FOK!forum / Televisie / Doctor Who & Torchwood #23 | Torchwood goes America
lunapuellamaandag 18 juli 2011 @ 08:43
091006_725_new_logo640x395.jpg

Doctor Who
A Mad Man with a Box

110210_725_tardis.jpgMet de eerste uitzending op 23 november 1963, 32 seizoenen, 777 afleveringen en een grote schare fans is Doctor Who de langstlopende en een van de populairste sci-fi series ter wereld. Sinds de terugkeer van de serie in 2005, na een hiatus van ruim anderhalf decennium, is de show over een door tijd en ruimte reizende man die zichzelf 'the Doctor' noemt een hit in de UK. De seizoensfinales worden jaarlijks met grof geschut beschermd tegen uitlekken, de casting van hoofdpersonages is bijna voorpaginanieuws en ieder Brits kind is bang voor Daleks, Cybermen, Sontarans en Silurians.

The Doctor is een Time Lord. Dat is zijn 'species'. Zijn thuisplaneet is Gallifrey, of eigenlijk, dat was het. In de laatste grote Time War, die raasde tussen voornamelijk de Time Lords en de Daleks, heeft the Doctor een eind moeten maken aan alles, met de vernietiging van zijn thuisplaneet als de prijs. Hij is nu de enige Time Lord die nog leeft.

De Time Lords waren een samenleving van tijdreizigers. Ze gebruikten TARDIS'en om in rond te reizen; tijd/ruimtemachines die aan de buitenkant overal op konden lijken (want een TARDIS kan zichzelf vermommen om in de omgeving te passen) maar aan de binnenkant veel groter zijn dan aan de buitenkant. De TARDIS van de Doctor ziet eruit als een 'police box' uit de jaren '50. In deze huisjes konden Britse politieagenten criminelen vastzetten, of de telefoon gebruiken om naar het bureau te bellen. Het 'chameleon circuit' van de Doctor's TARDIS is kapot, daarom zal-ie altijd op de police box blijven lijken. Anno jaren 2000 is het uiterlijk van een police box, mede door het verdwijnen van de echte politiehuisjes, een iconisch beeld dat wordt geassocieerd met Doctor Who. Het begrip 'bigger on the inside' is een begrip in de UK.

tardis1.jpg

The Doctor heeft de gewoonte regelmatig op Aarde langs te komen, niet in de laatste plaats omdat hij meestal iemand van onze planeet uitnodigt om mee te reizen als companion, en dat betekent dat-ie ook weer eens terug moet komen. Door de seizoenen heen heeft hij Aarde al regelmatig van de ondergang gered.

100217_725_mattsmith-publicity.jpeg

Doctor Who heeft 32 seizoenen natuurlijk niet met dezelfde cast kunnen doen. Gelukkig hoeft dat ook niet; een eigenschap van een Time Lord is dat wanneer zijn lichaam sterft, door ouderdom, verwondingen of andere ernstige schade, het overgaat tot 'regeneration'. Het hele lichaam wordt vernieuwd en veranderd. Onze Time Lord, the Doctor, heeft inmiddels tien regenerations gehad. De rol van de Eleventh Doctor wordt vertolkt door Matt Smith.

110210_725_100404-eleven-doctors.jpg


Torchwood
Torchwood is ready

Tijdens een avontuur in Schotland ontmoetten The Doctor en zijn toenmalige companion Rose Koningin Victoria. Ze redden haar van een buitenaardse dreiging die Victoria heeft doen besluiten dat het Britse Koninkrijk niet alleen beschermd moet worden tegen andere landen, maar ook tegen dreiging van bovenaf. Voor dit doel richtte ze een nieuwe organisatie op, vernoemd naar het landhuis waar eerder genoemd avontuur plaatsvond; Torchwood House.

Het Torchwood Institute groeit vanaf dat moment uit tot een organisatie die zichzelf buiten alle autoriteiten plaatst: politie, leger, VN. Het Instituut onderzoekt alles wat buitenaards is. Alles wat ze vinden houden ze, ontleden ze en maken ze zich eigen. Het is een organisatie die voornamelijk op de UK gericht is, en dus zijn er meerdere vestigingen in Schotland, Engeland en Wales.

110211_725_tw_downloads_s2_team_martha_1024.jpeg
Torchwood-cast van seizoen 2

In Cardiff, de hoofdstad van Wales, bevindt zich een Rift; een scheur in ruimte en tijd, die de veroorzaker is van vele onverklaarbare verschijningen en problemen in de stad. Het is vanwege deze Rift dat Torchwood een vestiging in Cardiff heeft. Deze vestiging wordt geleid door Captain Jack Harkness, een voormalige companion van the Doctor. Of eigenlijk werd geleid, maar als je wil weten wat dat inhoudt moet je de serie gaan volgen.

Seizoenen en uitzendingen

Doctor Who heeft jaarlijks een nieuw seizoen van 13 afleveringen. Zo'n seizoen begint doorgaans in het einde van maart of de eerste helft van april. Het seizoen van 2011, binnen dit topic wel eens afgekort tot DW6, zal bovendien halverwege een langere pauze inlassen, wat een spectaculaire cliffhanger en uiteindelijk een langer uitgerekt seizoen betekent.

Seizoen 6 zal de voortzetting zien van enkele verhaallijnen uit de seizoenen 4 en 5. Zo zal de uitspraak 'silence will fall' worden verklaard en leren we meer over de mysterieuze River Song, een tijdreizigster die de Doctor herhaaldelijk in omgekeerde chronologische volgorde lijkt te ontmoeten. Ook wordt onderzocht waarom de TARDIS explodeerde in het vorige seizoen.

Doctor Who wordt op zaterdagen uitgezonden op BBC One (alleen nieuwe afleveringen) en gedurende het hele jaar zijn er herhalingen op BBC Three. In Nederland zendt SyFy de serie uit; seizoen 5 is onlangs uitgezonden en af en toe komen herhalingen van DW3 t/m DW5 langs.

Torchwood heeft twee reguliere seizoenen van 13 afleveringen gehad. Het eerste seizoen liep in 2006 (en 1 dag in 2007) en het tweede in 2008. Seizoen 3, of TW3, was een miniserie met de ondertitel Children of Earth. De vijf afleveringen van deze miniserie werden op vijf achtereenvolgende dagen uitgezonden op BBC One in 2009 en betekende grote veranderingen voor het Torchwood team.

110211_725_Torchwood_md_banner.jpeg

Het vierde seizoen zal wederom een serie met een doorlopend verhaal en een ondertitel worden. Getiteld 'Miracle Day' zal TW4 tien afleveringen duren en worden geproduceerd door niet alleen de BBC, maar ook Amerikaans premium network Starz. Het verhaal beperkt zich dan ook niet langer tot de UK, maar zal zich ook in de VS plaatsen.

Torchwood zal worden uitgezonden op BBC One en Starz, vanaf 8 juli. In Nederland is seizoen 2 onlangs uitgezonden op SyFy.

Sarah Jane Adventures

Doctor Who is een 'familieserie' met zowel kinderen als volwassenen als publiek. Torchwood richt zich op de wat oudere kijker. De jongere Doctor Who-fans kunnen daarnaast terecht bij The Sarah Jane Adventures, over een oud companion van the Doctor. In theorie hoort die serie ook thuis in dit topic, maar de animo is wat minder, want het is een kinderserie. Af en toe was er een crossover tussen de series, en in zo'n geval besteedden we er natuurlijk aandacht aan.

Helaas is hoofdrolspeler Elisabeth Sladen (Sarah Jane Smith) op 19 april 2011 overleden. Seizoen 5 van The Sarah Jane Adventures was al wel in productie; er zijn zes afleveringen (drie verhalen) opgenomen. Deze zullen worden uitgezonden op een nader te bepalen datum.
lunapuellamaandag 18 juli 2011 @ 08:45
Laatste post:
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 08:10 schreef yavanna het volgende:
Lieve foto. O+

adorable-doctor-who.jpg
Breulsmaandag 18 juli 2011 @ 09:36
Hm, ik had "Death is not an option" geplanned. :)

(Ja ik plan alvast de volgende topics uit. :o )
lunapuellamaandag 18 juli 2011 @ 09:37
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 09:36 schreef Breuls het volgende:
Hm, ik had "Death is not an option" geplanned. :)

(Ja ik plan alvast de volgende topics uit. :o )
Sorry, volgende keer vroeger opstaan? ;)
Breulsmaandag 18 juli 2011 @ 09:41
Nee, ik kon vandaag uitslapen. :P
SiGNemaandag 18 juli 2011 @ 13:21
Je bent Admin, dat kan je vast heel makkelijk fixen :)
SuperPoekiemaandag 18 juli 2011 @ 14:42
http://www.crispian.net/DoctorWho/DrWhoTubeMap.html

Geniaal :D
Erasmomaandag 18 juli 2011 @ 19:48
memes-who-needs-a-tardis.jpg
Wild_Snakedonderdag 21 juli 2011 @ 10:30
Eergisteren ook de tweede aflevering gezien. Echt veel is er niet gebeurd (is er eigenlijk wel iets gebeurd?) In de oude Torchwood series zat alles van deze twee afleveringen in de eerst 15 min. van een aflevering...

Waar ik wel benieuwd naar ben is die mevrouw in rode jas. Eerst doet ze zich voor als media-specialist voor Oswald Danes en vervolgens als vertegenwoordiger die medicijnen verkoopt bij de SEH arts, Dr. Vera Juarez.
Breulsdonderdag 21 juli 2011 @ 21:43
Seventeen-minute warning voor aflevering 2 voor de niet-downloaders.
Breulsdonderdag 21 juli 2011 @ 23:10
Let's Kill Hitler, de eerstvolgende DW6-aflevering, heeft half augustus een preview screening bij het BFI. Het is geen persscreening, lijkt het, dus ik weet niet echt of dit iets zegt over de nabijheid van de herstart van het seizoen, maar dat zou dus begin september al kunnen zijn.
SuperPoekievrijdag 22 juli 2011 @ 14:17
Ik moet eerlijk zeggen dat Torchwood me nog steeds niet echt kan interesseren. Het verhaal gaat te langzaam en er zijn teveel 'that's Torchwood' 'welcome to Torchwood' dingen, terwijl, hoewel het in de oude series meestal wel raar aan toe ging, ze er nooit zo glum over waren dat ze met geweld bezig waren. Ik mis ook de liefde van de schrijvers voor de karakters. In deze versie van Torchwood zou iets als Cyberwoman nooit gemaakt kunnen worden, er is geen emotie.

Mijn vriend vroeg halverwege de aflevering nog of ik CSI aan het kijken was, en met het gemacgyver voor het antidote leek het inderdaad meer een slechte amerikaanse politieserie dan op Torchwood.
SiGNevrijdag 22 juli 2011 @ 14:46
Het is ook geen "Torchwood", het is "Torchwood: Miracle Day"
Ik gok dat we een heel andere serie gaan krijgen dan we gewend zijn, omdat de Amerikanen nu eenmaal meer van actie houden en niet slim genoeg zijn voor moeilijke dialogen en plot-twists.
Bij Torchwood had je vroeger regelmatig WTF momenten vanwege het goede verhaal, nu heb je WTF momenten vanwege het gebrek aan verhaal: WTF is er met de serie gebeurd?

Maar goed, ik hoop nog steeds dat het een introductie is en dat als Torchwood eenmaal gesettled is in de States het echte verhaal ook wel op gang komt.
The_BoezelaaRvrijdag 22 juli 2011 @ 14:51
Dat het voelt als een hele andere serie vind ik ook.

Zoiets als een Weevil zou echt nooit kunnen in dit seizoen, dat past gewoon totaal niet. In de 5 dagen van vorig jaar (met de 456) paste dat ook niet, maar dat voelde nog wel als Torchwood.

Het is te overdreven om te zeggen dat de humor weg is, maar de glimlach die dingen als Weevils, Slitheen e.d. in de serie brachten is wel een beetje weg.
Jivisvrijdag 22 juli 2011 @ 15:35
Ik ben nog wel positief over Torchwood. Ze hebben nu acht afleveringen en een doorlopend verhaal, dus dat zorgt er waarschijnlijk ook voor dat alles wat trager verloopt. Laatste kwartier van aflevering twee deed me ook wel weer denken aan het 'oude' Torchwood, met de droge humor.

Ik kreeg bij die CIA-scenes wel een beetje een 24-vibe, met dat geïsoleerde kantoor en die mol :').

Maar ben juist wel blij dat ze elk seizoen wat nieuws proberen. Als ze zoals in het eerste seizoen weer een soort Angel/Buffy/X-files formule volgden was daar weer over geklaagd. Het enige spijtige is dat de setting Amerika is, dat heb ik al zo vaak gezien. Liever GB.
Breulsvrijdag 22 juli 2011 @ 16:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 14:46 schreef SiGNe het volgende:
Het is ook geen "Torchwood", het is "Torchwood: Miracle Day"
Ik gok dat we een heel andere serie gaan krijgen dan we gewend zijn, omdat de Amerikanen nu eenmaal meer van actie houden en niet slim genoeg zijn voor moeilijke dialogen en plot-twists.
Ho ho ho. RTD is nog steeds head writer en Jane Espenson zit in het team. Weet wel over wie je het hebt he. :{w
Breulsvrijdag 22 juli 2011 @ 16:58
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 15:35 schreef Jivis het volgende:
Ik ben nog wel positief over Torchwood. Ze hebben nu acht afleveringen en een doorlopend verhaal, dus dat zorgt er waarschijnlijk ook voor dat alles wat trager verloopt. Laatste kwartier van aflevering twee deed me ook wel weer denken aan het 'oude' Torchwood, met de droge humor.
Tien afleveringen. En de humor is voldoende aanwezig ja. Als je ook wegdenkt dat het gedoe met het antigif in het vliegtuig een beetje weird was, was het best een leuke situatie. En Gwen was lekker feisty, dat is leuk. En er wordt mysterie opgebouwd met die CIA-leidinggevende die opdrachten krijgt van een onbekende bron.
quote:
Ik kreeg bij die CIA-scenes wel een beetje een 24-vibe, met dat geïsoleerde kantoor en die mol :').

Maar ben juist wel blij dat ze elk seizoen wat nieuws proberen. Als ze zoals in het eerste seizoen weer een soort Angel/Buffy/X-files formule volgden was daar weer over geklaagd. Het enige spijtige is dat de setting Amerika is, dat heb ik al zo vaak gezien. Liever GB.
Er zijn volgens mij meer scènes opgenomen in de UK, dus misschien gaan ze nog terug. :)
The_BoezelaaRvrijdag 22 juli 2011 @ 18:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 16:58 schreef Breuls het volgende:

[..]

Tien afleveringen. En de humor is voldoende aanwezig ja. Als je ook wegdenkt dat het gedoe met het antigif in het vliegtuig een beetje weird was, was het best een leuke situatie. En Gwen was lekker feisty, dat is leuk. En er wordt mysterie opgebouwd met die CIA-leidinggevende die opdrachten krijgt van een onbekende bron.

[..]

Er zijn volgens mij meer scènes opgenomen in de UK, dus misschien gaan ze nog terug. :)
Ik ben dat standaardplot in elke film / serie van "Er zit een mol in de organisatie die de boel saboteert en zodra we erachter komen pakken we hem" toch wel zo beu :')
Pietverdrietvrijdag 22 juli 2011 @ 18:47
Er is ook in de tweede aflevering niets meer wat Torchwood altijd zo leuk maakte. De serie is grondig verneukt.
Erasmovrijdag 22 juli 2011 @ 18:51
Heb nog nooit wat van Torchwood gezien maar als ik het hier zo lees kan ik beter mijn tijd ergens anders aan besteden?
Pietverdrietvrijdag 22 juli 2011 @ 18:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 18:51 schreef Erasmo het volgende:
Heb nog nooit wat van Torchwood gezien maar als ik het hier zo lees kan ik beter mijn tijd ergens anders aan besteden?
Kijk de oorspronkelijke twee seizoenen, die zijn erg leuk. Miracle day is de derde serie, en valt erg tegen.
Jivisvrijdag 22 juli 2011 @ 18:58
Hoe kun je nu na twee afleveringen al stellen dat de serie verneukt is. Wat een bullshit.
Pietverdrietvrijdag 22 juli 2011 @ 19:01
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 18:58 schreef Jivis het volgende:
Hoe kun je nu na twee afleveringen al stellen dat de serie verneukt is. Wat een bullshit.
Ik vind dat gewoon, de eerste aflevering van serie 1 gaf mij gelijk zin op meer.
Maar als ik je post goed lees vind jij dat je het nu nog niet kan stellen, maar daar lees ik uit af dat je de eerste twee afleveringen niet overtuigen vond dat het wel goed is...
Jivisvrijdag 22 juli 2011 @ 19:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik vind dat gewoon, de eerste aflevering van serie 1 gaf mij gelijk zin op meer.
Maar als ik je post goed lees vind jij dat je het nu nog niet kan stellen, maar daar lees ik uit af dat je de eerste twee afleveringen niet overtuigen vond dat het wel goed is...
Ik vond het goed, maar aflevering 1 was vooral introductie en 2 was een tussenaflevering. Dat krijg je nu eenmaal als het seizoen tien (thanks Breuls) afleveringen telt. Ik vind het mooi dat ze het goed opbouwen, ons kennis laten maken met de nieuwe personages. Kortom: het is voor mij geen tegenvaller, nog niet.
Pietverdrietvrijdag 22 juli 2011 @ 19:17
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 19:06 schreef Jivis het volgende:

[..]

Ik vond het goed, maar aflevering 1 was vooral introductie en 2 was een tussenaflevering. Dat krijg je nu eenmaal als het seizoen tien (thanks Breuls) afleveringen telt. Ik vind het mooi dat ze het goed opbouwen, ons kennis laten maken met de nieuwe personages. Kortom: het is voor mij geen tegenvaller, nog niet.
Ik vind het nu een 24 achtig dertien in dozijn US productie.
The_BoezelaaRvrijdag 22 juli 2011 @ 19:19
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 18:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kijk de oorspronkelijke twee seizoenen, die zijn erg leuk. Miracle day is de derde serie, en valt erg tegen.
Children of Earth vorig jaar was een soort van 3e seizoen als je het zo wilt noemen. Die vond ik erg tof
yavannavrijdag 22 juli 2011 @ 19:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 19:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik vind het nu een 24 achtig dertien in dozijn US productie.
Deed mij erg aan Warehouse 13 denken, geen aanrader overigens die serie.

Amerikaanse invloed was ook sterk terug te zienin de laatste Doctor Who. qua schieten en geweld.
SiGNevrijdag 22 juli 2011 @ 20:20
Warehouse 13 is opzich wel een leuke serie maar het is veel meer een action-comedy.
(Team agenten moeten artifacts vinden die mensen speciale krachten geven)
Torchwood gaat verder dan alleen artifacts en het verhaal is ook meer richting actie dan comedy.
Breulsvrijdag 22 juli 2011 @ 23:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 18:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kijk de oorspronkelijke twee seizoenen, die zijn erg leuk. Miracle day is de derde serie, en valt erg tegen.
Vierde serie. Torchwood beleeft nu zijn vierde seizoen. Het tweede volgens het seriële concept en het eerste in coproductie met Starz.
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 19:20 schreef yavanna het volgende:

[..]

Deed mij erg aan Warehouse 13 denken, geen aanrader overigens die serie.
Warehouse 13 is mede bedacht door, daar is ze weer, Jane Espenson. :P
yavannazaterdag 23 juli 2011 @ 00:12
Concept van Warehouse 13 is wel leuk, de uitvoering vind ik minder. En na de geweldige Torchwood van vorig jaar valt dit so far ( extra ) tegen. Nuja, maar zien wat de komende afleveringen brengen. :)

Wat Torchwood foto's van comic con en ep3. Licht spoilers

Klik.
Wepeel2zaterdag 23 juli 2011 @ 00:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 16:58 schreef Breuls het volgende:

[..]

Tien afleveringen. En de humor is voldoende aanwezig ja. Als je ook wegdenkt dat het gedoe met het antigif in het vliegtuig een beetje weird was, was het best een leuke situatie.
Volgens mij was dat met een vette knipoog naar Apollo 13, waar de bemanning met alleen de aanwezige spullen een adapter moest bouwen om het kooldioxidegehalte op peil te brengen. Daarvoor was ook een flinke brainstorm nodig van de experts bij de NASA.

Ik vind het tot dusverre eigenlijk een leuk seizoen. Er zit nog voldoende humor in en ook de 'gay-references' zijn gebleven.
Children of Earth was overigens ook al wat serieuzer in vergelijking met de eerste twee seizoenen, maar wat mij betreft wel het beste seizoen tot nu toe (hoewel het meer een mini-serie was). Ik vond de eerste twee seizoenen van Torchwood ok, maar de kwaliteit verschilde wel erg per aflevering.
Breulszaterdag 23 juli 2011 @ 09:08
Ik mis de oude procedurele Torchwood wel. In die serie had je toch meer een team dat je beter leerde kennen in een seizoen en waren de verhalen diverser. De kwaliteit helaas ook. Children of Earth vond ik briljant en daarom vond ik het ook prima dat ze dat format willen houden. Nu moet het alleen nog even goed uitgewerkt worden, maar een verhaal uitspreiden over tien afleveringen zal meer 'filler' momenten hebben, tenzij ze voldoende verhaal hebben voor tien afleveringen.

Het is wel zo dat ik bij de vorige aflevering als heel snel dacht "oh, is de aflevering al voorbij?" wat toch wel een teken is dat ik me in ieder geval niet verveelde. :)
Jiviszaterdag 23 juli 2011 @ 14:11
Ik vond vooral de scene tussen Oswald en Jack goed in de derde aflevering: hoe de link werd gelegd met Children of Earth, waarin Jack zijn kleinzoon opofferde.

Ook sterk hoe Jack's eenzaamheid werd weergegeven in die scene met Gwen ;(.
Breulszaterdag 23 juli 2011 @ 14:57
Ja, dat was mooi. Ik dacht echt "she's moved on, Jack".

Niet gek ook; hij is 'm gewoon gepeerd na het gedoe met de 456 en heeft haar achtergelaten.
Monolithzaterdag 23 juli 2011 @ 16:43
Vond deze al een stuk beter dan de eerste twee.
Breulszaterdag 23 juli 2011 @ 21:08
Morgenavond is er een trailer voor DW6.2.
Pekzaterdag 23 juli 2011 @ 23:16
"Bigger on the inside than the outside" :')
Erasmozaterdag 23 juli 2011 @ 23:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 21:08 schreef Breuls het volgende:
Morgenavond is er een trailer voor DW6.2.
Bedankt voor de tip.

Ik ontplof zowat van nieuwsgierigheid, stomme two parters ook altijd :')
wondererzaterdag 23 juli 2011 @ 23:46
Ik ben wel benieuwd hoe ze het gaan ontwikkelen, het verhaal, want ik ben er op dit moment nog niet echt van onder de indruk. Het komt me te simpel over, te archetypisch. Dus ik hoop op een twist of twee.

Overigens, een barman versieren, echt? :')
SiGNezondag 24 juli 2011 @ 01:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 14:57 schreef Breuls het volgende:
Ja, dat was mooi. Ik dacht echt "she's moved on, Jack".

Niet gek ook; hij is 'm gewoon gepeerd na het gedoe met de 456 en heeft haar achtergelaten.
Zou ik niet zo zeker van zijn, ze was in elk geval flink afgeleid doordat ze eindelijk haar dochtertje weer kon zien.
Kan me voorstellen dat Jack zich er klote door voelt maar Gwen zal 'm vast nog wel zeggen dat ze hem ook gemist heeft.

Ik vond het in elk geval een goede aflevering, tempo zat er weer lekker in.
Breulszondag 24 juli 2011 @ 03:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 23:46 schreef wonderer het volgende:
Ik ben wel benieuwd hoe ze het gaan ontwikkelen, het verhaal, want ik ben er op dit moment nog niet echt van onder de indruk. Het komt me te simpel over, te archetypisch. Dus ik hoop op een twist of twee.
Mja. Ik had wel een "ooh zij werkt voor Phicorp?" terwijl ik dacht "ooh, zij werkt voor Phicorp" (verschil: het vraagteken). Met andere woorden; ik was verbaasd, maar realiseerde me dat het wellicht wat voor de hand liggend was.
quote:
Overigens, een barman versieren, echt? :')
Jah :D Jack moet weer effe ergens iemand oppikken hoor. Het viel me mee dat, in de vooruitgang van de aflevering, de Rex-Vera scène verder was dan Jack. Totdat we terugkwamen bij Jack en zagen dat hij al verder was in zijn avontuur dan Rex en Vera. :P

Ik vond het heel stereotype Jack. En heel stereotype RTD. Ik ging er wel vanuit dat hij geen seizoen Torchwood voorbij zou laten gaan zonder gay seks. :P
Breulszondag 24 juli 2011 @ 03:17
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2011 01:11 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Zou ik niet zo zeker van zijn, ze was in elk geval flink afgeleid doordat ze eindelijk haar dochtertje weer kon zien.
Kan me voorstellen dat Jack zich er klote door voelt maar Gwen zal 'm vast nog wel zeggen dat ze hem ook gemist heeft.

Ik vond het in elk geval een goede aflevering, tempo zat er weer lekker in.
Ik vond het een beetje foreshadowing dat Gwen na dit avontuur misschien klaar is met Torchwood en echt aan haar andere leven wil beginnen. In aflevering 1 was het nog heel post-Torchwood, beetje paranoia enzo, maar als TW4 voorbij is kan de situatie wellicht zo zijn dat ze zorgeloos met Rhys en Anwen een gezinnetje kan gaan bouwen en dus klaar is.

Overigens hoop ik van niet. Wat mij betreft, als dit seizoen goed genoeg blijkt, verzint RTD met zijn team een nieuw cool verhaal voor TW5 en komen ze volgend jaar weer terug. :)
wondererzondag 24 juli 2011 @ 04:00
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2011 03:14 schreef Breuls het volgende:

[..]

Mja. Ik had wel een "ooh zij werkt voor Phicorp?" terwijl ik dacht "ooh, zij werkt voor Phicorp" (verschil: het vraagteken). Met andere woorden; ik was verbaasd, maar realiseerde me dat het wellicht wat voor de hand liggend was.

[..]

Jah :D Jack moet weer effe ergens iemand oppikken hoor. Het viel me mee dat, in de vooruitgang van de aflevering, de Rex-Vera scène verder was dan Jack. Totdat we terugkwamen bij Jack en zagen dat hij al verder was in zijn avontuur dan Rex en Vera. :P

Ik vond het heel stereotype Jack. En heel stereotype RTD. Ik ging er wel vanuit dat hij geen seizoen Torchwood voorbij zou laten gaan zonder gay seks. :P
Oh, ik bedoelde meer dat een barman niet zo makkelijk te versieren is en ZO geweldig is Jack nou ook weer niet ;) Dat ie een kerel oppikt en dat ze niet moeilijk deden om wat meer dan misschen het begin van een kus te laten zien beviel me wel (en die barman was niet bepaald een straf of naar de kijken ook :9).
yavannazondag 24 juli 2011 @ 13:12
Gaat om het filmpje onder de foto van Gwen.

Torchwood: Miracle Day Ep 3 Cut Scene

++WARNING++
This post contains materials which may not be suitable for younger readers.
If you are of an erotic disposition, look away now!
yavannazondag 24 juli 2011 @ 16:56
:D

Inuzondag 24 juli 2011 @ 17:02
quote:
12s.gif Op zondag 24 juli 2011 13:12 schreef yavanna het volgende:
Gaat om het filmpje onder de foto van Gwen.

Torchwood: Miracle Day Ep 3 Cut Scene

++WARNING++
This post contains materials which may not be suitable for younger readers.
If you are of an erotic disposition, look away now!
Het leek me al zo typisch dat zoiets getoond werd in Amerika, maar ik begrijp dus dat het idd geknipt is?

Vond het wel weer eens verfrissend :)

Verder vind ik het ook een beetje te Amerika gemaakt... Maar Gwen maakt veel goed O+
Jegorexzondag 24 juli 2011 @ 17:56
quote:
_O-
Jiviszondag 24 juli 2011 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2011 17:02 schreef Inu het volgende:

[..]

Het leek me al zo typisch dat zoiets getoond werd in Amerika, maar ik begrijp dus dat het idd geknipt is?

Vond het wel weer eens verfrissend :)

Verder vind ik het ook een beetje te Amerika gemaakt... Maar Gwen maakt veel goed O+
In Amerika wordt het uitgezonden bij Starz (die ook Spartacus uitzenden, waarin ook een boel tieten en piemels in beeld slingeren).
troveyzondag 24 juli 2011 @ 18:17
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2011 18:02 schreef Jivis het volgende:

[..]

In Amerika wordt het uitgezonden bij Starz (die ook Spartacus uitzenden, waarin ook een boel tieten en piemels in beeld slingeren).
Maar toch konden ze het niet laten om weer creatief met lakens om te gaan. :')

[ Bericht 0% gewijzigd door trovey op 25-07-2011 00:17:38 ]
wondererzondag 24 juli 2011 @ 18:27
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2011 18:17 schreef trovey het volgende:

[..]

Maar toch konden het het niet laten om weer creatief met lakens om te gaan. :')
Ja, daar was ik ook wel teleurgesteld om :')
thijsdetweedezondag 24 juli 2011 @ 19:53
Vrijdag liep ik door Londen, West End. Toch eens even kijken of er nog kaartjes voor Much Ado About Nothing waren. En wat denk je? Voor nop was het niet, maar we hadden wel top plaatsen om het getreiter tussen Catherine Tate en David Tennant (incl zijn Schots accent) te aanschouwen. Scherp en lief tegelijk, goeie moderne Shakespeare uitvoering!
Wild_Snakezondag 24 juli 2011 @ 21:50
quote:
"Touch wood!"
En John dan ook echt met haar hand.... :s)
Omentuvazondag 24 juli 2011 @ 22:04

Trailer. Spoilers!

