In Duitsland heet het Apollo, misschien hier ook ooit?quote:Op woensdag 13 juli 2011 00:01 schreef Ringo het volgende:
Andere vraag: hoe heetten de winkels van Pearle vroeger?
Was dat toen al een keten met één naam, of heeft Pearle destijds diverse bestaande opticiens overgenomen?quote:Op woensdag 13 juli 2011 00:01 schreef Ringo het volgende:
Congo is een koninklijk boek. Diepe buiging voor David van Reybrouck.
Andere vraag: hoe heetten de winkels van Pearle vroeger?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pearlequote:Op woensdag 13 juli 2011 00:01 schreef Ringo het volgende:
Congo is een koninklijk boek. Diepe buiging voor David van Reybrouck.
Andere vraag: hoe heetten de winkels van Pearle vroeger?
Ha!quote:
Helemaal links Hauszwetsche?quote:Op woensdag 13 juli 2011 09:51 schreef Lienekien het volgende:
Gemiddeld. Als ik straks thuis kom, kan ik het in centimeters zeggen.
Er zijn zoveel soorten.
[ afbeelding ]
In dit rijtje komt de tweede van links het meest in de buurt en volgens het onderschrift zou dat dus de Reine Victoria zijn.
Kwetsen, Reine Vicotria (sic!), Golden Japan en President.quote:
quote:Op woensdag 13 juli 2011 09:25 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ha!
In Assen zat vroeger een opticien Kan, met de kreet: wat Kan kan, kan Kan alleen.
Op een van de andere tabbladen ben ik in Nergenshuizen en tref ik een pruimepudding voor Reine Claudes. Je kan het recept opvolgen, misschien blijken je pruimen wel Reine Claudes!quote:Op woensdag 13 juli 2011 10:01 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Kwetsen, Reine Vicotria (sic!), Golden Japan en President.
Het is wel een goed idee om eens elders te kijken en dan te vergelijken met de onze.
(En Frederiksoord is ook gezien de historie wel interessant om eens te bezoeken.)
quote:Reine-Claude Mousse
500 gr verse reine-claudes
50 gr suiker
1/4 l witte wijn
1 zakje vanillesuiker
4 blaadjes witte gelatine
1/4 l room
De pruimen ontvellen, ontpitten en pureren.
De gelatine in koud water 5 minuten laten weken, goed uitknijpen en oplossen in 1/4 l warme witte wijn, waaraan de suiker en de vanillesuiker is toegevoegd. Als de gelatine is opgelost de gepureerde pruimen erdoor roeren en alles laten afkoelen.
De slagroom stijfkloppen en door het pruimenmengsel scheppen. Vervolgens in een vorm gieten en minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven
Ik heb er altijd de pest in dat hij niet naar beneden glijd op z'n kaartje.quote:Op woensdag 13 juli 2011 10:05 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik ben gisteren naar Harry Potter geweest. Hoe kleinburgerlijk. Er waren enkel zweterige nerds.
Geen gezien.
Harry Potter m.i. echt een familiefilm voor Jan Modaal.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |