allemaal één pot nat. Net als vinyl en LP.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:48 schreef dralion13 het volgende:
Het zijn vogelaars, geen vogelspotters [ afbeelding ]
Ik wil wel een paar loempia's frituren voor je, mn mama maakt super lekkerequote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:47 schreef FreezePop het volgende:
Met Dralion, Klinkers verse loempias en dralion
Spotter!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:48 schreef dralion13 het volgende:
Het zijn vogelaars, geen vogelspotters [ afbeelding ]
quote:
Watwat?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:48 schreef gianni61 het volgende:
* gianni61rent schreeuwend een rondje over het parkeerterrein
Jij wilt ze frituren en je moeder maakt ze? Van wie krijg ik ze nou of voer jij ze mij alleen heel lief?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:49 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Ik wil wel een paar loempia's frituren voor je, mn mama maakt super lekkere
[..]
Spotter!
[..]
[..]
Watwat?
maakt jouw mamma zelf loempia's?? wanneer kan ik komen eten..quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:49 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Ik wil wel een paar loempia's frituren voor je, mn mama maakt super lekkere
[..]
Spotter!
[..]
[..]
Watwat?
Mijn moeder heeft ze gemaakt, ze zitten nu in de vriezer toch. Ik wil ze voor je frituren en ik wil je ook voeren hoor.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:49 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Jij wilt ze frituren en je moeder maakt ze? Van wie krijg ik ze nou of voer jij ze mij alleen heel lief?
Ja, ze maakt de lekkersteteteteequote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:50 schreef gianni61 het volgende:
[..]
maakt jouw mamma zelf loempia's?? wanneer kan ik komen eten..
jan gaat je voerenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:49 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Jij wilt ze frituren en je moeder maakt ze? Van wie krijg ik ze nou of voer jij ze mij alleen heel lief?
Ik hou niet van loempias. pech. Ooit doodziek van geworden en nu liever niet.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:50 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Mijn moeder heeft ze gemaakt, ze zitten nu in de vriezer toch. Ik wil ze voor je frituren en ik wil je ook voeren hoor.
[..]
Ja, ze maakt de lekkerstetetetee
Ok dan niet.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:51 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Ik hou niet van loempias. pech. Ooit doodziek van geworden en nu liever niet.
dralion13quote:
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:52 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Dralion13. Ben jij ook pedofiel? Dan hebben jullie twee dingen gemeen.
Ik heb heel veel voor je. Zeg maar wat je wil.quote:
Verras mij.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:52 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
[..]
Ik heb heel veel voor je. Zeg maar wat je wil.
Ik ook welquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:54 schreef Spaghettivreter het volgende:
Nu heb ik ineens zin in een loempia![]()
![]()
quote:
Ik wilde je graag vertellen dat ijsthee mijn favoriete non-alcoholische drank is en dat ik een groot fan ben van pizza en spinaziequote:
Ik wist dat al, van je ijsthee dan.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:55 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Ik wilde je graag vertellen dat ijsthee mijn favoriete non-alcoholische drank is en dat ik een groot fan ben van pizza en spinazieGewoon even vertellen
ik ookquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:54 schreef Spaghettivreter het volgende:
Nu heb ik ineens zin in een loempia![]()
![]()
gaan wij pizza met een beetje spinazie en andere dingen eten. Met ijsthee wat jij wilquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:56 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Ik wist dat al, van je ijsthee dan.En spinazie en pizza lust ik ook graag ja.
Ikquote:
De vogels?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:56 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Mooi, duidelijk. Dan hebben jullie één ding gemeen.
spottenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:58 schreef dralion13 het volgende:
[..]
De vogels?
of het feit dat we beide geen pedo zijn?
ohquote:
Spinaziepizzaquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:57 schreef FreezePop het volgende:
[..]
gaan wij pizza met een beetje spinazie en andere dingen eten. Met ijsthee wat jij wil
werd vanmorgen opeens gebeld of ik interesse had in een andere baan, dus ga morgenmiddag ff op gesprekquote:
Spannend!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:00 schreef gianni61 het volgende:
[..]
werd vanmorgen opeens gebeld of ik interesse had in een andere baan, dus ga morgenmiddag ff op gesprek
Gezellig, zetten we op de to-do-list.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:00 schreef FreezePop het volgende:
[..]
Ik kan redelijk koken. Samen spinaziepizza maken
Niet van spinazie houdenquote:
Top.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:02 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Gezellig, zetten we op de to-do-list.
[..]
Niet van spinazie houden![]()
![]()
Spannendquote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:00 schreef gianni61 het volgende:
[..]
werd vanmorgen opeens gebeld of ik interesse had in een andere baan, dus ga morgenmiddag ff op gesprek
ja, in principe ben ik best tevreden op mijn huidige plek, maar contract loopt binnenkort af en als ik andere aanbiedingen heb levert dat natuurlijk een mooie onderhandelingspositiequote:
Ah, dat komst dan best gunstig uit!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:03 schreef gianni61 het volgende:
[..]
ja, in principe ben ik best tevreden op mijn huidige plek, maar contract loopt binnenkort af en als ik andere aanbiedingen heb levert dat natuurlijk een mooie onderhandelingspositie
Wat is bavarois?quote:
Soort pudding maar heel fruitig.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:05 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Ah, dat komst dan best gunstig uit!
[..]
Wat is bavarois?
Soort kwarkquote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:05 schreef Klinkerbotsing het volgende:
[..]
Ah, dat komst dan best gunstig uit!
[..]
Wat is bavarois?
Eerder een soort moussequote:
een pudding, zo luchtig als moussequote:Een bavarois (Frans voor Beiers) is een luchtige pudding, een nagerecht, die in een vorm wordt gegoten, gekoeld en gestort of in de vorm geserveerd wordt. In de gastronomie worden twee soorten bavaroises onderscheiden:
* op melkbasis en
* op vruchtenbasis.
Voor een vruchtenbavarois worden zachte vruchten gebruikt, zoals aardbeien, frambozen en abrikozen. Verse kiwi,mango of ananas moeten eerst gekookt worden, omdat de eiwitsplitsende enzymen in deze vruchten het opstijven van de gelatine verhinderen. Door het koken van deze vruchten wordt het enzym vernietigd. Een bavarois bevat geen klontjes, en moet geheel glad zijn. De vruchten moeten daarom gepureerd worden, en eventueel ook gezeefd.
In tegenstelling tot veel soorten pudding op basis van maïzena worden bij een bavarois gelatine en eieren gebruikt voor de binding in plaats van zetmeel. Het essentiële verschil tussen een pudding en een bavarois is echter dat de bavarois luchtig is, door gebruik van stijf geklopte slagroom en stijf geslagen eieren. Om uitzakken tegen te gaan wordt gelatine toegevoegd. De bavarois moet enkele uren voor het diner gemaakt worden, omdat de gelatine moet opstijven in de koelkast. Bij gebruik van koud verwerkbaar instant gelatinepoeder is de bereidingstijd overigens aanzienlijk korter, terwijl het resultaat hetzelfde is.
maar feitelijk blijft het gewoon bavaroisquote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:12 schreef FreezePop het volgende:
misschien meer een kwarkige pudding dan een pudding kwark
Is al eens bevestigd door Jan.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:24 schreef Henkie94 het volgende:
Altijd al geweten dat Klinksel stiekem 80 is
Daag! Succes morgen!quote:
HENKIEquote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:24 schreef Henkie94 het volgende:
Altijd al geweten dat Klinksel stiekem 80 is
tong80 met die postaantallen jaquote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:24 schreef Henkie94 het volgende:
Altijd al geweten dat Klinksel stiekem 80 is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |