:
Neen klipvis toch?quote:
quote:
Heerlijke gedroogde Chinees-Surinaamse worst.quote:Door de worstjes 4 dagen te laten rijpen in een speciaal hiervoor bestemde rijpingskast, worden de worstjes gedroogd en krijgen ze de tijd om tot een bijzondere kleur, geur en smaak te komen. Vanwege de vele toepassingen in verschillende, voornamelijk Chinese gerechten, mogen deze worstjes niet ontbreken in de keuken.
quote:
quote:
quote:
Ik gebruik er geen Nederlands woord voor, maar Surinaamse bakkeljauw is in ieder geval gedroogde én gezouten vis.quote:De gedroogde versie heet altijd stokvis en de gezouten en gedroogde versie klipvis.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |