FOK!forum / General Chat / Icons, smiles en headers klaar terwijl u wacht, #84
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 17:46
110619_195885_iconsmilesheader_frm.png
110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png
Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png
Dit topic is vr en dr users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png
UdxHF.gif BNZtc.gif 5j3XZ.jpg KiAy7.gif ui.gif ZehSH.gif Liam%20Tancock.gif M3su0.gif FOK-usericon2.gif vIbAj.gif
110619_195885_icontopic_instructies_frm.png
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is avatar.pho.to.

Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reel. Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens hier worden gedaan. Met een 'pimp'-abonnement is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie 'Webicoon' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4 5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

Tot slot Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.
siVgi.png

SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers
› De meesten maken gebruik van programma's als Jasc Animation Shop, GIMP en Photoshop (7, maar ook Creative Suite).

› Wanneer je YouTube-video's wilt omzetten naar .gif kun je dat het beste via je browser doen met behulp van een plug-in. Zo heb je bij Firefox bijvoorbeeld het handige 'Easy Youtube Video Downloader'. Het inladen van videomateriaal in Jasc Animation Shop kan alleen als het fragment een .mpg-bestand is. Het handigste is om met je plug-in de video als .flv (flash) te downloaden en met een programma zoals FLV2AVI te converteren naar .mpg. Verander de opties van Ouput file format / Video settings in MPG en NTSC - VCD (dit geeft de kleinste bestandsgrootte en resolutie en laadt dus het snelste in).

› Je zult in Jasc Animation Shop voornamelijk gebruik gaan maken van drie functies: 'crop' (bijsnijden), 'resize' (schalen) en 'cull' (wanneer je deze functie gebruikt wordt er bij de geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame verwijderd).

Om een animatie in bestandsgrootte omlaag te halen sta je eigenlijk voor twee opties.

- De eerste: je vermindert het aantal frames. Dit kun je doen door niet of minder relevante delen in z'n geheel weg te laten of door de functie 'cull' te gebruiken en uit het aantal geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame te verwijderen. Let hierbij wel op! Wanneer je een aantal frames weghaalt volgen de frames elkaar vrij onrealistisch snel op. Wanneer je bijvoorbeeld de functie 'cull' gebruikt en om de frame een frame weghaalt, dan zou je de duur dat elke overgebleven frame getoond wordt eigenlijk moeten verdubbelen. Het voordeel van deze manier is dat de individuele kwaliteit per frame niet aangetast wordt. Wat wel wordt aangetast is hoe 'vloeiend' de animatie is.

- De tweede mogelijkheid is het omlaaghalen van het aantal kleuren/tinten dat gebruikt wordt in de animatie (optimalization). Zomaar een voorbeeld: in het origineel worden 4 tinten gebruikt: zwart, donkergrijs, lichtgrijs en wit. Wanneer je nu het aantal kleuren/tinten halveert wordt donkergrijs als zwart weergegeven en lichtgrijs als wit. Je verliest hiermee detail en kwaliteit. Echter... je animatie blijft er 'vloeiend' uitzien.

- Ideaal is natuurlijk een gulle middenweg van het bovenstaande. Enigszins inkorten op het aantal frames, maar het nog wel 'vloeiend' houden en het aantal kleuren/tinten verlagen, maar niet zodanig dat de kwaliteit er erg onder te lijden heeft.

› Wil je een resultaat uploaden en delen? Aan te bevelen is de host Imgur.

Sowieso is alle begin vallen en opstaan en vooral heel veel proberen! Oefening baart kunst! ^O^
OP met dank aan Shiznuts :)

[ Bericht 9% gewijzigd door Saisai op 19-06-2011 22:11:10 ]
the-brother-of-uzunumakizondag 19 juni 2011 @ 17:51
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 15:51 schreef the-brother-of-uzunumaki het volgende:
zou iemand een nieuwe user icon voor mij willen maken met deze plaatjes en dan verkleinen met het Fok-formaat ,en mijn username er door laten gaan zeg maar

[ afbeelding ]
met deze

[ afbeelding ]

en als twee plaatjes niet willen doe dan maar de eerste ;)
dat wou ik dus, dat plaatje waar bowie rookt wil ik hebben en daarachterlangs het plaatje ""bowie is my hero"
dus eerst dat eerste plaatje en dan erna dat ander plaatje en dan door het plaatje mijn username erdoor

snapt iemand wat ik bedoel ?
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 17:52
Tijd voor nieuwe voorbeelden van UI's in de OP.
dockxzondag 19 juni 2011 @ 17:54
quote:
14s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:52 schreef Dimens het volgende:
Tijd voor nieuwe voorbeelden van UI's in de OP.
* dockx biedt zijn UI aan
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 17:55
Saisai is te lui om een mooie OP te maken -O-

Tevens the-brother-of-uzunumaki:

Je bedoeld dus; eerst filmpje dat hij rookt wat overgaat in de letters, wat dan weer overgaat in je naam. Als loop? :)
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 17:56
Dat kan geregeld worden trouwens :Y)
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 17:56
En ik zou later even kijken naar de OP, maar ik moet eerst uit eten zo.
the-brother-of-uzunumakizondag 19 juni 2011 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:55 schreef Saisai het volgende:
Saisai is te lui om een mooie OP te maken -O-

Tevens the-brother-of-uzunumaki:

Je bedoeld dus; eerst filmpje dat hij rookt wat overgaat in de letters, wat dan weer overgaat in je naam. Als loop? :)
ja zo iets ja
maak er wat leuks van, en neem de tijd
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 18:01
Nieuwe OP?

Geschiedenis: Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje. ^O^

Waar is dit topic voor? Je kan in dit topic dus een verzoek doen tot upgraden van je icon, maar ook uit eigen beweging van de icoon makers kan jouw icoon geupgrade worden. Wanneer dat laatste het geval is kun je een berichtje in je PM of Fotoboek verwachten! *)
Nieuwe icoontjes kunnen dus ook aangevraagd worden, maar geef aub zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen m.b.t. je nieuwe icon zijn. Met een opmerking als "maak maar es iets!" kunnen we niks, dus even een paar steekwoorden zouden handig zijn! :Y
Vanaf deel 67 kunnen er ook banners en smilies worden aangevraagd ! Hier kun je met je nieuwe banners pimpen !
Enkele voorbeelden:
UdxHF.gif BNZtc.gif5j3XZ.jpg KiAy7.gif ui.gif ZehSH.gif Liam%20Tancock.gif M3su0.gif FOK-usericon2.gif Zx7Gi.gif vIbAj.gif

Instructies: Sla je plaatje op! :o Lang niet alle makers hebben ruimte beschikbaar of laten hun gemaakte icons de rest van hun leven staan. Sla ze dus zoveel mogelijk op en upload ze naar de Fok! server zodat frustraties worden voorkomen.
MSN Icons: Omdat sinds MSN 7 ook steeds meer plaatjes hiervoor worden gevraagd is het ook mogelijk hiervoor verzoekjes in te dienen. Vermeld dat er wel duidelijk bij, want doorgaans wordt enkel aan de Fok!-afmetingen (60x60 pixels) gedacht, zodat een grotere versie misschien niet altijd meer zo makkelijk gemaakt kan worden. De grootte van de MSN Icons is overigens 96x96 pixels.
Bmp/Gif/Jpg: Mensen die last hebben van een foutje van de cache van Explorer (waardoor je af plaatjes alleen als .bmp kan opslaan ipv .gif en/of .jpg), kunnen het beste even het volgende doen: - Ga naar 'Extra' -> 'Internet Opties'. - Onder het kopje 'Tijdelijke Internet Bestanden' druk je vervolgens op 'Verwijder bestanden'. - Klik vervolgens op 'Instellingen' en zet het schuifje (dat bij Slarioux op 250MB staat) naar 40 MB. - Als je nu je browser restart, kan je het plaatje weer normaal opslaan.
Uploaden: HELP ik kan mijn icoontje niet uploaden, hij is te groot! - Als je icoontje boven de 50 kB is kun hem inderdaad niet uploaden naar de servers van fok zelf, dit om te voorkomen dat het laden van pagina onnodig lang duurt voor users met een langzamere internetverbinding. Wel kun je met het nemen van een abonnement je uploadgrootte verhogen.

Instellen van je usericoon/avatar doe je hier .

Hier verder :)

Icons, smiles en headers klaar terwijl u wacht, #83

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[b]Geschiedenis:[/b] Ergens in de prehistorie werd het topic http://forum.fok.nl/topic/330810 door [url=http://fotoboek.fok.nl/TripleM]TripleM[/url] geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje. ^O^

[b]Waar is dit topic voor?[/b] Je kan in dit topic dus een verzoek doen tot upgraden van je icon, maar ook uit eigen beweging van de icoon makers kan jouw icoon geupgrade worden. Wanneer dat laatste het geval is kun je een berichtje in je PM of Fotoboek verwachten! *)
Nieuwe icoontjes kunnen dus ook aangevraagd worden, maar geef aub zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen m.b.t. je nieuwe icon zijn. Met een opmerking als "[i]maak maar es iets![/i]" kunnen we niks, dus even een paar steekwoorden zouden handig zijn! :Y
Vanaf deel 67 kunnen er ook [b]banners en smilies [/b]worden aangevraagd ! [url=http://forum.fok.nl/topic/1194917]Hier[/url] kun je met je nieuwe banners pimpen !
[b]Enkele voorbeelden:[/b]
[img]http://i.fok.nl/usericons/164265/UdxHF.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/BNZtc.gif[/img][img]http://i.imgur.com/5j3XZ.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/KiAy7.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/321186/ui.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/ZehSH.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/260853/Liam%20Tancock.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/M3su0.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/128446/FOK-usericon2.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/245528/Zx7Gi.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/vIbAj.gif[/img] 

[b]Instructies:[/b] [i]Sla je plaatje op![/i] :o Lang niet alle makers hebben ruimte beschikbaar of laten hun gemaakte icons de rest van hun leven staan. Sla ze dus zoveel mogelijk op en upload ze naar de Fok! server zodat frustraties worden voorkomen.
[b]MSN Icons:[/b] Omdat sinds MSN 7 ook steeds meer plaatjes hiervoor worden gevraagd is het ook mogelijk hiervoor verzoekjes in te dienen. Vermeld dat er wel duidelijk bij, want doorgaans wordt enkel aan de Fok!-afmetingen (60x60 pixels) gedacht, zodat een grotere versie misschien niet altijd meer zo makkelijk gemaakt kan worden. [i]De grootte van de MSN Icons is overigens 96x96 pixels.[/i]
[b]Bmp/Gif/Jpg:[/b] Mensen die last hebben van een foutje van de cache van Explorer (waardoor je af plaatjes alleen als .bmp kan opslaan ipv .gif en/of .jpg), kunnen het beste even het volgende doen: [i]- Ga naar 'Extra' -> 'Internet Opties'. - Onder het kopje 'Tijdelijke Internet Bestanden' druk je vervolgens op 'Verwijder bestanden'. - Klik vervolgens op 'Instellingen' en zet het schuifje (dat bij [url=http://forum.fok.nl/user/profile/17137]Slarioux[/url] op 250MB staat) naar 40 MB. - Als je nu je browser restart, kan je het plaatje weer normaal opslaan.[/i]
[b]Uploaden:[/b] [i]HELP ik kan mijn icoontje niet uploaden, hij is te groot![/i] - Als je icoontje boven de 50 kB is kun hem inderdaad niet uploaden naar de servers van fok zelf, dit om te voorkomen dat het laden van pagina onnodig lang duurt voor users met een langzamere internetverbinding. Wel kun je met het nemen van een [url=http://www.fok.nl/shop/abonnementen.php]abonnement[/url] je uploadgrootte verhogen.

Instellen van je usericoon/avatar doe je [url=http://forum.fok.nl/rde/usericon_manager]hier[/url] .

Hier verder :)

[url]http://forum.fok.nl/topic/1662451]vorige deel[/url]
shizzondag 19 juni 2011 @ 18:05
Ik maak er wel iets moois van.
Hoe dit topic al die tijd al zonder header heeft gedaan... :? :P

- Oh noes! ;( Had ik een hele nieuwe layout en een boel herschreven, open ik per ongeluk een link in m'n venster, is m'n hele nieuwe OP weg, hij was zo goed als af. :') Een uur hard werk... weg! :'(

[ Bericht 29% gewijzigd door shiz op 19-06-2011 19:54:06 ]
Papierversnipperaarzondag 19 juni 2011 @ 18:06
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
oudeman.jpg
Ruckyzondag 19 juni 2011 @ 20:11
quote:
11s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:05 schreef shiznuts het volgende:
Ik maak er wel iets moois van.
Hoe dit topic al die tijd al zonder header heeft gedaan... :? :P

- Oh noes! ;( Had ik een hele nieuwe layout en een boel herschreven, open ik per ongeluk een link in m'n venster, is m'n hele nieuwe OP weg, hij was zo goed als af. :') Een uur hard werk... weg! :'(
Ik ben ook al bezig met een nieuwe op. Met voorbeelden van mogelijkheden. Zal ik wat ik af heb aan jou geven?
Ruckyzondag 19 juni 2011 @ 20:40
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:06 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
[ afbeelding ]
ZQU1b.gif
Zoiets?
Papierversnipperaarzondag 19 juni 2011 @ 20:46
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 20:40 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Zoiets?
Ik zoek toch een iets natuurgetrouwer effect.

_Arual_zondag 19 juni 2011 @ 20:54
Mijn Totoro-icoon mag wel iets zomerser. Kan iemand er wat zonnigs van maken?
dockxzondag 19 juni 2011 @ 21:04
QPXco.jpg

Benieuwd naar nieuwe OP :D

Edit: Oh hier is ie al!! *O*
shizzondag 19 juni 2011 @ 21:04
110619_195885_iconsmilesheader_frm.png
110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png
Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png
Dit topic is vr en dr users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png
UdxHF.gif BNZtc.gif 5j3XZ.jpg KiAy7.gif ui.gif ZehSH.gif Liam%20Tancock.gif M3su0.gif FOK-usericon2.gif vIbAj.gif
110619_195885_icontopic_instructies_frm.png
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is avatar.pho.to.

Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reel. Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens hier worden gedaan. Met een 'pimp'-abonnement is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie 'Webicoon' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4 5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

Tot slot Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.
siVgi.png

SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers
› De meesten maken gebruik van programma's als Jasc Animation Shop, GIMP en Photoshop (7, maar ook Creative Suite).

› Wanneer je YouTube-video's wilt omzetten naar .gif kun je dat het beste via je browser doen met behulp van een plug-in. Zo heb je bij Firefox bijvoorbeeld het handige 'Easy Youtube Video Downloader'. Het inladen van videomateriaal in Jasc Animation Shop kan alleen als het fragment een .mpg-bestand is. Het handigste is om met je plug-in de video als .flv (flash) te downloaden en met een programma zoals FLV2AVI te converteren naar .mpg. Verander de opties van Ouput file format / Video settings in MPG en NTSC - VCD (dit geeft de kleinste bestandsgrootte en resolutie en laadt dus het snelste in).

› Je zult in Jasc Animation Shop voornamelijk gebruik gaan maken van drie functies: 'crop' (bijsnijden), 'resize' (schalen) en 'cull' (wanneer je deze functie gebruikt wordt er bij de geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame verwijderd).

Om een animatie in bestandsgrootte omlaag te halen sta je eigenlijk voor twee opties.

- De eerste: je vermindert het aantal frames. Dit kun je doen door niet of minder relevante delen in z'n geheel weg te laten of door de functie 'cull' te gebruiken en uit het aantal geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame te verwijderen. Let hierbij wel op! Wanneer je een aantal frames weghaalt volgen de frames elkaar vrij onrealistisch snel op. Wanneer je bijvoorbeeld de functie 'cull' gebruikt en om de frame een frame weghaalt, dan zou je de duur dat elke overgebleven frame getoond wordt eigenlijk moeten verdubbelen. Het voordeel van deze manier is dat de individuele kwaliteit per frame niet aangetast wordt. Wat wel wordt aangetast is hoe 'vloeiend' de animatie is.

- De tweede mogelijkheid is het omlaaghalen van het aantal kleuren/tinten dat gebruikt wordt in de animatie (optimalization). Zomaar een voorbeeld: in het origineel worden 4 tinten gebruikt: zwart, donkergrijs, lichtgrijs en wit. Wanneer je nu het aantal kleuren/tinten halveert wordt donkergrijs als zwart weergegeven en lichtgrijs als wit. Je verliest hiermee detail en kwaliteit. Echter... je animatie blijft er 'vloeiend' uitzien.

- Ideaal is natuurlijk een gulle middenweg van het bovenstaande. Enigszins inkorten op het aantal frames, maar het nog wel 'vloeiend' houden en het aantal kleuren/tinten verlagen, maar niet zodanig dat de kwaliteit er erg onder te lijden heeft.

› Wil je een resultaat uploaden en delen? Aan te bevelen is de host Imgur.

Sowieso is alle begin vallen en opstaan en vooral heel veel proberen! Oefening baart kunst! ^O^
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 21:08
quote:
5s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:04 schreef shiznuts het volgende:
Even knippen want veel tekst.
Netjes gedaan.
Zet de OP even in een code-tag zodat het makkelijk te kopiren is voor Saisai.
shizzondag 19 juni 2011 @ 21:10
Indien toestemming wil ik 'em er zelf wel neerzetten. ;) Maar ze zit zelf natuurlijk nog in de 48hr om de post te editten. :Y
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_iconsmilesheader_frm.png[/img]
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png[/img]
Ergens in de prehistorie werd het topic http://forum.fok.nl/topic/330810 door [url=http://fotoboek.fok.nl/TripleM]TripleM[/url] geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png[/img]
Dit topic is vr en dr users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png[/img]
[img]http://i.fok.nl/usericons/164265/UdxHF.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/BNZtc.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/5j3XZ.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/KiAy7.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/321186/ui.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/ZehSH.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/260853/Liam%20Tancock.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/M3su0.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/128446/FOK-usericon2.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/vIbAj.gif[/img]
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_instructies_frm.png[/img]
[>] [b]Wil je iets aanvragen?[/b] Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen '[i]verras me maar![/i]' en '[i]ja, maak maar iets leuks[/i]' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

[>] [b]Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan.[/b] Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld [u][url=http://www.online-image-editor.com]deze[/url][/u] online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is [u][url=http://avatar.pho.to/]avatar.pho.to[/url][/u].

[>] [b]Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reel.[/b] Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens [u][url=http://forum.fok.nl/fok/usericon_manager]hier[/url][/u] worden gedaan. Met een [u][url=http://www.fok.nl/shop/abonnementen.php]'pimp'-abonnement[/url][/u] is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie '[u][url=http://forum.fok.nl/topic/1489887]Webicoon[/url][/u]' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4  5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

[>] [b]Tot slot[/b] Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.
[cimg]http://i.imgur.com/siVgi.png[/cimg]
[spoiler=Tips voor de beginnende icoontjesmakers][>] De meesten maken gebruik van programma's als Jasc Animation Shop, GIMP en Photoshop (7, maar ook Creative Suite). 

[>] Wanneer je YouTube-video's wilt omzetten naar .gif kun je dat het beste via je browser doen met behulp van een plug-in. Zo heb je bij Firefox bijvoorbeeld het handige 'Easy Youtube Video Downloader'. Het inladen van videomateriaal in Jasc Animation Shop kan alleen als het fragment een .mpg-bestand is. Het handigste is om met je plug-in de video als .flv (flash) te downloaden en met een programma zoals [u][url=http://www.pazera-software.com/products/flv-to-avi-converter/]FLV2AVI[/url][/u] te converteren naar .mpg. Verander de opties van Ouput file format / Video settings in [b]MPG[/b] en [b]NTSC - VCD[/b] (dit geeft de kleinste bestandsgrootte en resolutie en laadt dus het snelste in).

[>] Je zult in Jasc Animation Shop voornamelijk gebruik gaan maken van drie functies: 'crop' (bijsnijden), 'resize' (schalen) en 'cull' (wanneer je deze functie gebruikt wordt er bij de geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame verwijderd).

[>] [b]Om een animatie in bestandsgrootte omlaag te halen sta je eigenlijk voor twee opties.[/b]

- [b]De eerste: je vermindert het aantal frames.[/b] Dit kun je doen door niet of minder relevante delen in z'n geheel weg te laten of door de functie 'cull' te gebruiken en uit het aantal geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame te verwijderen. Let hierbij wel op! Wanneer je een aantal frames weghaalt volgen de frames elkaar vrij onrealistisch snel op. Wanneer je bijvoorbeeld de functie 'cull' gebruikt en om de frame een frame weghaalt, dan zou je de duur dat elke overgebleven frame getoond wordt eigenlijk moeten verdubbelen. Het voordeel van deze manier is dat de individuele kwaliteit per frame niet aangetast wordt. Wat wel wordt aangetast is hoe 'vloeiend' de animatie is.

- [b]De tweede mogelijkheid is het omlaaghalen van het aantal kleuren/tinten dat gebruikt wordt in de animatie (optimalization).[/b] Zomaar een voorbeeld: in het origineel worden 4 tinten gebruikt: zwart, donkergrijs, lichtgrijs en wit. Wanneer je nu het aantal kleuren/tinten halveert wordt donkergrijs als zwart weergegeven en lichtgrijs als wit. Je verliest hiermee detail en kwaliteit. Echter... je animatie blijft er 'vloeiend' uitzien.

- Ideaal is natuurlijk een gulle middenweg van het bovenstaande. Enigszins inkorten op het aantal frames, maar het nog wel 'vloeiend' houden en het aantal kleuren/tinten verlagen, maar niet zodanig dat de kwaliteit er erg onder te lijden heeft.

[>] Wil je een resultaat uploaden en delen? Aan te bevelen is de host [u][url=http://imgur.com]Imgur[/url][/u].

Sowieso is alle begin vallen en opstaan en vooral heel veel proberen! Oefening baart kunst! ^O^
[/spoiler]


[ Bericht 49% gewijzigd door shiz op 19-06-2011 21:23:20 ]
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:10 schreef shiznuts het volgende:
Indien toestemming wil ik 'em er zelf wel neerzetten. ;) Maar ze zit zelf natuurlijk nog in de 48hr om de post te editten. :Y

[ code verwijderd ]

:* ziet er goed uit :)
shizzondag 19 juni 2011 @ 22:21
Grazie mille.
_Arual_zondag 19 juni 2011 @ 22:36
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:04 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]

Benieuwd naar nieuwe OP :D

Edit: Oh hier is ie al!! *O*
Ik dacht meer aan de paraplu veranderen in een parasol...
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 22:43
Zoiets?

izmiyw.gif
dockxzondag 19 juni 2011 @ 22:54
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:36 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Ik dacht meer aan de paraplu veranderen in een parasol...
Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

glNKj.png
_Arual_zondag 19 juni 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Yep, stuk vrolijker zo!
Stel hem morgen in, zit nu te prutsen op mijn foon.
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:08
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Die is leuk! :D

SPOILER
Ik had deze gemaakt :@ :

szy8hx.jpg
gamezzzondag 19 juni 2011 @ 23:14
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Je was nog iets vergeten.

tGriU.png
dockxzondag 19 juni 2011 @ 23:20
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:08 schreef Saisai het volgende:

[..]

Die is leuk! :D

SPOILER
Ik had deze gemaakt :@ :

[ afbeelding ]
Die is ook tof.. :D

SPOILER: deze had ik ook nog trouwens
gBH73.png of KXTQu.png
quote:
6s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:14 schreef gamezz het volgende:

[..]

Je was nog iets vergeten.

[ afbeelding ]
Aah ja inderdaad! Hoe kan ik die vergeten.. :o :N
Keuze genoeg dus.. :P
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:25
Ik vind het leuk hier. Het is een gemakkelijke manier om te ontsnappen aan mijn miserabele leven op zolder om daarnaast toch nog mensen blij maken met mn skills.
Dit geeft mij de kracht door te gaan met mijn leven. :)
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 23:28
Even wat meer contour aan de pic gegeven en de snorharen verbeterd.

UtAA7.png

Met z'n allen maken we een perfecte UI.
dockxzondag 19 juni 2011 @ 23:36
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:28 schreef Dimens het volgende:
Even wat meer contour aan de pic gegeven en de snorharen verbeterd.

[ afbeelding ]

Met z'n allen maken we een perfecte UI.
:D ^O^
quote:
7s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:25 schreef Saisai het volgende:
Ik vind het leuk hier. Het is een gemakkelijke manier om te ontsnappen aan mijn miserabele leven op zolder om daarnaast toch nog mensen blij maken met mn skills.
Dit geeft mij de kracht door te gaan met mijn leven. :)
Oei, erg sensitief. :o
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:37
2nb4snn.jpg :P
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:39
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:36 schreef dockx het volgende:
Oei, erg sensitief. :o
hehe, die tekst was als grapje bedoelt hoor :*
Maar sensitief ben ik wel ;)
gamezzzondag 19 juni 2011 @ 23:43
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:37 schreef Saisai het volgende:
[ afbeelding ] :P
Wat is er veranderd? Betere kleuren?
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:46
o heb de verkeerde geupload.

30wqjwx.jpg

en ja, de kleurtjes
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 23:47
quote:
5s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:43 schreef gamezz het volgende:

[..]

Wat is er veranderd? Betere kleuren?
Fellere kleuren van het beestje, helaas wel weer wit om het beestje. ;(
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:47
Dat is zn shine, je bent gewoon jaloers. :(
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 23:50
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:47 schreef Saisai het volgende:
Dat is zn shine, je bent gewoon jaloers. :(
Kiek em shinen.
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 23:52
wmXmM.png
Saisaizondag 19 juni 2011 @ 23:53
Haha pimpin' met zn ranja jwtz 14.gif
Dimenszondag 19 juni 2011 @ 23:59
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:53 schreef Saisai het volgende:
Haha pimpin' met zn ranja jwtz 14.gif
Zomers genoeg zo?
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:08
ik vind het een winnaar
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:25
Heb trouwens weer een nieuw idee, nu nog uitvoeren.
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:28
of uitleggen
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:33
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:28 schreef Saisai het volgende:
of uitleggen
Jouw UI kan je trouwens ook doorlopend maken, dat hij weer terug in beginpositie gaat.
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:35
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:33 schreef gamezz het volgende:

[..]

Jouw UI kan je trouwens ook doorlopend maken, dat hij weer terug in beginpositie gaat.
Ja maar zie je dan ook zo goed dat ie jeej zegt? ;(
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:38
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:35 schreef Saisai het volgende:

[..]

Ja maar zie je dan ook zo goed dat ie jeej zegt? ;(
Even testen:
UyIxe.gif
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:38
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:28 schreef Saisai het volgende:
of uitleggen
Nee uitvoeren.

xfiuU.gif
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:39
Die is wel koning. Over een bestaand gifje geplakt?
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:40
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:39 schreef gamezz het volgende:
Die is wel koning. Over een bestaand gifje geplakt?
Zelf de achtergrond gemaakt, kan ook zo andere kleuren doen.
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:41
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:40 schreef Dimens het volgende:

[..]

Zelf de achtergrond gemaakt, kan ook zo andere kleuren doen.
Met welke tool?
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:43
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:41 schreef gamezz het volgende:

[..]

Met welke tool?
Adobe Photoshop CS5.

pB93R.gif IGMMo.gif 8Uw5H.gif VCpoy.gif mf2FR.gif
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:44
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:38 schreef gamezz het volgende:

[..]

Even testen:
[ afbeelding ]
Ik vind hem zoals ie nu is eigenlijk leuker. :@
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:45
Die groene is eigenlijk wel het leukste als ik het zo zie.
Of die blauwe, die is ook wel stoer.
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:46
of blauw n groen :')
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:46
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef Saisai het volgende:
of blauw n groen :')
Of een heel kleurenspectrum.
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:46
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:43 schreef Dimens het volgende:

[..]

Adobe Photoshop CS5.

[ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]
Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
dockxmaandag 20 juni 2011 @ 00:49
Had ik maar 5% van jullie kunsten.. _O_
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 00:50
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef gamezz het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
ze knipperen gewoon, dat lijkt draaien maar isnie

of wel?
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:50
quote:
11s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:50 schreef Saisai het volgende:

[..]

ze knipperen gewoon, dat lijkt draaien maar isnie

of wel?
Ze draaien niet volledig nee, maar ook niet alleen knipperen volgens mij.
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:51
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef gamezz het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
Eerst heb ik dit gemaakt.

lQYOr.png

Daarna deze 4x achter het beest geplaatst, daarna bij elke frame een beetje draaien zodat het er vloeiend uitziet.
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 00:53
Voor de genteresseerde HIER een .psd.
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 00:57
Nice.

rsz0c.gif
dockxmaandag 20 juni 2011 @ 00:58
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:51 schreef Dimens het volgende:

[..]

Eerst heb ik dit gemaakt.

[ afbeelding ]

Daarna deze 4x achter het beest geplaatst, daarna bij elke frame een beetje draaien zodat het er vloeiend uitziet.
Heb je dat zo gemaakt, of zo ergens gedownload? Want dan staan er vast nog meerdere andere bruikbare afbeeldingen bij voor mij.. O-) :@
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 01:00
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 01:00
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:58 schreef dockx het volgende:

[..]

Heb je dat zo gemaakt, of zo ergens gedownload? Want dan staan er vast nog meerdere andere bruikbare afbeeldingen bij voor mij.. O-) :@
Zelf gemaakt, geen idee hoe ik die moest zoeken.
Staat vast wel op internet maar het was mij niet gelukt te vinden. :')
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 01:36
Even een update, vloeiendere zonne stralen en meer contour.

vqhW2.gif 6lGhy.gif rmjet.gif hAhtl.gif B5O3V.gif Lif42.gif nXots.gif ab0c8.gif
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 01:40
Als ze nu gaat zeggen "ja dat is hartstikke leuk, maar.." dan zal gamezz haar helaas moeten bannen. }:|
dockxmaandag 20 juni 2011 @ 01:41
whaha inderdaad, jegens UI-boeren bashen.. :W
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 01:48
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 01:40 schreef Saisai het volgende:
Als ze nu gaat zeggen "ja dat is hartstikke leuk, maar.." dan zal gamezz haar helaas moeten bannen. }:|
Inderdaad, al die tijd en moeite die erin gestopt is. Wat een ondankbare hond als ze nu niet tevreden is hoor.
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 01:55
Hihi
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 01:55
:D Ze zorgt er maar voor dat ze ze leuk vind.
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 01:58
SPOILER
Gefeliciteerd trouwens Saisai. *O*
Een taart in UI formaat voor je:
images?q=tbn:ANd9GcSYItsaHIGHkDW1LAtX2753u2oTPfY0qNu6NdC4nmH4DZ1QrWM6&t=1

edit: oh, al offline. :')


[ Bericht 5% gewijzigd door gamezz op 20-06-2011 02:06:40 ]
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 02:06
SPOILER
Gefeliciteerd, hier bier in UI formaat.
jYggw.gif
the-brother-of-uzunumakimaandag 20 juni 2011 @ 06:49
quote:
15s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:43 schreef Saisai het volgende:
Zoiets?

[ afbeelding ]
mooi _O_
roos85maandag 20 juni 2011 @ 11:39
a0adf89a-503e-4752-af36-e831da758375.gif

Kan iemand hier een UI van maken?
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 11:47
Alstublieft.

0cvwx.gif
roos85maandag 20 juni 2011 @ 11:47
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 11:47 schreef Dimens het volgende:
Alstublieft.

[ afbeelding ]
dankje :)
roos85maandag 20 juni 2011 @ 11:57
en wil iemand van deze nog een UI maken?

14d41615-6ede-49c9-9c25-3ca3ee7fd882.gif
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 12:09
En daar zijn we weer.

pLRWr.gif
roos85maandag 20 juni 2011 @ 12:23
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 12:09 schreef Dimens het volgende:
En daar zijn we weer.

[ afbeelding ]
nogmaals erg bedankt ^O^
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 13:41
quote:
7s.gif Op maandag 20 juni 2011 01:58 schreef gamezz het volgende:
SPOILER
Gefeliciteerd trouwens Saisai. *O*
Een taart in UI formaat voor je:
[ afbeelding ]

edit: oh, al offline. :')
Hij is prachtig gamezz :')

O+
Saisaimaandag 20 juni 2011 @ 13:42
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 02:06 schreef Dimens het volgende:
SPOILER
Gefeliciteerd, hier bier in UI formaat.
[ afbeelding ]
zo mooi, ik heb er geen woorden voor :')
Ruckymaandag 20 juni 2011 @ 16:02
mByR1.gif

*O* *O* *O*
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 16:03
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:02 schreef Rucky het volgende:
[ afbeelding ]

*O* *O* *O*
Heh heh, nice gemaakt.
Wihakaydamaandag 20 juni 2011 @ 16:16
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
KrokanteKrabmaandag 20 juni 2011 @ 16:22
Ik zoek een vette UI met gif met Meneer Krabs erin.

Maakt niet uit wat, zolang de bazigheid van meneer krabs er maar goed uitziet :P
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 16:23
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:22 schreef KrokanteKrab het volgende:
Ik zoek een vette UI met gif met Meneer Krabs erin.

Maakt niet uit wat, zolang de bazigheid van meneer krabs er maar goed uitziet :P
Heb je misschien een Youtube video van meneer krabs, die kan ik wel gebruiken voor je UI.
shizmaandag 20 juni 2011 @ 16:24
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:16 schreef Wihakayda het volgende:
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
Ik ga eens kijken. :D Wat een bazenfilmpje! _O_
Ja papa en mama, dat krijg je ervan... voorbeeld doet volgen, die ouders houden het waarschijnlijk ook niet bij kusjes op de wangen. God mag weten wat die kleine meid allemaal nog meer gezien heeft. :P
KrokanteKrabmaandag 20 juni 2011 @ 16:31
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:23 schreef Dimens het volgende:

[..]

Heb je misschien een Youtube video van meneer krabs, die kan ik wel gebruiken voor je UI.


Meneer krabs die de robot doet is baas.

of anders iets met deze :D

shizmaandag 20 juni 2011 @ 16:32
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:16 schreef Wihakayda het volgende:
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
rhonbd.gif :D
KrokanteKrabmaandag 20 juni 2011 @ 16:35
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:32 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ] :D
lol
Wihakaydamaandag 20 juni 2011 @ 16:48
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:32 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ] :D
^O^ Tnx!

De kleine baas O+
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 17:07
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:31 schreef KrokanteKrab het volgende:

[..]Meneer krabs die de robot doet is baas.

of anders iets met deze :D

Komt eraan, zo gebeurd.
Ruckymaandag 20 juni 2011 @ 17:19
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Komt eraan, zo gebeurd.
Oeps ik had hem ook al klaar. :D

Zq5SW.gif
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:19 schreef Rucky het volgende:

[..]

Oeps ik had hem ook al klaar. :D

[ afbeelding ]
Eigenlijk wel beter, ik heb eigenlijk geen tijd. :')
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:06 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
afbeelding
Krijgt niemand inspiratie van mijn verzoek? ;( Of is het te ingewikkeld?
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 17:26
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:25 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Krijgt niemand inspiratie van mijn verzoek? ;( Of is het te ingewikkeld?
Het is moeilijk, ik zou het niet kunnen
shizmaandag 20 juni 2011 @ 17:31
quote:
2s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:26 schreef Dimens het volgende:

[..]

Het is moeilijk, ik zou het niet kunnen
Ik heb berhaupt geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen. :') Het versnipperen van een icoon en weer terug. :P :? Lol, whut? Zou niet weten hoe je dat gestalte zou willen geven.
gamezzmaandag 20 juni 2011 @ 17:36
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:31 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Ik heb berhaupt geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen. :') Het versnipperen van een icoon en weer terug. :P :? Lol, whut? Zou niet weten hoe je dat gestalte zou willen geven.
Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
Ruckymaandag 20 juni 2011 @ 17:39
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:36 schreef gamezz het volgende:

[..]

Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
Het klopt wat je zegt maar om er een moie avatar van te maken is een tweede. wat hij wil is mogelijk maar dat kost veel tijd. :Y
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:36 schreef gamezz het volgende:

[..]

Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
Van onder naar boven lijkt me beter. En dat die smalle linten uit elkaar gaan als een gordijn dat opengetrokken wordt? Is misschien niet te moeilijk en komt wel aardig in de buurt.
dockxmaandag 20 juni 2011 @ 17:46
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

UWFmk.gif
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 17:50
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:46 schreef dockx het volgende:
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

[ afbeelding ]
Ik vind deze ook leuk! :D

Maar ik doelde met versnipperen op mijn usernaam. Dus:


Zou best kunnen dat je UWFmk.gif met linten aardig in de buurt komt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Papierversnipperaar op 20-06-2011 17:59:10 ]
Ruckymaandag 20 juni 2011 @ 18:01
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:50 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Ik vind deze ook leuk! :D

Maar ik doelde met versnipperen op mijn usernaam. Dus:


Zou best kunnen dat je [ afbeelding ] met linten aardig in de buurt komt.
Wat jij wilt is duidelijk maar dat zit niet standaard in een animatie programma. Dus dan moet je elk beeldje apart verwerken. En dat is veel werk. :Y
KrokanteKrabmaandag 20 juni 2011 @ 18:14
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:19 schreef Rucky het volgende:

[..]

Oeps ik had hem ook al klaar. :D

[ afbeelding ]
Bedankt man. :D
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 18:15
Ik kan het vanavond proberen onder voorbehoudt.
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 18:19
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:01 schreef Rucky het volgende:

[..]

Wat jij wilt is duidelijk maar dat zit niet standaard in een animatie programma. Dus dan moet je elk beeldje apart verwerken. En dat is veel werk. :Y
Dus je kan de blokjes van UWFmk.gif niet zo maar iets langwerpiger maken? Ik kan me voorstellen dat je met wat simpele truukjes toch iets meer in de buurt komt.

Ik wil jullie niet opzadelen met een pixel-trauma! :o :P
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 18:20
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:15 schreef Dimens het volgende:
Ik kan het vanavond proberen onder voorbehoudt.
Bedankt alvast :Y
_Arual_maandag 20 juni 2011 @ 20:11
Oh wauw, met deze Totoro kom ik de zomer zeker wel door!

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
KrokanteKrabmaandag 20 juni 2011 @ 20:11
Ik ben ook superblij met mijn nieuwe UI.

Heel erg bedankt :D
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 20:15
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:11 schreef _Arual_ het volgende:
Oh wauw, met deze Totoro kom ik de zomer zeker wel door!

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
De oranje is het dus geworden, inderdaad de mooiste van allemaal.
_Arual_maandag 20 juni 2011 @ 22:09
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:15 schreef Dimens het volgende:

[..]

De oranje is het dus geworden, inderdaad de mooiste van allemaal.
Misschien wissel ik zo nu en dan.
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 22:15
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2011 22:09 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Misschien wissel ik zo nu en dan.
Dat zou leuk zijn, we hebben met z'n alle hard ons best erop gedaan. :Y
Beatlesmaandag 20 juni 2011 @ 23:25
Heee beste UI-makersss _O_ Zou een van jullie hier een UI voor mij van kunnen maken? O+

tumblr_lfroyhSKs21qd2zwqo1_500.gif

Alvast bedankt.
Ruckymaandag 20 juni 2011 @ 23:36
Maar natuurlijk.

IB0LR.gif
Beatlesmaandag 20 juni 2011 @ 23:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:36 schreef Rucky het volgende:
Maar natuurlijk.

[ afbeelding ]
Superrr! O+ Aww _O_

Danku!
Papierversnipperaarmaandag 20 juni 2011 @ 23:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:46 schreef dockx het volgende:
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

[ afbeelding ]
Voorlopig vind ik deze mooi genoeg, bedankt. ^O^

Maar het staat iedereen vrij om zijn tanden stuk te bijten op een natuurgetrouw versnipper-effect. :P
Tchockmaandag 20 juni 2011 @ 23:47
Kan een van jullie helden n woord in mijn UI vervangen door 'Tchock'? Op een manier dat het er natuurlijk uitziet, zoals de fragmenten van een schilderij die er nu in zitten? Dat zou awesome zijn.

Edit: Woord bij voorkeur om te vervangen is 'slept'. Mocht dat moeilijker zijn dan anderen ofzo laat het even weten.
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 23:52
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:47 schreef Tchock het volgende:
Kan een van jullie helden n woord in mijn UI vervangen door 'Tchock'? Op een manier dat het er natuurlijk uitziet, zoals de fragmenten van een schilderij die er nu in zitten? Dat zou awesome zijn.

Edit: Woord bij voorkeur om te vervangen is 'slept'. Mocht dat moeilijker zijn dan anderen ofzo laat het even weten.
Momentje.
Dimensmaandag 20 juni 2011 @ 23:55
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:02
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:55 schreef Dimens het volgende:
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
Handgeschilderd door Stanley Donwood. Geen idee dus.
Ruckydinsdag 21 juni 2011 @ 00:02
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:55 schreef Dimens het volgende:
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
Ik heb hem ook al maar zat ook al naar het font te kijken. :D
fsEk0.gif
Briggydinsdag 21 juni 2011 @ 00:03
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:44 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Voorlopig vind ik deze mooi genoeg, bedankt. ^O^

Maar het staat iedereen vrij om zijn tanden stuk te bijten op een natuurgetrouw versnipper-effect. :P
Kheb ook een poging gedaan :@

bx8xi.jpg
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:02 schreef Tchock het volgende:

[..]

Handgeschilderd door Stanley Donwood. Geen idee dus.
Zelf maar in Photoshop een lijkende font gemaakt, alsjeblieft.
M7VhQ.gif
gamezzdinsdag 21 juni 2011 @ 00:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Nice ^O^
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:08
Hier trouwens een op UI formaat.
1D4Wb.gif
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:10
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:08 schreef Dimens het volgende:
Hier trouwens een op UI formaat.
[ afbeelding ]
Whoa nice! Dankje!
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:10 schreef Tchock het volgende:

[..]

Whoa nice! Dankje!
Trouwens, wat zou je ervan vinden als de tekst vloeiender zou gaan=
Dan maak ik tussen stukjes, of eigenlijk ben ik al bezig.
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:11 schreef Dimens het volgende:

[..]

Trouwens, wat zou je ervan vinden als de tekst vloeiender zou gaan=
Dan maak ik tussen stukjes, of eigenlijk ben ik al bezig.
Oh klinkt tof, ben benieuwd!
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:12 schreef Tchock het volgende:

[..]

Oh klinkt tof, ben benieuwd!
Alsjeblieft.

fAsUK.gif

Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
Beatlesdinsdag 21 juni 2011 @ 00:30
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:22 schreef Dimens het volgende:

[..]

Alsjeblieft.

[ afbeelding ]

Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
Mooi O+
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:33
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:22 schreef Dimens het volgende:

[..]

Alsjeblieft.

[ afbeelding ]

Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
Veeeeeeet! :D

en mooi, inderdaad. Eventueel met O+ , whatever suits you best.
Papierversnipperaardinsdag 21 juni 2011 @ 00:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Oh! Dat is een mooie! _O_

Even denken wat ik met die "balk" wil, hij is aardig dik.
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:40
<-- :D
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:33 schreef Tchock het volgende:

[..]

Veeeeeeet! :D

en mooi, inderdaad. Eventueel met O+ , whatever suits you best.
Wat wat, ik snap het niet.
Papierversnipperaardinsdag 21 juni 2011 @ 00:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Kan de bovenkant van de balk wat lager? Dat word ie wat dunner. En misschien kan er een knop of een lampje op, dat het iets meer op een apparaat lijkt?

Ik word nu wel heel erg veeleisend, maar zulke mooie snippers had ik niet verwacht :9
Tchockdinsdag 21 juni 2011 @ 00:42
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:40 schreef Dimens het volgende:

[..]

Wat wat, ik snap het niet.
Haha, punt is dat het UI perfect is.
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 00:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:42 schreef Tchock het volgende:

[..]

Haha, punt is dat het UI perfect is.
Haha mooi, weer een tevreden Fok!ker.
Ruckydinsdag 21 juni 2011 @ 01:05
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:43 schreef Dimens het volgende:
Haha mooi, weer een tevreden Fok!ker.
Hij is mooi geworden. ^O^
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 01:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 01:05 schreef Rucky het volgende:

[..]

Hij is mooi geworden. ^O^
Bedankt.
Ruckydinsdag 21 juni 2011 @ 02:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:
Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

9Btog.gif
Papierversnipperaardinsdag 21 juni 2011 @ 03:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 02:38 schreef Rucky het volgende:

[..]

Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

[ afbeelding ]
Jeuj! *O*

Hij is perfect zo, bedankt! ^O^
banapplesdinsdag 21 juni 2011 @ 13:30
Normaal maak ik mijn eigen UI of maak er 1 voor een ander maar kan iemand een zomerversie van mijn UI maken? Ik heb totaal geen inspiratie of het mislukt gruwelijk.

Huidige UI:
banapples.gif

Ik heb er zelf al een aantal voor sint, kerst en pasen (voor het idee):
banapples_sint2.gif 2lw6e5l.gif banapples_pasen.gif banapples_or.gif

Iemand een idee voor een UI die in dat rijtje past? Ik zie nu dat in elke UI "iets" naar beneden valt maar dat is niet verplicht :P
Roburttdinsdag 21 juni 2011 @ 13:42
Iemand die dit kan verkleinen, en mijn huidige UI erin kan zetten? :*
2002520_o.gif
Hkendinsdag 21 juni 2011 @ 14:16
http://forgifs.com/gallery/d/186826-1/Girl_chair_jump.gif

http://forgifs.com/gallery/v/Gazelle_noms.gif.html

http://forgifs.com/gallery/v/Chick_falls_off_motorcycle.gif.html

Zou iemand hier van alle drie een UI kunnen maken? :@ Dus niet in n, maar elke een aparte UI. :@
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 14:22
Alvast 1
aCfDE.gif
Hkendinsdag 21 juni 2011 @ 14:39
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 14:22 schreef Dimens het volgende:
Alvast 1
[ afbeelding ]
Ah dankje! :)
Ruckydinsdag 21 juni 2011 @ 14:44
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 13:42 schreef Roburtt het volgende:
Iemand die dit kan verkleinen, en mijn huidige UI erin kan zetten? :*
[ afbeelding ]
Maar natuurlijk.
FLmEl.gif
Roburttdinsdag 21 juni 2011 @ 15:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 14:44 schreef Rucky het volgende:

[..]

Maar natuurlijk.
[ afbeelding ]
dankjee O+
Ruckydinsdag 21 juni 2011 @ 15:50
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 13:30 schreef banapples het volgende:
Normaal maak ik mijn eigen UI of maak er 1 voor een ander maar kan iemand een zomerversie van mijn UI maken? Ik heb totaal geen inspiratie of het mislukt gruwelijk.

Huidige UI:
[ afbeelding ]

Ik heb er zelf al een aantal voor sint, kerst en pasen (voor het idee):
[ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]

Iemand een idee voor een UI die in dat rijtje past? Ik zie nu dat in elke UI "iets" naar beneden valt maar dat is niet verplicht :P
Zonnetje erbij?

DdEv6.gif
Hkendinsdag 21 juni 2011 @ 20:17
SPOEDJE! DEZE! LAAT DIE ANDEREN MAAR ZITTEN!
Hoeft alleen van 't meisje. :P

tumblr_lj7kz42dU21qemks1.gif

[ Bericht 26% gewijzigd door Hken op 21-06-2011 20:30:30 ]
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 20:43
Alstu mevrouw.
oTOgc.gif
Dimensdinsdag 21 juni 2011 @ 20:43
Ben ik nu sick minded of lijkt het of ze een dildo vast heeft?
Papierversnipperaardinsdag 21 juni 2011 @ 20:45
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 20:43 schreef Dimens het volgende:
Ben ik nu sick minded of lijkt het of ze een dildo vast heeft?
het is een borstel, maar die worden ook veel gebruikt voor dat doel. :D
banapplesdinsdag 21 juni 2011 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 15:50 schreef Rucky het volgende:

[..]

Zonnetje erbij?

[ afbeelding ]
Danku, het zonnetje is mooi. Misschien dat ik er nog wat aan toe ga voegen maar eindelijk een goed zonnetje. Degene die ik zelf had gemaakt waren allemaal slecht.
Hkendinsdag 21 juni 2011 @ 23:32
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 20:43 schreef Dimens het volgende:
Alstu mevrouw.
[ afbeelding ]
Supertof! Mijn dank is groot!
Olijfboomwoensdag 22 juni 2011 @ 12:21
Zou iemand deze op UI formaat kunnen maken?
bullet.gif
banappleswoensdag 22 juni 2011 @ 12:42
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:21 schreef Olijfboom het volgende:
Zou iemand deze op UI formaat kunnen maken?
[ afbeelding ]
24gk0tf.gif
Ruckywoensdag 22 juni 2011 @ 12:43
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:42 schreef banapples het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
C8Qmt.gif
banappleswoensdag 22 juni 2011 @ 12:45
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:43 schreef Rucky het volgende:

[..]

:D
[ afbeelding ]
Zoek de verschillen :P

24gk0tf.gifC8Qmt.gif
Ruckywoensdag 22 juni 2011 @ 12:47
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:45 schreef banapples het volgende:

[..]

Zoek de verschillen :P

[ afbeelding ][ afbeelding ]
Ik zat ook al te kijken maar ze zijn exact hetzelfde. _O-
GMTA
shizwoensdag 22 juni 2011 @ 13:15
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:47 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik zat ook al te kijken maar ze zijn exact hetzelfde. _O-
GMTA
Echt niet, de crop van de rechter is meer links van het plaatje gehaald. Ook de timing/frames zijn een tikkie anders. Die ene is ook net iets kleiner qua bestandsgrootte. :6
Olijfboomwoensdag 22 juni 2011 @ 13:15
Dank u!
penny-wisewoensdag 22 juni 2011 @ 14:39
Kan iemand, als het kan, deze 2 op UI formaat maken?
Heb ze, maar kan ze nergens meer vinden op de pc.

x2nrjn.gif

2j1l9p3.gif
Ruckywoensdag 22 juni 2011 @ 15:11
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 13:15 schreef shiznuts het volgende:
Echt niet, de crop van de rechter is meer links van het plaatje gehaald. Ook de timing/frames zijn een tikkie anders. Die ene is ook net iets kleiner qua bestandsgrootte. :6
Dat zien alleen de pro's en jij moet ook wat te zeuren hebben. :D

quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 14:39 schreef penny-wise het volgende:
Kan iemand, als het kan, deze 2 op UI formaat maken?
Heb ze, maar kan ze nergens meer vinden op de pc.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hyfb7.gif

7cbvh.gif

Als je wilt kan ik de snelheid nog aanpassen.
penny-wisewoensdag 22 juni 2011 @ 15:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 15:11 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dat zien alleen de pro's en jij moet ook wat te zeuren hebben. :D

[..]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Als je wilt kan ik de snelheid nog aanpassen.
You sir, you rock _O_
Briggywoensdag 22 juni 2011 @ 20:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 02:38 schreef Rucky het volgende:

[..]

Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

[ afbeelding ]
Hoi :W :@

Goed gedaan ^O^

beetje zwak, ziek en moe... Dus weinig aanwezig in dit topic -O-
Rekkiedonderdag 23 juni 2011 @ 14:55
vxernm.gif

Anyone?

Alvast reuze bedankt natuurlijk!!
dockxdonderdag 23 juni 2011 @ 16:38
-knip-

De witte achtergrond moet doorzichtig worden.. Wie zou dit nauwkeurig voor me kunnen doen? Ik heb al geprobeerd maar krijg het niet netjes.. :N

[ Bericht 14% gewijzigd door dockx op 23-06-2011 17:43:33 ]
Dimensdonderdag 23 juni 2011 @ 17:41
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 16:38 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]

De witte achtergrond moet doorzichtig worden.. Wie zou dit nauwkeurig voor me kunnen doen? Ik heb al geprobeerd maar krijg het niet netjes.. :N
Kun je het beste even HIER vragen.
dockxdonderdag 23 juni 2011 @ 17:43
quote:
2s.gif Op donderdag 23 juni 2011 17:41 schreef Dimens het volgende:

[..]

Kun je het beste even HIER vragen.
thnx. ^O^
Ruckydonderdag 23 juni 2011 @ 17:47
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2011 14:55 schreef Rekkie het volgende:
[ afbeelding ]

Anyone?

Alvast reuze bedankt natuurlijk!!
Zoiets?
KuNrk.gif
Dimensdonderdag 23 juni 2011 @ 17:50
Deze heb ik gemaakt.
1mBGf.gif
DaandePdonderdag 23 juni 2011 @ 19:37
hoi ik ben nieuw en wil ook graag een plaatje

het liefst bewegend maar geen tekst

iemand zei dat ik die hier kan vinden wie kan helpen
dockxdonderdag 23 juni 2011 @ 19:38
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:37 schreef DaandeP het volgende:
hoi ik ben nieuw en wil ook graag een plaatje

het liefst bewegend maar geen tekst

iemand zei dat ik die hier kan vinden wie kan helpen
Hoi, welkom. :D
Hier lopen genoeg helden rond, dus wat heb je specifiek nodig?

quote:
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel.
sciterdonderdag 23 juni 2011 @ 19:39
Kan iemand een icon maken die nog meer de indruk wekt dat ik een communist ben? Een paar leuke flitsende hamers en sikkels en een stalinkop of een leningkop of allebeide ofzo ? :P
DaandePdonderdag 23 juni 2011 @ 19:50
ok dan wil ik graag

op 22 sekonden kijkt hij heel leuk kan je dat doen en steeds herhalen
gamezzdonderdag 23 juni 2011 @ 19:51
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:39 schreef sciter het volgende:
Kan iemand een icon maken die nog meer de indruk wekt dat ik een communist ben? Een paar leuke flitsende hamers en sikkels en een stalinkop of een leningkop of allebeide ofzo ? :P
ff kijken.
DaandePdonderdag 23 juni 2011 @ 20:02
of doe maar zo iets geks
sciterdonderdag 23 juni 2011 @ 20:21
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:51 schreef gamezz het volgende:

[..]

ff kijken.
^O^
gamezzdonderdag 23 juni 2011 @ 20:23
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:21 schreef sciter het volgende:

[..]

^O^
8BVzH.gif
Is dit wat?
sciterdonderdag 23 juni 2011 @ 20:24
quote:
5s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:23 schreef gamezz het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dit wat?
Yeah! Dankje! _O_
gamezzdonderdag 23 juni 2011 @ 20:24
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:24 schreef sciter het volgende:

[..]

Yeah! Dankje! _O_
Np. ^O^
Ruckydonderdag 23 juni 2011 @ 21:16
quote:
5s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:23 schreef gamezz het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dit wat?
Die is gaaf.
^O^
gamezzdonderdag 23 juni 2011 @ 21:26
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:50 schreef DaandeP het volgende:
ok dan wil ik graag

op 22 sekonden kijkt hij heel leuk kan je dat doen en steeds herhalen
y3O0I.gif

quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 21:16 schreef Rucky het volgende:

[..]

Die is gaaf.
^O^
Thx. ^O^
Olijfboomdonderdag 23 juni 2011 @ 23:21
Kan iemand hier een leuke GIF van maken? Maak er iets leuks van! :P
DaandePvrijdag 24 juni 2011 @ 14:46
bedankt voor het plaatje leuk
Ruckyzaterdag 25 juni 2011 @ 11:00
quote:
2s.gif Op donderdag 23 juni 2011 23:21 schreef Olijfboom het volgende:
Kan iemand hier een leuke GIF van maken? Maak er iets leuks van! :P
Welk stukje wil je hebben?
Saisaizondag 26 juni 2011 @ 21:45
O Rucky, ik ben op vakantie en zie je mooie verjaardagplaatje nu pas..

NICE! :D

bedankt hoor :*
Ruckymaandag 27 juni 2011 @ 02:28
quote:
10s.gif Op zondag 26 juni 2011 21:45 schreef Saisai het volgende:
O Rucky, ik ben op vakantie en zie je mooie verjaardagplaatje nu pas..

NICE! :D

bedankt hoor :*
Fijne vakantie. :Y
Saisaimaandag 27 juni 2011 @ 22:02
Thanks ;)
Dimensdonderdag 30 juni 2011 @ 01:04
Even een kickje zodat hij weer in My-At staat.
June.zaterdag 2 juli 2011 @ 11:46
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

tumblr_lmib5kHK7s1qcs3sko1_500.gif
Hoedjemanzaterdag 2 juli 2011 @ 11:49
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
Ruckyzaterdag 2 juli 2011 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:46 schreef June. het volgende:
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

[ afbeelding ]
Maar natuurlijk.

AUVrg.gif
Ruckyzaterdag 2 juli 2011 @ 12:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:49 schreef Hoedjeman het volgende:
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
Ik gebruik een combinatie van programma's.
Benderconverter om een filmpje van internet als een .gif te downloaden (max 15sec. maar dat is meestal genoeg.)
Anders gebruik ik een utube dowloader en converteer ik het met Super naar een .gif
Dan pas ik het filmpje aan in animationshop zodat de avatar 60x60 is en onder de 50kb. Eventueel kan je ook effecten erin verwerken.
Als ik een beeldje wil bewerken of een stilstaand plaatje wil gebuiken dan gebruik ik Photoshop.
En uploaden met imgur.
Hoedjemanzaterdag 2 juli 2011 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 12:56 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik gebruik een combinatie van programma's.
Benderconverter om een filmpje van internet als een .gif te downloaden (max 15sec. maar dat is meestal genoeg.)
Anders gebruik ik een utube dowloader en converteer ik het met Super naar een .gif
Dan pas ik het filmpje aan in animationshop zodat de avatar 60x60 is en onder de 50kb. Eventueel kan je ook effecten erin verwerken.
Als ik een beeldje wil bewerken of een stilstaand plaatje wil gebuiken dan gebruik ik Photoshop.
En uploaden met imgur.
hey bedankt voor de moeite ! Ik geloof dat ik mij niet ga vervelen dit weekend :D

vraag, animationshop is die van Corel ? waar het beste downloaden ?
Ruckyzaterdag 2 juli 2011 @ 13:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 13:10 schreef Hoedjeman het volgende:

[..]

hey bedankt voor de moeite ! Ik geloof dat ik mij niet ga vervelen dit weekend :D

vraag, animationshop is die van Corel ? waar het beste downloaden ?
Animationshop is van jasc. een trial kan je hier vinden: http://www.google.com/search?q=Jasc+Animation+Shop+download
Mocht je vragen hebben dan stel je ze maar.
June.zaterdag 2 juli 2011 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 12:26 schreef Rucky het volgende:

[..]

Maar natuurlijk.

[ afbeelding ]
Dankje!
VGA4xZoomzaterdag 2 juli 2011 @ 15:07
Zou iemand hiervan voor mij een UI willen maken? :* Het stukje vanaf 0.34
shizzaterdag 2 juli 2011 @ 15:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:49 schreef Hoedjeman het volgende:
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
Zie ook de OP met daarin: 'SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers'. ;)
JoaCzaterdag 2 juli 2011 @ 15:32
Dit topic is aan vervanging toe: Wegwijs in de Nederlandse politiek

Naast dat het bestaande plaatje opgeheven partijen bevat, zitten er ook oude logo's tussen.

************************************************

Ik zoek hiervoor een leuke header, waarin zowel de naam FOK! voorkomt als verwijzingen naar de hedendaagse Nederlandse en/of Internationale Politiek, maar Plato en Aristoteles, Den Uyl, Wiegel, van Agt mogen ook eventueel bij. Maak het zo gek als je wilt(binnen de policy/faq-regels), maar laat de header geen specifieke/overheersende politieke kleur bekennen.

************************************************
Ruckyzaterdag 2 juli 2011 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:07 schreef VGA4xZoom het volgende:
Zou iemand hiervan voor mij een UI willen maken? :* Het stukje vanaf 0.34
ziLW6.gif
Voor jou maak ik ook geen uitzondering. :D
Hoedjemanzaterdag 2 juli 2011 @ 17:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:07 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Zie ook de OP met daarin: 'SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers'. ;)
thxx :)
VGA4xZoomzaterdag 2 juli 2011 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 17:27 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Voor jou maak ik ook geen uitzondering. :D
O mijn god wat is ie lief geworden, heul erg bedankt! O+
Rekkiezondag 3 juli 2011 @ 14:00
funny_gif_selection_32.gif

Bedankt alvast en alweer :D
Ruckyzondag 3 juli 2011 @ 14:57
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 14:00 schreef Rekkie het volgende:
[ afbeelding ]

Bedankt alvast en alweer :D
Waarvoor?
:s)
Rekkiezondag 3 juli 2011 @ 15:00
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 14:57 schreef Rucky het volgende:

[..]

Waarvoor?
:s)
Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
dockxzondag 3 juli 2011 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:00 schreef Rekkie het volgende:

[..]

Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
_O_
dockxzondag 3 juli 2011 @ 15:04
7XUJE.gif
Rekkiezondag 3 juli 2011 @ 15:04
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:04 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]
Top!

Bedankt man!
Ruckyzondag 3 juli 2011 @ 15:16
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:00 schreef Rekkie het volgende:

[..]

Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
Als jij nou wat vaker ging douchen dan zijn die opgedroogde strontkorsten bij je aars ook wat makkelijker weg te vegen. :Y
Rekkiezondag 3 juli 2011 @ 15:17
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:16 schreef Rucky het volgende:

[..]

Als jij nou wat vaker ging douchen dan zijn die opgedroogde strontkorsten bij je aars ook wat makkelijker weg te vegen. :Y
Douchen.... :')
Straks ga je ook nog vertellen dat je haar niet vet hoort te zijn en dat vrouwen geschoren oksels moeten hebben...
JoaCzondag 3 juli 2011 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:32 schreef JoaC het volgende:
Dit topic is aan vervanging toe: Wegwijs in de Nederlandse politiek

Naast dat het bestaande plaatje opgeheven partijen bevat, zitten er ook oude logo's tussen.

************************************************

Ik zoek hiervoor een leuke header, waarin zowel de naam FOK! voorkomt als verwijzingen naar de hedendaagse Nederlandse en/of Internationale Politiek, maar Plato en Aristoteles, Den Uyl, Wiegel, van Agt mogen ook eventueel bij. Maak het zo gek als je wilt(binnen de policy/faq-regels), maar laat de header geen specifieke/overheersende politieke kleur bekennen.

************************************************
Even schaamteloos mijzelf quoten, tuig dat ik ben...
Id_do_hermaandag 4 juli 2011 @ 09:02
Kan iemand een animatie van subtiele regen in mijn huidige UI maken? :)
Lt.Surgemaandag 4 juli 2011 @ 09:59
Howdy!

Ik heb eigenlijk 2 verzoeken, omdat ik niet zeker weet of het kan qua size/hoeveelheid kb e.d :')
En, ok, ik twijfel :(

Optie 1;

33lguvk.jpg

En de evt optie 2!

2rm8ccw.gif

Bvd :D
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 10:09
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 09:02 schreef Id_do_her het volgende:
Kan iemand een animatie van subtiele regen in mijn huidige UI maken? :)
hB07g.gif
Zoiets?
Id_do_hermaandag 4 juli 2011 @ 10:10
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:09 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Zoiets?
Kan de regen iets subtieler? :@
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 10:29
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:10 schreef Id_do_her het volgende:

[..]

Kan de regen iets subtieler? :@
Xq8GI.gif
of
9HuvB.gif

Ik kan nog wel even verder zoeken naar regen. :D
Id_do_hermaandag 4 juli 2011 @ 10:29
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
of
[ afbeelding ]

Ik kan nog wel even verder zoeken naar regen. :D
Hoeft niet, die tweede is goed.

Bedankt! ^O^
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 10:40
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:29 schreef Id_do_her het volgende:
Hoeft niet, die tweede is goed.

Bedankt! ^O^
^O^

quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 09:59 schreef Lt.Surge het volgende:
Howdy!

Ik heb eigenlijk 2 verzoeken, omdat ik niet zeker weet of het kan qua size/hoeveelheid kb e.d :')
En, ok, ik twijfel :(

Optie 1;

[ afbeelding ]

En de evt optie 2!

[ afbeelding ]

Bvd :D
Ze kunnen allebij.

qyuvc.gif
en
JCnKq.gif
Lt.Surgemaandag 4 juli 2011 @ 10:43
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:40 schreef Rucky het volgende:

[..]

^O^

[..]

Ze kunnen allebij.

[ afbeelding ]
en
[ afbeelding ]
Oeh, nice :D Nu kan ik zelfs afwisselen :7
Dank, dank!
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 10:45
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 16:34 schreef JoaC het volgende:

[..]

Even schaamteloos mijzelf quoten, tuig dat ik ben...
Boefje o|O :D
Banners zijn die 700x150 groot?

Dat is:
uvhCx.gif
banapplesmaandag 4 juli 2011 @ 10:47
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:45 schreef Rucky het volgende:

[..]

Boefje o|O :D
Banners zijn die 700x150 groot?

Dat is:
[ afbeelding ]
Zo te zien is hij nog iets te breed. De header van dit topic is 640 100
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 11:00
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:47 schreef banapples het volgende:

[..]

Zo te zien is hij nog iets te breed. De header van dit topic is 640 100
Dat is zonder het Fok! logo, volgens mij is het 830x100 (zonder menubalken)
shizmaandag 4 juli 2011 @ 12:28
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 11:00 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dat is zonder het Fok! logo, volgens mij is het 830x100 (zonder menubalken)
Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, gn frumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
banapplesmaandag 4 juli 2011 @ 12:40
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, gn frumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Wel dus.. Ik snapte er al niks meer van :@
PamSwynfordDeBeaufortmaandag 4 juli 2011 @ 12:44
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!

tumblr_lkuybtfKPQ1qcs3sko1_500.gif

June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)tumblr_ljcjo2zBE01qcs3sko1_500.gif

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+

[ Bericht 17% gewijzigd door PamSwynfordDeBeaufort op 04-07-2011 12:50:01 ]
banapplesmaandag 4 juli 2011 @ 13:00
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:44 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!

[ afbeelding ]

June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)[ afbeelding ]

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+
Voor de onderste:
33oh9wk.gif

efm05g.gif
PamSwynfordDeBeaufortmaandag 4 juli 2011 @ 13:01
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:00 schreef banapples het volgende:

[..]

Voor de onderste:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
WAUW! :D coool ze zijn allebei leuk ^^ mag die andere ook nog kan ik eens wisselen :@
banapplesmaandag 4 juli 2011 @ 13:07
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:01 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:

[..]

WAUW! :D coool ze zijn allebei leuk ^^ mag die andere ook nog kan ik eens wisselen :@
Ik heb er dit van gemaakt. (Dat ze haar hand in haar haar heeft heb ik eruit gehaald)

r89guv.gif
PamSwynfordDeBeaufortmaandag 4 juli 2011 @ 13:09
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:07 schreef banapples het volgende:

[..]

Ik heb er dit van gemaakt. (Dat ze haar hand in haar haar heeft heb ik eruit gehaald)

[ afbeelding ]
LEUKKKK :D O+ thankyouuuu ^^
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 13:25
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, gn frumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
Dan was ik daarmee in de war. Maar ik had JoaC al een pm gestuurd over wat en hoe hij hem wil hebben. Heeft een header ook nog een maximum/wenselijke bestandsgrootte?

[ Bericht 1% gewijzigd door Rucky op 04-07-2011 13:42:14 ]
shizmaandag 4 juli 2011 @ 13:45
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:25 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dan was ik daarmee in de war. Maar ik had JoaC al een pm gestuurd over wat en hoe hij hem wil hebben. Heeft een header ook nog een maximum/wenselijke bestandsgrootte?
Nee, een topicheader hoeft niet ingesteld te worden, die zet je tussen img-tags en heeft dus geen limiet. Je heb alleen rekening te houden met mensen die een trage verbinding hebben, dat het laden van een forumheader geen half uur duurt omdat 'ie 42MB is. ;)
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 13:53
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:45 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nee, een topicheader hoeft niet ingesteld te worden, die zet je tussen img-tags en heeft dus geen limiet. Je heb alleen rekening te houden met mensen die een trage verbinding hebben, dat het laden van een forumheader geen half uur duurt omdat 'ie 42MB is. ;)
Dat vermoedde ik al. Zijn de fok logo's ook beschikbaar want anders moet ik ze van de site gaan kopiren?
shizmaandag 4 juli 2011 @ 13:56
http://i.fokzine.net/upload/11/07/110704_195885_foklogo.png
JoaCmaandag 4 juli 2011 @ 15:32
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, gn frumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
Ik begrijp uit deze post dat de maximale breedte 640 pixels is.

Ik bied juist vrijheid omdat dat tot de mooiste headers zal leiden.
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 16:21
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 15:32 schreef JoaC het volgende:

[..]

Ik begrijp uit deze post dat de maximale breedte 640 pixels is.

Ik bied juist vrijheid omdat dat tot de mooiste headers zal leiden.
Zo leer je weer eens wat bij op Fok!. :D
dockxmaandag 4 juli 2011 @ 16:46
Ik zal vanavond eens die politiek header gaan maken.. :)
Rucky mag het ook doen natuurlijk, dan heb je sowieso meer opties. :P
JoaCmaandag 4 juli 2011 @ 17:28
Als ze allebei mooi zijn gooi ik er nog wel een boven een ander Sticky topic
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 17:33
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:28 schreef JoaC het volgende:
Als ze allebei mooi zijn gooi ik er nog wel een boven een ander Sticky topic
Als jij nou eens duidelijk bent wat je wilt hebben dan zou dat een stuk makkelijker zijn. :Y
JoaCmaandag 4 juli 2011 @ 17:41
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:33 schreef Rucky het volgende:

[..]

Als jij nou eens duidelijk bent wat je wilt hebben dan zou dat een stuk makkelijker zijn. :Y
Verwijzingen naar de hedendaagse politiek, als het maar herkenbaar en neutraal is. Maak het zo uitgebreid als je wilt
Ruckymaandag 4 juli 2011 @ 18:07
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:41 schreef JoaC het volgende:

[..]

Verwijzingen naar de hedendaagse politiek, als het maar herkenbaar en neutraal is. Maak het zo uitgebreid als je wilt
:6
dockxmaandag 4 juli 2011 @ 18:22
0n58m.png


1[cimg]http://i.imgur.com/0n58m.png[/cimg]

Ik heb dit gemaakt. Alleen cru dat er Engelstalige quotes staan terwijl daaronder 'Nederlandse Politiek' staat.. :+ :')

[ Bericht 1% gewijzigd door dockx op 04-07-2011 18:28:12 ]
PamSwynfordDeBeaufortmaandag 4 juli 2011 @ 20:51
Mag ik misschien ook die coole UI? die ik hierboven had gekregen ook nog in msn formaat? :@ dan zijn jullie helemaal lief +O
sinterklaaskapoentjedinsdag 5 juli 2011 @ 02:43
Misschien vind iemand het leuk om een nieuw sint-gifje te maken, heb deze ook al 2 jaar.

wat krijg jij:
jouw UI voor 2 jaar
respect en kudos in sig :P
banapplesdinsdag 5 juli 2011 @ 09:12
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 20:51 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Mag ik misschien ook die coole UI? die ik hierboven had gekregen ook nog in msn formaat? :@ dan zijn jullie helemaal lief +O
Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 10:14
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 09:12 schreef banapples het volgende:

[..]

Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
MSN icons zijn 100x100 pxls.
banapplesdinsdag 5 juli 2011 @ 10:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:14 schreef Rucky het volgende:

[..]

MSN icons zijn 100x100 pxls.
Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Ik heb MSN al een jaar of 4 niet meer gebruikt
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 10:34
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:25 schreef banapples het volgende:
Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Ik heb MSN al een jaar of 4 niet meer gebruikt
Ik heb op een msn-avatar site gekeken en daar staan bewegende tussen dus ik neem aan van wel.
Voor de rest zou ik het niet weten ik heb msn nog nooit gebruikt. :D
DeLunadinsdag 5 juli 2011 @ 10:38
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:25 schreef banapples het volgende:

[..]

Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Ik heb MSN al een jaar of 4 niet meer gebruikt
Ja dat kan, sowieso in de nieuwste versie. :)
Johan1994dinsdag 5 juli 2011 @ 12:13
Ik had de vraag of jullie een header kunnen maken van Viva Piata met tussenkopjes.

In de header moet Het Grote Viva Piata topic met verschillende figuren uit het spel. De letters moeten het zelfde typen zijn als van het originele logo.

De tussenkopjes heten:
Wat is Viva Piata?
Users die spelen!
Handige linkjes.

Deze moeten het zelfde lettertype zijn als die van het logo.

Alvast bedankt voor de hulp :*
Dimensdinsdag 5 juli 2011 @ 12:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 02:43 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Misschien vind iemand het leuk om een nieuw sint-gifje te maken, heb deze ook al 2 jaar.

wat krijg jij:
jouw UI voor 2 jaar
respect en kudos in sig :P
Hoe zou jij je UI dan het liefst zien?
Kun je een plaatje en een idee posten?
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 13:29
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 12:15 schreef Dimens het volgende:
Hoe zou jij je UI dan het liefst zien?
Kun je een plaatje en een idee posten?
Misschien zoiets?
nc9rK.gif
sinterklaaskapoentjedinsdag 5 juli 2011 @ 13:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 13:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

Misschien zoiets?
[ afbeelding ]
Top... :D
dockxdinsdag 5 juli 2011 @ 13:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 12:13 schreef Johan1994 het volgende:
Ik had de vraag of jullie een header kunnen maken van Viva Piata met tussenkopjes.

In de header moet Het Grote Viva Piata topic met verschillende figuren uit het spel. De letters moeten het zelfde typen zijn als van het originele logo.

De tussenkopjes heten:
Wat is Viva Piata?
Users die spelen!
Handige linkjes.

Deze moeten het zelfde lettertype zijn als die van het logo.

Alvast bedankt voor de hulp :*
Link naar het topic?
Dimensdinsdag 5 juli 2011 @ 14:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 13:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

Misschien zoiets?
[ afbeelding ]
Nice Rucky.
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 14:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:02 schreef Dimens het volgende:

[..]

Nice Rucky.
Ik heb op verzoek nog wat tijdsaanpassingen gedaan en nu zit ik te denken dat als je een avatar van 7 plaatjes maakt met een tijd van 24 uur per afbeelding. Dan heb je elke dag vd week een nieuwe. :D
Dimensdinsdag 5 juli 2011 @ 14:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:09 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik heb op verzoek nog wat tijdsaanpassingen gedaan en nu zit ik te denken dat als je een avatar van 7 plaatjes maakt met een tijd van 24 uur per afbeelding. Dan heb je elke dag vd week een nieuwe. :D
Helaas niet, want elke pagina begint hij opnieuw.
Dan zou je dus alleen op de pagina die 24 uur aan zou staan het nieuwe plaatje zien.
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 15:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:18 schreef Dimens het volgende:

[..]

Helaas niet, want elke pagina begint hij opnieuw.
Dan zou je dus alleen op de pagina die 24 uur aan zou staan het nieuwe plaatje zien.
O ja, dat is zo. :D
Dimensdinsdag 5 juli 2011 @ 16:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 15:56 schreef Rucky het volgende:

[..]

O ja, dat is zo. :D
Je zou wel kunnen instellen dat hij na zoveel cyclus stopt met animatie. :)
shizdinsdag 5 juli 2011 @ 17:09
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 09:12 schreef banapples het volgende:

[..]

Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
Staat in de OP.
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:14 schreef Rucky het volgende:

[..]

MSN icons zijn 100x100 pxls.
Jij altijd weer met je maten... _O- Het is 96 x 96 en maximaal 200kB. ;)
Ruckydinsdag 5 juli 2011 @ 17:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 17:09 schreef shiznuts het volgende:

Jij altijd weer met je maten... _O- Het is 96 x 96 en maximaal 200kB. ;)
-O-
PamSwynfordDeBeaufortdinsdag 5 juli 2011 @ 19:27
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:44 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!

[ afbeelding ]

June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)[ afbeelding ]

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:46 schreef June. het volgende:
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

[ afbeelding ]
Deze gaarne op msn formaat! Thankyou! Jullie zijn de beste ^O^
banapplesdinsdag 5 juli 2011 @ 19:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 17:09 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Staat in de OP.

:@
PamSwynfordDeBeaufortdinsdag 5 juli 2011 @ 19:47
Please :@ please :@
banapplesdinsdag 5 juli 2011 @ 19:53
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:47 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Please :@ please :@
Geen paniek. Die laatste heb ik wat aangepast.

2gx0e12.gif

1112gdd.gif

qyet8m.gif

10hocqo.gif
gamezzdinsdag 5 juli 2011 @ 19:54
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:47 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Please :@ please :@
En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

0V47Z.gif
banapplesdinsdag 5 juli 2011 @ 19:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:54 schreef gamezz het volgende:

[..]

En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

[ afbeelding ]
Ja dat dus..... :P

b8ssbn.gif
PamSwynfordDeBeaufortdinsdag 5 juli 2011 @ 20:01
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:53 schreef banapples het volgende:

[..]

Geen paniek. Die laatste heb ik wat aangepast.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:54 schreef gamezz het volgende:

[..]

En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

[ afbeelding ]
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:56 schreef banapples het volgende:

[..]

Ja dat dus..... :P

[ afbeelding ]
Jullie zijn zo lief O+O+O+

[ Bericht 14% gewijzigd door PamSwynfordDeBeaufort op 05-07-2011 20:09:49 ]
AnaalFaBtjedinsdag 5 juli 2011 @ 21:06
http://oovoo.tv/video/sPrHZuZqW8w
Misschien moeilijk,maar kan iemand een :') smiley op het hoofd van pah moudou kah zetten (de neger die danst) als hij danst,het doelpunt hoeft niet.
En een soort gifje maken voor mijn UI?
Of is dat te moeilijk?
Daanusdinsdag 5 juli 2011 @ 22:52
Zou iemand een plaatje voor mijn profiel kunnen maken. Zelf had ik zit plaatje in gedachten.

05.gif

Zelf heb ik geen idee van hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

Alvast bedankt.
shizdinsdag 5 juli 2011 @ 22:56
bBLTc.gif

Verder uit de OP:
Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind.
SPOILER
Crop 280x280 vierkant -> apply -> resize: 60x60 -> opslaan... resultaat met de online editor:
gACOT.gif
Daanusdinsdag 5 juli 2011 @ 23:06
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 22:56 schreef shiznuts het volgende:
[ afbeelding ]

Verder uit de OP:
Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind.
SPOILER
Crop 280x280 vierkant -> apply -> resize: 60x60 -> opslaan... resultaat met de online editor:
[ afbeelding ]
Had niet verder gekeken dan de laatste pagina.

Hartstikke bedankt!
shizdinsdag 5 juli 2011 @ 23:07
No problemo, you're welcome. :)
AnaalFaBtjewoensdag 6 juli 2011 @ 12:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 21:06 schreef AnaalFaBtje het volgende:
http://oovoo.tv/video/sPrHZuZqW8w
Misschien moeilijk,maar kan iemand een :') smiley op het hoofd van pah moudou kah zetten (de neger die danst) als hij danst,het doelpunt hoeft niet.
En een soort gifje maken voor mijn UI?
Of is dat te moeilijk?
Alvast bedankt trouwens.
Dr.Sexydonderdag 7 juli 2011 @ 00:04
En 20 minuten later had ik dan mijn eigen super gifje
SPOILER
al zeg ik het zelf voor een eerste poging
Dalandodonderdag 7 juli 2011 @ 04:03
Zo, kan iemand even een gifje hier van maken? :@

http://upld.dalando.nl/ui.zip

Geen enkele site kon 60 plaatjes aan. De snelheid tussen de dingen moet ong. zo zijn dat je er mee kan praten met de tekst!
Dimensdonderdag 7 juli 2011 @ 04:07
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:03 schreef Dalando het volgende:
Zo, kan iemand even een gifje hier van maken? :@

http://upld.dalando.nl/ui.zip

Geen enkele site kon 60 plaatjes aan. De snelheid tussen de dingen moet ong. zo zijn dat je er mee kan praten met de tekst!
Momentje.
Jij mij HTML leren en ik jouw UI maken.
Dalandodonderdag 7 juli 2011 @ 04:09
quote:
11s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Momentje.
Jij mij HTML leren en ik jouw UI maken.
*O*
Dimensdonderdag 7 juli 2011 @ 04:11
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:09 schreef Dalando het volgende:

[..]

*O*
Welk lettertype is het, dan typ ik het even snel over en zal je UI ook mooier eruit komen te zien.
Dalandodonderdag 7 juli 2011 @ 04:12
quote:
14s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:11 schreef Dimens het volgende:

[..]

Welk lettertype is het, dan typ ik het even snel over en zal je UI ook mooier eruit komen te zien.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Consolas
Dimensdonderdag 7 juli 2011 @ 05:17
Wat vind je ervan geworden?

gXP6L.gif

Ik lees het morgen wel. Als er iets anders moet of ik heb een typ foutje gemaakt die ik niet zie, dan verbeter ik het morgen ok?
Dalandodonderdag 7 juli 2011 @ 05:20
quote:
11s.gif Op donderdag 7 juli 2011 05:17 schreef Dimens het volgende:
Wat vind je ervan geworden?

[ afbeelding ]

Ik lees het morgen wel. Als er iets anders moet of ik heb een typ foutje gemaakt die ik niet zie, dan verbeter ik het morgen ok?
_O_ Baas _O_
MissVanitydonderdag 7 juli 2011 @ 10:25
Hallo! Wil iemand hier een UI van maken voor me?
Ruckydonderdag 7 juli 2011 @ 11:09
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 10:25 schreef MissVanity het volgende:
Hallo! Wil iemand hier een UI van maken voor me?
Alstu.
N8xmT.gif
MissVanitydonderdag 7 juli 2011 @ 11:53
Geweldig! Dankje!
MissVanitydonderdag 7 juli 2011 @ 11:55
Oeh, hij is schattig!
Dimensdonderdag 7 juli 2011 @ 13:52
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 05:20 schreef Dalando het volgende:

[..]

_O_ Baas _O_
En weer een tevreden klant. _O_
delano.888donderdag 7 juli 2011 @ 14:32
1tpLC.gif

Zou iemand zo tof willen zijn om het blauwgroene randje aan de onderkant, en het witte randje aan de rechter kant, uit mijn ui te willen slopen? Dan zou hij nog net wat toffer zijn ;)
Ruckydonderdag 7 juli 2011 @ 15:00
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 14:32 schreef delano.888 het volgende:
[ afbeelding ]

Zou iemand zo tof willen zijn om het blauwgroene randje aan de onderkant, en het witte randje aan de rechter kant, uit mijn ui te willen slopen? Dan zou hij nog net wat toffer zijn ;)
Hocus pocus en weg.
DyLhE.gif
delano.888donderdag 7 juli 2011 @ 15:02
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 15:00 schreef Rucky het volgende:

[..]

Hocus pocus en weg.
[ afbeelding ]
Top dankje!
AnaalFaBtjevrijdag 8 juli 2011 @ 09:32
Helpt iemand mij nog? :D
#ANONIEMvrijdag 8 juli 2011 @ 16:21

Kan ik hiervan een UI krijg tussen 1:58 tot 2:02. Vanaf het moment dat hij springt tot en met het rennen. Alvast bedankt.
Swompvrijdag 8 juli 2011 @ 18:45
zmljl4.gif
Zie hier mijn UI, de witte streep rechts boven op de achtergrond beweegt ook. Dat hoort natuurlijk niet. En ook de kwaliteit van mijn UI is niet meer echt goed na een aantal keren te zijn bewerkt (pikkeltjes op neus etc.).

oQFJ5.jpg
Ik heb hier het origineel, als iemand tijd/zin heeft mag hij aan de slag hiermee.
Als het kan gewoon helemaal opnieuw, zodat zijn hoofd weer beweegt, en kwaliteit ietsjes beter is.
Verder mogen de haren die nu onder zijn kin/op t-shirt zitten, weg geshopt worden.
Als je zelf nog creatieve ideen hebt, voor bijvoorbeeld de achtergrond of zijn shirt, ga je gang ^O^

Pff wat een waslijst aan eisen :@
Kon ik het zelf maar...
Saisaivrijdag 8 juli 2011 @ 23:37
Ik ben trouwens ook weer terug van vakantie. Met een goddelijk gebruinde huid uiteraard. :7

Misschien kan ik dit weekend ook nog wel gifjes maken :Y)
Dimensvrijdag 8 juli 2011 @ 23:42
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 23:37 schreef Saisai het volgende:
Ik ben trouwens ook weer terug van vakantie. Met een goddelijk gebruinde huid uiteraard. :7

Misschien kan ik dit weekend ook nog wel gifjes maken :Y)
Pics.
Ruckyvrijdag 8 juli 2011 @ 23:43
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 23:42 schreef Dimens het volgende:

[..]

Pics.
:Y
Saisaivrijdag 8 juli 2011 @ 23:49
:%
Ruckyvrijdag 8 juli 2011 @ 23:49
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 23:49 schreef Saisai het volgende:
:%
Jammer.
Oeps hier verder.
Icons, smiles en headers klaar terwijl u wacht, #85