SPOILER
Weeping Angels, Silence, Hitler en River met Kovarian!Eyepatch? Cool! :D

En de Doctor ging op vrijdag dood? :?

Oh, en Moffat, you bastard @ Laatste 2 sequences. :')


[ Bericht 17% gewijzigd door Omentuva op 24-07-2011 22:29:01 ]
Breulsmaandag 25 juli 2011 @ 07:25
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2011 18:17 schreef trovey het volgende:

[..]

Maar toch konden ze het niet laten om weer creatief met lakens om te gaan. :')
Dat vond ik erg flauw en erg on-Starz.
Breulsmaandag 25 juli 2011 @ 07:49
Trailer voor de tweede helft:

http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/videos/p00jb05r

Zitten leuke beelden tussen!
Sproutsmaandag 25 juli 2011 @ 21:15
Na het kijken van die trailer krijg ik weer helemaal zin in de rest van het seizoen. Bring it on! *O*
Breulsdinsdag 26 juli 2011 @ 09:16
BBC America start met DW6.2 op 27 augustus. Dikke kans dat BBC One dezelfde datum aanhoudt. :)
Erasmodinsdag 26 juli 2011 @ 09:23
Wat een trailer, dat belooft veel goeds. Bij dat ding op 00:32 moest ik trouwens aan Portal denken :')
Inudinsdag 26 juli 2011 @ 09:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 09:16 schreef Breuls het volgende:
BBC America start met DW6.2 op 27 augustus. Dikke kans dat BBC One dezelfde datum aanhoudt. :)
*O*
Breulsdinsdag 26 juli 2011 @ 09:34
Dit is trouwens de eerste keer dat Torchwood en Doctor Who overlappende seizoenen hebben.
lunapuelladinsdag 26 juli 2011 @ 22:49
Karen Gillan heeft bevestigd ook in seizoen 7 mee te doen:
http://blogs.bbcamerica.c(...)for-series-7-return/

We zijn voorlopig dus nog niet van Amy af.
Breulsdinsdag 26 juli 2011 @ 22:51
Ik las het ja. Ik vermoedde eigenlijk dat Amy zou vertrekken, maar niets is dus minder waar. Ik ben benieuwd wat dat betekent voor Melody. Groeit die op bij Amy en Rory, of, omdat ze zichzelf immers River noemt, bij dat andere volk?
lunapuelladinsdag 26 juli 2011 @ 22:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 22:51 schreef Breuls het volgende:
Ik las het ja. Ik vermoedde eigenlijk dat Amy zou vertrekken, maar niets is dus minder waar. Ik ben benieuwd wat dat betekent voor Melody. Groeit die op bij Amy en Rory, of, omdat ze zichzelf immers River noemt, bij dat andere volk?
Ja, had ik ook wel verwacht eigenlijk. Drie series lang zelfde Doctor en Companion, het wordt bijna eentonig... ;)
Breulsdinsdag 26 juli 2011 @ 23:02
The Moffat era. :P

Ik ben sowieso benieuwd hoe het nou zit met DW7. Wordt die in 2 delen gesplitst en over 2012 en 2013 uitgespreid? That would suck.
Erasmodinsdag 26 juli 2011 @ 23:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 22:57 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Ja, had ik ook wel verwacht eigenlijk. Drie series lang zelfde Doctor en Companion, het wordt bijna eentonig... ;)
Rose heeft het ook flink lang uitgehouden.
wondererdinsdag 26 juli 2011 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 22:51 schreef Breuls het volgende:
Ik las het ja. Ik vermoedde hoopte eigenlijk dat Amy zou vertrekken, maar niets is dus minder waar. Ik ben benieuwd wat dat betekent voor Melody. Groeit die op bij Amy en Rory, of, omdat ze zichzelf immers River noemt, bij dat andere volk?
* wonderer is sad panda
wondererdinsdag 26 juli 2011 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 23:06 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Rose heeft het ook flink lang uitgehouden.
Twee seizoenen bij twee doctors plus een paar losse afleveringen?
SuperPoekiewoensdag 27 juli 2011 @ 11:25
Sarah Jane heeft het ook flink lang uitgehouden anders, zelfs nog teruggekomen in de nieuwe serie en eigen spin-off gehad.
Breulsdonderdag 28 juli 2011 @ 21:46
Fifteen minutes.
Mr. Orangedonderdag 28 juli 2011 @ 22:08
Meh, other half loopt een episode achter, dat wordt I-player morgen :)
Jegorexvrijdag 29 juli 2011 @ 03:27
Notch is de eigenaar en ontwerper van Minecraft, hier zijn een paar tweets over een nieuw monster.
Mijn Doctor Who nachtmerries komen al weer terug ;(

notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:14:27 The Endermen are peaceful. If you look straight at them, they freeze and look at you. When you look away again, they run fast. And teleport. reageer retweet
notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:16:20 They run TOWARDS you, not away. So if you happen to look at one, do not look away. reageer retweet
notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:18:07 (they stop being peaceful if you look straight at them) reageer retweet
Erasmovrijdag 29 juli 2011 @ 09:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2011 03:27 schreef Jegorex het volgende:
Notch is de eigenaar en ontwerper van Minecraft, hier zijn een paar tweets over een nieuw monster.
Mijn Doctor Who nachtmerries komen al weer terug ;(

notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:14:27 The Endermen are peaceful. If you look straight at them, they freeze and look at you. When you look away again, they run fast. And teleport. reageer retweet
notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:16:20 They run TOWARDS you, not away. So if you happen to look at one, do not look away. reageer retweet
notch twitterde op donderdag 28-07-2011 om 23:18:07 (they stop being peaceful if you look straight at them) reageer retweet
Don't blink :o
SuperPoekievrijdag 29 juli 2011 @ 09:49
Ook na aflevering drie nog niet overtuigd. Het is nog steeds voorspelbaar en te traag. Misschien is het overspannen van 10 afleveringen met dit verhaal gewoon te moeilijk.
troveyvrijdag 29 juli 2011 @ 19:28
a773b8ea.jpg

:o

In een spel wat ik speel op Facebook.

(kon het niet laten :') )
Evil-Cherryzaterdag 30 juli 2011 @ 07:20
Ik zoeken, zoeken, plaatje vergroten, nog meer zoeken, klagen dat de poppetjes zo onherkenbaar zijn, zoeken...... oh! (...) |:(

Ik denk dat de onzichtbaarheidschilden nog aanstaan ;)
wondererzaterdag 30 juli 2011 @ 07:22
Ik zag een auto met het nummerbord DOCWHO dus ik helemaal blij, was het van iemand die alleen de oude serie kent :P Tom Baker was z'n favoriet.
Erasmozaterdag 30 juli 2011 @ 09:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 07:22 schreef wonderer het volgende:
Ik zag een auto met het nummerbord DOCWHO dus ik helemaal blij, was het van iemand die alleen de oude serie kent :P Tom Baker was z'n favoriet.
Nu is de vraag, wat voor auto :P
Breulszaterdag 30 juli 2011 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 07:20 schreef Evil-Cherry het volgende:
Ik zoeken, zoeken, plaatje vergroten, nog meer zoeken, klagen dat de poppetjes zo onherkenbaar zijn, zoeken...... oh! (...) |:(

Ik denk dat de onzichtbaarheidschilden nog aanstaan ;)
Het werkt dus; hij valt niet op. :P
Breulszaterdag 30 juli 2011 @ 11:31
Aflevering 4 inmiddels gezien. Het verhaal is nog wel interessant, en ik ben nu wel gewend aan het tempo, dat trager is dan Children of Earth maar eigenlijk nog wel werkt. Ik mis soms 'het team', want ik vind Esther en Rex nog niet echt Torchwooders. Verder is het meer een serie waarin Torchwood meespeelt dan dat het Torchwood is, maar slecht vind ik het niet. Zoals ik zei: het verhaal is interessant, en boeiend genoeg om te blijven kijken. :)

En ik vind dat Kai Owen naar de VS moet of het team naar de UK, want Rhys hoort er ook bij.
SiGNezaterdag 30 juli 2011 @ 13:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 07:22 schreef wonderer het volgende:
Ik zag een auto met het nummerbord DOCWHO dus ik helemaal blij, was het van iemand die alleen de oude serie kent :P Tom Baker was z'n favoriet.
Je hebt 'm toch wel gewezen op de nieuwe series, of niet?
Hondenbrokkenzaterdag 30 juli 2011 @ 14:01
Bij welk seizoen moet ik beginnen? Ik heb geen scyfy. Misschien kan ik hem via BBC1 volgen.
SiGNezaterdag 30 juli 2011 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 14:01 schreef Hondenbrokken het volgende:
Bij welk seizoen moet ik beginnen? Ik heb geen scyfy. Misschien kan ik hem via BBC1 volgen.
Gewoon downloaden via Torrent of Usenet.
En je kan dan het beste vanaf seizoen 1 (2005) beginnen, dan weet je ook iets meer van de achtergrond.
Breuls had ook een schema gemaakt voor als je ook Torchwood wil gaan zien, dan weet je vanaf welke afleverigen je de Torchwood episodes kan afwisselen met Doctor Who.
(Wat mij betreft mag dat schema wel in de OP, is toch handig voor "beginners" en degenen die de oude afleveringen weer gaan zien.)
Jiviszaterdag 30 juli 2011 @ 14:34
Valt me wel op dat de scenes met de Torchwood gang steeds veruit het sterkst zijn.
Merkiezaterdag 30 juli 2011 @ 14:35
Kregen jullie ook zo'n zin in Indepedence Day toen Oswald z'n speech hield _O_ ?
"Today we celebrate our independence day." _O_
troveyzaterdag 30 juli 2011 @ 15:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 11:31 schreef Breuls het volgende:
Aflevering 4 inmiddels gezien. Het verhaal is nog wel interessant, en ik ben nu wel gewend aan het tempo, dat trager is dan Children of Earth maar eigenlijk nog wel werkt. Ik mis soms 'het team', want ik vind Esther en Rex nog niet echt Torchwooders. Verder is het meer een serie waarin Torchwood meespeelt dan dat het Torchwood is, maar slecht vind ik het niet. Zoals ik zei: het verhaal is interessant, en boeiend genoeg om te blijven kijken. :)

En ik vind dat Kai Owen naar de VS moet of het team naar de UK, want Rhys hoort er ook bij.
Ik kan hem nog nergens vinden op the Internetz. ;(
Inuzaterdag 30 juli 2011 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 15:19 schreef trovey het volgende:

[..]

Ik kan hem nog nergens vinden op the Internetz. ;(
OneDDL O-)
The_BoezelaaRzaterdag 30 juli 2011 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 14:35 schreef Merkie het volgende:
Kregen jullie ook zo'n zin in Indepedence Day toen Oswald z'n speech hield _O_ ?
"Today we celebrate our independence day." _O_
Ik ken die speech uit mn hoofd :@

Zo maar even ep 4 kijken ...
Pietverdrietzaterdag 30 juli 2011 @ 16:40
Zouden de downloaders trouwens zo vriendelijk willen zijn spoilertags te gebruiken?
yavannazaterdag 30 juli 2011 @ 17:31
quote:
7s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 14:34 schreef Jivis het volgende:
Valt me wel op dat de scenes met de Torchwood gang steeds veruit het sterkst zijn.
Gwen is geweldig, Jack zo'n mooie rol, flink verpest o.a. door de gay 'grapjes'. Amerikaanse acteurs, op Rex na, wat een bakken ellende. :'( Script is so far ook om te huilen, ook qua uitvoering

Waar zijn de aliens. :'( Wat is er met Torchwood gebeurd. :{ :'(
Pietverdrietzaterdag 30 juli 2011 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 17:31 schreef yavanna het volgende:

[..]

Gwen is geweldig, Jack zo'n mooie rol, flink verpest o.a. door de gay 'grapjes'. Amerikaanse acteurs, op Rex na, wat een bak ellende.
Jack zijn homo zijn was nu juist zo typisch voor waarom torchwood zo een unieke serie WAS.
yavannazaterdag 30 juli 2011 @ 17:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 17:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jack zijn homo zijn was nu juist zo typisch voor waarom torchwood zo een unieke serie WAS.
Jack was altijd geweldig O+ , nu een soort Village People karikatuur.
yavannazaterdag 30 juli 2011 @ 17:37
En dat driehoekje steeds, come on. :')
Johnny Blazezaterdag 30 juli 2011 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 16:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Zouden de downloaders trouwens zo vriendelijk willen zijn spoilertags te gebruiken?
Dat hoeft niet, want de aflevering is al uitgezonden en dus moet je uit dit topic blijven als je niet gespoiled wil worden over de uitgezonden aflevering.
Pietverdrietzaterdag 30 juli 2011 @ 17:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 17:47 schreef Johnny Blaze het volgende:

[..]

Dat hoeft niet, want de aflevering is al uitgezonden en dus moet je uit dit topic blijven als je niet gespoiled wil worden over de uitgezonden aflevering.
Ik had het niet over al uitgezonden afleveringen, het is gewoon een vriendelijk verzoek niets zonder spoilertags neer te zetten als de BBC het nog niet heeft uitgezonden.
Johnny Blazezaterdag 30 juli 2011 @ 17:51
Laat ik het zo zeggen, afleveringen die in de USA al uitgezonden zijn. Maargoed deze discussie is al vaker gevoerd, dus ik zal dit topic niet off-topic halen.
Inuzaterdag 30 juli 2011 @ 17:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 17:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik had het niet over al uitgezonden afleveringen, het is gewoon een vriendelijk verzoek niets zonder spoilertags neer te zetten als de BBC het nog niet heeft uitgezonden.
Maar er stond toch nog niks over de vierde behalve dat ie online is?
Pietverdrietzaterdag 30 juli 2011 @ 17:53
Het is gewoon een vriendelijk verzoek het niet te doen, of liever, spoilertagste gebruiken.
Jiviszaterdag 30 juli 2011 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 16:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Zouden de downloaders trouwens zo vriendelijk willen zijn spoilertags te gebruiken?
Nee.
troveyzaterdag 30 juli 2011 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 15:45 schreef Inu het volgende:

[..]

OneDDL O-)
:D :*
wondererzaterdag 30 juli 2011 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 09:50 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Nu is de vraag, wat voor auto :P
Een witte, heb niet echt gekeken. Geen TARDIS-blauwe in ieder geval ;)
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 13:54 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Je hebt 'm toch wel gewezen op de nieuwe series, of niet?
Natuurlijk 8-)

En ik vind TW:MD wel tof. Ik zit niet op mijn stoel te wippen van "oeh, nieuwe aflevering!" maar ik vind het wel vermakelijk verder.
SPOILER
Hoewel dat hele gedoe met die grijsharige kerel uit South Land een "you've gotta be kidding me... really?" gevoel gaf. Zo makkelijk zijn ze dus te volgen. En ik heb echt een grafhekel aan Rex :')
SiGNezaterdag 30 juli 2011 @ 22:24
Ze houden de boel niet echt geheim inderdaad, spreken voluit over Torchwood, waar ze zijn en leggen half hun plannen uit aan de telefoon terwijl ze net gevlucht zijn omdat ze gevonden waren.
Ze maken grove fouten voor een geheime organisatie die underground wil blijven.

Het verhaal begint zich in elk geval meer te ontvouwen, ik hoop wel dat ze dat volgende week wat meer doen.
Hierbij vraag ik me ook af hoe de serie het in Amerika doet want het zal niet de eerste keer zijn dat een serie daar (te) snel wordt afgebroken omdat er te weinig ratings zijn en wel willen minstens nog een 5e en 6e seizoen, of niet? :)
Wepeel2zaterdag 30 juli 2011 @ 23:06
quote:
15s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 17:37 schreef yavanna het volgende:
En dat driehoekje steeds, come on. :')
Dat is inderdaad erg slecht. Alsof je naar een kinderserie kijkt.
Merkiezondag 31 juli 2011 @ 06:04
Ik vind het echt een slap aftreksel van 24 geworden. Het is wel vermakelijk though. Jammer dat Jack en Gwen side characters zijn geworden.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 23:06 schreef Wepeel2 het volgende:

[..]

Dat is inderdaad erg slecht. Alsof je naar een kinderserie kijkt.
Ik verwacht steeds Pink Floyd als achtergrondmuziek. Ik denk nog steeds dat zij het brein achter MD zijn.
dapluizmaandag 1 augustus 2011 @ 08:59
Maarre, niemand kan dood, behalve die grijze huurmoordenaar omdat ie in ze keel is geschoten ?
Hij kan die namen die hij (heel toevallig) net wilde vertellen toch ook opschrijven ? :)
Breulsmaandag 1 augustus 2011 @ 09:06
Hij gaat daar niet aan dood, maar om te praten heb je je keel nodig. Da's de enige reden waarom Gwen dat noemde. Opschrijven is te saai voor in zo'n scène. :P
wonderermaandag 1 augustus 2011 @ 09:13
Ook al is ie niet dood, een paar kogels in je lijf lijkt me niet bevordelijk voor je writing skills.
Pietverdrietmaandag 1 augustus 2011 @ 09:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 22:24 schreef SiGNe het volgende:
Ze houden de boel niet echt geheim inderdaad, spreken voluit over Torchwood, waar ze zijn en leggen half hun plannen uit aan de telefoon terwijl ze net gevlucht zijn omdat ze gevonden waren.
Ze maken grove fouten voor een geheime organisatie die underground wil blijven.
Anders snap de amerikaanse kijker het niet
Jivismaandag 1 augustus 2011 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 22:24 schreef SiGNe het volgende:
Ze houden de boel niet echt geheim inderdaad, spreken voluit over Torchwood, waar ze zijn en leggen half hun plannen uit aan de telefoon terwijl ze net gevlucht zijn omdat ze gevonden waren.
Ze maken grove fouten voor een geheime organisatie die underground wil blijven.
Jack had toch een trucje om alle traces naar Torchwood te wissen? :P
Lord Katundromaandag 1 augustus 2011 @ 16:43
Ik heb gisteren aflevering 4 gekeken en ik moet zeggen dat dit seizoen me erg tegenvalt. :{ Jammer, hopelijk wordt het nog wat leuker.
Breulsdonderdag 4 augustus 2011 @ 21:57
TW4.4 begint zo. Jane Espenson doet weer live commentaar, wat best leuk is. (Vergelijkbaar met dvd commentaar.)
Pietverdrietdonderdag 4 augustus 2011 @ 21:59
Ik kijk ff rick stein af
Pietverdrietdonderdag 4 augustus 2011 @ 23:02
Mmmm
Hoe zal ik het zeggen, vroeg naar bed gaan was een betere keuze geweest dan te moeten aanzien wat ze met torchwood hebben gedaan
Ugjerkevrijdag 5 augustus 2011 @ 00:50
Het is misschien geen Children of the Earth. Maar het is alsnog beter dan seizoen 1. :)
yavannavrijdag 5 augustus 2011 @ 01:16
Het komt niet eens in de buurt van series 1.En dat is niet positief bedoeld. :)
Pietverdrietvrijdag 5 augustus 2011 @ 06:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 00:50 schreef Ugjerke het volgende:
. Maar het is alsnog beter dan seizoen 1. :)
No way, het is een 13 in een dozijn amerikaanse serie geworden met alles wat amerikanen in zo een serie nodig vinden. Er is genoeg van dat soort troep, het heeft niets meer van de charme van het Torchwood waar ik van hield.
Breulsvrijdag 5 augustus 2011 @ 09:10
Gisteravond voor TW was er overigens een Doctor Who trailer op BBC One. Dat was deze:

lunapuellavrijdag 5 augustus 2011 @ 09:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 09:10 schreef Breuls het volgende:
Gisteravond voor TW was er overigens een Doctor Who trailer op BBC One. Dat was deze:

Ziet er goed uit!
Jivisvrijdag 5 augustus 2011 @ 09:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 06:36 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

No way, het is een 13 in een dozijn amerikaanse serie geworden met alles wat amerikanen in zo een serie nodig vinden. Er is genoeg van dat soort troep, het heeft niets meer van de charme van het Torchwood waar ik van hield.
Moet wel zeggen dat ik het nog steeds als 'introductie' zie voor het echte vuurwerk begint (omdat er meer afleveringen zijn), maar als het zo blijft voortkabbelen dan gaat het mij ook tegenstaan...

Krijg ook het idee dat de nieuwe personages veel meer screentime krijgen dan Jack en Gwen. Daar zijn de nieuwe personages niet boeiend genoeg voor (en Jack en Gwen wel).
Pietverdrietvrijdag 5 augustus 2011 @ 10:59
Wat me ook stoort is dat er niet alleen zaken gebeuren, maar dat de gebeurtenissen zo moeten worden uitgelegd omdat de kijker het anders niet zou snappen, jeez, dit is Murder she Wrote niveau dramaschrijven.
Ugjerkevrijdag 5 augustus 2011 @ 11:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 06:36 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

No way, het is een 13 in een dozijn amerikaanse serie geworden met alles wat amerikanen in zo een serie nodig vinden. Er is genoeg van dat soort troep, het heeft niets meer van de charme van het Torchwood waar ik van hield.
Maar een Amerikaanse serie is in ieder geval altijd nog lekker makkelijk weg te kijken met 't verstand op nul. Torchwood seizoen 1 heb ik alleen doorgekeken vanwege Doctor Who. :P (Maar seizoen 2 en CoE waren veel veel beter dan Torchwood M.D.
Breulsvrijdag 5 augustus 2011 @ 11:17
So far is het gewoon een middelmatige serie, inderdaad. Niet slecht, maar het mist de kwaliteit van TW3 of de quirkiness van TW1 en 2.
SuperPoekievrijdag 5 augustus 2011 @ 11:51
Gister toch maar naar de bios gegaan en niet Torchwood gekeken, dus ik kijk hem misschien morgen ofzo. Ik vond het vervelender dat ik Pride and Prejudice miste op NL2 dan Torchwood, en P&P heb ik al drie keer gezien :')
Pietverdrietvrijdag 5 augustus 2011 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 11:08 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Maar een Amerikaanse serie is in ieder geval altijd nog lekker makkelijk weg te kijken met 't verstand op nul. Torchwood seizoen 1 heb ik alleen doorgekeken vanwege Doctor Who. :P (Maar seizoen 2 en CoE waren veel veel beter dan Torchwood M.D.
Ik heb een hekel aan kauwgom voor de ogen.
Ugjerkevrijdag 5 augustus 2011 @ 13:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 11:17 schreef Breuls het volgende:
So far is het gewoon een middelmatige serie, inderdaad. Niet slecht, maar het mist de kwaliteit van TW3 of de quirkiness van TW1 en 2.
En het is een goed excuus om naar John Barrowman te kijken.

:9~
troveyvrijdag 5 augustus 2011 @ 14:36
quote:
17s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 13:02 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

En het is een goed excuus om naar John Barrowman te kijken.

:9~
Dan dan wel weer :') maar ik begin een beetje het :O effect te krijgen na de 4e aflevering, maar er is hoop als ik zo kijk naar de beelden van aflevering 5. :D
wonderervrijdag 5 augustus 2011 @ 17:55
Het plot is inderdaad een beetje te formulaic. Alsof de schrijvers er een schema bijhadden van "en nu moet er een onthulling komen en hier wordt er iets ontdekt, en daar blijkt een persoon niet te zijn wie de kijkers dachten"... :{

Ik mis moffatt :P
Jivisvrijdag 5 augustus 2011 @ 18:08
Ik mis ook van die freaky dingetjes als toen met Owen die een soort levende dode was. Zoals dat verkoolde lichaam in aflevering 1 dat zonder hoofd nog kon bewegen. Of Jack die z'n eigen kleinkind opoffert. Dat vind ik nu typisch van die ongemakkelijke shit die je alleen in Torchwood ziet ;(. Teveel 24, te weinig scifi/horror so far.
Breulsvrijdag 5 augustus 2011 @ 23:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 17:55 schreef wonderer het volgende:

Ik mis moffatt :P
Jah, hij was geweldig als schrijver van Torchwood aflevering, ehm... eh. Van eh... Wacht. Wat?
wonderervrijdag 5 augustus 2011 @ 23:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 23:06 schreef Breuls het volgende:

[..]

Jah, hij was geweldig als schrijver van Torchwood aflevering, ehm... eh. Van eh... Wacht. Wat?
:D

I know. Ik bedoelde niet dat hij eerder wel meedeed, maar ik mis gewoon zijn verhalen, die ook prima bij TW kunnen :Y
SiGNezaterdag 6 augustus 2011 @ 03:15
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 18:08 schreef Jivis het volgende:
Ik mis ook van die freaky dingetjes als toen met Owen die een soort levende dode was. Zoals dat verkoolde lichaam in aflevering 1 dat zonder hoofd nog kon bewegen. Of Jack die z'n eigen kleinkind opoffert. Dat vind ik nu typisch van die ongemakkelijke shit die je alleen in Torchwood ziet ;(. Teveel 24, te weinig scifi/horror so far.
Ik mis sowieso de aliens en freaky zaken.. al moet ik zeggen dat die ontplofde gast waarvan de laatste vezeltjes naar het hoofd werden doorgeknipt en nog steeds leefde wel tof was.
Maar goed, da's ook al een paar afleveringen geleden en sindsdien is het weer flink afgezakt.
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 08:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 23:06 schreef Breuls het volgende:

[..]

Jah, hij was geweldig als schrijver van Torchwood aflevering, ehm... eh. Van eh... Wacht. Wat?
Blink. Ja, die telt ook als Torchwood aflevering. Waarom? Om weer in een extra favorietenlijstje te kunnen staan.
Breulszaterdag 6 augustus 2011 @ 12:28
Nou, aflevering 5 had weer een rustig tempo, maar was wel wat boeiender. En dat einde is best wel schokkend, dus nice move. :)
Breulszaterdag 6 augustus 2011 @ 12:34
Valt me nu op dat Starz de afleveringen 101, 102, etcetera noemt. Voor hen is het dus seizoen 1.
Jiviszaterdag 6 augustus 2011 @ 16:38
Hij was tof. Dat einde ;(.
troveyzaterdag 6 augustus 2011 @ 16:40
En maar weer op zoek. :P
Kenjuzaterdag 6 augustus 2011 @ 16:51
Zijn die oude (de eerste seizoenen van de 'moderne') afleveringen ook in HD te krijgen?
Jiviszaterdag 6 augustus 2011 @ 17:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 16:51 schreef Kenju het volgende:
Zijn die oude (de eerste seizoenen van de 'moderne') afleveringen ook in HD te krijgen?
Ja. Via de 'bekende kanalen'.
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 18:28
Damn, zieke shit.
Jiviszaterdag 6 augustus 2011 @ 19:36
Jack die Rex pwnt met z'n boyfriend-opmerking was echt briljant trouwens.
troveyzaterdag 6 augustus 2011 @ 19:37
Voor de helft binnen maar kan hem pas vanavond laat kijken want straks bioscoop. *O*
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 20:07
Eigenlijk is die oplossing nog best humaan. Ik neem aan dat ze na hun "behandeling" geen pijn meer voelen. Waarschijnlijk zijn ze niet eens meer bij bewustzijn. Beter dan voor eeuwig rondlopen met een maag die in tweeën ligt of een hart met een enorm gat erin.
Jegorexzaterdag 6 augustus 2011 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 20:07 schreef Ugjerke het volgende:
Eigenlijk is die oplossing nog best humaan. Ik neem aan dat ze na hun "behandeling" geen pijn meer voelen. Waarschijnlijk zijn ze niet eens meer bij bewustzijn. Beter dan voor eeuwig rondlopen met een maag die in tweeën ligt of een hart met een enorm gat erin.
Maar als ze niet dood kunnen veranderen ze dan in levend as? of misschien een soort geesten?
Breulszaterdag 6 augustus 2011 @ 20:30
Ik denk 'levend as', inderdaad. Alleen zal niemand dat kunnen controleren. Potentieel dus heel luguber.
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 20:33
Ik kreeg het idee dat ze redelijk flink op mensen aan het experimenteren zijn geweest. Wellicht hebben ze bij test subjects een arm afgehakt en deze verbrand en gekeken of men daar iets van voelde.

Niet dat dat experimenteren niet luguber is. :P
DJJoriszaterdag 6 augustus 2011 @ 21:10
Ik moet zeggen, ik was hier heel erg stil van aan het einde van de Torchwood aflevering.
Pietverdrietzaterdag 6 augustus 2011 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 21:10 schreef DJJoris het volgende:
Ik moet zeggen, ik was hier heel erg stil van aan het einde van de Torchwood aflevering.
Iedereen was in slaap gevallen
Pietverdrietzaterdag 6 augustus 2011 @ 21:15
EN GEBRUIK SPOILERTAGS
wondererzaterdag 6 augustus 2011 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 20:07 schreef Ugjerke het volgende:
Eigenlijk is die oplossing nog best humaan. Ik neem aan dat ze na hun "behandeling" geen pijn meer voelen. Waarschijnlijk zijn ze niet eens meer bij bewustzijn. Beter dan voor eeuwig rondlopen met een maag die in tweeën ligt of een hart met een enorm gat erin.
Punt is alleen natuurlijk dat de overheid niet zomaar kan bepalen of iemand is "opgegeven" of niet.

Ik blijf het verhaal nogal lineair vinden, maar ik kijk toch wel met plezier ;) Enige waar ik echt nieuwsgierig naar ben is wat Danes voor plan heeft.
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 21:18 schreef wonderer het volgende:

[..]

Punt is alleen natuurlijk dat de overheid niet zomaar kan bepalen of iemand is "opgegeven" of niet.

Ik blijf het verhaal nogal lineair vinden, maar ik kijk toch wel met plezier ;) Enige waar ik echt nieuwsgierig naar ben is wat Danes voor plan heeft.
Hmm.. ligt er een beetje aan hoe meetbaar het is of iemand een Cat.1 is. Nu bepaald een arts ook wie dood/opgegeven is, en de overheid gaat hier in mee. Ik neem aan dat de mensen die de zieken indelen nog steeds medisch personeel is.
wondererzaterdag 6 augustus 2011 @ 22:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 21:49 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Hmm.. ligt er een beetje aan hoe meetbaar het is of iemand een Cat.1 is. Nu bepaald een arts ook wie dood/opgegeven is, en de overheid gaat hier in mee. Ik neem aan dat de mensen die de zieken indelen nog steeds medisch personeel is.
SPOILER
Afgaande op die kerel die die dokter (ben niet zo goed met namen :')) neerschoot hoeft dat niet veel te betekenen. En als dit meteen was ingevoerd, was Rex al as geweest terwijl hij nu gewoon kan blijven leven. Ik snap wel dat ze te weinig resources hebben, maar dit is wel een beetje drastisch.

Maar dat is de bedoeling van de serie natuurlijk, maatschappelijke problemen (al dan niet imaginair) aan de kaak stellen
Ugjerkezaterdag 6 augustus 2011 @ 22:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 22:12 schreef wonderer het volgende:

[..]

SPOILER
Afgaande op die kerel die die dokter (ben niet zo goed met namen :')) neerschoot hoeft dat niet veel te betekenen. En als dit meteen was ingevoerd, was Rex al as geweest terwijl hij nu gewoon kan blijven leven. Ik snap wel dat ze te weinig resources hebben, maar dit is wel een beetje drastisch.

Maar dat is de bedoeling van de serie natuurlijk, maatschappelijke problemen (al dan niet imaginair) aan de kaak stellen
SPOILER
Was hij een arts dan? Ik dacht dat hij dat te doen kreeg omdat iemand 't moest doen.
Breulszondag 7 augustus 2011 @ 00:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 21:18 schreef wonderer het volgende:

Enige waar ik echt nieuwsgierig naar ben is wat Danes voor plan heeft.
Ik ben nieuwsgierig naar wat MD veroorzaakt heeft, of wie. Als ze zo lang (we zijn nu halverwege) nauwelijks hints laten zien moeten ze wel met een goede payoff komen. Zou je denken.
Breulszondag 7 augustus 2011 @ 00:18
Oh en ik ben ook wel benieuwd of Geraint nog leeft en wat dat eventueel betekent voor de rol van Rhys en Gwen in het geheel.
wondererzondag 7 augustus 2011 @ 00:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 22:36 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

SPOILER
Was hij een arts dan? Ik dacht dat hij dat te doen kreeg omdat iemand 't moest doen.
Uiteindelijk maakt dat niet uit natuurlijk, hij is degene met de eindbeslissing...
wondererzondag 7 augustus 2011 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 00:17 schreef Breuls het volgende:

[..]

Ik ben nieuwsgierig naar wat MD veroorzaakt heeft, of wie. Als ze zo lang (we zijn nu halverwege) nauwelijks hints laten zien moeten ze wel met een goede payoff komen. Zou je denken.
Ik niet eigenlijk. Dat is zo "alien", in dat soort situaties leun ik achterover en wacht ik wat komen gaat. Bij menselijke beweegredenen kun je tenminste nog een beetje speculeren.
Ugjerkezondag 7 augustus 2011 @ 06:00
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 00:23 schreef wonderer het volgende:

[..]

Uiteindelijk maakt dat niet uit natuurlijk, hij is degene met de eindbeslissing...
Het ging me vooral om de vergelijking met pre-MD dood verklaren. Ik neem aan dat als alle chaos en paniek voorbij is dit weer door artsen gedaan zal worden.
wondererzondag 7 augustus 2011 @ 06:16
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 06:00 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Het ging me vooral om de vergelijking met pre-MD dood verklaren. Ik neem aan dat als alle chaos en paniek voorbij is dit weer door artsen gedaan zal worden.
Ah, ok. Ja. Hopelijk wel.
Ugjerkezondag 7 augustus 2011 @ 06:25
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 06:16 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ah, ok. Ja. Hopelijk wel.
En dan nog wel hopen dat dat een vooruitgang is natuurlijk. ^^
Breulszondag 7 augustus 2011 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 00:24 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik niet eigenlijk. Dat is zo "alien", in dat soort situaties leun ik achterover en wacht ik wat komen gaat. Bij menselijke beweegredenen kun je tenminste nog een beetje speculeren.
Dat kun je nu ook. Wat de oorzaak ook was; een bedrijf wist ervan en haalt er voordeel uit. Wisten ze er alleen van of hebben ze het veroorzaakt? En hoe komt het dat 't bij Jack een omgekeerd effect heeft? Hij is gelinked aan de TARDIS, hoe hebben ze die link weten te verbreken?

Of is het juist van Jack afkomstig: heeft nu iedereen zijn onsterfelijkheid, maar dan zonder de snelle regeneratie?
Ugjerkezondag 7 augustus 2011 @ 11:59
Is Jack eigenlijk wel sterfelijk?
Breulszondag 7 augustus 2011 @ 12:07
Hij regenereert niet meer na wonden, dus de aanname is dat hij sterfelijk is.

Dat, plus het is voor het seizoen startte al in beschrijvingen verteld. :)
Ugjerkezondag 7 augustus 2011 @ 12:09
Misschien staat z'n onsterfelijkheid op stand-by. :)
Jegorexzondag 7 augustus 2011 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 12:09 schreef Ugjerke het volgende:
Misschien staat z'n onsterfelijkheid op stand-by. :)
Misschien staat de sterfelijkheid van de rest van de wereld ook wel op standby. Zodra het "wonder" voorbij is valt opeens de halve wereld dood neer _O-
SiGNezondag 7 augustus 2011 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 13:16 schreef Jegorex het volgende:

[..]

Misschien staat de sterfelijkheid van de rest van de wereld ook wel op standby. Zodra het "wonder" voorbij is valt opeens de halve wereld dood neer _O-
Daar zit ik ook steeds aan te denken, anders zitten ze in volgende storylines ook met meer dan 7miljard mensen op aarde.
Maar dan kom je weer in Cat. 1 en Cat. 2 terecht, misschien dat degenen die nog wel leven zoals Rex ook zullen blijven leven maar meteen op een intensive care afdeling behandeld moeten worden, degenen zonder hartslag gaan wel meteen dood.

Ik vraag me vooral af waarom Phicorp Danes gebruikt als reclame persoon, hij is nou niet echt bij iedereen geliefd.
Wat wil Phicorp daarmee uitstalen? "Dankzij Phicorp zullen er geen kindermoordenaars meer zijn"?
Valt me trouwens ook op dat de vergelijking met Jezus in de serie nog niet gemaakt is, maar goed, Amerikanen zijn ook flink gelovig.
wondererzondag 7 augustus 2011 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 10:31 schreef Breuls het volgende:

[..]

Dat kun je nu ook. Wat de oorzaak ook was; een bedrijf wist ervan en haalt er voordeel uit. Wisten ze er alleen van of hebben ze het veroorzaakt? En hoe komt het dat 't bij Jack een omgekeerd effect heeft? Hij is gelinked aan de TARDIS, hoe hebben ze die link weten te verbreken?

Of is het juist van Jack afkomstig: heeft nu iedereen zijn onsterfelijkheid, maar dan zonder de snelle regeneratie?
Fair enough.
Mr. Orangezondag 7 augustus 2011 @ 22:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2011 09:10 schreef Breuls het volgende:
Gisteravond voor TW was er overigens een Doctor Who trailer op BBC One. Dat was deze:

Heeft iemand een beter beeld van diegene die weg flitst op 0.32seconde? De bakkebaarden komen bekend voor :P
Lord Katundrozondag 7 augustus 2011 @ 22:20
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 22:00 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Heeft iemand een beter beeld van diegene die weg flitst op 0.32seconde? De bakkebaarden komen bekend voor :P
2cwjybr.jpg

Lijkt op Tennant. :? :P
SuperPoekiezondag 7 augustus 2011 @ 23:23
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 22:20 schreef Lord Katundro het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Lijkt op Tennant. :? :P
Nee, het zijn niet eens bakkebaarden. Het is een headset ofzo (zie ook de linkerkant van het hoofd). (Tennants) Bakkebaarden lopen recht langs een oor, dat doet dit niet. Daarbij gaan ze hem echt niet in de trailer stoppen als hij terugkomt in een season finale ;)
Erasmozondag 7 augustus 2011 @ 23:29
Zijn bakkebaarden zitten inderdaad dichter bij zijn oren.

Ben nu halverwege Torchwood seizoen 1, en het bevalt me prima tot nu toe. Het mist de magie van Doctor Who maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door een flinke dosis geweld, seks en John Barrowman.
Bakakamemaandag 8 augustus 2011 @ 00:20
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 23:23 schreef SuperPoekie het volgende:

[..]

Nee, het zijn niet eens bakkebaarden. Het is een headset ofzo (zie ook de linkerkant van het hoofd). (Tennants) Bakkebaarden lopen recht langs een oor, dat doet dit niet. Daarbij gaan ze hem echt niet in de trailer stoppen als hij terugkomt in een season finale ;)
Misschien zo'n headset als bij de Cybermen, waar ze mensen mee besturen?
Erasmomaandag 8 augustus 2011 @ 00:22
Nah daar zitten op zijn minst we een paar blauwe lichtjes in.
troveymaandag 8 augustus 2011 @ 01:31
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2011 22:20 schreef Lord Katundro het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Lijkt op Tennant. :? :P
Wie het ook is...het is Tennant niet :P ....daarvoor heb ik hem al te vaak goed bekeken. :')
Merkiemaandag 8 augustus 2011 @ 02:25
Goede aflevering. Jammer dat Captain Jack een bijrol heeft.
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 06:59
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 01:31 schreef trovey het volgende:

[..]

Wie het ook is...het is Tennant niet :P ....daarvoor heb ik hem al te vaak goed bekeken. :')
Damn, je hebt gelijk. ;(
Lord Katundromaandag 8 augustus 2011 @ 13:14
Lijkt inderdaad op een headset. :Y

Als het niet Tennant is, wie is het dan wel? :?
SuperPoekiemaandag 8 augustus 2011 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 13:14 schreef Lord Katundro het volgende:
Lijkt inderdaad op een headset. :Y

Als het niet Tennant is, wie is het dan wel? :?
Een acteur met een bijrol? Wie zegt dat die glow een regenerationglow is? Lijkt meer een beam-me-up-scotty-actie te zijn.
wonderermaandag 8 augustus 2011 @ 17:11
Het is sowieso geen regeneratieglow, want dat is geel, niet blauw.
Sproutsmaandag 8 augustus 2011 @ 18:48
Het ziet eruit alsof die mystery man een soort kimono draagt. Gallifrey/Timelord anyone? :P
(of gewoon iemand in pyama)
BrandXmaandag 8 augustus 2011 @ 19:09
*komt binnen vallen in deze reeks...

Ik ben gisteren begonnen met Doctor Who, 1e aflevering 2005 met Christopher Eccleston als The Doctor.
Ik zie nu net op imdb dat er vanaf 2005 tot nu al 3 of 4 verschillende doctors zijn (geweest). Is dat niet verwarrend voor de serie? Hoe werkt dat?

(ja ik weet dat als de dokter dood gaat zijn entiteit over kan gaan naar een ander lichaam oid, maar zoveel dokters in zo weinig jaren... loopt dat niet raar?

ben nu met aflevering vier inmiddels begonnen en vind het wel een hele leuke serie tot nu toe :P
Breulsmaandag 8 augustus 2011 @ 19:17
Ik wil je niet verklappen wanneer welke Doctor het overneemt, maar feitelijk: als the Doctor sterft hernieuwt zijn lichaam zichzelf, vanaf welk punt een nieuwe acteur het dus overneemt. Het wordt in de serie duidelijk genoeg uitgelegd en netjes mee omgegaan, dus het enige wat je hoeft te doen is wennen aan de nieuwe acteur.

Er is dus geen sprake van een ander lichaam: het is hetzelfde lichaam, maar dan vernieuwd.

Christopher Eccleston is de 9th Doctor. Daarna hebben we David Tennant, de 10th Doctor en de nu lopende serie is met Matt Smith, de 11th Doctor. Da's seizoen zes, dus je hebt nog even te gaan. :)
BrandXmaandag 8 augustus 2011 @ 19:20
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:17 schreef Breuls het volgende:
Ik wil je niet verklappen wanneer welke Doctor het overneemt, maar feitelijk: als the Doctor sterft hernieuwt zijn lichaam zichzelf, vanaf welk punt een nieuwe acteur het dus overneemt. Het wordt in de serie duidelijk genoeg uitgelegd en netjes mee omgegaan, dus het enige wat je hoeft te doen is wennen aan de nieuwe acteur.

Er is dus geen sprake van een ander lichaam: het is hetzelfde lichaam, maar dan vernieuwd.

Christopher Eccleston is de 9th Doctor. Daarna hebben we David Tennant, de 10th Doctor en de nu lopende serie is met Matt Smith, de 11th Doctor. Da's seizoen zes, dus je hebt nog even te gaan. :)
ah ok thanks! Wist niet meer precies hoe het zat van (heel) vroegâh met het lichaam enzo :P/
En vertel het idd maar niet, het was alleen een zorg voor mij of het idd een smooth transition zou zijn :).
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 19:23
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 16:49 schreef SuperPoekie het volgende:

[..]

Een acteur met een bijrol? Wie zegt dat die glow een regenerationglow is? Lijkt meer een beam-me-up-scotty-actie te zijn.
Wie heeft het over regeneratie dan? :P


Dit ziet er niet helemaal uit als 11's TARDIS trouwens:

cap34645669.jpg


Ter vergelijking, 11's TARDIS:

dw11tardis.jpg

[ Bericht 12% gewijzigd door Ugjerke op 08-08-2011 19:33:49 ]
Breulsmaandag 8 augustus 2011 @ 19:33
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:23 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Wie heeft het over regeneratie dan? :P


Dit ziet er niet helemaal uit als 11's TARDIS trouwens:

[ afbeelding ]
Waar maak je dat uit op? Je ziet 'm vanaf de zijkant he? (Het witte plakkaat zit rechts.)
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 19:34
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:33 schreef Breuls het volgende:

[..]

Waar maak je dat uit op? Je ziet 'm vanaf de zijkant he? (Het witte plakkaat zit rechts.)
En de ramen dan?

SPOILER
10's TARDIS: tardis-tennant.jpg
wonderermaandag 8 augustus 2011 @ 19:34
Ik zie het verschil ook niet zo...
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 19:35
Zal wel wishful thinking zijn. :P
wonderermaandag 8 augustus 2011 @ 19:39
Begrijpelijk :*
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 19:43
Ik zou zo graag een '4 Doctors' aflevering willen zien met McGann, Eccleston, Tennant en Smith.
wonderermaandag 8 augustus 2011 @ 19:48
quote:
17s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:43 schreef Ugjerke het volgende:
Ik zou zo graag een '4 Doctors' aflevering willen zien met McGann, Eccleston, Tennant en Smith.
*;
Mr. Orangemaandag 8 augustus 2011 @ 21:08
Ik denk dat Eccleston niet zo snel zich zou laten zien in DW
Breulsmaandag 8 augustus 2011 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:34 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

En de ramen dan?

SPOILER
10's TARDIS: [ afbeelding ]
Hm, witte randen? Okay, zou kunnen. Maar dan nog vind ik het een stretch. We're moving forward. Als Moffat steeds terug blijft kijken, waarom zou hij dan nog met de serie doorgaan? (Die vraag is meer meta-retorisch dan letterlijk. ;) )
quote:
17s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:43 schreef Ugjerke het volgende:
Ik zou zo graag een '4 Doctors' aflevering willen zien met McGann, Eccleston, Tennant en Smith.
Dat lijkt me wel geinig. Of een DW film met McGann en Eccleston, die meer van de Time War laat zien. McGann vernietigt daarin dan Gallifrey en Skaro en raakt gewond waardoor hij moet regenereren. Als ze zo'n verhaal vertellen laten ze twee dingen zien die we eigenlijk missen: wat er precies gebeurde in de Time War, en 8th's regeneration in 9th. :)
Ugjerkemaandag 8 augustus 2011 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 21:53 schreef Breuls het volgende:

[..]

Hm, witte randen? Okay, zou kunnen. Maar dan nog vind ik het een stretch. We're moving forward. Als Moffat steeds terug blijft kijken, waarom zou hij dan nog met de serie doorgaan? (Die vraag is meer meta-retorisch dan letterlijk. ;) )

[..]

Dat lijkt me wel geinig. Of een DW film met McGann en Eccleston, die meer van de Time War laat zien. McGann vernietigt daarin dan Gallifrey en Skaro en raakt gewond waardoor hij moet regenereren. Als ze zo'n verhaal vertellen laten ze twee dingen zien die we eigenlijk missen: wat er precies gebeurde in de Time War, en 8th's regeneration in 9th. :)
Het is ook een stretch, waarschijnlijk gebruiken ze soms nog de CGI van eerdere seizoenen voor de TARDIS.

Een Time War film lijkt me heeeeeeel gaaf. :D Misschien breekt de dubbele genocide wel z'n beide harten. :'(
Breulsmaandag 8 augustus 2011 @ 22:41
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 21:57 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Het is ook een stretch, waarschijnlijk gebruiken ze soms nog de CGI van eerdere seizoenen voor de TARDIS.
Oh dat zou zomaar kunnen natuurlijk; dat The Mill nog oude CGI had liggen en gebruikte voor de trailer, terwijl ze de aflevering zelf nog af moeten ronden.

I'm just guessing, maar het is wel mogelijk.
quote:
Een Time War film lijkt me heeeeeeel gaaf. :D Misschien breekt de dubbele genocide wel z'n beide harten. :'(
Dat zou een mooie wijze van overlijden zijn.
SuperPoekiedinsdag 9 augustus 2011 @ 00:34
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2011 19:23 schreef Ugjerke het volgende:
Wie heeft het over regeneratie dan? :P
Nja, men begon over dat het Tennant zou zijn. Ik snap sowieso niet zo goed waar de ophef over is, gaat iedereen nu elk beeldje zitten scannen of dat er misschien iets van Tennant in zit? Als hij al terugkomt willen ze dat heus als verrassing houden, of bewaren tot 2013, het 50-jarig bestaan van DW. Just my two cents.
Wild_Snakedinsdag 9 augustus 2011 @ 11:20
* Wild_Snake vindt nog steeds dat David Tennant de beste Doctor tot nu toe is....

Om een of andere manier heeft hij een bepaalde humor en 'gekte' die erg hilarisch is. Toch heeft hij een serieusheid waardoor belangrijke momenten beter over komen dan bij Matt Smith.
Sproutsdinsdag 9 augustus 2011 @ 18:40
Voor al die Tennant-liefhebbers hier; ik kan je de miniserie Casanova heel erg aanraden.
Geschreven door, jawel, Russel T Davies en het was deze serie die hem deed beslissen om Tennant te casten als de 10th Doctor.
(of mag ik ervan uitgaan dat iedere zichzelf respecterende fan dit al heeft gezien?) :s)
yavannadinsdag 9 augustus 2011 @ 19:11
Spoilers

SPOILER
The rumours been set in motion again today (it was only a matter of time!), as a tabloid has revealed what they claim will happen at the end of Series 6.


SPOILER WARNIING

The Daily Star has claimed that Amy and Rory will be leaving at the end of Series 6 to look after their baby, Melody, on Earth. The article suggests that the writing team have decided to “rest” the characters, but the door is being kept open for a return.

A source said: There are going to be a lot of tears in the finale. The Doctor will set off in the TARDIS for his next adventure alone. Amy and Rory will be reunited with their baby Melody and they make a decision to stay on Earth to settle down as a family.

'Amy' had toch bevestigd dat ze nog een season zou doen?
wondererdinsdag 9 augustus 2011 @ 19:25
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 18:40 schreef Sprouts het volgende:
Voor al die Tennant-liefhebbers hier; ik kan je de miniserie Casanova heel erg aanraden.
Geschreven door, jawel, Russel T Davies en het was deze serie die hem deed beslissen om Tennant te casten als de 10th Doctor.
(of mag ik ervan uitgaan dat iedere zichzelf respecterende fan dit al heeft gezien?) :s)
Heb het nog nergens kunnen vinden, maar wil het wel zien ja ;)
yavannadinsdag 9 augustus 2011 @ 19:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 19:25 schreef wonderer het volgende:

[..]

Heb het nog nergens kunnen vinden, maar wil het wel zien ja ;)
Beschikbaar bij thebox bz.

Ook maar eens bekijken. :)
Sproutsdinsdag 9 augustus 2011 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 19:25 schreef wonderer het volgende:

[..]

Heb het nog nergens kunnen vinden, maar wil het wel zien ja ;)
Als je een creditcard hebt zou ik deze gewoon nemen. Geen verzendkosten!
wondererdinsdag 9 augustus 2011 @ 19:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 19:30 schreef Sprouts het volgende:

[..]

Als je een creditcard hebt zou ik deze gewoon nemen. Geen verzendkosten!
Wel naar de VS waarschijnlijk ;) Maar bedankt ;)
troveydinsdag 9 augustus 2011 @ 19:42
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 18:40 schreef Sprouts het volgende:
Voor al die Tennant-liefhebbers hier; ik kan je de miniserie Casanova heel erg aanraden.
Geschreven door, jawel, Russel T Davies en het was deze serie die hem deed beslissen om Tennant te casten als de 10th Doctor.
(of mag ik ervan uitgaan dat iedere zichzelf respecterende fan dit al heeft gezien?) :s)
"Hello I'm David and I'm gonna take you from behind"....ja, alles gezien incl. de interviews. :P
BrandXdinsdag 9 augustus 2011 @ 22:39
}:| }:| }:|

Eergisteren begonnen aan Doctor Who (2005) en net de laatste aflevering gekeken. Omg wat is dit een verslavende serie :o!
wondererdinsdag 9 augustus 2011 @ 23:02
quote:
19s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 22:39 schreef BrandX het volgende:
}:| }:| }:|

Eergisteren begonnen aan Doctor Who (2005) en net de laatste aflevering gekeken. Omg wat is dit een verslavende serie :o!
:o

Dan heb je niet echt veel andere dingen gedaan, huh? :D
BrandXdinsdag 9 augustus 2011 @ 23:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 23:02 schreef wonderer het volgende:

[..]

:o

Dan heb je niet echt veel andere dingen gedaan, huh? :D
Ik ben vrij, dus ik heb 13 afleveringen in drie dagen gekeken :P
Ben nu bezig met aflevering 1 van S02 :P
wondererdinsdag 9 augustus 2011 @ 23:04
quote:
19s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 23:04 schreef BrandX het volgende:

[..]

Ik ben vrij, dus ik heb 13 afleveringen in drie dagen gekeken :P
Ben nu bezig met aflevering 1 van S02 :P
Oh! :D Ik dacht laatste aflevering als in S06E07 :D
Erasmowoensdag 10 augustus 2011 @ 00:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 23:04 schreef wonderer het volgende:

[..]

Oh! :D Ik dacht laatste aflevering als in S06E07 :D
Dat is het nadeel van het later bekijken van series, als je niet uitkijkt doe je zo een seizoen per dag :P

SPOILER
Is het trouwens raar als ik zeg dat Weevils me een beetje aan een soort van onderontwikkelde Ood doen denken :P
tasswoensdag 10 augustus 2011 @ 00:19
Van alle series die ik op het moment kijk, is TW de enige die echt gelijk na het binnenhalen onmiddellijk gekeken wordt!
Jack is gewoon zo leuk. Zo sympathiek. En hij heeft het er zo moeilijk mee dat ie nu sterfelijk is en moet uitkijken.
Die opmerking: "You are categorie Jack!" _O-
Ik ben echt heel erg benieuwd naar hoe de rest van het verhaal gaat uitpakken!!

Enne, ik heb voor de 4e x 4 seizoenen DW met David gekeken in de afgelopen week *O*
Wel gaaf hoe je dan steeds meer hints over andere komende gebeurtenissen tegenkomt.
Wild_Snakewoensdag 10 augustus 2011 @ 09:19
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 00:19 schreef tass het volgende:
Van alle series die ik op het moment kijk, is TW de enige die echt gelijk na het binnenhalen onmiddellijk gekeken wordt!
Jack is gewoon zo leuk. Zo sympathiek. En hij heeft het er zo moeilijk mee dat ie nu sterfelijk is en moet uitkijken.
Die opmerking: "You are categorie Jack!" _O-
Ik ben echt heel erg benieuwd naar hoe de rest van het verhaal gaat uitpakken!!

Enne, ik heb voor de 4e x 4 seizoenen DW met David gekeken in de afgelopen week *O*
Wel gaaf hoe je dan steeds meer hints over andere komende gebeurtenissen tegenkomt.
Hmmm.... DW seizoenen terug kijken, goed idee... Volgend projectje :P

(Ik ben nu alle seizoenen van JAG aan het terugkijken ;))
yavannawoensdag 10 augustus 2011 @ 15:19
Niet onverwacht dergelijke klachten, maar nogal onzinnig m.i.. Ik vind het alleen wat jammer dat Jack in Torchwood uitgebeeld werdt als iemand die andere personen aantrekkelijk/mooi/geil vind om wie ze zijn en daarbij niet echt naar geslacht kijkt en nu niet meer.

quote:
Torchwood: Miracle Day, too much gay content, BBC One

Complaint

We've received complaints from some viewers who feel there is too much gay content in Torchwood.

The BBC's response

We have strict Editorial Guidelines which govern the content of our programmes, and Torchwood is no exception. These clearly state:

"In all BBC output the portrayal of sex, or the exploration of sexual issues, should be editorially justified and treated with appropriate sensitivity. In post-watershed content, we must be able to justify the frank and realistic portrayal of sex and the exploration of themes and issues which some people might find offensive."

Captain Jack Harkness is an established character in the series. The audience over the previous series of Torchwood have known him to be promiscuous and bi-sexual so we felt the content was justified in terms of the context and characters and would be within the expectations of regular viewers. We aim to depict relationships whether heterosexual or homosexual in an honest and realistic way. These scenes are not meant to cause offence.
BrandXwoensdag 10 augustus 2011 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 23:04 schreef wonderer het volgende:

[..]

Oh! :D Ik dacht laatste aflevering als in S06E07 :D
nee joh! Zo snel kijk ik ook weer neit _O-

overigens al bj S02E05 beland :')
Deze doctor is al net zo supertof als de vorige, erg goed gecast hoor! Normaal moet ik echt altijd even goed wennen aan een nieuw personage, helemaal als een gevestigde wordt overgenomen. Nu ging dat heeeeel smooth!
Bakakamewoensdag 10 augustus 2011 @ 15:46
quote:
19s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 15:22 schreef BrandX het volgende:

[..]

nee joh! Zo snel kijk ik ook weer neit _O-

overigens al bj S02E05 beland :')
Deze doctor is al net zo supertof als de vorige, erg goed gecast hoor! Normaal moet ik echt altijd even goed wennen aan een nieuw personage, helemaal als een gevestigde wordt overgenomen. Nu ging dat heeeeel smooth!
David Tennant is voor mij nog altijd de beste Doctor van de 3 sinds de series weer begonnen is ;) Fántastisch hoe hij 't doet _O_
wondererwoensdag 10 augustus 2011 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 15:19 schreef yavanna het volgende:
Niet onverwacht dergelijke klachten, maar nogal onzinnig m.i.. Ik vind het alleen wat jammer dat Jack in Torchwood uitgebeeld werdt als iemand die andere personen aantrekkelijk/mooi/geil vind om wie ze zijn en daarbij niet echt naar geslacht kijkt en nu niet meer.

[..]

Ik ga een keer klagen dat er too much straight content is ALLE series zit :6
yavannawoensdag 10 augustus 2011 @ 19:40
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 19:02 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik ga een keer klagen dat er too much straight content is ALLE series zit :6
^O^
troveywoensdag 10 augustus 2011 @ 19:45
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 19:02 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik ga een keer klagen dat er too much straight content is ALLE series zit :6
:') :*
Breulswoensdag 10 augustus 2011 @ 20:45
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 19:02 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik ga een keer klagen dat er too much straight content is ALLE series zit :6
Ik durf te wedden dat er, hoewel de scènes tegelijk plaatsvonden, geen klachten zijn over de vrijpartij van Vera en Rex.
SiGNewoensdag 10 augustus 2011 @ 21:08
De enige die er in de serie problemen mee heeft is Rex, die komt steeds met opmerkingen over de homosexualiteit van Jack.
Visuele referenties naar homo's zijn alleen in aflevering 2 naar boven gekomen, maar toen kregen we inderdaad tegelijkertijd(!) beelden te zien van Rex en Vera.

Ik neem trouwens aan dat de "relatie" tussen die twee ook wel voorbij zal zijn.
"t is opzich wel een leuk stel samen, beiden ondood, 't schept toch een band..
BrandXwoensdag 10 augustus 2011 @ 21:29
quote:
14s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 15:46 schreef Bakakame het volgende:

[..]

David Tennant is voor mij nog altijd de beste Doctor van de 3 sinds de series weer begonnen is ;) Fántastisch hoe hij 't doet _O_
hij is sexy :@ :D
SiGNewoensdag 10 augustus 2011 @ 21:42
Voor mij is Eccleston de beste Doctor, hij zette de serie weer op de kaart en hij was veel meer een actieheld.
Tennant was meer van de slimme oplossingen dan vechten en zette meer een karakter neer dan Eccleston.

Wat dat betreft past het wel erg goed in het hele verhaal, Doctor 9 had alle agressie na de Time War nog in zich en met 10 leerde je het verhaal van de Doctor meer kennen, die was vooral verdrietig om wat er is gebeurd.
11 is weer een fase verder, die probeert z'n leven weer een beetje op te pakken, heeft het niet over vroeger en gaat verder.
wondererwoensdag 10 augustus 2011 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 21:42 schreef SiGNe het volgende:
Wat dat betreft past het wel erg goed in het hele verhaal, Doctor 9 had alle agressie na de Time War nog in zich en met 10 leerde je het verhaal van de Doctor meer kennen, die was vooral verdrietig om wat er is gebeurd.
11 is weer een fase verder, die probeert z'n leven weer een beetje op te pakken, heeft het niet over vroeger en gaat verder.
Puike analyse ^O^
Bakakamewoensdag 10 augustus 2011 @ 22:20
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 21:49 schreef wonderer het volgende:

[..]

Puike analyse ^O^
Inderdaad!
Wat ik ook wel heel sterk neergezet vond door Tennant was hoe hij op het einde het allemaal een beetje kwijtraakte. Zoals in die Mars aflevering,
SPOILER
waar hij de tijdlijn verandert door ze te redden
, iets wat hij eerder noooit zou hebben gedaan. Weet zo niet meer andere voorbeelden, maar ik vond het heel sterk neergezet, voor mij lieten ze daar heel erg mee zien dat de Tenth Doctor niet meer verder kon en eigenlijk wel móést regeneraten.
BrandXwoensdag 10 augustus 2011 @ 22:47
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 21:42 schreef SiGNe het volgende:
Voor mij is Eccleston de beste Doctor, hij zette de serie weer op de kaart en hij was veel meer een actieheld.
Tennant was meer van de slimme oplossingen dan vechten en zette meer een karakter neer dan Eccleston.

Wat dat betreft past het wel erg goed in het hele verhaal, Doctor 9 had alle agressie na de Time War nog in zich en met 10 leerde je het verhaal van de Doctor meer kennen, die was vooral verdrietig om wat er is gebeurd.
11 is weer een fase verder, die probeert z'n leven weer een beetje op te pakken, heeft het niet over vroeger en gaat verder.
Eccleston vond ik vooral gaaf qua energie die hij uitstraalde. Hij spatte in alles wat hij deed van het scherm af. Ook komt hij veel... ik weet niet precies, geavanceerder over dan Tennant. Tennant is meer earthlike dan Eccleston vind ik :).
de rest ga ik niet over verder lezen want ik mag nog twee seizoenen met Tennant *seizoen 3 nu een slinger geeft... een bruid spontaan in de Tardis???? wtf!??@?@!??!?!
:D
wondererwoensdag 10 augustus 2011 @ 22:56
What? What?! WHAT??!

O+
Monolithwoensdag 10 augustus 2011 @ 23:00
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 20:45 schreef Breuls het volgende:

[..]

Ik durf te wedden dat er, hoewel de scènes tegelijk plaatsvonden, geen klachten zijn over de vrijpartij van Vera en Rex.
Ik heb wel een klacht. Dat had een vrijpartij tussen Vera en Esther moeten zijn. :(
yavannawoensdag 10 augustus 2011 @ 23:16
369613526.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1313011894&Signature=0mwxlWSi24mCx99laT8GT%2BefuD8%3D

I'm eating french bread and drinking beaujolais
Bakakamewoensdag 10 augustus 2011 @ 23:16
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 22:56 schreef wonderer het volgende:
What? What?! WHAT??!

O+
Donna O+
Breulsdonderdag 11 augustus 2011 @ 08:27
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 21:08 schreef SiGNe het volgende:
De enige die er in de serie problemen mee heeft is Rex, die komt steeds met opmerkingen over de homosexualiteit van Jack.
Visuele referenties naar homo's zijn alleen in aflevering 2 naar boven gekomen, maar toen kregen we inderdaad tegelijkertijd(!) beelden te zien van Rex en Vera.

Ik neem trouwens aan dat de "relatie" tussen die twee ook wel voorbij zal zijn.
"t is opzich wel een leuk stel samen, beiden ondood, 't schept toch een band..
Aangezien Vera incinerated is verwacht ik die niet meer terug. :P
SiGNedonderdag 11 augustus 2011 @ 13:10
In principe kan er nog vanalles gebeuren, misschien zitten ze opeens in een paralel universum waar niemand dood kan bahalve jack.. dat kan misschien worden teruggedraaid.
Of ze gaan terug in de tijd en voorkomen dat Phicorp zo groot wordt waardoor alles weer zo verloopt zoals de bedoeling was.
BrandXdonderdag 11 augustus 2011 @ 13:11
1e twee seizoenen van torchwood ook maar gedownload :')
ben al bijna klaar met seizoen 3 van Doctor Who, dus gaat snel _O-
SiGNedonderdag 11 augustus 2011 @ 13:34
Dan moet je even aan Breuls vragen vanaf wanneer je het beste met Torchwood kan beginnen, vanaf seizoen 3 (aflevering 6???) loopt Torchwood chronologisch gelijk met Doctor Who.
Breuls heeft daar een schemaatje voor gemaakt (die eigenlijk nog in de OP moet)
Omentuvadonderdag 11 augustus 2011 @ 15:12
Ik geloof, maar schiet me d'r niet op neer, dat de 'chronologische volgorde', voor zover je daar over kan spreken bij een show waarin time travel centraal staat dat dit de volgorde is.

DW S1
DW S2
TW S1 --> Einde seizoen sluit aan bij DW S3E11 (Utopia).
DW S3
TW S2
DW S4
TW: Children of Earth
DW: S4 specials
DW S5

Ofzo. Breuls, schiet me maar neer als 't fout is. :P
yavannadonderdag 11 augustus 2011 @ 15:36
'Ianto' zit blijkbaar in Warehouse13 of een spinoff daarvan

Leuke foto. http://yfrog.com/h2ynkfsj copy/paste
Breulsvrijdag 12 augustus 2011 @ 09:03
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 15:12 schreef Omentuva het volgende:

Ofzo. Breuls, schiet me maar neer als 't fout is. :P
Het is helemaal correct. :)
SiGNezondag 14 augustus 2011 @ 01:05
Ep 6 is wederom erg matig, verhaal loopt langzaam en weer weinig Torchwood sfeer, het zou zo onder een andere naam uitgebracht kunnen worden.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 15:36 schreef yavanna het volgende:
'Ianto' zit blijkbaar in Warehouse13 of een spinoff daarvan

Leuke foto. http://yfrog.com/h2ynkfsj copy/paste
Ianto gaat misschien in Warehouse 12 spelen, da's Warehouse13 maar dan in Engeland..
BrandXzondag 14 augustus 2011 @ 01:09
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 15:12 schreef Omentuva het volgende:
Ik geloof, maar schiet me d'r niet op neer, dat de 'chronologische volgorde', voor zover je daar over kan spreken bij een show waarin time travel centraal staat dat dit de volgorde is.

DW S1
DW S2
TW S1 --> Einde seizoen sluit aan bij DW S3E11 (Utopia).
DW S3
TW S2
DW S4
TW: Children of Earth
DW: S4 specials
DW S5

Ofzo. Breuls, schiet me maar neer als 't fout is. :P
ok, dus ik moet idd beginnen aan het eind van seizoen drie? ik zit nu bij ep. 09 van S03
Merkiezondag 14 augustus 2011 @ 01:11
Leuke bijrol voor Jack weer.
SiGNezondag 14 augustus 2011 @ 01:19
quote:
19s.gif Op zondag 14 augustus 2011 01:09 schreef BrandX het volgende:

[..]

ok, dus ik moet idd beginnen aan het eind van seizoen drie? ik zit nu bij ep. 09 van S03
Tussen 10 en 11 gewoon beginnen met Torchwood, toen was het nog wel leuk :)
BrandXzondag 14 augustus 2011 @ 01:20
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 01:19 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Tussen 10 en 11 gewoon beginnen met Torchwood, toen was het nog wel leuk :)
ok, thanks!
yavannazondag 14 augustus 2011 @ 01:52
Jack en Rhys. O+

Gwen O+ O+ O+

Geen pedomoordenaar verhaallijn deze ep ^O^

Amerikanen en de rest v.h verhaal :{ Met deze ep in het bijzonder de gestoorde dokter en zijn weirde soldaatje. :{
troveyzondag 14 augustus 2011 @ 04:39
En rekken en rekken dat verhaal ;( ....waar is de tijd dat men gewoon 1 verhaal in één aflevering had zitten, dit duurt veel te lang en de spanning gaat eruit. :{
Ugjerkezondag 14 augustus 2011 @ 06:51
Ik vind het juist wel fijn dat er wat tijd genomen kan worden voor een verhaal. Al was 5-6 afleveringen misschien genoeg. :P
Erasmozondag 14 augustus 2011 @ 09:56
Heb nu ook seizoen drie van TW achter de rug.

SPOILER
Opzich wel te doen, alleen wat minder dynamisch dan 1&2, het verhaal had imho makkelijk in een twoparter worden gestopt.
Breulszondag 14 augustus 2011 @ 10:29
Ik vind aflevering 6 prima hoor. :)
Wild_Snakezondag 14 augustus 2011 @ 12:43
Laatste aflevering van TW was imo weer saai en langdradig. Ik ben voor het eerst door een TW aflevering heen gescrolled.

SPOILER
Ze moeten echt eens opnieuw leren schrijven daar. Dat die baas van Phicorp ineens zo meelevend is als iemand net tegen je vrouw verteld hebt dat je vreemdgaat.....
SPOILER
En ze laten ook veel te weinig zien wat er nou echt gebeurd. Je ziet alleen maar snippers van de hoofdrolspelers. En het interesseert me helemaal niets dat Rex voor de 8e maal zegt dat hij van TW is en de hele wereld gaat vertellen wat er zich afspeelt. En de reactie daarop duurde welgeteld 21 sec...
Hopelijk volgend seizoen weer gewoon alleen BBC. Children of Earth was zo veel beter dan dit....
SiGNezondag 14 augustus 2011 @ 13:14
Children of Earth was ook vrij langdradig, wat dat betreft ben ik het wel met Erasmo eens, seizoen 1 en 2 zijn een stuk dynamischer.
wondererzondag 14 augustus 2011 @ 21:55
Het begint nu ergens op te lijken, maar de pace is echt helemaal zoek. Enorm veel tijd uitrekken voor actiescenes en dan twee keer met je ogen knipperen en de echte verhaallijnen zijn voorbij... :N

En veel te weinig Jack :P
Monolithzondag 14 augustus 2011 @ 22:46
Misschien ben ik afgestompt door Stargate Universe, maar ik stoor me niet zo aan het tempo eigenlijk. :P
troveymaandag 15 augustus 2011 @ 00:14
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 21:55 schreef wonderer het volgende:
Het begint nu ergens op te lijken, maar de pace is echt helemaal zoek. Enorm veel tijd uitrekken voor actiescenes en dan twee keer met je ogen knipperen en de echte verhaallijnen zijn voorbij... :N

En veel te weinig Jack :P
We hebben Jack nauwelijks gezien in de laatste aflevering. :')
SuperPoekiemaandag 15 augustus 2011 @ 13:59
Prequel voor Let's kill Hitler! *O*

http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/videos/p00jthfd
Breulsmaandag 15 augustus 2011 @ 14:27
Hmm, the Doctor kijkt bezorgd. :{
SuperPoekiemaandag 15 augustus 2011 @ 14:30
Verhaaltechnisch niet zo vreemd. Zou wat raar zijn als ze meteen binnen 1 aflevering Melody weer terug weten te vinden.
Het is waarschijnlijk ook de reden waarom hij niet opneemt. Hij wil haar niet teleurstellen dat hij Melody nog niet heeft teruggevonden.
Lord Katundromaandag 15 augustus 2011 @ 14:39
quote:
^O^
Overladymaandag 15 augustus 2011 @ 15:32
Ik weet wat ik wil dragen met Halloween:
http://yfrog.com/h3ct7oij

(sorry als die al is langsgekomen)

Op vakantie in Londen zijn we naar Much Ado About Nothing geweest. Goede zet om Tennant en Tate samen te casten, dat doet vast geen pijn aan de bezoekersaantallen. Bij de artiestenuitgang hingen briefjes dat mr Tennant en mevrouw Tate geen dingen mochten signeren die niet met het stuk te maken hadden...
Breulsmaandag 15 augustus 2011 @ 21:43
DW6.10 heet The Girl Who Waited. Schrijver Tom MacRae (ook verantwoordelijk voor de Cybermen-twoparter in seizoen 2) vindt dit:
quote:
It’s a real tear-jerker of an episode and it’s very much focused on Karen. Her acting in it is amazing. I know she’ll break the viewers’ hearts in two when they watch it, it’s so emotional.
In other news: Christopher Eccleston is na 1 seizoen gestopt omdat hij het niet kon vinden met de people in charge (dat waren toen RTD, Gardner en Collinson).
Breulsmaandag 15 augustus 2011 @ 21:47
UPC gaat BBC One HD toevoegen aan het pakket van HD-zenders. Als je dat pakket hebt hoef je voor HD-kwaliteit dus niet meer te wachten tot de herhaling op BBC HD. *O*

(Het gaat in per 1 sept, geloof ik, dus misschien geldt het pas vanaf DW6.9.)
troveymaandag 15 augustus 2011 @ 21:59
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:47 schreef Breuls het volgende:
UPC gaat BBC One HD toevoegen aan het pakket van HD-zenders. Als je dat pakket hebt hoef je voor HD-kwaliteit dus niet meer te wachten tot de herhaling op BBC HD. *O*

(Het gaat in per 1 sept, geloof ik, dus misschien geldt het pas vanaf DW6.9.)
Jammer alleen dat ik nog analoog kijk en pas ga switchen zodra Ziggo aan de BBC gaat komen :P (en ik ben bang dat dat niet lang meer zal duren }:| )
SiGNemaandag 15 augustus 2011 @ 22:18
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:59 schreef trovey het volgende:

[..]

Jammer alleen dat ik nog analoog kijk en pas ga switchen zodra Ziggo aan de BBC gaat komen :P (en ik ben bang dat dat niet lang meer zal duren }:| )
Ook in September volgens mij, dacht dat ze BBC1 nog wel in het analoge pakket laten maar dat BBC2 eruit gaat.
In het digitale pakket blijft BBC nog wel gewoon zitten (1 en 2, 3 en 4 zitten in een los pakket)
Standaard digitaal pakket kost hetzelfde als een analoog pakket, sterker nog, je hebt het al.
Enige dat je nog nodig hebt is een losse decoder (of CI+ module) plus een chipkaart.
Tip voor de aanschaf van decoder en kaart: Ziggo is duurder dan z'n retailers.
troveymaandag 15 augustus 2011 @ 22:37
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:18 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Ook in September volgens mij, dacht dat ze BBC1 nog wel in het analoge pakket laten maar dat BBC2 eruit gaat.
In het digitale pakket blijft BBC nog wel gewoon zitten (1 en 2, 3 en 4 zitten in een los pakket)
Standaard digitaal pakket kost hetzelfde als een analoog pakket, sterker nog, je hebt het al.
Enige dat je nog nodig hebt is een losse decoder (of CI+ module) plus een chipkaart.
Tip voor de aanschaf van decoder en kaart: Ziggo is duurder dan z'n retailers.
Die decoder en kaart is ook de reden om nog niet over te gaan: ik vertik het, zolang als ik kan :') , om daar geld aan uit te geven. :P Ik wens niet gedwongen te worden om over te stappen op iets waarvoor ik eerst geld moet uitgeven en ik hou het zolang als ik kan vol. *O* :+ Yep, ik ben een dwarskont, altijd al geweest. })
Bedankt voor de tip, want ik zal het uiteindelijk wel verliezen. ;(
SiGNemaandag 15 augustus 2011 @ 22:58
Ik ben er eigenlijk wel blij mee, ik heb nu totaal geen ruis meer in het beeld, alles is haarscherp.
Ik had juist een probleem dat ik wel een kaart+decoder had maar dat ik de kaart niet kon registreren omdat de kabel hier in de flat door m'n verhuurder geregeld is dmv. een zakelijk abonnement.
Maar goed, door de kaart bij een vriend van me te registeren heb ik toch HD TV :)

Ik heb nu een CI+ module in m'n TV zitten trouwens, scheelt een afstandsbediening.
troveymaandag 15 augustus 2011 @ 23:12
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:58 schreef SiGNe het volgende:
Ik ben er eigenlijk wel blij mee, ik heb nu totaal geen ruis meer in het beeld, alles is haarscherp.
Ik had juist een probleem dat ik wel een kaart+decoder had maar dat ik de kaart niet kon registreren omdat de kabel hier in de flat door m'n verhuurder geregeld is dmv. een zakelijk abonnement.
Maar goed, door de kaart bij een vriend van me te registeren heb ik toch HD TV :)

Ik heb nu een CI+ module in m'n TV zitten trouwens, scheelt een afstandsbediening.
Moet ik eerst mijn oude TV inruilen voor een nieuwe platte en dat vertik ik helemaal zolang die oude het nog doet.....nog meer kosten waar ik niet op zit te wachten. :') Kastje gaat het worden...ik kom toch al om in de afstandsbedieningen, eentje kan daar nog wel bij. _O-
Ugjerkedinsdag 16 augustus 2011 @ 08:58
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 14:30 schreef SuperPoekie het volgende:
Verhaaltechnisch niet zo vreemd. Zou wat raar zijn als ze meteen binnen 1 aflevering Melody weer terug weten te vinden.
Het is waarschijnlijk ook de reden waarom hij niet opneemt. Hij wil haar niet teleurstellen dat hij Melody nog niet heeft teruggevonden.
Of hij weet dat hij Melody niet mag redden omdat ze anders geen River word. Net als dat je Hitler niet neer mag schieten ook al wil je dat. :)
Breulsdinsdag 16 augustus 2011 @ 11:24
Het is officieel: Doctor Who komt terug op 27 augustus.
Inudinsdag 16 augustus 2011 @ 11:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 11:24 schreef Breuls het volgende:
Het is officieel: Doctor Who komt terug op 27 augustus.
*O* *O* *O*
lunapuelladinsdag 16 augustus 2011 @ 11:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 11:24 schreef Breuls het volgende:
Het is officieel: Doctor Who komt terug op 27 augustus.
Wow, dat is al snel! :D
Anthraxxwoensdag 17 augustus 2011 @ 09:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 11:24 schreef Breuls het volgende:
Het is officieel: Doctor Who komt terug op 27 augustus.
Dat wordt vrij nemen om de laatste seizoenen bij te kijken.
Monolithwoensdag 17 augustus 2011 @ 09:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 11:24 schreef Breuls het volgende:
Het is officieel: Doctor Who komt terug op 27 augustus.
quote:
The search will result in a crash landing in Thirties Berlin and will bring them face to face with the greatest war criminal of all time. And Hitler.
Hmm, ben benieuwd wie die greatest war criminal of all time dan gaat zijn.
lunapuellawoensdag 17 augustus 2011 @ 09:31
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:29 schreef Monolith het volgende:

[..]


[..]

Hmm, ben benieuwd wie die greatest war criminal of all time dan gaat zijn.
Het zal hem niet zijn, maar the Doctor zelf maakt ook wel kans op die titel... (hallo dubbele genocide in de Time War ;))
Monolithwoensdag 17 augustus 2011 @ 09:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:31 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Het zal hem niet zijn, maar the Doctor zelf maakt ook wel kans op die titel... (hallo dubbele genocide in de Time War ;))
Nou ja, the Doctor zit zelf al in 'them'.
Breulswoensdag 17 augustus 2011 @ 09:38
quote:
6s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:27 schreef Anthraxx het volgende:

[..]

Dat wordt vrij nemen om de laatste seizoenen bij te kijken.
Als je nog niet bij bent is het - op zich - mogelijk om te beginnen bij DW5 en dan t/m 6.7 te kijken. Dan heb je bijna alles gezien (je hebt dan het verhaal van de huidige Doctor met huidige companions, en je mist alleen het eerste verhaal van River Song).
Breulswoensdag 17 augustus 2011 @ 20:57
Uitzendtijd en korte beschrijving:
quote:
Doctor Who – Let's Kill Hitler Ep 8/13

Saturday 27 August
7.10-8.00pm BBC ONE and BBC ONE HD


In the desperate search for Melody Pond, the TARDIS crash lands in Thirties Berlin, as the time-travelling drama returns for the second half of the series shown earlier in the year.

The Doctor comes face to face with the greatest war criminal in the Universe. And Hitler.

Old friendships are tested to their limits as the Doctor suffers the ultimate betrayal and learns a harsh lesson in the cruellest warfare of all. As precious time ebbs away, the Doctor must teach his adversaries that time travel has responsibilities. And he must succeed before an almighty price is paid.

The Doctor is played by Matt Smith, Hitler by Albert Welling, Amy by Karen Gillan and Rory by Arthur Darvill.
Set your alarm clocks for 20:10 CET.
Ugjerkewoensdag 17 augustus 2011 @ 21:18
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:29 schreef Monolith het volgende:

[..]


[..]

Hmm, ben benieuwd wie die greatest war criminal of all time dan gaat zijn.
River Song of the Doctor vermoed ik.
SiGNewoensdag 17 augustus 2011 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:33 schreef Monolith het volgende:

[..]

Nou ja, the Doctor zit zelf al in 'them'.
2 Doctors :)
Omentuvawoensdag 17 augustus 2011 @ 22:47
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 20:57 schreef Breuls het volgende:
Uitzendtijd en korte beschrijving:

[..]

Set your alarm clocks for 20:10 CET.
Heu, timeslot change. Quaint.

Greatest war criminal of all time? Doctor, Dream Lord/Valeyard, River of Davros/e.o.a. Dalek denk ik. Eerste drie zijn onwaarschijnlijk om meerdere redenen, dus ik ga voor Davros die langskomt.
wondererwoensdag 17 augustus 2011 @ 22:48
Heb net TW 1:12 weer eens gekeken O+

Kreeg er wel vochtige oogjes van :@ ;(
Erasmowoensdag 17 augustus 2011 @ 22:53
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:21 schreef SiGNe het volgende:

[..]

2 Doctors :)
Idd, er loopt vermoedelijk ook nog steeds een flesh doctor rond. Ik denk trouwens dat de zinsconstructie ''greatest war criminal of all time'' bewust zo gekozen is.
Monolithwoensdag 17 augustus 2011 @ 22:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:53 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Idd, er loopt vermoedelijk ook nog steeds een flesh doctor rond. Ik denk trouwens dat de zinsconstructie ''greatest war criminal of all time'' bewust zo gekozen is.
Dat zou natuurlijk best eens kunnen. :)
Omentuvawoensdag 17 augustus 2011 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:54 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat zou natuurlijk best eens kunnen. :)
Daarnaast moet je natuurlijk wel een contrast met Hitler maken, aangezien hij doorgaans als "the greatest war criminal" wordt gezien. :+
Erasmowoensdag 17 augustus 2011 @ 23:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:58 schreef Omentuva het volgende:

[..]

Daarnaast moet je natuurlijk wel een contrast met Hitler maken, aangezien hij doorgaans als "the greatest war criminal" wordt gezien. :+
Ik denk dat het vernietigen van 2 complete soorten een iets grotere oorlogsmisdaad is :P
Omentuvawoensdag 17 augustus 2011 @ 23:16
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 23:00 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ik denk dat het vernietigen van 2 complete soorten een iets grotere oorlogsmisdaad is :P
Doorgaans in onze belevingswereld. :+

Het probleem met die interpretatie is, m.i. dat Moffat veel doet, maar de Doctor outright als war criminal neerzetten in een episode preview? Ik weet dat hij de Doctor's fame wil deconstructen*, maar de switch is iets te groot vanuit 6.7.

*Deconstructen is misschien een te lichte term. Het is hier wel Moffat waar we het over hebben.

Vorig jaar was er al het idee dat Davros met de hele Silence Will Fall te maken had. 'k heb hem nog niet gezien, maar als je een war criminal zoekt en het niet over de Doctor-boeg wil gooien, like me, dan is Davros een goede 2e?



[ Bericht 3% gewijzigd door Omentuva op 17-08-2011 23:17:46 (Rotsmileys) ]
Omentuvawoensdag 17 augustus 2011 @ 23:22
Dat overigens voor de hele moraliteitsdiscussie over of de Time War zo stoppen nu wel of niet gerechtvaardigd was.
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 01:07
SPOILER
ik las dat Rose, Donna en Martha terug gaan komen
Maar dat was op Tumblr dus geen idee hoe betrouwbaar dat is. Zelf lijkt het me wel leuk om te zien :Y
Breulsdonderdag 18 augustus 2011 @ 07:43
Ik zou het heel leuk vinden om oude companions terug te zien, maar wel op een originele manier. Ze hoeven niet allemaal bij elkaar gesmeten te worden zoals in RTD's afscheidsverhaal.
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:00
Ik wil Jack terug :P
Breulsdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:03
Jack had bijna in dit seizoen gezeten, maar Barrowman was niet beschikbaar ivm TW4, dus hij is eruit (of er niet in) geschreven.

Ging om een klein rolletje in een aflevering, mogelijk A Good Man Goes To War.
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:11
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 08:03 schreef Breuls het volgende:
Jack had bijna in dit seizoen gezeten, maar Barrowman was niet beschikbaar ivm TW4, dus hij is eruit (of er niet in) geschreven.

Ging om een klein rolletje in een aflevering, mogelijk A Good Man Goes To War.
Yeah, ik las ook zoiets. Stom eigenlijk. Hij kon toch wel een weekje naar Cardiff vliegen? ;(
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:13
Overigens is mijn vorige spoiler waarschijnlijk een hoax door Moffat zelf de wereld ingeholpen, dus straks niet mijn hersens inslaan als blijkt dat het niet waar is plz.
Breulsdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:13
Hij was zelfs al in Wales voor TW4. :P

Maargoed, geen tijd is geen tijd. :)
Breulsdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:13
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 08:13 schreef wonderer het volgende:
Overigens is mijn vorige spoiler waarschijnlijk een hoax door Moffat zelf de wereld ingeholpen, dus straks niet mijn hersens inslaan als blijkt dat het niet waar is plz.
Heeft Moffat een Tumblr?
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:14
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 08:13 schreef Breuls het volgende:
Hij was zelfs al in Wales voor TW4. :P

Maargoed, geen tijd is geen tijd. :)
Nou ja, MOffat verzint vast wel een goeie reden waarom ie er niet bij was of zo :P
wondererdonderdag 18 augustus 2011 @ 08:14
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 08:13 schreef Breuls het volgende:

[..]

Heeft Moffat een Tumblr?
Nee, maar er wordt heel wat gereblogt daar, waaronder deze:

tumblr_lq3s560oK51qkxdak
SuperPoekiedonderdag 18 augustus 2011 @ 23:40
73_1313521815.jpg?1313703414

Vet gaaf corset :P
http://tardiscorset.com/
troveydonderdag 18 augustus 2011 @ 23:44
De raampjes zijn wel een beetje fake hè :{w ...als ze het echt goed wil doen....... :P
SuperPoekiedonderdag 18 augustus 2011 @ 23:47
Er komen nog lichtjes en geluidjes in ook... :D
Ik zou het nooit dragen, maar t blijft wel een gaaf kostuumding.
IrfieJvrijdag 19 augustus 2011 @ 12:09
nieuwe preview filmpjes *O* met spoilers

Witchfynderzaterdag 20 augustus 2011 @ 08:46
quote:
6s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 09:27 schreef Anthraxx het volgende:

[..]

Dat wordt vrij nemen om de laatste seizoenen bij te kijken.
Juist! :P.
SuperPoekiezaterdag 20 augustus 2011 @ 09:30
Zou het kunnen dat het Omega is die met dat Silence will fall verhaal te maken heeft? Is nu wel weer een originelere slechterik dan Daleks.
Sowieso had ik ergens gelezen dat Moffat een Dalek-vrij seizoen wou maken, maar ik weet niet meer waar en dus ook niet hoe betrouwbaar dat is :)
Omentuvazaterdag 20 augustus 2011 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 09:30 schreef SuperPoekie het volgende:
Zou het kunnen dat het Omega is die met dat Silence will fall verhaal te maken heeft? Is nu wel weer een originelere slechterik dan Daleks.
Sowieso had ik ergens gelezen dat Moffat een Dalek-vrij seizoen wou maken, maar ik weet niet meer waar en dus ook niet hoe betrouwbaar dat is :)
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 08:14 schreef wonderer het volgende:

tumblr_lq3s560oK51qkxdak
Laten we die niet vergeten...Je hebt wel gelijk dat Moffat dat ooit heeft gezegd, volgens mij.

Ik blijf toch bij Davros. :6
Ugjerkezaterdag 20 augustus 2011 @ 11:02
SPOILER
Tsk.. tsk.. Jack dumpt iemand en de hele wereld is weer in gevaar. :P
The_BoezelaaRzaterdag 20 augustus 2011 @ 20:17
Interessant stuk over Jack na de laatste aflevering:

http://www.tomandlorenzo.com/2011/08/torchwood-immortal-sins.html
wondererzaterdag 20 augustus 2011 @ 21:53
Oooh, wat een toffe TW aflevering gister O+ Veel beter dan dat hersenloze geschiet en zo :Y Karakterontwikkeling FTW :)

Halverwege dacht ik al "hoeveel AMerikanen gaan er nu afhaken" en ja hoor, de mijne vond het maar saai :')
troveyzondag 21 augustus 2011 @ 00:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 21:53 schreef wonderer het volgende:
Oooh, wat een toffe TW aflevering gister O+ Veel beter dan dat hersenloze geschiet en zo :Y Karakterontwikkeling FTW :)

Halverwege dacht ik al "hoeveel AMerikanen gaan er nu afhaken" en ja hoor, de mijne vond het maar saai :')
Even zoeken nu, ik heb tot op dit moment niets bruikbaars gevonden, wellicht nu meer geluk. :P