SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oude Helden & Antihelden :
Ephenlania
'De Surinaamse Zenuwpees'
Rico
'De Labiele Clown'
Ibrahim
'De Gepassioneerde Mocro'
Pascal
'De Slinkse Saboteur'
Eelco
'De De Goedlachse überbaas'
Vorige deeltjes:![]()
http://forum.fok.nl/topicchain/289
Uitzending terugkijken :
http://www.rtl.nl/xl/#/a/201243/
Paul-89
[ Bericht 0% gewijzigd door roos85 op 13-05-2011 20:00:22 ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:52 schreef Dekatria het volgende:
Het begint met een n, het eindigt op euken en Jaspers vindt het héél belangrijk.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
Elk nadeel hep ze voordeelquote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:53 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Als ik eruit lig, dan komt dat omdat de rest beter was
Mooie analyse Ivan
ja dat van Iwan ziet er nog t mooist uit. Rest is gewoon een kliederboelquote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:55 schreef Tim86 het volgende:
Han wtf..dat bord..net alsof er een klein kind met Lego heeft zitten spelen
quote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:55 schreef Tim86 het volgende:
Han wtf..dat bord..net alsof er een klein kind met Lego heeft zitten spelen
De Goedlachse überbaas?quote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:56 schreef roos85 het volgende:
iemand nog een leukere omschrijving over Eelco?
Eindbaas.quote:Op vrijdag 13 mei 2011 19:56 schreef roos85 het volgende:
iemand nog een leukere omschrijving over Eelco?
quote:
Wat prachtig als hij er straks bij zit!quote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:00 schreef Dekatria het volgende:
Dat wordt lachen volgende week, met de Fransoosnatuuuurlijk van een gerenommeerd restaurant!
restaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwraaaaaaaaaaaaaaaaaaaantquote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:00 schreef Dekatria het volgende:
Dat wordt lachen volgende week, met de Fransoosnatuuuurlijk van een gerenommeerd restaurant!
Die is toch van het restaurant waar ze kunnen gaan werken?quote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:00 schreef Dekatria het volgende:
Dat wordt lachen volgende week, met de Fransoosnatuuuurlijk van een gerenommeerd restaurant!
quote:
Die gooit er vervolgens ook nog eens een "leuke" opmerking achteraan zoals hondenlullen in de maneschijn enzoquote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:05 schreef roos85 het volgende:
het wordt wel schrikken voor de chefs als Moniek gaat lachen
niet bepaald indrukwekkend, gemiddeld nog geen 1 per restaurant..quote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:05 schreef SiGNe het volgende:
De chef van volgende week,Aurélien Poirot, is de chef waar de finalisten voor gaan werken bij Bridges.
Poirot is een leerling van meesterchef Alain ducasse geweest (die word gezien als zo'n beetje een van de beste chefs ter wereld, heeft 19 michelinsterren bij 20 restaurants)
en dat het heel erg ku kak gingquote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:06 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Die gooit er vervolgens ook nog eens een "leuke" opmerking achteraan zoals hondenlullen in de maneschijn enzo
Ik wilde het net zeggenquote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:06 schreef franklop het volgende:
[..]
niet bepaald indrukwekkend, gemiddeld nog geen 1 per restaurant..
Wel 3 met 3 sterren..quote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:06 schreef franklop het volgende:
[..]
niet bepaald indrukwekkend, gemiddeld nog geen 1 per restaurant..
wow 3 restaurants met 3 sterren is wel erg knapquote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:10 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Wel 3 met 3 sterren..
en voor 1 restaurant is het al knap als die 1 ster haalt, als bijna al je zaken sterren hebben dan is dat zeker wel indrukwekkend.
Dat niet alleen, hij kookt regelmatig in een van z'n restaurants, vliegt de hele wereld rond, slaapt in het vliegtuig.quote:Op vrijdag 13 mei 2011 20:15 schreef roos85 het volgende:
[..]
wow 3 restaurants met 3 sterren is wel erg knap
die man heeft wel een geweldig team om zich heen weten te verzamelen.
Wel door, niet mooi.quote:
Ja, dat is inderdaad een hele verbetering.quote:Op zaterdag 14 mei 2011 13:11 schreef fespo het volgende:
volgens mij was het hondenpis, klinkt ook logischer.
Maar hij kan wel kokenquote:Op zondag 15 mei 2011 01:13 schreef boekenplank het volgende:
[ afbeelding ]
Deze moet ook weg, grote bek dom petje en wel heel veel moedervlekken.
quote:Op zondag 15 mei 2011 10:40 schreef roos85 het volgende:
Dat gerecht met die stikstof is trouwens toch een voorgerecht, kost 32,50
en dat eitje kost 55 euro
ja ik ook, maar die 32,50 voor dat voorgerecht vind ik voor een 3 sterren restaurant wel weer meevallen.quote:Op zondag 15 mei 2011 10:52 schreef Apotheose het volgende:
[..]![]()
daar kan ik gewoon bijna een maand van eten!!!!
55 euro voor dat eitjequote:Op zondag 15 mei 2011 10:40 schreef roos85 het volgende:
Dat gerecht met die stikstof is trouwens toch een voorgerecht, kost 32,50
en dat eitje kost 55 euro
het is volgens mij wel een hele ervaring om in zo'n restaurant te eten, maar het is wel erg duur, en stel dat het dan niet lekker is ofzoquote:Op zondag 15 mei 2011 11:08 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
55 euro voor dat eitje
Je zal maar geld teveel hebben
En daar gaat het toch wel om in een kookwedstrijd, lijkt me.quote:
En het blijft maar gewoon een snoteitje brrrrrrr vorig jaar tijdens de Dining with the Stars in Niven iets dergelijks geproefd, Michelinster of niet ik hou niet van snoteierenquote:Op zondag 15 mei 2011 11:08 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
55 euro voor dat eitje
Je zal maar geld teveel hebben
Bedoel je echt Moniek of Stephanie het zuurtje van Topchef 2011?quote:Op zondag 15 mei 2011 11:28 schreef roos85 het volgende:
Ben benieuwd hoe erg die chef Poirot gaat schrikken als Moniek gaat lachen
Komt vast doordat er 10 gram dure kaviaar op zit, de rest van de ingrediënten zijn niet zo duur.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:08 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
55 euro voor dat eitje
Je zal maar geld teveel hebben
quote:Op zondag 15 mei 2011 16:59 schreef roos85 het volgende:
Voor het begin van het schooljaar kreeg ik een brief, de eerste lesdag zou bestaan uit een workshop.
De workshop zou erg belangrijk zijn, de workshop telde tevens als toelatingstest, mocht je hem niet goed volbrengen kon je de opleiding wel vergeten.
In de brief stonden enkele hints, zou was het belangrijk dat je die dag stevig schoeisel, lang haar in een staart deed en niet te lange nagels zou hebben.
Deze hints maakte het niet echt duidelijk wat de workshop zou inhouden.
Bij aankomst in het lokaal kreeg ik wel de schrik in de benen!
De workshop werd gegeven door Robert Kranenborg en Julius Jaspers!
Aangezien ik bijna dagelijks topchef kijk, vond ik dit wel erg leuk!
Ze begonnen met een verhaal over hoe je je kinderen groenten kan leren eten.
Ze hadden erg leuke tips, na een overheerlijke lunch werden wij met een bus naar een andere locatie vervoerd.
In de topchef studio moesten wij de theorie in de praktijk brengen..
Als opdracht moest ik samenwerken met 3 andere personen.
De opdracht bestond uit het maken van een lekker kindergerecht waar de volgende ingrediënten in moesten inzetten:
spuitjes, asperges, broccoli, snijbonen en oude kaas, maar we mochten wel andere ingrediënten toevoegen.
De opdracht vonden wij erg lastig, de combinatie van de groenten met oude kaas leek ons erg vreemd maar we gingen er toch vol tegen aan.
Ons resultaat bestond uit een quiche met alle groenten met wat uitgebakken spekjes en kaas.
Helaas was het bladerdeeg niet helemaal gaar, we kregen een ontzettende uitbrander van Kranenborg (Julius Jaspers nam wel wat hapjes), we waren veroordeeld tot de blackbox!
De blackbox bleek onze laatste kans om toegelaten te worden tot de opleiding.
In de blackbox zaten aardappelen, eieren, mosterd, lamsgehakt, ui, mozzarella, paprika..
Ik kreeg meteen een helder idee! Ik ging frietjes met een mozzarella gevulde gegrilde lamsburger gevulde, gefrituurde uiringen en gegrilde reepjes paprika maken.
als saus zou ik een mayonaise maken.
Snel ging ik aan de slag, en alles ging super goed!
Ik was op tijd klaar en moest mijn gerecht door de chefs laten proeven.
Over dit gerecht waren ze gelukkig wel tevreden!
Gelukkig werd ik wel toegelaten op de opleiding, met veel plezier denk ik terug aan deze speciale dag.
En iedere aflevering van topchef bekijk ik met een grote glimlach op mijn gezicht!
Wat een goed idee!quote:spuitjes, asperges, broccoli, snijbonen en oude kaas,
"Hoe durf je mij dit voor te schotelen!, het deeg is niett gaar! de groentjes zijn dooooor en dooooooor gaar"quote:Op zondag 15 mei 2011 17:11 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Wat een goed idee!
Maar wat een tof verhaal Roos! Wat zei de Kraan zoal tijdens die uitbrander, nu ben ik wel nieuwsgierig geworden
Dat helemaal, maar sponsormomentjes zijn natuurlijk het summum van goeie ideeënquote:
inderdaadquote:Op zondag 15 mei 2011 17:18 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Dat helemaal, maar sponsormomentjes zijn natuurlijk het summum van goeie ideeënwas er nog Arla yoghurt aanwezig?
"Het is m'n favoriete product, je kan er zóveel kanten mee op!"quote:Op zondag 15 mei 2011 17:26 schreef roos85 het volgende:
[..]
denk het ook, wat moet je nou weer met biologische yoghurt
quote:Op zondag 15 mei 2011 17:27 schreef Dekatria het volgende:
[..]
"Het is m'n favoriete product, je kan er zóveel kanten mee op!"
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |