abonnement Unibet Coolblue
pi_97530424
quote:
4s.gif Op maandag 30 mei 2011 22:35 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Hoi Suncatcher,
Als ik jou zo lees lijkt het me verstandig dat je heel snel contact opneemt met je huisarts. Al is het maar voor een verwijzing naar een (goede) psychiater.
Het "onderzoek" dat jij hebt gehad lijkt wel heel erg simpel; de meeste mensen zijn weken of maanden bezig om een diagnose te krijgen. Dus als jij je diagnose in een uurtje hebt gekregen, komt het op mij over alsof er toch wat kort door de bocht is gegaan.
En als je toch bij de huisarts zit, kun je misschien ook wat medicatie bespreken. Ik weet dat ik misschien wel de laatste ben die er iets over mag zeggen, maar zelfmoord is niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk de laatste optie. Er zijn vast nog andere dingen die geprobeerd kunnen worden.

En verder: sterkte!
Dat denk ik ook.

Mijn huisarts-psychiater kwam met een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis en een aanpassingsstoornis. Ik vond dat niet kloppen en heb toen zélf een doorverwijzing naar het Centrum Autisme gevraagd aan mijn huisarts. Ze zullen dat niet zo snel weigeren. Daar word je onderzocht door professionals, dat duurt ook lang, minstens vier gesprekken, en ook met je ouders en je omgeving.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')